هدایت شده از روزنه
💥فوری
خطر تحریف امام خامنه ای
نشانه شناسی #خرده_گفتمان #تحریف_رهبری در #قم!
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
1-نگرانی مقام معظم رهبری مبنی بر #انقلاب_زدایی_از قم، جدید نیست!
🔻حاشیه: آیا مطرح کردن این بیانات در این زمان و خطاب به یک نهاد پرهزینه و کم فایده حوزوی، مترتب بر مصالح خاص و مبتنی بر وقایع اتفاقیه نیست؟ کم ترین #مفسده این برداشت، القای #دغدغه_زدایی از _مجموعه_مورد_خطاب_رهبری است!
وانگهی! جدید یا قدیمی بودن دغدغه، مشکل را حل نمی کند. اگر دغدغه جدیدی نیست، یعنی در مدت مدید، منویات امام و رهبری بر زمین مانده است!
2- در حال حاضر سکولاریسم معرفتی به معنای نفی دین و نفی وحی، وجود ندارد؛ #فقط سکولاریسم به معنای بی تفاوتی در امور اجتماعی و سیاسی در حوزه دیده می شود.
🔻حاشیه: تلاش برای #انصراف #اذهان از کشف #سکولاریسم_پنهان و نفی #واقعیت_تلخ #جدایی_دین_از_سیاست، علی رغم #ابرازات_علنی مخالفان #اسلام_سیاسی و #سیاست_اسلامی، در نوع خود #بی_سابقه است. اگر سکولاریسم به #بی_تفاوتی ترجمه شود، مصلحت اعلان خطر مقام معظم رهبری نسبت به #سکولاریسم_حوزوی #انکار شده است!
3-پرخاشگری و #تندروی برخی به نام #انقلابی_گری، کاری #دافعه_آفرین و از مصادیق #نفوذ است!
🔻حاشیه: کاربست اصطلاحات رایج در زبان #ضدانقلاب_معاند اسلام و نظام و امام و رهبری، نشانه #انفعال_گفتمانی در برخی سطوح عالیه سیاستگذاری و مدیریت های کلان حوزوی است که بارها مورد #نهی_صریح_رهبری قرار گرفته است.
محکوم کردن #پابرهنگان_وفادار_به_آرمان_انقلاب_اسلامی به #نفوذی بودن، نشانه ای نگران کننده از وجود #نفوذ در برخی سطوح عالیه است! آنان که برخلاف #مدعیان_دروغین، از #مواهب_مادی_و_معنوی طرفی برنبسته اند، نفوذی اند یا آنها که زبان مخالفان را در کام گرفته اند؟! اگر در شناسایی #خط_نفوذ اینهمه تبحر دارید، از چه رو علی رغم تأکیدات مقام معظم رهبری، به #افشای این جریان خطرناک نپرداخته و تنها به جمله سازی جهت دار با برخی کلیدواژه ها بسنده کرده اید؟! و اگر واقعا نگران نفوذی ها هستید، چرا نسبت به #پالایش بعضی مجموعه های رسمی زیردست، از وجود برخی چهره های نشان دار مخالف نظام و امام و رهبری که از دوران #کتابخانه_سیاسی #باند_سیدمهدی_هاشمی تا کنون، در برخی مصادر امر لانه کرده اند، حساسیتی نشان نداده اید؟
4_باید با #عقلانیت حرکت کرد...
🔻حاشیه:بازتکرار شعار #عقلانیت_گرایی و متهم ساختن مخالفین خود به غیرعقلانی بودن، حربه ای تکراری است که #بنی_صدر و _بازرگان و #توده_ای_ها پیشتر به کار برده و از آن طرفی نبسته اند! خوب است شما که خود را #عقلای_قوم_و_قم پنداشته اید، نتیجه عقلانیت گرایی خود را عرضه کنید تا عموم حوزویان و رهبری عزیز، از #کارنامه شما #ناراضی و #دلشکسته نباشند!
