7.92M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
هرگز خدا را فراموش نکن...
نصیحت مادر #شهید_چمران
@samasouminejad1
4.35M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ عصبانیت پدر امریکایی از سوالهای عجیب پزشک مدرسه از فرزندانش
🔻یک والدین امریکایی فرزندان ۷ و ۹ ساله خود را برای گذراندن معاینات پزشکی مدرسه پیش یک پزشک میبرند که با سوالهای عجیب پزشک روبهرو میشوند.
🔻درحالی که این دو کودک هیچ ذهنیت و گرایشی نسب به ترنسجندریسم نداشتند اما پزشک با سوالاتی غیراساسی مانند «تو خودت را پسر میدانی یا دختر!» قصد ایجاد انحراف ذهنی برای کودکان را داشته که با عصبانیت شدید پدر همراه شده است.
#تمدن_نکبت
#ابتذال_فرهنگی
@samasouminejad1
30.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 گفتگویی داشتم با سرکار خانم مرادی از بزرگوارانی که چند سالی است بخاطر تلاشهای خیرخواهانه شان به خود و خانواده عزیزاشان ارادت ویژه دارم.
🛑از حفظ قرآن برای دریافت یک جایزه تا کمک به دیگران و روزی رساندن به نیازمندان
#مُبلغ_دینی_و_خیّر
🆔 @samasouminejad1
396.8K حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
همیشه از کافی بودن عمق آب مطمئن بشید.😆
#عیدانه
@Samasouminejad1
12.48M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع جانانه از زنان در برنامه شبکه ماهوارهای من و تو. واقعا دمش گرم...
"کارشناس فربد طلایی"
#حجاب
#ایران_مقتدر🇮🇷
@samasouminejad1
😡 بی شرف، چرا ذوق نمی کنی⁉️
💧 روزگاری بود که دریاچه ارومیه در آستانه خشک شدن بود.
دولت روحانی با وزیر بی کفایتش کلانتری، یکی از مسببان اصلی این خشک شدن بودند.
💨 نقطه خاص جغرافیایی ارومیه و پان ترک ها و مرزی بودن منطقه و ترکیه و آذربایجان و... را در نظر بگیرید.
💦 روزی در اخبار نبود که به خشک شدن آن پرداخته نشود. سلبریتی ها و چهره های اجتماعی و فرهنگی که پیاده نظام نفوذ و تخریب بودند، مدام جوسازی و توهین به نظام می کردند، در حالی که ناکارآمدی دولت بنفش و سبز و... در کارایی کامل بود!!
اگر حافظه تاریخی ندارید هم، در نت کلید واژه خشک شدن دریاچه ارومیه را جستجو کنید تا بدانید از چه اوضاعی دارم صحبت می کنم و مواضع پیاده نظام فرهنگی دشمن را ببینید.
🌊 اما این روزها که به لطف الهی و همت دولت جهادی آیت الله سید ابراهیم رئیسی، دریاچه ارومیه احیا شده و زیست بوم آنجا در حال ترمیم می باشد، تمامی کسانی که آن روزها نق می زدند و ایران و نظام را تحقیر و توهین می کردند، همگی لال شدند و حرفی نمی زنند.
@samasouminejad1
⭕️ مجازات جالب بی حجابی
🔺شستن ميت به مدت يك ماه در غسالخانه تهران به علاوه ۳۱ ميليون ريال جريمه
@samasouminejad1
12.96M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
❌برخورد جدی با هنجارشکنان در خیابان اندرزگو تهران (آفرین)
بهش گفت چرا؟
جواب داد چرا چرا کنی سوار وَن میشی
حجابشون رعایت کرد
پن: همانطور که بستن کمربند ایمنی هم باید فرهنگسازی بشه هم کنارش جریمه باشه، حجاب هم همینطور. کار فرهنگی در کنار جبر. طرف باید بفهمه بی حجاب و ولنگاری به ظرر جامعه است اگر نفهمید باید برخورد بشه.
@samasouminejad1
5.1M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💥چه جوونهایی رو که زیر خاک کردن و الان اون سر دنیا مشغول رقاصی هستن
@samasouminejad1
6.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⭕️ پیام جالب یک ساندیس خور دهه نودی، به براندازها 😁👌
@samasouminejad1
⚠️🔔میگه ما مواد تقلبی داخل دندون مذهبیا میریزیم و خودشونم نمیفهمن چرا باز دندوناشون خراب میشه!
کشور ما پراست از این حرام لقمه ها
که شغلهای کلیدی و مهم دارن
متاسفانه این خانم در بیمارستان دولتی داره کار میکنه
#دندانپزشک
@samasouminejad1
❌ شبهه
از ڪسی ڪه ڪتابخانه دارد
و ڪتاب های زیادی می خواند نترس
از ڪسی بترس ڪه تنها یڪ ڪتاب دارد
و آن را مقدس می پندارد ....
✅ پاسخ
♦️ این سخن که کنایه ای به دینداران مخصوصاً مسلمانان است، دروغی آشکار و مسخره است.
🔻 مسلمانان نه تنها غیر از کتاب مقدس خود، کتابهای دیگری نیز مطالعه می کنند، بلکه به دستور دین، دعوت به گرفتن علم حتی از دست کفار و ملتهای دوردست شده اند.
👈 خذ الحکمه و لو من المشرکین ( 📚 مشکاة الانوار/ 134)
👈 اطلبوا العلم ولو بالصین ( 📚 مصباح الشریعه/ 13)
▫️ خود قرآن نیز شرط خردورزی را شنیدن نظرات گوناگون و انتخاب بهترین آنها دانسته است:
👈 فبَشِّرْ عِبادِ الَّذينَ يَسْتَمِعُونَ الْقَوْلَ فَيَتَّبِعُونَ أَحْسَنَهُ أُولئِكَ الَّذينَ هَداهُمُ اللَّهُ وَ أُولئِكَ هُمْ أُولُوا الْأَلْبابِ (زمر/18)
❌ این #تری_جونز امریکایی بود که تحمل دیدن کتاب مقدس ما را نداشت و به جای نقد علمی، قرآن را به #آتش کشید.
▫️ رهبر مسلمان و مومن ما، به غیر از کتاب های علمی، اکثر رمان های معروف نویسندگان غربی را مطالعه و بسیاری از آنها مانند «گذراز رنجها از تولستوی، بینوایان ویکتورهوگو، جان شیفته از رومن و ....»، را توصیه به مطالعه کرده اند.
@samasouminejad1