🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۱)
✍سعدالله_زارعی
🔸گرفتن سرپل از مقاومت و سپس توسعه آن، حکایت تلاش ۴۶ سال است اما بعضی بدون توجه به تاریخ، وقوع یک اتفاق را محور قرار داده و بقیه مسائل را با آن تحلیل کرده و افق تحولات را هم بر اساس آن تبیین مینمایند. از اینرو در زمانهای مختلف شاهد انتشار تحلیلهای فراوان مبتنی بر تعمیم نتایج یک پدیده بر سایر پدیدهها بودهایم و اینک میتوانیم با قاطعیت بگوییم خطا بوده است. الان در صحنه تحولات، با سقوط یک دولت مقاومت در منطقه مواجه شدهایم و باید اعتراف کنیم که دشمنان یک سرپل مهم از محور مقاومت گرفتهاند. اما خطاست اگر گمان کنیم روند منطقه و تحولات در منطقه به سمت غلبه مخالفان بر مقاومت تغییر مسیر داده است. مرور تحولات این ۴۶ سال خطا بودن چنین نگاهی را نشان میدهد.
🔸در سال ۱۳۶۱ حدود دو هفته پس از بازپسگیری خرمشهر توسط قوای نظامی ایران، رژیم صهیونیستی از فضای درگیریهای داخلی لبنان استفاده و به این کشور حمله کرد و چند برابر مساحت خرمشهر را - که عمدتاً به شیعیان لبنان تعلق داشت - به تصرف خود درآورد. فضای رعب ناشی از اقدام سریع ارتش اسرائیل و ضعف شدید نظامی لبنان، این تصور را رقم میزد که اشغال لبنان دائمی خواهد بود. در آن زمان تحلیلهای زیادی در رسانههای عربی و غیرعربی نوشته میشد که از تهاجم قریبالوقوع ارتش اسرائیل به سوریه حکایت میکرد. اما برخلاف این تحلیلها، ارتش متجاوز اسرائیل چهار سال پس از تجاوز، در سال ۱۳۶۵ استان بیروت و مناطق شمالی و شرقی آن را ترک کرد و اولین عقبنشینی ارتش اسرائیل رقم خورد. در آن زمان شهید سیدحسن نصرالله فرمانده نظامی حزبالله در استان بیروت بود.
🔸یک واقعه دیگر مذاکرات مادرید و توافق اسلو بود که در سال ۱۳۷۲ صورت گرفت. در آن زمان دولتهای غربی، عربی، روسیه، چین، اسرائیل و سازمان آزادیبخش فلسطین که مهمترین سازمان نظامی فلسطین بود، توافقی را شکل دادند که ظاهر آن حل و فصل نهائی مسئله فلسطین و حل منازعه بین اسرائیل و فلسطینیها اما باطن آن، تثبیت اسرائیل و حذف فلسطین از معادله منطقه بود. در آن زمان جو آنقدر به نفع توافق اسلو غلیظ بود که بعضی دوستان منطقهای به مسئولان ما میگفتند، «مسئله تمام شده و نادیده گرفتن یک توافق جهانی، دیوانگی است.» اما برخلاف آنچه تصور میشد مذاکرات و توافق و درواقع طرح اسلو، به حل مسئله منجر نشد، به انتفاضه سال ۲۰۰۰ ختم شد که طی آن هم درگیری نظامی میان طرفین، جای سازش را گرفت و هم سازمان آزادیبخش فلسطین جای خود را به گروههای جدید جهادی داد. این در حالی بود که همانطور که گفته شد، برای تحقق اهداف اسلو، همه دولتهای اروپایی، آمریکایی، عربی، اسرائیل، روسیه، چین، سازمان ملل و مهمترین سازمان فلسطینی همداستان شده بودند.
