فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آنطرف ایران یعنی هنگ مرزی ارومیه پیکر دو سرباز شهید مظلومانه تشییع میشود
نه رسانهها آمدند و نه کسی مرغ سحر خواند!
روحتان با شهدای کربلا محشور شود که قهرمانان واقعی ایران شمایید🙏
شهيدان #ساسان_امیرخانی و #علی_بیرامی
شاید شما دیوانه وار عاشق
همسرتان باشید ، اما اگر علاقه تان را
پنهان کنید، 👈 او هــــــــرگز متوجه
محبت بــی پایان شما نسـبت به خود
نخواهد شد و بی تردید همیشه نیز از
جانب او 《به بی مهری》 متهم خواهید بود.
#خانواده
⭕️ دو تصویر متفاوت از #مشهد در یک روز
🔹دین فقط ضامن زندگی اخروی نیست، شعور و کیفیت زندگی بهتر در همین دنیا را هم تضمین میکند...
🔴امام خامنه ای :ایمان جوانان هدف بمباران امروز دشمن است
♦️ یک روز امام فرمود: «امروز اسلام محتاج کمک شما جوانهاست.» بعد از ظهرش بنده به خیابانها آمدم و کاری داشتم. دیدم مثل روزهای اوّل انقلاب شده و مردم به طرف پاوه در حرکتند. این ماجرا و این صحنه، بارها تا آخر جنگ تکرار شد.
♦️هر وقت که اسم اسلام و فرمان امام به گوش مردم میرسید، ناگهان میدیدید این ملت، به جوش و خروش در میآید. جوانان شهر را، ده را، دانشگاه را، بازار را، کار و کسب را، میدان فوتبال را، همه را رها میکنند و میروند. برای چه؟ برای اینکه جانشان رادر معرض خطر مرگ بگذارند!
♦️دشمن اینها را دید و تحلیل کرد و فهمید این ملت عقبهای دارد. فهمید تا آن عقبه هست، این ملت را با #محاصره_اقتصادی و با #محاصره_نظامی و یا چه و چه، نمیشود به زانو درآورد.
♦️پس، آن عقبه را باید بمباران کرد؛ فرهنگ او را، اخلاق او را، ایمان او را، ایثار او را، اعتقاد به دین او را، اعتقاد به رهبری او را، اعتقاد به قرآن و جهاد و شهادت او را؛ اینها را باید از بین برد و شروع کرد.
#کلام_ولی
⭕️ توسعه روابط میان ایران و چین و نگرانی های هند
♨️ راجنات سینگ، وزیر دفاع و سوبرا مانیام جیشان کار، وزیر امور خارجه هند هر دو ماه گذشته به طور مجزا به ایران سفر کردند.
🔻بنا به اعلام رسمی هدف از سفر این دو مقام هندی تقویت مناسبات تجاری و گفتوگو درباره چند موضوع مهم منطقهای بوده که از جمله آنها توسعه بنادر چابهار بوده است.
دهلی نو مدتهاست که برای توسعه بندر چابهار و تبدیل کردن آن به یک موفقیت اقتصادی رابطه تنگاتنگی با تهران برقرار کرده است. بندر چابهار در فاصله کمتر از 900 مایلی بمبئی واقع شده و میتواند دروازه بسیار مهمی برای دهلی نو در رسیدن به آسیای میانه و افغانستان باشد.
🔴 از زمانی که بحث توافق تجاری 25 ساله بین ایران و چین جدی شده به نظر میرسد، کابینه هند خیال آرامی نسبت به چشمانداز حضور در ایران ندارد. در زمان سفر ناندرا مودی، نخست وزیر هند در سال 2016 به ایران، ایران، هند و افغانستان توافق سهجانبهای را به نام کریدور حمل و نقل بین المللی در راستای تسهیل انتقال کالا از هند به افغانستان از طریق چابهار امضا کردند.
💢 اما از زمان طرح موضوع توافق تجاری و سرمایهگذاری سنگین چینیها در بنادر ایران این احتمال مطرح شده است که حضور هندیها در پروژههای ایران به خصوص بندر چابهار تحت تاثیر این مسئله قرار بگیرد به خصوص آنکه هندیها نگران بندر چابهار هستند.
🔻اگرچه هنوز توافق تجاری چین و ایران به صورت نهایی امضا نشده، اما هندیها در تلاش هستند تا جای پا در تهران را حفظ کنند. نکته حائز اهمین اینکه سفر سینگ به ایران نخستین سفر یک وزیر دفاع هند طی 20 سال گذشته به ایران محسوب میشود.
‼️ سینگ بعد از ورود به ایران در توئیتر نوشت که مذاکرات بسیار مثمر ثمری را با امیر حاتمی، همتای ایرانیاش داشته است.
🔻وی تاکید کرد: ما درباره موضوعات مربوط به امنیت منطقهای از جمله افغانستان و موضوعات مرتبط با همکاری دوجانبه گفت و گو کردیم.
