#ارتباط_تصویری
🍃 جلسه ارتباط تصویری سردار قریشی، جانشین محترم سازمان بسیج مستضعفین
🔹 با فرماندهان و بسیجیان پایگاه های مقاومت بسیج
🕓 روز جمعه اول مهرماه، ساعت 16
📱 در کانال ایتا و روبیکای بسیج مساجد و محلات به آدرس زیر؛
🌐 rubika.ir/basijmasajed_ir
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
⭕️هرگونه اهانت به مقدسات دینی و انقلابی محکوم است
🔹هم زمان با آغاز هفته دفاع مقدس و در پی نا آرامیهای اخیر در کشور اعضای ۳۲ انجمن و ۶۴ گروه فیلمساز انقلاب اسلامی سراسر کشور بیانیه مشترکی را در پاسداشت هفته دفاع مقدس و محکومیت رفتارهای خرابکارانه صادر کردند.
🔹متن این بیانیه را در لینک زیر بخوانید
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/fa/news/9458421
🍃
🌷🍃
کار انقلاب به مو رسیده اما پاره نشده. همه از داعش خارجی و منافق داخلی در حال زدن هستند که مقام معظم رهبری عالم را برای آمدن امام زمان (عج) آماده نکنند اما کور خواندهاند زیرا دلها در دست دیگری است.
#حاج_حسین_یکتا
🍃
🌷🍃
💢 قدردانی فرمانده نیروی قدس سپاه از مواضع شجاعانه رئیسجمهور در سازمان ملل در تقبیح ترور قهرمان مبازره با تروریسم
✍ متن پیام فرمانده نیروی قدس سپاه خطاب به رئیسجمهور به این شرح است:
🔻 بسمهتعالی
ریاست محترم جمهوری اسلامی ایران حضرت حجتالاسلام والمسلمین جناب آقای دکتر سید ابراهیم رئیسی
سلامعلیکم
اللهم صل علی محمد و آلمحمد
🔻 با احترام اولین حضور در سازمان ملل متحد و سخنرانی پرصلابت و با محتوای سرشار از مبانی ارزشمند اسلامی و انسانی حضرتعالی باعث افتخار همه ملت ایران گردید.
🔻 بیان شجاعانه جنابعالی در تبیین جنایات آمریکا در حق ملتهای مظلوم و بهویژه تقبیح ترور قهرمان مبارزه با تروریسم با بالا بردن تصویر شهید عالیمقام سلیمانی و محکوم کردن این جنایت بزرگ که رئیسجمهور آمریکا به انجام آن اقرار نمود و همچنین تسریع در پیگیری حقوقی و محاکمه آمران و عاملان این جنایت، باعث خلق صحنهای پرافتخار و ماندنی برای ملت ایران و شادمانی همه آزادگان و مظلومین جهان گردید.
🔻 با عرض تشکر فراوان، مراتب قدردانی و سپاسگزاری رزمندگان جبهه مقاومت در سراسر منطقه را حضور حضرتعالی تقدیم کرده و آرزوی توفیق روزافزون جنابعالی را در ظل توجهات حضرت ولیعصر(عج) از محضر الهی خواستاریم.
سرتیپ پاسدار اسماعیل قاآنی
فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
هفته #دفاع_مقدس ، بهانه است..
ما بیش از چهل سال است برای حفظ انقلاب و نظام اسلامی در حال دفاع مقدسیم.
🏴 به مناسبت ایام رحلت پیامبر اعظم
دوره مدینه، فصل دوم دوران بیستوسه ساله رسالت پیغمبر است. سیزده سال در مکه، فصل اوّل بود - که مقدمه فصل دوم محسوب میشود - و تقریباً ده سال هم دوران مدینه پیغمبر است که دوران شالودهریزی نظام اسلامی و ساختن یک الگو و نمونه از حاکمیّت اسلام برای همه زمانها و دورانهای تاریخ انسان و همه مکانهاست. البته این الگو، یک الگوی کامل است و مثل آن را دیگر در هیچ دورانی سراغ نداریم؛ لیکن با نگاه به این الگوی کامل، میشود شاخصها را شناخت. این شاخصها برای افراد بشر و مسلمانها علامتهایی است که باید به وسیله آنها نسبت به نظامها و انسانها قضاوت کنند. هدف پیغمبر از هجرت به مدینه این بود که با محیط ظالمانه و طاغوتی و فاسد سیاسی و اقتصادی و اجتماعیای که آن روز در سرتاسر دنیا حاکم بود، مبارزه کند و هدف، فقط مبارزه با کفّار مکه نبود؛ مسأله، مسأله جهانی بود. پیامبر اکرم این هدف را دنبال میکرد که هرجا زمینه مساعد بود، بذر اندیشه و عقیده را بپاشد؛ با این امید که در زمان مساعد، این بذر سبز خواهد شد. هدف این بود که پیام آزادی و بیداری و خوشبختی انسان به همه دلها برسد. این جز با ایجاد یک نظام نمونه و الگو امکانپذیر نبود؛ لذا پیغمبر به مدینه آمد تا این نظام نمونه را به وجود آورد. اینکه چقدر بتوانند آن را ادامه دهند و بعدیها چقدر بتوانند خودشان را به آن نزدیک کنند، بسته به همّت آنهاست. پیغمبر نمونه را میسازد و به همه بشریت و تاریخ ارائه میکند.
