eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 1
73 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
675 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
🇮🇷 📝 | تداوم آشوب صدری‌ها در عراق‼️ 🍃🌹🍃 🔻امروز احزاب سیاسی عراق منتظر برگزاری جلسه پارلمان برای آغاز روند انتخاب نخست‌وزیر جدید بودند، اما شماری از طرفداران در اعتراض به پیشنهاد «السودانی» برای نخست‌وزیری وارد ساختمان پارلمان شدند. 🔹همزمان با یورش آشوبگران حامی صدر به پارلمان، مدیر دفتر صدر در بغداد خواستار تحصن نامحدود در پارلمان شد. 🔺چارچوب هماهنگی شیعیان عراق هم در واکنش به رفتار جریان صدر، خواستار تظاهرات مردم عراق در حمایت از قانون شد. | |
8.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 چرایی تحرکات اسرائیل و موساد در عراق 🔰 احمد عبدالرحمن، کارشناس و تحلیلگر فلسطینی توضیح می‌دهد..
سلام، من در امریکا راننده اوبر( همین اسنپ ایران) هستم ، به خدا روزی شونزده تا هجده ساعت کار میکنم ، ماهی پنج هزار دلار درامدم هست ولی اینجا مثل ایران نیست که ماشین بخری گرونتر بشه هر روز ! یا ماشین خراب بشه بری درست کنی! اینجا تعمیر نمیکنن بلکه تعویض میکنن و هزینش بالاست! هر مایل یا کیلیومتری که به ماشینت اضافه میشه از قیمت ماشینت کم میشه! بابت اینترنت و خط تلفن هم ماهیانه دویست دلار باید هزینه کنیم ! بنزین هم الان دوبرابر شده و شده گالنی ۶ دلار! اجاره مسکن هم چهل درصد رفته روش و من ماهی دو هزار و پونصد دلار اجاره اپارتمان میدم! ماهی پونصد دلار هم پول بیمه خودم و ماشینم میشه! تازه اگه یک موقع جریمه هم بشم بدبختم چون اینجا جریمه ها بالاست! حالا شانس اوردم ماشینم ارزونه و نقد خریدم، اکثرا اینجا ماشین قسطی میخرن و ماهیانه پونصد تا هزار دلار پول قسط ماشین میدن! خلاصه اخر ما با خرج خونه و خوراک چیزی برام نمیونه و تازه اگه شانس بیارم که جریمه نشم ، چون هر چقدر جریمه هم بشی قیمت بیمت هم تساعدی میاد بالا! خلاصه داتشگاه هاروارد نشسته بود هزینه ماشین و استهلاکش و اینترنت و تلفن رو حساب کرده بود و معلوم شد که راننده اوبر ساعتی سه و نیم دلار درامد داره! که میشه یک چهارم کمترین دست مزد! فقط خوبیش اینه که هر چقدر دوست داشته باشی کار میکنی! اینکه دیدم بعضیها تو ایران به ده دوازده ساعت کار میگن مگه تراکتوریم خندم میگیره!!!! بعد میان ناله میکنن که چقدر بدبختیم! من خودم تصمیم گرفتم برگردم ایران و همین زحمتی که اینجا میکشم رو کمترش رو در ایران بکشم ولی کنار خانوادم باشم ! تازه فهمیدم که مجبوری یعنی چی و تازه فهمیدم که کار یعنی چی و تازه فهمیدم که ما تو ایران کار نمیکردیم و فقط بهانه میاوردیم !
