رهبر معظم انقلاب اسلامی در شهریور ۱۳۹۴ فرمودند: ۵۷«اسرائیل ۲۵ سال آینده را نخواهد دید.» حال این سؤال برای بسیاری از افراد ایجاد شده که آیا اتفاقات کنونی مقدمهای برای تحقق این بیان حکیمانه است؟
براساس مفروضهها و مدلولهای ذیل میتوان گفت که اتفاقات کنونی تحقق این فرمایش رهبر معظم انقلاب اسلامی است:
1ـ اوجگیری مهاجرت از سرزمینهای اشغالی طی دو سال اخیر شدت بیشتری گرفته است به طوری که شبکه صهیونیستی کان با انتشار یک نظرسنجی گزارش داد که حدود دو میلیون صهیونیست به خاطر وضعیت نابسامان رژیم موقت صهیونیستی قصد دارند از فلسطین اشغالی مهاجرت کنند. این امر نشان میدهد که گزاره مردم که به عنوان یکی از چهار ارکان وجود یک دولت لازم و ضروری است، در این رژیم فاقد کارآیی است. ۲ـ مقامات صهیونیستی به خوبی به این امر پی بردهاند که موجودیت جعلی این رژیم در حال فروپاشی است. گزارههای زیادی در این رابطه وجود دارد که به دو نمونه آنها اشاره میشود. تامیر پاردو رئیس پیشین موساد در گفتوگو با ایلانه دایان در کانال 12 رژیم صهیونیستی به خوبی به این امر اشاره کرده و گفته است که ما به بزرگترین خطر موجودیتی رسیدهایم که از جنگ استقلال تا حالا داشتهایم. برای منهدم کردن کشور، نیازی به ایرانیها نیست. نهادهای اطلاعاتی ایران به مسئولان خود اینگونه میگویند: ما به هیچ بودجهای برای مقابله با اسرائیل نیاز نداریم، اسرائیل تصمیم گرفته مکانسیم خودانهدامی را برای خود به کار بگیرد. همچنین باید به سخنان هرتزوگ، رئیس رژیم صهیونیستی اشاره کرد که گفته بود ما در آستانه فروپاشی اجتماعی و سیاسی هستیم و اکنون روی بشکه باروت هستیم. این نشان میدهد که این رژیم از درون دچار فرسایش شده و توان غلبه بر این بحران برای آنها وجود ندارد. ۳ـ اعتراضهای کنونی در این رژیم بیسابقه است. به گونهای که تاکنون شنبههای اعتراضی در این رژیم برقرار بود، اما اکنون به روزهای یکشنبه نیز کشیده شده است. همچنین جمعیت معترضان به ۲۵۰ هزار نفر در تلآویو رسیده که این جمعیت نصف جمعیت کنونی این شهر است. این اعتراضها در ظاهر به اصلاحات قضایی نتانیاهو است، اما در نهان سرباز زدن شکافها و چالشهای این رژیم است که اکنون به نقطه اوج رسیده است. ۴ـ صهیونیستها همواره به ارتش خود میبالیدند و آن را نماد قدرت خود میدانستند! اما برای اولین بار ارتش این رژیم نیز به صف معترضان پیوسته است. به طوری که نتانیاهو این اقدام را تهدیدی بنیادی برای این رژیم دانست. این امر نشاندهنده فروپاشی در ارتش این رژیم است که برای اولین بار در آن همراهی با معترضان صورت میگیرد.
نکته پایانی؛ عوامل دیگری از شرایط سیاسی و اقتصادی نیز وجود دارد که تحقق وعده ۲۵ ساله را تثبیت میکند. مجموع این موارد و اتفاقات کنونی این گزاره را اثبات کرده است که موجودیت این رژیم به ده سال آینده نخواهد رسید و تکثر بحرانهای موجود نشاندهنده این وضعیت است.
سود اقتصادی توافق ایران و عربستان چیست؟
نگاهی به روابط تجاری دو کشور ایران و عربستان نشان میدهد سطح تعامل تجاری دو کشور در بالاترین مقدار خود در سالهای 1385 و 1386 رخ داده که مقدار آن نزدیک به یک میلیارد دلار بوده است.
