آیت الله جوادی آملی.mp3
2.71M
🎙آیت الله جوادی آملی:
«کسی که منکر ولایت فقیه باشد، طعم فقه را نچشیده است، کَانَّه ما ذاقَ مِن طَعمِ الفِقهِ شَیئاً»[١]
[١] جواهر الكلام في شرح شرائع الإسلام، جلد٢١، صفحه٣٩٧
پ.ن۱: در عصر غیبتِ امامِ عصر، الفقیه کُلُّالفقیه آن است که مسالهی ولایتفقیه را فهمیده و در مسیر اندیشه ولیّفقیه قدم بردارد و بازوی او باشد، مطیع او باشد.
پ.ن۲: فقهِ خمینی که مبتنی بر فقه جواهری است، فقه نظامساز و تمدنساز است نه صرفاً فقهِ رسالهی عملیه.
پ.ن۳: فقه و فقیه باید در میدان زندگی اجتماعی مردم حضور فعالانه و مؤثر داشته باشد نه اینکه در انزوایِ تأثیرِ اجتماعی بهسر ببرد.
پ.ن۴: مردم میخواهند کارکرد فقها و دفاتر مراجع را در این جهاد عظیم روزگار، یعنی جهاد تبیین بدانند.
#انتقام_سخت_چه_شد؟!
#فرمان_آقا😔
•┈┈••••✾•🌿🌺🌿•✾•••┈┈•
🔵محتواي بصیرتی رااينجاجستجوكنيد↙️
🆔 @salehinebasir
◀️ از «آقامون جنتلمنه» نوشتید، از «سلام فرمانده» هم بنویسید!
🔰چرا پژوهش و رسانه ایران به آسیبها بیشتر توجه دارد تا دستاوردها؟
⭕ «بدنو ببین، جون بابا، خودتو بلرزون بابا» میخواندند و تأسف میخوردند و سر تکان میدادند که کودک و نوجوان ایرانی تباه شده و جمهوری اسلامی دچار شکاف نسلی عمیقی شده که دیگر پر کردنی نیست. ارزشها و هنجارهای انقلاب اسلامی را بر باد رفته میدیدند و به اندک تلاشهای مخلصانه بسیجیانی که مخلصانه و بیمزد و منت در حال تربیت نسل و برپایی حلقه صالحین و برگزاری اردوی جهادی بودند، پوزخند میزدند که چه نشستهاید که سیل همهتان را غرق خواهد کرد. اما امروز که یک سرود کاملاً ابتدایی و تقریباً بیهزینه روی لب دهها هزار کودک و نوجوان ایرانی نشسته، سکوت کردهاند و لب نمیجنبانند که نکند مالهکش و همدست و حکومتی خوانده شوند.
⭕«سلام فرمانده» شهر به شهر میچرخد. نمیتوان انکارش کرد. نمیتوان حکومتی دانستش. چیزی دارد که خریدنی نیست. نمیتوان اتوبوس و مینیبوس گرفت و این همه دختر و پسر نوجوان را جمع کرد و در میدانهای اصلی شهر، لبخوانی کردش. نمیتوان همه رسانههای فراگیر را به خط کرد و این چنین هماهنگ به خانهها فرستادش. «سلام فرمانده» در متن جامعه پیچیده، با همه مشکلات و دشواریها و رنجها و زخمهایی که این جامعه دارد و زیر بار آنها کمر خم کرده. اما هر چه بیشتر خوانده می شود، کمتر در موردش نوشته میشود.
⭕گویی کلیشههایی وجود دارد که روشنفکر و دانشگاهی و اهل کتاب و دانشگاه ایران نمیخواهد از آنها جدا شود. موضوع این نیست که این سرود از نظر عدهای «چیپ» است یا خیر، موضوع این است که بخشهایی از جامعه نخبگانی ما جرأت مقاومت در برابر فکر و نگاه غربی را از دست دادهاند، وگرنه «چیپ» هم تحلیل میشود، اگر از آن سوی آبها آمده باشد!
