eitaa logo
Samen_abhar
159 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
5.6هزار ویدیو
521 فایل
اهداف کانال : هدایت ،روشنگری وبصیرت افزایی امید آفرینی تبیین و غبار زدایی در فتنه ها راه ارتباطی: @Asgari_Rahman @maa1352 @Mahdi_furutan1400
مشاهده در ایتا
دانلود
44.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍ارتباط هیلاری کلینتون با ضرغام ابوحیدر چیست؟ 📣هنگام سقوط تکریت، حدود ۴ هزار دانشجوی نظامی غیرمسلح در پایگاه اسپایکر حضور داشتند که تمامی این افراد به اسارت نیرو‌های داعش درآمدند. وزارت بهداشت عراق آمار رسمی کشته‌شدگان این حمله را ۱۹۰۷ نفر اعلام کرد.
🇮🇷 🎥 نشست مجازي 🍃🌹🍃 ✅ موضوع: «ماهیت تمدن غرب و دروغ بزرگ حقوق بشرِ آمریکایی» 🎙سخنران: دکتر مهدی سعیدی؛ دکترای علوم سیاسی و استاد دانشگاه ⏰ زمان: دوشنبه۱۴۰۱/۴/۱۳ ساعت ۱۸ ✅ لینک ورود به نشست:👇👇👇 rubika.ir/Samen_Razavi
🔴 ‏آقای همتی! اشتباه میکنید یا تحریف؟! 🔹با اقدامات اشتباه شما در تزریقِ نابجایِ ذخائر و در نتیجه رشد جهشی قدرت خلق پول بانکها در اوج کرونا، دولت این امکان را یافت تا با تحمیل اوراق به بانک ها در سالهای ۹۸ و ۹۹ به ترتیب ۱۰۵ و ۲۲۰ همت بدهی خلق کند که تسویه آن به دولت سیزدهم تحمیل شد... ‏🔸طبق آمار سازمان برنامه، دولت سیزدهم باید ۵۳۵ همت اصل و سود اوراق دولتِ شما را تا ۱۴۰۵ بپردازد! با این وجود، پایه پولی در سال ۱۴۰۰ فقط ۱.۵٪ بیشتر از رشدِ سال ۹۹ رشد کرده است؛ اگر انصاف معیار باشد، اقدام دولت جدید تحسین برانگیز است اما اگر سیاست‌زدگی معیار باشد، بگذریم... ‏🔹"عدم کاهش پایه پولی با وجود فروش بیشتر نفت" هم ناشی از عطشِ اقتصاد به تسهیلات برای غلبه بر "رکودِ سالهای قبل، رشد قیمتهای جهانی و حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی" است که متعاقبا نیاز بانکها به ذخائر (پایه پولی) را بیشتر میکند انتظار نداشته باشید بانک مرکزی با رفتار انقباضی، رکود قبلی را تشدید کند!
♦️ روسیه مدعی کنترل کامل بر منطقه لوهانسک شد 🔹 روسیه اعلام کرده است پس از تصرف شهر لیسیچانسک، کنترل کامل منطقه لوهانسک را در اختیار دارد. اوکراین نیز این موضوع را تأیید کرده و مدعی است نیروهای این کشور برای جلوگیری از تلفات بیشتر از لیسیچانسک عقب‌نشینی کرده‌اند. 🔹 با این تحولات، روسیه هم‌اکنون کنترل ۷۵ درصد از منطقه دونباس را که متشکل از مناطق لوهانسک و دونتسک می‌شود، در دست دارد. رئیس ‌جمهور اوکراین در ویدئویی اعلام کرده است روسیه در تسلیحات برتری دارد اما وعده داد لیسیچانسک را با تاکتیک‌ها و افزایش تسلیحات مدرن پس خواهند گرفت.
