11.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✋
بازخوانی یک سخنرانی اسماعیل هنیه به بهانه شهادت او
🔹این فلسطین است که در جای جای آن خون جاری است و شهدای زیادی تقدیم کرده، دلاورمردان و انسانهای بزرگ، زنان و مردان اسیر و آواره شدن هفت میلیون فلسطینی که از سال ۱۹۴۸ در غربت و در دیگر کشورها زندگی میکنند.
🔹ما سنگینی امانت و مسئولیت قضیه فلسطین را احساس میکنیم و این مسئولیت هزینههایی دارد و ما برای آن آماده هستیم؛ شهادت در راه خدا، شهادت در راه فلسطین و شهادت در راه عزت و سربلندی این امت.
هدایت شده از KHAMENEI.IR
📢 پیام تسلیت رهبر انقلاب در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه:
خونخواهی مهمان عزیزمان را وظیفه خود میدانیم
رژیم صهیونیستی زمینه مجازات سخت را برای خود فراهم ساخت
🔹️در پی شهادت مجاهد بزرگ آقای اسماعیل هنیه رئیس دفتر سیاسی حماس حضرت آیتالله خامنهای رهبر معظم انقلاب اسلامی در پیامی ضمن تسلیت شهادت این رهبر شجاع و مجاهد برجسته به امت اسلامی و جبهه مقاومت و ملت سرافراز فلسطین تاکید کردند: رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست با این اقدام زمینهی مجازات سختی را برای خود فراهم ساخت و خونخواهی او را که در حریم جمهوری اسلامی ایران به شهادت رسید، وظیفه خود میدانیم.
✏️ متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به این شرح است:
✏️ بسم الله الرحمن الرحیم
انا لله و انا الیه راجعون
ملت عزیز ایران!
✏️ رهبر شجاع و مجاهد برجستهی فلسطینی جناب آقای اسماعیل هنیه در سحرگاه دیشب به لقاءالله پیوست و جبههی عظیم مقاومت عزادار شد. رژیم صهیونی جنایتکار و تروریست، میهمان عزیز ما را در خانهی ما به شهادت رسانید و ما را داغدار کرد، ولی زمینهی مجازاتی سخت برای خود را نیز فراهم ساخت.
✏️ شهید هنیه سالها جان گرامیاش را در میدان مبارزهئی شرافتمندانه بر سردست گرفته و آمادهی شهادت بود، و فرزندان و کسان خود را در این راه تقدیم کرده بود. او از شهید شدن در راه خدا و نجات بندگان خدا باک نداشت، ولی ما در این حادثهی تلخ و سخت که در حریم جمهوری اسلامی اتفاق افتاده است، خونخواهی او را وظیفهی خود میدانیم.
✏️ اینجانب به امت اسلامی، به جبهه مقاومت، به ملت شجاع و سرافراز فلسطین و بالخصوص به خاندان و بازماندگان شهید هنیه و یکی از همراهانش که با وی به شهادت رسیده است، تسلیت عرض می کنم و علوّ درجات آنان را از خداوند متعال مسألت مینمایم.
سید علی خامنهای
۱۰ مرداد ۱۴۰۳ مصادف با ۲۵ محرم ۱۴۴۶
💻 Farsi.Khamenei.ir
1_8179558620.mp3
3.3M
🔺فکرمان جهانی است یا جمکرانی؟
▫️کسی که "حداکثر فکرش" پیاده روی حرم تا جمکران باشد ظهور حضرت را نمی خواهد!
کسی که نمی داند دکارت چه گفته، هایدگر چه گفته، کانت چه گفته، این چگونه می تواند شاگرد حضرت (عج) باشد؟!
🎧 حضرت آیة الله جوادی آملی
#اندیشه_اسلامی
┄┅┅♦️SEDAYESIASAT♦️┅┅┄
🇮🇷| @seday_e_siasat
💠 #تطابق_قول_و_فعل
یک مربی باید تا انجا که می تواند خود عامل به احکام و دستورات دین باشد تا مربی هم اینگونه تربیت شود. مثالی است معروف که می گویند :
🔸 اگر مربی مکروهی انجام دهد متربی دچار گناه می شود 🔸
لذا بهتر است که مربی خود عامل باشد به احکام الله .
گناه به طور کلی اثر تخریبی عجیبی برشخصیت انسان دارد . بویژه برای مربی و معلم ، گاهی ممکن است یک گناه دستاورد تربیتی یک عمر انسان را هدر دهد .
#شهید_ثانی (ره) دوری از گناه را سبب تقویت حافظه می داند .
با توجه به همین نقش حساس گناه در مورد عالم است که #امام_صادق(ع) می فرماید :
یغفر للجاهل سبعون دنبا قبل ان یغفر للعالم ذنب واحد . .
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 #صالحين_خراسان_رضوي
🆔 @Salehin_razavi
22.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
اگر این بخش حسینیه معلی را ندیدید، این سرود زیبا، این حالِ خوب و این قطعه دلنشین را حتما با دلبندتان به تماشا بنشینید.
#اربعین #پیاده_روی_اربعین #محرم
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 #صالحين_خراسان_رضوي
🆔 @Salehin_razavi
کربلای غزه | مجموعه کلیپ صوتی بعثت خون - Khamenei.ir.mp3
8.85M
☑️شمر امروز #اسرائیل است
☑️#شعار امروز باید 🇵🇸فلسطین باشد.
#استمرار_ماجرای_کربلا
ــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ
🇮🇷 #صالحين_خراسان_رضوي
🆔 @Salehin_razavi