رقم مذکور گرچه حائز اهمیت است اما یک رابطه تجاری بلندمدت بر سر منافع مشترک را تضمین نمیکند.
روابط تجاری ایران و عربستانسعودی از حدود 167 میلیون دلار در سال 1379 به 500 میلیون دلار تا سال 1384 رسیده و این میزان در بالاترین سطح خود تا سال 1385 به رقم 948 میلیون دلار رسیده است.
در سالهای بعد نیز این مقدار تا سال 1388 در سطح 500 میلیون دلار مانده اما پس از سال 1388 رقم مذکور کاهشی شده تا اینکه این رقم بین سالهای 1390 تا 1394 به حدود 200 میلیون دلار کاهش یافته است.
با اتفاقات سیاسی و امنیتی سال 1394، از سال 1395 روند تعامل سیاسی و همچنین روابط تجاری دو کشور به صفر رسیده اما پس از چندینسال در 11 ماهه سالجاری صادرات ایران به عربستانسعودی به حدود 14.5 میلیون دلار رسیده، با این حال واردات کشورمان از عربستان صفر بوده است.
پشت پرده فرار اینترنشنال به آمریکا چه بود؟
رسانه سعودی اینترنشنال چند روز قبل اعلام کرد به طور موقت بابت مسائل امنیتی از انگلیس خارج و به آمریکا منتقل خواهد شد!
اما واقعیت این جابجایی چیست؟
روبین امیلی مدیریت اخبار دیجیتال مجموعه آفکام که در واقع نهاد ناظر بر شبکههای صوتی و تصویری در انگلستان است در پاسخ به پرسشی پیرامون این تلویزیون اعلام کرده است که قرار بوده مجوز این تلویزیون بابت نشر اخبار دروغ و مجهول بودن منابع مالی باطل شود که این تلویزیون در اقدامی پیش دستانه قبل از باطل شدن مجوز از انگلیس به آمریکا فرار کرده است!
در ادامه ترجمه پاسخ روبین امیلی را مشاهده می کنید:
بله لایسنس شبکه مذکور به دلایل اصلی زیر در شورای مربوطه ofcom باطل شده بود:
۱-شکایت های متعدد افراد خصوصی از شبکه iran intelnational (بیشتر این گزارشات در سایت ofcom به صورت پابلیک هست میتونی مراجعه کنی)
۲-تهیه گزارشات دروغین و نشر آن
۳-مجهول بودن منابع مالی شبکه
البته تا جایی که مطلع هستم قبل از ابلاغ ابطال لایسنس مربوط به شبکه، آنها پیش دستی کردند و مجوز را پس دادند
7.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۳۰ قرآن کریم ( آیات ۲۸ تا ۴۹ سوره مبارکه قمر)
❄️🌹❄️
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «خَیرُکُم مَن تَعَلَّمَ القُرآنَ وَ عَلَّمَهُ» بهترین شما کسی است که قرآن را فرا گیرد و به دیگران بیاموزد. (مستدرک الوسائل ۴/۲۳۵)
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥 خدافظی با دلار
❄️🌹❄️
◾️با تحولات اخیری که با نقشآفرینی چین، روسیه و ایران در جریان است، سرنوشتدلار آمریکا چه خواهد شد
روزنامه شرق یا اینترنشنال ایرانی؟
روزنامه شرق به عنوان یکی از اصلی ترین بلندگوهای غرب در ایران، نماد «خیالپردازی و دوری از واقع گرایی» است. گاف بزرگ این روزنامه اخیرا در فضای مجازی بازخورد زیادی داشته چون دقیقا قبل از اعلام توافق ایران با عربستان سراغ یکی از دیپلمات های اصلاح طلب رفته و او هم بدون اطلاع از واقعیت و بر اساس آنچه در ذهن خودش بوده، گفته «ریاض از احیای روابط با ایران در سال 1401 سرباز زد!» تازه این پیشفرض غلط را مفصل به بحث هم گذاشته و آسیب شناسی کرده!