🔴 از سرگیری روابط ایران و عربستان در بغداد انجام می‌شود 🔹یک منبع آگاه گفته است انتظار می‌رود اعلام احیای روابط عربستان و ایران در بغداد و با حضور مقامات دو کشور و همچنین با مشارکت مصطفی الکاظمی و فواد حسین، نخست وزیر و وزیر امور خارجه عراق انجام شود. 🔹مذاکرات الکاظمی در سفر هفته گذشته به جده و تهران منجر به حل و فصل بسیاری از مسائل بین ایران و عربستان شده که می‌تواند به کاهش تنش‌ها در منطقه کمک کند. 🔹روابط ایران و عربستان از سال ۱۳۹۴ قطع و با حملات نظامی ائتلاف سعودی به خاک یمن، تنش در روابط بین دو کشور تشدید شد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥نشست خبری امیرعبداللهیان، وزیر امور خارجه با جیحون بایرام‌ اف، وزیر امور خارجه آذربایجان 🔹ایران دوباره حمایت خودش را از راهکار حل و فصل مسالمت آمیز مسئله ای قره باغ اعلام کرد. همچنین ایران بر تمامیت ارضی آذربایجان تاکید کرد. 🔹به زودی نشست سه جانبه جمهوری آذربایجان جمهوری ترکیه و جمهوری اسلامی ایران برگزار خواهد شد. امروز بر روی زمان و مکان این نشست بحث شد. 🔹همچنین نشست ۳+۳ نیز پیگیری خواهد شد و پس از نهایی شدن زمان این نشست، جمهوری اسلامی ایران در تهران یا یکی از شهرهای ایران میزبان این نشست خواهد بود. 🔹ایران دعوتنامه رسمی از سوی الهام علی اف، مبنی بر دعوت از رئیس جمهور ایران برای سفر به آذربایجان، از طریق جیحون بایراموف دریافت کرده است. 🔹حسین امیرعبداللهان نیز به صورت رسمی از رئیس جمهوری آذربایجان برای سفر به ایران دعوت کرد 🔹موضوعات در حوزه مبادلات تجاری، حوزه انرژی و همچنین مسائل محیط زیستی به ویژه موضوع آلودگی استان های مرزی ایران، در دستور کار نشست مشترک وزرای خارجه دو کشور بود.
♦️ اعلام آمادگی مصر برای کمک به بهره‌برداری از میدان گازی غزه 🔹 وزیر منابع نفتی و معدنی مصر اعلام کرده است که این کشور از حق فلسطین برای بهره‌برداری از منابع طبیعی خود از جمله میدان گازی غزه در دریای مدیترانه حمایت می‌کند. در هفته‌های گذشته جلسه‌ای در قاهره میان طارق الملا وزیر مصری و محمد مصطفی رئیس هیئت مدیره صندوق سرمایه‌گذاری فلسطین برگزار شد و مقام مصری بر حمایت از اقتصاد فلسطین تأکید کرد. 🔹 در فوریه ۲۰۲۱، مصر و تشکیلات خودگردان فلسطین، یادداشت تفاهمی برای توسعه میدان گازی غزه به امضا رساندند. این میدان گازی که در سال ۲۰۰۰ کشف شد در ۳۶ کیلومتری سواحل غزه قرار دارد و تحت کنترل تشکیلات خودگردان است. ذخایر این میدان ۱ تریلیون فوت مکعب است. رژیم صهیونیستی تاکنون از بهره‌برداری از این میدان ممانعت به عمل آورده است. 🔹 المانیتور نوشته است مصر در ازای توسعه این میدان دستکم ۴۵ درصد از این میدان گازی را به دست خواهد آورد. همچنین در صورتی که موافقت اسرائیل را جلب کند، موقعیت منطقه‌ای خود و نقشش در فرایند موسوم به صلح خاورمیانه را تقویت خواهدکرد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷 🎥 | شلیک ۹۰ گلوله به یک راننده که جرمش عدم توجه به فرمان ایست پلیس بود! 🍃🌹🍃 🌺 به نقل از توئیت استاد شجاعی: یک بار شلیک کافی است که یک انسان را از پا در آورید، اما با نود بار شلیک هم درونتان از نفرت خالی نمی‌شود! ❌ ۹۰ گلوله توسط ۸ پلیس نایس آمریکایی که ۶۰ تا به مقتول برخورد کرده است! | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
🔴 سندروم افتخار به افتضاح !! غربگداهای رسواشده بعد از اتمام مذاکرات قطر جوری می گویند که اعضای جدید تیم مذاکره کننده بلد نیستند کنند که انگار فروختن صنعت هسته ای مملکت به ثمن بخس کاری دارد! بنده در همان زمان جوگیری و برجام بازی برجامیان هم گفتم حاضرم به جای ظریف و عراقچی و تخت روانچی ، یک نفره بدون هیچ چی! ، به مذاکره بروم و نه طی چند ماه که در عرض چند ساعت همه چیز را معامله کنم و برگردم! قول هم می دهم با هواپیمای عمومی بروم و حق ماموریتم را هم نصفه بگیرم و بعدش نشان دولتی به همراه چند صد عدد سکه طلا را هم نگیرم!! به باد دادن دستاوردهای هسته ای کاری ندارد که آقایان زبان دنیا بلد به آن افتخار می کنند ...
دیپلمات سوری:غرب و ترکیه داعشی‌ها را به اوکراین می‌فرستند 🔹سفیر سوریه در روسیه گفته دمشق اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه کشورهای غربی و ترکیه اعضای گروه تروریستی داعش را به اوکراین اعزام می‌کنند.
