سیاسیون "بی تقوا"
قسمت دوم
در سال ۹۲ و بالاخص در انتخابات ۹۶ تنور انتخابات ریاست جمهوری داغ بود و رقبای اصلی انتخاباتی روحانی، رقبای بی خطر و خوبی برای او بودند یعنی اهل پرداختن به حواشی، نقاط خاکستری و تیره زندگی روحانی نبودند. با این وجود جناح اصولگرا و انقلابی براحتی می توانست فقط با نقد عملکرد بد روحانی در مسئولیت های قبلیش، او را از دور رقابتها کنار بزند. اما عدم تدبیر و برنامه ریزی از یکطرف و خودسری و گوش کردن به حرف مشاوران خود از طرفی دیگر منجر به آن شد که به راحتی عرصه انتخابات را به روحانی واگذار کنند.
شاید یکی از مهمترین دلایلی که جبهه انقلابی به نقاط تاریک زندگی رقیب نمی پرداخت و یک رقیب بی خطر برای کاندید "اصلاحات" یا جریان "تدبیر و امید" محسوب می شد، اعتماد به "شورای نگهبان" بود که می بایست همیشه جایگاه او حفظ و محترم شمرده می شد تا او بتواند همیشه و بدون فشار و با استقلال رای صلاحیت نامزدها را تایید یا رد کند.
حتی در برخی دوره ها که شورای نگهبان تحت تاثیر جو و فشار موجود قرار گرفت و صلاحیت برخی نامزدها را رد کرد، حضرت آقا وارد میدان شدند و از تعبیر "اجحاف در حق فلان نامزد" نام بردند. (بماند که این اجحاف در مواردی منجر به حذف یک آدم سیاسی مهم از عرصه سیاسی جامعه گردید)
دقت کنید:
احترام به رای "شورای نگهبان" و رای "ملت" آنقدر مهم بود که باعث شد علیرغم میل جریان انقلابی، حسن روحانی (به نمایندگی چند حزب فعال سیاسی) به مدت ۸ سال مثل استخوانی در گلو تحمل شود ولی لطمه ای به شورای نگهبان و مشارکت فعال احزاب سیاسی وارد نگردد.
سیداحمد معصومی نژاد
ادامه دارد....
#انتخابات
"سیاسیون بی تقوا"
قسمت سوم
در انتخابات پیش رو شاید بیش از هر زمان دیگری جبهه انقلاب می توانست با وحدت، برنامه ریزی و هم افزایی به بررسی درست عملکرد نمایندگان مجلس و کاندیداها بپردازد و بجای ایجاد تشکل های مختلف با عناوین و لیست های مختلف، یک لیست خوب شامل افراد متخصص، شجاع و انقلابی معرفی نماید.
به عنوان مثال ارزیابی عملکرد نمایندگان قبلی که کدامشان در این اتفاقات موثر بودند:
. ماجرای معاون سیاسی وزارت کشور
. ماجرای استیضاح وزیر صمت
. ماجرای رئیس اتاق بازرگانی
. فعالیت در مجلس (صحن، کمیسیون، طرح ها،لوایح و...)
. کنشگری و موضعگیری
. ارتباط با مردم، نخبگان، دانشجویان و پیگیری مسائل
و....
اما متاسفانه جریان انقلابی از انتخابات گذشته و در نتیجه روی کار آمدن جریان لیبرال در دولت، درس عبرتی نگرفت و انرژی خود را صرف اختلافات نمود.
در این دوره با وجودیکه جبهه انقلابی رقیب جدی اصلاحاتی نداشت، اما برخی از افراد موثر در این جریانات انقلابی با پیروی از همان سنت غلط انتخاباتی که "اصلاح طلبان بی تقوا" در دهه هفتاد پایه گذاری کردند، با برجسته کردن نقاط ضعف، خاکستری و تیره زندگی شخصی و خانوادگی کاندیداهای شاخص در جبهه انقلاب نادانسته درصدد تضعیف و چند دستهگی جبهه انقلاب و مخصوصا شورای نگهبان برآمدند.
آنقدر اوضاع خراب می شود که کسی به بررسی عملکرد نمایندگان و عملکرد خوب مجلس کاری ندارد و هر کس و ناکسی که از راه میرسد، می گوید:《اگر کاندیدی در لیست فلان شخص باشد ما به او رای نمی دهیم؟!!》
سیداحمد معصومی نژاد
ادامه دارد...
#انتخابات
"سیاسیون بی تقوا"
قسمت آخر
جریان انقلابی، جریانی است که با وجود کارشکنی های دولت روحانی در نظام و ایجاد نارضایتی مردمی، تن به تایید صلاحیت او توسط شورای نگهبان داد. این جریان در این هشت سال نه تنها دندان به جگر گرفت بلکه در مواقع حساس و فتنه ها پای تصمیمات اشتباه مسئولین بی تدبیر آن ایستاد.
نمی توان جریانی که هم اکنون با برجسته کردن ضعف ها در زندگی خصوصی آقای قالیباف و ندیده گرفتن توانمندی عملکرد او، شعار "وا اسلاما" سرداده را جریان انقلابی نامید.
این جریان باید بداند که اگر قرار بر تضعیف شورای نگهبان بود، هیچ موضوعی مهمتر از موضوع شبهات موجود در زندگی روحانی ارزشش را نداشت. چون هم در زندگی خصوصی اش نقاط سیاه بود و هم در عملکرد دولتش و مستقیما در زندگی مردم نقش داشت. اما همه به آن رای تمکین کردیم و هم اکنون نیز باید به این رای (تایید صلاحیت آقای قالیباف) تمکین کنیم. چون در قانون ما، مرجعی که مسئول بررسی صلاحیت کاندیداهاست، شورای نگهبان است.
