فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بشارت بزرگ رهبری :
※ بدانید دشمنان همه تدبیرهایی که
علیه ملت ایران انجام میدهند به توفیق
الهی به ضرر خودشان تمام خواهد شد:
√ همه شما شکست آمریکا را خواهید دید.
√ همه شما به زانو در آمدن صهیونیست را خواهید دید.
√ همه شما عظمت و عزت نهایی ملت ایران را مشاهده خواهید کرد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
✅یادداشتی بر اینکه ،چرا واقعیات در غرب و اسرائیل وارونه تأویل و تفسیر میشود؟
🔴در غزه و فلسطین همیشه این اعراب هستند که دست حمله علیه اسرائیل می زنند و همیشه اسرائیل در مقام دفاع از خودش بر میآید!!!و متاسفانه نام آنرا دفاع مشروع و مقابله به مثل می دانند.
🔴اعراب ،فلسطینی ها و لبنانی ها و...از حق کشتن غیر نظامیان صهیونیستی برخوردار نیستند! و این اقدام را نام میگذارند « تروریست»، ولی اسرائیل از این حق در مقابل اعراب برخوردار است.
🔴 اسرائیل حق دارد غیر نظامیان عرب در هر نقطه ای از جهان را بکشند! و این اقدام را بزک کرده و نامش را میگذارند دفاع مشروع از خود.
🔴واکنش جامعه جهانی و سازمان های باصطلاح حقوق بشر وقتی وقاحت و بیشرمی غاصبان کودک کش اسرائیل از حد می گذرد از متوحشان درخواست میکنند که کشتار را کمتر کنید!و این عکس العمل را به واکنش جامعه جهانی تفسیر می کنند.
🔴در صحنه جنگ و درگیری اعراب از به اسارت درآوردن نظامیان اسرائیلی محرومند ،حتی اگر تعداد. آنها بسیار کم باشد !!! ولی صهیونیست ها این عمل را برای خود مشروع و قانونی میدانند.
🔴 اسرائیلی های غاصب از حق آدم ربائی هر تعداد فلسطینی و...را برای خود حقی قانونی تلقی می نمایند و هیچ محدودیتی ندارد! حتی ضرورتی نیست که مجرم بودن افراد ربوده شده اثبات شود! حلال این معضل برای صهیونیست ها را انگ تروریست زدن حل و فصل می کند.
🔴اصل مهم دیگر در افکار عمومی و سران رژیم رژیم کودک کش اسرائیل آنست که وقتی صحبت از حزب الله و ...به میان می آید بلافاصله حمایت ایران و سوریه و محور مقاومت بدنبال آن مطرح می شود.
🔴وقتی از اسرائیل سخن و موضوعی مطرح می شود به هیچ عنوان نباید از حمایت های جهان غرب و آمریکا و فرانسه و انگلیس و...سخنی به میان بیاید!!! و ممکن است در افکار عمومی جهان این تصور پیش بیاید که این درگیری بین دنیای غرب به سرکردگی اسرائیل با مردم مظلوم غزه و فلسطین نابرابر و غیر عادلانه است.
🔴در هیچ جایی و هیچ وقت در سازمان های جهانی و رسانه ها و تلویزیون و ...نباید از واژه « سرزمین های اشغالی »حرفی به میان آید.از سازمان ملل نباید قطعنامه ای یا نقض حقوق بین الملل با عنوان رژیم کودک کش اسرائیل صادر شود،چرا؟ بدلیل آنکه این مسائل ممکن است تعادل روحی و روانی بیننده و شنونده و مخاطب را مختل و تحت تاثیر قرار دهد.
🔴تریبون ها باید در اختیار اسرائیل و طرفداران این رژیم کودک کش قرار بگیرد! حتی فرانسوی حرف زدن اسرائیلی ها بهتر از اعراب است.و این اقدام را نام میگذارند بی طرفی ژورنالیستی.
🔴اگر جامعه جهانی و سازمان ها و افراد و احزاب و...با این اصول موافق و همدل و همراه نباشند،یا فکر کنند این اصول به نفع یک طرف درگیری است،در افکار سران صهیونیست معروف میشوند به یهودی ستیز خطرناک!!!
