13980910_35325_128k.mp3
5.17M
🎙 بشنوید
🍃بیانات حضرت آیت الله خامنهای پیش از آغاز جلسه درس خارج فقه درباره ثبتنام افراد در #انتخابات_مجلس
#اطلاع_نگاشت
🔹 درسهای دفاعمقدس
🔻 رهبر انقلاب اسلامی در دیدار اعضای مجلس خبرگان رهبری در تاریخ ۱۳۹۸/۰۷/۰۴ «بهرهگیری از درسهای دوران دفاع مقدس و تعمیق آن در جامعه» را بسیار ضروری و مهم خواندند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فیلمی که نشان میدهد برخلاف تصویری که رسانههای معاند نشان میدهند پلیس مردمی معترضین را دعوت به آرامش میکند و خودش را برادر آنها میداند گرچه همه میدانیم مقصر این وضع چه کسانی هستند!
#پرسمان_صالحین
❓سلام چگونه می توان رفاه طلبی را در متربیان از بین برد؟
🔹یکی از راههای کنترل رفاه طلبی و لذت جویی، توجه به عواقب آن می باشد که به چند نمونه از آن که در قرآن آمده است اشاره می کنیم: از آثار رفاه زدگی می توان به ترک جهاد (توبه، ۹۳ و ۴۲)، طغیان و سرکشی (توبه، ۷۴؛ شورا، ۲۷)، ظلم به خویش (سبأ، ۷ و ۱۹)، غرور (کهف، ۳۲ و ۳۴)، غفلت از یاد خدا (اعراف، ۹۴ و ۹۵)، فساد در زمین (قصص، ۷۶ - ۸۳)، فسق و فجور (اسراء، ۱۶)، کفر (اعراف، ۷۴ - ۷۶)، کفران نعمت (زمر، ۴۹ و ۵۰) و هلاکت و عذاب الهی در دنیا (یونس، ۸۸ و ۸۹) اشاره کرد.
🔹 این آثار شامل آثار روانی، جسمی، رفتاری، اخلاقی و نیز دنیوی و اخروی می شود. بنابراین، رفاه زدگی را از مهم ترین عوامل نابودی شخص و شخصیت انسان و جامعه می توان دانست.
🔹 در آیات قرآنی، رفاه زدگی از آن رو ناپسند و حتی جرم و گناه شمرده شده که نوعی بیماری شخصیتی است؛ زیرا رفاه زدگان به لذتهای مادی دل بسته اند و ثروت و سرمایه مادی برای آنان در حکم خدا و جانشین آن شده است.
🔹 از این رو، قرآن رفاه زدگی را شرک به خدا می شمارد و از طرفی رفاه طلبی و لذت جویی بیش از اندازه، انسان را از حیات ابدی آخرت غافل می کند که در اثر این غفلت، انسان دچار خسران عظیمی خواهد شد. مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی در این مورد می فرمایند: «اشرافی گری، لذت جویی و جمع کردن زخارف دنیا، برای مسئولان ممنوع است و با این ممنوعیت ها است که می توانیم به قله برسیم». (مقام معظم رهبری حفظه الله تعالی در مراسم سالروز ارتحال امام خمینی (ره))
🔹از دیگر راهها، تقویت روحیه عزت نفس می باشد، هرقدر که انسان بتواند عزت نفس خود را بالا ببرد، به همان میزان می تواند با لذت جویی های افراطی و رفاه طلبیها مبارزه کند.
🔹 لازم به ذکر است که اسلام، با رفاه و لذت مخالف نمی باشد، این دو در واقع خوب هستند، ولی اگر دچار افراط و یا تفریط شدند، مورد نکوهش اسلام واقع می شوند. رفاه زدگی از غفلت نشأت می گیرد و سبب غفلت بیشتر می شود، ولی اگر رفاه نه تنها سبب غفلت نشود، بلکه سبب شکر شود، آن وقت تبدیل به تنعم و ذکر می شود که حتی سلطنت عظيم سلیمان (ع) و داوود (ع) از مصادیق نعمت است و لذا شکر را در پی خود دارد، اما به صورت متعارف در انسان های ضعیف، صفت قارونی تجلی می کند که وقتی نعمت را می بیند، آنها را از خود دیده و به دنبال آن غفلت ایجاد می شود. حال این نعمت مال باشد یا ثروت یا مقام، اما اگر در وقت دارایی سلیمانی باشد که بگوید این از فضل پروردگار من است تا مرا بدان امتحان کند که آیا شاکرم یا غیر شاکر، هر نعمتی سبب قرب او می شود.
🔹برطرف کردن هر صفت اخلاقی ای نیاز به زمان دارد، بنابراین با یک برنامه مناسب و در طول زمان، کم کم از لذت های غیر معقول و رفاه طلبی بی اندازه کم کنیم تا به حد تعادل خودش برسد و با واگذاری بعضی از مسئولیت ها و کارها، او را به سختی ها و زحمتها عادت داده و احساس شوق به نتیجه و مسئولیت، او را در مقابل سختیها مقاوم کند.
جهت مطالعه بیشتر به کتاب آزادی معنوی شهید مطهری (ره) رجوع شود.
8.21M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شوخی های شهید جواد محمدی تو سوریه حتما تماشا کنید💔
کلیپ🎥
#مدافعان_حرم✌️
#شبتون_شهدایی 🌙
1_12519061.mp3
2.07M
💠 #دعای_عهد
✳️تغییر مقدرات الهی با مداومت بر خواندن دعای عهد...
🌸امام خمینی ره:
اگر هرروز (بعد از نماز صبح) دعای عهد خواندی، مقدراتت عوض میشود....⚡️
#نهج_البلاغه
🌱هم نشینی با دانشمندان
✨ واکثر مدارسة العلماء ومناقشة الحکماء فی تثبیت ماصلح علیه امر بلادک واقامة مااستقام به الناس قبلک
💠با دانشمندان، زیاد به گفتگو بنشین و با حکما و اندیشمندان، بسیار به بحث بپردازدرباره اموری که به وسیله آن وضع کشورت اصلاح می شود و درباره آنچه موجب قوام کار مردم پیش از تو بوده.
📚 #نامه ۵۳
نفوذ فرانسه در لبنان؛ معرفی حزبالله بعنوان «تروریست» در کتاب درسی
🔹شبکه «المنار» گزارش کرد، در یک کتاب جغرافی که در برخی مدارس لبنان تدریس میشود، حزبالله و حماس بهعنوان گروههای تروریستی معرفی شدهاند.
🔹این کتاب بر اساس منابع فرانسوی تهیه شده و در مدارسی استفاده میشود که شیوه تدریس آنها بر اساس شیوه فرانسه است.
🔸لبنان از ۱۹۲۳ تا ۱۹۴۶ تحت قیمومیت فرانسه قرار داشت و هنوز هم ردپا و نفوذ استعمار فرانسه در این کشور دیده میشود.