🔸دو روز بعد وزیر امور خارجه هند وارد ایران شد و بنا به گزارشات هر دو این وزرای هندی در سفر خود به دنبال مطمئن شدن نسبت به ادامه حضور هندیها در توسعه بندر چابهار و برخی دیگر از پروژهها در ایران بودند.
⭕️ هندیها به دنبال آن بودند که مطمئن شوند با ورود چین و نهایی شدن امضای توافقنامه تجاری بین پکن و تهران آنان همچنان میتوانند جایگاه خود در ایران را حفظ کنند.
💢 باید گفت که نگرانیهای طرف هندی بجاست؛ چراکه ایران پس از آنکه دید دهلی نو در توسعه خط ریلی چابهار ـ زاهدان تعلل میکند بلافاصله هندیها را از این پروژه کنار گذاشت.
🔻 به گزارش روزنامه هندو نیوز، شرکت راهآهن ایران تصمیم گرفته است که خود این پروژه را با کمک 400 میلیون دلاری از صندوق توسعه ملی اجرا کند.
⭕️ از طرف دیگر وزارت امور خارجه هند اعلام کرده است که شرکت ویدش از توسعه میدان گازی فرزاد ب که مذاکرات مربوط به آن از سال 2009 در جریان بوده است کنار گذاشته شده است. البته مقامات ایرانی تاکنون اخبار مربوط به واگذاری توسعه بندر چابهار به چینیها را تکذیب کردهاند.
🔴 کیسی سینگ، سفیر سابق هند در ایران در این باره میگوید: توافق تجاری ایران و چین بر روابط استراتژیک هند و ایران و استفاده دهلی نو از بندر چابهار اثرگذار خواهد بود.
وی تاکید کرد: بندر جاسک در غرب چابهار و در نزدیکی تنگه هرمز واقع شده و چین میتواند از این طریق روی مرز ساحلی پاکستان با ایران نفوذ پیدا کند.
‼️ به نظر میرسد البته مذاکرات اخیر طرفهای هندی با ایرانیها موفقیتآمیز بوده و دهلی نو اعلام کرده است که به همکاری با تهران ادامه خواهد داد.
⭕️ وی مورالید هاران، یک مقام بلندپایه هندی، اعلام کرده است که هند و ایران به همکاری در پروژههای توسعهای ادامه خواهند داد و حتی گفت که پروژه خط ریلی چابهار ـ زاهدان به ارزش 1.6 میلیارد دلار دوباره بین دو کشور به جریان افتاده است.
#اقتصاد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
نماهنگ بسیار زیبا به یاد شهید حاج قاسم سلیمانی
#حاج_قاسم
🔺افزایش ۳۰ درصدی حقوق کارمندان "فداکار" صدا و سیما برای کدام خروجی و کار موثر؟!!
🔴 آقای شوالیه علی عسکری که میداند رفتنی است، سلسله اقداماتی را برای بالا بردن هزینه رفتنش و احیانا جلوگیری از آن آغاز کرده است
🔴 افزایش ۳۰ درصدی حقوق سازمان چاق و بیخاصیت با بیش از ۵۰ هزار کارمند و جابجایی پدرخواندههای سیما از جمله اقدامات پیشدستانه علی عسکری است
🔴 نکته جالب این نامه، توافق با سازمان برنامه و بودجه است؛ در شرایطی که هزاران پرستار و کادر بهداشت و درمان کشور ماههاست حقوق و مطالبات خود را دریافت نکردهاند و حتی اعتبار یک میلیارد دلاری آن نیز در پیچ و خم سازمان آقای نوبخت و بانک همتی مانده، این بذل و بخشش کمی عجیب است
🔴 آیا در آستانه ۱۴۰۰ توافق پشت پرده ای با دولت صورت گرفته؟؟
#پرسمان
✅سوال پنجم
چرا ایران از برجام خارج نمیشود ؟
اصلا امکان خروج برای ایران وجود دارد ؟؟
آیا برجام زوایای پنهانی داره که مانع از خروج ایران بشه ؟؟ ممنون
✅پاسخ:
برجام به هیچ وجه یک معاهده بین المللی نیست بلکه یک توافق داوطلبانه دوجانبه بین ایران و شش کشوراست همانطورکه از نامش پیداست(برنامه جامع اقدام مشترک)که مخفف آن می شودبرجام
بنابراین هرکدام ازکشورهاکه خارج شوندطرف دیگر نمی تواند به نهادهای بین المللی مثل دادگاه لاهه مراجعه وشکایت کند(زیراداوطلبانه است )
همانطورکه دیدیدامریکاازبرجام خارج شدوماهم هیچ کاری نتوانستیم بکنیم
ایران هم می تواندخارج شود ودر نهایت هم خارج می شویم و درحال حاظرهم چندگام به سمت خروج برداشته ایم ولی متاسفانه دولت فعلی ماهنوزهم به برجام وامریکاامیددارد باتوجه به اینکه هم تحریم های قبل ازبرجام برگشته وهم تحریم های بیشتری هم وضع شده ومی شود
نکته مهم این است که ثابت شد تمام تذکرات وپیش بینی های رهبرمعظم انقلاب درست بودوتمام خوشبینیهاوخوش خیالیهای آقای روحانی غلط وبیجابود
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ نفوذ بهائیان و یهودیان مخفی در نهاد ریاست جمهوری و شخص خانم ابتکار در محیط زیست به خاطر رصد مکانهای موشکی!!
