🔴از کجا رسیدیم به کجا...!
حلال کنید امروز پای خاکریز دوتا از گلولههای آرپیجی به هدف نخورد
حقوق این ماهم حلال نیست
ببخشید...
شما مارو حلال کنید که این روزا داریم بدجوری شرمندتون میشیم :)
#شهید_سید_محمد_امیری_مقدم
✍️ امیرعلی اسماعیلی
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🔶🔹 چند کلامی پیرامون بازتنظیم بزرگ (Great Reset)
مدتی است در امتداد مسألهی #کرونا، مفهومی مطرح شده که ذهن مخاطبان را مشغول و بعضاً نگران نموده است، مفهومی که مدعی تغییر نظم فعلی جهان است:
#گِرِیت_ریسِت
هر چند در این خصوص چند باری در جلسات علمی و سخنرانیهای اخیر اشاراتی داشتهام اما کوتاه عرض میکنم:
❇️ این اولین بار نیست که جریان شیطانی صهیونیسم جهانی به دنبال اعمال نظم مدنظر خود بر جهان است که تاکنون در مواردی به موفقیت نسبی دست یافته اما اکثراً با شکست مواجه شده است.
فقط در ۲۰ سال اخیر (قرن ۲۱ میلادی) چهار ریست شکست خورده در سالهای ۲۰۰۰، ۲۰۰۱، ۲۰۰۸ و ۲۰۱۲ در کارنامهی دشمن ثبت شده و ادعای بیحاصل نظم نوین جهانیشان، مفتضحشان نموده است.
⬅️ لذا تقریباً این اطمینان وجود دارد که این بار نیز، آنچه ادعا کردهاند با آنچه عملیاتی مینمایند (اگر بتوانند!!) فاصلهی بسیار دارد.
❓اما مبنای گریت ریست چیست؟
⬅️ یک کلام: سیستمهای سایبرنتیک (در خصوص نحوهی کیفی و چگونگی آن در فرصت مقتضی صحبت خواهد شد)
❓در ادامه، شاکلهی اصلی و پایهی سیستمهای سایبرنتیک چیست؟
⬅️ انرژی الکتریسیته یا در یک کلام عامیانه: #برق.
❓ خوب، چگونه؟
⬅️ احتمال انجام اقداماتی بهمنظور اخلال در سیستمهای تأمین برق کشورهای مختلف (از جمله ایران) برای چندین روز مطرح است.
❓چرا؟
در کشورهای پیشرفته نظیر ایران، تمام زیرساختهای حساس با انرژی برق فعال هستند، از تأمین آب شرب گرفته تا حمل و نقل، ارتباطات، آموزش، امور مالی و ...
لذا قطع طولانی مدت برق یعنی قطع همه چیز که در کمترین مدت میتواند بحران انسانی و اجتماعی بینظیر ایجاد نماید.
❓از چه طریق؟
اقدام فوق به دو طریق، میسر است:
1️⃣ حملات سایبری به زیرساختهای تأمین انرژی؛
2️⃣ اعمال برنامه از طریق عامل انسانی؛
❓خوب که سرانجام؟
1️⃣ بحرانسازی در جوامع پیشرفته که از قضا قدرتهای منطقهای و بینالمللی هستند؛
2️⃣ تضعیف نظامات ملی در نسبت با سیستم یکپارچهی جهانی؛
3️⃣ بهرهبرداری امنیتی از شرایط رخ داده در راستای اهداف جریان صهیونیست؛
4️⃣البته مورد چهارمی نیز مطرح است که صرفاً گذرا اشاره میکنم و آن هم نیاز به منبع انرژی بسیار بزرگ جهت برخی پروژهها است که تأمین انرژی آنها معادل خاموشی بخشی از جهان است. در این صورت سه گزینهی قبلی، پوشش و بهانهی این حالت خواهد بود.
