هدایت شده از نجم الدین
🔶 سیر درسی کتب حضرت علامه حسن زاده آملی برای دانشجویان و مشتاقان از نفوس مستعده:
با نصب العین قرار دادن حدیث شریف و عرشی حضرت وصی نبی یعنی امام امیر المومنین علی عالی اعلی علیه السلام که فرمود: من عرف نفسه فقد عرف ربه.راه معرفت نفس ناطقه خویش را بگیرند و در صحف نوریه حضرت مولای مکرمم غواصی نمایند که خود بیش از نیم قرن از جدول وجودی خود در بحر وجود صمدی غواصی نموده است و درر ذی قیمت را به نظم و نثر در آورده است.
برای مقدمه ورود به این صحف نوریه مقداری با رساله طهارت و ادب مع الله که در جلد دوم مآثر آثار و نور علی نور آمده است،محشور شوند، سپس این سیر درسی را دنبال بفرمایند:
1)دروس معرفت نفس.
2)گنجینه گوهر روان.
3)اتحاد عاقل به معقول.
4)سرح العیون فی شرح العیون.
5)ممد الهمم فی شرح فصوص الحکم.
البته در موضوعات مختلف می توانند به تناسب موضوعات مورد نیاز به کتب مربوطه دیگر حضرتش مراجعه نمایند، مثلا پیرامون علم و دین، به رساله «علم و دین» و در مورد امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف به «نهج الولایه» و در مورد انسان کامل به «انسان کامل از دیدگاه نهج البلاغه»و «شرح فص فاطمیه».
در سیر عملی بعد از سیر علمی(که از عزیزان مشتاق استدعا دارم بدون سیر علمی مذکور که خود بهترین سیر عملی و ریاضت الهی است عجله نکنند و به سوی سیر و سلوک عملی نروند، به خصوص جوانان عزیز مشتاق که حتما در وهله اول ،سیر علمی کنند، سپس به سیر عملی بپردازند که عجله کردن و زود به سوی دستور العملها رفتن موجب گرفتاریها برای خود و دیگران شدن است) به این کتابهای حضرتش رو آورند:
1)رساله زبرجدیه حول صحیفه سجادیه.
2)انسان در عرف عرفان.
3)نور علی نور در ذکر و ذاکر و مذکو ر.
4)نامه ها و برنامه ها.
عزیزان برنامة انجام واجبات ،ترک محرمات، کسب حلال را هرگز فراموش نکنند و در همه امور، راه اعتدال و پرهیز از افراط و تفریط را در پیش گیرند،و با اخلاق اسلامی (که در کتب اخلاقی مثل معراج السعاده و جامع السعادات و طهاره الأعراق و اربعین شیخ بهایی و ارشادالقلوب آمده است) و با سعه و شرح صدر باشند تا طی طریق نمایند.
...
بیا و راه خالص علامه حلی ها و شیخ مفید و خواجه طوسی ها و ملا حسینقلی همدانی و حاج میرزا علی آقای قاضی ها و ملا صدرا ها و حاجی سبزواری و علامه شعرانی و علامه طباطبایی ها و حضرت امام و آیة الله بهاءالدینی و عارف کامل کشمیری ها و معلم عصر ذوالفنون جامع سلف صالح یعنی مولای مکرمم علامه حسن زاده ها را در پیش بگیر که به میزان ثقل اکبر و عترت عصمت و وحی علیهم السلام است.پس دل به دلدار بده تا کامروا گردی إن شاء الله تعالی شأنه.
