فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹موشن گرافیک|
گلچین بیانات امام خمینی(ره) و امام خامنهای در مورد بسیج
🔸تولید شده در مرکز هنرهای رقومی
#هفته_بسیج
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @salehin_razavi
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹موشن گرافیک|
گلچین بیانات امام خمینی(ره) و امام خامنهای در مورد بسیج
🔸تولید شده در مرکز هنرهای رقومی
#هفته_بسیج
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @salehin_razavi
ارسال شده از سروش:
⭕ اگر میخواهی نتیجه بگیری ،فقط به #مربی و دستوراتی که میدهد :
▫️اطمینان کن▫️گوش کن▫️عمل کن
عمل صادقانه یعنی #وظیفه خود را انجام بده و نتیجه را به خدا بسپار به دور از وسوسه ✡️شیطانی ( مگه میشه، کاشکی بشه ،خیلی سخته ،با این چیزا نمیشه و...) لذا #وعده_صادق مختص کسانی است که گفتند:
💠قالوا ربنا الله ثم الستقاموا..
الله #مربی ماست و سپس استقامت کردند
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
صالحین خراسان رضوی
⭕روز شمار #هفته_بسیج
🔹 بسیج هر روز یک محور😍
برای فرماندهان و مدیران بسیج ارسال کنید
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش:
📌مساجد پایگاه اصلی بسیج است.
امام خمینی
🔹از ابتدای شکل گیری اسلام و تشکیل حکومت اسلامی توسط پیامبر (ص) در مدینه، مسجد مهمترین سنگر و پایگاه برای دفاع از اسلام بود. به صورتی که مرکز حکومت و محل تصمیمهای مهم مسجد بود.
اگرچه شرایط اجتماعی و البته دوری از سیرهی پیامبر(ص) تا حدی این روش را عوض کرد ولی در طول تاریخ اسلام، مسجد همیشه جایگاه خود را به عنوان مرکز تجمع دوستداران اسلام و حامیان آن حفظ نمود و همیشه مرکزی بود برای مبارزه با انحرافات فکری، عقیدتی و حتی تجمع برای مبارزات نظامی.
در طول مبارزات دویست سال گذشته ملت ایران نیز همیشه مساجد پایگاه اصلی انقلابیون بود و در انقلاب مشروطه و قیام مردم بر علیه شاه در 30 تیر 1331 به رهبری ایت الله کاشانی، روشنگریها همه از مساجد نشأت میگرفت.
در انقلاب بزرگ اسلامی نیز مساجد محور مبارزه بر علیه رژیم طاغوت بود و بعد از انقلاب در زمان جنگ تحمیلی نیز یکی از مهمترین پایگاههای اعزام نیرو و پشتیبانی از جبهههای نبرد؛ مساجد بودهاند.
پس از دوران دفاع مقدس بعضی بر این عقیده بودند که با تشکیل اقشار بسیج مانند بسیج دانشجویی، دانشآموزی، کارمندان و... شاید اهمیت مسجد به عنوان پایگاه فعالیت بسیج کمرنگ شده و بسیج مستقر در مساجد کارایی کمتری پیدا کرده باشد. اما سخن امام خمینی(ره) که فرمود: «مساجد پایگاه اصلی بسیج است.» نشان داد که با وجود اهمیت بسیار زیاد دیگر اقشار بسیج مانند بسیج طلاب و دانشجویی و... مساجد کماکان محوریترین پایگاه برای دفاع از انقلاب و بهترین محل تجمع برای بسیجیان که پیش قراولان دفاع از نظام مقدس جمهوری اسلامی هستند میباشند.
چند مؤلفه مهم در بسیج مساجد وجود دارد که آن را از بقیهی اقشار متمایز نموده و مهمتر مینماید.
1. در دیگر اقشار بسیجیان زمان کمتری را میتوانند در بسیج سپری کنند. به عنوان مثال در بسیج دانش آموزی فرصت شرکت اعضاء در فعالیتهای بسیج به زمان حضورشان در مدرسه محدود میگردد ولی در پایگاههای مساجد این زمان بسیار بیشتر و شامل اکثر اوقات فراغت و حتی روزهای تعطیل میباشد.
2. معمولاً فاصله پایگاه بسیج تا محل سکونت اعضاء بسیار اندک است و این امر باعث ایجاد زمینه مناسب حضور در پایگاه مقاومت میباشد. حضوری که میتواند اکثر اوقات شبانهروز را در صورت نیاز در بربگیرد.
3. حضور در پایگاه بسیج مسجد همواره با بار معنوی استفاده از نمازجماعت و مراسم مذهبی و ذکر و دعا و توسل و کسب فضایل اخلاقی همراه است که بسیج بدون آن ها، بسیج نخواهد بود و تفاوت اصلی بسیج در ایران با دیگر نیروهای مردمی در سراسر جهان در همین نکته اساسی است.
