eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 1
73 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
675 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
افسر صهیونیست خطاب به فرماندهانش؛ 💢 آیا منتظر هستید موشک‌های حزب‌الله و حماس بپوسند؟ آنها شلیک می‌شوند! 🔵 تسفیکا فوغل افسر بلند‌پایه در تیپ پشتیبانی ارتش رژیم صهیونیستی در گفت‌وگو با شبکه 13 عبری عنوان کرد: در حالی که ایران تبدیل به یک کشور هسته‌ای می‌شود، حزب‌الله و حماس در حال قدرت گرفتن روز‌افزون هستند؛ ما نیز همچنان می‌گوییم امسال سال آرامی خواهد بود. 🔹 فوغل افزود: ما فراموش کردیم که دیگر نمی‌توانیم در اسرائیل به راحتی و با امنیت قدم بزنیم؛ نقب را به حال خود رها کردیم؛ از همه اینها بدتر در شمال[به دلیل تهدیدات حزب‌الله] هیچ آرامشی وجود ندارد. 🔹 وی ادامه داد: حزب‌‎الله و حماس روی هم رفته حدود 160 هزار موشک دارند و ما هیچ کاری برای توقف آنها انجام نداده‌ایم. آیا منتظریم این موشک‌ها بپوسند؟ یاد گرفتیم که آنها نمی‌پوسند بلکه در نهایت شلیک می‌شوند.
🛑 دندان‌های تیز علیه سید ابراهیم رئیسی *«پاکدست‌ترین رییس جمهور سالیان اخیر ایران»* 💠 ببینید همه از گرانی گلایه‌مندیم اما این حق ماست که خیلی منطقی در جریان تمام امور قرار بگیریم: 🔸‏کشوری که جمعیتش مرز ۹۰ میلیون است نباید اقتصادش این باشد، رئیسی هم نیامده تا مثل روسای جمهور سابق ۴ سال اول را به رفتار نمایشی و "زود بازده" سپری کند و ۴ سال دوم که عرصه تنگ شد بگوید نگذاشتند کار کنم! 🔸‏او می‌خواهد سنت شکنی کند و دست به کاری بزرگ و اساسی بزند؛ او دنبال محبوبیت نیست؛ حاضر است ۴ سال دشنام و بد و بی‌راه بشنود، بی‌تقوایی مخالفین را تحمل کند، اما با تغییر ریل‌های مصیبت‌بار گذشته، کشور را در ریل پیشرفت قرار دهد. 🔸‏این کار شدنی است، مانند یک جراحی می‌ماند که درد فراوان دارد اما در نهایت منجر به درمان غده خواهد شد. ✍ این اقدامات نمی‌تواند بیش از این به تاخیر بیفتد؛ در ۸ سال گذشته نه در حوزه کشاورزی و دامپروری و نه در حوزه مسکن و اشتغال و اینترنت، هیچ اتفاق مثبتی صورت نگرفته و همه این نارسایی‌ها به همراه خشم انباشته مردم به دولت رئیسی منتقل شده‌است. 🔸 هر چند در همین ۹ ماهی که رئیسی دولت را به دست‌ گرفته، روند چاپ پول بدون پشتوانه و روند تعطیلی کارخانه‌ها و بیکاری کارگران متوقف شده و ماهانه ده هزار میلیارد از بدهی‌های دولت روحانی نیز پرداخت می‌گردد. 🔸‏این‌ها را بگذارید کنار موفقیت دولت در واکسیناسیون عمومی، دور زدن تحریم‌ها و باز پس گیری منابع ایران از خارج، عضویت در شانگهای و.... 🌟 آن وقت خواهید فهمید این دولت در یک فرصت ۹ ماهه علی‌رغم حجم وحشتناک ویرانی‌ها چه کار بزرگی کرده‌است. 🔸‏ با این وجود غربگرایان داخلی و معاندین خارجی بصورت هماهنگ می‌کوشند تا مردم را علیه دولت و حاکمیت بشورانند! ✅ دوستان مالک پشت خیمه معاویه است و دشمن در هراس! 🔸‏نه تحریم دیگری مانده که لحاظ کنند، نه توانی برای مقابله نظامی دارند؛ قحطی کشورهایی که ایران را تحریم کرده‌بودند فرا گرفته و بحران انرژی و مواد غذایی جدی است. برای چنین دشمن بیچاره‌ای زمین زدن ایران یک دستاورد گرانبهاست. 🔸و آنها ‏تنها راهشان آشوب است؛ اینکه ایران را از داخل بشکنند؛ گرانی‌ها بهانه خوبی است. این‌ها به زودی دنبال ایجاد تجمع و اعتراضات علنی در خیابان‌ها خواهندرفت. این اتفاق بیفتد، در داخل روند اصلاح ریل گذاری رها خواهد شد. ♦️ومالک از پشت خیمه معاویه برخواهد گشت! 🔸‏اینجا سخن با غربزده‌ها نیست که اساسا آن‌ها دلی در گرو وطن ندارند ولی انتظار از انقلابیون است.. کسانی که پاسدار ارزش‌ها و خون پاک شهدا هستند، ببینید مقام معظم رهبری هم مطابق پیام نوروزی از عملکرد دولت راضی‌اند... 🛑 پس بیاییم مردم را با مشکلات آشنا و صحنه را قربة الی الله برایشان تبیین کنیم...
