فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 برای اولین بار ترافیک تولید شده اینترنت کاربران پیامرسانهای داخلی بیش از دو برابر خارجی شده است
🔸️وزیر ارتباطات در صحن علنی مجلس:
🔹️تمام ظرفیتها را پای کار آورده ایم که حتی اگر روزی قرار شد پیام رسان خارجی هم در کشور فعالیت کند مردم پیام رسان داخلی را ترجیح دهند.
🔹برای اولین بار ترافیک تولید شده اینترنت کاربران پیامرسانهای داخلی بیش از دو برابر خارجی شده است.
🔹️بیش از ۳۰ نوع حمایت برای کاربران پیامرسانهای داخلی در نظر گرفته شده است.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⁉️فرمان عجیب امام برای بازگشت فراری ها به کشور
🔻شما که می گویید مردم طرفدار شما هستند
🔻شما که می گویید مردم منتظر ما هستند پس چرا منتظر ماندید.
🔻شما که می گویید نظام داره سقوط می کند
🔺خب بفرمایید داخل
🔺چقدر انتظار بکشیم...
🔺حداقل بیایید نوچه هاتون را آزاد کنید بی معرفتا
😂ما مردم انقلابی هم منتظر استقبال از شما هستیم
⁉️⁉️⁉️⁉️
🔴حمایت پهپادی آمریکا از اوکراین
🔹شبکه خبری سی ان ان با انتشار این خبر افزود: درحالی که روسیه از نواحی جنوبی اوکراین عقب نشسته است، دولت بایدن از بسته کمک های جدید نظامی خبر می دهد که در این میان یک بخش تسلیحاتی ناپیدایی که اوکراین مدت ها خواستار آن بوده وجود دارد و آن پهپاد چند منظوره «گری ایگل» مجهز به موشک های موسوم به «هل فایر» (Hellfire) است.
🔹این رسانه به نقل از دو مقام آمریکایی که به نام آنها اشاره ای نشده است، نوشت: آمریکا در صدد است تا با ایجاد تغییراتی، گری ایگل را به یک پهپاد مرگبار بدل کند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
دستگیری اغتشاشگر مرتبط با سرویس جاسوسی موساد توسط سربازان گمنام امام زمان(عج) سازمان اطلاعات سپاه پاسداران
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 مناظره جالب درباره توان پهپادی ایران در شبکه صهیونیستی "i24"
🔺 "دکتر «نصیر العمری» تحلیلگر آمریکایی ضد ایرانی: اساسِ نبرد، زیرکی است؛ آنها [اوکراین] از غرب تسلیحات پیشرفته میگیرند و شما [روسیه] تسلیحات پیش پا افتاده و قراضه از کره شمالی و ایران گرفتید!"
🔺 "دکتر «محمود الافندی» تحلیلگر مسائل مربوط به روسیه: هیچ سامانه ضد هوایی نتوانسته یکی از این پهپادها را سرنگون کند و این پهپادها اوکراین را در تاریکی فرو بردهاند؛ 40 درصد انرژی برق اوکراین به وسیله همین پهپادهایی که دکتر العمری قراضه توصیف میکند، از بین رفته است."
✍️ سید محمود نبویان:
🔹️ ۴۷ سرویس اطلاعاتی در دنیا با بودجه ای به اندازه کل بودجه ایران دارای میز ایران هستند و بیش از ۱۱ سرویس اطلاعاتی کل اغتشاشات ایران را فرماندهی و آموزش و تجهیز مالی و تسلیحاتی میکنند مانند سرویس اطلاعاتی آمریکا،انگلیس، اسرائیل، عربستان، اردن، مصر، امارات و ترکیه.
#نبویان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔹اینهایی که جلوی بیمارستان فراخوان میدهند و ترافیک راه می اندازند و اینگونه با صدای بوق ماشین ها آرامش و آسایش را از مردم و بیماران می گیرند همان هایی هستند که در ایام #محرم ، بابت صدای هیئت ها و دسته های عزاداری نگران بیماران می شوند!
#خدایان_تناقض_و_دروغ
#پایان_مماشات
🔻در داخل گرگ و در خارج موش!
🔹سلبریتیهای خارج نشین در حالی نسبت به قوانین کشورهایی که ساکن آن هستند مطیع و فرمانبردار هستند که در یک تناقض آشکار بیتفاوت به قوانین جمهوری اسلامی، مردم ایران را دعوت به آشوب و اغتشاش میکنند.