✴️بررسی اجمالی بازار سرمایه 🔰از میان میراث های بجا مانده از دولت دوازدهم، بازار سرمایه را باید به عنوان یک زمین سوخته ی به معنای واقعی کلمه در نظر گرفت. اگر چه تامین مالی از بازار سرمایه در اقتصاد ایران هیچ گاه از ۲۵درصد بیشتر نبوده است، ولکن عملکرد متولیان امر در سال ۹۹ در بازار سرمایه به گونه بوده که این رقم در یک سال بعد از دخالت دستوری در بورس به کمترین میزان خود در دو دهه اخیر یعنی ۱۴درصد تقلیل یافت. اکنون نیز برآوردها حکایت از ان دارد که تبعات رویکرد گذشته و ریسک های جدید، همچنان بر بازار سرمایه سایه افکنده است. 1⃣ بزرگترین خسارت بازار سرمایه این بود که در شرایطی که در سالهای ۱۳۸۷ تا ۱۴۰۰، سهم بنگاههای خصولتی و دولتی از ۳۱ به ۶۲ درصد ارزش جاری بورس صعود کرد، سهم بنگاههای دانش بنیان، فنآوری و ماشین آلات از ۴.۹ به ۲.۸ درصد تنزل یافت. در واقع بازار سرمایه با فاصله گرفتن از فلسفه وجودی خود، به جای این که کانون تامین مالی بنگاه های فنآوری محور و دانش بنیان و اشتغال زا باشد، در جهت پشتیبانی از بنگاه های دولتی زیانده و صادرکننده مواد خام متمرکز شد. 2⃣نزدیک ترین ریسک کنونی بازار سرمایه نرخ بهره بالا ( ۲۱/۳۱) می باشد که باعث تشدید خروج سرمایه از این بازار شده است. استدلال دولت در بالا نگه داشتن نرخ بهره اینگونه است که سعی در کنترل تورم دارد. چرا که مهار سطح عمومی قیمت ها اولویت بیشتری نسبت به شاخص بازار سرمایه دارد. 3⃣مشکل دیگر تالار شیشه‌ای پس از نرخ بهره، کاهش شدید اعتماد و کمبود نقدینگی و ترس سهامداران و سرمایه‌گذاران از ورود پول‌های خود (به دلیل ترس از دخالت مجدد دولت و انتظارات سیاسی) به بورس می باشد. در دو سال گذشته بازار سرمایه دائم در حال خروج پول و خارج شدن سرمایه‌گذاران خرد از بورس بوده است. مخصوصا که بازارهای رقیب مثل مسکن، در کوتاه مدت سود بیشتر با ریسک کمتر را ارمغان داشته اند. 4⃣در چند ماه اخیر، اقدامات دولت برای حمایت از بازار سهام (با اعطای یارانه ها و معافیت ها ، تخصیص منابع صندوق توسعه ) بیشتر منجر به افزایش قیمت سهام بنگاههای خصولتی و رانتی شده است و نتوانسته روند گذشته را به صورت اساسی تغییر دهد. 4⃣روند دو سال گذشته در بازار سرمایه و زیرساخت های این بازار موجب شده تا سرمایه های مردم به جای رونق بخش خصوصی، صرف تقویت و رشد بنگاههای خصولتی شود. این وضعیت به همراه ضعف قوانین حاکم بر معاملات بازار سرمایه، شرایط غیر رقابتی و ناعادلانه ای را به زیان مردم و بخش خصوصی و به سود حقوقی ها و شرکت های خصولتی رقم زده که موجب تضعیف هر چه بیشتر اقتصاد شده است. 🔚درصورتی که روندهای موجود در بورس تغییر نکند، بازار باید خود را برای یک دوره رکود عمیق تر آماده نماید. هرچند ریسک ها و ابهامات متعددی بازار سرمایه را تهدید می‌کنند، اما به نظر می‌رسد دولت و وزارت اقتصاد به عنوان متولی اصلی بازار سرمایه باید برنامه ریزی منسجمی برای بازگشت اعتماد به تالار شیشه ای طرح ریزی کنند.