🎙کامران غضنفری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⛔️ چرا رهبری به مسئولین تشر نمیزن؟؟؟
🔘چرا رهبری گوش مسئولین مفسد رو نمیگیره؟⁉️
⁉️ چرا وضعیت معیشت مردم رو درست نمیکنه؟❓❓❓
🔘 نمیبینه مردم در فقر و بدبختی به سر میبرن؟⁉️⁉️
بسم اللَّه الرحمن الرحیم
خون پاک صدها هنرمند فرزانه در جبهه هاى عشق و شهادت و شرف و عزتْ سرمایه زوال ناپذیر آن گونه هنرى است که باید، به تناسب عظمت و زیبایى انقلاب اسلامى، همیشه مشام جان زیبا پسندِ طالبانِ جمال حق را معطر کند. تنها هنرى مورد قبول قرآن است که صیقل دهنده اسلام ناب محمدى- صلى اللَّه علیه و آله و سلم- اسلام ائمه هدى- علیهم السلام- اسلام فقراى دردمند، اسلام پابرهنگان، اسلام تازیانه خوردگانِ تاریخِ تلخ و شرم آور محرومیت ها باشد. هنرى زیبا و پاک است که کوبنده سرمایه دارى مدرن و کمونیسم خون آشام و نابودکننده اسلام رفاه و تجمل، اسلام التقاط، اسلام سازش و فرومایگى، اسلام مرفهین بى درد، و در یک کلمه «اسلام امریکایى» باشد.
هنر در مدرسه عشق نشان دهنده نقاط کور و مبهم معضلات اجتماعى، اقتصادى، سیاسى، نظامى است. هنر در عرفان اسلامى ترسیمِ روشن عدالت و شرافت و انصاف، و تجسیم تلخکامى گرسنگانِ مغضوبِ قدرت و پول است.
هنر در جایگاه واقعى خود تصویر زالوصفتانى است که از مکیدن خون فرهنگ اصیل اسلامى، فرهنگ عدالت و صفا، لذت مى برند. تنها به هنرى باید پرداخت که راه ستیز با جهانخواران شرق و غرب، و در رأس آنان امریکا و شوروى، را بیاموزد.
هنرمندان ما تنها زمانى مى توانند بى دغدغه کوله بار مسئولیت و امانتشان را زمین بگذارند که مطمئن باشند مردمشان بدون اتکا به غیر، تنها و تنها در چهارچوب مکتبشان، به حیات جاویدان رسیده اند.
و هنرمندان ما در جبهه هاى دفاع مقدسمان این گونه بودند، تا به ملأ اعلا شتافتند. و براى خدا و عزت و سعادت مردمشان جنگیدند؛ و در راه پیروزى اسلام عزیز تمام مدعیان هنر بى درد را رسوا نمودند.
خدایشان در جوار رحمت خویش محشورشان گرداند.
۶۷/۰۶/۳۰
روح الله الموسوی الخمینى
(صحیفه امام، ج۲۱، ص: ۱۴۵ و ۱۴۶)
#هنر
#هنرمند
#نوستالوژیهای_انقلابی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 آخرین وداع جانسوز مادر مرزبان شهید علی بیرامی
تاریخ به احترامتان خواهد ایستاد....
⭕️ همه چیز در خصوص مهندسی انتخابات در آمریکا / قسمت اول
♨️ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، عملا فرآیندی ۱۸ ماهه است، یعنی از زمانی که افرادی به طور رسمی از قصد خود برای ورود به این عرصه سخن گفته و در کمیسیون انتخابات فدرال این کشور، تقاضای (اعلامیه) نامزدی خود را ثبت میکنند، تا انتخابات عمومی در اولین سه شنبه بعد از اولین دوشنبه نوامبر طول میکشد.
🔻رقابتهای انتخاباتی برای تعیین رئیسجمهوری در آمریکا، صرفا یک انتخابات مستقیم تک مرحلهای نیست؛ بلکه فرآیندها، نهادها و قواعدی برای آن تعیین شده که در برخی موارد تنها خاص آمریکاست. از جمله آنها میتوان به «رقابتهای درون حزبی»، انتخاب «نمایندگان حزبی»، برگزاری «مجمع ملی» احزاب، انتخاب اعضای «الکترال کالج» و مواردی اینچنین اشاره کرد.