به نظر می رسد در آستانه شش سالگی دولت #برجام_گرا و #پرحاشیه #اعتدال، عقبه حوزوی گفتمان طرفدار کاندیدای اصلاحات و اعتدال #رونمایی_عمومی شده است. البته پیشتر و در آستانه انتخابات ریاست جمهوری، برخی از #عقلای_خودخوانده، در جلسات عمومی به تبلیغ به نفع #رئیس_جمهور فعلی پرداخته بودند!
@rozaneebefarda
هدایت شده از بیسیمچی مدیا 🎬
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تک خوانی یک زن در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امشب😳
مثلا هدف این جشنواره اینه که آرمان های انقلاب رو زنده نگه داره :/
مسئولین وزارت ارشاد چه غلطی میکنن؟ مگه امکان داره چنین چیزی اتفاقی باشه و بدون برنامه باشه؟
@BisimchiMedia
سلمان رئوفی
تک خوانی یک زن در افتتاحیه جشنواره فیلم فجر امشب😳 مثلا هدف این جشنواره اینه که آرمان های انقلاب رو ز
باسمه تعالی
پ ن:
یک روحانی لاابالی هم در تصویر دیده می شود
طلاب قم اگر انقلابی بودند با شکایت در دادگاه ویژه این فرد را معرفی و خلع لباس می کردند
بنده که در قم طلبه انقلابی ندیدم
#بسیج_فیضیه و بسیج اکثر مدارس یک اسم بی مسمی هستند
اگر اسم بی مسمی نبودند چند شهید در مدرسه فیضیه دفن می شد و ضد انقلاب جرات نمی کرد به اسم #موسسه_فهیم ، #روحانیون_سکولار را برای نظریه پردازی علیه اسلام و انقلاب دعوت کند
و آخر دعوانا ان الحمد لله رب العالمین
سلمان رئوفی
۱۳۹۷/۱۱/۱۰
@salmanraoofi
سلمان رئوفی
باسمه تعالی پ ن: یک روحانی لاابالی هم در تصویر دیده می شود طلاب قم اگر انقلابی بودند با شکایت در د
چندین نفر پیام دادند که آن روحانی یک بازیگر است
باز هم به صورت حساب شده کار زشتی شده
لباس روحانیت نباید به هر بهانه ای ملعبه عده ای شود
در مورد #بسیج_فیضیه و بسیج اکثر مدارس به مطلبی که گفتم اعتقاد دارم
البته فعلا دولت هر کاری می کند و هر چیزی می گویند که افتضاحات اقتصادی را بپوشانند و وزرای تنبل یا خائن خود را تبرئه کنند
و السلام
@salmanraoofi
هدایت شده از خبرگزاری فارس
دادستان تهران:
🔹از وزیر ارشاد انتظار میرود در حوزههایی مثل مطبوعات، سینما، تئاتر و موسیقی و مراسمات حتما به این نکته توجه کنند که موازین شرعی و قانونی رعایت شود.
🔹هر ساله به مناسبت ۲۲ بهمن ماه و سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی عفوهای مناسبتی اعلام میشود؛ اما امسال به لحاظ اینکه در آستانه چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلایم هستیم ریاست قوه قضاییه پیشنهاد دادند که این عفو، نسبت به سالهای قبل گستردهتر باشد.
🔹البته دو نکته مهم در این خصوص مد نظر قرار گرفته است اول اینکه در حوزههای مسائل اخلالگران اقتصادی و جرایم با فساد این ملاحظه دیده شده که مبارزه با فساد سست نشود و دوم در حوزهای امنیتی و تروریستی هم مردم احساس ناامنی نکنند.
fna.ir/brdd1q
@Farsna
هدایت شده از خبرگزاری حوزه
امام جمعه لواسان در گفتگو با «حوزه» از پشت پرده مفاسد میگوید:🔻
⭕️ نوکیسهها و اشراف منابع طبیعی لواسان را میبلعند
⭕️ سرمان را مثل کبک زیر برف نکنیم
hawzahnews.com/detail/News/477280
باسمه تعالی
اگر افرادی بتوانند
صدای جلسه آیت الله اعرافی با طلاب را ضبط کنند یا از افرادی که ضبط می کنند بگیرند و برای بنده بفرستند
تا در کانال بازنشر کنم
متشکر می شوم
@salmanraoofi
رئیس پژوهشکده الذرّیّۀ النبویّۀ در گفتگوی اختصاصی با شبکه اجتهاد:
نظامشناسی باید از حالت تلاش فردی خارج شود
منکرین فقه نظام، مطالب شهید صدر را درست نخواندهاند!
