بسم الله الرحمن الرحیم
✅رئیس جمهور منتخب و چالش های وی
👈نحوه ارتباط و تعامل با مجلس،مجلسی که برآیند وضعیت سیاسی نمایندگان آن گویای تضاد با دولت پزشکیان است بویژه در رای اعتماد به وزرای پیشنهادی.
👈چینش و نحوه چیدمان کرسی های مدیریتی کلان کشور ،تغییر نحوه چینش مدیران در سه سال گذشته در دولت کار و فعالیت شهید رئیسی بر مبنای گام دوم امام خامنه ای عزیز و انتصابات با توجه ارزش های اسلامی و اعتقادی و کارایی و ایمان و تقوا و...بوده است.قطعا دستکاری و تغییر در این سیستم به مثابه دست زدن به یک بمب و مین خواهد بود.قطعا تغییر اتوبوسی در مدیران ارشد و میانی در دولت پزشکیان در کار خواهد بود.
👈 موضوع سیاست خارجی و موضوعاتی از قبیل احیای برجام و پیوستن به سی آف تی و اف ای تی آف ،پاندمی و سند ۲۰۳۰،هر مورد از این موضوعات چالشی بزرگ برای کشور خواهد بود تا چگونه با آنها در دولت چهاردهم برخورد شود.
👈 موضوع افزایش قیمت حامل های انرژی بویژه بنزین و گازوییل ( که تبلیغات انتخاباتی و توسط مسئولین ستادهای انتخاباتی دکتر پزشکیان به آنها پرداخته شد) پیامدهای و عوارض این افزایش سنگین خواهد بود چون جامعه و آحاد مردم توان تحمل هیچ افزایشی را نخواهند داشت.
👈بررسی و تعیین تکلیف با موضوع و مسئله دلار در مبادلات خارجی و بین المللی و...در دولت شهید رئیسی دلار زدایی مد نظر و در دستور کار قرار گرفته بود. در دولت پزشکیان احتمال رها شدن فنر متورم قیمت ارز وجود دارد.
👈 موضوع محور مقاومت و مدیریت جنگ منطقه ای رژیم صهیونیستی و نحوه مواجه شدن دولت پزشکیان با آن .تغییر ریل یا استمرار حمایت به تصمیمات مدیریت اجرایی کشور کره خورده است، قطعا پزشکیان ظرفیت و پتانسیل حسن فریدون را ندارد و اگر بخواهد همراه همگام با سیاستهای نظام حرکت کند ممکن است منجر به بحران هایی برای دولت خواهد بود.
👈 موضوعات چالشی دیگر در بعد بین المللی اتفاقات چند ماه اینده جهانی از جمله انتخابات ریاست جمهوری در آمریکا ، جنگ روسیه و اوکراین ،اصطکاک بین چین و تایوان و تحولات آمریکای لاتین و...است.انچه در تبلیغات انتخاباتی و مناظرات از پزشکیان دیده شد،با توقعات و ساختار نظام متفاوت است و حرکت میان این دره متناقض منجر به صدماتی به دولت وی خواهد شد.
👈نکته مهم این است که پزشکیان در سه گانه،افزایش قیمت سوخت و انرژی ،رها سازی کلنگ تورم بر نرخ ارز و تعامل با مجلس شورای اسلامی و تغییرات گسترده در دولت با حجم بی سابقه ای از اصطکاک و چالش و بحران مواجه خواهد شد.
🟢البته پیش بینی نگارنده متن موجود است. ان شاءالله که موارد مذکور رخ ندهد و دولت در بهترین شکل ممکن امور را تدبیر و چرخ کشور بچرخد. ان شاءالله
🖌سهراب خلیلی
۱۶ تیر ۱۴۰۳
وقتی دغدغه بزرگتری از پیروزی جبهه انقلاب وجود دارد..!
صابرین نیوز نوشت:
🔹 واقعیت پشتپرده نزدیکان سعید_جلیلی روز به روز بیشتر مشخص میشود، در تصویر پیوست شده توئیت یکی از مشاوران جلیلی را میبینید که نشان میدهد دغدغه آنها رای نیاوردن اصلاحطلبان نیست، حتی دغدغه شان حفظ شأن و پیروزی جبهه انقلاب نیست، برای همین هم سعید جلیلی نظر شورای وحدت جبهه انقلاب را نپذیرفت. چرا؟ چون آنها هدفی بالاتر از پیروزی طبقه متدین داشتند؛ هدفی بالاتر از جبهه انقلاب، هدفی بالاتر از ایران سربلند و آن هم شکست دادن قالیباف بود.
🔹تبریک میگوییم شما موفق شدید. شما هم در سال 1392 قالیباف را شکست دادید و روحانی را رئیس جمهور کردید، و هم در سال 1403 قالیباف را شکست دادید و پزشکیان را رئیس جمهور کردید.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 چرا باید مراقب عدم انتشار و جا افتادن گزاره ی "رای قومیتی" به آقای پزشکیان باشیم
✍سید علیرضا آلداود
🔴 در شورشهای پاییز ۱۴۰۱ و پیش از آن یکی از گزارههایی که دشمنان بخصوص آمریکا و رژیم صهیونسیتی در داخل کشور روی آن برای براندازی نظام حساب کرده بودند، شکاف قومیتی-مذهبی بود.
🔴شکاف قومیتی - مذهبی را سالهاست دشمنان ملت ایران به عنوان گزاره ی مهم برای ایجاد اختلاف، شورش، تجزیه و براندازی در ایران در استاد و تحلیلهای راهبردیشان آوردهاند و روی آن حساب ویژه ای باز کرده کردهاند.
🔴پان ترکیسم، پان کردیسم و ... برچسب های آنان برای نمایش و تثبیت این شکاف قومی - مذهبی است.
🔴حال امروز پس از مشخص شدن نتیجه ی انتخابات برخی از گروه ها ندانسته و برخی دانسته در تشدید این گزاره در داخل کشور بخصوص مناطق ترکی و آذری در حال کنشگری هستند و نمی دانند چه سم مهلکی را در جامعه دارند منتشر میکنند.
🔴این گزاره "رای قومیتی"به آقای پزشکیان، در داخل کشور عزیز ما یک فرایند طبیعی است که ریشه در فرهنگ ایران عزیز دارد. به واژه های " هم زبان " و " همشهری" و " هم ولایتی " و... دقت کنید که بر روی تمام رفتارهای زندگی ما اثر جدی دارد.
🔴امروز انتخابات تمام شده است و باید ایران اسلامی یکپارچه با رفاقت به دولت کمک کنند تا شاهد رفع مشکلات و پیشرفت کشور باشیم.
🛑فراموش نکنیم ما در کشور عزیزمان با هم عضو یک خانواده هستیم و نباید ندانسته در پازل چیده شده توسط دشمن بازی کنیم.
🔴اتحاد و تحمل مخالف ذیل ولایت مطلقه فقیه از اصول اصلی فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی ماست مخصوصا اگر ادعای ولایتمداری داریم.
سید علیرضا آلداود
👈 عضو شوید
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هشدار رهبر انصارالله یمن به عربستان: بانک در برابر بانک، فرودگاه در برابر فرودگاه/ فرودگاه ریاض را میزنیم و کاری میکنیم بانکها از ریاض منتقل شوند.
🔻سید عبدالملک بدرالدین الحوثی: ما نمیتوانیم تماشاگر اقدامات عربستان علیه ملت مان باشیم و در نتیجه بی تفاوت نخواهیم بود.
🔻 ملت ما با تمام توان و وجود از ملت فلسطین حمایت میکند و موضوع فلسطین را بر مسائل خود اولویت میدهد؛
🔻بانک در برابر بانک؛ کاری میکنیم بانکها از ریاض به جاهای دیگر منتقل شوند. اگر عربستان کاری میکند که بانک مرکزی از صنعا به جای دیگر منتقل شود ما هم کاری میکنیم که بانکها از ریاض به جای دیگر منتقل شوند.