🔹این افراد کیلومترها دورتر از مرزهای این سرزمین، از ایجاد ناامنی در ایران هراسی نداشته و بیتوجه به عواقب آن، برای این سرزمین نسخه جنگ و آشوب و خشونت میپیچند و در عین حال در جایی که منافع آنان در خطر است در قامت یک شهروند قانونمدار ظاهر میشوند! چرا که به خوبی میدانند در هیچ کجای دنیا قانونشکنی بیپاسخ نخواهد ماند.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎦 یک بام و دو هوای رسانههای بیگانه، اینبار بر بام کسبوکارهای دیجیتال
🔹از یک طرف کسبوکارهای داخلی را تحریم میکنند تا حدود ۵۰۰ هزار کارگر بیکار شوند و از طرف دیگر نگران کسبوکارها در پلتفرمهای خارجیاند!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اولین فیلم از اعتصابات سراسری در بازار تهران؛ امروز: همه مغازهها باز است
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 روایت رئیس جمهور از نماینده خبرگان رهبری که هزینه دامادی فرزندان شهیدش را در راه ساخت کتابخانه هزینه کرد
🔸هیات نظامی ایران وارد پاکستان شد
یک هیات نظامی به نمایندگی از ستاد کل نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران برای حضور در نمایشگاه بین المللی تسلیحات پاکستان موسوم به "ایدههای ۲۰۲۲" وارد شهر «کراچی» شد.
اعضای هیات نظامی کشورمان به ریاست امیرسرتیپ «ناصر مختارزاده» معاون ارتباطات و فنآوری اطلاعات ارتش جمهوری اسلامی ایران دوشنبه شب در بدو ورود به فرودگاه بین المللی جناح از سوی مسوولان پاکستانی و همچنین «حسن نوریان» سرکنسول ایران در کراچی و سرهنگ «مصطفی قنبرپور» وابسته نظامی کشورمان در پاکستان مورد استقبال قرار گرفتند.
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۱
1) یکی از گزاره های اصلی دولت قبل هنگام آغاز کار، این بود که می خواهد "سایه جنگ" را از سر کشور بردارد، اما در کنار گسترش جنگ در ابعاد سیاسی و امنیتی، در سال های پایانی، مکررا از آقای روحانی شنیدیم که کشور درگیر جنگ اقتصادی بی سابقه شده است.برآیند چرخه معیوب و نا متوازن برجام، نه تنها تحریم ها را دو برابر کرد، بلکه سایه ادعایی هم، تبدیل به خود جنگ شد.
دولت آقای رئیسی، در میانه این جنگ اقتصادی سر کار آمد و میراث دار دولت آقای روحانی شد. بنابراین، حرکتش را نه در خلا یا فضایی آرام، بلکه در فضای اقتصادی متلاطم آغاز کرد. در اولین جلسه آقای رئیسی با وزرایی که تا تشکیل دولت جدید سر کار بودند، وزرا گزارش دادند پولی برای پرداخت حقوق مرداد ماه کارکنان وجود ندارد! گزارش ها همچنین نشان می داد در پنجمین ماه سال، همه بودجه ارزی سال مصرف شده است. این نکته را هم در نظر بگیرید که غالبا پنج- شش ماه زمان می برد تا مدیران جدید، به همه جزئیات حوزه مدیریتی اشراف کامل پیدا کنند.
2) مسئولان، به عنوان خدمتگزار مردم، هر قدر هم موفقیت کسب کنند، باز هم بدهکار مردمند. موفقیت کامل در حوزه اقتصاد، متوقف به این است که گره های معیشتی مردم برطرف شود.دولت بر این مبنا، هنوز راه بسیاری برای پیمودن دارد. در عین حال، اگر برخی تحولات اقتصادی 15 ماه گذشته ماه را مرور کنیم، مسیر پیموده شده، با وجود برخی نواقص، امیدوار کننده بوده است.
در حالی که مردم در دو سال گذشته و با اوج گیری شیوع کرونا، همزمان گرفتار غم نان و جان شده و روزانه بالغ بر 700 قربانی را تجربه می کردند، اکنون غالبا یادمان نمی آید که با چنان بلای فراگیری دست به گریبان بودیم. کرونا اکنون در برخی کشورهای پیشرفته غربی، بالای صد تا صد و پنجاه نفر و بیشتر قربانی می گیرد. اما بحمدالله، این بحران بزرگ که به تشدید رکود و بیکاری و تورم کمک می کرد، مهار شد؛ آن هم در شرایط خالی بودن خزانه و تحریم های ظالمانه.