نسبت فقیه سنتی به فقیه فقه نظام، مثل پزشک عمومی به پزشک متخصص است.
متأسفانه منتقدین فقه نظام آثار شهید صدر را خوب و کامل نخواندهاند و اگر خواندهاند به جهت سخت بودن ادبیات ایشان عمق مطلب را به طور کامل متوجه نشدهاند. نظام شناسی باید از حالت تلاش فردی خارج شود و در متن برنامههای دروس خارج حوزه وارد شود. در مرحله سطح نیزباید مقدمات نظام شناسی و نظام سازی تدریس شود.
ادامه مطلب در پیامهای زیر
👇👇👇
@salmanraoofi
#فقه_نظام ۱
✳️اختصاصی شبکه اجتهاد: امکان یا عدم امکان فقه نظام، بحثی است که در سالیان اخیر در حوزههای علمیه مطرح شده است. سخنان آیتالله محمدجواد فاضل لنکرانی اما آتشی به خرمنِ در حالِ فروخفتن بحث بود که آن را بار دیگر شعلهور کرد. در این رابطه با استاد سید منذر حکیم، رئیس پژوهشکده الذریّۀالنبویّۀ و از طرفداران جدی فقه نظام به گفتگو نشستیم. شاگرد شهید صدر، معتقد است کسانی که فقه نظام را انکار میکنند آثار شهید صدر را به درستی نخوانده اند. مشروح سخنان صریح وی در گفتگوی اختصاصی با شبکه اجتهاد، به قرار زیر است:
👇👇👇
🔷اجتهاد: مراد از فقه نظام چیست؟
🔹منذر حکیم: بحث فقه نظام، ریشه تاریخی طولانی دارد، حداقل از پنجاه سال پیش شهید صدر اقتصادنا را بهعنوان نظام اقتصادی اسلام نوشتند.
بااینکه تقریباً فقه نظام معرفیشده و نمونه هم دادهشده و چیزی نیست که مبهم باشد، ولی با اینهمه پیشینه گفتگوها نشان میدهد که ابهاماتی در تعریف فقه نظام وجود دارد. الآن احساس میشود که بحث ازفقه نظام، یک ضرورت است. این نزاعها هم خیلی خوب است. به نظر میآید این چالشی است که برای حوزههای علمیه مطرح است و دغدغهای شده برای بزرگانی که به فقه کلاسیک و فقه متعارف مسلط هستند اما وارد عرصه فقه نظام نشدند و دارند احساس میکنند که یک کاری باید بکنند. بعضی با نفی، بعضی با اثبات، البته این نفی نیز مفید است. چون این نفی دیگران را تحریک میکند که جدیتی بیشتر به خرج بدهند و تمام تلاششان را در جهت اتقانبخشی بهکار گیرند. گاهی این نفیها تصنعی است. این احتمال وجود دارد بعضی افراد، موضع مخالف میگیرند تا اینکه شمارا به تلاش و به تکاپو وادار کنند تا همه داشتههای خودرا عرضه کرده و از آنها استفاده کنند. من احساس میکنم بعضی از عزیزانی که در این روزها اصرار دارند بر اینکه فقه نظام نداریم، میخواهند همه را به چالش بکشانند، تا ببینند دیگران چه دارند.
