،
💚✨یا رب!
🌸✨جان جانانم تویی،
💚✨آغاز و پایانم تویی
🌸✨منگنهکار و توبهگر،
💚✨آنکه میبخشد تویی
🌸✨ذکر خدا دل را جلا میدهد
💚✨و عشق خدا دل را شفا میدهد
🌸✨خدایا
💚✨با توکل به اسم اعظمت
🌸✨روزمان را آغاز میکنیم
💚✨ بسْم اللّٰه الرَّحْمٰن الرَّحیم
🌸✨ الــهـــی بــه امــیــد تـــو
#صبح_بخیر
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌸حضرت امام صادق علیه السلام :
زمانی که نام رسول خدا صلی الله علیه وآله بُرده شد، #صلوات زیاد بفرستید، زیرا اگر کسی یک #صلوات بر آن حضرت بفرستد، خداوند هزار #صلوات بر او می فرستد.
📚 بحارالانوار جلد ٩۴ صفحه ۵٧
🍂🌸🍂🌸
🍂هر اهل دلی معرفت اندیش تر است
💫در راه وصال، یک قدم پیش تر است
🍂نزدیک تر است با پیمبر فردا
💫هر کس صلواتش از همه بیشتر است
🍂🌸🍂🌸
7.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥روایت فرمانده نیروی دریایی سپاه از خیس کردن نظامی آمریکایی وقتی فهمید مقابلش یک پاسدار ایستاده!!
⚠️محمد خاتمی نگذاشت این اقتدار رسانه ای شود!!
✍پی نوشت:
🔆دو اتفاق یکسان، دو واکنش مختلف!
👆بله وقتی امریکایی ها را اسیر کردند، بدستور رئیس شورای امنیت ملی وقت که رئیس جمهور آن دوره جناب خاتمی بود، بی سر و صدا و بی آن که این اقتدار نیروهای ایرانی در مقابل آمریکایی ها رسانه ای شود، آزاد شدند!!
🌿چند سال بعد مانند همین اتفاق افتاد؛ انگلیسی ها به آب های ایران نفوذ کردند و مجددا پاسداران انقلاب اسلامی آن ها را اسیر کردند، اما اینبار رئیس شورای امنیت ملی جناب خاتمی نبود که دستور دهد بی سر و صدا آن ها را آزاد کنید!
👌اینبار با دستور رئیس شورای امنیت ملی، تصاویر و جزئیات آن حادثه منتشر و رسانه ای شد و بمب خبری و تیتر اول رسانه های دنیا شد و اقتدار ایران به رخ جهانیان کشیده شد
✌بامعذرت خواهی رسمی و مکتوب انگلیس، نظامیان اسیر شده را کت و شلوار ایرانی تن کردند و در اوج اقتدار نظام اسلامی و تحقیر دشمن، آزاد شدند
💪بله فرق دارد رئیس شورای امنیت ملی چه کسی باشد...
🛸البته پهپاد آمریکایی آر کی یو هم در همین دوره به غنیمت گرفته شد اما التماس رسمی و علنی آمریکا و خواهش اوباما و حتی تهدید باعث نشد پهپاد غنیمتی پس داده شود...
✋پس فرق دارد سکان دار چه کسی باشد
⁉️حال و روز این روزهای شورای امنیت ملی چگونه است؟! مانند دوره جناب خاتمی بر اساس ترس و ضعف و تسلیم خواهی است یا مانند دوره احمدی نژاد بر اساس شجاعت و اقتدار و استکبارستیزی مورد تمجید رهبری؟!
آنچه عیان است چه حاجت به بیان..
15.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🚨 #علوم_اسلامی که غربیها بنام خود ثبت کردند!!
دروغ کشف #جاذبه توسط #نیوتن !
🔴 بخشی از آنچه در کلام ائمه (علیهم السلام)آمده است:
👈️ #انرژی_هسته_ای!
👈️چگونه رفتن به #فضا !
👈️ارتباط میوه های هر فصل با نیاز انسان !
👈حرکت وضعی وانتقالی زمین...
👈️جسم بودن هوا ...
👈️ عدم امکان انتقال صوت در خلأ ...