🔵چگونه و با کمک چه روشها و تکنیک ها و با استناد کدام قانون جهانی و مطابق با مقررات حقوق انسانی باید یک گروه حداقل با عنوان صهیونیست ها از همه امتیازات و انواع فشارها و توسل به همه جنایات برخوردار باشند!!! ولی ملتی با سرزمین ملی و اباء و اجدادی فلسطینی خود حق دفاع از خود را ندارند و جامعه جهانی منحصر به غرب و آمریکا ،انگستان و فرانسه و آلمان و...انواع تضییقات را بر این مردم تحمیل کرده و از حق دفاع مشروع بر خوردار نمی دانند!؟ این برخوردها با هیچ قانون و اخلاق و انسانیت سنخیت و هماهنگی ندارد!؟!؟!
انشاءالله با ظهور امام زمان علیه السلام یملا الارض قسطا و عدلا کما ملئت ظلما و جورا محقق شود
✏️سهراب خلیلی
بیست و یکم مرداد ماه ۱۴۰۳
🖌سهراب خلیلی
بیست و یکم مرداد ماه ۱۴۰۳
🔴آقای پزشکیان اینطوری باید کارو به دست کارشناس بسپاری...
🔹هادی ساعی و خواهرش چهار نماینده داشتن از کشورمون برای شرکت در المپیک تکواندو و این هم شد نتیجهاش هر چهار نفر مدال گرفتند :))))
https://eitaa.com/samen_felavarjan
📋 فهرست وزرای پیشنهادی دولت چهاردهم
🔹 مسعود پزشکیان رئیس جمهور امروز ۲۱ مرداد فهرست ۱۹ وزیر پیشنهادی خود را به مجلس فرستاد.
🔹 در تصویر بالا سن، تحصیلات و مهمترین سابقه وزرای پیشنهادی را مشاهده میکنید.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
❌️وزیر ارتباطات ترکیه به محض رفع فیلتر اینستاگرام در ترکیه عکس اسماعیل هنیه را پست کرد
✖️فاهرتین آلتوع با انتشار این پست نوشت: در دهمین روز شهادت اسماعیل هنیه، یاد و خاطرهاش را با رحمت زنده نگه میداریم
❌۲ نکته مهم وجود دارد
چرا اینستاگرام سریعا مجبور شد تن به قوانین ترکیه بدهد اما سالهاست تن به قوانین کشور ما نمیدهد؟
🔷یکی اینکه در ترکیه اینستاگرام به معنای واقعی مسدود شد و ترکیه اجازه نداد با فیلترشکن قوانینش دور زده شود در کشور ما اینستاگرام خیالش راحت است با فیلترشکن ها همچنان فعالیت دارد..
🔶دوم:ترکیه بخاطر امتیازهایی که داره یواشکی به اسقاطیل میده باید یه سیاه نمایی راه مینداخت تا سر و صداهارو بخوابونه مسدود کردن و باز کردن اینستاگرام در ترکیه مشخص بود طول نخواهد کشید و موقت است چون صدای همه در می آمد..
🔷اینکه میگویند اینستاگرام مجبور شد تن به حرف ترکیه بدهد حرف مفت است آنها در ترکیه کاملا نفوذ دارند و مسدود کردن اینستاگرام در ترکیه از قبل هماهنگ شده برای سیاه نمایی و موقت بود
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
🔹جنگ زرگری تندروهای جبهه اصلاحات و گردن نگیری همیشگی شان، با وجود اذعان به این که دست کم ۶۰ درصد فهرست وزیران پیشنهادی را مستقیما خودشان (با شورای زیر نظر ظریف و کمیته های تحت نظر) چیده اند.
🔻در عین حال، بخشی از این دعوا، به سهم خواهی درون جبهه ای بر می گردد و بخشی هم به تهیدستی این طیف در زمینه داشتن مدیرانی توانمند، پاکدست و بدون سوء سابقه!
#گردن_نمی_گیرند
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴درباره اشتباه استراتژیک دولت محترم در معرفی وزیر پیشنهادی راه و شهرسازی
🔹در جلسه صحن علنی امروز مجلس فهرست وزرای پیشنهادی معرفی شد و همانطور که قبلا حدس میزدیم و هشدار داده بودیم، متاسفانه برای وزارت راه و شهرسازی، یکی از مخالفان عرضه زمین به مردم و موافقان کوچکسازی و انبوهسازی که قبلا سالها در وزارت راه و شهرسازی مسئولیت داشته است و نتایج سالها سیاستهای اشتباه ایشان و همفکرانشان در مخالفت با عرضه زمین به مردم و وضعیت بغرنج امروز مسکن هویدا شده است به مجلس معرفی شد.
