🟢 رئیسجمهور سهشنبه به قاره آفریقا سفر میکند
🔻 آیت الله رئیسی برای تقویت روابط با کشورهای دوست و در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی، به دعوت رسمی روسای جمهور #کنیا، #اوگاندا و #زیمباوه، صبح سهشنبه عازم سفری سه روزه به این سه کشور خواهد شد.
🔹 آقای رئیسی خواهشا طوری کار کن تا ما حداقل بتونیم کارهات رو پوشش بدیم😅 اینوطری که شما کار میکنی، 10 تا یکیش هم پوشش داده نمیشه!!!😅 کمی از روحانی هم یاد بگیر😁
🔹 زین پس به آقای رئیسی باید گفت "مارکوپلوی ایرانی "😅 انگار در طول 4 ساله دولت سیزدهم میخواد علاوه بر چند دور گشتن شهرهای ایران، یک دور هم کشورهای دنیا رو بگرده!!!!😅
#دولت_خدوم_انقلابی
#دستاوردهای_رئیسی
🔴 این نخستین سفر رئیس جمهور ایران به کل قاره آفریقا پس از ۱۱ سال است که در راستای سیاست خارجی جامع، متوازن و مبتنی بر همگرایی در عین چندجانبهگرایی اقتصادی دولت سیزدهم، با هدف افزایش حضور ایران در اقتصاد حدود 600 میلیارد دلاری قاره آفریقا صورت میگیرد.
💢قصــه صبح جمــــعه
🔻یه رئیس جمهور داشتیم که کشور را به خاک سیاه می نشوند و بعد با پوزخند میگفت منم صبح جمعه فهمیدم.
🔻یه رئیس جمهورم داریم صبح جمعه، کلان بیمارستان چند صد تخته خوابه را با فرصت شغلی چند هزار نفره، وارد چرخه درمانی و سلامت میکنه.
✅دکتر رئیسی در طول شش ماه، 2 کلان بیمارستان مهدی کلنیک و غدیر را افتتاح کرد
✅بله فرق میکنه به کی رای بدیم.
🔴مــهــــــــم
✅ این #نخستین سفر #یک_رئیس_جمهور_ایران به #قاره_آفریقا #پس_از ۱۱ ســـــال استکه با هدف افزایش حضور ایران در #اقتصاد حدود ۶۰۰ میلیارد دلاری قاره آفریقا صورت میگیرد.👌🙂🇮🇷✌️
🔻رئیسجمهوری ایران به منظور تقویت روابط با کشورهای دوست و همسو و در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری، به دعوت رسمی همتایان #کنیا، #اوگاندا و #زیمباوه، صبح سهشنبه عازم سفری ۳ روزه به این سه کشور خواهد شد🙂🇮🇷✌️
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
8.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
♦️ ابعاد مهم سفر رئیسی به قاره آفریقا
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
#خبر_خوب
هنر دیپلماسی بدون «توهمات اصلاحطلبان»
🔹قطار دیپلماسی دولت سیزدهم با عبور از ایستگاه بهبود روابط با کشورهای منطقه وارد ایستگاه سازمان همکاریهای شانگهای شد.
🔹از ابتدای شروع دولت سیزدهم هرگاه دولت تحرکی در دیپلماسی را آغاز میکرد فورا رسانههای اصلاحطلب و حامی برجام به خط میشدند و با تیترهای اغراقآمیز و با مصاحبه با به اصطلاح کارشناسان، دیپلماسی دولت سیزدهم را از پیش شکست خورده معرفی میکردند.
جالبتر آنکه علت شکست فرضی را نیز عدم رفع تحریم و نبود برجام و قرار گرفتن در لیست سیاه FATF معرفی میکردند!
🔹زمانی که موتور دیپلماسی منطقهای و جهانی دولت سیزدهم روشن شد و به ایستگاه عادی سازی روابط با عربستان رسید کمکم بیاعتبار بودن تحلیل اصلاحطلبان رخنمایی کرد.
🔹اکنون پس از پیوستن ایران به سازمان بسیار مهم و راهبردی همکاریهای شانگهای بدون برجام بدون رفع تحریم و بدون FATF، میخ آخر نیز بر تابوت مهملات و تخیلات ذهنی اصطلاحطلبان و اعتدالیون حامی برجام کوبیده شد!
اما خبر تلختر برای این گروه از زبان معاون سیاسی دفتر رئیسجمهور شنیدنی است:
🔹عضویت فعال در سازمانهای منطقهای و بین المللی، بخش مهمی از سیاست خارجی دولت آیتالله رئیسی مبتنی بر دکترین همسایگی و همگرایی است.
🔹عضویت کامل در شانگهای با موفقیت نهایی شد و گام بعدی بریکس است.
🔴سفر رئیسی به سه کشور آفریقایی؛ بامداد فردا
🔹رئیسجمهور در راستای تنوعبخشی به مقاصد صادراتی و ایجاد زمینههای همکاری سیاسی و تجاری، به دعوت رسمیِ روسای جمهور کنیا، اوگاندا و زیمبابوه، عازم این سه کشور خواهد شد.
➕به ما بپیوندید:
🆔http://eitaa.com/gaamdovomi
💢آفریقا، کانون گفتمان غیرغربمحور رئیسی
🔹اندیشکدههای غربی سفر رئیس جمهور کشورمان به آفریقا را در راستای گفتمان مقاومتی ارزیابی میکنند گفتمانی که اعتقاد دارد ایران باید به جای تلاش برای لغو تحریمها از طریق مذاکرات سیاسی، بر خنثی کردن تحریم ها تمرکز کند. نقطه کانونی این جهان بینی، گسترش روابط با کشورهای غیرغربی است و آفریقا در این تلاش نقش محوری دارد.
🔹سیاستخارجی دولت سیزدهم بر افزایش روابط با همسایگان و توسعه روابط با قدرتهای آسیایی و دیگر مناطق جهان متمرکز است. طبق این تحلیل حتی انتخاب «حسین امیرعبداللهیان» بهعنوان وزیر امور خارجه حکایت از اهداف رییسی داشت زیرا وی در حوزه کشورهای خاورمیانه و شمال آفریقا تخصص دارد.
🔹یکی از حوزههایی که هر دو دولت بایدن و ترامپ آن را به طور کل به فراموشی سپردند، نفوذ فزاینده ایران در قاره آفریقا است. از زمان انقلاب اسلامی سال ۱۳۵۷ و در نتیجه تشدید فشارهای سیاسی بر تهران، آفریقا به قاره ای جذاب برای جمهوری اسلامی تبدیل شده است.
🔹ایران آفریقا را بهعنوان کارزاری برای کسب نفوذ، قدرت و قلمرو میبیند. ضمن آنکه تهران در آن منطقه به دنبال مقابله با نفوذ غرب بهویژه ایالات متحده است و در همکاری با عناصری که مخالف استعمار هستند تلاش دارد تا مسیر مستقل تری را ترسیم کند.