eitaa logo
Samen_abhar
158 دنبال‌کننده
9.5هزار عکس
5.7هزار ویدیو
522 فایل
اهداف کانال : هدایت ،روشنگری وبصیرت افزایی امید آفرینی تبیین و غبار زدایی در فتنه ها راه ارتباطی: @Asgari_Rahman @maa1352 @Mahdi_furutan1400
مشاهده در ایتا
دانلود
مردم علیه مردم !؟ برخی بازی خوردگان یا خائنان با تعبیر مردم علیه مردم میخواهند نظام اسلامی را از حمایت مردمی بلکه امنیت و استقلال مردم را از حمایت مردمی و نیروی مردمی محروم کنند. کدام مردم علیه کدام مردم.. خوارج هم مردم بودند یاران مولی ع هم مردم بودند منافقین خلق هم مردم بودند ... رزمندگان رکاب جانشین امام زمان هم مردم هستند .. رسول الله صلی الله و آله خطاب به عمار اگر همه مردم به راهی رفتند و علی ع تنها به راهی دیگر با علی باش .. عزیز باید با حق بود. نظام اسلامی و راهش حق هستند
مردم علیه مردم !؟ برخی بازی خوردگان یا خائنان با تعبیر مردم علیه مردم میخواهند نظام اسلامی را از حمایت مردمی بلکه امنیت و استقلال مردم را از حمایت مردمی و نیروی مردمی محروم کنند. کدام مردم علیه کدام مردم.. خوارج هم مردم بودند یاران مولی ع هم مردم بودند منافقین خلق هم مردم بودند ... رزمندگان رکاب جانشین امام زمان هم مردم هستند .. رسول الله صلی الله و آله خطاب به عمار اگر همه مردم به راهی رفتند و علی ع تنها به راهی دیگر با علی باش .. عزیز باید با حق بود. نظام اسلامی و راهش حق هستند
در جلسه سازمان سیا با گروهک‌های تجزیه طلب کردستان چه گذشت؟ بخشی از بیانیه مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه: 🔹در تاریخ ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ تیمی از C.I.A با پوشش وزارت خارجه آمریکا، با حضور در مقر گروهک تجزیه طلب موسوم «به حزب دمکرات کردستان ایران» در شهر اربیل کردستان عراق با سرکرده آن گروهک بنام مصطفی هجری دیدار و گفتگو کرد. 🔹تیم سازمان جاسوسی آمریکا ضمن تقدیر از ادغام دو جناح گروهک، از آن ها می خواهند که در اغتشاشات رخ داده در برخی شهرهای کردستان ایران، بیش از این ایفای نقش نمایند. 🔹در این نشست، طاهر محمودی، کمال کریمی، محمد نظیف قادری و محمد صالح قادری، سرکرده گروهک را همراهی می‌کردند. شایان ذکر است که در گذشته نیز سازمان سیا، مصطفی هجری و عبدالله مهتدی (سرکرده‌ی گروهک کومله) را به آمریکا فراخوانده و به آن‌ها ابلاغ نموده بود که باید با یکدیگر ادغام شوند و الّا کمک‌های مالی و تسلیحاتی رژیم مافیایی آمریکا به هر دو گروهک قطع خواهد شد! 🔹در اجرای آن دستور و به عنوان گام اول، دو جناح انشعابی حزب منحله موسوم به دموکرات کردستان ایران در تابستان گذشته با یکدیگر ادغام شدند و در حال فراهم آوردن زمینه برای ادغام با گروهک کومله بودند که با افشاگری رسوا کننده وزارت اطلاعات پیرامون وابستگی کومله به رژیم کودک‌کش صهیونیستی مواجه شدند و لذا مجبور به تعویق برنامه دستوری ادغام دو گروهک خائن و وابسته به بیگانگان شدند.
🔴بینی آیت الله بهجت و جراح زیبایی آمریکایی ایت الله بهجت در اثر ریاضت به مقام بالای عرفانی رسیده بودند خبر چشم برزخی ایشان به همه کشورها رسیده بود ، گروهی از جراحان خبره بعد شنیدن خبر چشم برزخی آیت الله بهجت به ایران آمدند و مستقیم به دیدار ایشان رفتند ، یکی از جراحان که در آمریکا جراح بینی وزیبایی بود از بینی بزرگ آیت الله تو دلش خندید وفقط فکری توی سرش گذشت وتوی دلش گفت ایشون کاش میومد آمریکا بینی شون رو عمل میکردم ، این دکتر تو همین فکرا بود که ...
📷جمهوری اسلامی اینه نه اونی که هر شب تو فضای مجازی سرنگون میشه..