یک رخداد دیگر، اشغال نظامی عراق از سوی آمریکا و انگلیس در روزهای آخر سال ۱۳۸۲/ اول بهار ۲۰۰۳ بود. در این ماجرا همه تحلیلها و تصورها این بود که کار جمهوری اسلامی هم تمام است، بنابراین ایران یا همه سیاستهای داخلی و خارجی خود را تغییر میدهد و یا اینکه مانند دولتهای افغانستان و عراق از بین میرود. در آن زمان هنوز «جبهه مقاومت» وجود نداشت و دولتهایی در سوریه، سودان و حزبالله در لبنان با جمهوری اسلامی همراهی داشتند. جو آنقدر غلیظ بود که یکی از معاونان وقت وزارت امور خارجه ایران در اقدامی عجیب، از طریق سفارت سوئیس - بهعنوان حافظ منافع آمریکا در ایران - با تقدیم یک فکس به وزارت خارجه آمریکا اطلاع داد «ایران آمادگی دارد همه اختلاف خود با آمریکا را به گونهای که منجر به رضایت ایالات متحده شود، حل کند.» براثر این جو، یک جمع ۱۲۳ نفری از نمایندگان وقت مجلس ایران، طی بیانیهای خطاب به رهبر معظم انقلاب، تغییر اساسی در سیاست خارجی نظام را خواستار شدند!
🔻ادامه دارد...
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔰خطای راهبردی در تحلیل سوریه (۲)
✍سعدالله_زارعی
🔻در همان زمان نخستوزیر وقت انگلیس، تونیبلر در جمع نظامیان انگلیسی مستقر در بصره اعلام کرده بود «آنچه بر افغانستان و عراق گذشت یک پیام آشکار به ایران بود تا سیاستهای خود را تغییر دهد.» اما برخلاف آنچه تصور و بیان میشد صحنه به شکل دیگری رقم خورد و آمریکا سه سال پس از اشغال نظامی عراق به بنبست نظامی گرفتار شد و زمزمه خارج شدن از عراق آغاز کرد و جرج بوش در سال ۱۳۸۶/ ۲۰۰۷ ناگزیر شد توافق امنیتی خروج از عراق را با نوری المالکی نخستوزیر وقت عراق امضا نموده و دو سال بعد، خروج از این کشور را آغاز نماید. البته پیش از این و آنچه در اولین سالگرد اشغال عراق پیش آمد یعنی تن دادن آمریکا به تشکیل شورای عراقی حکم، اولین نشانههای بنبست آمریکا را بروز داده بود.
🔸با شکست برنامه نظامی آمریکا در عراق و افغانستان، خیزشهای عربی شکل گرفت که رژیمهای سنتی عربی وابسته به آمریکا را هدف قرار داد و منجر به تغییر وضعیت در پنج کشور عربی شد. غربیها درصدد برآمدند با بدل زدن به این خیزشها، مسیر تحولات را برگردانند. از اینرو گروههای تکفیری با نامهای مختلف شکل گرفتند و با سرعت زیاد منطقه را تحت تأثیر خود قرار دادند. این گروهها، آشکار و پنهان از سوی آمریکا و بعضی کشورهای اروپایی، ترکیه و اکثر دولتهای عرب حاشیه خلیجفارس حمایت میشدند اما این پروژه هم چندان دوام نیاورد و تا سال ۱۳۹۷ / ۲۰۱۸ عملاً تحت کنترل درآمد. شکست پروژه گروههای تکفیری، سبب تقویت بیشتر جریانات مقاومتی و جبهه مقاومت شد.