👈صداهای وحشتناک حرکت #کره_زمین که اگر بشنویم سکته می کنیم !
👈چگونگی #گردش_خون در بدن ...
و... که همه رو #غربیها به خودشون نسبت دادند و ما هم باور کردیم!
🌸🍃💜🍃🌸
✅ آیت اللههایی که به خاطر انقلاب از فرزندان گمراهشان گذشتند:
🔴آیت الله طالقانی(ره) از فرزندش مجتبی بخاطر ارتداد و خروج از دایره نظام و ارتباط با مجاهدین خلق
🔴آیت الله حسنی(ره) امام جمعه ارومیه، پسرش رشید که به گروه های منحرف پیوسته بود، پدر(زمانی که نماینده مجلس بود) به کمیته انقلاب تهران زنگ زده و محل اختفای پسرش را گزارش میدهد. پسرش بعد از محاکمه به اعدام محکوم و حکم اجرا میشود.
🔴آیت الله محمدی گیلانی(ره) ریاست دادگاههای انقلاب در خرداد سال 60 دو فرزندش که به منافقین پیوسته، خود شخصاً محاکمه دوفرزندش را بعهده گرفته و محکوم به اعدام میکند، مامورین ازاجرای حکم استنکاف کرده، ولی ایشان فرمودند: اگر حکم را اجرا نکنید من خودم اجرا میکنم...
🔴آیت الله جنتی، برای دستگیری یا اعدام فرزندش محمدحسین که به سازمان مجاهدین پیوسته بود، 40 روز روزه شُکر نذر میکند.
نهایتاً پسرش در پائیز60 هنگام فرار از دست مامورین خودرا از پنجره به پائین پرت میکند اما کشته میشود
🔴اعلام برائت آیت الله خزعلی (ره) از پسرش مهدی درسال 88
📰خبرگزاری مهر،۱۳۹۱/۷/۲
🌸🍃🌹🍃🌸
🟢🟣🟢 دفاع نامتقارن در شعام
علی شمخانی که از سال ۹۲ دبیر شورای عالی امنیت ملی بود، شامگاه یکشنبه از طریق صفحه شخصی خود در فضای مجازی، پس از ۱۰ سال از این سمت کنارهگیری کرد. روز گذشته رئیسجمهور در حکمی ضمن قدردانی از زحمات و تلاشهای ۱۰ ساله امیر دریابان علی شمخانی در مسئولیت دبیری شورایعالی امنیت ملی، دکتر علیاکبر احمدیان را به این سمت منصوب کرد.
سوابق اجرایی دکتر احمدیان.
اما دکتر علی اکبر احمدیان که اکنون سکان هدایت بالاترین نهاد امنیتی کشور را به عهده گرفته، کیست و سوابق اجرایی او چیست؟ دبیر جدید شورای عالی امنیت ملی متولد سال ۱۳۴۰ در دیار کریمان، استان کرمان، «شهر بابک» و از همرزمان حاج قاسم سلیمانی در لشکر ۴۱ ثارالله است. سال ۵۹ دانشجوی دندان پزشکی دانشگاه تهران بود که به صورت موقت دانشگاه را رها کرد و به جبهههای حق علیه باطل رفت. از احمدیان به عنوان یکی از معماران تحول در نیروی دریایی سپاه در سالهای پایانی جنگ یاد میشود که علاوه بر نقشآفرینی در ایجاد یک نیروی دریایی نوین و بدیع در سپاه، به عنوان یکی از اولین نظریهپردازان ایده دفاع نامتقارن نام برده میشود.
در دوران حضور احمدیان به عنوان جانشین و فرمانده در نیروی دریایی سپاه، ایده دفاع نامتقارن در این نیرو کاملاً عملیاتی شد. حضور مستمر ۱۵ ساله در نیروی دریایی سپاه سبب شد که وی به عنوان یک چهره صاحبنظر در حوزه شناوری و موشکی نیز شناخته شود. احمدیان توانست در این مسئولیت ظرفیتهایی اساسی را برای مقابله با تهدیدات قدرتهای بزرگ در نیروی دریایی سپاه پایه گذاری کند. حضور مستمر او در نیروی دریایی سپاه از پایینترین سطح تا عالیترین مدارج و نقش محوری در طراحی، شکلگیری، گسترش، تجهیز و انتظام آموزشی و تخصصی این نیرو در کنار تبحر وی در موضوعات تخصصی این نیرو و اشرافش در موضوعاتی همچون شناوری و موشکی، بهینهسازی سیستم دفاعی نیروهای مسلح در عرصه دریا، نقش ماندگاری از وی در تاریخ دریایی کشور به یادگار گذاشته است.