🔹دیشب در مناظره با آقای دکتر حناچی، بخش مهمی از نقدهای علمی که به این سیاستها وارد است را بیان کردم و همان نقدها، به خانم صادق (گزینه پیشنهادی دولت برای وزارت راه) که از نزدیکان و مدیران منصوب دکتر حناچی بوده است نیز تمام و کمال وارد است.
🔹با توجه با کارنامه قبلی ایشان در عرصه سیاستهای زمین و مسکن، اعتقاد دارم که اگر ایشان موفق به کسب رای اعتماد از مجلس شوند باید هم فاتحه مسکن را بخوانیم و هم فاتحه راه را. لذا به رغم همه حاشیههای احتمالی، در وظیفه خود برای روشنگری درخصوص تبعات سیاستهای خطرناک ایشان و همفکرانشان فروگذار نخواهم کرد. خدمت ایشان هم پیشنهاد میکنم که قبل از حضور در مجلس برای اخذ رای اعتماد، حتما ویدئوی مناظره دیشب حقیر و دکتر حناچی را با دقت ببینند و برای نقدهای متعددی که بنده به سیاستهای مورد علاقه ایشان و دکتر حناچی بیان کردم پاسخهای علمی و قانع کنندهای را مهیا بفرمایند.
🔹از سوی دیگر، یکی از بخشهای مهم وزارت راه و شهرسازی بخش حمل و نقل است که خانم صادق در این حوزه کوچکترین سابقهای ندارند. صنعت حمل و نقل هوایی، ریلی، جادهای، بنادر و دریانوردی، راههای روستایی، احداث آزادراهها و بزرگراهها و ... مسائلی است که وزیر راه و شهرسازی بایستی نسبت به آنها اشراف کامل داشته و بتواند تصمیمات لازم را اتخاذ نماید که معالاسف گزینه پیشنهادی دولت محترم برای وزارت راه و شهرسازی، کوچکترین تسلطی به این حوزه مهم و اثرگذار در زندگی مردم ندارد.
🔹ظاهرا معرفی ایشان به عنوان تنها بانوی پیشنهادی به عنوان وزیر، سهم بانوان از ترکیب وزرا بوده است که اگر چنین بوده گلایه خود از رئیس جمهور محترم را بیان میکنیم. وزارت راه و شهرسازی به عنوان بزرگترین و عمرانیترین وزارتخانه که با انبوهی از مسائل مهم عمرانی مردم سر و کار دارد، جای این نوع مانورهای جنسیتی نبود و بهتر بود سهمیه بانوان محترم در وزارتخانههای دیگری که سنخیت بیشتری با بانوان دارند ادا میشد و نه آنکه مسائل مهم عمرانی مردم نظیر مسکن و راه را به مانورهای جنسیتی گره بزنیم!
👤دکتر منان رئیسی(نماینده مردم قم)
https://eitaa.com/samen_felavarjan
❌ پاسخ به یک سوال پر تکرار مخاطبین
درباره کیفیت کابینه پیشنهادی دکتر پزشکیان به مجلس چند نکته قابل ارائه هست
نکته اول : افراد معرفی شده غالبا کمترین زاویه را با مبانی نظام و رهبری دارند. لذا از این حیث بجز یکی دو نفر ،کابینه پیشنهادی قابل تایید است.
نکته دوم: به لحاظ کار آمدی شاید بتوان به برخی گزینه ها انتقادات جدی وارد کرد که در مجلس برخی نمایندگان معتقدند ۴ گزینه رای اعتماد کسب نخواهند کرد.
نکته سوم: به لحاظ گرایش سیاسی غالب گزینه ها چسبندگی جدی با تندروهای جریان اصلاحات ندارند و یا اصلا گرایش سیاسی به اصولگرا و اصلاحطلب ندارند. لذا به لحاظ گرایش سیاسی غالبا میانه رو و معتدل هستند البته نه میانه رو از جنس حسن روحانی
نکته چهارم: پزشکیان با معرفی این کابینه نشان داد تمایلی به افتادن در بازی های سیاسی جریان اصلاحات ندارد و سعی دارد بی حاشیه و به دور از جنجال سازی سیاسی کار خود را پیش ببرد.
