eitaa logo
Samen_abhar
160 دنبال‌کننده
9.2هزار عکس
5.6هزار ویدیو
519 فایل
اهداف کانال : هدایت ،روشنگری وبصیرت افزایی امید آفرینی تبیین و غبار زدایی در فتنه ها راه ارتباطی: @Asgari_Rahman @maa1352 @Mahdi_furutan1400
مشاهده در ایتا
دانلود
♦️ منطقه در یک نگاه 1️⃣ زلزله‌ای به بزرگی ۶/۱ ریشتر در افغانستان بیش از ۱۰۰۰ کشته و ۱۵۰۰ مصدوم بر جای گذاشت. 2️⃣ نمایندگان رژیم صهیونیستی به طرح اولیه انحلال پارلمان این رژیم رأی مثبت دادند. 3️⃣ «محمد بن سلمان» ولی‌عهد عربستان سعودی پس از سفر به اردن برای دیدار با رئیس‌جمهور ترکیه وارد آنکارا شد. 4️⃣ فرماندهان نیروی دریایی کشورهای عضو شورای همکاری خلیج فارس در نشستی در دوحه، موضوعات مربوط به اقدام نظامی مشترک را بررسی کردند. 5️⃣ وضعیت فرودگاه بین‌المللی دمشق پس از حمله هفته گذشته رژیم صهیونیستی به حالت عادی بازگشت. 6️⃣ ولی‌عهد کویت، به نیابت از امیر این کشور، انحلال پارلمان کویت را اعلام کرد و برای مشارکت در انتخابات سراسری فراخوان داد. 7️⃣ گروه هکری «عصای موسی» از دست‌یابی به شماره تلفن‌همراه سه مقام نظام رژیم صهیونیستی خبر داد و مسئولیت حمله سایبری اخیر به سیستم آژیرهای خطر در اراضی اشغالی را نیز برعهده گرفت.
🇮🇷 🖼 | تنها بخشی از هزاران چاقویی که رژیم‌صهیونیستی از خورده است‌ 🍃🌹🍃 | | 🆔 eitaa.com/meyarpb
♦️ منازعه ترانزیت دریای سیاه در جنگ اوکراین 🔹 یکی از مهم‌ترین اهرم‌های فشار روسیه بر اوکراین، اخلال در مسیر ترانزیتی این کشور از طریق دریای سیاه است. یکی از اهداف کرملین در مرحله اول نبرد، تکمیل اشغال مناطق ساحلی اوکراین بود که ناکام ماند. پیشروی روسیه در خرسون متوقف شد و نتوانست بر اودسا مسلط شود. 🔸 روسیه برای تداوم پیشروی از دریا با محدودیت‌هایی روبروست. از یک‌سو ریسک بروز حملات تصادفی در محدوده آب‌های سرزمینی رومانی و بلغارستان وجود دارد. از سوی دیگر ممکن است ترکیه که تاکنون سعی کرده موضع میانه‌ای بین مسکو و کی‌یف داشته باشد، بیشتر به سوی حمایت از اوکراین تحریک شود. 🔸 بنابراین روسیه ممکن است به جای نزدیکی ناوهایش به سواحل اوکراین، نسبت به مین‌گذاری مناطق نزدیک به آب‌های سرزمینی اوکراین اقدام کند. اقدامی که از یک‌سو امکان برائت و مسئولیت‌گریزی را برای مسکو بیشتر فراهم می‌کند و از سوی دیگر تأثیر منفی روانی و رسانه‌ای آن بر اوکراین شدید خواهد بود. 🔸 ارتش اوکراین نیز با توجه به اهمیت حفظ مجرای ارتباط این کشور با آب‌های آزاد، راهکارهای مختلفی را در پیش گرفته است. تقویت گروه‌های شبه‌نظامی برای نبرد چریکی در خرسون، وادارسازی نیروهای روسی به عقب‌نشینی از میکولایف و حملات تاکتیکی به کشتی‌های روسی در دریای سیاه از این موارد هستند. 