نظامی که پیغمبر ساخت، شاخصهای گوناگونی دارد که در بین آنها هفت شاخص از همه مهمتر و برجسته تر است:
۱. شاخص اوّل، ایمان و معنویّت است. انگیزه و موتور پیشبرنده حقیقی در نظام نبوی، ایمانی است که از سرچشمه دل و فکر مردم میجوشد و دست و بازو و پا و وجود آنها را در جهت صحیح به حرکت در میآورد. پس شاخص اوّل، دمیدن و تقویت روح ایمان و معنویت و دادن اعتقاد و اندیشه درست به افراد است، که پیغمبر این را از مکه شروع کرد و در مدینه پرچمش را با قدرت بالا برد.
۲. شاخص دوم، قسط و عدل است. اساس کار بر عدالت و قسط و رساندن هر حقّی به حقدار - بدون هیچ ملاحظه - است.
۳. شاخص سوم، علم و معرفت است. در نظام نبوی، پایه همه چیز، دانستن و شناختن و آگاهی و بیداری است. کسی را کورکورانه به سمتی حرکت نمیدهند؛ مردم را با آگاهی و معرفت و قدرتِ تشخیص، به نیروی فعّال - نه نیروی منفعل - بدل میکنند.
۴. شاخص چهارم، صفا و اخوّت است. در نظام نبوی، درگیریهای برخاسته از انگیزههای خرافی، شخصی، سودطلبی و منفعتطلبی مبغوض است و با آن مبارزه میشود. فضا، فضای صمیمیّت و اخوّت و برادری و همدلی است.
۵. شاخص پنجم، صلاح اخلاقی و رفتاری است. انسانها را تزکیه و از مفاسد و رذائل اخلاقی، پیراسته و پاک میکند؛ انسانِ با اخلاق و مزکّی میسازد؛ «و یزکّیهم و یعلّمهم الکتاب و الحکمة». تزکیه، یکی از آن پایههای اصلی است؛ یعنی پیغمبر روی یکایک افراد، کار تربیتی و انسانسازی میکرد.
۶. شاخص ششم، اقتدار و عزّت است. جامعه و نظام نبوی، توسریخور، وابسته، دنبالهرو و دست حاجت به سوی این و آن درازکن نیست؛ عزیز و مقتدر و تصمیمگیر است؛ صلاح خود را که شناخت، برای تأمین آن تلاش میکند و کار خود را پیش میبرد.
۷. شاخص هفتم، کار و حرکت و پیشرفتِ دائمی است. توقّف در نظام نبوی وجود ندارد؛ به طور مرتّب، حرکت، کار و پیشرفت است. اتفاق نمیافتد که یک زمان بگویند: دیگر تمام شد؛ حال بنشینیم استراحت کنیم! این وجود ندارد. البته این کار، کارِ لذّتآور و شادیبخشی است؛ کار خستگیآور و کسلکننده و ملولکننده و به تعبآورندهای نیست؛ کاری است که به انسان نشاط و نیرو و شوق میدهد.
بیانات در خطبههای نماز جمعه تهران
۱۳۸۰/۰۲/۲۸
🍃
🌷🍃
مداحی آنلاین - ای دل دیوانه راهی باز کن - کریمی.mp3
1.85M
🔳 #شهادت_حضرت_پیامبر(ص)
🌴ای دل دیوانه راهی باز کن
🌴تا مدینه یک نفس پرواز کن
🎤 #محمود_کریمی
⏯ #واحد
🥀🍃
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥تیزر رویداد ملی قهرمان شهیدم
🔹 ویژه پایگاههای بسیج سراسر کشور در هفته دفاع مقدس
#خبرگزاری_بسیج
Basijnews.ir/fa/news/9458758