⏪نکته نهایی: دولت پزشکیان نیاز به کمک رسانه ای دارد . کمک جهت حفظ تعادل و نیفتادن در مسیر حاشیه سازی های جریان اصلاحات ...
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔰تهدید رئیس جمهور
با مُهره سوخته ظریف!
🔸این که محمد جواد ظریف استعفا کرده و از دولت رفته، یا تهدید به این کار کرده، مهم نیست. مهم این است که گویا او و کارفرمایانش، خود را قیم و آقا بالا سر رئیس جمهور می پندارند، و نه حداکثر، مشاور آقای پزشکیان.
🔻او در متنی که منتشر کرده، می نویسد: «از ۱۹ وزیری که امروز معرفی شدند، ۳ نفر نامزد نخست، ۶ نفر نامزد دوم یا سوم، و یک نفر، نامزد پنجم کمیتهها و یا شورای راهبری بودند... در کنار مشکلات دیگر، برای بنده ادامه راه در دانشگاه را رقم زد. در پیشگاه مرم بزرگ ایران برای ناتوانی خود در پیگیری امور در دالانهای سیاست داخلی پوزش میخواهم».
🔸ظریف اذعان دارد که آقای پزشکیان، ۱۰ نفر از ۱۹ وزیر پیشنهادی را از میان پیشنهادهای شورای مشورتی، انتخاب کرده است. برخی رسانه های اصلاح طلب هم امروز نوشتند که ۶۰ درصد وزرای پیشنهادی، عینا همان پیشنهادهای شورای راهبری زیر نظر ظریف هستند.
🔻اما گویا ظریف توقع داشته رئیس جمهور محترم، آلت دست و ماشین امضای او و برخی متهمان امنیتی عضو شورا باشد و از این پدرخواندگان سیاسی تمکین و تبعیت کند! آیا بدتر از این می شود به رئیس جمهور اهانت کرد؟! یعنی ظریف توقع داشته رئیسجمهور به مثابه گماشته او و برخی افراطیون سابقه دار عمل کند؟
🔸در این میان، برخی تحلیل ها بر آن است که ظریف پیشاپیش, از نتیجه منفی استعلام (برای تصدی معاونت خودساخته راهبردی) مطلع شده و بنابراین، پیشدستی و فرار به جلو کرده است. (برخی هم ماجرا را به ممنوعیت های قانونی مربوط به اقامت یا تابعیت نزدیکان مدیران مرتبط می دانند).
🔻نهایتا به نظر می رسد آقای ظریف و تیم پدرخواندگان پشت سر او، بازی تهدید و فشار به رئیس جمهور و باج خواهی بی حد و مرز را خیلی زود شروع کردند تا معلوم شود نفس تشکیل شورای کذایی، یک تحمیل شیک، با روکش و نقاب مشورت نخبگانی برای باج ستانی توتالیتری بوده است.
🔸بازی با مهره ظریف برای مرعوب کردن رئیس جمهور، پرده ای جدید از بازی ضد امنیتی خطرناکی است که مجرمان و محکومان امنیتیٕ جمع شده در گروهک موسوم به شورای راهبری به اجرا گذاشته اند.