🔻به هر اقدام عربستان پاسخ خواهیم داد اقدام علیه فرودگاه صنعا منجر به اقدام علیه فرودگاه ریاض خواهد شد. ما مقابله به مثل خواهیم کرد.
🔻به هیچ عنوان نمیپذیریم که اقدامات احمقانه و تجاوزگرانه عربستان علیه کشور ما انجام شود و ما ساکت بنشینیم.
🔻اقدامات احمقانهای از سوی عربستان میبینیم. همه می دانیم رسانهها و شبکه های تلویزیونی شما در خدمت و در کنار اسرائیل است؛ بدانید پیامدهای وخیمی در انتظار شماست.
#انقلابیون
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ملیحه محمدی، تحلیلگر سیاسی ساکن آلمان: حاکمیت در ایران، انتخابات را در شرائط اضطراری به بهترین شکل و با رعایت مُرّ قانون برگزار کرد
◀️ انتخابات ایران، نشان از مدنیت و فرهنگ بالای مردم بود که خارجنشینان باید یاد بگیرند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
با نقشه خاتمی؛ پزشکیان
هرگز رئیس جمهور نمی شد
🔹آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت:
🔻"قدردان وسعت نظر و گرهگشای مقام معظم رهبری هستم که در این انتخابات عرصه را برای مشارکت و رقابت و سلامت و نقشآفرینی بیشتر گشودند.
🔻اینکه رای ها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوق ها بیرون می آمد".
🔹در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما جفا و کم لظفی است که القا شود متولیان انتخابات، امانتدار رای مردم نیستند. در سلامت انتخابات همین بس که بارها نامزدهای رقیب هم، در عین ناباوری پیروز شده اند و نتیجه، در موارد متعدد قابل پیش بینی نبوده است.
🔹البته نگرانی آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا و انگلیس و اسرائیل، در مقابل ۲۴/۵ رای میلیون اکثریت ملت، سر به آشوب گذاشتند، و کشور را گرفتار دو دستگی و سپس تحریم های گسترده دشمنانی کردند که از دیدن دودستگی، جرئت پیدا کرده بودند.
🔹آقای پزشکیان طی سه روز گذشته، دو بار با خاتمی ملاقات کرد، یعنی همان کسی که اگر بازیگری او و موسوی در نقشه آمریکایی- صهیونیستی پیش می رفت، نه اثری از امنیت و ثبات کشور باقی مانده بود و نه انتخابات، که آقای پزشکیان یا هر کس دیگر بخواهد انتخاب شود.
🔹خیرخواهانه باید به آقای پزشکیان یادآور شد که امثال خاتمی به شهادت گذشته شان، خیر خواه او و هیچ کس دیگری نیستند. بنابراین باید فاصله ایمنی لازم را با آنها حفظ کردد. و این جدای از این نکته مهم است که رئیس جمهور در مراوداتش نباید خود را وامدار کسی یا کسانی نشان بدهد. رئیس جمهور فقط وامدار مردم و نظام است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔆زنگ عبرت
🔴آینده جهان با ظهور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف بسیار درخشان خواهد و این مهم با جهالت زدایی محقق خواهد شد
♦️برای ظهور منجی باید انسان ها خود برای نجات خود اقدام نمایند
ان الله لا یغیرو ما بقوم حتی یغیرو ما بانفسهم
با صلواتی همه صالح شوید
جلوه ای از انک کادح شوید
✅برای ظهور مهدی موعود باید خود مسیر هدایت او را هموار نماییم
روش این هموار سازی در قرآن تبیین شده است
انا هدیناه السبیل اما شاکرا و اما کفورا
با صلواتی همه مهدی شوید
فارغ از رسم بد عهدی شوید
✅پیش بینی می شود غربالگری قبل از ظهور با تکان های شدید انجام خواهد شد
به مراتب سخت تر از گذشته،
ما در دوران درد مخاض(زایمان ) قرار گرفته ایم
با زایمان مادر هم مادر از شدت آلام زایمان رهایی می یابد و هم نوزاد از تنگای
رحم مادر پا به دنیای فراخ عالم هستی می گذارد
✅برای نجات از وضعیت سخت معیشتی و بلا های آخرالزمان توصیه به توسل و دعا برای دفع بلایا شده است
ادفعوا امواج البلا بالدعا
دعای الهی عظم البلاء را در تعقیبات نماز های یومیه و هنگام غروب فراموش نکنید
✅حضور حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف را در کنار خود احساس کنید او از رگ گردن به شما نزديکتر است
ونحن اقرب الیه من حبل الورید
✅ذکر شریف صلوات گره گشای
امر ظهور است پس از هر صلوات وعجل فرجهم و فرجنا بهم را فراموش نکنید
✅برای خود وجود قائل نباشید
استغفار را در کنار ذکر صلوات تکرار کنید
بزرگترین گناه ما وجود بخشیدن به خود است
وجودک ذنب لاتقاس به ذنب
✅به ظهور حضرتش امیدوار باشید
آمدن او حتمی است
ان وعد الله حق
شرط آمدنش اصلاح تک تک بندگان خدا ست
ونرید انمن علی الذین استضعفوا فی الارض و نجعلهم ائمه و نجعلهم الوارثین
ان الارض یرثها عبادی الصالحون
✅روز شمار معکوس ظهور آغاز گردیده است وصبح صادق ظهور در حال دمیدن است ان شاءالله بزودی صیحه ی آسمانی در آسمان سینه ی شما به صدا در می آید
و بر دیوار کعبه ی قلوبتان تکیه خواهد زد
قلوبتان حرم الله فراتر از کعبه است
القلب حرم الله لاتسکن حرم الله غیر الله
✅از هرچه غیر خدا دل ببرید و جز خدا نبینید تا از بند شرک رهایی يابيد اوست که بندگانش را کفایت میکند
الیس الله بکاف عبده
✅با صلوات بر محمد و آل محمد که ذکر اکبر است دل آرام دارید
صلوات ذکر الله است
الا بذکر الله تطمئن القلوب
✅صلوات ضرباهنگ قدم های یوسف فاطمه سلام الله علیها ست
✅ با سربازی برای نائب امام زمان (عج) ،افکار و ذهن خود را معطوف به امام زمان علیه السلام کنید
و از جنجال های فراوان و پر زرق و برق
دنیای سیاست خود رابرهانید
یا بقیه الله
تا نیایی گره از کار جهان وا نشود
✅اللهم انا نشکوا الیک فقد نبینا
و غیبه ولینا وکثره عدونا و قله عددنا و
شده الفتن بنا و تظاهر الزمان علینا
...
حامد اصفهانی
۱۶ تیر ۱۴۰۳
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 توهین های مکرر رئیس ستاد انتخاباتی پزشکیان در سلماس به پیامبران الهی، رییسی، جلیلی و طلاب حامی وی
⚡️مسعود حاج علیلو فرماندار سابق سلماس در جشن پیروزی پزشکیان می گوید:
"خطاب به طلبهها میگم (آنها که شایعه شده بود رفتند روستاها و برای جلیلی تبلیغ میکنند) ۱۲۴ هزار پیامبر آمدند و به اندازه این گوشیهای هوشمند چیزی به ما یاد ندادند!!!
آقای ملا وقتی میبینی در روستای تو یک نفر هم رای نداده، پس برو پی کار خودت!
آقای امام جمعه، وقتی آدرس میدهی، سرراست بگو، مستقیم اسم بیار بگو جلیلی؛ با روش غیرمستقیم حرف نزن. نگو به آن کسی رای دهید که بیشترین شباهت به رئیسی را داشت. رئیسی هیچ گلی به سر ما نزده بود!!!
