🔰در آستانه فرارسیدن ایام شهادت شهیدان رجایی و باهنر و در نخستین روز از هفته دولت، جلسهی هیئت دولت از طریق ارتباط تصویری با حضرت آیتالله خامنهای برگزار شد.
۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 توصیهی رهبر انقلاب به دولت: با مردم، مستقیم حرف بزنید
🔻 رهبر انقلاب، امروز: هفته دولت مناسبتی است برای یادآوری و مرور خدمات یکساله اعضای دولت؛ جمع بندی عملکردها و نقد نقاط ضعف و نقاط قوت.
هم دستاوردها را بگویید، هم تنگناها را بگویید، هم آنچه را که توانستید انجام بدهید را بگویید، هم آنچه را که باید انجام میدادید و انجام نشده را بگویید.
با مردم مستقیم حرف بزنید تا آنجایی که ممکن است؛ این روزها محدودیت هست لکن از طریق تلویزیون و با تماسهای رو در رو با مردم برای آنها توضیح بدهید. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 سال آخر دولت از جهات مختلف مهم است
👈 یکسال یعنی سهتا #صد_روز به اضافهی شصت و پنج روز
🔻 رهبر انقلاب: از امروز سال آخر دولت شروع میشود؛ سال آخر از جهات مختلفی مهم است.
یک اهمیت سال آخر دولت این است که آخرین فرصت شما برای کار کردن برای ملت، کشور، خدا و اسلام است. اینجور نباید تصور کرد که یکسال چیزی نیست، نه یکسال خیلی زمان است. یکسال سهتا صد روز به اضافهی یک شصت و پنج روز است، یعنی بنابراین زمان کمی برای کار نیست. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 به سال آخر به چشم وقت اضافی نگاه نکنید
🔻 رهبر انقلاب: اهمیت دیگر سال آخر دولت این است که بعضی کارهای اساسی را که در دولت شما جواب ممکن است ندهد اما برای دولت بعد به یادگار بگذارید، بگذارید با نام نیک، با تشکر از شما یاد بشود: اصلاح ساختار بودجه، اصلاح نظام بانکی، اصلاح نظام مالیاتی، یا اصلاح قانون اجرای سیاستهای اصل ۴۴ کارهای ماندگار است، کارهای اساسی است که برای بعد باقی میماند.
در این سال کارهایی که شروع شده یا قول آن داده شده، سعی بشود تمام بشود. قول ششصد هزار واحد مسکونی ، طرحهای در دست افتتاح وزارت نیرو، سیاست پالایشگاهسازی ، اقداماتی که در مورد شرکتهای دانشبنیان شروع شده ، اقدامات مربوط به نظام سلامت مخصوصاً در مواجههی با کرونا، و مسئلهِی افزایش تولیدات کشاورزی که قول داده شده را ادامه بدهید و با جدیّت دنبال کنید.
بههیچ وجه نباید به صورت وقت اضافی به سال آخر نگاه کرد.
۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 بسیاری از موانع تولید، در داخل کشور است
👈 اینها را رفع کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئلهی #تولید کلید اصلی است برای اشتغال، برای #معیشت، برای کاهش تورم، برای ایجاد ارزش پول ملی. تولید واقعاً مادر همهی اینها است. هرچه میتوانیم در مورد تولید بایستی کار کنیم.
موانع تولید را برطرف کنید. بسیاری از این موانع در درون کشور است مانند: مسئلهی واردات بیرویه، مشکلات قطعات، ناهماهنگیها در بخشهای پایین دستی و مسله مجوزها
واردات بیرویه چیز خطرناک و مهمی است. گاهی این واردات، واردات لوکس است یعنی هیچ نیاز بهش نیست؛ شنیدم که برای واردات یک نوع گوشی لوکس آمریکایی در سال ۹۸ حدود نیم میلیارد دلار مصرف شده. البته بخش خصوصی این کار را میکند، منتها دولت بایستی جلوی این را بگیرد. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 از نهضت قطعهسازی نیروهای مسلح بهره ببرید
🔻 رهبر انقلاب: خوشبختانه چندسال است که در کشور از طرف بخشهای نیروهای مسلح، وزارت دفاع نهضت قطعهسازی راه افتاده؛ مراجعه کنید به آنها، برایتان قطعه را بسازند و میتوانند. ما قطعات بسیار ظریف و پیچیده را خوشبختانه توانستیم بسازیم؛ در نیروهای مسلح بعضی از قطعاتی که تصور نمیشد که قابل ساخت باشد، خوشبختانه ساخته شد؛ از این استفاده بشود.
