🔴 بوی خیانت می آید !
🔺آقای عراقچی در گفتگو با روزنامه العربی الجدید می گوید : « میانجی گری هایی از سوی کشورهای منطقه برای کاهش تنش و ارائه ایده هایی برای پایان دادن به جنگ وجود دارد.
تهران آمادگی خود را برای بررسی هرگونه پیشنهادی که تضمین کننده پایان کامل جنگ باشد ، تأیید می کند ... پایان جنگ در گرو تضمین عدم تکرار آن و پرداخت غرامت است.»
وی همچنین اظهار می دارد : « تنگه هرمز تنها برای کشتی ها و نفتکش های آمریکایی و اسرائیلی بسته است ، نه برای دیگران .»
🔸در مورد سخنان آقای عراقچی ، به چند نکته باید توجه کرد :
🔺اولاً این سخنان ، زمینه چینی برای پذیرش آتش بس و مذاکره مجدد با آمریکا است.
در شرایطی که آمریکا و اسرائیل از دو هفته قبل و پس از آنکه ضربات کوبنده نیروهای مسلح ما را دریافت کردند ، برای آتش بس التماس می کنند، پذیرش آتش بس ، قبل از اخراج آمریکا از منطقه و شکست قطعی اسرائیل و دریافت غرامت از آمریکا ، چیزی جز خیانت به جمهوری اسلامی و خانواده های شهدا و چشم پوشی از خون رهبر انقلاب نیست.
🔻گویا قرار است همان خیانتی که در جنگ 12 روزه صورت گرفت و با پذیرش آتش بس ، اسرائیل را از نابودی نجات دادند ، دوباره تکرار شود و این بار هم اسرائیل و هم آمریکا را از نابودی نجات دهند .
🔺ثانیاً از جناب عراقچی باید پرسید وقتی می گوئید پایان جنگ در گرو تضمین عدم تکرار آن است ، قرار است چه کسانی چنین تضمینی بدهند ؟
دولت آمریکا ، اتحادیه اروپا ، شورای امنیت یا ... ؟
تجربه نشان داده کسی که به تضمین اینها دلخوش کند ، احمقی بیش نیست.
🔻ثالثاً ، جناب عراقچی ! چه کسی به جنابعالی اجازه داده که به جای رهبری نظام و نیروهای مسلح تصمیم بگیرید و بگویید "تنگه هرمز تنها برای کشتی ها و نفتکش های آمریکایی و اسرائیلی بسته است ، نه برای دیگران" ؟
🔻این حرف شما یعنی اینکه عربستان ، کویت ، اردن ، بحرین ، قطر و امارات که پایگاه نظامی در اختیار آمریکا قرار داده تا از آنجا شهرهای مختلف کشور ما را موشک باران کند و در واقع شریک جنایات آمریکا و اسرائیل درحمله به ایران بوده اند ، بدون هیچ مجازاتی بتوانند راحت از تنگه هرمز عبور کنند!!
🔻همچنین دولت هایی مانند انگلیس ، فرانسه و آلمان که سپاه پاسداران را به عنوان یک نیروی تروریستی اعلام کرده و از جنایات اسرائیل و آمریکا حمایت کرده اند نیز بتوانند بدون هیچ گونه مجازاتی از تنگه هرمز عبور کنند!
🔺ملت مسلمان ایران ! مراقب باشید.
بوی زد و بندهای کثیف پشت پرده به مشام می رسد.
اگر چنین خیانتی به ثمربرسد ، فاتحه انقلاب و امنیت کشور را باید خواند.