۴ درصد مردم سلماس به جلیلی رای دادند. (که ۲ درصدش از سوی افراد غیربومی ساکن سلماس هست) و جلیلی میخواهد کل مردم ایران مثل خودش بلنگند!!!
اگر انتخابات رو همهپرسی فرض کنیم شما سهمتون ۲ درصد هست پس حق ندارید واسه ما، سرنا بنوازید."
🔻پ ن:
آقای پزشکیان! تکلیف این افراد که هم ضد ملیت هستند و هم ضد امنیت و هم ضد مذهب را در ستادهای خودت مشخص کن..
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین وعده هوا شد/ عضو شورای سیاستگذاری ستاد پزشکیان: پزشکیان قول رفع فیلتر نداده است!
https://eitaa.com/samen_felavarjan
صدای امام خمینی.mp3
2.58M
🎙این صوت ملکوتی امام(ره) را چندبار گوش کنید...
🔆حضرت امام روحالله فرمود:کسانی که برای خدا کار و قیام میکنند، هیچوقت باخت ندارند!
❌آنها که برای دنیا کار میکنند، چه به آن برسند و چه نرسند، باختهاند!
❣️اللهم صل علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم
https://eitaa.com/samen_felavarjan
#غیررسمی #مهم
🔹استقرارِ مسعود پزشکیان در ساختمان قرمز نهاد ریاست جمهوری
▪️شنیده شده افرادی چون "محمدجواد ظریف"، "علی ربیعی"، "رضا صالحی امیری"، "علی طیبنیا"، "محمدرضا عارف"، "محسن حاجی میرزایی" و به زودی "محمد شریعتمداری" در ساختمان قرمزِ نهاد ریاست جمهوری با رییس دولتِ منتخب (پزشکیان) دیدار کرده و میکنند و مستقر شده و میشوند.
▪️تعدادی از افراد مذکور، در ساختمانِ سرخِ نهاد، دبیر کارگروههای پنج گانه دولت شدند که تا دقایقی دیگر به صورت #اختصاصی نام کارگروهها و دبیر آنها در این کانال منتشر خواهد شد.
#علی_قلهکی
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊گفتگوی بصیرتی ثامن
☑️موضوع: تحلیل و بررسی دولت چهاردهم
🎙سخنران: آقای علی رضائی(کارشناس مسائل سیاسی)
🕰زمان :چهارشنبه ۲۰ تیرماه ساعت ۲۰/۳۰
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
⚫️محتوای ثامن ناحیه فلاورجان
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
تجدید نظر می کنند؟!
🔻ظریف و روحانی و خاتمی و جهانگیری و زنگنه و آخوندی و...
🔻مسعود نیلی و عبده تبریزی و طبیبی و رنانی و غنی نژاد و...
🔻عباس عبدی و محمد فاضلی و محمد قوچانی و حسین انتظامی و ...
🔻روزنامه های اعتماد و شرق و هم میهن و سازندگی و...
🔻سایت ها و کانال های خبرآنلاین و انتخاب و عصر ایران و ...
🔹هیچ کدام نظری در این باره ندارند که نه آمریکا و نه سه دولت اروپایی حاضر نشده اند طبق عرف دیپلماتیک، حتی یک تبریک خشک و خالی درباره انتخاب آقای پزشکیان بگویند؟!
🔹چطور است که نشریات غربی، یکی در میان وعده تغییر از درون توسط پزشکیان را می دهند یا آرزوی آن را می کنند، اما حتی یکی از آنها حاضر نیست بنویسد و بگوید که آمدن پزشکیان، فرصتی برای احیای تعهدات طرفین در برجام است؟!
🔹سکوت سنگین مدعیان اصلاح طلبی را باید به چه چیزی تعبیر کرد؟ آیا مثلا اگر روسیه و چین و سوریه و عراق و دیگر متحدان یا شریکان ایران هم از تبریک گفتن استنکاف می کردند، بلکه انتخابات ایران را زیر سوال می بردند، شبه اصلاح طلبان غربگرا باز هم سکوت می کردند، یا گریبان چاک می زدند؟!
🔹به همه این جماعت، وقاحت صد باره دولت های غربی و بی محلی به تقلای شیدایان غرب را تسلیت می گوییم! باشد که از میان آنها، کسانی آزاده و منصف باشند و در شیدایی و شیفتگی نسبت به دشمنان عهد شکن ملت، ایران تجدید نظر کنند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان-۱
برگزاری انتخابات برای انتخاب نهمین رئیسجمهور در کشورمان و تشکیل دولت چهاردهم، واجد معانی و آثار بسیاری است. بخشی از این معانی و آثار، حاصل است و برخی دیگر، میتواند در آینده پدیدار شود؛ بسته به این که رئیسجمهور و دولت جدید چه رویکردی را در پیش بگیرند.
۱) انتخابات در کشور ما در امنیت و آرامش کامل برگزار شد و این در حالی است که همین روزها، فرانسه، (نماد تاریخی دموکراسی غرب) همین روزها به بهانه انتخابات پارلمانی، دستخوش آشوب است. در آمریکا هم در حالی چند ماه بعد انتخابات برگزار میشود که انتخابات چهار سال قبل، به آشوب گسترده انجامید.
۲) جمهوری اسلامی در حالی در این ۴۵ سال، ۱۴ انتخابات ریاست جمهوری برگزار کرده، که از یکسو قدرتهای جهانی مصمم بودند کار او را ظرف سه تا شش ماه تمام کنند، و از سوی دیگر برخی تنگنظران سیاسی داخلی بدشان نمیآمد که اگر بتوانند، انتخابات را به تعطیلی بکشانند، یا از رونق بیندازند؛
شبیه روایتی که موسویخوئینیها درباره نگاه مرحوم هاشمی به انتخابات حداقلی و مخالفت قاطع رهبر انقلاب با آن موضع بیان میکند، و یا مخالفت برخی ناکامان انتخاباتهای مختلف با نتیجه آن، و همچنین خیز افراطیون مدعی اصلاحات برای تعطیلی انتخابات مجلس هفتم از طریق گروکشی و تهدید به استعفا در دولت و مجلس همسو.
در همه این موارد، رهبر انقلاب با قاطعیت تمام، از جمهوریت و اهمیت انتخابات و حاکمیت رای مردم دفاع کردند و اینگونه بود که دولتها و مجالسی با سلیقههای سیاسی کاملا متفاوت شکل گرفت.
۳) آقای پزشکیان پس از پیروزی در انتخابات گفت: «قدردان وسعت نظر و گرهگشایی مقام معظم رهبری هستم که عرصه را بر مشارکت و رقابت و سلامت نقش آفرینی بیشتر شهروندان و جریانهای سیاسی گشودند» و «اینکه رایها درست خوانده شد به لطف مقام معظم رهبری بود. این هدایتی بود که رهبری داشتند، اگر به خاطر ایشان نبود، فکر نکنم اسم ما از این صندوقها بیرون میآمد».
در این که رهبری، پاسدار رای مردم و سلامت انتخابات هستند، تردیدی نیست. اما کم لطفی است که تلقی یا تلقین شود متولیان انتخابات، امانتدار نیستند. دغدغه آقای پزشکیان، یک ما به ازای واقعی دارد و آن کسانی مانند خاتمی و موسوی و برخی افراطیون مدعی اصلاحات هستند که سال ۱۳۸۸، هماهنگ با نقشه آمریکا، انگلیس و اسرائیل، سر به آشوب گذاشتند.
