eitaa logo
Samen_abhar
159 دنبال‌کننده
9.3هزار عکس
5.6هزار ویدیو
521 فایل
اهداف کانال : هدایت ،روشنگری وبصیرت افزایی امید آفرینی تبیین و غبار زدایی در فتنه ها راه ارتباطی: @Asgari_Rahman @maa1352 @Mahdi_furutan1400
مشاهده در ایتا
دانلود
دیپلمات سوری:غرب و ترکیه داعشی‌ها را به اوکراین می‌فرستند 🔹سفیر سوریه در روسیه گفته دمشق اطلاعاتی دارد مبنی بر اینکه کشورهای غربی و ترکیه اعضای گروه تروریستی داعش را به اوکراین اعزام می‌کنند.
♦️ معنای عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا 🔹 اندیشکده آمریکایی شورای روابط خارجی در یادداشتی به بررسی عضویت اوکراین در اتحادیه اروپا پرداخته است. نویسنده بیان می‌کند که اعطای نامزدی اتحادیه اروپا بیشتر یک ژست نمادین است. چنان‌که ترکیه، مقدونیه، مونته‌نگرو، صربستان و آلبانی سال‌هاست نامزد عضویت هستند ولی پیشرفتی در مذاکرات الحاق آنان رخ نداده است. 🔸 عضویت در اتحادیه نیازمند رعایت «معیارهای کپنهاگ» است. این معیارها، در حوزه سیاسی، «دموکراسی، حقوق بشر و حاکمیت قانون»، در زمینه اقتصادی، «بازار آزاد» و نهایتاً در بُعد اداری، «تصویب تعهدات مشترک» را شامل می‌شود. تحلیل نویسنده آن است که اوکراین جنگ‌زده تا حداقل دو دهه آینده امکان اجرای این معیارها را ندارد. 🔸 در این شرایط پیشنهاد عمل‌گرایانه‌تر می‌تواند ایده فرانسه مبنی بر شکل‌گیری رده‌ای از کشورهای «همبسته» با اتحادیه باشد که اوکراین را نیز در بر بگیرد. این «انجمن» حالتی ضعیف‌تر از عضویت در اتحادیه را خواهد داشت ولی موجب تعمیق روابط کی‌یف و اتحادیه می‌شود. 🔸 تنها تجربه پذیرش یک کشور اشغال‌شده، مورد قبرس در 2004 بود که در موج عضویت استونی، لتونی و لیتوانی، چک، مجارستان، لهستان و اسلواکی، انجام شد. اروپا نیز امیدوار بود با عضویت ترکیه در اتحادیه، اشغال مناطق شمالی قبرس نیز به پایان برسد. اما درباره اوکراین، بعید است تا پایان اشغال کریمه و دونباس، فرآیند عضویت انجام شود. ✅ ممکن است نامزدی اتحادیه اروپا باعث تقویت روحیه دولت اوکراین شده و انگیزه مقاومت برای دست‌یابی به آینده‌ای بهتر را افزایش دهد. ولی به همین میزان، انتظارات مردم از دولت زلنسکی را نیز تشدید خواهد کرد. امری که در صورت عدم تحقق این مطالبات می‌تواند به تعمیق نارضایتی‌ها و ناامیدی‌ها بینجامد.
