eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 1
73 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
675 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
آیا دولت می تواند بحران "اجاره خانه" را در ماه های آینده کنترل کند؟ برآوردها نشان می‌دهد بخش مسکن امکان بروز بحران و چالش در ماه‌های آینده با توجه به روند تورم و ... را داراست. در شرایطی که بانک مرکزی در سه ماه گذشته گزارش‌های مربوط به تحولات بازار مسکن را به صورت ناقص منتشر کرده است، بررسی‌های میدانی نشان می دهد نرخ اجاره‌بها در فایل‌های عرضه‌شده در هفته‌های اخیر و تحت تاثیر رشد بالای ماهانه قیمت مسکن، با شیبی بیش از نرخ تورم عمومی در حال افزایش است و مبالغ پیشنهادی اجاره‌بها ( متوسط ۲۰۰هزار تومان برای هر مترمربع در شهر تهران) به سطحی بالاتر از توان پرداخت خانوارها رسیده است. این درحالی است که بازار مسکن در ابتدای فصل جابه‌جایی‌ها قراردارد و انتظار می‌رود که بدون دخالت موثر دولت، روند صعودی قیمت‌ها در ماه‌های آینده تداوم داشته باشد و از رکورد تورم ۵۴ درصدی نیمه تابستان سال گذشته عبور کند. بروز شوک‌های قیمتی در بازار مسکن برای سومین سال متوالی از پتانسیل کافی برای ایجاد نارضایتی‌های عمومی برخوردار است و می‌تواند با هم‌افزایی با اعتراضات معیشتی،‌ صنفی و اجتماعی به کاتالیزوری برای بروز واکنش‌های خیابانی تبدیل شود. مرور تولیدات رسانه‌ای جریان معاند و اصلاح‌طلب در روزهای اخیر در حوزه مسکن و اجاره‌بها هم حاکی از شروع دور جدیدی از محورهای عملیات روانی ذیل «التهاب‌افرینی در بازار مسکن با هدف افزایش انتظارات تورمی به استناد شاخص‌های دلاری و بازدهی بازارهای موازی»، «متهم‌کردن ج.ا.ا به ناتوانی در تامین حداقل‌های معیشت» و «تاکید بر افزایش بدمسکنی در شهرهای بزرگ» است که به‌مرور توسط جریان‌های ضدانقلاب با محور «مشروعیت‌بخشی به ایده براندازی» در شبکه‌های اجتماعی ضریب خواهند گرفت. در چنین شرایطی، مهمترین برنامه دولت برای مدیریت بازار مسکن، همچنان معطوف به دو سیاست طرح نهضت ملی مسکن (بلندمدت) و پرداخت وام ودیعه مسکن (با نرخ بهره ترجیحی و محدودیت‌های بالا) است؛ و احتمالا در هفته‌های آینده مجددا طرح «تحدید رشد سقف اجاره‌بها» هم به تصویب شورای هماهنگی سران قوا خواهد رسید که بر اساس تجربه سال‌های اخیر، نقش موثری در مدیریت بازار مسکن نخواهند داشت و سطح انتقادات نسبت به عملکرد دولت را به جریان‌های سیاسی نزدیک به جبهه انقلاب گسترش خواهد داد.
🔥تقدیس پزشک برده فروش در سیما❗️ 🔻دکتر غنی‌نژاد در مناظره با دکتر درخشان تاکید می کرد که اقتصاد، علم است و جایی نیست که فقهای برجسته اسلام درباره آن نظر بدهند و لیبرال‌های حقیقی دارای حق علمی برای اظهار نظر درباره اقتصاد هستند!! 🔻خب؛ از تاریخ می پرسیم کلاسیک کیست؟ می گوید «جان لاک». 🔻دوباره می پرسیم این آقا چه کاره بوده‌اند؟ می گوید آقای لاک، پزشک بود و از سرمایه گذاران اصلی تجارت در انگلستان در قرن هفده بود!! و البته او از اصلی ترین بنیان گذاران فکری مکتب فلسفی است برای آزادی انسانها!!! 🔻لاک رضایت مردم را مبنای مشروعیت سیاسی می داند اما مردم را صرفا سرمایه داران تعریف می کند و اقشار فرودست و فقیر را جزء مردم به حساب نمی آورد و خلاصه رضایت سرمایه داران را مبنای مشروعیت سیاسی می داند!! 🔻می پرسیم نتیجه اندیشه های او و همفکرانش چه قدر باعث آزادی مردم اروپا شد؟ تاریخ پاسخ می دهد: نظرات جان لاک ها موجب بسترسازی نظری وحشیانه‌ترین جنایات بر علیه کارگران در قرن هجده و نوزده میلادی در اروپا شد که موجب شکل گیری اعتراضات خشونت بار و فراگیر کارگران و فرودستان شد. 🔻اما دردناک اینجاست که همین ذهنیات که برخی شان حتی روشمند هم نیستند بخاطر ضعف فلسفی و شناخت شناسی در بخش بزرگی از جامعه نخبگانی، عنوان «علمی» بودن دریافت می کند و مدعیان اندیشمندی و رسانه‌های غربگرا، همین حرفها را ناف علم دانسته و کسی که اسمش اروپایی نباشد را نه عالم می دانند و نه دارای حق حرف زدن در موضوعاتی که به نظرات جماعت چشم آبی متبرک شده است!