آقای پزشکیان در حالی با ۱۶ میلیون و ۳۸۴ هزار رای (۲ میلیون و ۸۰۰ هزار رای بیشتر از آقای جلیلی) انتخاب شد که برخی مدعیان حمایت از وی، ۱۵ سال قبل با ادعای دروغین تقلب، زیر بار رای ۲۴/۵ میلیون نفری مردم (۱۱ میلیون رای، بیشتر از رقیب) نرفتند و کشور را به کام آشوب و بیثباتی کشاندند. پس از آن هم به تصریح گزارش مهر ماه ۱۳۸۸ روزنامه «لس آنجلس تایمز»، واسطههای برخی سران آشوب، به دولت اوباما مشورت دادند تا «تحریمهای فلجکننده» را علیه ملت ایران اعمال کند.
💢 ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان-۲
۴) ملت و دولت ما، نه سر سوزنی به غرب بدهکاری دارند و نه به کسانی که میخواهند کشور را بدهکار دشمنان کنند. هیچ توجیهی ندارد که نان خود را سر سفره دولتهای غربی بگذاریم و با گردن کج منتظر باشیم تا به ما بگویند چه بکنیم و چه نکنیم. این فریبی بود که دولت برجام را به بیراهه کشاند.
زمانی که برجام منعقد شد، «جان ساورز» رئیس سازمان جاسوسی انگلیس مدعی شد «توافق اجازه میدهد تا ایران ظرف ۱۰- ۱۵ سال، به کشوری نرمال و میانهرو و کمتر تندرو تبدیل شود». میانهروی مطلوب انگلیس و آمریکا کدام است؟
آنها در اوج اجرای برجام، نه حتی اجازه دادند سفارت ما در لندن برای دریافت پول کارمندانش از ایران، یک حساب بانکی در لندن افتتاح کند و نه برای فرد معرفی شده از سوی دولت برای نمایندگی ایران در سازمان ملل (معاون دفتر روحانی) ویزا صادر کردند! پس منظورشان از میانهروی چیست؟!
آمریکا و انگلیس، ۷۱ سال قبل، حتی نخستوزیری کراواتی و سکولار به نام محمد مصدق را به عنوان سیاستمدار میانهرو در ایران به رسمیت نشناختند و او را با کودتا سرنگون کردند!
۵) همین روزها -در حالی که آقای پزشکیان در تبلیغات انتخاباتی، برای مذاکره و احیای برجام تمایل افراطی نشان داده بود- آمریکا و سه دولت اروپایی حاضر نشدهاند طبق عرف دیپلماتیک، و مانند دیگر کشور ها، انتخاب او را تبریک بگویند، بلکه رسانههای آنها ظرف چند هفته منتهی به انتخابات، سرگرم حمایت از گروهکهای ورشکسته تحریمی بودند و نهایتا هم سخنگویان آمریکایی چند بار با وقاحت گفتند انتخابات ایران را به رسمیت نمیشناسند.
آیا همین رویکرد خباثت آلود کافی نیست تا یک بار دیگر، دشمنان و دوستان ایران را بشناسیم و به تکرار عبرتهای دولت «برجام و دیگر هیچ» برنگردیم؟
۶) دو الگوی مدیریتی بیشتر، پیش روی رئیسجمهور و دولت جدید نیست و به ناچار باید در یکی از این دو مسیر قدم بردارند:
- رویکردی که باور داشت دوران مدیریت، فرصتی محدود و مغتنم برای خدمت به مردم و آرامش بخشیدن به کشور است و نه بردن اختلافات سیاسی به میان مردم و مایوس و عصبانی کردن آنها، و رویکرد دیگری که بنیان مدیریت را بر پشت هم اندازی، مسئولیت ناپذیری، فرافکنی، بهانهتراشی، پمپاژ دعواهای سیاسی به جامعه، دو قطبیسازی و استهلاک ظرفیتها گذاشته بود.
- رویکردی که در طول این چند دهه معتقد بود باید در داخل و خارج تولید قدرت کرد (خودکفایی بنزین، تولید سوخت ۲۰ درصد، احیای صادرات نفت بدون برجام، واردات واکسن، خودکفایی گندم، افزایش ظرفیتهای نیروگاهی، ساخت پالایشگاهها، توسعه شبکههای آب و گاز و حملونقل و ترانزیت و تجارت خارجی، و تولید قدرتمندترین تسلیحات) تا دشمنان یقین کنند حربههایشان کُند شده و بنابراین در مقابل اقتدار ملت ایران کوتاه بیایند؛
و رویکردی که میگفت منابع اقتدار و پیشرفت را واگذار کنیم و رشد اقتصادی عاریتی بخریم و اگر تاثیر معامله در کوتاهمدت تمام شد، منابع قدرت باقی مانده را واگذار کنیم!
۷) رویکرد دوم اگر ادامه مییافت، باید پس از خلع قدرت، برای سر بریده شدن رو به قبله میشدیم. هیچ انسان شرافتمندی باورش نمیشود، اما نشریه غربگرای مدعی اصلاحات، در اوج یاغیگری ترامپ، تصویر دیدار تحقیرآمیز او با رئیس جمهور صربستان را بهانه کرد و نوشت:
«از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکرهکننده میپسندد، این است: همچون برّهای در مذبح و بردهای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟»!
۸) دولتی میتواند خدمتگزار مردم باشد که پشت قباله احزاب و حلقههای غنیمتطلب نرفته باشد. دولتهایی که از سوی غنیمتطلبان محاصره شدند و خواص زیاده خواه توانستند با ادعای سرمایهگذاری در انتخابات و سهامداری پیشاپیش، رئیسجمهور را بدهکار کنند، نهتنها موفق به خدمتگزاری نشدند، بلکه اختلاف شدید موتلفان سیاسی، دولت را به بن بست و ناکارآمدی کشاند.
این نکته تعیینکننده است که رئیسجمهور، خود را وامدار هیچ گروهی نشناسد، در حلقههای بسته کانالیزه نشود و بتواند وزیران و معاونان را در تراز جمهوری اسلامی (و نه دولت اجارهای احزاب) بچیند.
از همین جاست که معلوم میشود دولت قرار است در مسیر خدمت باشد، یا نه. مشاوران باید متنوع باشند و زیر نظر رئیسجمهور تعریف شوند، نه به عنوان حلقهای بسته و حاکم بر رئیس دولت؛ چنان که رئیس دولت اصلاحات را تهدید میکردند اگر تمکین نکند، او را از قطار پیاده میکنند! حکایت اطرافیان ناهمدل، حکایت شتر کژتابی است که دلش جای دیگری بود و مجنون را به سمت لیلی نمیبرد.
💢ادامه د ارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
دو الگوی مدیریتی پیشروی پزشکیان-۳
۹) رئیس جمهور شهید، آیتالله رئیسی(ره)سه سال قبل در حالی سکان دولت را به دست گرفت که:
رئیس دولت قبل، وعده کرد همه تحریمها را یکجا لغو کند، اما دو برابر کرد؛
تورم را به ۶۰ درصد رساند و یک رکورد تازه ثبت کرد؛ ۴۸۰ هزار میلیارد تومان کسری بودجه و ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان بدهی به ارث گذاشت؛
ادعا کرد هم باید چرخ سانتریفیوژ بچرخد و هم چرخ اقتصاد، اما چرخ سانتریفیوژها و هشت هزار کارخانه را با هم از کار انداخت؛
ادعا کرد چنان مردم را سرشار از درآمد میکند که بینیاز از پول ناچیز یارانه باشند؛ اما قیمت بنزین را سه برابر کرد و نرخ ارز در دولت او تا ۹ برابر صعود کرد؛
بالغ بر ۳۰ میلیارد دلار ارز دولتی را با ندانمکاری و به شکل عمدتا رانتی توزیع کرد، و سپس وقتی خزانه خالی شد، ارز ۲۰ قلم کالا (از مجموع ۲۴ قلم) را حذف کرد؛
خزانه را چنان تهی کرد که دولت بعدی، چارهای جز حذف ارز ۴۲۰۰ تومانی نداشت؛ چند نوبت ادعا کرد از رکود عبور کردیم، اما معدل رشد اقتصادی هشت ساله، تقریبا صفر (۶ دهم درصد) شد.