32.47M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻روایتی شنیدنی از انتخابات جنجالی 88 و دروغ تقلب در انتخابات در هجدهمین قسمت از برنامه حافظه تاریخی ایرانی ضمن دیدن روایتی جذاب از انتخابات 88، پاسخ سوالات زیر را نیز خواهید شنید: 🔹نقش محسن رضایی در باور پذیری دروغ تقلب در انتخابات چه بود؟ 🔹چگونه کروبی از بین چهار کاندیدا، پنجم شد؟ 🔹ماجرای ابتکارعمل صفارهرندی برای اثبات سلامت انتخابات به دانشجویان 🔹خاتمی و هاشمی در جلسات خصوصی درباره سلامت انتخابات چه میگفتند؟ 🔹و...
🔴خبرهایی در کمین مردم تهران ✍محسن مهدیان: 👈شهروندان تهرانی اخیرا با دو دسته خبر حاشیه ساز از مدیریت شهری مواجه شدند. یکم. هک سامانه شهرداری تهران توسط منافقین دوم. استعفای شهردار تهران توسط شایعه سازها ماجرا فراتر از لایه سطحی خبر است. اجازه دهید موضوع را از منظر سواد رسانه ای تحلیل کنیم. «خبر» برخلاف تصور رایج تنها کارکرد اطلاع رسانی وآگاهی بخشی ندارد. اساسا پیام رسانه ای سه کارکرد ویژه دارد. یکم خبر به مثابه «نمایه». دوم خبر به مثابه «نشانه» و سوم خبر به مثابه «نماد». نمایه چیست؟ خبری که قرار است تنها روایتی از واقعیت باشد. دلار ارزان شد؛ این خبر نمایه ای آگاهی بخش از یک رویداد است و تمام. نشانه چیست؟ وقتی خبر حکایت از یک پیام نهفته و غیرمستقیم دارد. گوئی این خبر نشانه ای است از یک موضوع دیگر. مثلا در همان خبر دلار ارزان شد گوئی سردبیر، رونق اقتصادی را هدف گرفته است و این خبر نشانه است. و اما نماد. اول مثال بزنیم: گفته می شود برج میلاد نشانه تهران است و برج آزادی نماد. برگ ریزان نشانه پائیز است و برگ زرد و قرمز روی زمین نماد پائیز. هر نمادی، نشانه است ولی هر نشانه ای نماد نیست. حالا نماد چیست؟ وقتی خبر تبدیل به نماد یک موضوع می شود؛ چتری فراگیر از نشان و نشانه هاست. نماد نه تنها نشانه، بلکه پلی به اخبار گذشته و آینده است که از این پس مخاطب اخبار مشابه را در یک چارچوب واحد روایت کند. مثال: آبان 98 یک بار حوادث آبان 98 را منتشر می کنند به عنوان «نمایه» یک رویداد. یکبار رسانه دشمن آبان 98 را به عنوان «نشانه» ای برای سرکوب اعتراضات روایت می کند. یکبار هم آبان می شود «نماد» تقابل مردم و حاکمیت تا هر وقت اسم آبان ۹۸ آمد ذهن ها سمت یک دروغ بزرگ منحرف شود. بنابراین در چنین مواردی سوال اصلی اینست: رسانه دشمن در انتشار یک خبر یا پیام رسانه ای کدام کارکرد را هدف گرفته است؟ واکنش ها باید متناسب با همان کارکرد باشد. بازگردیم به اخبار ابتدای متن. غرض نهایی دشمن از هک و شایعه چیست؟ نمادسازی برای اختلال در مدیریت. برای او مهم نیست خبر تکذیب شود یا نشود؛ مهم اینست روایت از اختلال در تصمیم گیری سکه بازار شود. لذا یکبار با هک خبر میسازد و یکبار با شایعه. هدف مجموعه ای از اخبار است که وقتی سلسله وار منتشر می شود، خبر نمایه را به خبرنماد تبدیل می کند. هدف اینست که نماد اختلال مدیریتی در ذهن مخاطب ایجاد شود. حالا در ابعاد بالاتر ماجرا را ببینید. مجموعه اخباری که علیه جمهوری اسلامی منتشر می شود هدفش اینست که حکمرانی را در ابعاد ملی با نماد ناکارآمدی معرفی کند. با این توضیح خبر آبادان و خبر آب گرفتگی و خبر تصادف چند خودرو و سهو لسان یک مدیر و غیره همه شان در کنار هم قرار است یک نماد بسازد: ناکارآمدی در حکمرانی. مهم نیست تکذیب شود یا نشود. مهم نیست خبرها هم وزن باشند یا نه. مهم نیست محلی باشند یا ملی و یا ناشی از خطای فرد باشد یا ساختار. حادثه باشد یا روال. مهم اینست که مخاطب درگیر پروژه نماد سازی شود. حتی اگر نمایه های خبری تکذیب شود با ایجاد حساسیت، پلی می شود برای نمادسازی با اخبار بعدی. اگر خبری هم نباشد تا نماد بسازند، خبر می سازند. از هک پمپ بنزین تا راه اندازی اعتراض خیابانی تا آتش زدن سطل آشغال تا آدم کشی تا تحریم اقتصادی وهمه و همه رویدادسازی است برای تکثیر نمایه های خبری و تبدیل آن به نمادی علیه سرمایه اجتماعی انقلاب. خلاصه همه و همه در خدمت اند برای یک جنگ ذهنی تمام عیار؛ آنهم علیه مردم نه این و آن مدیر.