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوشیار باشیم برای دمیدن در آتش فتنه، لباس پلیس را پوشیده اند و هر کار ناشایستی را بنام پلیس انجام میدهند پی نوشت: قبلا عرض کردیم و به بهانه این ویدئو جدید باز هم خدمت همه مردم عزیز و برانداز و ضدانقلاب و معترض و بوقچی هایشان اعلام می کنیم: هر کس هرکجا دید یک پلیس یا بسیجی یا لباس شخصی یا منتسب به نظام و پلیس در حال تخریب بیت المال یا آتش زدن بانک و نهادهای عمومی و مردمی است سریع با پلیس و نهادهای امنیتی تماس بگیرد و قبل رسیدن از آنها فیلم تهیه کند تا مشخص شود که این کارها توسط فتنه گران خودفروخته و نفوذیها و گرگ های در لباس میش انجام میشود نه پلیس و بسیج و..
🇮🇷 🖼 | جمهوری اسلامی اینه، نه اونی که هر شب تو فضای مجازی سرنگون میشه...😊 🍃🌹🍃 | | | 🆔http://eitaa.com/meyarpb
این کاریکاتور خیلی زیبا جنگ روایت‌ها را نشان داده است...
برای آرتین، برای معصومیتش سیدمحمدجواد شرافت، شاعر آیینی: 🔹دلت را داغ‌ها در بر کشیدند .. 🔹به خون و خاک و خاکستر کشیدند 🔹سه غم آمد سراغت هر سه یکبار! 🔹پدر .. مادر .. برادر .. پر کشیدند ..
امنیت تضعیف شود دشمن از لاک‌ خود بیرون می‌آید امام جمعه اردبیل: 🔹حادثه شاهچراغ شیراز هشدار بزرگی برای ملت بزرگ ماست این حادثه نشان می‌دهد که اگر اوضاع امنیتی کشور تضعیف شود دشمنان عنود و لدود این ملت از لاک‌های خود بیرون خواهند آمد و حمام خون به راه خواهند انداخت و به دنبال آنها اربابان آنها تمام زیرساخت‌های کشور را با خاک یکسان خواهند کرد. 🔹من در اینجا به تمام دولت‌هایی که در پشت پرده دستور کشتار بی‌گناهان را صادر می‌کنند و در غائله اخیر نیز کاملاً به طمع و آرزوهای کودکانه افتاده‌اند یک جمله از یکی از مراکز تحقیقاتی آمریکا را می‌خوانم یکی از مراکز تحقیقاتی آمریکا می‌نویسد جمهوری اسلامی همه نوع فاجعه‌ای غیر از طاعون را تجربه کرده است جنگ، ایزوله شدن، بی ثباتی، حملات تروریستی، انتقال رهبری، خشکسالی، زلزله‌های بزرگ اما ایران به خوبی مقاومت و سنگرسازی کرده و امروز بسیار مستحکم است.
واکنش روابط عمومی وزارت ارتباطات به اقدام گوگل‌پلی علیه اپلیکیشن‌های ایرانی محمد احسان خرامید: 🔹با توجه به جدول میزان دسترسی‎ها در اپ‎های مختلف مشخص می‎شود، مشکل گوگل پلی دسترسی و استاندارد اپ‎ها نیست، مشکل اصلی بر سر رقابت و انحصار شکنی است. 🔹اول، هجمه‎های فنی و القای «نمی‌توانند»، بعد شبهه در اعتبار و پرده‎های بعدی... 🔹سناریو نخ نما در مقابل استقبال امیدوار کننده کاربران
«سیا» صحنه‌گردان اصلی بخش عمده اغتشاشات در ایران است بخشی از بیانیه مشروح و مشترک وزارت اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه: 🔹مستندات اطلاعاتی موجود نشان می­دهند سرویس جاسوسی سیا (C.I.A) با همکاری سرویس­های جاسوسی هم پیمان و نیابتی­های مُرتجع، پیش از آغاز آشوب­ها، به شیوه‌هایی که اشاره خواهد شد برای راه­اندازی یک غائله­ی سراسری در ایران با هدف ارتکاب جنایت علیه ملّت بزرگ ایران و تمامیت ارضی کشور و نیز زمینه­سازی برای تشدید فشارهای خارجی، طراحی مبسوطی به‌عمل آورده بود. 🔹طبق اطلاعات موجود نقش اصلی را در این میان آژانس اطلاعات مرکزی آمریکا (C.I.A) بعهده داشت و از همکاری نزدیک سرویس اطلاعات خارجی انگلیس خبیث، سرویس اطلاعات خارجی رژیم کودک­کش صهیونیستی (موساد) و سرویس اطلاعات خارجی اَشرافیت بَدَوی آل سعود و چند کشور دیگر برخوردار بود 🔹اطلاعات معتبری در اختیار است که برنامه­ریزی و اجرای عملّیاتی بخش عمده­ی آشوب­ها توسط سرویس موساد با همکاری شقی­ترین گروهک­های تروریستی صورت گرفته است.