💢 فرآیندهای اصلی انتخاب رئیس جمهوری آمریکا در قانون اساسی این کشور تشریح شده است و در اصل دوم و متممهای ۱۲، ۲۲ و ۲۳ قانون اساسی اصلاحاتی در آنها اعمال شده است.
🔸البته بسیاری از مراحل فرآیند انتخاب رئیس جمهوری این کشور طی سالهای طولانی و بر مبنای سنتها یا قوانین ایالتی شکل گرفته است. سازوکار انتخابات آمریکا بدین صورت است که ۵۳۸ گزینشگرکه گروهی موسوم به مجمع گزینشگران یا الکترال کالج را تشکیل میدهند.
🔴 مطابق با قانون اساسی یک نقش واسطهای تعیین کننده را در انتخاب ریاست جمهوری آمریکا ایفا میکنند. به عبارت دیگر، انتخابات این کشور با آرای مستقیم مردمی نیست، بلکه نوعی نظارت و انتخاب نخبگی از این طریق بر آن حاکم است. بسیاری از منتقدان سازوکار انتخابات آمریکا، این قبیل موارد را مسیری برای تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات میدانند.
💢 هر کدام از نامزدها بتواند نیمی از آرای الکترال را از آن خود کند، یعنی ۲۶۹ رأی بهاضافه یک (۲۷۰) رئیس جمهور خواهد بود حتی اگر آرای مردمی وی کمتر از آرای رقیب باشد. همین مسئله در انتخابات ۲۰۰۰ ال گور و بوش پسر و درانتخابات دور قبل برای کلینتون و ترامپ به وجود آمد. با این که آرای مردمی ال گور و کلینتون از رقبای خودشان از ۲۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار نفر زیادتر بود، ولی طبق سیستم الکترال کالج رقبای آنها برنده شدند.
آیا انتخابات آمریکا مهندسی میشود یا انتخاباتی آزاد و طبیعی است؟
‼️ پاسخ به این سوال میتواند تصویری از سازوکار انتخاباتی و سیستم قدرت در امریکا را در مقابل دیدگان ما قرار دهد.
🔹اساسا، دو رویکرد در مورد انتخابات ریاست جمهوری در امریکا در فهم و نگاه تحلیلگران داخلی و خارجی به ویژه تحلیل ایرانی وجود دارد.
🔸اول- جامعه امریکا یک جامعه دو حزبی است و فرد سومی تا کنون خارج از سیستم حزبی پیروز رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری نبوده است. این سیستم دو حزبی قدرت و فرصت مهندسی انتخابات را در هر شرایط متناسب با نیازها، اولویتها و راهبردهای هیات حاکمه امریکایی به این کشور میدهد.
⭕️ همه چیز در خصوص مهندسی انتخابات در آمریکا / قسمت اول
♨️ انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، عملا فرآیندی ۱۸ ماهه است، یعنی از زمانی که افرادی به طور رسمی از قصد خود برای ورود به این عرصه سخن گفته و در کمیسیون انتخابات فدرال این کشور، تقاضای (اعلامیه) نامزدی خود را ثبت میکنند، تا انتخابات عمومی در اولین سه شنبه بعد از اولین دوشنبه نوامبر طول میکشد.
🔻رقابتهای انتخاباتی برای تعیین رئیسجمهوری در آمریکا، صرفا یک انتخابات مستقیم تک مرحلهای نیست؛ بلکه فرآیندها، نهادها و قواعدی برای آن تعیین شده که در برخی موارد تنها خاص آمریکاست. از جمله آنها میتوان به «رقابتهای درون حزبی»، انتخاب «نمایندگان حزبی»، برگزاری «مجمع ملی» احزاب، انتخاب اعضای «الکترال کالج» و مواردی اینچنین اشاره کرد.
💢 فرآیندهای اصلی انتخاب رئیس جمهوری آمریکا در قانون اساسی این کشور تشریح شده است و در اصل دوم و متممهای ۱۲، ۲۲ و ۲۳ قانون اساسی اصلاحاتی در آنها اعمال شده است.
🔸البته بسیاری از مراحل فرآیند انتخاب رئیس جمهوری این کشور طی سالهای طولانی و بر مبنای سنتها یا قوانین ایالتی شکل گرفته است. سازوکار انتخابات آمریکا بدین صورت است که ۵۳۸ گزینشگرکه گروهی موسوم به مجمع گزینشگران یا الکترال کالج را تشکیل میدهند.
🔴 مطابق با قانون اساسی یک نقش واسطهای تعیین کننده را در انتخاب ریاست جمهوری آمریکا ایفا میکنند. به عبارت دیگر، انتخابات این کشور با آرای مستقیم مردمی نیست، بلکه نوعی نظارت و انتخاب نخبگی از این طریق بر آن حاکم است. بسیاری از منتقدان سازوکار انتخابات آمریکا، این قبیل موارد را مسیری برای تاثیرگذاری بر نتیجه انتخابات میدانند.