۱۰) پیش از شهید رئیسی، کسی بر مسند بود که حامیانش گفتند «برجام تنها پروژه او بود و پس از آن که به بنبست خورد، او هم تمام شد و هیچ همت و تدبیری برای تغییر ریل نداشت».
دولتمردانی که گفتند «واکسن، سوهان قم نیست» و «بدون حل شدن مشکل برجام و FATF نمیشود واکسن وارد کرد».
مدیرانی که منطقشان «نمیشود» و «نمیتوانیم» بود، از کثافتکاری خواندن ساخت پالایشگاه، تا مخالفت با نیروگاهسازی، و «مزخرف» خواندن مسکن مهر یا خودکفایی گندم.
دولتی که با برجام، تولید برق هستهای را متوقف کرد، و با توافق پاریس، تولید برق در نیروگاهها با سوخت فسیلی را! شهید رئیسی، چنین میراثی را تحویل گرفت و توانست بسیاری از چالشها را مهار کند، یا از شتاب ویرانگر آنها بکاهد.
۱۱) آقای رئیسی، یک اقتصاد بیمار اورژانسی را تحویل گرفت و در احیا و پایدارسازی حال آن (از جمله کاهش ناترازیها، از درآمدهای ارزی و ریالی تا مصارف برق و آب و گاز و..) تا حدود بسیار زیادی موفق عمل کرد.
دولت آقای رئیسی یک میدان مین ترکیبی را تحویل گرفت و کوشید مینهای در حال انفجار را یکی یکی خنثی کند.
صادرات نفت در اواخر دولت دوازدهم به زیر ۳۰۰ هزار بشکه سقوط کرده بود و کسانی مانند رئیس سازمان برنامه و بودجه میگفتند حتی اجازه فروش حداقلی نفت در ازای دریافت غذا و دارو را هم نداریم و نمیتوانیم حقوق کارکنان دولت را بپردازیم.
دولت رئیسی در حالی تشکیل شد که نقدینگی ده برابر شده، بدهی انباشته به ۱۵۰۰ هزار میلیارد تومان رسیده، خزانه ارزی صفر شده و سررسید اصل و سود اوراق واگذار شده به میزان ۵۰۰ هزار میلیارد تومان بود.
دولت شهید رئیسی در کمتر از سه سال، بخش مهمی از بحرانهای کمرشکن را پشت سر گذاشت و رشد اقتصادی بالای ۵ درصد را تثبیت کرد.
این بدان معنا نیست که دیگر هیچ چالش و مشکلی وجود ندارد. مشکلات، متعدد است و تورم همچنان مردم را آزار میدهد.
اما مهم این است که کشور در مسیر رشد اقتصادی، مستقل از اخم و لبخند دشمنان ملت ایران قرار گرفته و اگر این مسیر بیاعتنا به تهدید و تطمیع، یا آدرسهای گمراهکننده جریان نفوذ تداوم پیدا کند، میتواند ظرف یکی دو سال، کام مردم را شیرین کند.
شرط موفقیت این است که باغ در حال آباد شدن و علف هرززدایی، دوباره دستخوش رهزنان عقل و تدبیر نشود.
💢یادداشت روز کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔺نامه مهم پزشکیان به مخبر؛ جلوی عقد و عملیاتی کردن قراردادهای جدید، ایجاد هر گونه تعهد و عزل و نصب افراد گرفته شود.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
خاموش و روشن شدن نابهنگام
🔹جواد امام سخنگوی جبهه اصلاحات دیروز ادعا کرد:
🔻"با روند فعلی حداکثر تا ۲۰ روز آینده در ماه مرداد، سدهای کارون ۴ و کارون ۳ به تراز حداقل خواهد رسید و ۳ هزار مگاوات از مدار خارج خواهد شد. تقریباً ۲۰ روز بعد سد شهید عباسپور و مسجد سلیمان از مدار خارج و تولید گتوند هم تقریباً صفر خواهد بود. این یعنی کابینه جدید با کسری ۸ هزار مگاوات انرژی برقابی کار خود را آغاز خواهد کرد. به زبان ساده، کارنامهسازی آقایان برای خود و بحرانسازی و ناراضیتراشی برای دولت جدید در اولین روزهای کاری در دستور کار است.".
🔹این اظهارات تحریف آمیز از سوی کسی انجام می شود که دولت متبوع وی (روحانی)، پایین ترین رکورد ساخت نیروگاه و تولید برق را در میان دولت های قبل و بعد از خود بر جا گذاشت و موجب ناترازی شدید شد.
🔻تعهد دولت روحانی درباره نساختن نیروگاه های فسیلی در قالب توافق آب و هوایی پاریس، در کنار تعطیلی برنامه هسته ای و امکان تولید برق هسته ای، موجب عقب افتادگی گسترده صنعت برق شد.
🔹با این حال دولت شهید رئیسی طی سه سال سال گذشته موفق شده بخشی از ناترازی را کاهش دهد و شرایط با ثبات تری را فراهم بکند.
🔻آقای رئیسی تیرماه سال گذشته اعلام کرد: "از ابتدای شروع کار دولت با ناترازی برق مواجه بودیم و در این مدت، هفت هزار مگاوات برق تولید و به شبکه تزریق شد، همچنان ۱۵ هزار مگاوات کم داریم و باید تولید برق تا ۳۵ هزار مگاوات افزایش یابد".
🔹با کم کاری شدید دولت روحانی، خاموشیهای گسترده، کشور را درگیر خود کرد و نارضایتی مردم را به دنبال داشت.
🔻این در حالی بود که توسعه شبکه برق کشور، تکلیف برنامه ششم توسعه بود. دولت روحانی مکلف به افزایش تولید ۲۵ هزار مگاواتی برق ظرف چهار سال منتهی به دولت شهید رئیسی بود، اما تنها ۱۱ هزار مگاوات افزایش تولید داشت.
🔹دولت احمدی نژاد طی ۸ سال توانست ظرفیت شبکه نیروگاهی را ۶۸ درصد توسعه دهد. دولت خاتمی در ۸ سال این ظرفیت را ۶۰ درصد و دولت هاشمی ۵۵ درصد توسعه داده بودند. اما در دولت روحانی فقط ۲۳ درصد افزایش ظرفیت شبکه نیروگاهی داشتیم.
🔻گفتنی است از شهریور سال ۱۴۰۰ تاکنون، ۳۱ واحد نیروگاهی جدید به ظرفیت ۵۱۹۶ مگاوات ساخته شده که در کنار ارتقای واحدهای موجود و رفع محدودیت ها، رقم افزایش ظرفیت نیروگاهی را به عدد ۷۱۰۰ مگاوات میرساند.
🔹تنها در یک سال دولت سیزدهم، معادل ۸۰ درصد کل دولت دوازدهم و ۷۰ درصد کل دولت یازدهم، تولید برق افزایش داشته است. همچنین در دولت سیزدهم ۳۹ نیروگاه حرارتی به شبکه برق متصل شده است.
🔻وزارت نیرو همچنین با روشهای تشویقی، بهکارگیری بهینه و با مدیریت ظرفیت موجود، و جابهجایی ساعت کار ادارات، تامین برق پایدار را مدیریت کرده است.