چرا دروغگویی در جامعه ما کم هزینه یا بی هزینه است؟ سال گذشته یکی از نمایندگان مجلس در قالب ارائه گزارش تحقیق و تفحص از فولاد مبارکه، ادعا کرد ۹۴ هزار میلیارد تومان اختلاس شده ولی بعد از ارسال پرونده به قوه قضاییه، یکی از مسئولان قضایی اعلام کرد تخلف بوده، اما مبلغ اعلام شده برای اختلاس دروغ است. دیروز یکی دیگر از نماینده های مجلس اعلام کرد وزارت صمت به ۷۰ تا ۷۵ نماینده مجلس حواله شاسی بلند داده تا استیضاح وزیر منتفی شود و امروز روزنامه های زرد سیاسی به صف شدند برای پوشش آن و تسویه حساب‌های سیاسی مد نظر خود، البته یکی هم عکس پینوکیو را چاپ کرد! و رئیس شورای اطلاع رسانی دولت نیز خبر را تکذیب کرد. اما افکار عمومی چه؟ دروغ هایی از این دست توسط برخی نمایندگان مجلس، آیا اعتباری باقی می‌گذارد تا افکار عمومی به آنها اعتماد کنند؟ چرا دروغگویی در جامعه ما کم هزینه یا بی هزینه است؟ چرا از این دروغ پردازان سند مطالبه نمی‌شود؟ و اگر مطالبه شد و مدعی سندی ارائه نداد، چرا او رها می شود؟ چرا سارق مقداری پول را مجازات می‌کنیم، اما سارق اعتبار نظام و دزد اعتماد ۸۰ میلیون ایرانی را رها می کنیم؟ باید هزینه دروغگویان، خصوصاً آنانی که در لباس کارگزاری حکومت قرار دارند را بالا ببریم و رهایشان نکنیم.
پشت پرده پخش شایعه زلزله ۷ ریشتری در ایران چیست؟ این پیش‌بینی وجود دارد که پشت پرده پخش شایعه زلزله شدید در ایران، ایجاد بحران در خیابان‌ها باشد. در روزهای اخیر محتوایی با مضمون پیش‌بینی وقوع زلزله بصورت پرحجم در فضای مجازی منتشر و مدعیست فرانک هوگر بیتس، خبر از در پیش بودن زمین لرزه ای به بزرگی ۶ تا ۷ ریشتر برابر با نهم و دهم اردیبهشت ۱۴۰۲ و نزدیک به روز معلم و روز کارگر می باشد را در ایران پیش بینی نمود. نکته و ملاحظه قابل تامل در خصوص این شایعه این لست که در تاریخ ۱۶ آذر سال ۱۴۰۱، برای برخی از کاربران همراه اول در تهران پیام هشدار زلزله ارسال شده بود، خبرهای اولیه های حکایت از هک همراه اول و گاها خطای اپراتور داشت، برخی تحلیل ها هدف ضد انقلاب از ارسال پیام هشداری زلزله را طرحی برای به خیابان کشاندن مردم و شلوغ نمودن خیابان‌های خلوت با هدف به آشوب کشیدن شهر دلالت داشتند، حال در آستانه روز کارگر، روز معلم و مسمومیت مدارس و .... این احتمال وجود دارد که این پیشگویی طرحی برای تکمیل سناریوی آشوب و اغتشاش باشد.