💢 هر کدام از نامزدها بتواند نیمی از آرای الکترال را از آن خود کند، یعنی ۲۶۹ رأی بهاضافه یک (۲۷۰) رئیس جمهور خواهد بود حتی اگر آرای مردمی وی کمتر از آرای رقیب باشد. همین مسئله در انتخابات ۲۰۰۰ ال گور و بوش پسر و درانتخابات دور قبل
برای کلینتون و ترامپ به وجود آمد. با این که آرای مردمی ال گور و کلینتون از رقبای خودشان از ۲۵۰ هزار تا ۵۰۰ هزار نفر زیادتر بود، ولی طبق سیستم الکترال کالج رقبای آنها برنده شدند.
آیا انتخابات آمریکا مهندسی میشود یا انتخاباتی آزاد و طبیعی است؟
‼️ پاسخ به این سوال میتواند تصویری از سازوکار انتخاباتی و سیستم قدرت در امریکا را در مقابل دیدگان ما قرار دهد.
🔹اساسا، دو رویکرد در مورد انتخابات ریاست جمهوری در امریکا در فهم و نگاه تحلیلگران داخلی و خارجی به ویژه تحلیل ایرانی وجود دارد.
🔸اول- جامعه امریکا یک جامعه دو حزبی است و فرد سومی تا کنون خارج از سیستم حزبی پیروز رقابتهای انتخاباتی ریاست جمهوری نبوده است. این سیستم دو حزبی قدرت و فرصت مهندسی انتخابات را در هر شرایط متناسب با نیازها، اولویتها و راهبردهای هیات حاکمه امریکایی به این کشور میدهد.
@samen_esf1399
⭕️ همه چیز در خصوص مهندسی انتخابات در آمریکا / قسمت دوم
🔹به عنوان مثال، در انتخابات پیشین، کاست و طبقهای از لابیستهای قدرتمند مانند لابی صهیونیستی، تراستهای نفتی و کارتلهای اسلحه سازی و شرکتهای سرمایه داری چندملیتی و رسانهها به عنوان حامیان کلینتون ایفای نقش میکردند که به عنوان بخشی از قدرت فائقه و پشت صحنه سیستم امریکا تمایل و تلاش داشتند فضای جامعه امریکا را به سمت حمایت و رای دهی به وی هموار کنند.
🔻اما در عین حال، گروه دیگری از این سیستم نیز با برآوردی که از وضعیت جامعه داشتند و به خوبی انباشت مطالبات عمومی، اعتراض ۹۹ درصدی مردم در قالب جنبشهای تی پارتی و وال استریت به توزیع ناعادلانه فرصتها و امکانات و خدمات، افزایش بیکاری و تعطیلی مشاغل و جایگزینی تولیدکنندگان چینی به جای کارگران امریکایی را جزء مطالبات و خواستههای جدی جامعه امروز امریکا میدانستند، به دنبال مدیریت سیستم و مهندسی آراء در سبد کسی مانند ترامپ بودند.
🔴 با این نگاه، ترامپ هم محصول همین سیستم و با مجوز آن در کنوانسیون ملی حزب جهوریخواه نامزد نهایی حزب میشود و الا میتوانست رای مجمع عمومی حزب را دررقابت با کلینتون در تابستان کسب نکند.
💢 به عبارت دیگر، ترامپ هم بخشی از پروژه مهندسی آرای خفتگان، خاموشان و معترضان خاکستری جامعه آمریکا به سیستم لیبرال سرمایهداری است تا به صورت هدایت شده و کنترل شده در درون سیستم اعتراضاش شنیده شود.
🔹دوم- انتخابات امریکا به صورت طبیعی بوده و از دل این روند طبیعی و دموکراتیک، کاندیداها با ارائه تعریف و تصویری از خود اقبال یا ادبار مردم را نسبت به خود جلب مینمایند.
‼️هر کدام از این نگاهها اگرچه دارای طرفداران و منتقدانی بوده و میتوانند برای رد استدلالهای رقیب و تایید نظرات خود ادلهای را اقامه نمایند، اما به نظر میرسد به تنهایی قادر نیستند تا وضعیت کنونی انتخابات امریکا را تحلیل نمایند.
⭕️ نشانگانی نظیر تلاشهای سراسیمه اوباما در ابراز حمایت از کاندیدای هم حزبی اش خانم کلینتون و حمایت سراسری صاحبان قدرت و ثروت و رسانه از وی در انتخابات دوره قبل میتواند دال بر مهندسی انتخابات باشد، اما فضای جامعه به دلیل انباشت خواستهها و مطالبات که به مرز نقطه جوش رسیده و نامزد دموکرات را جزیی از سیستم و ناکارآمدی گذشته میداند، با کنشی افراطیتر به واکنش در برابر این مهندسی میپردازد.
