بارالها بگشا غم ز دل غمزدگان
برسان یار سفر کرده به آغوش جهان
#اللَّهُمَّ_فَرِّجْ_عَنْ_كُلِّ_مَكْروبٍ
#اللّهمَّ_عَجِّلْ_لِوَلِیِّڪَ_الفَرَج
#امام_زمان
11.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
رهبر انقلاب در دیدار شاعران: شعر رسانه است. امروز در دنیا چالشها و درگیریها، چالشهای رسانهای است.
رسانهها بیش از موشک و پهپاد و هواپیما در عقب راندن دشمن تاثیر میگذارند و دلها و ذهنها را تحت تاثیر قرار میدهند. هر کس رسانه قویتر داشته باشد در اهدافی که دارد موفقتر خواهد بود.
#تبیین
🌷 رهبر انقلاب: پیامهای تمدنی بیشمار ما ایرانیها قابل انتقال در شعر است/ یکی از پیامهای ملت ایران، ایستادگی شجاعانهی او در مقابل ظلم و زورگویی آمریکا و صهیونیستها است
✏️ رهبر انقلاب در دیدار شاعران در شب میلاد امام حسن مجتبی علیهالسلام:
هم مضمونیابی و هم لفظ استوار [در شعر] لازم است. یک نکتهی دیگر در مورد پیام است. ما چه پیامی میخواهیم به مخاطبمان بدهیم؟ آن که میتواند پیام خوبی باشد پیام دین است، پیام اخلاق است، پیام تمدن است، پیام ایرانیگری ماست.
✏️ ما ایرانیها پیامهای تمدنی بیشماری ما داریم که معارف دینی ما، معارف اخلاقی ما، معارف ایرانی ما، ایستادگی شجاعانهی ملت ایران، اینها همه چیزهایی که است که قابل انتقال است اینها را بایستی در پیام [منتقل کرد]، الان یکی از مایههای اعتبار ملت ایران ایستادگی شجاعانهی او در مقابل ظلم در دنیاست، در مقابل زورگویی، زیادهطلبی که مظهرش حالا آمریکا و صهیونیستها و اینها هستند، صریح، بدون ملاحظه، بدون اجمال موضع خودش را بیان میکند، خب این خیلی چیز مهمی است، این در دنیا خیلی مطلوب است. ۱۴۰۳/۰۱/۰۶
🖼️ #بسته_خبری
📢 #معرفی_کتاب | صلح امام حسن؛ پرشکوهترین نرمش قهرمانانهی تاریخ
🔹کتاب «صلح امام حسن؛ پرشکوهترین نرمش قهرمانانه تاریخ» با نام اصلی «صلح الحسن» تألیف عالم جلیلالقدر "شیخ راضی آلیاسین" از علمای حوزه نجف بوده است که در سال ۱۳۴۸ شمسی توسط حضرت آیتالله خامنهای در سن سی سالگی ترجمه شده است. کتاب با گفتاری نسبتاً مفصل از علامه عبدالحسن شرفالدین، رهبر شیعیان لبنان در نیمه دوم قرن گذشته هجری قمری و پیشگفتار کوتاه نویسنده درباره کتاب آغاز میشود و پس از پرداختی کوتاه، به زندگینامه و سیره و سیمای حضرت امام حسن (علیهالسلام)، به سراغ محور اصلی بحث یعنی زندگی سیاسی پُرفرازونشیب ایشان میرود.
📥تهیه کتاب «صلح امام حسن؛ پرشکوهترین نرمش قهرمانانه تاریخ»
🔍 ادامه را بخوانید:
khl.ink/f/40244