🔹در خصوص مسئله نظام شناسی، باید ابتدا مفهوم شناسی کنیم، سپس روش دستیابی به آن نظام را بررسی کنیم و ببینم اصول فقه موجود ما برای این راه کافی است یا نیاز به حذف و اضافه است، چراکه این اصول، اصولِ فهم نص و فقهالنص است که پایه تمام استنباطها است، اما اگر بخواهیم از فقه النص به فقه نظامی که متخذ از نص و مستنبط از نص و مرحلهای پیشرفتهتر است برسیم، ساز وکاری متفاوت نیز خواهیم داشت. فقهالنظریهای که شما باید استنباط کنید نیاز به روش پژوهشی خاص درتمام نصوص کتاب و سنت دارد.
🔹به نظر میرسد باید بین نظامشناسی و نظامسازی و نظامپردازی فرق قائل شویم. اینها سه سطح از سه تلاش علمی هستند. ممکن است در یک سطحی، شما بگویید نظامشناسی نداریم. و باید از آیات و روایات، نظام بسازیم؛ یعنی شارع دست ما را بازکرده، فرموده بروید نظام بسازید؛ یا اینکه شارع نظام دارد و این نظام را آورده و اجزای آن را در جایجای قرآن و سنت نیز مطرح کرده؛ اما به دلیل اینکه اجزای این منظومه در سرتاسر قرآن و حدیث پخش هستند، احتیاج به گردآوری و نظم بخشیدن دارد؛ لذا ممکن است کسی قائل شود که کلیات نظام، مانند ارکان نظام اقتصادی، ارکان نظام سیاسی، ارکان نظام اجتماعی، شاهکلیدهایش در کتاب و سنت آمده است ولی باید اینها را پردازش کرد تا اجرایی شود. مثلا! در رابطه با نص «انّ اکرمکم عند الله اتقاکم»، چه برنامهای میخواهد تا این اتقاکم قابل تحقق باشد وحاصل بشود و ما باتقواترین بشویم؟ خانواده چه نقشی دارد؟ جامعه چه نقشی دارد؟ آموزش چه نقشی دارد؟ یک برنامه عملیاتی و کاربردی بدهیم تا اینکه این تقوا و اتقی در جامعه محقق بشود. اینها هرکدامش بحث جدی واقتضائات خودش را دارد. این سه مرحله نظامشناسی، نظامسازی و نظامپردازی به طور کامل باز نشده است. شهید صدر نمونه داده و نظام را تعریف کرده و ما را از نظریه و فقه فردی، به نظام رسانده است، اما کار را به اتمام نرسانده است.
@salmanraoofi
#فقه_نظام ۲
🔹مرحوم شهید صدر راهی طولانی را طی کرده است، از فتاوای فقهی استفاده کرده و اشتراکات آنها را جمعآوری کرده است و با این همت و تلاش توانسته است نظام اقتصادی را طراحی کند یا کشف کند. ممکن است فقیهی متبحر درآیات و روایات بهصورت مستقیم به این مهم برسد، ولی این راه خیلی سخت است؛ چون آیات فراوان وگوناگونی لازم دارد وچه بسا دیدگاه ها متفاوت باشد. البته شهید صدر همین راه را در «المدرسه القرآنیه» با بیان روش تفسیر موضوعی نمونه ارائه داده است. در مورد سنتهای تاریخی و در مورد نظریه خلافت، این روش را اجرا کرده است و ما را از سردرگمی خارج کرده است.
🔹متأسفانه منتقدین فقه نظام آثار شهید صدر را خوب و باحوصله نخواندهاند و اگر خواندهاند به جهت سخت بودن ادبیات، شاید عمق مطلب را متوجه نشدهاند. باید این سه مبحث از هم جدا شود. نظام شناسی باید از حالت تلاش فردی خارج شود و در متن برنامه دروس خارج حوزه وارد شود. در مرحله سطح نیز باید مقدمات نظامشناسی و نظامسازی تدریس شود.