🔹با این اوصاف، امثال سخنگوی جبهه اصلاحات، زمانی که باید هشدار می دادند در حال بزک کردن عملکرد دولت روحانی بودند، اما اکنون که با همت دولت شهید رئیسی بخش مهمی از ناترازی های برق برطرف شده، به جای تشکر، تحریف و تخریب می کنند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
پزشکیان در پاسخ به تماس تلفنی پوتین: برای روابط با روسیه اهمیت زیادی قائلیم
🔹پوتین در تماس با پزشکیان ، انتخاب او را تبریک گفت. رئیسجمهور روسیه با بیان اینکه روابط ایران و روسیه در عالیترین سطح برقرار است، ابراز امیدواری کرد این روابط در دوران ریاستجمهوری آقای پزشکیان و با اجرای توافقات صورتگرفته میان دو کشور در دولت شهید رئیسی تداوم یابد.
🔹پوتین همچنین با اشاره به همکاریهای رو به گسترش ایران و روسیه بهویژه در بخش انرژی و حملونقل، ضمن دعوت از پزشکیان برای شرکت در اجلاس آتی بریکس در کازان، بر آمادگی روسیه برای امضای توافقنامۀ جامع همکاری دو کشور در حاشیه این اجلاس تأکید کرد.
🔹پزشکیان نیز ضمن قدردانی از پیام تبریک رئیسجمهور روسیه گفت: برای روابط با کشور دوست و همسایه روسیه اهمیت زیادی قائل هستیم و بیتردید این روابط را تقویت خواهیم کرد.
🔹رئیسجمهور منتخب بر اهتمام دولت جدید نسبت به پیگیری و اجرای توافقات صورتگرفته در دولت شهید رئیسی تأکید کرد.
✅https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔻ایران در هفتههای آینده چند ماهواره به فضا پرتاب میکند
🔹رئیس سازمان فضایی ایران: صنعت فضایی طی چند سال اخیر جهش بسیار مثبتی داشته است و با حمایت هایی که از سوی دولت برای توسعه فناوری فضایی بومی انجام شد، سیر گذر فناوری فضایی از یک بخش تحقیقاتی به صنعتی آغاز شد.
🔹طی این روند علاوه بر اینکه بسیاری از پروژه های نیمه تمام تکمیل شد، پروژه های مختلفی نیز در حوزه های سنجش از دور و مخابراتی آغاز شد که به زودی به اتمام میرسد و با تعدد پرتاب های تحقیقاتی و عملیاتی و کسب موفقیت های بسیار مهم، فناوری پرتاب و در مدارگذاری ماهواره در مدارهای تا ارتفاع ۷۵۰ کیلومتر در کشور به تثبیت رسید که این مساله زمینه ساز افزایش شتاب رشد و توسعه صنعت فضایی کشور در سال های پیش روخواهد بود.
🔹 رشدی که در صنعت فضایی اتفاق افتاده می تواند پیشران توسعه و جذب و نگهداری نیروی متخصص در سایر حوزه ها و صنایع باشد. به فضل الهی هم اکنون ماهواره های متعددی آماده پرتاب شده اند که مانند سال های گذشته روند پرتاب آنها طی خواهد شد و انشاءالله طی هفته های آتی مطابق هماهنگی ها و برنامه ریزی های انجام شده شاهد پرتاب های جدیدی خواهیم بود
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
۴ ضلعی ستاد ائتلافی
و بازار مکاره کاسبی پست
🔻پنج روز پس از اعلام نتیجه انتخابات ریاست جمهوری، تقریبا هیچ خبری از برنامه های آقای پزشکیان و ساز و کار چینش کابینه منشر نمی شود.
🔹پزشکیان جز حضور در حرم امام (ره) و چند دیدار، برنامه دیگری نداشته. قرار بود کنفرانس مطبوعاتی برگزار شود که لغو شد. گویا اطرافیان تمایل چندانی برای حضور وی در میان خبرنگاران ندارند. شنیده شده که او گفته حوصله مطالعه بولتن های خبری را ندارد و خواسته که خلاصه موارد مهم را به او بگویند.
🔻خبرها، غیر رسمی و در حد گمانه زنی است؛ از جمله درباره تیم تصمیم گیر اصلی. آذری جهرمی با رد برخی شایعات، علنا خبر از "کاسبی پست" داده و ضمن فیک خواندن برخی اخبار انتصابات از جمله "شورای سیاستگذاری دولت چهاردهم یا شورای انتصابات" نوشته است:
🔹"روال شفاف و مدل علمی و بروز انتخاب وزرا توسط رئیس جمهور منتخب بزودی اعلام خواهد شد. اما چرا این اخبار دست به دست می شود؟ عده ای از شوق خدمت! حاضرند هر وعده ای به هر کسی بدهند تا مثلا وزیر شوند. عده ای هم طالب این وعده هایند و امروز روز کاسبی آنهاست. لذا با خبرسازی، این بازار مکاره فاسد شکل می گیرد".
🔻بازار مکاره مورد اشاره جهرمی در فضای تاریکخانه ای شکل می گیرد. در ستاد ائتلافی، چند گروه بیشتر نیستد: آذری هایی مانند عبدالعلی زاده و مصطفی مولوی که گویا از معرکه گیری دیگران گله مند هستند، وزیران دولت روحانی، معدودی از منتسبان به لاریجانی، و طلبکار تر از همه: اصلاح طلبان.
🔹گویا هشدار آذری جهرمی بیشتر درباره گروه آخر است. در مقابل خبر می رسد که پدرخوانده های جبهه اصلاحات، پیروزی پزشکیان با فاصله نزدیک نسبت به رقیب را مدیون حمایت خود می دانند و توقع دارند که از آنها حرف شنوی داشته باشد. خاتمی ظرف دو روز دو بار با پزشکیان دیدار کرد.
🔻اصلاح طلبان بارها دولت روحانی را دولت و رحم اجاره ای خود خواندند که موجب خشم روحانی و مدیران همسو شد.
از آن طرف، رمضان زاده عبدالله رمضانزاده، سخنگوی دولت اصلاحات:
🔹اما گمانه زنی ها:
🔻عباس عراقچی، به عنوان نامزد تصدی وزارت خارجه به مجلس معرفی می شود. درباره ظریف احتمالات دیگری مطرح شده، از جمله معاون سیاسی یا دستیار پزشکیان و وزیر در سایه برای وزارت خارجه!
🔻برخی، تصدی معاون اولی توسط طیب نیا، آذری جهرمی و ظریف را زمزمه می کنند. در همین مدار شایعات، صالحیامیری (در کنار انتظامی و عباس صالحی) برای وزارت ارشاد مطرح است.
🔻گفته می شود پزشکیان ممکن است از برخی دولتمردان فعلی استفاده کند؛ البته این احتمال به شدت با مخالفت افراد ذی نفوذ در اطراف پزشکیان رو به رو است.
🔻گفته شده عبدالعلی زاده، نامزد ریاست دفتر پزشکیان است. اما برخی دیگر می گویند محسن حاجی میرزایی (وزیر آموزش و پرورش روحانی) با حمایت علی ربیعی، رئیس دفتر خواهد شد.
🔻برخی شایعات، از شورای موقت راهبردی خبر می دهند و این که کمیتههای سیاست داخلی و خارجی به محمدجواد ظریف، اقتصادی به طیبنیا، اجتماعی به ربیعی، زیربنایی به عبدالعلیزاده، و فرهنگی به صالحیامیری سپرده شده تا وزرای پیشنهادی را نهایی کنند.
🔻برخی دیگر از گمانه زنی ها، اسامی آذری جهرمی، محمد صدوقی ، قائم پناه و حسین علایی را به شورای ۹ نفره افزوده اند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
نامزد حرفه ای وزارت!
🔹حالا که بازار سهم خواهی از دولت جدید ("کاسبی پست" و "بازار مکاره فاسد" به تعبیر آذری جهرمی) رونق گرفته، خبرگزاری خبرآنلاین هم سعی کرده از قافله جا نماند و حسین انتظامی را نامزد وزارت ارشاد کند!