✍ کامران غضنفری نماینده تهران
هدایت شده از سلمان ایرانی
✍ سلمان ایرانی
💥#ناگفته ها
#محرمانه ها و
#پیش_بینی ها را،
در کانالِ #سلمان_ایرانی
دنبال بفرمائید👇
@salmann313
@salmann313
🆔 ادمین پذیرش تبلیغات
@f_aaha
#خبر_فوری
✳️ حنظله و شاهکار دیگر اطلاعاتی
🔷کاری که گروه حنظله و گروه سپر کوروش در هک شبکه اینترنشنال انجام داده اند:
شناسایی دقیق دوهزار نفر از افرادی که مشخصات اماکن و اطلاعات زیادی را خائنانه به شبکه میفرستادند انجام و مشخصات آنها به نیروهای امنیتی داده شد و دستگیری خائنین به صورت گسترده درحال انجام می باشد...
از عموم مردم تقاضامند است موارد مشکوک را به ۱۱۳ و۱۱۴ اطلاع دهند.
✍ سلمان ایرانی
💥#ناگفته ها
#محرمانه ها و
#پیش_بینی ها را،
در کانالِ #سلمان_ایرانی
دنبال بفرمائید👇
@salmann313
@salmann313
🆔 ادمین پذیرش تبلیغات
@f_aaha
هدایت شده از خبر فوری
💥تقاضای ایران برای اتحاد جهان اسلام
یادآوری سردار تنگسیری به سران دولتهای عرب
🔹فرمانده نیروی دریایی سپاه: در سالهای گذشته بارها به حاکمان دولتهای حاشیه خلیج فارس گفته بودیم «آمریکا و کشورهای غربی نهتنها برای شما امنیت به ارمغان نمیآورند، بلکه در زمان نیاز، شما را برای مصالح خودشان فدا خواهند کرد».
🔹امروز می بینید چگونه شما را فدای جاه طلبی خود کردهاند. تنها راه اصلاح، اتحاد میان دولت های اسلامی و بیرون کردن آمریکا از منطقه است.
.
#مرگ_بر_آمریکا
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
🚨📣جهت عضویت در پایگاه نشر آثار استاد امیری
فقط، کلمه👈 استاد امیری
را به شماره "3000119923" پیامک نمائید،
تا بصورت خودکار در کانال مذکور در ایتا عضو شوید.
🎤 پایگاه حفظ و نشر آثار "#استاد_امیری"
@aasarostad
@aasarostad
📚 تحلیل های صوتی، تصویری و نوشتاری روزانه #استاد_امیری را در این کانال دنبال کنید.
هدایت شده از نشر آثار استاد امیری
سلام علیکم
ملت بزرگ و شریف ایران
از خداوند مسئلت داریم، طاعات و عبادات تان قبول، و در فردای قیامت، در صف شهدا و مجاهدین راه خدا باشید.
همراه و همگام با جهادگرانِ تبیین گر، در مؤسسه جهاد تبیین و سواد رسانه ای، ختم سوره فیل، برای نابودی نتانیاهو و ترامپ را راه اندازی کرده ایم. لطفا بین۳یا۵بار آن را بخوانید و به گروه ها و مخاطبین خود ارسال بفرمائید. درخواست خاضعانه داریم برای نشکستن و نبریدنِ زنجیره، به محض اينکه پیام ما را دريافت کردید، بعد از خواندن ۳ تا ۵ مرتبه، سوره فیل، برای نفر یا نفرات بعدی، این پیام را بفرستید.
اجرکم عندالله
بسم اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِیم
أَلَمْ تَرَ کَیْفَ فَعَلَ رَبُّکَ بِأَصْحَابِ الْفِیلِ
أَلَمْ یَجْعَلْ کَیْدَهُمْ فِی تَضْلِیلٍ
وَأَرْسَلَ عَلَیْهِمْ طَیْرًا أَبَابِیلَ
تَرْمِیهِمْ بِحِجَارَةٍ مِنْ سِجِّیلٍ
فَجَعَلَهُمْ کَعَصْفٍ مَأْکُولٍ
لطفانشردهید.🤲🙏
بنده خدا
امیرعلی حیدرِ امیری
۲۴ اسفند ۱۴۰۴
#استاد_امیری_عمّار_ایران
📚نشر آثار استاد امیری
@aasarostad
هدایت شده از خبر فوری
🔺اذعان رژیم صهیونیستی به ناتوانی مقابل ایران
🔹مقامات اطلاعاتی ارشد رژیم اشغالگر، اذعان کردند که ثبات و پایداری نظام جمهوری اسلامی ایران از برآوردهای قبلی نهادهای آنها بیشتر بوده است.
