⭐ ماه ربیع الاول، بهار زندگی است
🔺️ رهبر انقلاب: بعضی از اهل معرفت و سلوک معنوی معتقدند که ماه #ربیع_الاول، ربیع حیات و زندگی است؛ زیرا در این ماه، وجود مقدس پیامبر گرامی و همچنین فرزند بزرگوارش حضرت ابیعبدالله جعفربنمحمدالصّادق ولادت یافتهاند و ولادت پیغمبر سرآغاز همهی برکاتی است که خدای متعال برای بشریت مقدر فرموده است.
#رمان
حس کردم یک نفر توی اتاق است. می خواستم همان جا سکته کنم؛ از بس که ترسیده بودم. با خودم فکر کردم: «حتماً خیالاتی شده ام.» چادرشب را برداشتم که صدای حرکتی را شنیدم. قلبم می خواست بایستد. گفتم: «کیه؟!» اتاق تاریک بود و هر چه می گشتم، چیزی نمی دیدم.
ـ منم. نترس، بگیر بنشین، می خواهم باهات حرف بزنم.
صمد بود. می خواستم دوباره دربروم که با عصبانیت گفت: «باز می خواهی فرار کنی، گفتم بنشین.»
اولین باری بود که عصبانیتش را می دیدم. گفتم: «تو را به خدا برو. خوب نیست. الان آبرویم می رود.»
می خواستم گریه کنم.
بگو من را دوست داری یا نه؟!» از خجالت داشتم می مردم. آخر این چه سؤالی بود. توی دلم خدا را شکر می کردم. توی آن تاریکی درست و حسابی نمی دیدمش. جواب ندادم.
دوباره پرسید: «قدم! گفتم مرا دوست داری یا نه؟! اینکه نشد. هر وقت مرا می بینی، فرار کنی. بگو ببینم کس دیگری را دوست داری؟!»
ادامه دارد...🖊
میخوای اول قصه رو بدونی تو کانال سنجاقه
نبود لف بده
این قسمتی که الان خوندی از اواخر #پارت_دهم و اوایل #پارت_یازدهم هست
https://eitaa.com/Ayande_Sazane_Iran/13
8.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🌸حلول ماه#ربیع_الاول مبارک باد🌸
🍃🌸🌸🌺🌼🌺🌸🌸🍃
#امام_زمان
#حجاب
❣اللّهمَّ عَجَّل لِوَلیـّکَ الـ؋ـَرَج❣
╭━🍃❀🌺❀🍃━╮
@Samen53
╰━🍃❀🌺❀🍃━╯
5.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#استوری
🌛حلول مـــاه ربیعالأول مبارکــــ🌸ــــــ