3) مسئله فوریت دار بعدی، که بلافاصله گریبان دولتمردان جدید را گرفت، میراث کسری بودجه 480 هزار میلیارد تومانی بود. برای مقایسه دقیق تر، باید یادآور شد رقم کسری بودجه در سال 1392 (آغاز به کار دولت روحانی) 53 هزار میلیارد بود. به بیان دیگر این رقم ظرف هشت سال، بیش از 900 درصد افزایش یافت و طبعا به همین میزان، به مشکلاتی نظیر تورم دامن زد.
با سرعت رشدی که کسری بودجه در سه سال پایانی دولت روحانی و به ویژه سال گذشته تجربه کرد، خوش بینانه ترین پیش بینی ها این بود که میزان کسری امسال، در مقایسه با درصد رشد کسری در سال گذشته و احتساب تورم 40 درصدی، به حداقل 670 هزار میلیارد یا بالاتر برسد. اما دولت با وجود همه فشار ها و سختی ها، در اولین سال توانسته کسری 480 هزار میلیاردی را به 200 هزار میلیارد تومان کاهش دهد. این رقم، هر چند هنور هم زیاد و مشکل ساز است، اما موفقیتی مهم محسوب می شود و می تواند یکی از دلایل کاهش تورم از 60 درصد به 40 درصد باشد.
4) همین یک میراث کسری بودجه، برای گرفتاری دولت جدید کافی بود. فقدان بودجه و منابع، آن هم به شکل افزایشی، تمام محاسبات و برنامه ها را به هم می ریزد. این در حالی بود که بانیان کسری چند صد هزار میلیاردی، بلا قاصله با اتمام دولت متبوع شان، از طریق مافیای رسانه ای داخلی و خارجی، در کوره مطالبات و اعتراضات اقتصادی دمیدند: از مشکلات کمبود آب و مشکلات کشاورزان بگیرید، تا مسائل صنفی انباشته معلمان، کارگران و بازنشستگان. برخی مدعیان اعتدال و اصلاحات، هماهنگ با اتاق جنگ اقتصادی دشمن، کوشیدند دولت جدید را از دو سو (کسری درآمدی، و دامن زدن به مطلبات تورم سازی که خود متهم انباشت آنها بودند) تحت فشار قرار دهند.
دولت اگر از عهده کسری بر نمی آید، یک چالش بود؛ اگر هم اقدام محض به مسائلی نظیر افزایش چند باره حقوق ها می کرد، هم با نارضایتی دیگر قشرها مواجه می شد و هم به دست خود، به نقدینگی تورم ساز دامن می زد. نقدینگی در هشت سال دولت مدعی تدبیر، نزدیک ده برابر افزایش داشت و می دانستند که این رشد جهشی، در دولت جدید به سرعت و به یک باره قابل مهار نیست.
💢ادامه دارد💢
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۲
5) ریشه چالش دوگانه "کسری بودجه/ افزایش نقدینگی" که تاثیر تصاعدی منفی بر یکدیگ دارند، در آرزو اندیشی برخی دولتمردان گذشته بود. در حالی که زنجیره ای از تحریم های پسا برجامی مانند ویزا، آیسا و سیسادا در همان دوره اوباما، خبر از تشدید تدریجی مضیقه ها می داد، برخی دولتمردان، دست و دلبازانه با درآمدهای محدود ارزی رفتار کردند و ضمن ارزپاشی دولتی، دروازه واردات را به قیمت تحمیل رکود به تولید کنندگان داخلی گشودند.
آنها ناسال 98 بود که چشم گشودند و خود را گرفتار کمبود شدید منابع مالی یافتند و آن شوک بنزینی را وارد کردند. اما با این همه، و در حالی که صادرات نفت به زیر چند صد هزار بشکه رسیده بود، هزینه ها را در بودجه سال 1400 بر مبنای رقم موهوم فروش 3/2 میلیون بشکه در روز افزایش دادند! نوزاد این روند، کسری بودجه 480 هزار میلیاردی بود!