دفترچه گناهان یک شهید ۱۶ ساله در تفحص شهدا، دفترچه یک شهید 16 ساله که گناهان هر روزش را می نوشت پیدا شد گناهان یک هفته او اینها بود؛ شنبه: بدون وضو خوابیدم. یکشنبه: خنده بلند در جمع دوشنبه: وقتی در بازی گل زدم احساس غرور کردم. سه شنبه: نماز شب را سریع خواندم. چهارشنبه: فرمانده در سلام کردن از من پیشی گرفت. پنجشنبه: ذکر روز را فراموش کردم. جمعه: تکمیل نکردن ۱۰۰۰صلوات و بسنده به ۷۰۰ صلوات. راوی که یکی از بچه‌های تفحص شهدا بوده می‌نویسد: دارم فکر می کنم چقدر از یک پسر شانزده ساله کوچکترم... 🌷شهدا واقعا شرمنده‌ایم
16.65M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴🎥 |مداحی زیبای نوجوان افغانستانی در برنامه معلی
بمب‌های اتمی خفته ایران کی از خواب بر می‌خیزند؟ در صورت هر گونه حماقت آمریکا یا رژیم صهیونیستی ، جمهوری اسلامی ایران در کوتاه‌ترین زمان ممکن ساخت بمب‌های اتمی را آغاز خواهد کرد. دشمن در هرسطحی اقدام کند در همان سطح پاسخ قاطع تر خواهد گرفت .
ماموریت نهضت آزادی به تاجزاده چه بود؟ افراد وابسته به نهضت آزادی ماموریت ایجاد گفتمان جدید در اصلاحات را به تاجزاده داده بودند. تحلیل کارشناسان مسلط به رفتارها، رویکردها و مواضع تاجزاده بیانگر این است که عناصر وابسته به نهضت آزادی در سال 96 در دیدار با تاج زاده ماموریت و دستورکار جدیدی به وی برای فعالیت در فضای سیاسی ایران داده بودند. مطابق این خبر در آن زمان به وی گفته بودند که دو قطبی اصلاح طلب و اصولگرا دیگر در کشور جواب نمی‌دهد و برای جذب مردم باید این دوقطبی را میان جریانات سیاسی کشید. در این رابطه به طور مصداقی گفته شده بود که باید این دو قطبی در درون اصلاح طلبان با عنوان طیف مخالف نظام و طیف موافق نظام شکل گیرد. آن ها از تاج زاده خواسته بودند تا این ماموریت را انجام دهد و وی نیز طی سالیان اخیر تلاش بسیاری داشت با ادبیات و سخنان ساختارشکنانه، خود را اصلاح طلب تندرو و مابقی را چهره‌های محافظه کار معرفی و با این ترفند نسل جدید را جذب کند. تندروی های تاجزاده در سالیان اخیر سبب شد چهره‌های اصلاح طلب درون نظام از صحنه خارج شده و موقعیت‌های فعالیت سیاسی از بسیاری از اصلاح طلبان گرفته شود.
میزان بدحجابی کارکنان دولت بیشتر است یا مردم؟ گزارش ناجا نشان می‌دهد بخش زیادی از افرادی که پلیس امنیت اخلاقی به آن‌ها تذکر داده، کارمندان دولت بوده‌اند. گزارشات بدست آمده در زمینه عفاف و حجاب بیانگر این است که وضعیت رعایت عفاف و حجاب در میان کارکنان دولت شرایط مطلوبی نداشته و به نوعی رهاشدگی در این زمینه قابل مشاهده است. در این رابطه اطلاعات موجود حاکی از آن است که براساس آمار نیروی انتظامی ۴۱ درصد از افرادی که در خیابان به آنان درباره حجاب تذکر داده شده یا به دلیل پوشش های نامتعارف بازداشت شده‌اند، کارمندان دولت بوده اند. 
منابع عراقی: مقتدی صدر با الکاظمی هماهنگ است 🔹روزنامه لبنانی الاخبار به نقل از منابع عراقی: جریان صدر به‌دنبال ادامه کار دولت الکاظمی است و تلاش دارد از طریق بحران‌زایی در کف خیابان، مانع تشکیل دولت جدید شود. 🔹هنگام هجوم طرفداران صدر به پارمان، از سوی دولت به نیروهای امنیتی دستور رسیده بود که هیچ مقاومتی نکرده و اجازه ورود معترضان را بدهند.