نکته مهم اینجاست که اگر رای آن را خودمان زیر سوال ببریم، تایید کننده نظر تمام هنجارشکنان و فتنه گران در طی این سالها خواهیم بود. چون آنها هم دائما از شورای نگهبان ناراضی بوده و بدین خاطر قانون شکنی می کردند و مقام معظم رهبری بارها هشدار دادند که حفظ حرمت شورای نگهبان واجب است.
پس نمی شود همین مجرای تایید صلاحیت ها را یکروز که به نفع ما و تشکیلات ماست قبول کنیم و روز دیگر که به نفع تشکیلات ما نیست، "جرزنی" کنیم.
عملکرد
و اما در مورد بررسی عملکرد آقای قالیباف.
خب قطعا همه ما ضعف هایی داریم و مسئولین بخاطر اینکه زیر ذره بین هستند ضعفهایشان زودتر و درشت تر دیده می شود. مردم ما هم از مسئولین، آن هم در سطح سران قوا انتظارات بسیار مهمی دارند. در آن شکی نیست. نظام جمهوری اسلامی برای همین اختیار و بررسی صلاحیت افراد را به گردن شورای نگهبان گذاشته تا با علم و ابزاری که در اختیار دارد، بصورت جدی صلاحیت آنان را محرز نماید.
_ موفقیت در مسئولیت هایش در جبهه های جنگ تحمیلی
_موفقیت در مسئولیتهای مهمی که بعد از پایان جنگ داشته (پلیس و شهرداری )
_ همراهی جدی درجبهه مقاومت و صنعت موشکی به گفته بزرگان جبهه مقاومت.
_ رقیب جدی و سرسخت جریان اصلاحات و حسن روحانی
_ آشنا به تمام جریانات سیاسی، فرهنگی و اجتماعی و موضوعات امنیتی بدلیل مسئولیت هایی که داشته.
_ عملکرد مناسب بعنوان رئیس مجلس که برآیند آن مجلس، به تعبیر مکرر مقام معظم رهبری "مجلس انقلابی" است.
_ تعاملات بسیار خوب با دولت سیزدهم برای اجرای اهداف و سیاست های خُرد و کلان .
و مهمتر از همه اینکه ایشان بعد از گذشت چهارسال در مسئولیت ریاست مجلس جای گرفته و قطعا در دوره بعدی بسیار توانمندتر عمل خواهد کرد تا کسی که تا کنون هیچ تجربه ای در این سمت نداشته ( رسایی، آقاتهرانی و...)
امیدوارم توانسته باشم در رفع شبهات پیش آمده در مورد ایشان کمکی کرده باشم.
سیداحمد معصومی نژاد
۱۰ اسفند ۱۴۰۲
در تکمیل صحبتهای بالا عرض می کنم که فقط آقای قالیباف مورد تایید است نه همه لیست ایشان
✅ لیست کاندیدهای مجلس شورای اسلامی که با مشورت دوستان آماده کردم:
۱_ محمدباقر قالیباف
۲_ حمید رسایی
۳_ سید نظام الدین موسوی
۴_ سید محمود نبویان
۵_ حمید رفیعی
۶_ ابراهیم عزیزی
۷_ سیدعلی یزدیخواه
۸_ سمیه گلپور
۹_زینب قیصری
۱۰_ مهدی کوچک زاده
۱۱_ روح الله ایزدپناه
۱۲_ امیرحسین ثابتی
۱۳_ صالح اسکندری
۱۴_ریحانه اخلاقی
۱۵_ابوالفضل ظهره وند
۱۶_ سیدمرتضی محمودی
۱۷_ پیمان فلسفی
۱۸_محمد سراج
۱۹_ کامران غضنفری
۲۰_ فاطمه قاسم پور
۲۱_ زهره طبیب زاده
۲۲_مرتضی آقاطهرانی
۲۳_محمد اسماعیل کوثری
۲۴_ اقبال شاکری
۲۵_ مالک شریعتی
۲۶_ مجید اسماعیلی
۲۷_مهدی عسگری
۲۸_ مجتبی رحماندوست
۲۹_ زهره سادات لاجوردی
۳۰_ عبدالحسین روح الامینی
📝 تا آخرین لحظه امکان تغییرات جزئی در لیست وجود دارد.
⤵️نکته مهم در مورد برگ رای
⭕️دقت کنید برگرای جای ۲ مهر داره
دو مهر متفاوت
برخی مواقع به علت خستگی یا شلوغی شعب، منشی های انتخابات سهوا ممکنه یا مهر نمی زنند یا یه مهر می زنند!!!
تعرفه ای که یه مهر داشته باشه یا مهر نداشته باشه با کاغذ باطله فرقی نمی کنه و در شمارش به هیچ عنوان ترتیب اثر داده نمیشه (اصطلاحا میگن باطله غیرماخوذه)
چک بفرمایید اگر یک مهر بود یا مهر نداشت تو صندوق نندازید و تذکر بدید تا مهر بزنند.
─┅═✧❁°❁✧═┅─
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر رای ندید، چی میشه؟
🎙 بشنوید از زبان احسان علیخانی
6.36M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
10.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅عده ای که چند سال پیش با بداخلاقی انتخاباتی (نه بخاطر نقد عملکرد او) در حق لاریجانی اجحاف کردند و سعید جلیلی و...زدند و قالیباف را برای مجلس علم کردند، امسال قالیباف را میزنند تا کس دیگری را علم کنند.
✅ برشی از فیلم "موج مرده" به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا
#بیتقوایی_سیاسی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 ترامپ: حتی اگه مثل سگ هم مریض بشید، باید بیاید رأی بدید!😳👌
#انتخابات