اما این اولین بار نیست که غربگرایان داخلی در این روزنامه به جای توجه به واقعیت، «خیال پردازی» می کنند.
گاف دیگر این روزنامه برای سال 95 بود. زمانی که انتخابات ریاست جمهوری در امریکا برگزار شد و قبل از آنکه نتیجه رسمی اعلام شود، شرق آنچه دوست داشت به واقعیت تبدیل شود را به عنوان تیتر یک برگزید و با ذوق زدگی هیلاری کلینتون را به عنوان رییس جمهور جدید بعد از اوباما معرفی کرد!
تازه سعی کرد رنگ لباس روحانی و کلینتون را هم به اصطلاح ست کند تا صفحه زیباتری داشته باشد اما همان روز اعلام شد که ترامپ رییس جمهور جدید امریکاست!
خیالپردازی شرق البته پیشتر هم سابقه داشت. سال 94 و در اوج هشدارهای دلواپسان به دولت روحانی درباره خدعه های امریکا شرق یکی از ابلهانه ترین تیتر های تاریخ مطبوعات ایران را منتشر کرد؛ «امضای کری تضمین است!» تیتری که بعدا به یک ژانر برای یادآوری سفاهت جریان غربگرا به دشمنان ایران تبدیل شد.
البته گافهای روزنامه شرق بیش از اینهاست.غرض اینکه در کشوری زندگی می کنیم که خیالباف ترین افراد و جریانهای سیاسی و کسانی که در عالم رمانتیک خودشان حبس شده اند، علم واقع گرایی به دست گرفته اند و جریان انقلابی را که اتفاقا نقطه قوتش همین واقع گرایی است را با برچسب «خیال پردازی» توصیف می کنند، دقیقا یک کلیشه برعکس!
علل اثربخش نبودن اقدامات دستگاه ها در مقابله با بد حجابی چیست؟
اقدامات سلبی و ایجابی معین شده در قوانین موجود که عمدتا اجرای آن بر دوش فراجا نهاده شده است به دلایل زیر اثربخش و قابل اجرا نبوده است:
1- عدم درجه بندی مجازات
2- سهل و ممتنع بودن اعمال مجازات در قوانین مرتبط با عفاف و حجاب
3- عدم قاطعیت در اجرای قوانین
4- نبود مالک و معیار مصرح و دقیق جهت اجرا و تعیین مجازاتها
5- اشکال به جایگاه مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی در نظام تقنینی کشور
6- بی اعتنایی و اهمال قابل توجه بعضی از دستگاهها به اجرای مصوبات
برخی از دستگاهها از اجرایی نمودن مواد مصوبه فوق امتناع می ورزند که ریشه آن در دو دلیل خالصه می شود: الف) نداشتن برنامه منظم و راهکارهای متنوع و اثر بخش، جهت اجرایی نمودن مصوبات ب) ضعف باور و اندیشه های عمیق دینی در سطوح مختلف اداری و کارشناسی در راستای اجرای مصوبات
7- بلا اثر بودن نظارت بدلیل عدم پیش بینی ضمانت های اجرایی لازم در اجرای قوانین
جمع بندی
1- در اجرای هر قانونی میزان اثر بخشی مواد آن قانون، به ضمانت های لازم اجرایی و تناسب احکام با مسائل موجود بر می گردد لذا در راستای اثر بخش تر نمودن مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی متناسب با تحولات اجتماعی و همچنین ارائه ضمانت های لازم در راستای اجرایی شدن قانون براساس جزء 2 اصل 158 قانون اساسی و شرح وظایف قوه قضاییه مصوبه 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی پیشنهاد می شود؛ ظرف 3 هفته لایحهای دو فوریتی توسط قوه قضائیه جهت اثربخش تر نمودن قانون به مجلس ارائه گردد.