🔴 از این رو، دور از ذهن نیست که بگوییم سیستم امریکا با ملاحظه پتانسیل فردی در کسی مانند ترامپ که توانایی ایجاد هیجان و غلیان انتخاباتی در جامعه پر از مطالبه و عصبانی از نارساییها و کاستیها برخوردار است، زمینه اوج گیری وی و رسیدن به کاخ سفید را میدهد تا آبی بر آتش زیر خاکستر اعتراض مردم باشد، اما وی را نیز رها نمیکند. ساختار قوه مجریه و لایههای تو در توی قدرت در این کشور به گونهای است که میتواند وی را مدیریت کند.
@samen_esf1399
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روحانی: جنگ اقتصادی طولانی نخواهد بود
پ.ن:بله چیزی از جنگ اقتصادی نمونده حداکثر تا خرداد ۱۴۰۰(پایان دولت دوازدهم)😉
✅ بعدش ان شاالله با تشکیل دولت جوان و حزب اللهی مشکلات کشور رفع و جنگ اقتصادی با پیروزی ملت ایران پایان می پذیرد.
#علی_اصغر_سمیعی
#یادداشت: وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مسئله قره باغ
مواضع منفعلانهی وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران درخصوص بحران قره باغ و خطر حضور گروههای تکفیری در مرزهای شمالی ایران، منجر به جولان برخی کشورها در پیشبرد تحولات منطقه شده است.
احترام به تمامیت ارضی و توقف فوری هرگونه تعرض به خاک کشورهای ثالث، مقابله با نفوذ گروههای تروریستی، آتشبس و آغاز مذاکره سیاسی راهکار پایان مناقشه قره باغ و نقشه راهی برای جمهوری آذربایجان و ارمنستان است که طبیعتا بایستی با میانجیگری یک کشور بیطرف اجرایی شود.
بلاشک پیشبرد چنین موضوع مهمی نیازمند دستگاه سیاست خارجی فعال و مسلطی است که در خوشبینانه ترین حالت در روزهای اخیر در ایران وجود نداشته است.
در این خصوص چند نکته مهم حائز اهمیت است:
– وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران از آغاز درگیریهای قره باغ تاکنون در خاتمه این مناقشه نقشی ایفا نکرده است و سطح پیام اخیر وزیر خارجه به طرفین مناقشه در حد و جایگاه “ایران” و یک کشور همسایه قوی که تبعات جنگ میتواند متوجه آن نیز باشد، نبوده است. یا حداقل اگر تلاش های قابل ذکری در این خصوص صورت گرفته است، دستگاه تبلیغاتی وزارت خارجه باید و موظف است آن را به شکل علنی تری برای همراه کردن افکار عمومی داخل و خارج کشور به انتشار آن اهتمام بورزد.
– با توجه به رفت و آمدهای اخیر وزارت خارجه ایران، اینطور برای عموم به نظر میرسد که در نظر شخص وزیر خارجه، روابط با کویت در سطحی است که برای عرض تسلیت نیاز به سفر و حضور در نزد امیر جدید کویت است، اما سطح درگیری آذربایجان و ارمنستان و خطرات آن در حدی نیست که وزرای دو کشور جهت انجام گفتگو به تهران دعوت شوند! این حجم از بیتوجهی نه تنها نمایانگر رها کردن امنیت کشور بلکه چراغ سبز به افزایش نفوذ برخی کشورها در شمال غرب ایران است. اگر این کار تاکنون صورت گرفته است اما وزرای خارجه کشورهای آذربایجان و ارمنستان و یا معاونان آنها برای حضور در ایران تمکین نمی کنند؛ وزارت خارجه جمهوری اسلامی ایران و مجموعه ی نظام باید کاری کند و طوری برخورد کند که آنها مجبور به انجام آن باشند و این یک گزینه انتخابی برای همسایه های شمالی ایران نیست.
– آیا کارشناسان وزارت خارجه متوجه چالش های امنیتی حضور عناصر گروههای تروریستی در مرزهای شمالی ایران هستند؟ تکفیریهایی که قریب یک دهه در سوریه و عراق با تهدیدات آنها مواجه بودهایم، به لطف دولت ترکیه سر از مرزهای شمالی ایران درآورده اند و علیرغم این موضوع، روستاها و مناطق مرزی ایران هدف راکت و گلوله باران طرفین جنگ واقع شده است که علاوه بر وزارت خارجه، گویای کم توجهی و یا حداقل ضعف عملکردی وزارت دفاع و دستگاه امنیتی نیز میباشد.
