به نام خدا
یه سناریوی ساده:
1- ماده اولیه روغن در اوایل مهر وارد کشور شده .
2- گمرک برای ترخیص کالا از وارد کننده طلب ارز میکند.
3- بانک مرکزی ارز مورد نیاز را به تولید کننده کالای اساسی با 4200 تومانی جهانگیری نمیدهد(40 میلیون دلار) اما روزانه بین 80 تا 110 میلون دلار در بازار نیما عرضه میکند (هر دلار 26000 تومان ).
4- روغن ها از گمرک ترخیص نمی شود و کارخانه تعطیل میشود و روغن در بازار نایاب میشود.
5- مردم به فروشگاه ها بدلیل کمبود روغن خوراکی هجوم میبرند.
6-بانک مرکزی بالاخره مابه التفاوت ارز را تخصیص میدهد و روغن تامین میشود.
7-در جنگ اقتصادی هماهنگی در تصمیم گیری لازم است نه لجبازی ؛ نتیجه نفوذ اینجا نمایان می شود.
#ثامن
#شهید کمالی
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 پنجم) شوی دوگانه ترامپ بایدن؛
⛔️ هستند افراد و جریانات سیاسی و رسانهای که بازیگر نمایش مضحک دوگانه ترامپ بایدن شدند. ظاهراً دل در گرو پیروزی بایدن دارند و از هم اکنون تبلیغ می کنند که در صورت پیروزی او برجام احیا شده و با مذاکره مجدد با آمریکا، دولت همه مشکلات اقتصادی را رفع خواهد کرد و همانند هفت سال پیش برطرف شدن حتی مشکل آب خوردن را هم به مذاکره مجدد با بایدن گره می زنند.
🚫اما علی رغم ظاهر قصه آنها برای پیروزی ترامپ هم همین سناریو را در ذهن دارند، منتها با روشی دیگر، به سخن دیگر در صورت پیروزی ترامپ چنین وانمود میکنند که برای برون رفت از وضعیت کنونی هیچ راهی جز سازش با آمریکا و تن دادن به برجام(۲) که دستور کار آن را آمریکا تعیین خواهد کرد نداریم، قدرت موشکی ایران، راهبرد منطقه ای ایران و سیاستهای داخلی ایران دستور کار مورد نظر آمریکا برای برجام (۲) خواهد بود که نتایج چنین مذاکراتی از قبل معلوم است.
💯 لذا در عمل برای منافع ملت ایران هیچ تفاوتی بین بایدن و ترامپ وجود ندارد و دوگانه سازی هایی از مدل اگر نگوییم حقه کثیف خائنان به ملت ایران است، اوج حماقت آنها می باشد.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#قدرت_موشکی
#ترامپ_بایدن
✅ مذاکره با ابر جنایتکار رو به افول؟
🔷 خرس زخمی قدرتمند است اما نه آنگونه که تبلیغ می شود.
🔻 الف) وقتی از جنایات آمریکا سخن میگوییم هیچ عقل سلیمی و آدم منصفی پیدا نمی شود که آنها را انکار کند و مصادیق آن از هیروشیما تا ویتنام، تا جنگ کره، تا زدن هواپیمای مسافربری ایران، تا گوانتانامو و ابوغریب، تا ...، همه در اذهان مردم جهان نقش بسته است، منتها امپراتوری رسانهای همیشه در تلاش است تا روایت دیگری از آن جنایات به دست دهد. اکنون سوال این است که مذاکره با ابر جنایتکار نظام بین الملل چه حکمی دارد؟ آیا از جنایتکار بخواهیم که در حق ما جنایت نکند؟! یا تروریسم اقتصادی را کنار بگذارد؟
🌀 ب) افول آمریکا را چه کسانی اولین بار مطرح کردند؟ نوام چامسکی، مایک شارپ، جیمی کارتر، فرید زکریا، کنت والتز، برژینسکی و دهها صاحب نظر دیگر آمریکا در حوزه های نظری، اقتصادی، نظامی، فرهنگی و اجتماعی چالش های اساسی آمریکا را با ادبیاتی همچون امپراتوری در حال سقوط، ضعف های ساختاری اقتصاد آمریکا، مرگ ایالات متحده، افول دنیای غرب و... مطرح کردند.(۱)
🔺 حال با این شرایط وخیم آمریکا که افکار عمومی آن نگران جنگ داخلی پس از انتخابات است، ترساندن ملت ایران از قدرت آمریکا چه معنایی دارد؟
چرا برخی جریانات سیاسی و رسانهای در داخل خط آمریکا هراسی را دنبال میکنند و آمریکا را قدرتمند تر از آنچه هست تصویر می کنند؟
ما باید برای منطقه پسا حضور آمریکا برنامه ریزی کنیم نه ترساندن ملت از هیمنه پوشالی آمریکا.