📔کتاب حامل اسرار
👤 استاد صمدی آملی
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
نجم الدین
🔶 سیر درسی کتب حضرت علامه حسن زاده آملی برای دانشجویان و مشتاقان از نفوس مستعده: با نصب العین قرار
پاسخ عزیزانی که فرمودند
از چه کتابهای ابتدا به ساکن شروع کنیم
🔰انا انزلناه فی لیلهالقدر
🔸مراسم پرفیض لیالی قدر
🔶با بیانات و مناجات حضرت استاد صمدی آملی
📆تاریخ برگزاری: شب ۱۹ رمضان/جمعه، ۳خرداد ۹۸
🕰زمان : ساعت ۲۲/۳۰
مکان: شهرستان آمل، بلوار شیخ فضل الله نوری، فجر12، مجتمع و حسینیه کوثر
📆تاریخ برگزاری: شب ۲۱ رمضان/یکشنبه، ۵ خرداد ۹۸
🔶بمناسبت گرامیداشت برداران شهید ابوالقاسم، حجتالله و محمدعلی عبوری
🕰زمان : ساعت ۲۱/۳۰ شب
مکان: ساری، حسینیه امامزاده شاهزاده حسین
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
✅احضار روح عمرسعد و معاویه توسط برادر علامه طباطبایی
حاج سیدمحمد الهی فرزند آیت الله سیدمحمدحسن الهی طباطبائی، برادر حضرت علامه میگوید:
«یک روحانی بنام ادیب العلما در تبریز بود که به بنده نیز مأنوس بود و درعلوم غریبه نیز سر رشته داشت که اخیراً فوت نموده است. یک روز آمده بود به خانهمان و من نیز آن موقع در کبریت سازی مشغول بکار بودم عصر که به خانه برگشتم والدهام فرمودند که والد بزرگوارم (آیت الله سیدمحمدحسن الهی طباطبایی) حال خوشی ندارد خانهمان آن موقع در دانشسرا قرار داشت طبقه دوم پیش پدرم رفتم و جویای حالشان شدم فرمودند: چیزی نشده فقط حالم کمی منقلب شده بود که درست شد. بالاخره چیزی نگفتند و من هم نفهمیدم.
چند روز بعد که جناب ادیب العلما را دیدم ایشان از من در مورد اتفاقات آن روز پرسیدند گفتم بنده که بی خبرم. ادیب العلما برگشت گفت آن روز که آمده بودم خانهتان، پدرت در حالی که نشسته بود به این فکر میکرده که روح عمربن سعد را احضار نمایند ببینند که این ظالم چگونه تیپ و قیافهای داشته و این غلط بزرگ غیرقابل بخشش را در مورد امام حسین (ع) و اهل بیت اش در صحرای کربلا مرتکب شده است.
ادیب العلما میگوید در یک لحظه خانهای که در آن نشسته بودم به یک ظلمتکده تبدیل شدو همه جای خانه را تاریکی فرا گرفت من از ترس پا به فرار گذاشتم یک آن فهمیدم که در پل منجم هستم بعداً برگشتم و در مورد ماوقع سؤال پرسیدم آقا فرمودند که روح عمرسعد ترسید و پا به فرار گذاشت.
مادر بنده نیز به خیال اینکه فرار ادیب العلما از خانه به واسطه حال ناخوش پدرم بوده لذا با یکی از پزشکان تبریز به نام دکتر نقشینه برای مداوای پدرم تماس گرفته بود و دکتر پس از معاینه پدرم، حال پدرم خوب شده بود و بدین صورت همه چیز در خانه بهم خورده بود.
در یکی از روزها یکی از این افرادی که پدرم میخواست در حضور وی یکی از ارواح را احضار نماید حاج میرستارآقا میر محمدی نامی بود. وی تعریف میکرد که یک روز با پدرم تصمیم گرفتند روح معاویه را احضار نمایند که در حین این جریان یکی از دوستان از درب خانه میخواست وارد شود خطاب به ما گفت که در اینجا چه خبر است این بوی بد مشمئز کننده از کجا میآید چگونه در این فضای آلوده نشستهاید؟ در این حالت رفت و فوراً یکی از پنجرهها را باز نمود. در حالیکه در اتاق چیز خاصی نبود فقط بوی روح کثیف معاویه بود که بواسطه احضارش همه جا را دربرگرفته بود.
بله احضار ارواح یکی از کارهایی بود که پدرم میتوانست آن را انجام دهد. در برابر احضار ارواح انسانهای ملعون، پدرم روح انسانهای بزرگ را نیز احضار مینمود مثلاً بارها خود شاهد بودم که چگونه روح مرحوم سیدعلی آقاقاضی را فرا می خواندو از ایشان پاسخ برخی از سوالاتش را میگرفت و با حاج سیدمحمد الهی طباطبائی فرزند حضرت آیت الله سیدمحمدحسن الهی طباطبائیاحضار ایشان، عطر و بوی خوشی در داخل اتاق میپیچید.