🔸 حفظ نقش اوکراین در تأمین غلات یکی از مهم‌ترین اولویت‌های مشتریان کی‌یف است. افزایش قیمت گندم و تورم قیمت نان در اروپا و آمریکا، این کشورها را به تدبیر طرحی برای حمایت از عبور کشتی‌های اوکراینی از دریای سیاه و تسهیل نقل‌وانتقال کالا واداشته است. 🔸 دولت‌های غربی تاکنون سعی کرده‌اند از دیپلماسی عمومی برای فشار رسانه‌ای بر روسیه بهره برده و مسکو را مسئول اصلی افزایش قیمت گندم معرفی کنند. چنانچه دبیرکل سازمان ملل نیز در این خصوص به کرملین هشدار داد. اما آنان نیز نسبت به مواجهه مستقیم با روسیه حتی با هدف حمایت از کشتی‌رانی اوکراین اجتناب دارند. 🔁 مطالب مرتبط: ↙️ جنگ پس از سقوط ماریوپل
⭕️بزرگترین حامیان اوکراین در جنگ با روسیه
💢 مهار شوک ارزی به روش روسی 🔹پس از آغاز درگیری نظامی روسیه با اوکراین و تحریم های غرب علیه روسیه، ارزش پول این کشور با شوک منفی روبه رو و تقریباً نصف شد به طوری که هر دلار آمریکا در این کشور از حدود 70 تا 75 روبل به نزدیک 140 روبل رسید. 🔹با این حال، بانک مرکزی این کشور که پیشتر توانمندی خود را در مهار تورم در این کشور نشان داده بود، با اعمال سیاست هایی از قبیل پرداخت روبل به جای دلار برای خریداران گاز، کنترل موفق خروج سرمایه از راه هایی نظیر محدودیت خروج ارز برای افراد، موظف کردن صادرکنندگان به فروش ارزهای صادراتی و همچنین استفاده از هدف گذاری تورمی به جای سیاست های ناظر به تثبیت نرخ ارز، توانست این کاهش ارزش پول ملی را کنترل کند. 🔹در این میان دور زدن تحریم نفت توسط این کشور و همزمان قیمت های بالای نفت نیز به یاری این کشور در مهار تبعات تحریمی آمد. ✅هم اینک ارزش دلار در این کشور حتی از پیش از جنگ نیز کمتر شده و به حدود 55 روبل رسیده است که طبق گزارش دیروز خبرگزاری فارس کمترین میزان خود در هفت سال گذشته به شمار می رود!
♦️ بررسی توافق انرژی مصر-سوریه-لبنان توسط آمریکا 🔹 دولت آمریکا از امضای توافق مصر، سوریه و لبنان برای صادرات گاز به لبنان استقبال کرد اما مدعی شد که قراردادهای نهایی را بررسی خواهد کرد تا مطمئن شود که در چارچوب تحریم‌های آمریکا علیه دولت سوریه است. طبق توافقی که در بیروت به امضا رسید مصر گاز مورد نیاز نیروگاه برق «دیر عمار» را تأمین خواهد کرد. 🔹 بر این اساس، مصر سالانه ۶۵۰ میلیون متر مکعب گاز طبیعی از طریق خط لوله عربی که از کشورهای اردن و سوریه عبور می‌کند، به لبنان گاز صادر می‌کند. سرپرست وزارت انرژی لبنان گفته است همچنان تضمین‌های نهایی آمریکا نیاز است. همچنین بانک جهانی نیز که وعده تأمین مالی پروژه را داده است باید آن را تأیید کند.