احمدیان از سال ۱۳۷۹ به عنوان رئیس ستاد مشترک سپاه از سوی حضرت آیتالله خامنهای منصوب شد. حضور وی در این مقطع تحول عظیمی در ساختار اداری و توانایی سازمانی سپاه در ابعاد مختلف به وجود آورد؛ به گونهای که بارها از سوی رهبر معظم انقلاب مورد تشویق قرار گرفت. او در مسئولیت ستاد مشترک سپاه علاوه بر تلاش برای تعمیم رویکرد نامتقارن تجربه شده در نیروی دریایی به کل سپاه، طرح عظیم تحول سازمانی سپاه را تهیه و پس از تصویب فرمانده کل قوا، زمینه اجرایی کردن آن را فراهم کرد. او در اجرای این طرح، اهتمام فراوانی نمود، به طوری که پس از گذشت پنج سال از مسئولیتاش، سپاه ورود به مرحلهای جدید را تجربه کرد. همچنین در ادامه تحول بنیادین سپاه به منظور استمرار این پیشرفت و نهادینهسازی آن در بخش آموزش سپاه، نزدیک به دو سال با حفظ سمت، مسئولیت فرماندهی دانشگاه امام حسین (ع) را برعهده گرفت و تحول بنیادین در این دانشگاه را پایهگذاری کرد که در این خصوص نیز مورد تشویق فرماندهی کل قوا قرار گرفت.
این فرمانده ارشد سپاه با بهرهگیری از ذهن منظم و قدرت خلاقیت خود و با ۲۲ سال تجربه مدیریت در بخشهای مختلف نظامی، پیش از ورود کشور به تدوین و طراحی چشمانداز ۲۰ ساله سیاسی، اقتصادی، فرهنگی، چشمانداز ۱۰ ساله سپاه را گردآوری و با نیروهای متخصص سپاه تدوین کرد. این برنامه دارای دو مقطع پنج ساله است و اجرای برش اول آن از سال ۸۰ و پنج ساله دوم، همزمان با اجرای برنامه پنج ساله چهارم کشور، نقش مهمی در انسجام بخشی به سازمان و بهرهگیری بهینه از منابع سپاه داشته است. این چشمانداز به صورت کتابهای متعدد و مشخص کردن اولویتهای هر بخش از سپاه، در اختیار مراکز مربوطه قرار گرفته است و برای نظارت بر حسن اجرای آن، ساز و کارهای لازم پیشبینی و صدها جلسه توجیهی با حضور احمدیان برگزار شده است.
احمدیان علاوه بر دارا بودن مدرک دکتری دندان پزشکی، فارغالتحصیل دکترای مدیریت استراتژیک از دانشگاه عالی دفاع ملی است و از سال ۱۳۸۶ به مدت ۱۶ سال رئیس مرکز راهبردی سپاه پاسداران بوده و اینک به عنوان یکی از چهرههای با اشراف کشور در مسائل امنیت ملی شناخته میشود. آنچه درباره سوابق غیرنظامی سردار علی اکبر احمدیان کمتر گفته شده، شناخت راهبردی وی از مسائل سیاسی، اقتصادی و اجتماعی کشور است. دکتر احمدیان همچنین یکی از پنج عضو جدیدی بودند که رهبر معظم انقلاب ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ به ترکیب مجمع تشخیص مصلحت نظام اضافه کردند.