یکبار یک ضایعهای پوستی روی پای پدرم ظاهر شده بود به هر دکتر مراجعه نمود نتوانست برای آن چارهای بیابد یکبار اراده نمود تا روح شیخ ابوعلی سینا را بخواند و از او بخواهد تا پایش را در میان جمع مداوا نماید ابوی میگفت بنده سؤالات علمی زیادی از ارواح علما و دانشمندان بزرگی همچون بوعلی سینا، سقراط، افلاطون، ارسطو و... کردهام سوالاتی که اصلاً در حد و اندازه آنها هم نبود ولی آنها به درستی به این سؤالات پاسخ داده و پدرم همه این سؤال و جوابها را در یک دفترچهای یادداشت نموده و ثبت کرده است و دانشگاه علامه طباطبایی هم اکنون بر روی سرگذشت پدرم حضرت آیت الله سیدمحمدحسن الهی طباطبائی برنامه ریزی جامعی انجام داده قرار بر این شده است تا بصورت کتابی چاپ و منتشر گردد و بنده همه این سؤال و جوابها را در اختیار این عزیزان قرار دادهام و آقای دکتر اسماعیل زاده از ارومیه در این مورد کار جامعی شروع نموده است.»
✅کانال نجم الدین
@samad10001
همزمان با ایام شهادت امیرالمومنین (علیه السلام) و یادواره شهدای مدافع حرم با محوریت #شهید_سیدجواداسدی برگزار میگردد.
🎤 #استاد_صمدی_آملی
📅 زمان : سه شنبه ۷ خرداد
🕒 از ساعت ۱۶
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
نجم الدین
🔸یک قسم از #مشهودات خود را می بینیم ک ب ظاهر هیچ حس و حرکتی ندارند؛ و آنها را رشد و نمو نیست؛ چون ان
#شرح_دروس_معرفت_نفس
🔸 #اثری ک از یک سنگ می بینیم با اثری ک از یک درخت می بینیم متفاوت است.
🔸اثر درخت نشان می دهد ک از جنبه ی کمالات از سنگ بالاتر است؛ چون هرکس اثر وجودی اش بیشتر باشد، معلوم می شود ک مبدأ کمالی ک در این شیء موجود است قویتر است.
🔸بفرض شما یک بوته را ک قدش یک سانتی متر است را با کوه دماوند مقایسه کنید. این بوته ی گیاه قویتر است از جنبه ی کمالات وجودی؛ برای اینکه این دارای رشد و نمو است ولی کوه #دماوند با آن عظمت، حرفی از رشد و نمو در او نیست. حس و حرکت ندارد.
🔸این ک #نبات است و یک #بوته ی یک سانتی است از آن کوه #دماوند پنج هزار متری از جنبه ی کمالات وجودی قوی تر است.
🔸لوازم #جسم، #حجم است و #وزن و رنگ و شکل و بو و امثال اینها.
🔸 #نبات کمالی بیشتر از #جماد دارد؛ اما #حیوان همان کمال ایشان را هم دارد. پس حیوان در کمالات جماد و نبات شریک است و یک مقدار کمالات وجودی بیشتری در اوست ک در آنها مشاهده نمی شود و از او آثار برتری ظهور می کند.
🔸تا اندک اندک ب جایی می رسیم ک می بینیم #حیوان واجد کمالاتی است ک #نبات فاقد آنهاست ک همان حرکات ارادی و افعال گوناگون است ک ناچار شعور و قوه و بینش بیشتر و قویتر موجب آنگونه امور مختلف است.
📔شرح دروس معرفت نفس
🌹پست7⃣2⃣
🌿استاد صمدی آملی
◀️نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
4_6005833283177284834.mp3
23.66M
🎵 سخنرانی استاد صمدی آملی رمضان 98
تهران - مسجد جامع حضرت قاسم بن الحسن(ع)
✅ جلسه سیزدهم
💠 28 اردیبهشت 98
⌛️ زمان: 65:41 دقیقه
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0
4_6005833283177284835.mp3
24.92M
🎵 سخنرانی استاد صمدی آملی رمضان 98
تهران - مسجد جامع حضرت قاسم بن الحسن(ع)
✅ جلسه چهاردهم
💠 29 اردیبهشت 98
⌛️ زمان: 68:48 دقیقه
🌿نجم الدین🔰🔰🔰
@samad10001
http://eitaa.com/joinchat/616366083Cbe84eb6ec0