هدایت شده از خاطرِعاطر
هزینه معرفت مهدوی.mp3
7.58M
🔘 هزینه معرفت مهدوی👆
🎙شیخ علی عزلتی مقدم
ــــ💐 اللَّهُمَّ عَرِّفْنِي حُجَّتَک 💐ـــــ
💝 #شماهم دیگران رادرکسب بیشترمعرفت مهدوی،مهمان کنید👇
http://eitaa.com/joinchat/171704333Cd467094f99
28-delamo daste to dadam.mp3
8.02M
🎵 شور #شهدایی
✨دلمو دست تو دادم یا حسین
✨وقتی دلتنگ شب جمعه میشم
✨شهدا میان بیادم یا حسین
🎤🎤 سیدرضا #نریمانی
#بسیارزیبا👌👌
🍃🌹🍃🌹
@shahidNazarzadeh
هدایت شده از خبرگزاری فارس
حسن عباسی در دیدار با جنبش عدالتخواه دانشجویی:
🔹در هیچ کدام از پرونده ها نشر اکاذیب اثبات نشده و صرفاً جهت توهین به مسئولین حکم صادر شده است.
🔹در این چندسال تقریبا ماهی نبوده که دادگاه نرفته باشم.
🔹آنچه دادگاه مدعی بود این است که چرا گفتهاید نظر فلانی با نظر رهبری تفاوت دارد.
🔹از آنجایی که همه این پرونده ها به سبب مطالبه دغدغههای رهبری بوده است مطلوب است محتوای پروندهها پیگیری شود نه حکم شخص بنده.
fna.ir/bp39b0
@Farsna
بسم الله الرحمن الرحیم
با سلام خدمت طلاب گرامی
با توجه به گرانی های اخیر جمعی از طلاب اقدام به خرید مستقیم میوه و تره بار از کشاورزان گرامی وفروش آن به پایین ترین قیمت ممکن کرده اند .قیمت اجناس حد اکثر به قیمت میدان میوه و تره بار عرضه می گردد.در صورت استقبال اجناس مصرفی دیگری نیز شامل سبد غذایی فوق می شود .
لطفا جهت ثبت نام ، نام وآدرس خود را به آی دی زیر بفرستید.
نشانی هزاره هشتم طلاب
انتهای مجتمع میرداماد درب دوم مجتمع
@ehsan_kamali72
با به شماره زیر پیام کنید
۰۹۲۱۲۹۲۰۱۸۵
@mive_tarebar_kowsar
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت ۱
#نخبگان
🔻🔻🔻🔻🔻
مطالب مهمی در تبدیل احکام معمولی فقه به امور راهبردی دارد
🔻🔻🔻🔻🔻
صحبتهای بسیار مهم یکی از نخبگان در دیدار نخبگان با رهبر انقلاب حفظه الله
آقای مصطفی زمانیان، مؤسس پژوهشکده دانشبنیان در زمینهی تدوین اسناد راهبرد ملی
موضوع صحبت «انگارههای نادرست در مسیر پیشرفت ایران»
🔆تجربهی تاریخی کشور در تدوین و اجرای برنامه های توسعه نشان می دهد که مشکلات موجود را باید فراتر و عمیقتر از موضوعاتی همچون ناکارآمدی دولت، نقص قوانین، کمبود منابع مالی و ضعف دانش فنی جستجو کرد.
بی آنکه قصد قضاوت در مورد عملکرد دولت یا قوهای را داشته باشم، با تمرکز بر الگوی کلان حکمرانی فناوری، به تبیین سه انگارهی نادرستی میپردازم که معتقدم از موانع جدی پیشرفت کشورند؛ باورهای غلطی که بنظر میرسد، باید پیش و بیش از سایر علل، برای درمان آنها چاره جویی کرد.
🔆نخست
🔆انگارهی نخبه سروری
🔆ضمن احترام به نقش راهبردی نخبگان و قدردانی از تمام تلاشهایی که در راستای ساماندهی امور نخبگان، انجام شده است، اما واقعیت آن است که نظام برنامهریزی امور نخبگان، اساساً بر پارادایم حقوق نخبگان شکل گرفته است و بخش اجرایی کشور، خواسته یا ناخواسته، خود را در موضع پاسخگویی در برابر انتظارات طبقه نخبگانی قرار داده است. در این میان، سند راهبردی کشور در امور نخبگان نیز عمده توجه خود را بر وظایف حاکمیت در قبال نخبگان معطوف نموده و هر جا نیز که تکلیف نخبگان در حل مسایل کشور را مورد تاکید قرار داده است، زمینه سازی دولت را پیش شرط تحقق این رسالت دانسته است.