♦️ معنای عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا 🔹 اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در یادداشتی به بررسی عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا پرداخته است. نویسنده بیان می‌کند که اعطای نامزدی اتحادیه اروپا بیشتر یک ژست نمادین است. چنان‌که ترکیه، مقدونیه، مونته‌نگرو، صربستان و آلبانی سال‌هاست نامزد عضویت هستند ولی پیشرفتی در مذاکرات الحاق آنان رخ نداده است. 🔸 عضویت در اتحادیه نیازمند رعایت «معیارهای کپنهاگ» است. این معیارها، در حوزه سیاسی، «دموکراسی، حقوق بشر و حاکمیت قانون»، در زمینه اقتصادی، «بازار آزاد» و نهایتاً در بُعد اداری، «تصویب تعهدات مشترک» را شامل می‌شود. تحلیل نویسنده آن است که اوکراین جنگ‌زده تا حداقل دو دهه آینده امکان اجرای این معیارها را ندارد. 🔸 در این شرایط پیشنهاد عمل‌گرایانه‌تر می‌تواند ایده فرانسه مبنی بر شکل‌گیری رده‌ای از کشورهای «همبسته» با اتحادیه باشد که اوکراین را نیز در بر بگیرد. این «انجمن» حالتی ضعیف‌تر از عضویت در اتحادیه را خواهد داشت ولی موجب تعمیق روابط کی‌یف و اتحادیه می‌شود. 🔸 تنها تجربه پذیرش یک کشور اشغال‌شده، مورد قبرس در 2004 بود که در موج عضویت استونی، لتونی و لیتوانی، چک، مجارستان، لهستان و اسلواکی، انجام شد. اروپا نیز امیدوار بود با عضویت ترکیه در اتحادیه، اشغال مناطق شمالی قبرس نیز به پایان برسد. اما درباره اوکراین، بعید است تا پایان اشغال کریمه و دونباس، فرآیند عضویت انجام شود. ✅ ممکن است نامزدی اتحادیه اروپا باعث تقویت روحیه دولت اوکراین شده و انگیزه مقاومت برای دست‌یابی به آینده‌ای بهتر را افزایش دهد. ولی به همین میزان، انتظارات مردم از دولت زلنسکی را نیز تشدید خواهد کرد. امری که در صورت عدم تحقق این مطالبات می‌تواند به تعمیق نارضایتی‌ها و ناامیدی‌ها بینجامد.
♦️ موانع تشکیل ناتوی عربی 🔹 در هفته‌های اخیر و در حالی که گمانه‌زنی‌ها مبنی بر تشکیل ناتوی عربی از جمله در اظهارات مقامات اردن و رژیم صهیونیستی افزایش داشته، برخی بر این باورند که موانع تشکیل چنین ائتلافی بیش از پیشران‌های آن است و به همین دلیل حتی اردنی‌ها نیز حداقل در مواضع اعلامی از چنین ایده‌ای عقب نشسته‌اند. برخی از این موانع را می‌توان به صورت زیر برشمرد: 1️⃣ شکاف‌ها و اختلافات ایدئولوژیک، سیاسی و مرزی میان اعضای احتمالی عضو ناتوی عربی قابل توجه است که بخشی از آن‌ها خود را در تحولات پس از بهار عربی و محاصره قطر نشان داد. 2️⃣ تشکیل ناتوی عربی مخالفان مهمی از میان اعراب دارد. قطر، عمان، عراق، لبنان و حتی مصر احتمالاً از مهم‌ترین این مخالفان باشند. بنابراین انسجام لازم برای تشکیل یک ائتلاف فراگیر ضد ایرانی مشاهده نمی‌شود. 3️⃣ تشکیل و اعلام یک ائتلاف ضد ایرانی، طبیعتاً با واکنش تهران مواجه خواهد شد و دستکم کشورهای عضو شورای همکاری اگر به چنین ائتلافی بپیوندند، بازدارندگی قابل توجهی نسبت به واکنش تهران نخواهند داشت. 4️⃣ نحوه مواجهه واشنگتن با جنگ اوکراین و تبدیل اوکراین به زمین سوخته باعث شده تا ادراک عدم اطمینان کشورهای منطقه نسبت به نقش حمایتی آمریکا و آینده ایفای این نقش افزایش یابد. خروج از افغانستان، خروج نیروهای رزمی از عراق، ناتوانی در سرنگونی بشار اسد، قدرت‌گیری حزب‌الله در لبنان و تحولات جنگ یمن از مصادیق دیگر تشدید بی‌اعتمادی اعراب به آمریکاست. ✅ اینکه در نهایت ناتوی عربی تشکیل شود یا نه چندان روشن نیست، اما حداقل در موفقیت چنین طرح‌هایی، تردیدهای جدی وجود دارد.