🔥خدا هم اقتصاددان نیست❗️ 🔻دکتر به نمایندگی از جریان لیبرال در مناظره با دکتر درخشان، صراحتا اعلام کرد که فقهای دین، حتی ولی فقیه هم نباید در دخالت کنند! 🔻اما یک سئوال باقی می ماند مگر فقهای راستین چه حرفی می زنند که بدون تخفیف، مستحق چنین مجازاتی در دادگاه لیبرالها شده اند؟! 🔻فقیه، یعنی کسی که فقط حرف خدا و فرستادگان خدا را متناسب با نیازهای جامعه بیان می کند همین! 🔻پس تا اینجا مشکل فقط امثال خمینی و خامنه‌ای نیستند، مشکل حرف آنهاست این بعنی یعنی مشکل خود است!! 🔻حالا مگر خود خدا چه می گوید؟ خدا می گوید سرمایه نباید بطور انحصاری فقط در دست یک عده سرمایه‌دار پاسکاری شود و بقیه دنبالشان بدوند و مثل بازی خرس‌وسط یا دستش ده(آیه۷ سوره حشر). 🔻اوووف؛ چقدر خطرناک! اساسا نظریات مگر برای هدفی جز حفاظت از تسلط سرمایه سالاران بر ملتها، بافته شده است ؟ شک دارید از تاریخچه روز کارگر و‌ روز زن تا جنبش ۹۹ درصدی وال استریت آمریکا در همین چند سال قبل، را بخوانید! 🔻خدا می‌گوید ربا ممنوع است؛ فقرا نباید پایمال شوند؛ حق کارگر باید کامل و سریع پرداخت شود؛ ثروت نباید محیط زیست را تخریب کند، عدالت اجتماعی، بر همه اقدامات اقتصادی اولویت دارد، در سن پیری و بازنشستگی که شیره جان افراد برای کار کشیده شده است باید مورد حمایت کامل باشند... 🔻خب اگر بنا باشد این حرفهای خدا که از دهان رسولان و فقها بیرون می آید وارد بحث اقتصاد لیبرال شود؛ تمام شالوده لیبرالیسم از هم می‌پاشد و چیزی از آن باقی نمی ماند!! 🔻لیبرالیسمی که در مبانی نظری‌اش، برای فقرا حتی حق رای قائل نیست و انسانها را گرگ یکدیگر می داند حالا باید بخاطر حرف خدا برای همه انسانها شأن و جایگاه یکسان و کریمانه لحاظ کند!! 🔻پس بهترین راه این بود که لیبرالیسم بگوید حرف خدا نه؛ فقط حرف خود انسان؛ حرف خود انسان هم توسط رسانه‌های لیبرال جهت دهی شود. 🔻لیبرالها برای نجات خود ترفند کثیفی را استفاده می کنند و متافیزیک و خداباوری را باطل و خرافه و تبلیغ می کنند و تراوشات ذهنی خود را ناف علم!! 🔻حالا معلوم شد چرا امامین انقلاب حق ندارند حرف اقتصادی بزنند!!!! 🔻فقط معلوم نیست «کشتی غنی‌نژاد و دوستان» وسط دریای مردم مسلمان و انقلاب اسلامی چکار می کند و چرا با این سهم بالا ماهیگیری می کند؟
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 شهید بهشتی: اعمال قدرت برای مهار آزادی‌های نامشروع باید توسط حکومت باشد نه دیگران 🍃🌹🍃 ✅ باید با قدرت جلوی قانون‌شکنان را گرفت و طبق تعالیم اسلام این اِعمال قدرت باید صرفا به‌وسیلهٔ حکومت باشد.
🇮🇷 📝 تنش آبی خوزستان برطرف شد 🍃🌹🍃 🔻رئیس‌جمهور در دیدار علما و بزرگان عشایر خوزستان: 🔸کاستی‌ها در خوزستان مربوط به امروز نیست، اما دولت مردمی خود را موظف به جبران آنها می‌داند. 🔹انسجام میان اقوام، شیوخ و طایفه‌های خوزستان از برکات الهی به این استان و باطل کننده نیرنگ دشمنان است. 🔺با مدیریت خوب انجام شده از تنش آبی که می‌توانست استان را به صورت جدی تحت تأثیر قرار دهد، عبور کردیم.