🔹نشریه صهیونیستی «یسرائیل هیوم» در این باره نوشت که برآورد مذکور نشان میدهد با وجود ناآرامیها در داخل ایران و حمله نظامی خارجی، نظام همچنان کنترل بالایی بر اوضاع دارد.
🔹این در حالی است که یائیر گولان جانشین پیشین رئیس ستاد کل ارتش اسرائیل و رئیس حزب دمکرات این رژیم، اذعان کرد، ایران «حریفی سرسخت و شکستناپذیر» است و توانسته در برابر فشارها و جنگهای طولانی ایستادگی کند؛ اعترافی که همزمان با هشدار او درباره ورود رژیم اسرائیل به «مرحله ناامیدی» در جنگ مطرح شد.
🔹همچنین نشریه صهیونیستی «معاریو» در این باره نوشت که گولان، در گفتوگو با رادیو ۱۰۳ افام با هشدار نسبت به آینده جنگ، به ناتوانی اسرائیل در برابر قدرت و استقامت ایران اذعان کرد و گفت که این رژیم به «مرحله ناامیدی» نزدیک شده است..
#مرگ_بر_آمریکا
🚨🚨 خبر فوری
@khabareforii313
@khabareforii313
خیانتی دیگر از دولت وفاق😳😔
در حالیکه ما دقیقاً در موقعیت جنگی ناجوانمردانه با ابرقدرتهای پوشالی و رژیم های جنایتکار آمریکا و کودک کش صهیونیستی و همراهی دولتهای اروپایی و نیز دُوَل مرتجع و خائن عرب قرار داریم دولت وفاق در اقدامی عجیب بجای رسیدگی به معیشت اکثریت مردم اقدام به ارائه بسته های به صرفه برای تماس های بین المللی می کند، اینکار علاوه بر اینکه گره ای از مشکلات مردم باز نمی کند به جامعه مرفه یا خیانتکاران کمک می کند راحت تر با کشورهای خارجی یا متخاصم ارتباط برقرار کنند.
😐 جناب آقای دکتر عراقچی امروز فرمودند که برای پیشنهاد تضمین پایان کامل جنگ در حال بررسی و مشورت هستیم
جناب آقای دکتر عراقچی عزیز خیالتان راحت هیچ تضمینی وجود ندارد که آمریکا یا اسرائیل به شما قول بدهند که دیگر به خاک ایران یا مقامات ارشد نظام حمله نمی کنند
همه شاهدیم که در وسط مذاکره سوم هم دوباره آمریکا صلح و آتش بس را نقض کرد و این بار به خود اجازه گستاخی داد که به بیت رهبری حمله کند رهبر گرانقدر و حکیم انقلاب و خانواده عزیزش را به شهادت برساند😔😭 مقامات ارشد نطام و ۱۶۸ کودک بیگناه و معصوم دبستانی در میناب را شهید کند⭕️ خط قرمزی از این بالاتر آقای دیپلماسی؟؟؟❌💯
#نه_قاطعانه_به مذاکره
#نه_سازش_نه_تسلیم_نبرد_تا_پیروزی
#ما_مرد_جنگیم_و_از_جنگ_نمی_هراسیم
#اگراستقامت_کنید_قله_رافتح_خواهیدکرد
#وعده_هرشب_ما_خیابان_خیابان_خیابان!!!.
✍ سلمان ایرانی
💥#ناگفته ها
#محرمانه ها و
در کانالِ #سلمان_ایرانی
دنبال بفرمائید👇
@salmann313
@salmann313
🆔 ادمین پذیرش تبلیغات
@f_aaha