eitaa logo
Samen_abhar
159 دنبال‌کننده
9.4هزار عکس
5.7هزار ویدیو
521 فایل
اهداف کانال : هدایت ،روشنگری وبصیرت افزایی امید آفرینی تبیین و غبار زدایی در فتنه ها راه ارتباطی: @Asgari_Rahman @maa1352 @Mahdi_furutan1400
مشاهده در ایتا
دانلود
يادآوري باسلام تا دقایقی دیگر نشست تصویری " گفتمان سازی برای جوان سازی جمعیت" با حضور دکتر بانکی پور برگزار می‌شود. شایسته است مجددا اطلاع رسانی نشست در کانالها صورت پذیرد.تشکر
7.14M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📍بامداد روز شنبه بتول سلطانی یکی از اعضای سابق گروهک تروریستی منافقین که اسناد فساد جنسی و اخلاقی مسعود رجوی را منتشر کرده بود هنگام ورود به آلبانی در فرودگاه مادر ترزای این کشور توسط جمعی از مسئولین گروهک تروریستی منافقین از قبیل فاطمه خردمند (از مسئولین بلندپایه منافقین) ، ذکیه حجتی، صدیقه ابراهیم زاده و نسرین نوذری مورد ضرب و شتم قرار گرفت 🔹 طبق اعلام بتول سلطانی منافقین او را به قتل و تکه تکه کردن جسدش تهدید کردند
♦️ سناریوهای تشدید تنش ناتو و روسیه 🔹 عقب‌نشینی نیروهای اوکراینی از دونتسک و بمباران کی‌یف و چرنیهف توسط روسیه از یک‌سو و نزدیکی نیروهای ارتش اوکراین به خط مقدم نبرد در خرسون از سوی دیگر، نشان‌گر افزایش سطح درگیری در این جنگ است. پرسشی که می‌تواند محل تأمل باشد، این است که آیا این درگیری‌ها ممکن است به منازعه روسیه و ناتو تعمیم یابد؟ 🔸 ناتو به تقویت تسلیحاتی اوکراین ادامه می‌دهد. احتمال اینکه روسیه، واکنش مستقیم نظامی نشان دهد، اندک است. ولی ممکن است به حملات سایبری مبادرت ورزد. یک گام فراتر، این‌ است که عملیات‌های خرابکارانه و مخفیانه‌ای علیه محموله‌ها و خطوط انتقال تسلیحات درون خاک کشورهای عضو ناتو انجام دهد که قابل انتساب به روسیه نباشد. 🔸 تاکنون صرفاً برخی اعضای ناتو به نیروهای خود اجازه حضور داوطلبانه در میادین نبرد اوکراین را داده‌اند و در عین حال نیروهای رزمی و تجهیزات ناتو در خاک کشورهای حوزه بالتیک و لهستان نیز افزایش یافته است. یک قدم فراتر از این، می‌تواند حمله موشکی به مناطق درگیری در اوکراین از خاک کشورهای عضو ناتو باشد. 🔸 چنین اقدامی گرچه تعرض به خاک روسیه نیست، ولی ممکن است مسکو آن را اقدام مستقیم علیه نیروهای خود تلقی کرده و در نتیجه مستقیماً خاک این کشورها را با موشک‌های بالستیک مورد هدف قرار دهد. حتی در صورتی که جنگ مطابق میل روسیه پیش نرود احتمال استفاده از سلاح‌های هسته‌ای تاکتیکی علیه اوکراین نیز برای وادارسازی ناتو به عقب‌نشینی وجود دارد. ✅ وقوع هر یک از این سناریوها وابسته به نوع حمایت ناتو از اوکراین است. روسیه در دونباس در حال پیشروی است و اوکراین در جنوب در پی حفظ اودسا و بازپس‌گیری خرسون است. کی‌یف بدون پشتیبانی هوایی قوی، توان مدیریت چندین جبهه را ندارد. اگر ناتو تصمیم به ورود مستقیم در این عرصه بگیرد، ممکن است مواجهه مستقیم با روسیه به نبردی جدی منجر شود.
