#شجره_طیبه_صالحین
حلقه_شهیده_فاطمه_رزمی
حلقه_پیشکسوتان جلسه مجازی.
سرحلقه:آذر طاهری
✳️جلسه با تلاوت سوره مسد شروع شد. سپس قسمتی از نهج البلاغه که نامه به امام حسن علیه السلام درمورد جایگاه زن و فرهنگ پرهیز بود مطرح شد.
✳️درادامه خواهران را با شهیده بنت الهدی صدر آشنا کردند و فیلمی در شرح ایشان فرستادند .
✳️در پایان در مورد انفجارات اخیر در بندر بیروت صحبت شد.
✳️جلسه با دعا برای ظهور منجی عالم به پایان رسید.
#پایگاه_شهدای_گمنام
#حوزه_360_بصیرت
#ناحیه_حیدر_کرار_پرند
#سپاه_سیدالشهداء_استان_تهران
#حلقه_صالحین_مجازی
#شجره_طیبه_صالحین
حلقه_شهیده_سیده_طاهره_هاشمی
حلقه_میانسال_سطح۱
سرگروه:خانم لک
موضوع:حلقه راباذکرفاتحه به روح امام وشهداشروع کردیم وبحث درباره سوءظن وحسن ظن
درآیه ۱۲سوره نورمومنان راتشویق می کندتانسبت به یگدیگرخوش گمان باشندوحسن ظن داشته باشند
حضرت علی (ع)دربحارالانوارجلد۵ ص ۱۹۶می فرمایدامربرادرت رابه بهترین وجه حمل کن ودرسخن وی براساس بدگمانی داوری نکن مگرآنکه یقین به خلاف پیداکنی ودرموردسوءظن وحسن ظن نسبت به خداوآثاروعوامل وکیفرسوء ظن نسبت به خداگفته شدوازتصاویرمربوطه استفاده کردیم ودرآخریادی شدازشهیدرضاچیره که روحش شادویادش گرامی وبادعای سلامتی امام زمان (عج)گفتگورابه پایان رساندیم
#پایگاه_حضرت_فاطمه_س
#حوزه_360_بصیرت
#ناحیه_حیدر_کرار_ع_پرند
#سپاه_سیدالشهداء_استان_تهران
#شجره_طیبه_صالحین_مجازی
حلقه_شهیده_آذر_محمدی
میانسال_سطح۲_(ویژه)
سرگروه_خانم_یوسفی
قرائت سوره حمد. تبریک میلاد امام دهم(ع)
✍امام هادی(ع)می فرمایند: نارضایتی پدر و مادر، کم توانی را به دنبال دارد و آدمی را به ذلت می کشاند.ُ
💠 ارزش هر کس به مقدار دانایی و تخصص اوست.حکمت ۸۱نهج البلاغه..
گفتگو در مورد کلید نجات و رستگاری در نظر داشتن رضای خدا برای همه ی امور زندگی و......