⭕ویدئوهایی که از همخوانی «سلام فرمانده» در شهرهای مختلف منتشر میشود، نشان میدهد این سرود از نظر ایجاد موج اجتماعی و ساخت همدلی موفق بوده است. ارزیابی میزان این موفقیت باید مبتنی بر معیارهایی کاملاً مستند و معتبر باشد. اما هر پژوهشی از یک حدس عالمانه آغاز میشود و حدس عالمانه این است که «سلام فرمانده» فراگیری بالایی ایجاد کرده آن هم در جامعهای که لایهها و اقشارش روز به روز از یکدیگر فاصله میگیرند. این فراگیری هم در سطح و هم در عمق رخ داده، هم از حیث شمار موجی که ایجاد شده و هم از نظر تنوعی که ساخته. نمیتوان گفت فقط چادریها، فقط بسیجیها، فقط مذهبیها «سلام فرمانده» را لبخوانی میکنند و حاضرند برایش تجمع کنند و شعرش را حفظ کنند. این حدس عالمانه یا فرض محتمل را لااقل بررسی کنید!
⭕جامعه دانشگاهی، اهالی پژوهش و فعالان رسانهای ایران، جرأت احتمالدهی، تأملورزی و اندیشهسازی را از دست دادهاند. گمان میبرند دیر یا زود در هاضمه فکری جهان حل خواهیم شد و اساساً قائل به نگاه تمدنی و تمایز فرهنگی نیستند. انقلاب اسلامی ایران، همان انقلابی که آن همه وصف و تعبیر و شگفتانه از دوست و دشمن، سیاستمدار و امنیتی، اقتصاددان و جامعهشناس در موردش رفته است، بیش و پیش از آنکه تجمع و تظاهراتی باشد، صورتبندی مسأله چرایی عقبماندگی ایران بود.
⭕انقلاب در قلبها ریشه زد. ذهنها را پرسشگر کرد. «نه شرقی و نه غربی» قبل از آنکه به یک برنامه کلان در سیاست خارجی تبدیل شود، یک باور ملّی و هنجار دینی است. اگر نخبه جامعه ایران، باور به امکان استقلال نظری در برابر جهان فریبنده غرب و شرق را از دست بدهد، تمدنسازی چگونه ممکن میشود؟ اگر نخبه جامعه ایران، مرتباً روی آسیبها و اشکالات متمرکز شود و فرصتها و داراییها را نبیند، آیندهسازی چگونه میسر میشود؟
⭕«سلام فرمانده» مهر باطلی است بر گزاره پرتکرار ناامیدی و دینستیزی مردم و به ویژه غربگرایی مطلق کودکان و نوجوانان ایرانی.
هر اندازه با محتوا و مضمون این سرود مشکل داشته باشیم و دلیل اثربخشی و فراگیری آن را درک نکنیم یا نسبت به بتسازی عوامل و طراحان و مجریان این سرود هشدار بدهیم و از موجسواری رسانههای پرادعا اما کماثر حکومتی روی این کار مردمی خشمگین شویم؛
نمیتوانیم انکار کنیم «سلام فرمانده» به اصطلاح رسانهایها «گرفته» یا فراگیر شده و نشان داده که «امکان» مقاومت فرهنگی در برابر ساختههای مبتذل امثال ساسی مانکن که به شکل طراحی شدهای، نسل جدید را هدف گرفته، وجود دارد.
⭕دومین ویژگی یعنی طرح «امکان» مقاومت از نخستین ویژگی یعنی «فراگیری» مهمتر است؛ حتی اگر هیچ دانشگاهی، پژوهشگر یا اهل رسانهای بدان نپردازد. کاش یک دهم آسیبشناسها، دستاوردشناس داشتیم.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
میگویند امام صادق به سیاست، کاری نداشت!
♦️وقتی امام صادق میگوید این خلیفه جای مرا غصب کرده، حرف سیاسی است یا نه؟
🇮🇷 مراحلِ تکاملیِ انقلاب: «پنج مرحلهای» یا «سه مرحلهای»؟!