🔹از شاهکارهای رسانه های تحت مدیریت انتظامی می توان به دو نمونه اشاره کرد، هر چند که موارد فراوان است:
🔻روزنامه خبر جنوب، وابسته به انتظامی، چهار سال قبل، هیلاری کلینتون را به جای ترامپ، رئیس جمهور آمریکا کرد! همان زمان، روزنامه انگلیسی آبزرور نوشت: "کلینتون ترامپ را شکست داد! البته در یک روزنامه ایرانی".
🔹خبر آنلاین، دیگر رسانه تحت نظر انتظامی، ۱۹ بهمن ۱۳۹۲ در یادداشتی وقاحت آمیز نوشت:
🔻«جایزه بهترین کارگردانی برای روحانی؛ توزیع سبد کالا با شیوهای که انجام شد، نه اتفاق بود و نه عملی که تبعات آن برای روحانی و مردانش غیرقابل پیشبینی باشد. او دقیقاً همین ازدحام، دعوا و مرافعه و احیاناً له شدن در زیر دست و پا را پیشبینی میکرد و اصلاً آن را برای پیشبرد استراتژی خارجی خود لازم داشت.
🔻نگاه کنیم به اظهارات شرمن که گفته؛ «شما در اخبار دیدید ایران اخیراً به طور قابل مشاهدهای غذا بین مردم فقیر توزیع کرده تا نشان دهد کاهش محدود تحریمها، تاثیر مستقیم داشته».
🔻این دقیقاً همان نتیجهای بوده که روحانی از توزیع سبد کالا داشت... اگر با این نمایش بتوان جایزه اول بهترین اثر را در فستیوال سیاست جهانی به خود اختصاص داد، به تحقیر چند روزهای که بازیگران آن [مردم] شدند، میارزید»!
🔹یادآور می شود انتظامی در پوشش کارشناس، در گفت و گوهای انتخاباتی با نامزدها حاضر شد، اما در واقع نقش تخریب نامزدهای رقیب ائتلاف اعتدال و اصلاحات را ایفا کرد. او به زیگزاگ های تند سیاسی ظرف دو دهه گذشته در میان دو طیف اصولگرا و اصلاح طلب معروف است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
♦️محافظ سابق سید حسن نصرالله ترور شد
🔹فرد ترور شده در حمله پهپادی امروز ارتش تروریستی اسرائیل به حومه دمشق، یاسر قرنبش ملقب به ابوالفضل از محافظان سابق سید حسن نصرالله دبیر کل حزب الله لبنان است.
🔹رژیم اسرائیل وی را به عنوان مسئول یگان انتقال نیرو و سلاح به حزب الله از سوریه شناسایی کرده و در صدد ترور وی بود.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
❌از «عبرت» دولت دوازدهم تا «الگوی» دولت سیزدهم در کلام رهبر انقلاب !
✖️قابل توجه دکتر پزشکیان که دم از منویات حضرت آقا میزنن!
https://eitaa.com/samen_felavarjan
یک نکته ای وجود دارد که ما نباید دچار خطای تحلیل بشویم و برای بدخواهان توهم ایجاد کنیم.
آقای پزشکیان به سبب چند دوره نمایندگی مجلس در خطه آذربایجان نفوذ اجتماعی داشتند لذا توانستند ازین نفوذ اجتماعی خود در این استانها رای بالایی کسب کنند.لذا رای ایشان را نباید قومیتی تفسیر کرد.
نکته مهم اما که نیاز است خود رئيس جمهور منتخب به آن توجه داشته باشند ، برنامه دشمنان برای فعال کردن گسل های قومیتی میباشد . تنها شخص ایشان است که میتواند این برنامه دشمنان را خنثی کند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
#خبرنامه
#محور_بیانات
🌺محورهای اصلی بیانات امام خامنه ای (مدظله العالی) در دیدار پایانی اعضای هیئت دولت سیزدهم (1403/04/17):
1. این جلسه، جلسهی تشکّر بنده از مسئولین و دوستان و اعضای دولت است.
2. دولت مرحوم آقای رئیسی دولت کار و امید بود، دولت حرکت در بخشهای داخلی و خارجی بود.
3. یکی از مهمترین خصوصیّات آقای رئیسی مردمی بودن بود. برای اعضای دولتها، این باید الگو باشد.
4. از منظر اسلام، بهترین و محبوبترین کارها، آن است که مورد نظر تودهی مردم باشد.
5. امیرالمؤمنین {در نامه ای خطاب به مالک اشتر} میفرمایند: آن که میتواند وحدت و یکپارچگی به وجود بیاورد در کشور و آن که در مقابل دشمن به کار می آید، همین تودهی مردمند.
6. حضرت میفرمایند: این نورچشمی ها توقّعشان از همه بیشتر، صبرشان از همه کمتر، کمکشان از همه ناقابلتر و توقّعشان از همه بیشتر است. آقای رئیسی در این خط {خدمت به عامه مردم} حرکت میکرد.
7. آقای رئیسی باور داشت که ما اکثر مشکلات کشور را میتوانیم با تکیهی به ظرفیّتهای داخلی حل کنیم.
8. یک نقطهی برجستهی دیگری که در ایشان وجود داشت، صراحت در اعلام مواضع انقلابی و دینی بود.
9. خصوصیّت دیگر ایشان که خب این را همه میدانند، همه میفهمند و دیدهاند، خستگیناپذیری از کار بود.
10. یک نقطهی برجستهی دیگر از ایشان، مأیوس نشدن از زخمزبانها بود.
11. ایشان در سیاست خارجی دو خصوصیّتِ تعامل و عزّتمداری و عزّتمندی را در کنار هم رعایت میکرد.
12. یک نقطهی دیگرِ ایشان ــ که آقای مخبر هم بحق اشاره کردند ــ اهتمام به طرحهای بزرگ بود.
13. یک نکتهی دیگر هم منش اخلاقی ایشان بود؛ جدّاً متواضع بود، جدّاً بردبار و صبور بود، اهل مدارا بود با کسانی که اختلاف نظر داشتند.
14. ایشان اهل ذکر و توسّل و دعا بود. من این موارد را گفتم برای اینکه اینها ثبت بشود به عنوان یک الگو.
15. از آقایان وزرا {و اعضای هیأت دولت} هم تشکّر میکنیم؛ بخصوص از شخص آقای مخبر.
16. اینکه گفته شده بود «تا روز آخر، همهی کارها انجام بگیرد» را آقای مخبر به معنای واقعی کلمه جدّی گرفتند؛ شما دوستان هم همینطور. این خصوصیّات برای دولتها، رؤسا و وزرا، الگو است.
17. یک بار دیگر از مردم به خاطر انتخابات تشکّر میکنم. از مسئولین دولتی و وزارت کشور و صداوسیما و نیروهای انتظامی و مراقبتِ امنیّتی به خاطر برگزاری خوب این انتخابات، بنده صمیمانه متشکّرم.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
⭕️ تجویز استعفا به پزشکیان
۱.پزشکیان در مستندانتخاباتی خود می گوید "اگرنتوانم موفق شوم، ادامه نمیدهم و از مردم هم خواهم خواست رای شان را پس بگیرند!؟"
این تجویز متن نویس اوست.
۲. دو روز پیش خبر مهمی از حلقه مشاورین پزشکیان که گماشته مستقیم محمد خاتمی هستند منتشر شد. این حلقه رادیکال با ابراز نگرانی نسبت به توانایی ذهنی و اجرایی پزشکیان، تجویز کرده اند "حتی در صورت رای آوردنش، بهتر است به بهانه رای ندادن مجلس به وزرای نالایق معرفی شده، بلافاصله استعفا دهد!!". گفته اند این نظریه را به خاتمی هم منعکس کرده و او واکنشی نشان نداده.