– موضع ایران در خصوص مناقشه قره باغ، با استناد به قطعنامههای شورای امنیت سازمان ملل متحد اینست که ارمنستان بایستی از خاک جمهوری آذربایجان خارج شده و طرفین هرگونه کشتار را متوقف کنند. اما این موضوع بایستی از راه سیاسی و حقوقی دنبال شود نه از راه جنگ، کشتار و به کارگیری تروریستهای تکفیری و تجهیزات صهیونیستی. اما وزارت خارجه چه اقدامی در این راستا داشته است؟ جز اینست که روسیه گوی میانجیگری را از ایران ربوده و میزبان گفتگوی دو کشور شد؟ جز اینست که نفوذ ترکیه و رژیم اسرائیل در منطقه افزایش یافته است؟
مناقشه قره باغ مهم است؛ نه از باب درگیری دو کشور کوچک که مساحت آنها مجموعا از استان فارس کمتر است یا از باب تسلیحات ارتش آنها بلکه از این باب که اسرائیل و تکفیریها در باطن و ظاهر این قضیه هستند و این فتنه میتواند آغازگر یک سلسله اتفاقات ناگوار و ویرانگر باشد که با تعلل های بیش از حد ممکن است کنترل سنتی ایران بر مناطق قره باغ برای همیشه از دستان ایران خارج شود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ شنیدنی چهل سال قبل امام خمینی (ره) به یاوهگوییهای اخیر ترامپ
#ارسال_به_دیگران تا برسد به دست ترامپ
🔆 #پندانه
🔸روزی بهلول در حالی که داشت از کوچهای میگذشت شنید که استادی به شاگردانش می گوید:
🔹من در سه مورد با امام صادق کاملا مخالفم!
🔸یک اینکه می گوید: خداوند دیده نمیشود، پس اگر دیده نمی شود وجود هم ندارد.
🔹دوم می گوید: خدا شیطان را در آتش جهنم میسوزاند، در حالی که شیطان خود از جنس آتش است و آتش تاثیری در او ندارد.
🔸سوم هم میگوید: انسان کارهایش را از روی اختیار انجام می دهد در حالی که چنین نیست و از روی اجبار انجام می دهد.
🔹بهلول تا این سخنان را از استاد شنید فورا کلوخ بزرگی به دست گرفت و به طرف او پرتاب کرد، اتفاقا کلوخ به وسط پیشانی استاد خورد و آنرا شکافت !
🔸استاد و شاگردان در پی او افتادند و او را به نزد خلیفه آوردند.
🔹خلیفه گفت: ماجرا چیست؟
🔸استاد گفت: داشتم به دانش آموزان درس می دادم که بهلول با کلوخ به سرم زد و آنرا شکست !
🔹بهلول پرسید: آیا تو درد را می بینی؟
🔸گفت: نه
🔹بهلول گفت: پس دردی وجود ندارد. ثانیا مگر تو از جنس خاک نیستی و این کلوخ هم از جنس خاک پس در تو تاثیری ندارد.
🔹ثالثا: مگر نمیگویی انسانها از خود اختیار ندارند؟
🔹پس من مجبور بودم و سزاوار مجازات نیستم
💟استاد دلایل بهلول را شنید و خجل شد و از جای برخاست و رفت.
ﺧﻮﻧﻪ ﺍﻭﻧﺠﺎﻳﻰ ﻧﻴﺴﺖ
ﻛﻪ ﻳﻪ ﭘﺬﻳﺮﺍﻳﻰ ﺻﺪ ﻣﺘﺮﻯ
ﻭ ﭼﻬﺎﺭ ﺗﺎ ﺍﺗﺎﻕ ﺧﻮﺍﺏ
ﻭ ﻛﻠﻰ ﺍﻣﻜﺎﻧﺎﺕ ﺩﻳﮕﻪ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﻪ...
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﺍﺣﺘﺮﺍﻡ ﻭ ﺩﺭک ﻣﺘﻘﺎﺑﻞ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﺟﺎﻳﻰ ﻛﻪ ﻭﻗﺘﻰ ﺑﻬﺶ ﻓﻜﺮ
ﻣﻴﻜﻨﻰ ﻳﻪ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﻴﺎﺩ ﺭﻭ ﻟﺒﺎﺕ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﺁﺭﺍﻣﺶ ﻭ ﺍﻣﻨﻴﺖ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﻳﻪ ﺍﺳﺘﻜﺎﻥ ﭼﺎﻯ ﮔﺮﻡ
ﺩﺭ ﻛﻨﺎﺭ ﻛﺴﺎﻧﯽ ﻛﻪ ﺩﻭﺳﺘﺸﻮﻥ ﺩﺍﺭﻯ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﻓﻀﺎﻳﻰ ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺧﺸﻢ،
ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺩﻭﺩ و ﺧﺎﻟﻰ ﺍﺯ ﺍﺳﺘﺮﺱ»
ﺧﻮﻧﻪ ﻳﻌﻨﻰ «ﻭﻗﺘﻰ ﻭﺍﺭﺩﺵ ﻣﻴﺸﻰ
ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺰﻧﻰ ﻭ ﻟﺒﺨﻨﺪ ﺑﺒﻴﻨﻰ»
ﻳﻪ ﺧﻮﻧﻪ ﺧﻮﺏ ﻣﺘﺮﺍﮊﺵ ﺑﺎﻻ ﻧﻴﺴﺖ؛ ﻭﺳﻌﺖ ﻗﻠﺐ ﺁﺩﻣﺎﺵ ﺯﻳﺎﺩﻩ.