🔹رهبر انقلاب از یک سو، مراحل تکاملی انقلاب را «پنج مرحله» - یعنی «انقلاب»، «نظام»، «دولت»، «جامعه» و «تمدّن» - و از سوی دیگر در بیانیۀ گام دوّم، «سه مرحله» – یعنی «فرد»، «جامعه» و «تمدّن» - معرفی میکنند. آیا این امر، تناقض نیست؟
◀️ پاسخ این است که:
۱- اگر ایشان بر اساس «یک مبنا»، دو گونه «تقسیمبندی» کرده باشند، میتوان وجود تناقض را پذیرفت، ولی ممکن است یک متفکّر «به اعتبارهای گوناگون» و «از جهات مختلف»، دست به تقسیمبندی بزند و در هر یک، از «زاویۀ خاص» به مسأله بنگرد. دراینحال، تناقضی وجود نخواهد داشت. پس آنان که به تناقض معتقدند، ابتدا باید ثابت کنند که «معیار تقسیمبندیِ» ایشان، واحد بوده است.
۲- در آنجا که رهبر انقلاب، مراحل تکاملی انقلاب را پنج مرحله معرفی کرده است، از «زاویۀ تاریخِ تحوّل» به مسألۀ نگریسته و «سیرِ خطیِ زمانی» را طراحی کرده است، امّا در بیانیۀ گام دوّم، از «زاویۀ سطوحِ تحوّل» به مسأله نگریسته و «سیرِ خطیِ لایهای» را معرفی کرده و بیان داشته که تحوّل، از فرد آغاز میشود و آنگاه در سطح بالاتر، به جامعه میرسد و در سطح بسیار بالاتر از جامعه، تمّدن شکل میگیرد. پس دو معیار و مبنا در میان بوده است.
۳- از طرف دیگر، این دو زنجیرۀ تکاملی، قابلجمع با یکدیگر هستند؛ چنانکه:
اوّلاً، مرحلۀ «خودسازی» که در طرح سه مرحلهای آمده، در طرحِ پنج مرحلهای، «مفروض» انگاشته شده است، امّا هرگز ناساگار با آن نیست و روشن است که ریشۀ همۀ تحوّلات اجتماعی، «تحوّل انفسی» است.
ثانیاً، مرحلۀ «جامعهسازی» در طرح سه مرحلهای، تمام مراحل «انقلاب» و «نظام» و «دولت» و «جامعه» را در طرح پنج مرحلهای دربرمیگیرد؛ چراکه در اینجا، «معنای عام و کلّی» از لفظ «جامعه» اراده شده است که در میان فرد و تمدّن قرار دارد و هم دولت و هم جامعه – به معنای خاص و محدود - را شامل میشود.
ثالثاً، مرحلۀ «تمدّن» در هر دو طرح آمده است و مشترک است.
✍ مهدی جمشیدی
⛔️ راهپیمایی پرچم چیست و چرا امسال تا این حد حساس شده است؟
🔹بعد از پیروزی رژیم صهیونیستی در جنگ ۱۹۶۷ و تصرف مناطقی همچون کرانه غربی رود اردن، بلندی های جولان، صحرای سینا و نوار غزه، یک خاخام تندروی افراطی یهودی به نام یهودا حیزنی رقص و آوازی را ابداع کرد که صهیونیست ها در سالگرد این واقعه همراه با پرچم اسرائیل آن را انجام دهند...
🔸️این راهپیمایی که هر ساله برگزار می شود نماد پیروزی صهیونیست ها بر دشمنانشان است و همواره تنش می آفریند...
🔹فرق راهپیمایی پرچم امسال با سال های گذشته آنست که برخی یهودیان افراطی اعلام کرده اند که همزمان با شروع مراسم به تخریب مسجد قبه الصخره مبادرت خواهند ورزید...
🔸️از آنجایی که این مسجد مکان معراج پیامبر اسلام بوده و برای مسلمانان بسیار اهمیت دارد اندک جسارتی به آن خط قرمز گروههای مقاومت و کشورهای اسلامی تحلیل شده و بی شک موجب جنگ خواهد شد..
🔹البته با توجه به وضعیت بسیار وخیم کابینه نفتالی بنت و در آستانه سقوط قرار گرفتن آن ، بعید می نماید وی ریسک کرده و اجازه اقدامی را به یهودیان تندرو بدهد که جرقه زننده جنگ و عواقب نامعلوم پس از آن علیه رژیم صهیونیستی باشد...