6) دولت رئیسی، با وجود کسری کمر شکن، بالغ بر ۱۱۰ هزار میلیارد تومان از بدهی های دولت قبل را تسویه کرد؛ و ضمنا برخی تکالیف قانونی دشوار مانند متناسب سازی حقوق معلمان (و بازنشستگان و کارمندان) را به اجرا گذاشت. بار مالی این تکالیف، بیش از 60 هزار میلیارد تومان بود و برخی کارشناسان، آن را یکی از عوامل کسری بودجه امسال و دارای آثار تورمی می دانند. دولت در عین حال تلاش کرده، رویه تورم ساز استقراض از بانک مرکزی را به حداقل برساند و منابع درآمدی دیگری (مانند گسترش تجارت خارجی و..) را جایگزین کند.
با این اوصاف، روشن است که روند کاهش نرخ تورم از 60 به 40 درصد در یک سال اخیر، به آسانی و در مسیری هموار اتفاق نیفتاده است. بلکه اگر بنا بود روند دو سه سال قبل ادامه پیدا کند، "تورم سه رقمی" قریب الوقوع می نمود. شگفت و تاسف بار این که شش ماه قبل، برخی نشریات زنجیره ای و کارشناس نماهای وابسته به ستاد های انتخاباتی دولت قبل، هشدار درباره تورم سه رقمی را به جای نسبت دادن به محصول عملکرد دولت مورد حمایت خویش، به دولت رئیسی نسبت دادند، اما به مدد الهی و تدابیر دولتمردان، این مین اقتصادی هم تا حدود زیادی خنثی شد.
7) یک گرفتاری راهبردی دیگر، که دولت جدید سعی کرده پیامد ها و آثار آن را تدریجا مهار کند، رویکرد وارونه "نکاشت و نساخت" بود که به عقبگرد در زمینه پالایشگاه سازی و نیروگاه سازی انجامید و چالش هایی مانند مشکل تامین برق و گاز را در چند سال گذشته به دنبال داشت. سطح چالش به این حد مبتذل رسیده بود که مردم و فعالان اقتصادی از دولت می خواستند جدول خاموشی ها را اعلام کند تا بتوانند برنامه ریزی کنند، اما همین هم دریغ می شد.
این، خروجی مدیریتی بود که در حوزه نفت می گفت «پالایشگاه سازی، کثافت کاری است»، در حوزه نیرو ادعا می کرد «ساخت نیروگاه برای ۲۰۰ ساعت، توجیه اقتصادی ندارد و زیر بار فشار مافیای نیروگاه سازی نمی روم»؛ در حوزه ساخت و ساز مسکن افتخار می کرد حتی یک واحد مسکونی نساخته؛ و در حوزه کشاورزی مدعی بود «تاکید بر خودکفایی در تولید گندم اشتباه است»!
8) یک موضوع قابل مطالعه، مسیر زیگزاگ در حوزه مهار مصرف (و قاچاق) بنزین پس از تحریم هاست که اهتمام برای تولید و صادرات و ارز آوری انجامید، اما متاسفانه سوء تدبیر فاحش دولت قبل، موجب عقبگرد شد. اکنون به خاطر افزایش چشمگیر مصرف، بنزین تولیدی عمدتا تکافوی مصرف داخلی را می کند و امکان تداوم صادرات آن فراهم نیست.
مدیریت مصرف در کنار صادرات، می توانست میلیارد ها دلار منابع جدید برای سرمایه گذاری تامین کند و مقدمه ایجاد اشتغال برای مردم باشد. قیمت بنزین تا قبل از تصمیم سال 94 دولت روحانی برای حذف سهمیه بندی و ثابت نگه داشتن نرخ، غالبا سالانه طبق قوانین بودجه افزایش تدریجی پیدا می کرد. اما با این تصمیم غلط که برای گل و بلبل نمایی شرایط اقتصادی پسا برجام اتخاذ شد، مصرف بنزین به رکورد بالای 100 میلیون لیتر در روز رسید.
💢ادامه دارد💢
ملاحظات و موفقیتها
در کارنامه اقتصادی دولت -۳
دولت روحانی چهار سال بعد (1298)، خزانه را خالی یافت و در اقدامی غافلگیرانه، قیمت را 300 درصد افزایش داد که بهانه ای برای شبیخون دشمن در آبان 98 شد. در چهار ساله پس از آن ماجرای تلخ، قیمت بنزین در حالی ثابت مانده، که میراث دولت روحانی، تورم 60 درصدی بوده است. (قیمت هر لیتر بنزین، را با قیمت سه تا پنج هزار تومانی هر بطری نیم لیتری آب معدنی مقایسه کنید).
