eitaa logo
کانال سیداحمد معصومی نژاد
457 دنبال‌کننده
4.2هزار عکس
5.5هزار ویدیو
12 فایل
از آدما به آدما پناه نبرید ، بی‌پناه‌تر میشید! @samasouminejad
مشاهده در ایتا
دانلود
برای اولین بار برای مادران شهدا سریال داستانی ساخته شد 🔸کتاب «تنها گریه کن» بعد از تقریظ و تحسین رهبر انقلاب مورد استقبال قرار گرفت و حالا بر مبنای این کتاب سریالی ساخته شده که در مراحل پایانی فیلم‌برداری است. 🔹 در تقریظ رهبر انقلاب آمده: با شوق و عطش، این کتاب شگفتی‌ساز را خواندم و چشم و دل را شستشو دادم. همه چیز در این کتاب، عالی است.
5.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 تصاویری از جلسه کاری جلیلی با شهید رئیسی
2.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 قالیباف: فرزندانم در تهران زندگی می‌کنند
9.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥مریم قالیباف: سیسمونی حاشیه نبود، دروغ بود
5.84M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
. ♨️ صف غیرمسلمانان برای تهیه غذای حلال در نیویورک را ببینید. 🔹وضعیت عجیبی‌ست، هرقدر شیطان به وسیله جنود جن و انس خود تلاش می کند تا غذای حرام و نجس را وارد زندگی انسان‌کند،از این طرف طرفداران غذای حلال زیاد می شود.
دیشب مسعود پزشکیان در میزگرد اقتصادی یک برنامه چالشی رو پشت سر گذاشت که از تک تک لحظاتش میشه نقد و ایراد پیدا کرد! اما رفتار رسانه ای اصلاحات چطور بود؟ چند کلیدواژه یا جمله رو بولد و ترند کردن تا ضعف شب گذشته به خوبی به حاشیه بره یکی از این موارد هست که از دیشب ترند توییتر شده "من توهم تخصص ندارم" هم توی تلگرام پخش شده! کار رسانه ای و حمایت ۱۰۰ درصد یعنی اصلاح طلب ! بعد رفقای ما تیغ کشیدن روهم و منتظرن یکی سوتی بده ...
12.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📽 حرکت موزون و منظم آب با حرکت آهسته دوربین پ‌ن: با کمی ایده پردازی و خلاقیت می توانیم تولید کننده محتواهای زیبایی باشیم که مخاطب جهانی داشته باشد
10.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دروغ های ظریف به روایت آمار ایکاش اینها دادگاهی شده بودند تا دیگه جرات عرض اندام مجدد نمی کردند. آقای صداوسیما تحویل بگیر. به بهانه جذب مخاطب دائما اینا رو آوردی توی تلویزیون.
همایش زنان حامی پزشکیان؛ او با شعارهای پوپولیستی چادری و کم حجاب و بی حجاب را متحد کرد ولی ما با کنشگری خودمان بین با حجاب ها هم اختلاف درست کردیم. حالا شما در ایتا نظرسنجی کن، بگو جلیلی کارنامه ندارد و خانواده قالیباف از ترکیه پستونک گرفته و ما با اینکه عکس و سندی نداریم ولی باید انتقام بگیریم چون بچه های ما پستونک ایرانی استفاده میکنند.
🇮🇷 اکاذیبی که ظریف با فنّ بیان و تسلّط مطرح کرد تلنگری بود به جبهه انقلاب که همه دریابند در صورت شکست مقابل جبهه خاتمی و روحانی بناست کشور عقب‌گرد تکان‌دهنده عجیبی را باز تجربه کند. حجّت تمام است؛ دیگر قابل پذیرش نیست بگوییم نمی‌دانستیم چاره‌ای جز اجماع نداریم. 📝 احسان رستگار
جلیلی: در زمینۀ حجاب نباید از آخر با ماجرا برخورد کرد بلکه دولت من از ۱۳۰ دستگاه فرهنگی خواهد خواست که توضیح بدهند چه کرده‌اند. 👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏 🔹در زمینۀ حجاب نباید سلیقه‌ای برخورد کرد، قانون فصل‌الخطاب است. اگر قانون هم نقطۀ ضعف دارد باید آن را برطرف کرد. 🔹غربی‌ها به موضوع زن در ایران خیلی حساسیت نشان می‌دهند و اما وقتی رژیم صهیونیستی هزاران زن را می‌کشد با او عکس یادگاری می‌گیرند و تازه کمک هم می‌کنند.