❌ منبع: کتاب افول موریانه وار، بارگذاری شده در کانال معیار
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#افول_موریانهوار_آمریکا
✅یادداشت ثامن(3)
❌ جنایات آمریکای رو به افول
🌀 چهارم) تبعات مذاکره با آمریکا
🔻طبیعی است تروریسم اقتصادی آمریکا مشکلاتی برای ایران ایجاد کرده است، لذا برخی از جریانات رسانهای و سیاسی پیشنهاد مذاکره با آمریکا را برای برون رفت از این مشکلات ارائه میدهند، حال اینکه آمریکا خود مشکل است یا راه حل مشکل، بحثی است که جداگانه باید به آن پرداخت.
اما بد نیست نگاهی اجمالی به کشورهایی بیاندازیم که از مسیر مذاکره با آمریکا به دنبال حل مشکلات و خود برآمدهاند.
🔸 مصر رویای ناتمام:
قرارداد کمپدیوید در ۱۹۷۸ که با وساطت آمریکا بین اسرائیل با مصر بسته شد و قرار شد آمریکا کمکهای اقتصادی به مصر بدهد. این باعث شد مصر از رهبری جهان عرب باز ماند و در مسیر تحقیر تا آنجا رفته که امروز با گذشت بیش از چهل سال از آن، در ورطه فلاکت اقتصادی قرار دارد.
🔹 لیبی مذاکره و مرگ:
از سال ۲۰۰۴ که قذافی به طور کامل در مذاکره با آمریکا تسلیم شد، فقط ۷ سال طول کشید که در ۲۰۱۱ قذافی در حملات گسترده آمریکا و غرب ساقط و در نهایت کشته شد و کشورش در جنگ داخلی، در آستانه تجزیه قرار گرفت.
🔸 کره شمالی، سازش و شکست مذاکرات:
کره شمالی در سه نوبت با آمریکا وارد مذاکره برای خلع سلاح هستهای در قبال دریافت کمکهای غرب برای اقتصاد و ساخت نیروگاه اتمی شد و در ۲۰۰۳ توافق اولیه نیز حاصل شد، اما به فاصله یک سال یعنی در ۲۰۰۴ آمریکا به وعده هایش عمل نکرد و کره شمالی هم به فعالیتهای سابقش برگشت. مجددا در ۲۰۰۷ مذاکرات بین کره شمالی و آمریکا آغاز شد و کره ۸۰ درصد فعالیت های هسته ای خود را تعلیق کرد، اما خبری از عمل به وعده های آمریکا نشد و لذا کره شمالی در سال ۲۰۰۹ از این مذاکرات خارج شد. مرحله سوم هم سال پیش بود که سرنوشت مشابهی پیدا کرد.
🔹 مذاکرات ایران و آمریکا:
ایران نیز مذاکره با آمریکا را در چند نوبت تجربه کرده که اولین آن به سال ۱۳۳۰ توسط دکتر مصدق بر میگردد که نتیجه آن کودتای آمریکایی علیه وی بود. (البته در دوره پهلوی مذاکره با آمریکا زیاد بوده اما در قالب ارباب رعیتی)، بعد از آن مذاکره در خصوص گروگانهای آمریکا در لانه جاسوسی در تهران بود که آمریکا تعهد داد در قبال آزادی گروگان هایش در امور داخلی ایران مداخله نکند و داراییهای بلوکه شده ایران را آزاد کند که آمریکا به این وعده عمل نکرد. مورد دیگر، مذاکره در خصوص کمک ایران به آزادسازی گروگانهای آمریکایی در لبنان بود که قرار بود گروگان های ایرانی در لبنان نیز آزاد شوند و اموال بلوکه شده ایران آزاد شود که هیچ کدام آنها از طرف آمریکا انجام نشد.
🔺مذاکره دیگر در سال ۱۳۸۱ در موضوع طالبان بود که برای نجات مردم افغانستان از دست طالبان این مذاکرات صورت گرفت، اما پس از حصول نتیجه، آمریکا ایران را محور شرارت نامید و آخرین و آن هم در مذاکرات طولانی برجام بود که نتیجه آن بر همگان واضح است.
💯خلاصه کلام آنکه در هیچ یک از مذاکرات ایران و آمریکا، طرف آمریکایی به تعهدات خود عمل نکرده و در حوزه اقتصادی هر گاه مسیر مذاکره با آمریکا را در پیش گرفتیم در نهایت اوضاع اقتصادی ایران سخت تر و پیچیده تر شده است.
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#افول_آمریکا
#تبعات_مذاکره
#جنایات_آمریکا
Sedayeenghelab 183 - صدای انقلاب - مذاکره با آمریکا - سردار جوانی.mp3
8.88M
📢 #صدای_انقلاب شماره: 183
💠 آیا مذاکره حلال مشکلات کشور است؟!
🎙 دکتر یدالله جوانی
#مذاکره
#آمریکا
#سردار_جوانی
#بین_الملل
#سیاسی
سوال 27.doc
26.6K
🌀نسخه word
🔰 سوال 27
✅ موضوع: چرا برای مهار تورم وحل مشکلات اقتصادی هیچ مرجعی کاری انجام نمیدهد؟
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#تورم
#مجلس