مجموعه سوابق مدیریتی و اجرایی دکتر احمدیان در مناصب و مشاغل مهم سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، خصوصاً دوران ۱۶ ساله او در «مرکز راهبردی سپاه»به عنوان یکی از مهمترین ساختارهای تصمیمساز این نهاد انقلابی، پشتوانه علمی و عملی مهمی برای اوست که میتواند نوید بخش تحولی پویا، امید بخش و روبه رشد در دبیرخانه(۱)
شورای عالی امنیت ملی باشد. نمای نزدیک
احکام رهبر معظم انقلاب برای احمدیان و شمخانی
رهبر معظم انقلاب اسلامی در احکام جداگانه علی اکبر احمدیان را به نمایندگی خود در شورای عالی امنیت ملی و علی شمخانی را به عنوان عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاور سیاسی رهبری منصوب کردند.
به گزارش پایگاه اطلاعرسانی دفتر مقام معظم رهبری، در حکم انتصاب دکتر احمدیان آمده است: با توجه به انتصاب جناب آقای علی اکبر احمدیان به ریاست دبیرخانه شورای عالی امنیت ملی، نامبرده را به نمایندگی رهبری در شورای مزبور به استناد اصل یکصد و هفتاد و ششم قانون اساسی منصوب میکنم. از حضور و تلاش مسئولانه و پیگیر جناب آقای علی شمخانی در این نمایندگی در طول چندین سال تشکر و قدردانی میکنم. توفیق همگان را از خداوند متعال خواهانم.
همچنین در حکم انتصاب رهبر معظم انقلاب خطاب به علی شمخانی آمده است: جنابعالی را به عضویت در مجمع تشخیص مصلحت نظام و مشاورت سیاسی رهبری منصوب میکنم. توفیقات شما را از خداوند متعال مسئلت مینمایم.(۲)
🇹🇷 خیال آسوده اردوغان برای دور دوم انتخابات
🔴 سنان اوغان، رقیب بازنده اردوغان در دور اول انتخابات ترکیه حمایت خود از رئیس جمهور کنونی ترکیه را اعلام کرد.
◽️ناظران، کنشگری اوغان که بیش از پنج درصد آرای دور اول را کسب کرده بود، در نتایج انتخاب دور دوم سرنوشتساز ارزیابی کرده بودند.
◽️او بلافاصله پس از اعلام نتایج دور اول اعلام کرده بود که تنها درصورتی از قلیچدار اوغلو حمایت میکند که با کردها مرزبندی کند.
🔴 حزبالله: دوران التماس به غرب تمام شده!
🔻 «شیخ نعیم قاسم» قائم مقام دبیر کل حزب الله:
➕ رزمایش نظامی حزبالله پیام آمادگی و استواری حزبالله به دشمن صهیونیستی است.
➕ دوران التماس به غرب و حضور اسرائیل در لبنان تمام شده است.
➕ اسرائیلیها معنا و مفهوم این رزمایش را میدانند و ما حامی لبنان قوی هستیم.
➕ موضوع بازدارنده در برابر صهیونیستها، "سلاح" مقاومت است.
⭕️عمل خردمندانه در تعاملات بینالمللی
🔹سیاست، عرصه خردورزی و تلاش برای نیل به منافع ملی حداکثری است، برهمین اساس رهبر معظم انقلاب همواره تأکید دارند سیاست خارجى کشور باید بر سه اصل عزت، حکمت و رعایت تقیّه یعنی مصلحت متکی باشد. روز گذشته نیز مجددا رهبری نظام، الزامات سیاست خارجی را در این نظام بینالملل آنارشیک برشمردند و بر این اساس، نقش و جایگاه ایران را در نظم جدید بینالملل جانمایی کردند.
🔸توصیههایی که سامع آن نه تنها دستگاه دیپلماسی کشور، بلکه تمام کشورهایی بودند که به نوعی با ایران یا تعاملات دیپلماتیک و رابطه دوستانه دارند و یا رابطه خصمانه. ایشان در این بیانات هم خیلی از شبهاتی که در چند ماه اخیر نسبت به سیاسی خارجی کشورمان شکل گرفته بود را پاسخ دادند و هم به نوعی یک اطلاعرسانی و اطمینان خاطر درباره سیاست اصولی ایران نسبت به کشورهای دوست انجام دادند.
🔹در کلام رهبری، رعایت اصول در سیاست خارجی خط قرمز است و نباید از آن تخطی کرد. اما در کنار اصول، مؤلفههای دیگری میچینند که بر اساس اقتضای تغییر و تحولات منطقهای و بینالمللی، بتوان یک سیاست خارجی پویا و منعطف داشت که ضمن ارتباطات با کشورهای دنیا، از حوادث و شرارتها نیز مصون ماند و بتوان از موانع عبور کرد.