♦️ جنگ اوکراین از نگاه چین 🔹 اندیشکده «شورای روابط خارجی اروپایی» در گفتگو با تعدادی از دانشگاهیان چینی، نگاه آن‌ها به جنگ اوکراین را بررسی کرده است. به نظر نویسنده، تمایز نگاه آنان با کشورهای غربی در این است که مفروضات راهبردی‌شان به کلی متفاوت از پیش‌فرض‌های تحلیل‌گران آمریکایی و اروپایی است. 🔸 به نظر چینی‌ها روسیه درصدد تکمیل خلأ هژمونی آمریکا برآمده است. از منظر آنان، پایان هژمونی آمریکا به ظهور جهانی چندقطبی و کثرت‌گرایانه‌تر می‌انجامد. زیرا معتقدند که نظم کنونی جهانی مبتنی بر منافع کشورهای غربی بنا شده است. 🔸 به نظر آنان، این نبرد نه درگیری دو کشور مستقل، بلکه یک نبرد نیابتی میان آمریکا و چین است. آن‌ها اروپا، ژاپن و کره جنوبی را پیاده‌نظام ایالات متحده قلمداد می‌کنند. از منظر آن‌ها این نبرد مانند اختلافات آمریکا و چین درباره کرونا، بخشی از یک رقابت بزرگ‌تر میان پکن و واشنگتن برای کسب برتری بر دیگری است. 🔸 نویسنده با اشاره به این نظرات، بیان می‌کند که غرب باید نسبت به درک کشورهای غیرغربی از مواضع و عملکرد اروپا و آمریکا حساس باشد. این نگرش بخشی از واقعیتی است که مشخص می‌کند چرا غرب نتوانسته برای تحریم علیه روسیه، اجماعی جهانی ایجاد کند.
♦️ روز پس از حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران 🔹 بنیاد ضد ایرانی «دفاع از دموکراسی‌ها» در یادداشتی به بررسی تبعات حمله به تأسیسات هسته‌ای ایران توسط آمریکا و رژیم صهیونیستی پرداخته است. به ادعای نویسندگان این یادداشت با وجود احتمالاتی مانند حمله ایران به نیروهای آمریکایی در منطقه یا پاسخ موشکی حزب‌الله لبنان به اسرائیل، تنها توجیه حمله، نابودی ظرفیت برنامه هسته‌ای ایران است. 🔸 مزیت دیگری که نویسندگان برای حمله برمی‌شمرند این است که یک شکست نظامی می‌تواند اقتدار و اعتبار داخلی حکومت را به شدت زیر سؤال ببرد. گرچه تضمینی نیست که چنین حمله‌ای زمینه یک شورش بزرگ داخلی علیه نظام را فراهم کند، اما می‌تواند به زنجیره‌ای از اعتراضات پیوسته و تدریجی منجر شود. 🔸 نویسندگان گمان دارند که جمهوری اسلامی به دلیل ایدئولوژی اسلامی و ایده امت واحده اسلامی، نخواهد توانست از ناسیونالیسم برای بسیج عمومی علیه این حمله احتمالی بهره‌برداری کند. 🔸 به ادعای این یادداشت، مشکلات اقتصادی موجب شده تا حاکمیت فاقد پایگاه اجتماعی مستحکم و قابل اتکایی باشد. به‌زعم نویسندگان، حتی اقشار ضعیف و فقیر نیز حامی نظام نیستند. در این یادداشت کاهش مشارکت در انتخابات ریاست‌جمهوری دوره سیزدهم به عنوان شاهدی بر این ادعا ذکر شده است. ✅ نویسندگان تصور می‌کنند نگرانی اصلی آمریکا، حمایت عمومی از نظام برای پاسخ به آمریکا و متحدانش می‌باشد. به همین خاطر تلاش می‌کنند با رد چنین احتمالی، سیاست‌گذاران آمریکایی را به چنین اقدامی ترغیب نمایند. در حالی که به نظر می‌رسد نگرانی اصلی آمریکا تشدید تنش‌های منطقه‌ای و عدم موفقیت حمله در نابودی برنامه هسته‌ای ایران باشد.