✍️ مهندس #شکوهیان_راد
#روشنگری
#ثامن
🔴 استعمار مستقیم ملتها
حکمرانی وسلطه جدیدغربیها بر دیگر کشورها با کرونا به نقطه عطف رسیده. بعد از استعمار مستقیم و استعمار فرانوین و سلطه با کمک سازمان ها و کنوانسیون های بین المللی،حالا سلطه با کمک فضای سایبر و شبکه های اجتماعی بصورت مستقیم بر ملتها آغاز شده است
قوت درفضای سایبر برای ما حیاتی است
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️حقیقت فسخ قرارداد کرسنت
🔻پاسخ مستدل به جریانی که سعی دارند #زنگنه را از زیر بار رسوایی کرسنت خارج کنند
🔻ببینید هرآنچه دربارهی قرارداد کرسنت باید بدانید#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅•
💵نشانه مثبت از سیاست اقتصادی دولت
🔻سرعت افزایش تورم کند شد📈
📌تغییر ریل سیاستگذاری اقتصادی در دولت سیزدهم اولین نشانههای خود را با کاهش تورم سالیانه در دو ماه اخیر نشان داده و مردم را به ادامه این روند و بهبود ثبات اقتصادی امیدوار کرده است.
🔺سید ابراهیم رئیسی دولت سیزدهم را با انبوهی از مشکلات تحویل گرفت.
🔴تورم، موضوعی است که همه دولتها با آن دست بهگریبان بودهاند ولی عملکرد هر دولت در برخورد با این موضوع متفاوت بوده است.
🚫دولت قبل که قبل از سال 92، معیار تورم را جیب مردم و کلیدش را عامل گشایش مشکلات عنوان میکرد، پس از هشت سال اقتصادی را به رئیسی تحویل داد که تورمش در #آستانه_انفجار قرار گرفته بود.
📊آمارها تکان دهنده بود؛ قیمت برخی اقلام اساسی سفره مردم در حدفاصل سالهای 1392 تا 1400 بیش از 800 درصد هم افزایش یافت.
🔸 این وضعیت درباره داراییهایی مانند ملک، خودرو، طلا و ارز هم صادق بوده است.
♦️تورمهای سالانه و ماهانه هم در دولت قبل کم سابقه و در برخی موارد بیسابقه بود. تورم ماهیانه از مرداد ماه امسال بالای 45 درصد قرار گرفت و در شهریور عدد 45.8 درصد را ثبت کرد.
⭕️چالش اصلی دولت در آغاز کار -که البته تا مدتها با آن دست بهگریبان خواهد بود- کسری 300 تا 500 هزار میلیارد تومانی بودجه 1400 است که متأسفانه بخشی از این کسری برای سالهای آینده هم نهادینه میشود.
♨️دولت گذشته از بین راههایی که برای تأمین این کسری خودساخته پیش روی داشت و برخی را هم امتحان کرد، به طور ویژه دست روی چاپ پول گذاشت که نتیجه آن تورمی بود که آمار و ارقامش ذکر شد.
🔹اما از مردادماه با تغییر دولت، جلوی خلق پول بیرویه گرفته شده به طوری که در ماههای مرداد و شهریور فقط ۱۴۰۰ میلیارد تومان خلق پول جدید صورت گرفته است.به نظر میرسد دولت سیزدهم با درس گرفتن از گذشتگان، مسیر خوبی در پیش گرفته و اگر در مرحله اجرا با اهتمامی که شخص رئیسجمهور و وزرا دارند کار را جلو ببرند، وعده کنترل تورم و بازگشت ثبات به اقتصاد و معیشت مردم عملی خواهد شد.
💯لازم به ذکر است که منظور از کاهش نرخ تورم، پایان گرانیها و فرا رسیدن ارزانیها نیست، بلکه باید توجه داشت این وضعیت به معنای کاهش سرعت افزایش قیمتهاست که در صورت استمرار، در بلندمدت به ثبات نسبی قیمتها میانجامد.
✨ طبیعی است که مشکل تورم یک باره بوجود نیامده و یکباره هم حل نخواهد شد، اما تغییر در تورم نقطه به نقطه و ماهیانه نشان دهنده مسیر آینده تورم خواهد بود. با این نگاه، عملکرد دولت در این زمینه قابل تقدیر و امیدوارکننده است.