#محمد_ایمانی
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
تابآوری پزشکیان
مقابل مشورتهای سمّی -۱
۱)رئیس جمهور، پس از مشورت با گروه موسوم به "شورای راهبری دولت چهاردهم" و محافل دیگر، کابینه پیشنهادی خود شامل ۱۹ نفر را برای اخذ رای اعتماد به مجلس معرفی کرد. طبعا نمی شود درباره افراد پیشنهادی قضاوت یکسره کرد. هر کدام از آنها باید جداگانه بر اساس سوابق، کارنامه، برنامه و تناسب توانایی شان با وزارت، مورد ارزیابی قرار بگیرند
رهبر انقلاب چند هفته قبل در دیدار نمایندگان مجلس، با یادآوری موضوع رای اعتماد به کابینه فرمودند: "در این زمینه، هم شما، هم رئیس جمهور منتخب محترم، مسئولیت هایی سنگینی دارید. چه کسی می خواهد میدان دار این میدان باشد؟ میدان اقتصاد، میدان فرهنگ، میدان فعالیت های سازندگی، میدان تولید... آن کسی را باید میدان دار کرد که امین باشد، صادق باشد، متدین باشد،از بُن دندان به جمهوری اسلامی معتقد باشد. ایمان یک شاخص مهم است. امید به آینده و نگاه مثبت به افق. آنهایی که افق به نظرشان تاریک است -کاری نمی شود کرد- نمی شود به اینها مسئولیت داد. تشرّع و متشرّع بودن. یکی از معیارهای مهم است. اشتهار به پاکدستی، به صداقت، یک معیار است. سابقه سوء نداشته باشند، این یک معیار است. نگرش ملی داشته باشند. یعنی غرق در مسائل جناحی و سیاسی و اینها نشوند، نگاه ملی به کشور داشته باشند...این معیار ها باید رعایت بشود. هم رئیسجمهور محترم اینها را رعایت کنند، هم مجلس رعایت کند".
۲) معرفی کابینه، با دوره های قبل، اندکی تفاوت داشت. هر چند که در هر دوره، رئیس جمهور منتخب با مشاوران مشورت و کابینه را معرفی می کرد، اما این بار آقای ظریف اعلام کرد "شورای راهبری" و کارگروه های زیر نظر آن تشکیل شده تا برای هر وزارت، چند نفر را پیشنهاد کند. متاسفانه باید گفت ترکیب این شورا، خیانت در امانتی بود که آقای پزشکیان به متولیان آن سپرده بود. برخی از افرادی که عضو شدند و کار را به دست گرفتند، از مجرمان و محکومان امنیتی، بشدت سیاسیکار و تندرو، دنبال غنیمت انتخاباتی و بعضا ذی نفعان اقتصادی بودند. معلوم بود که عناصر فاقد صلاحیت، نتوانند افراد ذی صلاح و کارآمد را پیشنهاد کنند. شماری از افراد پیشنهادی که نهایتا از سوی آقای پزشکیان کنار گذاشته شدند،بر خلاف خود ایشان، با مبانی اسلام و انقلاب و سیاست های کلی نظام و قانون اساسی زاویه داشتند (همچنان یکی دو نفر از افراد پیشنهادی زاویه دار هستند). از سوی دیگر، استعلام از مراجع قانونی "برای انتصاب افراد به مشاغل حساس"، تا حدودی به غربالگری رئیس جمهور کمک کرده است.
۳)هنوز نامه آقای پزشکیان درباره کابینه به مجلس نرفته بود، که فضا سازی وطلبکاری وفرافکنی مسئولیت، از سوی برخی افراطیون مدعی اصلاحات آغاز شد و حال آن که از طریق شورای راهبری، بیشترین تاثیر را در چینش کابینه ایفا کرده بودند:
سخنگوی جبهه اصلاحات: اخبار نگران کننده ای درباره برخی اسامی معرفی شده به گوش می رسد. برخی از آنها نه نسبتی با اصلاحات دارند و نه حتی به رویکرد اعتدالی نزدیک هستند.
سلحشوری: پزشکیان در اولین امتحان به جز در مواردی معدود، نمره مردودی گرفت. کابینه ای که نه بر اساس شایستگی و تخصص و مشورت کارگروه ها و شورای راهبری، بلکه با سهم خواهی و دخالت این و آن شکل گرفت.
مصطفی/ ن"، روزنامه نگار اصلاح طلب: متاسفانه ساز و کار انتخاب وزرا با شکست سنگینی مواجه شد و شورای راهبری نتوانست تا آخر، مسیر تعریف شده را راهبری کند. متغیر های متعدد منجر به تغییر مداوم گزینه ها و سردرگمی عجیب در افکار رئیس جمهور شده و لابی ها و فشار های درون جناحی، ملاحظات بیرونی و عملیات های روانی خودی ها، در همین آغاز راه، دولت را با چالش بزرگی مواجه کرده است.
- توحیدلو عضو شورای راهبری: آنچه مسلم است، کابینه ای به غایت پیر خواهیم داشت. این موضوع در تضاد با شاخصهای اعلامی و گزینه های شورا است.