4. در بسیج مساجد از همه اقشار حضور دارند و میتوان از تمام ظرفیتهای افراد برای پیشبرد امور انقلاب و ترویج اسلام بهره برد. به عنوان مثال میتوان از بسیجیان دانشجو برای تدریس و قوی نمون بنیه علمی نیروهای دبیرستان و پایینتر استفاده کرد.
5. معمولاً افراد از سنین پایین میتوانند در مسجد حضور یافته و عضو بسیج شوند، لذا میتوان گفت بسیج مساجد مهمترین بخش برای آمادهسازی زیرساختهای نیرویی در دیگر اقشار بسیج است. از این رو شاهدیم که فعالترین افراد بسیج در اقشار مختلف همان کسانی هستند که در پایگاه بسیج مسجد محل به فعالیت میپردازند و ارتباط آنها با بسیج در هر دو پایگاه با قوت برقرار است.
از دیگر سو کسانی که با روحیه و سابقه بسیجی وارد مدرسه، دانشگاه، اداره یا اصناف میشوند به سرعت جذب بسیج اقشار شده و در آن به فعالیت میپردازند در حالی که قبلاً آموزشهای لازم را دیدهاند و با بسیج و محیط آن آشنایی کامل دارند.
6. بسیج مساجد این امکان را ایجاد میکند که یک خانواده در کنار هم در بسیج حضور داشته باشند، این امکان در دیگر اقشار وجود ندارد.
7. از آن جا که اکثر مردم اوقات فراغت خود را در منزل یا در محل سکونت خود میگذرانند و در ساعات غیر اداری کمتر در محل کار یا تحصیل حضور دارند انجام فعالیتهای فرهنگی توسط بسیج مساجد بسیار راحتتر و نتیجه بخشتر خواهد بود.
البته این نکته را نباید از نظر دور داشت که هرجا مهمتر بوده و فعالیت بیشتری داشته باشد دچار آفتها و دشمنیهای بیشتری نیز خواهد بود. بسیج مساجد نیز از این آفتها و دشمنیها برکنار نبوده و از ابتدای حضور مساجد، بسیج با این مشکلات دست و پنجه نرم کرده است.
#هفته_بسیج
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
48b1b39e9c61b49cb5cefe48948ea2c7ce25e786.mp3
1.92M
⭕️ #پادکست_صوتی
🔻«از دل مردم، برای مردم»
❓پایه اصلی کار #بسیج چیست؟
❗️بسیج؛ آنچه هست، آنچه نیست.
#هفته_بسیج
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
4a7001c4e24ea68a9b0aac2f451fa5d8079b5c8c.mp3
805.1K
🔊 فایل صوتی با موضوع
"دلسوزان بسیجی"
👤 #علیرضا_دلبریان
🗂 حجم : 0.78 مگابایت
➖➖➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
95b8f8306f39aec50976c095a7af442878a415f2.docx
100.3K
#درسنامه_محمد_امین
ویژه میلاد پیامبر گرامی اسلام
#کودک و #نوجوان😍
_______________________
🇮🇷قَرْارگٰاهِ شَجَرِهِ طَیِّبهِ صٰالِحیٖنِ مَشْهَدِ
@salehin_mashhad
ارسال شده از سروش:
🖊📚هر روز يك #نكته_تربيتى
براى #سرگروههاى صالحينى😍
👌 نهی #غیر_مستقیم به جای نهی مستقیم...
🔰امام صادق (ع) وقتی می خواهد به فرزند خود بگوید: لباست بلند است، آن را كوتاه كن؛ به جای #امر_كردن می گوید: یا بنی ألا تطهر قمیصك؛ عزیزم، آیا پیراهنت را پاكیزه نمی كنی؟
📍تفسیر نورالثقلین، ج ۵، ص ۴۵۴.
⚠️ معصومان (ع) كمتر دیگران را به صورت #مستقیم از كاری نهی می كردند، بلكه به شیوه های گوناگون آنها را از كار خلاف باز می داشتند و نیز راه جایگزینی ارائه می كردند و یا اینكه به جای نهی كردند #كودكان، صور نهی را از دسترس آنان دور می كردند یا از بین می بردند.😍
#مهارتی #تربیتی
#هر_روز_یک_نکته
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش:
🏵 شهید بهشتی: تشکیلات ما آهنین نیست!
❇️ تشکیلات تربیتی کارش رشد و حرکت دادن نیروهای آن است. اصلاً یکی از مهمترین فلسفههای ایجاد تشکیلات، به اشتراکگذاشتن همین حرکتهاست، اشتراک همین رشدهاست؛ وگرنه بعضاً یک نفر پیدا میشود که بخاطر سخت کوشیاش، به اندازه ده نفر مرد جنگی(!) کار را جمع میکند ولی بعد از اتمام کار، ما فقط یک نفر داریم با همان توانایی سابقش با کمی تجربه!
✅ هنر، تربیت کادری است که بعد از ما هم بماند و بتواند عَلَم را بالا نگه دارد.