♦️ کشته شدن أیمن الظواهری در حمله آمریکا به کابل 🔹 جو بایدن، رئیس‌جمهور آمریکا بامداد امروز سه‌شنبه مدعی شد أیمن الظواهری رهبر گروه تروریستی القاعده در حمله پهپادی آمریکا به کابل کشته شده است. 🔹 بایدن در یک سخنرانی ویژه تلویزیونی با بیان اینکه «عدالت برقرار شد و این رهبر تروریست دیگر وجود ندارد»، خاطرنشان کرد که هیچ عضوی از خانواده الظواهری و یا غیرنظامیان در این حمله کشته نشده‌اند. 🔹 براساس گزارش رسانه‌ها، طالبان این حمله را تأیید کرده و آن را «نقض اصول بین‌المللی» خوانده است.
‌ ‌ عراق و دوراهی تفاهم یا بحران؛ ✍چهار پیام تظاهرات بغداد به جریان صدر 🔻امروز عراق شاهد تظاهرات گسترده بخشی از طرفداران گروه‌های شیعه در کمال آرامش و بدون تنش بود که دلالت‌ها و پیام‌هایی را با خود داشت: 1⃣گروه‌های شیعه عراقی نشان دادند که برخلاف ادعاهای جریان صدر، طرفدارانی غیرنظامی دارند که حاضرند برای دفاع از ساختار سیاسی و حاکمیت عراق با وجود همه انتقادها موجود به آن به میدان بیایند. ◾️ به تعبیر دیگر خواسته طرفداران صدر به عنوان بخشی از جامعه عراقی باید از طریق رایزنی و گفت‌وگو پیگیری شود و نه هیچ راهکار دیگری! خط قرمزی که تجمع امروز بغداد رسم کرد از این قرار بود: "هرگونه اقدام به کودتا و یکجانبه‌گرایی ممنوع است." 2⃣ شعارها، دست‌نوشته‌ها و پلاکاردها دلالت برآن دارد که این بخش از جامعه عراق بر جایگاه مرجعیت دینی نجف تاکید داشته و آن را فصل الخطاب خود می‌داند. به گونه‌ای که مانند بحران داعش، نگاه همه طیف‌های دربرگیرنده چارچوب هماهنگی شیعیان به بیت حضرت آیت‌الله سیستانی است. 3⃣خواسته بخش وسیعی از جامعه عراق کنار رفتن مصطفی الکاظمی نخست‌وزیر پیشبرد امور عراق است. تظاهرات امروز بار دیگر پرده از این واقعثت برداشت که نارضایتی‌ها از الکاظمی به حد غیرقابل اغماض رسیده و احتمال استمرار حضور او در الخضراء نزدیک به صفر است. 4⃣تظاهرکنندگان، هماهنگی و همکاری بسیار بالایی را با رهبران سیاسی، از خود نشان دادند. تاکید نوری المالکی و شیخ قیس الخزعلی بر عدم ورود به منطقه الخضراء که طرفداران جریان صدر در آن حضور دارند تماما رعایت شد و این تظاهرات برخلاف ادعای محمد صالح العراقی، شخصیت نزدیک به سید مقتدی بدون هیچ درگیری با نیروهای امنیتی پایان یافت. 👈باید دید جریان صدر به رهبری سید مقتدی چه تصمیمی خواهد گرفت؛ جریان‌های مختلف سیاسی عراق از کرد و اهل سنت گرفته تا شیعیان، مخالفت خود را با بیانیه دو روز پیش مقتدی صدر مبنی بر لزوم تغییر نظام ابراز داشتند. 👈آیا این جریان به فراخوان‌های مختلف برای آغاز یک گفت‌وگوی فراگیر ملی تن خواهد داد یا همچنان بر راهبرد بحران‌زای کنونی اصرار می‌ورزد؟ زمان همه‌چیز را مشخص خواهد کرد!
🔴 گام جدید ایران برای رسیدن به غنی‌سازی ۱۹۰ هزار سو 🔺سخنگوی سازمان انرژی اتمی: 🔹امروز دستور راه‌اندازی صدها سانتریفیوژ جدید صادر شد. این کار در راستای قانون اقدام راهبردی لغو تحریم‌ها و رسیدن به حداقل میزان غنی‌سازی ۱۹۰ هزار سو است. 🔹امروز به سانتریفیوژها گاز تزریق شده و با این کار راه‌اندازی ۱۰۰۰ ماشین IR6 هم به مرحله پایانی می‌رسد. همه این موضوعات را به آژانس اطلاع‌رسانی کردیم.