قرائت دعای فرج
#پایگاه_بسیج_محدثه
#حوزه_360_بصیرت
#ناحیه_حیدر_کرار_پرند
#سپاه_حضرت_سید_الشهداء_استان_تهران
#شجره_طیبه_صالحین
#حلقه_صالحین
برگزاری حلقه بزرگسالان پایگاه شهید شهریاری مسجد امام جواد(ع)
تاریخ:99/5/21
#پایگاه_شهید_شهریاری
#حوزه_363_شهید_امیری_فر
#ناحیه_حیدر_کرار_پرند #سپاه_سیدالشهداء_استان_تهران
🌹22 ذی الحجه سالروز شهادت میثم تمار
♦️امام خمینی(ره):پیروان علی و فاطمه و اولاد روحانی و جسمانی آن بزرگواران همواره با حکام جائر مقابله کردند. عماریاسر، عمر مبارک خود را در مقابله گذراند تا سرانجام در سن نود سالگی به دست «فئۀ باغیه» به شهادت رسید. میثم تمار، این زبان گویای اسلام تا آنجا گفت و گفت که جلادان معاویه علیه اللعنه زبانش را بریدند، دستهایش را قطع کردند و بدترین شکنجهها را به او دادند. ۱۳۴۱/۱۲/۲۹
♦️رهبرمعظم انقلاب:درصدر اسلام، آن کسانیکه ممدوح(مورد ستایش) واقع شدند، بیش از آنچه که بخاطر نماز و عبادتشان ممدوح واقع شوند، بخاطر مواضع سیاسی و مجاهدتشان ممدوح واقع شدند. ما ابوذر و عمار و مقداد و میثم تمار و مالک اشتر را کمتر به عبادتشان مدح میکنیم. تاریخ، اینها را به آن مواضع، تعیین کننده میشناسد؛ خیلی از بزرگان که مورد مذمت قرار گرفتند، به خاطر شرب خمر و بینمازی مذمت نشدند؛ به خاطر عدم حضور در آنجائی که حضورشان لازم بود، مذمت شدند. تاریخ، اینجوری ثبت کرده؛ نگاه کنید، ببینید! ۱۳۸۹/۱/۱۶
@salehin_parand
#شجره_طیبه_صالحین
حلقه کودکان سطح۲ شهیده نازقلیقچی
سرگروه:خانم کولیوند
موضوع:تلاوت قرآن به نیت شفای بیماران و شادی روح امام ره و شهدا و علما و اموات جمع،صحبت سرحلقه مهمان خانم حیدر بیگی در مورد ،آداب بر خورد با نامحرم و استفاده از گوشی همراه،قرائت قرآن توسط سر حلقه مهمان خانم یونسی،اهدا،مبلغ سی هزار تومان ،عیدی غدیر(این مبلغ توسط فرهنگیان عزیز به اعضای حلقه اهدا،شد)،پذیرایی با پف فیل ،که قرار شد بعد از ضد عفونی کردن در منزل ،استفاده شود،کپ های دوستانه و شاد،مادران متربیان در حلقه حضور داشتند و نظرات و ایده های خود را با سرحلقه مطرح کردند
#پایگاه_حضرت_فاطمه_س
#حوزه_360_بصیرت
#ناحیه_حیدر_کرار_پرند
#سپاه_سیدالشهدا_استان_تهران
سلام علیکم
احسنت با زدن ماسک و رعایت مسائل بهداشتی در یک فضای آرام و جذاب حلقه برگزار شده
خدا قوت و تبریک بابت همت سرگروه و اعضای حلقه صالحین و همینطور فرمانده محترم پایگاه
مطلب زاده
فلسفه مباهله در اسلام
⁉️ #پرسش
مباهله به چه معناست ؟ آیا راست است که در اسلام حکمی به نام مباهله و نفرین کردن دشمنان دینی داریم ❗️
کانال های ضد دین می گویند اسلام به جای آنکه مخالفان خودش را با عقل و منطق مجاب کند آنان را دعوت به #نفرین و مباهله می کنند آیا این عقلانی ست !؟
✅ #پاسخ
👌«مُباهَله» در اصل از مادّه «بَهْل» (بر وزن اهل) به معناى رها كردن و قيد و بند را از چيزى برداشتن است،و «ابْتِهال» در دعا به معناى تضرع و واگذارى كار به خدا است. و اگر آن را گاهى به معناى #هلاكت و لعن و دورى از خدا گرفته اند نيز به خاطر اين است كه رها كردن و واگذار كردن بنده به حال خود اين نتائج را به دنبال مى آورد، اين بود معناى «مباهله» از نظر ريشه لغت.
💠و از نظر مفهوم متداول ، به معناى نفرين كردن دو نفر به يكديگر است، بدين ترتيب، افرادى كه با هم گفتگو درباره يك مسأله مهم مذهبى دارند در يك جا جمع شوند و به درگاه خدا تضرع كنند و از او بخواهند كه دروغگو را رسوا سازد و مجازات كند.