2- در اجرای بند 2-6 مصوبه 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی در خصوص برنامه ریزی، اجرای سازی، نظارت و ارزیابی و همچنین تصریح بند 9 شرح وظایف مصوبه مذکور، وزارت کشور مکلف است به صورت نوبه ای حداکثر شش ماهه گزارش اقدامات دستگاه های 31 گانه و ترک فعل آنها را در خصوص اجرای مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی به مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
3- با توجه به مطالبه قاطبه مردم و دریافت طومارها و مطالبات گسترده فعالان فرهنگی- اجتماعی سراسر کشور، و اقشار مختلف مردم، در راستای اجرایی سازی مصوبه 820 شورای عالی انقلاب فرهنگی، دولت و قوه قضائیه مکلف هستند در راستای پاسخ به این مطالبه عمومی، اقدامات لازم را معمول و نتیجه را به مجلس و نهادهای ذیربط گزارش دهند.
4- رئیس جمهور محترم در خصوص گزارش مذکور درباره دستگاه های که در اجرای مصوبات اقدام مناسب انجام دادند، تشویق های لازم را معمول و در خصوص ترک فعل های انجام شده توسط دستگاه های مورد خطاب قانون، اقدامات لازم را مبذول، و گزارش آن را به مجلس شورای اسلامی ارائه نماید.
آیا با برداشتن حجاب حساسیت مردان بر روی زنان عادی می شود؟
می گویند اگر با بی حجابی زنان کاری نداشته باشند این موضوع برای مردان عادی می شود و زنان مورد آزار و خشونت جنسی قرار نمی گیرند.
اما گزارشات منابع مختلف و مستندات زیر در کشورهای بدون حجاب این دیدگاه را رد می کند.
خانم موگرینی نماینده عالی اتحادیه اروپا:
در مجموع قاره اروپا، از هر سه زن یک نفر از انها مورد تجاوز فیزیکی و یا جنسی قرار میگیرد.
نیویورکپست: موارد وحشتناک تجاوز و آزار جنسی زنان در غرب، در اتاق های هتلهای زنجیرهای درجه یک در حال افزایش است.
بر اساس قانون همجنس گرایی در غرب مردان و زنان هم جنس می توانند با هم ازدواج کنند.
طبق مصوبه دولت اسپانیا تا زمانی که یک حیوان آسیب جدی نبیند و نیاز به درمان دامپزشکی پیدا نکند می شود به او تجاوز کرد.
( همه آدرس ها با همین عناوین در گوگل قابل رؤیت است)
نکته و نظر:
اگر واقعا با بی حجابی گرایش شهوت آلود مردان به زنان کم رنگ می شود پس چرا در غرب نه تنها کم رنگ نشد بلکه از هر سه زن یک زن مورد تجاوز قرار می گیرد و حتی به حیوانات هم رحم نمی کنند و نیز هتل های درجه یک در غرب هم مکان امنی برای زنان نیست؟
پس شايسته است انسان به فرمان خدای خالق انسانها گوش فرا نهد که می فرماید:
" ای پیغمبر،به زنان و دختران خود و زنان مؤمنان بگو که خویشتن را به جلباب ها (مقنعه، روسری های بلند و چادر) بپوشانند، که این کار برای اینکه آنها (به عفّت و حرّیت) شناخته شوند تا از تعرض و جسارت (هوس رانان) آزار نکشند بسیار نزدیکتر است و خدا (در حق خلق) بسیار آمرزنده و مهربان است"( آیه ۵۹ از سوره احزاب )
محمدعلی برزگر، مدرس دانشگاه
6.05M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🇮🇷
🎥 روزمان را با #قرآن آغاز کنیم/ ترتیل ۵۳۱ قرآن کریم ( آیات ۵۰ تا آخر سوره مبارکه قمر و آیات ۱ تا ۱۶ سوره مبارکه رحمن )
❄️🌹❄️
🌺 پیامبر (ص) میفرمایند: «اِنَّ هذَا القُرآنَ مَأدُبَةُ اللهِ فَتَعَلَّموا مَأدُبَتَهُ مَا استَطَعتُم» این قرآن میهمانی ویژه خداوند است پس تا آنجا که توان دارید از این ضیافت بهره ببرید. (مجمع البیان ۱/۱۶)
🎙 استاد پرهیزگار