🔷اجتهاد: اخیراً برخی از فضلای حوزه علمیه مدعی شدند که طرفداران فقه نظام، آن را دارای منابع و متدی مغایر با فقه مرسوم میدانند. آیا بهراستی اینگونه است؟
🔹منذر حکیم: تا زمانی که فقه نظام بهصورت صحیح معرفی نشود این شبهات را شاهد خواهیم بود. باید ابتدا مفهوم فقه نظام و بعد قلمروی آن و ابعاد فقه نظام و روش دستیابی به فقه نظام و مبانی آن روشن شود. منبع فقه نظام چیزی جز قرآن و سنت نیست. قطعاً فقه نظام با فقه متداول فرق میکند. نظامشناسی و نظامپردازی قطعاً با استظهار از یک آیه و یک روایت متفاوت است. این امر فراتر از استظهار ساده است، باید مجموع آیات و روایات را دید. نگاه کلنگر برای این امر لازم است. همچنین باید جامعهنگر نیز باشیم و با نگاه اجتماعی به فهم مسائل بپردازیم. اینها هیچیک در فقه متداول ما مطرح نیست ودر هیچ جای علم اصول یا متد تفسیر، با صراحت مطرح نشده است ولی ممکن است ضرورت آنها را در عملیات استنباط به دست آورد.
🔹اما پرسش این است که در جامعه امروزی ما، کدام فقه پاسخگوی تمام نیازهای جامعه است؟ فقه سنتی یا فقه نظام ساز؟ قطعاً باید فقه ارتقا پیدا کند. شهید صدری که «الاتجاهات المستقبلیه لحرکه الاجتهاد» را مینویسد میخواهد همین پیام را بدهد که فقه نباید راکد باشد، باید اجتهاد پیشرو باشد. فقه باید نسبت به هر زمان و مکانی پاسخگوی نیاز باشد. باید فقه را ارتقا داد و کامل کرد. اجتهاد باید گسترده شود و در سطحی وسیعتر به کار خود ادامه دهد. این امر نیز بدون روش علمی میسر نیست.
@salmanraoofi
#فقه_نظام ۳
🔷اجتهاد: ممکن است این بزرگان به جهت ابتلای به مقاصد شریعت این ضرورت را منکر شدهاند؟
🔹منذر حکیم: این مسئله بیربط به مقاصد نیست ولی باید دید مقاصد چقدر از مسائل فقه نظام را پر میکند.
🔷اجتهاد: رابطه فقه نظام با مقاصد الشریعه در چه حد است؟
🔹منذر حکیم: مقاصد الشریعه یعنی اهداف فقه نظام، اهداف تشریع، اهداف آفرینش و اهداف بعثت انبیاء. این موارد خطی کلی را تشکیل میدهند، یک خط روشنی است که فقه باید این اهداف را در نظر بگیرد و تأمین کند. کار فقه، تأمین این اهداف است. اگر فقه را اینگونه ندانیم، فقه را نفهمیدهایم. مرحوم امام فرمود پیشاپیش زمان حرکت کنید. بنابراین باید دانست فقه برای چه چیز آمده است؟ فلسفه احکام چیست؟ بهعنوانمثال فلسفه تشریع ربا چیست؟ با حیل ربا نمیتوان ربا را دور زد و کلاهشرعی درست کرد و در متن ربا قرار گرفت.
فقیه سنتی و فقیه نظامساز مانند دکتر عمومی و دکتر متخصص است. قطعاً کسی که به دنبال نظامسازی از فقه است تخصص بالاتری از فقیهی که تنها به فقه فردی میپردازد لازم دارد. همانطور که دکتر عمومی نمیتواند نظر دکتر متخصص را نفی کند، فقیه سنتی که در مرز فقهالنص قراردارد نیز نمیتواند به فقیه نظامساز اشکال کند و کلام او را مورد نقض قرار دهد مگر اینکه تخصصش را به دست آورد.
🔷اجتهاد: آیا برای نظامسازی نیازمند بقیه علوم اسلامی هستیم یا فقه ما را بس است؟
🔹منذر حکیم: قطعاً برای نظام سازی باید سراغ بقیه علوم رفت واز سوالهای مطرح درعرصه های مختلف زندگی بهره برد. فقیه باید نگاه جهانشمول داشته باشد و این امرنیازمند همین تسلط است، بهعنوانمثال فقیه باید در علم اخلاق نیز اجتهاد کند.