♦️ موانع تشکیل ناتوی عربی 🔹 در هفته‌های اخیر و در حالی که گمانه‌زنی‌ها مبنی بر تشکیل ناتوی عربی از جمله در اظهارات مقامات اردن و رژیم صهیونیستی افزایش داشته، برخی بر این باورند که موانع تشکیل چنین ائتلافی بیش از پیشران‌های آن است و به همین دلیل حتی اردنی‌ها نیز حداقل در مواضع اعلامی از چنین ایده‌ای عقب نشسته‌اند. برخی از این موانع را می‌توان به صورت زیر برشمرد: 1️⃣ شکاف‌ها و اختلافات ایدئولوژیک، سیاسی و مرزی میان اعضای احتمالی عضو ناتوی عربی قابل توجه است که بخشی از آن‌ها خود را در تحولات پس از بهار عربی و محاصره قطر نشان داد. 2️⃣ تشکیل ناتوی عربی مخالفان مهمی از میان اعراب دارد. قطر، عمان، عراق، لبنان و حتی مصر احتمالاً از مهم‌ترین این مخالفان باشند. بنابراین انسجام لازم برای تشکیل یک ائتلاف فراگیر ضد ایرانی مشاهده نمی‌شود. 3️⃣ تشکیل و اعلام یک ائتلاف ضد ایرانی، طبیعتاً با واکنش تهران مواجه خواهد شد و دستکم کشورهای عضو شورای همکاری اگر به چنین ائتلافی بپیوندند، بازدارندگی قابل توجهی نسبت به واکنش تهران نخواهند داشت. 4️⃣ نحوه مواجهه واشنگتن با جنگ اوکراین و تبدیل اوکراین به زمین سوخته باعث شده تا ادراک عدم اطمینان کشورهای منطقه نسبت به نقش حمایتی آمریکا و آینده ایفای این نقش افزایش یابد. خروج از افغانستان، خروج نیروهای رزمی از عراق، ناتوانی در سرنگونی بشار اسد، قدرت‌گیری حزب‌الله در لبنان و تحولات جنگ یمن از مصادیق دیگر تشدید بی‌اعتمادی اعراب به آمریکاست. ✅ اینکه در نهایت ناتوی عربی تشکیل شود یا نه چندان روشن نیست، اما حداقل در موفقیت چنین طرح‌هایی، تردیدهای جدی وجود دارد.
🇮🇷 📝 (۲۳۶) 🔻خبر: آذربایجان با رژیم صهیونیستی قراردادهای همکاری در حوزه امنیت سایبری، ترابری هوایی و تسهیل حضور صهیونیست‌ها در آذربایجان امضا کردند. 🍃🌹🍃 🔹نکات تحلیلی: 1⃣ ماهیت این قراردادها و هدف آن محدودسازی ایران است و رژیم صهیونیستی در راستای محاصره پیرامونی ایران آن را اجرا می‌کند. باتوجه به ابعاد جنگ سایبری این رژیم با ایران، صهیونیست‌ها سعی دارند که مراکز سایبری خود را در نزدیک مرزهای ایران مستقر کنند تا نتیجه بهتری از عملیات‌های آتی خود بگیرند. 2⃣ آذربایجان ‌همواره محل و بستری برای فعالیت صهیونیست‌ها بوده و معادله تسلیحات در برابر نفت بین دو طرف اجرا شده است؛ زیرا رژیم صهیونیستی ۴۰ درصد نفت خود را از آذربایجان تأمین می‌کند. 3⃣ هدف صهیونیست‌ها از استقرار مراکز سایبری در آذربایجان چند مورد است: الف) انجام عملیات عینی در داخل ایران که با توجه به برخی گمانه‌ها، عملیات ترور شهید فخری زاده از آذربایجان صورت گرفته بود. ب) رصد اطلاعاتی از داخل ایران: کسب داده‌های اطلاعاتی مهم‌ترین نیاز یک بازیگر برای انجام اقداماتش است. این رژیم قصد دارد با استقرار مراکز سایبری و پهپادی، در عرصه اطلاعاتی توازنی نسبت به ایران به وجود آورد. ج) تشدید فعالیت‌های قوم‌گرایانه: این رژیم با استقرار این مراکز در آینده، برنامه‌ریزی خاصی برای تشدید مسائل قوم‌گرایانه بین ایران و آذربایجان ایجاد خواهد کرد. 🔺نکته پایانی: درمجموع می‌توان گفت که افزایش تحرکات رژیم صهیونیستی در مناطق پیرامونی ایران، یک تهدید بالقوه است و این رژیم قصد دارد ابعاد عملیات‌های سایبری و تخریبی خود در این زمینه را با استقرار این مراکز وسعت ببخشد. ✍ محمدرضا فرهادی | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
⭕️پایگاه آمریکا در سوریه هدف قرار گرفت 🔹دو انفجار در پایگاه نظامی آمریکایی‌ در میدان نفتی العمر در شرق دیرالزور صورت گرفته و در پی آن، آتش‌سوزی مهیبی رخ داده است. 🔹در حال حاضر، بالگردهای متعلق به ائتلاف بین‌المللی به رهبری آمریکا در نزدیکی منطقه التنف در مثلث مرزی سوریه، اردن و عراق در حال پرواز هستند.