بدین ترتیب، دولت در چهار سال گذشته، ناچار شده بالغ بر چند صد هزار میلیارد تومان را از بودجه های عمرانی و سرمایه گذاری و اشتغال کسر کند و به یارانه پنهان بنزین اختصاص دهد. برآورد روزنامه ایران در دولت سابق این بود که هزینه قاچاق سوخت در فاصله سال های 94 تا 98، بالغ بر 144 هزار میلیارد تومان بوده است. هزینه افزایش روزانه 14 میلیون لیتری مصرف بنزین ظرف چهار سال اخیر را اهل فن باید محاسبه کنند. آیا اگر فقط در همین زمینه، تدبیر درست و عادلانه برای مدیریت مصرف در کنار حمایت از طبقات پایین انجام می شد، بحران کسری بودجه یا کمبود منابع سرمایه گذاری، به شدت چند سال اخیر بود؟!
9) تامین امنیت غذایی کشور، افزایش تقریبا دو برابری خرید تضمینی گندم با قیمتی امیدوار کننده و تسویه به موقع با کشاورزان، یکی از موفقیت های مهم در وضعیت بحران جهانی مواد غذایی و افزایش سرسام آور قیمت ها -به ویژه پس از جنگ اوکراین- است. شرح ماجرای "واگذاری ده ها میلیارد دلار به نرخ رانتی 4200 تومان"، خارج از مجال این نوشتار است. دولت سابق، پس از سه سال واگذاری و جارو شدن خزانه، بی سر و صدا، ارز بیست قلم کالا را حذف کرد. ادامه این روند ممکن نبود و عقلانیتی پشت سر تصمیم رانت ساز وجود نداشت.
دولت جدید ناچار شد یکی از سخت ترین تصمیمات را بگیرد؛ به ویژه این که پیامد های جنگ اوکراین، در حال تشدید بحران جهانی امنیت غذایی بود. کشور ما در حالی توانست این بحران را با کمترین چالش ممکن سپری کند، که کشورهای بسیاری از جمله در غرب اروپا، با بحران گرسنگی دست و پنجه نرم می کنند. بر اساس گزارش "گلوبال هانگر ایندکس"، ایران رتبه سی و پنجمین کشور دارای کمترین گرسنه را در بین دویست کشور دارد و شاخص گرسنگی در محدود Low قرار گرفته است. دولت در عین حال باید، برای کاهش شکاف طبقاتی، باز توزیع هدفمند یارانه ها (پرداخت عادلانه و نا مساوی، در خدمت دهک های پایین درآمدی) را در اولویت قرار دهد.
10) رونق دیپلماسی اقتصادی، رشد 31 درصدی تجارت خارجی و مثبت شدن تراز تجاری، رشد 40 درصدی صادرات غیر نفتی، افزایش یازده برابری صادرات نفت که در مقطعی، به حدود صد هزار بشکه افول کرده بود، و کمک برای احیای برخی واحدهای تولیدی در معرض تعطیلی، از دیگر اقدامات مثبتی است که در یک سال گذشته اتفاق افتاده و بخشی از آثار جنگ اقتصادی دشمن (به علاوه سوء مدیریت داخلی) را مهار کرده است. طبیعی است فهرست این اقدامات که بعضا اشاره شد، برای رونق اقتصاد و رفع مشکلات معیشتی کفایت نمی کند؛ اما نشان می دهد که روند فعالیت ها، امیدوار کننده است.
یکی از چند علت دستپاچه شدن دشمن برای دامن زدن به بی ثباتی و نا آرامی نیز، رصد مجموعه این موفقیت هاست. رادیو فردا ارگان سازمان سیا دو هفته قبل، گزارش هایی با عنوان "جهش ۱۶ درصدی نرخ دلار از آغاز اعتراضات" و "رکود ۸۰ تا ۹۰ درصدی بازار لوازم خانگی؛ اعتراضات اخیر بر رکود بازار دامن زد" را منتشر کرد و از این که برخی کسب و کارها و واحد های تولیدی دچار رکود شدند، ابراز خوشحالی کرده بود. دشمن در کنار راهبرد تحریف و نا امید سازی مردم، از تمرکز مسئولان بر روی اولویت ها نگران است و می خواهد این تمرکز را به هم بزند.
💢یادداشت روز کیهان💢
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تودهنی پدر نوید بادپا به سردار آز پول
دکتر بادپا: فوت فرزندم هیچ ارتباطی به اتفاقات و اغتشاشات اخیر نداشته است.