حال آنکه نظام آرمانی نخبگانی، نظامی است تکلیف مدار که در آن، مبتنی بر وسع خدادادی طبقه نخبگانی، سهم ممتاز و ویژه ای از حل مسایل جامعه را بر عهده این گروه میداند و حاکمیت نه در مقام پاسخگویی، که در موضع مطالبه گری باید جریان نخبگانی کشور را در معرض مسایل اولویت دار جامعه قرار دهد.
بی شک این رویکرد نافی نقش تسهیل گرایانه دولت و حاکمیت در حمایت و ایجاد فرصت حضور نخبگان نیست، اما باید فهمید و فهماند که حتی در غیاب چنین شرایطی، مسئولیت و تکلیف اجتماعی جریان نخبگی نفی نمی شود و در این شرایط، رفع موانع حضور و تکلیف محوری، خود اولین تکلیف نخبگان کشور است.
در این راستا پیشنهاد میشود بنیاد ملی نخبگان با همکاری جمعی از نخبگان، تدوین سند ملی مسئولیت اجتماعی نخبگان را به منظور تبیین جهت گیری ها و اولویت های امر در دستور کار خود قرار دهد.
🔆دوم
🔆انگاره فناوری ثروت آفرین
🔆ضرورت افزایش ثروت ملی، آن هم از مسیر تولید علم، حقیقتی انکار ناپذیر است. اما در این میان، محدود ساختن غایت نظام فناوری به هدفی به نام ثروت آفرینی، اشتباه بزرگی است که میتواند مسیر توسعه علمی و فناوری کشور را گمراه کند.
حقیقت آن است که کشوری که قرار شده الهام بخش باشد و تحقق تمدن آرمانی اسلامی را دنبال کند، نباید از مفهوم راهبردی قدرت در الفبای سیاستگذاری فناوری خود غافل شود.
نباید ثروت آفرینی و پولسازی، کلید واژه محوری گفتمان سیاستگذاران و فن آفرینان کشور شود و در مقابل، اقتدار، به زینت الاسناد برنامه های توسعه تبدیل گردد.
همچنین زیبنده آن است که زیست بوم توسعه فناوری به گونه ای بازتعریف شود تا تحقق پیامدهایی همچون: کرامت بخشی به انسان، خدمت به خلق و شکر نعمت را در کنار تولید ثروت ملی مورد تاکید قرار دهد و ارتقای سرمایه اجتماعی و اعتماد ملی را همراه با ارتقای کیفیت زندگی آحاد جامعه دنبال کند.
از این رهگذار، مسئله دیگری که باید بدان پرداخت ضعف نظام توسعه فناوری در درون نگری به ظرفیت های ناب و در عین حال بکر تمدنی و دینی خودمان است.
🔆به عنوان قطره بی مقداری که توفیق داشته ام چند سالی ساحل نشین اقیانوس عظیم اربعین باشم عرض میکنم از نظر حقیر، اربعین، یک فناوری است. اربعین موجود زنده ای است که هر سال، خودش مسیر نوشوندگیاش را پیدا میکند. این فناوری بلد است که چگونه همه ظرفیت های مادی و معنوی را پای کار آورد تا کودک ۴ ساله در کنار پیرمرد ۹۰ ساله اینگونه در خلق پدیدهای بی بدیل نقش آفرینی کنند. و صد افسوس در دنیایی که چشم آبی های اروپایی و آمریکایی، وقتی برای بحران پشه مالاریا در گوشه ای از آفریقا، راهی حلی مییابند، از آن تزها و نظریه ها و مدل ها میسازند و به جهان معرفی میکنند، آنوقت ما اینجا، در جایی که قرار بوده دانشگاههایش در تراز ام القرای اسلام باشد، نه تنها جایی برای تئوری پردازی الگوی اربعین در حل مسائل کشور نداریم، بلکه هنوز هم راه حل مسائلی همچون: مصرف بالای انرژی، آلودگی، فرار مالیاتی و ... را نه از منظر اجتماعی و انسانی، که صرفا از منظر فنی و مالی تدبیر میکنیم.