🔺ونزوئلا یک میلیون هکتار زمین در اختیار ایران قرارد داد رضوانی‌زاده نائب رئیس انجمن کشت فراسرزمینی: 🔹ونزوئلا با هدف کشت فراسرزمینی یک میلیون هکتار زمین کشاورزی در اختیار ایرانیان قرار داده است. 🔹اقلیم ونزوئلا برای کشت گندم مناسب نیست، این کشور برای کشت محصولات استراتژیکی چون ذرت و سویا مناسب است؛ ارزش اقتصادی سویا به مراتب از گندم بالاتر است. 🔹ونزوئلا مستعدتر از برزیل و روسیه برای کشت فراسرزمینی است. به نظر می‌رسد این کشور می‌تواند خلاء اوکراین را در جهان پرکند. باید از روابط خوب سیاسی شگل گرفته بین ایران و ونزوئلا برای ایجاد امنیت غذایی کشور و جهان بهره بگیریم؛ متاسفانه ما در زمینه فرصت‌سوزی‌ها در جهان در رتبه نخست هستیم.
‏عکس از mosavihampa
💢نیوزویک: بایدن، هیچ پیشنهاد روشنی برای لغو تحریم‌های ایران ندارد مجله نیوزویک تاکید کرد دولت بایدن بسیار به عرضه نفت ایران به بازار نیاز دارد اما هیچ راهکار روشنی برای لغو تحریم‌های ایران ارائه نکرده است. این نشریه آمریکایی نوشت: ایران و ونزوئلا می‌توانند نیاز ایالات متحده در حوزه انرژی را تامین کنند، مشروط بر این که بایدن تحریم‌های اعمال شده دوره ترامپ را لغو کند. به این ترتیب‌، انتظار می‌رود که به طور بالقوه ۲ تا ۲.۵ میلیون بشکه در روز نفت بیشتری به بازار جهانی عرضه شود. اکنون هر گالن بنزین در آمریکا در قیمت بی‌سابقه پنج دلار نوسان می‌کند. دولت بایدن آماده رقابت برای فصل انتخابات میان دوره‌ای می‌شود و این قیمت بنزین‌، خبر خوبی نیست. اگر بایدن قدمی برای عرضه بنزین به بازار جهانی برندارد، در نهایت هزینه‌های سیاسیش را پرداخت خواهد کرد. بنابراین هرگونه تلاش برای برداشتن تحریم‌های ایران و ونزوئلا، ارزشمند خواهد بود. به ویژه که عربستان نیز اعلام کرده که قادر است عرضه نفت را فقط ‌اندکی افزایش دهد. اگر تحریم‌های ایران برداشته شوند ایران قادر خواهد بود کمی بیش از یک میلیون بشکه نفت و میعانات به بازار صادر کند که جریان آزاد انرژی به پالایشگاه‌ها در کشورهای فرانسه‌، اسپانیا و ایتالیا را امکان‌پذیر می‌کند. ونزوئلا ظرفیت کمتری دارد و شاید تنها تا ۴۰۰ هزار بشکه اضافی به جریان عرضه بیفزاید. هر چند این میزان افزایش عرضه پاسخگوی ۴.۷ میلیون بشکه‌ای که روسیه صادر می‌کرد نیست اما شکاف عرضه تا تقاضا را ‌اندکی کاهش می‌دهد. به ویژه که با پیش‌بینی رکود جهانی انتظار می‌رود تقاضای انرژی کاهش یابد. دولت بایدن، تلاش‌های دیپلماتیک بسیاری با تهران و کاراکاس داشته است اما هیچ راهبرد روشنی برای لغو تحریم‌هایی که دونالد ترامپ وضع کرد، دیده نمی‌شود. اثربخشی تحریم‌ها در سال‌های اخیر با مشارکت‌های راهبردی فزاینده بین تهران و