رسانههای معاند در خبری کذب، اعلام کرده بودند که نوید بادپا، دانشجوی رشته بیهوشی دانشگاه آزاد ورامین، در اعتراضهای تهران دستگیر و بر اثر ضربه به سر کشته شده است.
🔸دستگیری یک گروه تروریستی مسلح در سراوان
اعضای یک گروه تروریستی مسلح در سراوان که قصد ورود به یکی از اماکن عمومی را داشتند با هوشیاری نیروهای امنیتی شناسایی و دستگیر شدند.
🎥 افول شدید جریان ضدانقلاب با آشکار شدن اهداف پشت پرده این جریان مزدور و وطن فروش؛
با وجود فراخوان گسترده و حمایت های مادی و معنوی گروهک های معاند و پای کار آمدن ظرفیت کامل رسانه های بیگانه در حمایت از این جریان مزدور، بررسی های میدانی و تحلیل تصاویر تجمعات صورت گرفته با در نظر گرفتن فراوانی جمعیت، اماکن و مناطق حضور، استقبال شهرستان ها از این فراخوان گویای افول شدید و شکست این پروژه مضحک است.
برخی از فیلم های واصله از شیراز، ایذه، و چند نقطه محدود در شهر تهران به خوبی گویای شکست این فراخوان است.
این جریان نه تنها در به صحنه کشاندن بازاریان برای اعتصاب موفق نبوده بلکه حتی درایجاد آشوب نیز نمایش مضحکی را با تعدادی محدود در چند شهر و چند نقطه تهران به نمایش گذاشت.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 شکست پروژه اعتصاب با "نه" کسبه و بازاریان به فراخوان ضد انقلاب
🔹️ به دنبال تبلیغات وسیع رسانهای ضدانقلاب مبنی بر تعطیلی بازارهای شهرهای ایران و آغاز اعتصابات سراسری و خیابانی بازدید میدانی خبرنگاران ایرنا در مراکز استانها نشان میدهد، اصناف و بازاریان در شهرهای مختلف کشور مغازههای خود را تعطیل نکردند و فعالیت عادی خود را همچون روزهای گذشته انجام دادند.
🔹️در بیشتر کلانشهرهای کشور همچون مشهد، رشت، گلستان، اردبیل، گرگان، زنجان، قزوین، تبریز، زاهدان، سمنان، شهر ری، شیراز، یاسوج، کرمان، مازندران، همدان و البرز کسبه با فراخوانهای ارائه شده توسط شبکههای معاند در فضای مجازی برای ایجاد وقفه در زندگی روزمره مردم و فعالیتهای اقتصادی همراهی نکردند و بازاریان طبق روال به فعالیت خود ادامه دادهاند.
🔹️همراهی نکردن اصناف و بازاریان با فراخوانها برای به تعطیلی کشاندن کسب و کارها در روز سهشنبه ۲۴ آبان ماه نشان میدهد مردم از اهداف پشت پرده معارضان برای برهم زدن نظم عمومی و ایجاد تفرقه و ناامنی در کشور آگاه شدهاند و پروژه اعتصاب نیز همچون دیگر توطئههای دشمنان با شکست روبرو شده است.
🔴 کاسبی لیدرهای اغتشاشات در روز اعتصابات!
🔹 شاید برایتان جالب باشد که بدانید برخی از سلبریتی هایی که این روزها مشغول لیدری اغتشاشات هستند و در روزهای اخیر تلاش کردند مغازه داران ایرانی را دعوت به بستن مغازه و اعتصاب کنند، خودشان حتی حاضر نشدند برای یک روز تجارت کثیفشان (سایت های شرط بندی) را تعطیل کنند و سایت های شرط بندی وابسته به آنان امروز مشغول به فعالیت بوده است
🔹 آری این جماعت حتی حاضر نیستند یک روز از پول کثیف شان دست بکشند آن وقت ژست لیدری اغتشاشات گرفته و بازاریان ایرانی را به دلیل باز کردن مغازه هایشان را بی شرف می خوانند!
🔹 اسامی برخی از لیدرهای اغتشاشاتی که امروز سایت های شرط بندی شان فعال بوده است:
🔹 ساشا سبحانی
دنیا جهانبخت
شادمهر عقیلی
داود هزینه
پیام صادقیان
پویان مختاری مهرداد پولادی