eitaa logo
مکتب شهید سلیمانی مرکزی 2
40 دنبال‌کننده
3.7هزار عکس
2.7هزار ویدیو
678 فایل
مشاهده در ایتا
دانلود
*🛑 روحانی رفت، اما هم‌چنان از جیب ملت می‌زند. اما چه‌طور؟!👆* 29,000,000,000,000 فقط در 20 روز یعنی روزی 1,450,000,000,000 میلیارد یعنی هر ساعت 61 ميليارد تومان یعنی هر دقیقه 1 میلیارد تومان یعنی هر ثانیه 17 میلیون تومان حساب کنید از همین چند ثانیه که مطلب رو خوندید، چند میلیارد تومان از جیب شما رفت!بدهی پرداخت شده روحانی توسط رییسی در ۲۰ روز گذشته…
⛔️ چراغ‌قرمز بر چهارراه دیپلماسی 📝 یعقوب ربیعی 🔰 هرچند سفر بورل به تهران مانند سفر همکارش انریکه مورا، خبر جدیدی نیست ولی هم‌زمانی آن با دو موضوع می‌تواند بر اهمیت سفر بیفزاید: 1⃣ _ شام کاری انریکه مورا و جوزپ بورل با رابرت مالی نماینده ویژه آمریکا و رسانه‌ای کردن آن از سوی اروپایی‌ها قبل از این سفر، فرستادن این پالس بود که جوزپ بورل حامل پیام آمریکایی‌ها به ایران است. 2⃣ _ سفر بورل قبل از سفر بایدن به منطقه و دیدار از رژیم صهیونسیتی و سعودی صورت می گیرد ظاهراً آقای بایدن می‌خواهد با دست پر به منطقه بیاید و یکی از الزامات دست پر سفر کردن، گذاشتن توافق با ایران بر میز مذاکرات است. ✅ اما واقعیت آن است که اروپایی‌ها در این سفر باید به چند فهم و نکته کلیدی برسند؛ 👈 اول اینکه برخلاف ادعایشان مبنی بر میانجی‌گری و پیام رسانی، آنها همیشه بخشی از پازل پلیس خوب - پلیس بد آمریکایی‌ها را تکمیل می‌کنند. رفتار اروپایی‌ها در قطعنامه شورای حکام پاسخ قاطع به اروپایی‌ها نباید ادامه یابد. 👈 نکته دوم اینکه بورل باید بفهمد که جمهوری اسلامی نمی‌خواهد شمشیر بزم دموکرات‌ها و آقای بایدن در انتخابات‌های پیش رو و سفرهای منطقه‌ای‌اش باشد لذا اگر بدنبال توافق هستند باید آمد و شدهای بی حاصل را تمام کنند و به میز برگردند. ✅ ایران راهبردش را در مذاکرات، مشخص؛ و بارها اعلام کرده است و موارد اعلام شده نه یک تاکتیک، بلکه یک حرف قطعی است و آن عبارت‌اند از؛ برداشتن تحریم‌ها، پایبندی به یک پروسه راستی آزمایی معتبر و دادن تضمین‌های اعتباری. غربی‌ها باید صادقانه بگویند می‌خواهند با این سه موضوع کنار بیایند و یا همچنان بر بازی یک بام و دو هوای خود اصرار دارند. در رکورد سفرهای دیپلماتیک به ایران غربی ها باید بین پشت چراغ قرمز ماندن یا تغییر رفتار دوگانه خود یکی را انتخاب کنند.
