#انسان_در_اندیشه_امام_خامنه_ای
🔹تحول در جوامع انسانی و برای بشر، سنت لایتغیر الهی است. این تحول و تغییرپذیر بودن انسان، از یک نظر نقطهی قوّت است، چون اگر انسان جامد بود، تحرّک و تغییر نمیداشت و پیشرفتی برایش نمیبود. از اینرو تغییرپذیر بودن انسان را میتوان یکی از ویژگیهای انسان به شمار آورد.
وقتی می گفتیم از برجام شمادلواپسیم،اعتماد به کدخدا آخر وعاقبت خوبی نداره،گوش نداد ین !؟؟خیلی ذوق زده شده بودین بهم تبریک می گفتین که قهرمانانه و شجاعانه رفتین هسته ای مملکت رو فاتحه خواندین!الان دیگه وقت کشی نکنین دو ماه،دوماه به دشمنان وقت ندین،برادر من باچه زبانی بگیم دشمن کاروتخصصش دشمنیه!جان هرکی دوست دارین باورکنید
ایران سازمان بینالمللی دریانوردی را از حمله به ۳ نفتکش خود مطلع کرد
🔹روزنامه آمریکایی «والاستریتژورنال» مدعی شده ایران در نامهای به سازمان بینالمللی دریانوردی این سازمان را از حمله به ۳ نفتکش خود ظرف ۶ ماه گذشته مطلع کرده است.
🔸روزنامه والاستریتژورنال گزارش داده جمهوری اسلامی ایران در این نامه که هفته گذشته (۳۰ اکتبر) برای سازمان بینالمللی دریانوردی ارسال شده گفته که مسیرهای تجاری در این دریا ناایمن هستند.
🔹در ادامه نامه آمده است: «نگرانی عمده در این خصوص این است که ماهیت سازماندهیشده این حملات ظرف مدتی کوتاه در مکانهای مشابه موجب شده دریای سرخ به مسیری ناامن برای سفر کشتیها تبدیل شود.»
✨﷽✨
چهار عامل ما را 🔥 جهنـمی 🔥 کرد
✍در قیامت بارها میان اهل بهشت و جهنم گفت و گو رخ می دهد ٬ که قرآن ترسیمی از آن گفت و گوها را بیان فرموده است٬ یکی از آن صحنه ها که در سوره مدثر آمده این است که: اهل بهشت از مجرمان می پرسند: چه عاملی شما را به #دوزخ روانه کرد؟
⚫️ آنها می گویند : ۴ عامل :
۱ - « لَمْ نَکُ مِنَ الْمُصَلّینَ »
٬ پای بند به نماز نبودیم .
۲ - « لَمْ نَکُ نُطْعِمُ المِسْکینَ »
به گرسنگان اعتنا نمی کردیم.
۳ - « کُنّا نَخوُضُ مَعَ الْخائِضینَ »
٬ ما در جامعه فاسد هضم شدیم .
۴ - « کُنّا نُکَذِّبُ بِیَوْمِ الدّین »
٬ قیامت را هم نمی پذیرفتیم.
📚 قصص الصلاة ص ۱۸۹
#پرسمان_صالحین
❓سلام، مشکل کسی که در نماز کاهل چگونه حل می شود؟
🔹بی میلی و بی رغبتی و عدم توجه به نماز، معلول عوامل متعددی است؛ از جمله:
۱. معرفت نداشتن به مقوله نماز و اهمیت آن و سر نهفته در آن؛
۲. عدم شناخت و توجه کافی نسبت به معبود؛ یعنی همان کسی که در نماز با او سخن می گوییم؛
٣. اشتغال ذهنی، فکر و اندیشه و تعلق قلب به دنیا و مسائل مادی. برای تداوم نماز، عوامل متعددی وجود دارد که جهت رعایت اختصار در ذیل به برخی از آنها اشاره می کنیم :
۱) بیان کردن اهمیت و آثار نماز به وسیله آیات و روایات و داستان های جذاب؛
٢. بیان کردن پیامدهای ترک نماز از طریق ذکر آیات و روایات و داستانهای مؤثر؛
۳. استعانت از خداوند؛ در حقیقت، انجام عبادت به ویژه نماز خواندن، توفیق الهی را می طلبد، بر همین اساس، معصومان عليهم السلام و اولیا از خدا میخواستند که به آنان توفيق عبادت دهد؛ «اللهم ارزقنا توفیق الطاعة...». نکته: شایسته است که سرگروه با خانواده چنین افرادی ارتباط برقرار نماید (به این علت که بخش مهمی از عوامل کاهلی در امر نماز، در فضای خانواده آنان اتفاق می افتد) و تذکرات لازم را به خانواده آنان بدهد.