7.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
☘️
🎥 روزمان را با قرآن آغاز کنیم/ ترتیل صفحه ۵۷ قرآن کریم ( آیات ۵۳ تا ۶۱ سوره مبارکه آلعمران)
🍃🌹🍃
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «مَن اَرادَ عِلمَ الاَوَّلینَ وَالآخَرینَ، فَلیُثَوِّرِ القُرآنَ» هرکه علم اولین و آخرین را میخواهد، باید آن را در قرآن بجوید. (کنزل العمال ج۱ ص۵۴۸)
🎙 استاد: مرحوم منشاوی
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🍀
☘️
🌀 #پرسش_و_پاسخ (۳۱) | علت ورود بسیج در عرصههای مختلف نظامی، سیاسی، فرهنگی، اجتماعی، سازندگی، علمی و ... چیست؟
🍃🌹🍃
🔻 رسالت تشکیل #بسیج از روزهای نخستين دفاع از انقلاب اسلامی در برابر هر نوع تهدید اعم از: سخت، نیمه سخت، جنگ نرم و کمک به عمق بخشی انقلاب اسلامی و به عنوان بازوانی مستحکم در کنار ارتش و سپاه بوده است.
🔹 به همین دلیل در هر برهه از تاریخ انقلاب، که کشور با تهدید خاصی روبرو می گردید، بسیج نیز با توجه به رسالت خود به عنوان یک نیروی مردمی و به عنوان بازوی کمکی به دستگاه های متولی در آن عرصه کمک می کرد.
🔸بنابراین بسیج در دوران دفاع مقدس در عرصه نظامی، دوران پس از دفاع مقدس در عرصه سازندگی، دوران جنگ نرم و ناتوی فرهنگی در عرصه فرهنگی و اجتماعی، در فتنهها و بزنگاه های سیاسی در عرصه بصیرتی و روشنگری، در دوران بیماری کرونا در عرصه بهداشتی و زیستی و... ورودهای موفقیت آمیزی داشته است.
✍️روحاله تکبیری
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🍀
☘️
📌#صرفا_جهت_اطلاع | مهمترین محورهای شبکههای ماهوارهای فارسی زبان - ۲ آذر
🍃🌹🍃
1️⃣ جهت دهی به اعتراضات آبی اصفهان و شهرکرد در تقابل با رهبری و نظام و تلاش برای برجسته سازی شعارهای ساختارشکن، یکپارچه سازی اعتراضات با هجمه به مدیریت آبی دولت و حاکمیت و ارتباط دهی انتصاب استانداران نظامی و سپاهی در راستای مقابله با اعتراضات
2️⃣ ادعای بحرین مبنی بر بازداشت گروه های تروریستی مرتبط با ایران قبل از عملیات تروریستی
3️⃣ توجیه تحریم های ضد ایرانی آمریکا به بهانه همکاری هواپیمایی ماهان با نیروی قدس سپاه و متهم کردن جمهوری اسلامی به استفاده از مسافران این شرکت هواپیمایی به عنوان سپر انسانی
4️⃣ دوگانه نمایی بحث فروش نخل به کشورهای همسایه ایران (مقامات میگویند قاچاق است، نخلداران میگویند چاره ای ندارند)
5️⃣ بازتاب چهل و سومین جلسه دادگاه حمید نوری در استکهلم سوئد
6️⃣ تجمع بیماران تالاسمی در شیراز در اعتراض به نبود داروهای با کیفیت و خارجی
7️⃣ بازتاب خبر خبرگزاری فارس مبنی بر گم شدن ۵۰۰ میلیون دلار در شرکت پالایش و پخش فراورده های نفتی
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🍀
☘️
🌺 پیام رهبر معظم انقلاب به مناسبت سالروز تشکیل بسیج مستضعفین
🍃🌹🍃
🔻 در سالروز تشکیل بسیج مستضعفین، حضرت آیتالله خامنهای در پیامی، اثربخشی و مشکل گشایی بسیج در همه مسائل عمومی کشور و ملت را از تجربه چند دهه ملت ایران دانستند.
متن پیام رهبر انقلاب اسلامی به شرح زیر است:
بسم الله الرحمن الرحیم
🔹 هفته بسیج بر همگان مبارک باد
🔸بویژه بر رویش های تازه با طراوت بسیجی که همچنان مانند نسل پیش از خود، فرزندان محبوب امام راحل عظیم الشان اند.