16.32M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه نفس گیر شلیک به گلو بال آمریکایی دقت کنید چقدر حساس و نفس گیر است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥خدمت ناخواسته رسانه ملی به دشمن! ▪️رهبر انقلاب: نیروی انتظامی دزدها را بعد از ۴۸ ساعت دستگیر کرد. رسانه ملی بجای تشویق، آنها را سرزنش کرد. این اقدامات به سود دشمن است.
الیاس و دو عباس و قصه پر غُصه مسکن 🔹روزنامه اعتماد در تحلیلی به قلم عباس عبدی، تصمیم سه قوه و پیگیری دولت در زمیته تعیین سقف افزایش ۲۵ درصدی اجاره و ممنوعیت صدور حکم تخلیه مستاجران را نکوهش کرد. این روزنامه می نویبسد: 🔻"هر دو خبر گویای این واقعیت است که دولت طرفدار قشر ضعیف‌تر جامعه، یعنی مستأجران است. ولی واقعیت یا نتیجه ماجرا چیز دیگری است. ابتدا باید پرسید چرا حکومت، افزایش ۲۵ درصدی اجاره را مجاز دانسته؟ در کشورهای غربی افزایش اجاره‌بها بسیار اندک و در حد چند درصد محدود است، چرا ۲۵ درصد؟ 🔻پاسخ روشن است، وجود تورم بالا در ایران. این تورم از کجا آمده؟ از آسمان که نیامده، تیر غیب هم که نیست. محصول کاهش ارزش پول با تزریق بی‌حساب نقدینگی از سوی دولت است. 🔻دولت مسئولیت اصلی را دارد. ابتدا تورم ۵۰ درصدی را ایجاد می‌کند، بعد خود را وسط مشکل ساختگی موجر و مستأجر می‌اندازد که می‌خواهم طرف مستأجر را بگیرم. موجر و مستأجر دعوایی ندارند، تا حالا هم با هم زندگی می‌کردند. 🔻دعوای هر دو سو یعنی موجر و مستأجر با دولت است و نه با یکدیگر. حالا چگونه دولت این وسط طرفدار مستأجر شده است؟ ... مشکل اصلی در کاهش تولید و عرضه و نیز تورم بالا و پایین بودن حقوق و دستمزد است. وظیفه اصلی دولت‌ها (چه این دولت و چه دولت‌های قبلی) این است که تولید و دستمزد را بالا ببرند، قیمت‌گذاری را حذف کنند، مقرراتی کلی وضع نمایند، مردم خودشان بهتر از همه توانا به موازنه دخل و خرج خود هستند. این مصوبات نشان می‌دهد که تصمیمات کاملاً اقتضایی است و هیچ ایده روشنی پشت آنها قرار ندارد". 🔹زمانی، گفته می شد جبهه اصلاحات، (عبدی و دوزدوزانی) است؛ اما گویا اشاره به کارکرد همپوشان "عباس آخوندی" و "عباس عبدی"، درباره عملکرد این طیف، گویا تر است. 🔹روزنامه اعتماد و آقای عبدی، حامی دولتی بوده اند که وزیر اشرافی آن در طول پنج سال وزارت، هیچ اهتمامی به تولید انبوه مسکن نداشت و افتخار هم می کرد! نهایت هنر امثال این وزیر، "مزخرف" نامیدن مسکن مهری بود که دو میلیون خانوار را صاحب خانه کرد. 🔹دولتی که ادعای برخی مدیرانش در حوزه کشاورزی بود و کشور را از خودکفایی گندم، به وارد کننده 8 میلیون تن گندم تبدیل کرد، در حوزه نیروگاه سازی و پالایشگاه سازی هم به بهانه به صرفه نبودن، مدعی بود. 🔹نتیجه مدیریت آعباس آخوندی، انباشت شش میلیون تقاضای مسکن و کامروا شدن دلالان و محتکران بود. این که نزدیکان و دوستان آقای وزیر (فعال در بخش مسکن) چه سودی از این انباشت تقاضا بردند، بماند. 🔹کاهش شدید تولید، موجب شد قیمت مسکن بیش از 700 درصد افزایش یابد و در ثبت رکورد تورم 60 درصدی در اقتصاد کشور، متغیری تعیین کننده باشد؛ اما در طول این مدت، آقای عبدی، کور و لال بود و فقط زمانی شفا گرفت که بحث تعیین سقف اجاره و کاهش فشار بر مستاجران به میان آمد.