🔸ما معتقدیم فقیه باید در مباحث اخلاقی همنظر فقهی بدهد. این هم یک معضل و یک مشکلی است که باید حل بشود. یا حتی در مسائل اعتقادی، وقتی میخواهد نیت قربت داشته باشد، نسبت به خدا چه دیدی باید داشته باشد که نیت قربت از او محقق شود، باید اعتقادش درست و سالم باشد. نگاهش به خدا نگاه صحیحی باشد تا قصد قربت از او محقق شود.
🔸کل شریعت ما یک مجموعه و یک واحد مرکب ومنظم است. تمام قوانین الهی آمدهاند تا بهترین رفتار را برای ما نشان دهند. همه احکام به نوعی با هم مرتبط هستند هرچند هرکدام امتثال مستقل دارد. خداوند احسن الحدیث و احسن القصص را آورده است تا «لیبلوکم ایکم احسن عملا» را تحقق بخشد. ایا میشود نظام زندگی بشر و رفتار بشر که سرنوشت بشر را میسازد قانونمند ونظام مند نباشد؟
🔸عقربههای ساعت با هم حرکت میکنند، اما اگر یکی از این عقربهها متوقف شود کل عقربههای ساعت نیز متوقف میشوند، چون به هم مرتبط هستند. نظام آفرینش نیز چنین است.
🔸ارتباط نظام قانونمند تکوین با نظام تشریع که باتوجه به هماهنگی این دو انسان میتواند تکامل یابد، بدیهی و قطعی به نظرمیآید.
@salmanraoofi
هدایت شده از دکتر موسی نجفی
سیاست مدرس و امیرکبیر.m4a
6.9M
🔰پرسش یکی از مخاطبین کانال
✅با سلام و عرض ادب خدمت استاد گرانقدر
سوالاتی از محضرتان داشتم.
یک نگاه کلی در صحیفه ی امام و پایگاه اطلاع رسانی مقام معظم رهبری مرا متوجه ، نکته ای کرد.
توجه امام خمینی (خصوصا) و امام خامنه ای به مرحوم مدرس و امیر کبیر
قابل مقایسه هم نیست❗❓
در عوض مرحوم هاشمی ، درباره ی امیر کبیر کتاب نوشته اند
و به جناب هاشمی لقب امیرکبیر زمان خودش را دادند.
۱●چرا وزن دادن امام به مدرس چنان پر رنگ و به امیر کبیر در حد نادیده گرفتن است؟
۲• فرق نگاه امام و جناب هاشمی نسبت به مدرس و امیر کبیر ، در کدام اندیشه یا عملکردهای این دو شخصیت بوده؟
۳•آیا امتداد تفکر مدرسی و تفکر امیر کبیری ، به نگاه انقلابی امام خامنه ای و نگاه برجامیزه کردن ایران می انجامد؟
۴•نام این جریان فکری سیاسی چه خواهد شد؟
اگر ما یک جریان انقلابی و یک جریان ضد انقلاب داریم
تقسیم بندی این تفکر مسلما ذیل تفکر انقلابی نیست
آیا کل این جریان ضد انقلاب و لیبرال است یا در ادامه دچار ،انشعاب خواهند شد؟
🔻🔸صحبت شما درباره ی این که جناب ظریف را لیبرال نمی دانید ، ذهن من را مشغول کرد
و مقالات متفاوت درباره امیر کبیر ، سوالات بعدی را ایجاد نمود.
ممنون می شوم اگر جواب پرسش مرا بدهید
خدا خیرتان بدهد.
✅پاسخ :
نجفی:
لطفا به پاسخ شفاهی بالای صفحه مراجعه نمایید۰👆👆
https://eitaa.com/drmousanajafi
https://Sapp.ir/drmousanajafi