🔸خطر تحلیل های سیاسیِ مقطعی و ساعت به ساعت!🔸 ✅آیت الله حائری شیرازی: 🔷 در زندان که بودیم هر وقت می‌خواستیم درباره توحید با اینها صحبت کنیم، می‌گفتند: «به ما دستور داده اند که نکنید، فقط کنید»! 🔹بحث ایدئولوژیک یعنی بحث پایه‌ای، اساسی؛ اما بحث سیاسی یعنی مقطعی، لحظه‌ای، نزدیک را نگاه کردن. هی به اینها گفتند «بحث سیاسی کن»، « نگاه کن»،?« کن». این جوری شد که زمین خوردند! نگاه به نزدیک کردند؛ لذا تعادلشان حفظ نشد و . 🔶 شما در [تحلیل مسائل] انقلاب، نگاه به دور بکنید. «ای وای چه صف نانی ...» این نگاه به نزدیک کردن است! ضد انقلاب هی نگاه به نزدیک می‌کنند، می‌گویند «صفِ نان»، «»، «صف این»، «صف آن». 🔸شما دور را نگاه کن، آن روز را نگاه کن که دشمن بالاخره بفهمد محاصره اقتصادی کارگر نیست و بگوید «ولش کن آقا»، بعد دروازه‌ها را باز بگذارند. آن وقت دیگر نه از صف خبری است، نه ... وضع اینجا از جاهای دیگر خواهد شد. نگاه به آینده‌اش بکن. 🆔 |
🌐 رقیب کانال سوئز از ایران می‌گذرد 🔰 روزنامه فرامنطقه‌ای القدس‌العربی چاپ لندن در شماره دیروز (شنبه) خود به جدی شدن پروژه گذرگاه شمال- جنوب پرداخته و نوشته است؛ روسیه و ایران در حال سرعت بخشیدن به پروژه رقیب خود برای کانال سوئز هستند. این گذرگاه قرار است از سواحل کشور هندوستان در اقیانوس هند به خلیج‌فارس و بنادر ایران متصل شود و با عبور از خزر و کشورهای قفقاز، به روسیه و درنهایت به شمال اروپا برسد. به نوشته این رسانه عربی، این پروژه بیست سال پیش توسط روسیه، هند و ایران امضا شد و تعدادی از کشورهای آسیای مرکزی و قفقاز که جمهوری‌های سابق شوروی بودند، در آن مشارکت کردند. 🔰 القدس‌العربی با اشاره به تحقیق به‌عمل‌آمده توسط سازمان حمل‌ونقل هند خاطرنشان کرد: «گذرگاه جایگزین کانال سوئز، یعنی گذرگاه شمال- جنوب، هزینه حمل‌ونقل کالاها میان هند و اروپا را به یک‌سوم هزینه صرف شده در کانال سوئز کاهش خواهد داد و مدت‌زمان یادشده را به نصف یعنی به‌جای ۴۵ تا ۶۰ روز کنونی به ۲۳ روز خواهد رساند».
15.52M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
چرا درآمد فروش نفت سر سفره مردم نیامد؟ گفته شده در چند ماه اخیر درآمد نفت ایران به واسطه فروش و قیمت بیشتر، بالا رفته است. اما چرا مردم هنوز تاثیر این افزایش درآمد را حس نکرده اند؟ پول نفت خرج چه مواردی شده است که اثر آن در بهبود وضعیت اقتصاد چندان محسوس نیست؟
📌 مهدی چمران برادر شهید چمران درباره دوستی شهید چمران و حافظ اسد نقل می کند: شهید چمران مشغول ساماندهی جنگهای چریکی بود و سلاحهای کلت و کلاشینکف ما تمام شده بود. نامه ای با دست خط خود به حافظ اسد نوشت و از طریق همسر لبنانی اش مستقیما به سوریه فرستاد. شهید چمران در آن نامه به حافظ اسد نوشت که جنگ شروع شده و ما سلاح و مهمات نداریم. آرپیچی و اسلحه نداریم حافظ اسد نیز برای جلوگیری از ردیابی، در یک هواپیمای مسافربری بوئینگ 747، نزدیک به هزار آرپیچی و سلاحهای مختلف را بدون هماهنگی قبلی به ایران فرستاد و ما نیز وارد جنگ کردیم و به سوسنگرد بردیم و استفاده کردیم. بعد از این ماجرا، از حــافظ اســد پــرسیدند: چــرا شما که هم عرب هستید و هم از سردمداران حزب بعث، در جــنگ ایــران بر ضد صـدام حـسین، از حـکومت ایــران حـمایت می کنید؟ حــافظ اســد پاسخ داد: در تــاریخ روزی فــرا خواهد رســید که تــنها ایــرانی ها از ما دفــاع مـی کنند، در حالی که عـرب ها خــنجرهای شان را در سـینه های ســوری ها فــروبرده اند. ایشون از غیب حرفی نزدند و از آینده اطلاعی نداشتند که این حرف را زدند، فقط در رابطه با وقایع آخر زمان مطالعه داشتند.
📱گفتگوی زنده اینستاگرام 💢 «انقلاب اسلامی» و عقب ماندگی در عدالت 🎙 باحضور: 👤 دکتر محسن ردادی؛ عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی 👤 دانیال بصیر؛ مجری و کارشناس 🕰 دوشنبه ۶ تیر، ساعت۲۱:۳۰ 🔰پخش از اینستاگرام فکرت •┈┈┈••✾••┈┈┈•
6.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 شهید بهشتی: ایران کشور عاشقان است، نه عاقلان