۴) این فاصله گذاری در حالی است که رسانه های اصلاح طلب نوشتند: "نکته مهم درباره لیست وزرا این است که میدری، ستار هاشمی، همتی، عراقچی، ظفرقندی، نوری، فرزانه صادق، پاک نژاد، صالحی امیری، عباس صالحی و سیمایی، یعنی ۶۰٪ وزرا، پیشنهادات کار گروه های شورای راهبری هستند". اما جبهه اصلاحات، بنا را بر این گذاشته که هم سهم حداکثری بگیرد و هم به شیوه متعارف خود، گردن نگیرد. آنها در گذشته نیز پس از کامجویی از قدرت و ثروت، به هاشمی و خاتمی و روحانی بد و بیراه گفتند و از پذیرش مسئولیت شانه خالی کردند. بنابراین بخشی از این مجادله، جنگ زرگری، با وجود اذعان به چیدن دست کم ۶۰ درصد کابینه است. بخش دیگر، به سهم خواهی درون جبهه ای بر می گردد، و بخش سوم، به تهیدستی آنها و نداشتن مدیرانی توانمند و بدون سوء سابقه! قابل تامل این که آنان حتی این حق را به رئیس جمهور نمی دهند که ۴۰درصد باقیمانده را خودش بچیند!
💢 ادامه دارد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
تابآوری پزشکیان مقابل مشورت های سمّی -۲
۵) چه اتفاقی میان رئیس جمهور و برخی مشاوران ناهمراه در جریان است؟ آقای پزشکیان دو هفته قبل گفت: "قطعا با وحدت می توانیم موفق باشیم. من به تنهایی هیچ کاری نمی توانم بکنم". نکته قابل تاملی که از مخالف خوانی برخی مدعیان اصلاحات رازگشایی می کند، سخنان رئیس جمهور درجمع اعضای ستاد های مردمی است که به گلایه گفت: "انتخاب مسئولان، برای ما معضل شده، چون شعار دادیم انتخاب برتر می کنیم، اما حالا به همه می گوییم کمک کنید، اما آدم های خودشان را معرفی می کنند؛ نمی دانم باید چه کار کنیم".
۶)پزشکیان چهارشنبه گذشته در دیدار اصحاب رسانه،خبر تکان دهنده ای را بیان کرد: "در سخنرانی های تنفیذ و تحلیف،برای من نوشته بودندنقد کنم و ازمشکلات کشور بگویم،اما به خودم اجازه ندادم در مقابل دیدگان کسانی که خارجی هستند و نشسته اند، بلند بشوم و عیب های مان را بگویم. در حقیقت دوری کردم". این مشاوران که دسترسی بالا داشتند و برای سخنرانی مشورت دادند، چه کسانی هستند؟ آیا ماجرا به پروژه تمدید شورای موقت راهبری در قالب تشکیل "معاونت راهبردی" ارتباط دارد؟رئیس جمهور چرا باید در حضور مقامات خارجی، مشکلات و عیب ها را بشمارد. در کدام کشور چنین کاری را می کنند؟! همین جا باید به رئیس جمهور (حفظه الله) به خاطر عزتمندی و درایت،وپس زدن مشورت مسموم، آفرین و خدا قوت گفت.
۷) باید بررسی کرد که مرزبندی کدام محافل، با بیگانگان کمرنگ شده؟ چه کسانی باصدای بلند و برخلاف واقعیت گفتند آمریکا ظرف چند دقیقه می تواند تمام توان نظامی ما را نابود کند؟! چه کسانی حرمت ها را زیرپا گذاشتند و از آمریکایی ها در شورای روابط خارجی خواستند که با رفتارشان، از آنها در رقابت های انتخاباتی ایران حمایت کند و گرنه بازنشسته می شوند و تندروها، جای آنها سر کار می آیند؟! کدام محافل، هر بار که دشمنان، خطوط قرمز امنیت ملی ما را زیر پا گذاشتند و دست به جنایت و ترور یا پایمال کردن حقوق مسلم ایران در توافق کردند، گفتند "نباید واکنش نشان ندهیم، چرا که این، تله تنش و تله جنگ طراحی شده از سوی تندروهای آمریکا و اسرائیل است و ما مطلقا نباید وارد تله جنگ شویم"؟ بر خلاف این گزافه گویی، پنج ماه قبل، به تلافی اقدام تروریستی اسرائیل، سه پایگاه نظامی و جاسوسی آن رژیم را در هم کوبیدیم، اما دشمن جرئت نکرد وارد جنگ ادعایی شود.