🔺 عزیزان قدردان جایگاه خود باشید و بدانید که با همت بلند و در پرتو خردمندی و درست اندیشی و با اعتماد و توکل بر خداوند دانا و توانا می توانید در همه مسائل عمومی کشور و ملت اثر بخش و مشکل گشا باشید، این تجربه چند دهه ملت ایران است.
والسلام علیکم و رحمه الله
سید علی خامنهای
سوم آذر ۱۴۰۰
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🍀
☘️
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل( ۱۱۱)
🌀خبر: تجمع هزاران نفر از کشاورزان اصفهانی در روز جمعه (۲۸ آبان) بازتاب بخشی از تبعات مدیریت ضعیف منابع آبی کشور بود. بااینوجود آسیبها و چالشهای آبی در استانهای چهارمحال و بختیاری، خوزستان و یزد نیز نمایان است.
🍃🌹🍃
🔻نکات تحلیلی: ۱- اگرچه اعتراض کشاورزان به کمبود آب در اصفهان، برای کشت دوم سال (کشت پاییزه) است ولی باید توجه داشت معیشت آنها به دلیل کمآبی در خطر است و دلیل این اعتراضات درنهایت به معیشت آنها برمیگردد؛ با این نگاه، همانطوری که مسئولین برای رفع مشکل سیل و زلزله به یاری آسیبدیدگان میشتابند، برای مشکل خشکسالی نیز باید با جدیت بیشتری وارد شوند و از کشاورزان حمایت کنند. البته این حمایت باید از همه کشاورزان آسیبدیده از خشکسالی در کل کشور باشد. ۲- آب مسئلهای ملی است و نگاه بخشی به آن تبعات جبرانناپذیری دارد. عدهای پا را از این نیز فراتر گذاشتهاند و موضوع آب را فراملی میدانند و از ندادن حق آبه توسط برخی کشورهای همسایه انتقاد میکنند. مثلاً اینکه، چرا افغانستان حق آبه هیرمند را نمیدهد و یا اینکه ترکیه نباید با احداث سد بر روی سرچشمههای دجله، محیطزیست عراق و سوریه و ایران را تحت تأثیر قرار دهد. در این شرایط بهطریقاولی باید تخصیص منابع آبی کشور در سطح ملی و بهصورت عادلانه انجام شود. ۳- برای مدیریت کمبود آب دو راه بیشتر وجود ندارد؛ یا باید منابع جدیدی ایجاد شود و یا باید مصرف آب مدیریت شود. دولتها تاکنون همواره برای مدیریت آب، به سمت تهیه منابع جدید رفتهاند؛ ایجاد سدهای عظیم ملی طی دهههای اخیر برای تأمین منابع آبی جدید صورت گرفته است. در حوضه آبریز زایندهرود نیز تونلهای یک و دو و سه کوهرنگ برای انتقال آب از سرچشمههای کارون به زایندهرود ایجادشده و یا برای حل مشکل کمآبی در یزد به انتقال آب از سرچشمههای زایندهرود اقدام شده است. این در حالی است که بهرغم وجود مشکل کمآبی در این مناطق، صنایع بزرگ فولادی در این دو استان احداث شدهاند، هشت هزار هکتار کشت برنج در استان اصفهان و در مناطق بالادستی زایندهرود وجود دارد. در ۳۸ درصد از ارضی تحت کشت اصفهان، کشت مجدد صورت میگیرد، آبیاری اغلب بهصورت سنتی صورت میگیرد و همچنان تلاشی برای اصلاح این موارد صورت نمیگیرد!
🔺سخن پایانی: مشکل امروز آب، محصول سوء مدیریت درگذشته، خشکسالی و عدم استفاده بهینه از منابع آبی است. راهکار مشخص است؛ ازآنجاکه منابع جدیدی برای تأمین آب وجود ندارد، باید با اصلاح الگوی کشت بر اساس آمایش سرزمینی و توزیع عادلانه منابع آبی در کشور، این مشکل رفع شود.
✍️ علی کارگر
#روشنگری
#ثامن
#هفته_بسیج
🍀