۳. شیخ نقویان در کلیپی که ظاهرا در حمایت از پزشکیان منتشر کرده به او پیشنهاد میدهد در صورت مواجه شدن با کوچک ترین مشکلی، بلافاصله استعفا دهد!"
۴. در همین ایام، شخصی از حلقه نزدیکان رئیسجمهور سابق از قول او نقل کرده که حسن روحانی معتقد است "پزشکیان در مسند ریاستجمهوری دوام نمی آورد و پیش از رسیدن به میانه راه استعفا خواهد داد."
۵. جناب پزشکیان! اکنون که کار از کار گذشته است، اما این چند سطر را نوشتم که در تاریخ بماند. "تواتر نسخه استعفا- که صرفا به چند موردش اشاره کردم- بویژه از مجرای گماشتگان افراطی محمد خاتمی در کنار گوشت، یعنی برایت آشی پخته اند. به هوش باش"
https://eitaa.com/samen_felavarjan
روایتی از امام رضا علیهالسلام دربارهی "فتنه" آمده است که میفرمایند:
"إنّ ممّن ینتحلُ مودّتنا أهلَ البیت، من هو أشدُّ فتنةً علی شیعتِنا من الدّجّال.
فقلتُ: بماذا؟
قال: بموالاتِ أعدائِنا و معاداةِ أولیائِنا. إنّه إذا کان کذلک، اختلطَ الحقُّ بالباطل و اشتبهَ الأمرُ فلم یُعرَف مؤمنٌ من منافقٍ"*
"همانا از کسانی که مدعی مودت ما اهل بیت هستند، کسی هست که در فتنهگری، برای شیعیان ما از دجال شدیدتر است. (راوی) گفتم: برای چه؟ (امام) گفت: به خاطر دوستی با دشمنان ما و دشمنی با دوستانمان. چون چنین شد، حق با باطل آمیخته میشود و مؤمن از منافق بازشناخته نمیشود.
وسائل الشیعه؛ ج ۱۶؛ ص ۱۷۹
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دفتر رئیسجمهور منتخب در اطلاعیهای شاخصها و معیارهای تعیین افراد برای خدمت در دولت چهاردهم را اعلام کرد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
ساز و کار نشر پیام،
یک چالش بسیار مهم
🔻گاهی برخی از ما دینداران و طرفداران انقلاب، از برخی آحاد مردم شاکی می شویم که چرا در مواردی میان حق و باطل، به سمت طرف ناحق می غلتند؟ یک علت ماجرا به عدم توازن رسانه ای در ترویج شبهات و تحریفات، در مقابل ترویج واقعیات و حقایق بر می گردد.
🔹کسی در گوشه ای از جبهه حق، حرفی می زند یا می نویسد و به خودی خود -حتی اگر خیلی هم حرف حساب باشد و در استدلال و اتقان، موی لای درز آن نرود- معمولا کمتر مورد اهتمام جبهه انقلابی برای باز نشر قرار می گیرد و کمتر دیده می شود.
🔻تا کی؟ تا زمانی که جبهه دغلباز مقابل، همان گفته و نوشته را تقطیع و بازنویسی و تحریف می کند و ضریب می دهد؛ آن وقت عوام و خواصی که در معرض بمباران رسانه ای هستند، حساس می شوند و غالبا باور هم می کنند که سخن نسبت داده شده، عین کلام گوینده و نویسنده است؛
🔹فضای رسانه ای جدید، فضای محتواهای پفکی و فست فودی، شعبده بازانه، و بزن و در رویی است. سواد رسانه ای و دقت و حوصله بسیاری نیاز است که بخش عمده ای از مخاطبان (از عوام وخواص) فاقد آن هستند.
🔻اغلب این گونه است که مخاطبان، به گوینده و نویسنده ای که بیانش تحریف شده، یا برچسبی به او زده شده، بدگمان می شوند، بدون این که تحقیق کند و از حقیقت گفتار و نوشتار یا رویداد مطلع شود. این در حالی است که خداوند فرموده اگر فاسقی خبر آورد، تحقیق کنید. (و هر ادعایی را راحت نپذیرید)
🔹وقتی برخی از ما فعالان رسانه و سیاست، به سادگی درباره مطالب تحریف شده و شبهات و تشکیکات، منفعل می شویم، حال مردم عادی (ناوارد به راه و چاه "بازار مکاره رسانه و سیاست") چگونه باید باشد؟ و چگونه باید در فرآیند زمانی، بتوانند همچنان به رسانه ها و فعالان منتسب به جبهه انقلاب اعتماد کنند؟
🔻گفته یا نوشته ای، در یک گوشه از فضای رسانه ای منتشر می شود که حرف حساب هم هست، معمولا رسانه های خودی، به دلایل مختلف (کمبود مهارت، جا به جایی شتابان نیروها، و [...]) کمتر به باز نشر محتواها اهتمام می ورزند و بنابراین، بیش از چند هزار/ چند ده هزار بازدید (در موارد نادر، چند صد هزار/ میلیونی) صورت نمی گیرد.
🔹در مقابل، چند خط از همان گفته یا نوشته، تقطیع و تغلیظ و تحریف می شود و سپس در هزاران کانال، بر اساس ماموریت تعریف شده، توزیع می شود و در گروه ها سر ریز می گردد.
🔻سست ترین و ضعیف ترین مطالب (یا محتواهای تحریف شده) در دسترس صد ها هزار نفر یا بیشتر حتی در مناطق دور دست قرار می گیرد، و حال آن که کمتر کسی، اصل مطالب را می بیند یا به رویداد ها دسترسی پیدا می کند.
🔹این ناموازنه، هر روز و هفته و ماه و سال تکرار می شود و مثلا می شود یک دوره هفت، هشت ساله. مخاطبان کم توان از نظر ساواد رسانه ای، در این فرآیند زمانی، دائما نه با تصویر خود جبهه انقلاب و فعالان آن، بلکه با تصویر واژگونه و کاریکاتوری که دیگران ساخته اند، رو به رو می شوند.
🔻"حریف مجلس ما خود همیشه دل میبرد/ علی الخصوص که پیرایه ای بر او بستند" و "بس كه ببستند بر او برگ و ساز/ گر تو ببينى نشناسيش باز"
🔹مجال دو جبهه "تشکیک" و "تبیین" برابر نیست. شاید یک به هزار هم نیست. آن وقت برخی از ما، از عوام یا حتی برخی خواص فاقد دسترسی کافی، شاکی می شویم که چرا باطل را جای حق می گیرند. اصلا حق، یک هزارم باطل عرضه شده و در دسترس قرار گرفته است؟!
🔻باز مهندسی جبهه رسانه ای انقلاب برای انسجام و هم افزایی و همپوشانی بیشتر -به عنوان جایی که خاکریز اول دفاع و حمله است- از نان شب هم واجب تر است.
🔹اما در عین حال، این نکته مهم را باید یادآور شد که بی تردید، سرنوشت محتوم در افق تحولات زندگی بشر، فراز آمدن حق و به زیر کشیده شدن باطل است؛ و فقط دیر و زود آن است که معطل اهتمام وفاداران به جبهه احق است. و گرنه خداوند اراده فرموده که حق را آب حیات زندگی بشر، و باطل را جونان سراب و کف روی آب است قرار دهد؛ و آن که می ماند و به انسان سود می رساند، حق است.
🔻"... فَأَمَّا الزَّبَدُ فَيَذْهَبُ جُفاءً وَ أَمَّا ما يَنْفَعُ النَّاسَ فَيَمْکُثُ فِي الْأَرْضِ. کف های روی آب، به بیرون پرتاب میشوند، ولی آنچه به مردم سود میرساند، در زمین میماند". (آیه ۱۷ سوره رعد)
https://eitaa.com/samen_felavarjan