در بخشهای پاییندستی گاهی ناهماهنگیهای عجیب و غریبی هست. مثلاً یک کارخانه مصرفکنندهی فولاد شکایت میکند که ورق فولاد را به من نمیدهند؛ ورق فولادی که در داخل تولید میشود. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 انتقاد رهبر انقلاب از خام فروشی و صادرات فلهای مواد خام
🔻 رهبر انقلاب: خام فروشی در سنگهای معدنی قیمتی و فرآوری آنها در خارج و بازگرداندن به کشور با چندین برابر قیمت، فروش خاک جزیره هرمز، فرآوری نشدن زعفران جنوب خراسان و خرمای مناطق گرمسیری از جمله مواردی است که نشان میدهد باید در این زمینه کار جدی صورت گیرد. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
🔰 سرمایهگذاری در کشور دچار اختلال شده
👈 سرمایهگذاریهای کلان را احیا کنید
🔻 رهبر انقلاب: مسئله «سرمایهگذاری» یکی از موضوعات بسیار مهم اقتصادی است که متأسفانه در سالهای اخیر، در کشور دچار اختلال شده و در این زمینه عقب هستیم. برای بر طرف کردن این مشکل، ابتدا باید سرمایهگذاریهای کلانی که در کشور رها شده، احیا شوند و هیچ طرح بزرگ سرمایهگذاری بلاتکلیف نماند.
بخش خصوصی دارای امکانات فراوان و نقدینگی لازم است و باید از طریق برطرف کردن مشکلات مالیاتی و مجوزها و همچنین تسهیلات بانکی، بخش خصوصی را به سرمایه گذاری ترغیب کرد.
در سال ۹۷ و در دیدار با هیأت دولت پیشنهاد تشکیل یک هیأت متخصص شبانه روزی برای یافتن روشهای هدایت نقدینگی به سمت تولید مطرح شد که اگر این هیأت تشکیل نشده است، باید هرچه زودتر شکل بگیرد. ۹۹/۶/۲
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
امربه معروف ونهی از منکر.m4a
4.23M
#منبر_مجازی
🚩#السلام_علیک_یااباعبدالله_الحسین✋
🔹امر به معروف و نهی از منکر
🎙 حجت الاسلام والمسلمین آقای
#سید_مجتبی_کمالی
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
درسها و آموزه های مهم قیام امام حسین علیه السلام
۱ : توکل
امام محمد باقر(ع) در سخنی گهربار فرمودند:
«کسی که به خدا توکّل کند، شکست نمیخورد»
و قیام خونین عاشورا، سرشار از این آموزه نیک الهی است که فرجامی جز پیروی حق بر باطل را نوید نبخشید.
امام حسین(ع) گرچه به استناد دعوتنامههای کوفیان به سمت آنان حرکت کرد، ولی توکّْل آن حضرت به خداوند متعال بود.
به همین دلیل، وقتی میان راه، خبر بیوفایی مردم و شهادت مسلم بن عقیل (ع) را شنید، تصمیم خویش را تغییر نداد و برای انجام تکلیف، با توکل به خدا راه خود را ادامه داد.
نیز بر این اساس بود که صبح عاشورا و با شروع حمله همه جانبه و بی رحمانه دشمن، در نیایشی به درگاه خدا، اعتماد به پروردگارش را چنین بیان فرمود:
«خداوندا! تو تکیه گاه من در هر اندوه، و امید من در هر سختی هستی. تو در هر پیشامدی تکیه گاه و مایه پشت گرمی منی.»
┄┄┅┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄
حوزه مقاومت بسیج کوثردامغان
🆔@kosar98
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
درسها و آموزه های مهم قیام امام حسین (ع)
۲ : رضا و تسلیم
یکی از آموزههای کربلا، راضی بودن به رضای الهی است.
هدف امام حسین(ع) فقط خشنودی خدا و پیامبر او بود.
اگر در آن قیام خونین، جان عزیزش را نثار کرد، اگر سختترین مصیبتها را به جان خرید، و اگر خاندان گرامیاش را به دست اسارت سپرد، هدفی جز کسب رضای الهی نداشت.
امام حسین(ع) هنگامی که میخواست از مکه به سمت عراق خارج شود، خود در خطبهای به این ویژگی اشاره فرموده است:
«ما اهل بیت به آنچه خدا راضی است، راضی و خشنودیم. در مقابل بلا و امتحان او، صبر و استقامت میورزیم. او اجر صبرکنندگان را به ما عنایت خواهد فرمود.»
┄┄┅┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄
حوزه مقاومت بسیج کوثردامغان
🆔@kosar98
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan
درسها و آموزه های مهم قیام امام حسین (ع)
۳ : عمل به تکلیف
از آموزههای ارزشمند کربلا، عمل به تکلیف است.
هنگامی که دعوت نامههای پیاپی مردم کوفه به امام حسین(ع) رسید، ایشان هرچند از سستعهدی کوفیان آگاه بود، ولی آن اعلام حمایتها را تکلیفآور دانست و به سوی آنان حرکت کرد.
امام خمینی که خود سالها بعد با همین انگیزه، قیامی عزّت آفرین را پایه ریخت، در سخنانی درباره این آموزه عاشورایی میفرماید:
- اینکه حضرت ابی عبدالله (ع) قیام کرد با عدد کم، برای اینکه گفتند تکلیف من این است که نهی از منکر کنم.
- حضرت سیدالشهدا(ع) تکلیف برای خودشان دانستند که بروند و کشته هم بشوند و محو کنند آثار معاویه و پسرش را.
- لکن تکلیف بود که قیام بکند و خونش را بدهد تا اینکه ملت را اصلاح کند و عَلَم یزید را بخواباند.
┄┄┅┅┅❅🌺❅┅┅┅┄┄
#حوزه_مقاومت_بسیج_کوثر
🆔@kosar98
🍃قرارگاه صالحین دامغان
@salehin_damghan