📚لغات در تفسیر نمونه ص 497
❕مباهله به عنوان آخرین حربه برای غلبه بر خصم بعد از اثر نکردن منطق و استدلال است ، که به عنوان سندی الهی بر حقانیت طریق و مسلکی اعتقادی ایراد می شود . بر خلاف آنچه در پرسش آمد ، مباهله بر خلاف عقل و منطق نیست بلکه کاملا موافق و مطابق عقل و منطق است ، زیرا دو طرف حق و باطل پس از آن که از طریق مذاکرات علمی به نتیجه ای نرسیدند و طرف باطل با لجاجت از پذیرفتن حق امتناع کرد ، اقدام به مباهله می کنند و طرف حق با اقدام به مباهله این نکته را بیان می کند که آیین من مطابق با واقعیت و حقیقت است که می توانم بر این سخن معجزه ای #الهی هم ارائه کنم تا شکی در آن باقی نماند ، مباهله همان نقش معجزه را برای اثبات حقانیت دعوت حق ایفا می کند .
❕جریان مباهله کردن پیامبر گرامی اسلام با مسیحیان نجران مشهور و معروف است.
@salehin_parand
🔰 آيا در زمان حاضر نيز مي شود با مخالفان اسلام مباهله كرد؟
✍️پاسخ:
براي اولين بار پيامبر(ص) آماده شد تا با سران مسيحي منطقه نجران به مباهله برخيزد و حتي دست حسن و حسين را گرفت و با دختر و داماد خود در گوشه بيابان حاضر شد، و منتظر آن گشت كه سران مسيحي نجران از اسقف و كشيش براي مباهله حاضر شوند. ولي آنان با مشاهده آيات صدق پيامبر عقب نشيني كرده و پرداخت جزيه را بر مباهله برگزيدند.
اين معجزه يعني مباهله براي اثبات صدق ادعا در قلمرو عقائد باقي و پايدار است و هم اكنون نيز اين دعوت باقي است و لازم است به سمع مخالفان اسلام برسد. آنان از هر فرقه و گروهي باشند اگر به خدا ايمان دارند، در سرزمين دور از اجتماع آماده مباهله باشند و طرفين بر عليه يكديگر از خدا عذاب بطلبد، آنگاه ببينند عذاب خدا فرود مي آيد يا نه و اگر فرود مي آيد كدام يك از دو طرف را طعمه خود قرار مي دهد؟
مرحوم علامه طباطبائي در مورد مباهله چنين مي گويد:
هر فرد با ايمان با تأسي به نخستين پيشواي اسلام مي تواند در راه اثبات حقيقتي از حقائق اسلام با مخالف خود به مباهله بپردازد و از خداوند براي او درخواست عذاب كند.
و هر فردي از مسيحيان و كليميان كه بخواهند اين معجزه الهي را از نزديك مشاهده كنند. مي توانند با فردي از افراد با ايمان اسلام در مورد حقانيت اسلام به مباهله بر خيزند و نتيجه آن را با ديدگان خود مشاهده نمايند.
امام صادق (ع) به ياران خود همين دستور را مي داد كه مخالفان را به مباهله دعوت كنند. يكي از ياران آن حضرت به نام ابو مسروق به حضرتش گفت: من با مخالفان با آيه «وَاُولِي الأمْرِ مِنْكُمْ»(۱) بر فضيلت و پيشوائي شما استدلال مي كنم آنان مي گويند اين آيه مربوط به فرماندهان سپاه است و وقتي با آيه «اِنَّما وَلِيُّكُم اللهُ وَرَسُولُهُ...» (۲) بر امامت علي(ع) احتجاج مي كنم، مي گويند: اين آيه مربوط به افراد با ايمان است نه شخص خاصي و هر موقع با آيه «اِلّا المَوَدَّةَ فِي القُرْبي» (۳) استدلال مي كنم، مخالفان مي گويند: اين آيه مربوط به تمام بستگان پيامبر است!