🇮🇷 📝 معاون اجرایی رئیس جمهور: هیات نظارت بر رفتار نمایندگان، از کیان مجلس در قبال ادعاهای دروغ و ‎وحدت‌ شکن حراست کند
9.22M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷 🎥 | دردانه ی کرمان 🍃🌹🍃 ✅ سردار ایرانی که با شجاعت و شهامت خود، نه تنها بزرگترین پادگان سوریه را نجات داد بلکه موجب شکست های پیاپی دشمن شد
🇮🇷 📝 (مرحله) شیطانی برای انسان 🍃🌹🍃 🔻با استناد به آیات قرآن کریم، شیطان (انسی یا جنی) برای گمراه کردن انسان، به ترتیب و به تدریج، ۶ مرحله را طی می کند. امروزه در ، نیز دشمن، عمل می کند: 1️⃣ القاء: قدمِ اولِ شیطان، انداختن (القاء ِ) گناه، از راه دور، به انسان است (حج/۵۲) 2️⃣ تماس (مسّ و برخورد): درگام دوم، شیطان سعی می کند که تماس و رابطه مستقیم (تنگاتنگ) داشته باشد (اعراف/۲۰۱). 3️⃣ ورد به قلب (وسوسه و پنهان کاری): در این مرحله، شیطان، با صدای آرام، (خیلی پنهانی) انسان را به سوی گناه فرا خوانده به قلب (فکر) او نفوذ می یابد، به تعبیر قرآن، وسوسه می کند (ناس/۵؛ اعراف/۲۰؛ طه/۱۲۰). 4️⃣ دوست شدن (همراهِ همیشگی) با انسان: در مرحله چهارم، شیطان، با انسان دوست (همراهِ همیشگی) می شود. (زخرف/۳۶؛ نساء/۳۸؛ ق/۲۷). 5️⃣ همگروهی با شیطان: در گام پنجم، پاره ای از انسان ها که از یاد خدا غافل می شوند، عضوِحزب (گروه) شیطان می گردند (مجادله/۱۹ ، فاطر ۶ ) 6️⃣ تسلط شیطان: در گام نهایی، شیطان، بر اعضای حزب خودش كه او را به سرپرستى خود برگزيدهاند؛ تسلط داشته آنها را به انواع گناه، مبتلا می سازد (فاطر/۶ و...) 🔹لذا قرآن کریم دستور می دهد از گام های شیطان پیروی نکنید زیرا او شما را به منکر (انواع گناه) وادار می کند؛ لا تَتَّبِعُوا خُطُواتِ الشَّيْطانِ وَ مَنْ يَتَّبِعْ خُطُواتِ الشَّيْطانِ فَإِنَّهُ يَأْمُرُ بِالْفَحْشاءِ وَ الْمُنْكَر (نور/۲۲). 🔸نمونه بارز این مراحل شیطانی () در طول نظام جمهوری اسلامی کاملا نمایان است. مانند ، به گونه ای که امروزه برخی با عبور از چادر و مانتو به برهنگی حیوانی-شیطانی تن می دهند تا جامعه را به فساد بکشانند. اما نمی فهمند که خدای متعال، این نظام الهی، را یاری میکندَ كانَ حَقًّا عَلَيْنا نَصْرُ الْمُؤْمِنين(روم/۴۷). ✍🏻علی اکبرصیدی
آیا تحولات سودان به سود جبهه مقاومت است؟ سودان از ۱۵ آوریل شاهد درگیری‌های خونین میان نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» است. درگیری‌ها در سودان که از روز ۱۵ آوریل (شنبه ۲۶ فروردین) آغاز شده، تا به امروز (پنجشنبه، ۲۷ آوریل)، همچنان ادامه دارد و با وجود آتش‌بس‌های موقت چند ساعته و انتشار اخبار در خصوص تلاش‌های جاری برای توقف درگیری، همچنان در حال قربانی گرفتن است. سودان از ۱۵ آوریل شاهد درگیری‌های خونین میان نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» است. این درگیری داخلی که به جنگ شبیه شده، علاوه بر خارطوم پایتخت سودان، شهرهای دیگر این کشور را نیز دربرگرفته است. سودان از ۱۵ آوریل شاهد درگیری‌های خونین میان نیروهای پشتیبانی سریع به فرماندهی ژنرال «محمد حمدان دقلو» معروف به «حمیدتی» و ارتش سودان به فرماندهی «عبدالفتاح البرهان» است. این درگیری داخلی که به جنگ شبیه شده، علاوه بر خارطوم پایتخت سودان، شهرهای دیگر این کشور را نیز دربرگرفته است. نیروهای واکنش سریع در جریان اعتراضات علیه دولت عمرالبشیر و سرنگونی دولت پیشین توسط فرماندهان ارتش، در کنار نظامیان قرار گرفتند و ازجمله نیروهای مشارکت‌کننده در سرنگونی عمرالبشیر به‌شمار می‌روند.  پس از سرنگونی عمرالبشیر در منشور قانون اساسی انتقالی سودان اعلام شد که نیروهای واکنش سریع به‌عنوان نیروهای نظامی عادی، صلاحیت بازداشت ندارند و این مسئله باعث افول جایگاه نیروهای واکنش سریع شد. درباره ادامه تحولات در سودان سه سناریو قابل بحث است: ۱-کودتای رخ داده در سودان توسط رژیم صهیونیستی و امارات صحنه گردانی می‌شود. ۲-جریان اسلامگرا در سودان در سمت مقابل کودتاگران قرار دارد. ۳-در صورت شکست کودتا در سودان احتمال گرایش دولت این کشور به جریانات ضداسراییلی در منطقه کم نیست.