کاراکاس مورد چالش قرار گرفته است. به علاوه‌، در پی کاهش عرضه انرژی و افزایش قیمت آن‌، حمایت داخلی در آمریکا برای کمک به اوکراین نیز رفته رفته رنگ می‌بازد. کوین کشمن‌، دستیار ارشد مرکز تحقیقات اقتصادی و سیاست‌ گفت: کاهش تحریم‌ها علیه ونزوئلا و ایران، یک پیروزی آسان برای دولت بایدن خواهد بود. او با نگاهی به مرز شش ماهه و طی یک سال تا دو سال آینده‌، برآورد کرد که ایران و ونزوئلا می‌توانند مجموعا ظرفیت صادراتی خود را تا ۲.۶ میلیون بشکه در روز افزایش دهند. 👤 محمد ایمانی #
♦️ حملات سایبری و تشدید کارزار بین جنگ‌ها 🔹 کارشناس «موسسه مطالعات امنیت ملی اسرائیل» طی یادداشتی در وب‌سایت «نشنال اینترست» به بررسی جنگ سایبری میان رژیم صهیونیستی و ایران پرداخته که بخش‌هایی از آن به شرح ذیل است: 🔸 پس از جنگ دوم لبنان در سال ۲۰۰۶ «کارزار بین جنگ‌ها» به‌عنوان یکی از ابعاد استراتژی ارتش اسرائیل ظاهر شد که در آن از همه ابزارها و روش‌ها از جمله بعد سایبری استفاده می‌شود. در اوایل سال ۲۰۰۹، ارتش اسرائیل فضای سایبر را به‌عنوان یک فضای جنگی راهبردی و عملیاتی تعریف کرد. 🔸 در دو سال گذشته در ایران، حملات سایبری منتسب به اسرائیل افزایش یافته است. ممکن است هدف از این حملات تشدید فشار بر ایران یا پاسخ به اقدامات این کشور بوده باشد. 🔸 برخلاف کارزار بین جنگ‌ها در سوریه، که ایران در آنجا به حملات نیروی هوایی اسرائیل پاسخ نمی‌دهد در بعد سایبری ایران اغلب به‌طور مستقیم یا غیرمستقیم علیه اسرائیل اقدام می‌کند. 🔸 از این مباحث پنج بینش مهم می‌توان به دست آورد: اولاً، سایبر به‌عنوان یک فضای جنگی جدید، در رقابت اسرائیل با ایران جایگاه پیدا کرده است؛ به‌ویژه در «کارزار بین جنگ‌ها» که در آن اقدامات مرگبار کمتری وجود دارد و حرکت‌های بدون سروصدا می‌توانند تأثیرگذار باشند. 🔸 دوم، اقدامات سایبری باید در چارچوب کارزارهای نفوذ شناختی در شبکه‌های اجتماعی و رسانه‌ها با هدف تقویت این اقدامات و حصول اطمینان از رسیدن پیام آن‌ها به‌طرف مقابل ادغام شود. 🔸سوم، در فضای سایبری هر دو طرف حین رقابت دائماً از یکدیگر یاد می‌گیرند. این حتی در مورد بازیگران با سطوح متفاوت توانمندی تکنولوژیک و اطلاعاتی نیز صادق است. 🔸چهارم، قواعد بازی هنوز تدوین و تنظیم نشده است. بنابراین هر یک از طرفین سعی می‌کند از نقاط ضعف حریف خود استفاده کند و نباید تصور کرد که تنها یک طرف بدون دریافت پاسخ عمل می‌کند. 🔸پنجم، جنگ‌های سایبری در جایی رخ می‌دهد که برای یک طرف راحت باشد. بنابراین، غیرنظامیان ممکن است خود را مورد هدف و حمله ببینند، به‌ویژه زمانی که تأسیسات نظامی و زیرساخت‌های حیاتی تحت حفاظت دفاعی مقاوم سایبری باشند.