🔸برای طی کردن این مسیر در سیاست خارجی؛ اما رهبری نظام بر یک مؤلفه مهم دیگر نیز تأکید کردند و آن «دستگاه دیپلماسی کارآمد» است. ممکن است سنگی در مسیر باشد که باید با تقیه و مصلحتاندیشی آن را دور بزنیم، نه اینکه از مسیر خود برگردیم که این موضوع نیز به دستگاه دیپلماسی کارآمد و نوع جهتگیری و سیاستی که در پیش میگیرند، بستگی دارد و یک سیاستمدار، با ابتکارعمل و نوآوری دیپلماتیک میتواند از این موانع عبور کند و آن را دور بزند.
🔹البته تقیه در اینجا نه به معنای ترس، بلکه به معنای سپر و سنگر است. همچنانکه ایشان در گذشته نیز تأکید کرده بودند که «سپر را که کسى زیر لحاف به کار نمیبرد؛ سپر، مال داخل میدان جنگ است، مال هنگام درگیرى است.» بنابراین وظیفه دستگاه دیپلماسی، ایجاد تعاملات دیپلماتیک بر اساس رفتار خردمندانه و محاسبه شده است که میتواند در راستای تأمین منافع ملی، انعطافهایی برای دور زدن موانع سخت و ادامه دادن مسیر انجام دهد.
🔸بنابراین هر حرکتی در سیاست خارجی، باید عقلانی، فکرشده و به دور از تصمیمات، اقدامات دفعی و بدون حساب باشد که هم عزت نفس، ایستایی و اصول کشور را حفظ کند و هم براساس شرایط و موقعیتهای جدید محیطی، بتوان بدون کمترین هزینه منافع کشور را تأمین کرد.
⭕️ولایت مطلقه، کلید انعطاف برای تحولآفرینی
🔹بدون تردید نظریه «ولایت مطلقه فقیه»، مهمترین نظریه بنیانگذار انقلاب اسلامی است، نظریهای که ریشه در فهم عمیق از اسلام ناب دارد و اسلام را از کنج حجرهها و پستوخانهها به وسط میدان اداره جامعه آورد. مهمتر اینکه، امام خمینی (ره) موفق شد این نظریه را در قالب نظام جمهوری اسلامی ایران، محقق و عملیاتی کند.«ولایت مطلقه فقیه» در حقیقت مبتنی بر همان روحیه تحولخواهی امام خمینی (ره) مطرح شد تا انقلاب اسلامی را همچون فقه و فقاهت که از پیچوخم اجتهاد مصطلح حوزههای علمیه رهانید، از توقف، بنبست، درجازدن و گیرافتادن در پیچوخمهای اجرایی و امثال آن برهاند.
🔸جالب اینکه اکثر مواردی که ولی فقیه از اختیارات خود مطابق قید اطلاق استفاده کرده است به درخواست قوای مختلف به ویژه قوه مجریه بوده، حتی زمانی که این قوه در اختیار جريان موسوم به اصلاحات بوده است و بقیه موارد هم یا به منظور حراست از انقلاب اسلامی و جلوگیری از خروج آن از مسير صحیح خود که مهمترین وظیفه رهبر انقلاب است یا منعطف کردن سازوکارهای نظام برای عبور از گردنهها. در پایان، یک بار دیگر ضمن تأکید بر مقوله تحول، این فراز بیانات رهبری را تکرار میکنم که «تحول جزو سنتهای زندگی انسان و تاریخ بشری است. ما اگر چنانچه خودمان تحول ایجاد نکنیم و پیش نرویم، تحول بر ما تحمیل خواهد شد.» امروز به شدت نیازمند مدیران و نخبگانی هستیم که اولا ضرورت این تحول را متوجه شوند، ثانیا توان علمی و عملی برای تبیین یا ایجاد تحول را داشته باشند و ثالثا شجاعت لازم را داشته باشند تا هم تحول را بفهمند و هم توان تحقق آن را داشته باشند!