♦️ نقشه راه عادی‌سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی 🔹 اکسیوس گزارش داده است کاخ سفید پیش از سفر جو بایدن به منطقه، در حال کار بر روی یک نقشه راه برای عادی‌سازی روابط عربستان و رژیم صهیونیستی است. برخی منابع به اکسیوس گفته‌اند کاخ سفید هفته گذشته جلسه‌ای در خصوص سفر هفته‌های آینده بایدن به منطقه با حضور کارشناسان اندیشکده‌های آمریکایی برگزار کرده است و در این جلسه، نقشه راه عادی‌سازی عربستان و رژیم صهیونیستی مطرح شده است. 🔹 این منابع گفته‌اند پیش از سفر بایدن، توافقی به دست نخواهد آمد اما او با مقامات اسرائیل و عربستان در این خصوص گفتگو خواهد کرد. یکی از این منابع، استراتژی آمریکا را یک رویکرد گام به گام عنوان کرده است. 🔹 یک مقام اسرائیلی گفته است که انتظار ندارد گره‌گشایی مهمی در ارتباط با عادی‌سازی در جریان سفر بایدن صورت بگیرد اما توافق اعطای مجوز به شرکت‌های هواپیمایی اسرائیلی برای استفاده از حریم هوایی عربستان جهت پرواز به هند و چین، بسیار نزدیک است. 🔹 یک منبع مطلع آمریکایی گفته است کاخ سفید در حال تلاش برای کاهش انتظارات است و بر آغاز فرایند عادی‌سازی تمرکز دارد.
🇮🇷 📸 تصویری از رئیس جدید سازمان اطلاعات سپاه پاسداران در کنار رئیس سابق این سازمان 🍃🌹🍃 🔻 با حکم فرمانده کل سپاه، سردار محمد کاظمی به سمت رئیس سازمان اطلاعات سپاه منصوب شد. 🔹رئیس جدید اطلاعات سپاه سال‌ها مسئول ریاست «سازمان حفاظت اطلاعات سپاه» بود. 🔺حجت‌الاسلام حسین طائب، رئیس سابق نیز با حکم سردار سلامی به سمت مشاور فرمانده کل سپاه منصوب گردید.
🔴 توییت های برخی فعالین رسانه ای حکایت از تغییرات مهمی در کشور دارد
🇮🇷 📝 | سود روزانه این تحول را محاسبه کنید! 🍃🌹🍃 🔻حرکت نخستین قطار باری بین‌المللی از مبدا چین به ایران که زمان لازم برای انتقال کالا را ۲۰روز کاهش میدهد، یک دستاورد مهم و از نتایج راهبرد نگاه به شرق است؛ راهبردی اقتصادی که لیبرال‌های ایرانی -از فرط نگاه ایدئولوژیک به رابطه با غرب- تلاش ‏کردند ایدئولوژیک‌ش بنامند. 🔸تعلق ایدئولوژیک جریان لیبرال به رابطه با غرب و متمرکز ساختن همه ظرفیت سیاست خارجی برای ایجاد رضایت در دولت‌های غربی در حوزه‌های مختلف - از هسته‌ای تا حقوق بشر و منطقه- نه منجر به رضایت غربی‌ها شده و نه حاصلی اقتصادی داشته است؛ بلکه باید گفت هم زیان ‏و هم عدم‌النفع فراوان تجربه کرده‌ایم. 🔹زیان میلیون‌ها دلاری و چند صدمیلیون دلاری که هر روز از زبان عناصر سیاسی جریان لیبرال بابت تاخیر در اجرای برجام بیان می‌شد، واقعی نبود؛ و اجرای برجام و بی‌حاصلی آن، توهم بودن این سخنان را آشکار ساخت. 🔸زیان واقعی، چشم بستن و بلکه دست رد زدن بر ظرفیت‌های شرق بود که امروز می‌بینیم می‌توانست چه دستاوردهایی را برای کشور رقم زند. درباره آثار این تبادل ریلی کالا و کاهش زمانی قابل توجه انتقال بار، اهل تجارت باید نظر دهند و فوایدش را بیان کنند؛ اینک باید سود روزانه این تحول را محاسبه کرد. 🔺‏اما آنچه از نظر راهبردی حائز اهمیت است، آشکار شدن ثمرات راهبرد نگاه به شرق است که رهبر حکیم انقلاب اسلامی سال‌هاست بر آن تاکید دارند و روی زمین مانده است. | | 🆔 eitaa.com/meyarpb