ﻫﻤﭽﻴﻦ ﺧﻮﻧﻪ ﺍﯼ ﺭﻭ ﺑﺮﺍتون ﺁﺭﺯو میکنیم ...❤️
#خانواده
*فتنه بزرگتر در راه است*‼️
📝 مسعود ده نمکی
🔸 از شواهد امر پیداست، فتنه ای خطرناک و پیچیده در حال شکل گیری است، اما این فتنه رنگ نخواهد داشت .
🚨 اگر سفارش امیرالمؤمنین را در مورد شناخت حق و سپس سنجیدن آدمها به آن را عملی نکنیم، در این فتنه پای خیلی ها روی مین خواهد رفت.
🚨 گذشت زمانی که عده ای روی مین می رفتند تا راه باز شود. امروز خود آقا علمدار معبر است، اگر کسی پایش را از این معبر بیرون که هیچ، پایش را در جای پای آقا نگذارد، نفله خواهد شد.
🚨 فتنه ای که عالم و استاد و طلبه و دانشجو امیر و سردار و سرباز باید در آن امتحانی سخت دهند.
🔹 هر چه امروز در کشور می گذرد معلول حرام خواری و زراندوزی آقا زاده هایی است که به نام دین به کام خود بردند. سکوت خواص و عوام در آن دوران تاوان دارد و امروز که لقمه های حرام دل حضرات را سنگ کرده دیگر حق را از باطل تشخیص نمی دهند و به خاطر همین است که خواص عقب تر از عوام حرکت می کنند.
🔸 فتنه ای که بسان جنگ جمل، همرزمان دیروز را در مقابل هم قرار می دهد. وقتی رسول الله برای عمار از دوران فتنه می گفت، عمار شگفت زده پرسید: یا رسول الله، در آن دوران چه کنیم؟ رسول الله فرمود: آن روز فقط ببین علی چه می گوید.
🔹 اگر فردا دیدید، به جای بی بی سی، فتنه گران جدید قرآن سر نیزه کردند، راه را گم نکنید. اگر دیدید فتنه گران جدید به جای کاکل، بر پیشانیشان پینه سجده داشتند، فریب نخورید. معمار انقلاب فقط خمینی کبیر است و او گفت: پشتیبان ولایت فقیه باشید تا آسیبی به این کشور نرسد، نگذارید معماران قلابی خودشان را به نام دین و انقلاب جا بزنند.
🔸 ثقلین امام؛ وصیت نامه و ولایت فقیه است؛
هر پرچم دیگری ولو به نام دین در برابر اندیشه ولایی و امام بایستد، مصداق اسلام آمریکایی است.
عدالت بی تعالیم اسلام و ولایت، مصداق اسلام من درآوردی است که از علائم آخرالزمان است که به نام دین تیشه به ریشه دین می زنند.
🔹 سخت ترین بخش تاریخ انقلاب در حال شکل گیری است. خواص آلوده خوش سابقه ولی بدآتیه در یک سو از چپ و راست با هم پیمان شده اند اما علی در دل سپاه خود اشعث هائی دارد بس خطرناک، آن ها را دست کم نگیرید .
👈 من به در گفتم ولیکن بشنود
مو به مو این نکته را دیوارها
#هوشیار_باشیم
به این عکس ها دقت کنید.
مربوط به سال ۱۹۷۵ است که امریکا به آنها بورسیه تحصیلی داد. به ترتیب از راست به چپ :
زلمای خلیل زاد
شیر محمد عباس
اشرف غنی
و بعد از گذشت سال ها
اولی شد سفیر امریکا در افغانستان
دومی شد رئیس و از بنیانگذاران طالبان
سومی شد رئیس جمهور افغانستان
#سرباز_نظام_سلطه
✖️رهبرمعظم انقلاب: به رئیسجمهور گفتهام، ضابطهگذاریها برای مقابله با بیماری باید از جایگاه #حاکمیتی و الزامآور باشد
▪️رهبرمعظم انقلاب در ارتباط تصویری با مراسم دانشآموختگی دانشجویان دانشگاههای افسری نیروهای مسلح:
🔻همچنانکه از مدتها قبل به رئیسجمهور و مسئولان محترم گفتهام، ضابطهگذاریها برای مقابله با بیماری باید از جایگاه حاکمیتی و الزامآور باشد.
🔻همچنانکه در موضوع سفر #اربعین، مردم متدین به مرزها نرفتند و در #عزاداریهای محرم نیز ضوابط ستاد ملی را دقیقاً رعایت کردند، عموم مردم باید در مسائلی همچون نرفتن به سفرها و رعایت شیوهنامهها، مراقبت جدی کنند تا از این بیماری خلاص شویم.