امام صادق (ع) در پاسخ او فرمود: در این صورت، آنان را به مباهله دعوت كن . آنگاه نحوه مباهله را بيان كرد و فرمود: چيزي نمي گذرد مگر اينكه آثار مباهله ( نزول عذاب) را مشاهده مي كني.
@salehin_parand
ماجرای مباهله، نشان مى دهد كه دین اسلام، در برخورد با قدرت هاى مخالف خود، در گام نخست، تلاش مى كرد با بهره گيرى از گفتگو، مناظره و استفاده از دليل و برهان، آنها را به حق و حقیقت دعوت نمايد و در گام دوم، اگر معتقد به خدا بودند، آنها را به مباهله و داورى خداوند متعال مىخواند، و اگر مباهله را هم نمى پذيرفتند، آنگاه در صورتى كه شرايط اسلام را قبول مى كردند، پيمان نامه سياسى امضا مى شد. بنابراين، استفاده اسلام از قدرت نظامی در ميدان جنگ، تنها براى شكستن سدهاى آگاهى و آزادى انديشه بود. و در داستان مباهله پیامبر با مسیحیان نجران، نصارای نجران چون صدق و اخلاص دلیرانه پیامبر(ص) و همراهانشان را مشاهده کردند، هراسان از عقوبت الهی بیمناک شدند و تن به مباهله ندادند و با پیامبر(ص) صلح کردند. با توجه به تفاسیر شیعه و اهل سنت در آیه مباهله، معلوم می شود که سر انجام، مباهله پیامبر(ص) با مسیحیت، به صلح و مسالمت با مسیحیان، ختم شد.
واقع، اصل در سیاست خارجی با الهام از داستان و آیه مباهله وجود دارد و آن اینکه، پیروان دین اسلام و مسلمانان، تا جایی که می تواند با قدرت استدلال و منطق صلح آمیز، مخالفین را به اسلام دعوت نمایند و نیز این ظرفیت در داستان مباهله وجود دارد، در سطح جهانی، چهره واقعی اسلام را در برابر تبلیغات دروغین دنیای غرب، به نمایش گذارد؛ درست عکس آنچه اکنون و توسط داعش و رسانه های غربی از وارونه نشان دادن چهره اسلام، در حال انجام است. واقعه مباهله، صلح آمیز بودن سیره و رفتار پیامبر اسلام در برخورد با ادیان و مکاتب مختلف را به نمایش میگذارد.
@salehin_parand
⛔️✅مباهله چه ارتباطی با ماجرای حدیث کساء دارد؟ آیا این دو، دو جریان جداگانه هستند؟
💢💯 جریان حدیث شریف کساء و جریان مباهله، دو جریانی هستند که برای پنج تن آل عبا (علیهم السلام) اتفاق افتاده است.بعضی می گویند این دو جریان به هم ربط داشته است، اگر چه بعضی دیگر قائلند جریان حدیث شریف کساء مکرر اتفاق افتاده است. روزی که پیامبر (صلی الله علیه و آله) با مسیحی های نجران مباهله کردند 24 ذی الحجه بود، در بعضی از منابع آمده که پیش از آن که مباهله انجام شود پیامبر (صلی الله علیه و آله) عبا بر دوش کشیدند و حضرت علی (علیه السلام) و فاطمه زهرا (سلام الله علیها) و حسنین (علهیما السلام) را در زیر عبا جای دادند و فرمودند: پروردگارا هر پیغمبری را اهل بیتی بوده است که مخصوص ترین خلق به او بوده اند، خداوندا این ها اهل بیت من هستند ... بعد آیه تطهیر نازل شد؛ بعد از آن پیامبر (صلی الله علیه و آله) آنان را برای مباهله بیرون بردند.(1) در بسیاری از منابع است که این دو جریان در یک روز اتفاق افتاده است، یعنی جریان مباهله و نزول آیه تطیهر که همان جریان حدیث شریف کساء می باشد.(2)
_____
(1) وقایع الأیام، شیح عباس قمی، ص 177.
@salehin_parand