⚠️ دبیرکل حزب الله لبنان نیز روزهای گذشته نسبت به تعرض به مسجد الاقصی هشدار جدی داد و اعلام کرد ممکن است اقدامات هتاکانه افراطیون صهیونیست منجر به شعله ور شدن جنگ در منطقه شود...
⛔️ با چه کسی لج دارید؟
(تأملی بر فیلم موهن عنکبوت مقدس)
🔹 دیپلماسی رسانهای بهعنوان یکی از شاخههای دیپلماسی عمومی، ابزار مؤثر اعمال سیاست خارجی بهحساب میآید. دیپلماسی رسانهای به زبان ساده یعنی اینکه چگونه کار رسانهای کنیم تا دیگران تابع و مطیع سیاستهای ما شوند. هالیوود یکی از مهم ترین ابزارهای دیپلماسی رسانهای آمریکایی هاست.
🔹 «سالی تاتمن» نویسنده کتاب «چگونه هالیوود سیاست خارجی را طرحریزی میکند»، مینویسد، به علت روحیه استقلالطلبی و مخالفت باسیاستهای ایالاتمتحده، ایرانیها یک سوژه برای هالیوودیها محسوب میشوند. نکته جالبی که تاتمن میگوید این است که هرچند ایران هراسی با فیلم بدون دخترم هرگز، شروع شد؛ ولی از سال ۲۰۰۱ به بعد، به علت افزایش قدرت ایران و نبود کمونیسم، سوژههای اسلام هراسی و ایران هراسی هالیوود افزایش پیدا کرده است. به گفته کارشناسان، این فیلمها جادهصافکن و مشروعیت بخش به فشارها و تحریمهای آمریکاست.
⚠️ فیلم موهن عنکبوت مقدس را هم باید بخشی از پروسه اسلام هراسی و ایران هراسی دانست؛ اما سؤال این است که علت تحسین این فیلم موهن و ایران هراسانه توسط افرادی مانند ابطحی که از قضا معمم و صاحب کسوت سیاسی و فرهنگی بوده و هست و یا خانم منصوری که در رأس یک جریان سیاسی کشور هست، چیست؟ جهالت است یا تجاهل؟ باوجود عیان بودن ماهیت اسلام هراسانه، ایران هراسانه و ضدشیعی این فیلم، این لجاجت در حمایت از این فیلم، نشانه چیست؟ لایک گرفتن یا فالوئرگیری و یا شتر انقلاب را سوارشدن و با انقلاب دولادولا راه رفتن؟!
✍ یعقوب ربیعی
5.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فتوموشن زیبای #سلام_فرمانده
حاج قاسم و شهدا مهمانان ویژه سرود سلام فرمانده🌹
#سلام_فرمانده
#امام_زمان
🌿
🌹🌿
9.8M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 موشن گرافی
⛔️ طعمهای به اسم #مردم؛ جنگ رسانهای غرب بر سر اقتدار و امنیت نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران
⚠️ ویدئویی از افشاگری، برنامهریزی وسرمایه گذاری دشمنان داخلی و خارجی کشور، جهت متشنج کردن جامعه عمومی ایران
#نشرحداکثری
16.51M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هفت توصیه مهم رهبر انقلاب
1⃣ نگذارید از انقلاب ، هویت زدایی کنند و حقیقت انقلاب را واژگون کنند
2⃣ نگذارید یاد امام در جامعه را کمرنگ و تحریف کنند
3⃣ نگذارید رگه های ارتجاع، نفوذ کنند و جاگیر شوند. (مرتجع تابع سبک سیاست و زندگی غربی است)
4⃣ دروغ، فریب و جنگ روانی دشمن را افشا کنید. نگذارید جنگ روانی در کشور تاثیر بگذارد.
5⃣ از سرمایه ایمان مردم برای تولید عمل صالح بهره بگیرید.
6⃣ نگذارید وانمود کنند کشور به بن بست رسیده است.
7⃣ امروز وظیفه قدرشناسی از مسوولان سنگین است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 شما رهبر بشوید
🔵 سخنانی از حضرت آیتالله خامنهای در یک محفل خصوصی، از دیدار محرمانه با حضرت امام خمینی در سال آخر عمر امام؛ جایی که امام برای اولین بار در حضور سران قوا به ایشان میگویند «شما رهبر بشوید".