@salmanraoofi
#الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت ۲
#نخبگان
🔻🔻🔻🔻🔻
مطالب مهمی در تبدیل احکام معمولی فقه به امور راهبردی دارد
🔻🔻🔻🔻🔻
آری، مسئولان حوزه علم و فناوری کشور باید بدانند که نیمه پنهان کوه یخ فناوری های اولویتدار ملی، همین گنجینه های نابی است که ما، در هیاهوی خلق ثروت وGDP و مزیت رقابتی جهانی گم شان کرده ایم.
🔆🔆فی المثل، وقف، تعاون و انفاق، فناوری های کارگشای مشکلات امروز کشور در حوزه های اشتغال، کارآفرینی و رفع فقر هستند که خواسته یا ناخواسته، در پس قامت های بحمدلله سربرافراشته نانو و بایو، حتی فرصت دیده شدن هم پیدا نکرده اند که صد البته، این نگاه، به معنای بی توجهی به ظرفیت فناوری های نوظهور این چنینی نیست.
باید باورها و نگاهها را عوض کرد تا بتوان با استفاده از این فناوریهای عجین شده با تار و پود روح ایرانی، از مشکلاتی همچون: بحران ارزی، قاچاق، رگود، سرمایه های سرگردان مردم و امثالهم گره گشود.
🔆در این میان، واقعیت تاسف بار دیگر این است که تا وقتی متون خارجی، واژگانی همچون Crowed Sourcing و جمع سپاری را در دایره المعارف توسعه فناوری جعل مفهوم نکنند، ما به خودمان اجازه نمیدهیم از واژگان اصیل و پر مغزی همچون "فناوری های مردم پایه"، در گفتمان نظام توسعه فناوری رونمایی کنیم.
🔆و در نهایت
🔆انگاره کفایت و صلاحیت
به عنوان دانشجویی که بیش از ۱۵ سال است در حوزه پژوهش و مطالعات سیاستگذاری دلمشغول و سرمشغولم عرض میکنم که بر خلاف تصور موجود، آنچه ضعف نظام پژوهش ماست، نه عدم صلاحیت اساتید و مشاوران و نه عدم کفایت راهحلهایی است که در طول این سالها در بخشهای مختلف کشور ارائه شده، بلکه ضعف نظام پژوهش را نخست باید در عدم صلاحیت کارفرماییچارهجویی کرد.
🔆ناکارآمدی نظام تخصیص بودجه و منابع مالی، عدم الویتمداری و واقعنگری در تعریف طرح های پژوهشی، عدم شفافیت و پاسخگویی نظام پژوهش و ناتوانی در تعریع پروژههای کاربست، عارضه های شایع نظام کارفرمایی در بخش پژوهش است.
♻️در سایهی وجود چنین شرایطی، پیشنهاد میشود نظام حکمرانی علم و فناوری، بخشی از ظرفیت حمایتی خود را معطوف به شکل دهی رکن سوم ساختار ملی پژوهش نماید.
🔆این رکن، بازیگران میانجیگری هستند که با اشراف دو سویه بر نظام مسائل و راهحلها، کارکرد بههمرسانی میان دو رکن دانشگاهی و دولتی را تقویت نماید.
🔆واقعیت آن است که بازیگران این نقش شامل اندیشکده ها و کانون های تفکر و امثالهم، نقش بسیار چشمگیری در تسهیل چرخه سیاستگذاری در کشورهای توسعه یافته ایفا نمودهاند.
@salmanraoofi
آغاز بارگذاری مجموعه صوتی
دروس #حکمت_اشراق
#استاد_امینی_نژاد
در کانال دروس
@d_raoofi
وابسته به کانال بحوث
@salmanraoofi
تعداد جلسات: ۶۳ جلسه
@salmanraoofi
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
به همت معاونت پژوهش جامعهالزهرا(س)؛
کارگاه تخصصی «روش مسئلهیابی در متون اسلامی» برگزار میشود
http://yon.ir/lVlyN
هدایت شده از جامعه الزهرا (علیهاالسلام) قم
برگزاری کارگاه پژوهشی «مطالعات میان رشتهای فقهی – حقوقی و سلامت»
http://yon.ir/2dIPq