✳️ شهید بهشتی میفرمایند: «ما از اول گفته بودیم که امتیاز بزرگ اسلام این است که میخواهد با حفظ آزادیهای انسان، انسانها را بسازد؛ تشکیلات ما اتفاقاً آهنین نیست، حالا هم میگوییم آهنین نخواهد بود. تشکیلاتی است که انسانها درونش احساس حرکتی خودساز و آزاد کنند. تشکیلاتی است که میکوشد تا انسانها را همسو کند نه اینکه انسان را رقابتی بسازد.»
#شهید_بهشتی
#کار_تشکیلاتی
#جبهه_فرهنگی
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش:
⭕️ #الگوی_تربیت
💠 #گناهان_هفته
💬 صدای انفجار آمد و سنگرش رفت هوا. هرچه صداش زدیم، جواب نداد. سرش شده بود پر از ترکش. توی جیبش یک کاغذ بود که نوشته بود: «گناهان هفته:
شنبه: احساس غرور از گل زدن به طرف مقابل؛
یکشنبه: زود تمام کردن نماز شب؛
دوشنبه: فراموش کردن سجدهي شکر یومیه؛
سهشنبه: شب بدون وضو خوابیدن؛
چهارشنبه: در جمع با صدای بلند خندیدن؛
پنجشنبه: سلام کردن فرمانده زودتر از من؛
جمعه: تمام کردن صلواتهای مخصوص جمعه و رضايت دادن به هفتصدتا.»
اسمش «حسینی» بود. تازه رفته بود دبیرستان.
📚 آخرین امتحان، ص۷٤
#خاطرات_شهدا
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش:
💠شناخت جهش هاى سنى💠
🔶لحن دستورى به شكست مى انجامد
🔹امام صادق "عليهالسلام" فرمود:
خدا بيامرزد كسى را كه فرزندش را در نيكى و نيكوكارىاش يارى كند.آنچه فرزند در توان داشته و انجام داده است، بپذيرد و از آنچه توانايى نداشته است، درگذرد و او را به گناه و معصيت وا ندارد و با مدارا و برخورد سنجيده با او رفتار كند.
🔹پس از گذشت دوره نوجوانى و ورود به جوانى، فرد داراى خصوصياتى مى شود كه در مطلب قبل به طور اختصار به ان ها اشاره كرديم. در همين راستا بايد توجه داشت كه نحوه رفتار مربيان وى هم متفاوت است.
يكى از مواردى كه بايد توجه داشت تغيير خط عمودىِ صحبت به خط افقى است!
به اين معنا كه در دوران هاى قبل از جوانى بايد به صورت دستورى و نيمه دستورى با كودك و نوجوان صحبت كرد و اموزه ها را به ايشان ياد داد.ولى در اين دوران مربى بايد توجه داشته باشد كه اين لحن-از بالا به پايين- جوابِ عكس مى دهد و بايد به صورت همسان و در قالب يك دوست تذكرها را به او ياداور شد تا احساس غرور و همه چيز دانىِ جوان تحت تاثير قرار نگيرد.
زيرا اگر جوان احساس كرد كه شما او را فرد لايقى براى تصميم گيرى هاى خودش نمى دانيد، يا اعتماد به نفس خود را از دست داده يا اينكه به نظر شما اعتنا نكرده و كار خودش را پيش مى برد.
🔹پس بهتر است كه در هر موردى كه نياز به تذكر است موارد زير را رعايت كنيد:
١.از احساسات خودتان در هنگام بروز ان مشكل بگوييد تا جوان احساس كند كه شما هم كاملا از احساسات او با خبر هستيد.
٢.نظر جوان را در مورد مسئله مورد نظر جويا شويد.
٣.اگر نظر وى درست است او را تشويق كرده و اگر كاملا درست نيست سعى كنيد با پرسيدن سوالاتى مانند هدف هاى وى از انتخاب اين راه، منابع مطالب مورد استفاده اش و .. سعى كنيد اشكال كار را متوجه شويد.
٤.احيانا از تجارب موفقيت يا شكست خود و راه هاى رسيدن به ان ها صحبت كنيد.
٥.با ذكر مصداق هاى موفق و توضيح مسيرِ مورداستفاده انان، او را به انتخاب درست تشويق كنيد.
💠نكته مهم!
اگر تصميمات جوان به طور مستقيم و جدى بر اينده او اثر سوء نمى گذارد، بر روى راه حلِ درست خود اصرار نورزيد و سعى در تحميل ان نداشته باشيد.
گاهى لازم است خود جوان مسير اشتباه را پيموده و به نتيجه غلط برسد. در نهايت در موارد بعدى و مهم تر اعتمادش به شما بيشتر شده و نظراتتان را قابل قبول و تأمل مى داند.
#صالحين #مهارتى_جهش_سنى
➖➖➖➖➖
🇮🇷 کانال رسمی صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi