پیام تبریک :
💎 بدینوسیله کسب رتبه برتر توسط معاونت تعلیم و تربیت سپاه امام رضاعلیه السلام در بین دیگر رده های سپاه استان درجشنواره مالک اشتر را خدمت مسئول محترم معاونت تعلیم و تربیت سپاه امام رضا (ع) و به همه مدیران عزیز تعلیم و تربیت نواحی صمیمانه تبریک عرض مینماییم , یقین واثق داریم این مؤفقیت مرهون زحمات بی شائبه وخالصانه همه همکاران بویژه مسئول محترم معاونت که با انگیزه وهمت بالا و روحیه انقلابی و مدیریت جهادی در سنگر تعلیم و تربیت استان مجاهدت مینمایداست .
#روابط_عمومی
#تعلیم_و_تربیت
#سپاه_امام_رضا_علیه_السلام
ارسال شده از سروش+:
🔷 نهی غیر مستقیم به جای نهی مستقیم...
🔰امام صادق (ع) وقتی می خواهد به فرزند خود بگوید: لباست بلند است، آن را كوتاه كن؛ به جای امر كردن می گوید: یا بنی ألا تطهر قمیصك؛ عزیزم، آیا پیراهنت را پاكیزه نمی كنی؟
📍تفسیر نورالثقلین، ج ۵، ص ۴۵۴.
⚠️ معصومان (ع) كمتر دیگران را به صورت مستقیم از كاری نهی می كردند، بلكه به شیوه های گوناگون آنها را از كار خلاف باز می داشتند و نیز راه جایگزینی ارائه می كردند و یا اینكه به جای نهی كردند كودكان، صور نهی را از دسترس آنان دور می كردند یا از بین می بردند.
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش+:
💠 امام خامنهای:
✏️ جوانی که تربیت میشود در کار فرهنگی، باید به معنای واقعی کلمه اعتقاد داشته باشد به استقلال کشورش؛ مؤمن به مبانی انقلاب و نظام، مؤمن به فرهنگ اسلامی، خوشبین، خوش روحیّه. کار فرهنگی این است. خب، این کار آسانی نیست؛ خیلی کار سختی است. این برنامهریزی میخواهد. (۱۳۹۴/۸/۲۰)
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش+:
🔷 راهی برای مسجدی کردن کودکان...!
🔰 جابر بن عبدالله می گوید: سألته عن الصبیان اذا صفّوا فی الصلاة المكتوبة قال: لا تؤخروهم عن الصلاة و فرّقوا بینهم
🔸از امام باقر (ع) درباره كودكانی كه در نماز جماعت حاضر می شوند، پرسیدم. امام فرمود: آنها را به صف آخر نفرستید، بلكه بین آنها [به وسیله بزرگترها] فاصله ایجاد كنید.🔸
📍وسائل الشیعه، ج ۳، ص ۱۴.
⚠️ یه موقع هایی، اقدام کوچیکی از من و شما، می تونه یه نوجوون یا یه کودک رو از مسجد زده کنه؛ همین...!
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
🌹
#بسم_الله_الرحمن_الرحیم
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش+:
بعضی چیزها رو میشه با خانواده ها در میان گذاشت😉
🇮🇷قدرشناسی کنید و کودکتان را در این قدرشناسیها شریک کنید؛
شاید تعداد جانبازان بازمانده از دفاعمقدس کم باشد، اما بالاخره هستند آنهایی که بتوان بهعنوان یک مرجع و الگوی زنده به کودک معرفیشان کرد.
قرار نیست آن جانباز برای کودک شما از سختیهای جانبازی یا حتی آن قسمت کشت و کشتار جنگ بگوید؛ همین ارتباط نزدیک با روحیه مقاومت و آشنایی با افرادی که بهخاطر آسایش ما خودشان را تا پای جان به خطر انداختهاند، اثرات خودش را دارد.
این روزها خانوادههای شهدای مدافع حرم در اطرافمان هستند. با کودک و نوجوانتان از این رشادتها بگویید، به دیدار خانوادهها بروید و بگذارید فرزندتان با این فضا آشنا بشود.
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش+:
⏪به داستانواره زیر توجه کنید :
👬سینا و رضا دو دوست هستند. سینا در کلاس دوم دبیرستان (متوسطه دوم) و رضا در کلاس نهم (مقطع متوسطه اول) مشغول به تحصیلند.
یکی از نیازهای حیاتی و مهمِ سینا ( بدون آنکه خود بداند ) نیاز به محبت و دوستی است در صورتیکه رضا فعلا در این وادی نیست و بیشتر توجه او به بازی های رایانه ای و فوتبال است.
هر دوی آن ها در ضمیر ناخودآگاهشان نیازهایی دارند و مغزشان نیز دستور میدهد که تو باید "شکل" دوستت شوی...
طبیعی است که سینا چون سنی از او گذشته نمی تواند شبیه رضا با زیرشلواری در خیابان بیاید یا در خانه پای رایانه بشیند و بازی کند...
اینجاست که رضا نقش بیشتری را در تطابق با محیط اجرا می کند و سعی می کند شبیه دوست بزرگترش شود.
و از همان لحظه است که شما رفتارهایی را از این دو دوست می بینید که کمی عجیب است :
مثلا علی ( به خاطر نیاز شدیدش به محبت و دوستی) به شدت به رضا وابسته می شود و رضا هم با اینکه سیستم شخصیتی اش (فعلا) نیازی به محبت شدید " ندارد "سعی می کند با سینا همدردی کند... .
سینا همیشه ناراحت است چون هرگز رضا نمی تواند نیازهایش را تأمین کند و از طرفی هم شدیداً به او وابسته شده است. رضا هم چون نیازهای کاذب را برای خود ایجاد کرده است رفتارهای غیر منطقی از خودش نشان می دهد...
و این یعنی اول مشکلات " مربی "
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
ارسال شده از سروش+:
👈پرورش ذهن در سه مرحله صورت میگیرد:
مرحلهی اوّل: تخریب و شكستن باورهای غلط و نادرست با استدلال منطقی.
مرحلهی دوّم: پاكسازی و بیرون ریختن آنها،
و مرحلهی سوّم: قرار دادن اندیشهها و نكتههای مثبت در ذهن كودكان. مربیان باید همانند معماری هر عمل را در جای خود انجام دهند تا به وضعیت مطلوبی در تربیت برسند.💐
➖➖➖➖➖
🇮🇷 لشكر سايبري صالحين خراسان رضوي
🆔 @Salehin_razavi
🔻نظارت ستادی از تعلیم و تربیت ناحیه ابوذر توسط معاونت تعلیم و تربیت سپاه امام رضا علیه السلام
#تعلیم_تربیت (صالحین)
#ابوذر
ارسال شده از سروش+:
🌐گفتم شما همینجا بنشینید و تکان نخورید!🌐
🍀رهبرمعظم انقلاب اسلامی:
🕌 در مسجدی که بنده نماز میخواندم، بین نماز مغرب و عشا هیچ وقت داخل مسجد جا نبود؛ همیشه بیرون مسجد هم جمعیت متراکم بود؛ هشتاد درصد جمعیت هم از قشر جوان بودند.
🌀در همان سالها پوستینهای وارونه مد شده بود و جوانان خیلی اهل مد آن را میپوشیدند.
👈 یک روز دیدم جوانی که از این پوستینهای وارونه پوشیده، صف اول نماز در پشت سجادۀ من نشسته است؛
یک حاجی محترم بازاری هم که مرد خیلی فهمیده ای بود و من خیلی خوشم میآمد که او در صف_اول مینشست، در کنار این جوان نشسته بود.
👂 دیدم رویش را به این جوان کرد و چیزی در گوشش گفت و این جوان یکباره مضطرب شد. برگشتم به آن حاجی محترم گفتم چه گفتی؟ به جای او جوان گفت چیزی نیست. فهمیدم که این آقا به او گفته که مناسب نیست شما با این لباس در صف اول بنشینید!
گفتم نه آقا، اتفاقاً مناسب است شما همینجا بنشینید و تکان نخورید! گفتم حاجی! چرا میگویی این جوان عقب برود؟ بگذار بدانند که جوان با لباسی از جنس پوستین وارونه هم میتواند بیاید به ما اقتدا کند و نماز جماعت بخواند... با اخلاق، سراغ این جوانان و دلها و روحها و ورای قالبهاشان بروید؛ آن وقت تبلیغ انجام خواهد شد.
ارسال شده از سروش+:
✅تربیت مدیر
⚪️ميپرسم: چرا همه كارها را خودت انجام ميدهي؟
🔴ميگويد: به كار ديگران اعتماد ندارم.
⚪️ميپرسم: چرا اعتماد نداري؟
🔴ميگويد: هر كاري را به كسي سپردهام، خرابش كرده است.
🍀بله، كارها بهخوبي و زيبايي پيش ميروند، اگر خود همة آنها را بر عهده بگيريد؛ اما آيا فكر كردهايد در كنار همة كارها، پرورش مدير هم كاري است كارستان؟ تا كاري را به دیگری نسپاريد و مسئوليتي را واگذار نكنيد، مديري خلق نخواهد شد، هرچند ممكن است در لابلاي اين كارهاي گوناگون، يكي دو تا کار هم خراب شوند. آيا به اين نميارزد؟
شهيد بهشتي ميگفت:« به جوان فرصت هشت بار شكست خوردن بدهيد».
پس كارها را به دیگران بسپاريد، هرچند خراب شود؛ و بدانيد:
تا پريشان نشود كار، نگيرد سامان
اگر در حين تبليغ، هر مسئوليتی را به فراخور حال افراد به كسي واگذارید، افزون بر پرورش نيروي زُبده، هسته مركزي ارزشمندي از افراد ساختهايد كه در مواقع دشوار به کمک شما خواهند آمد.تازه، شما از پيله خودرأيي و خودمحوري بيرون ميآييد و موفق ميشويد سليقههاي مختلف را در كارها اِعمال كنيد. براي اداره جلسه قرآن، براي گردش کار كتابخانه محلي، براي تشكيل تيم ورزشي نوجوانان، براي مسئوليت اردوهاي جذاب و براي دهها كار ديگر افرادي بگماريد. آنگاه ببينيد پس از مدتي چه آدمهاي باانگيزهاي دور و برتان را گرفتهاند. شما درچنين شرايطي نشاط را كه لازمه هرکار فرهنگي است، بهخوبي ايجاد و بهدرستي حفظ كردهايد. بهراستي که ایفای مسئوليت، پيران سالخورده را نیز جوان ميكند.
از منافقين درس بگيريد! آنان سمپاتهاي خود را جوري آموزش ميدادند كه توزيع روزنامهاي مهمل را ارزشمندترين كار خويش تلقي ميكردند. آنها در راه باطل خود اينگونه بودند، چرا ما در راه حقمان نباشيم؟