۸) تحلیل های فلج کننده، کجا تولید و توزیع می شود؟ پردازشگران مشورت های مسموم، همان ها هستند که چند سال قبل (در نشریه کارگزارانی/ مشارکتی صدا) با اشاره به تحقیر رئیس جمهور صربستان نوشتند: «از نگاه منتقدان، عکسی که ترامپ از مذاکره کننده می پسندد، این است: همچون برّه ای در مذبح و برده ای در مسلخ. آيا اقداماتي از این جنس را بايد مايه شرمساري دانست؟ فرض كنيم سياستمدار صرب همچون متهمي در اتاق بازجويي و حتي يك برده در مقابل همتاي آمريكايي خود نشسته؛ اگر منافع صربستان چنين اقتضايي كند، بايد این اقدام را تمسخر كرد يا عقلانيتي سياسي خواند؟»! ترویج دشمن هراسی از سوی جریان مرعوب، درست نقطه مقابل عزت و شجاعت علوی است؛ و دقیقا به همین علت هم هست که امیر مومنان (ع) ضمن فهرست کردن افراد فاقد صلاحیت در مشورت، به مالک اشتر امر کرد: «وَلا تُدْخِلَنَّ فی مَشْوَرَتِکَ... جَباناً یُضْعِفُکَ عَنِ اْلاُمُورِِ. مطلقا با انسان ترسو مشورت نکن، چرا که تو را از انجام کار های مهم باز می دارد».
۹) مرحله پس از تشکیل کابینه، راهبرد نگاری است. البته رئوس کلی، همان گونه که آقای پزشکیان تاکید کرده، در بیانات رهبر انقلاب، سیاست های کلی نظام و برنامه توسعه روشن است. در عین حال، نحوه اجرایی کردن این الزامات تعیین کننده است. طبق گزارش های رسمی، دولت آقای روحانی، کمتر از ۳۵ درصد برنامه ششم را به اجرا گذاشت و مشابه همین روند غلط، درباره سیاست های کلی و اسناد بالا دست اتفاق افتاد. در یک نگرش کلی، دو رویکرد در زمینه راهبرد نگاری وجود دارد: نخست، رویکرد مستقل اسلامی- ایرانی به عنوان رویکرد درونزا در کنار استفاده از ظرفیت های جهانی؛ و دوم، رویکرد وابسته گرا، تابع گرا، منفعل و معطل، که صفر تا صد مسئولیت ها را متوقف به اخم و لبخند آمریکا و سه کشور اروپایی می داند و چنان مسخ نظم سیطره جوی غربی است که گویا "هر چه آن خسرو کند، شیرین بود"! قائلان به این رویکرد، در ماجرای پایمال شدن حقوق ایران در برجام، حاضر نشدند نازک تر از گل به طرف دغلکار غربی بگویند و بنابراین، انگشت اتهام را به سمت داخل گرفتند. این جریان، در مقابل بیگانگان متخاصم، خوش بین و بهانه پذیر است، اما در داخل، به مخاصمه جویی و دو قطبی سازی، و ضمنا بهانه جویی و گردن نگیری می پردازد. در راهبرد نگاری دولت باید از مشورت های این جریان پرهیز کرد. آنها راهبند هستند، نه راهبرد نگار.
💢یادداشت کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
5.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥بخش کوتاهی از مناظره پیروز حناچی و منان رئیسی در برنامه شیوه
روند افزایش تراکم کلانشهرها و تشدید معضلات حاصل از آن (نظیر ترافیک و مسائل زیست محیطی و آلودگی هوا و ...) تا کجا باید ادامه پیدا کند تا مدیران شهرسازی ما متوجه شوند که سیاستهایشان در خصوص تراکم افزایی و عدم باز کردن کمربند کلانشهرها اشتباه بوده است؟! نسبت تراکم ۱۵۰ نفر در هکتار با هویت و سبک زندگی ما چیست؟!
https://eitaa.com/samen_felavarjan