11.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📛 دولت قبل با یک بخشنامه جلوی توسعه انرژی‌های تجدید پذیر را گرفت 👤 داود مددی، رئیس هیات مدیره انجمن انرژی های تجدید پذیر ایران: 🔺سرمایه گذاران با اقدامات دولت قبل نتوانستند بدهی های خود را بدهند 🔺 قرار بود در برنامه توسعه پنجم‌ و ششم، ۵ هزار مگاوات از طریق انرژی های تجدید پذیر برق تولید شود ولی دولت قبل کاری کرد که زیر ۱۰۰۰ هزار مگاوات برق تولید کردیم. خیانت این جماعت طلبکار که منابع کشور را به تاراج بردند‌ هیچگاه از حافظه‌ی ملت پاک نخواهد شد
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ یک رسانه سعودی به نقل از یک منبع آگاه عراقی ادعا کرد که ازسرگیری روابط بین عربستان سعودی و ایران بزودی احتمالاً در بغداد و با حضور مقامات مسئول دو کشور مذکور و نخست وزیر عراق اعلام خواهد شد. 2️⃣ «جیحون بایراموف» وزیر امور خارجه جمهوری آذربایجان وارد ایران شد و با رئیس جمهور و وزیر خارجه ایران دیدار و گفتگو کرد. 3️⃣ منابع خبری عراقی بامداد امروز از وقوع دو انفجار در یک پایگاه آمریکایی در میدان نفتی العمر در عراق در نزدیکی مرز سوریه خبر دادند. 4️⃣ براثر حمله افراد ناشناس به دو خودروی نظامی طالبان در هرات ۱۸ نفر زخمی و ۲ نفر کشته شدند. 5️⃣ رسانه‌های عربی با اشاره به سفر اخیر وزیر خارجه ایران به ترکیه و سوریه، از ابتکار تهران برای قرار دادن دمشق و آنکارا در مسیر آشتی خبر داد. 6️⃣ منابع اسرائیلی از شکست ارتش این رژیم در رهگیری پهپادهای حزب‌الله در نزدیکی سکوی گازی کاریش خبر داده و اعلام کردند که تنها یکی از سه پهپاد سرنگون شد. 7️⃣ وزیر خارجه ترکیه با اشاره به بهبود روابط سیاسی این کشور با رژیم صهیونیستی گفت: دو طرف روند تعیین سفیر را آغاز کرده‌اند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴تیراندازی در رژه روز استقلال آمریکا در شیکاگو ۶ کشته و ۲۴ زخمی برجا گذاشت. ⏪دوشنبه خونین آمریکا؛ ۳۰ کشته و زخمی بر اثر تیراندازی در شیکاگو 🔻 منابع خبری دوشنبه شب به وقت تهران از تیراندازی در شیکاگوی آمریکا و در مراسم رژه به مناسبت روز استقلال این کشور خبر دادند. 🔹 به نوشته روزنامه "دیلی میل" به دنبال این تیراندازی رژه چهارم ژوئیه در حومه "شیکاگو پارک هایلند" متوقف شد. 🔹 آخرین اخبار از کشته شدن ۶ تن و جراحت ۲۴ نفر در این حادثه حکایت دارد. 👈 با توجه آزاد بودن حمل سلاح در ایالات متحده آمریکا، روزانه خشونت‌های مرتبط با تیراندازی در سراسر این کشور رخ می‌دهد و تعدادی نیز در این حوادث کشته می‌شوند.