🔸پس از این تحولات، غربیها پیمان ابراهیم ناظر بر عادیسازی عربی - اسرائیلی را روی میز گذاشته و چند دولت عرب با خود همراه کردند. در این زمان وقتی فضای توافق اسلو برگشت، خیلیها گمان کردند از این پس این اسرائیل است که آینده منطقه را رقم میزند و دیگر جایی برای اندیشهها و راهکارهای معارض نظیر «جریان مقاومت» باقی نمیماند. اما بهزودی در این کار هم گره افتاد و این روند پس از پیوستن لرزان سودان و مراکش متوقف گردید. کمی بعد، جهان با عملیات حیرتانگیز فلسطینیهای ساکن در غزه - طوفان الاقصی - مواجه گردید. اقدام فلسطینیها آنقدر مؤثر بود که صحنه منطقه را دگرگون کرد. اسرائیل که تا قبل از آن خود را در موقعیت «حکمران منطقه» میدید، به یک باره به موقعیتی نزول کرد که به گفته نتانیاهو مابین مرگ و حیات قرار گرفت. با واکنش خشن اسرائیل و شروع جنگ علیه غزه، جهان علیه اسرائیل به پاخاست، دولتهای غربی شکلگیری دولتی فلسطینی در مرزهای ۱۹۶۷ را مطرح کردند تا بر جراحات ناشی از حملات وحشیانه رژیم، مرهم گذارند. دادگاه لاهه به بازداشت سران اسرائیل رأی داد. ارتباطات عربی - اسرائیلی از هم گسیخته شد و مقاومت در سطح جهان بهعنوان تنها گزینه ممکن، مورد تمجید قرار گرفت. پس در اینجا هم یک بار دیگر ورق برگشت.
🔸پس از این صحنه، آمریکا، اسرائیل و ترکیه به ابتکار جدیدی دست زدند؛ این ابتکار، تغییر دولت در دمشق بود. وضع داخلی سوریه طی ده سال گذشته به گونهای بود که شکلدهی به یک جبهه کوچک هم میتوانست به تغییر حاکمیت سیاسی منجر شود اما آمریکاییها و اسرائیلیها به دلیل نگرانیهایی که داشتند، تغییر دولت را اجرائی نکردند تا اینکه مشکلات شدید در مدیریت تحولات منطقه، آنان را بهشدت به آن نیازمند کرد. نخستوزیر اسرائیل در سخنرانی مرداد ماه گذشته در سازمان ملل، از ضرورت همکاری همگان برای تغییر در خاورمیانه صحبت کرد و گفت «اگر خاورمیانه تغییر نکند، ایران نقشه آینده آن را ترسیم خواهد کرد». این عبارات بیانگر آن بود که از نظر آنان باید کاری صورت گیرد تا همگان تغییر در خاورمیانه را لمس کرده و با اسرائیل در این مسیر همراه شوند.
🔸این کار نمادین، «تغییر نظام سیاسی سوریه» بود. در ایجا اسرائیل برای رها شدن از نگرانیهای امنیتی قبلی خود، به عملیات نظامی و تصرف بخشهایی از سوریه دست زد. از نظر رژیم اسرائیل سقوط یک دولت متعارف در دمشق در حالی که ماهیت دولت جایگزین آن مبهم و مخاطرهآمیز میباشد، ریسک بزرگ دارد چرا که رژیم غاصب هیچگاه از سمت جریانهای تکفیری از جمله «تحریرالشام» نگرانی نداشته است کما اینکه اظهارات اخیر مقامات این گروه هم نشان داد جایی برای نگران شدن اسرائیل وجود ندارد. پس نگرانی اسرائیل - و آمریکا، ترکیه و حوزه عربی - طبعاً چیزی دیگری است. چه چیزی بیش از دولت اسد در دمشق میتواند اسرائیل را تهدید کند؟ این چیزی غیر از سر برآوردن نهائی یک جریان مقاومت مردمی از نوع حزبالله لبنان یا از نوع حشدالشعبی عراق یا از نوع انصارالله یمن در سوریه نیست.
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔰 اشغال سوریه از ۳ جهت آمریکا از شرق، اسرائیل از غرب، ترکیه از شمال
🔸در شرایطی که شرق سوریه در اشغال آمریکاییهاست و شمال نیز دست نیروهای نزدیک به ترکیه، اسرائیل هم مشغول پیشروی در بخشهایی از غرب خاک سوریه است. همه این اتفاقات مقابل چشمان تروریستهایی صورت میگیرد که با شعار «آزادی شام» سوریه را تصرف کردند!
🔸چشمانداز تحولات سوریه بعد از سقوط دمشق مبهم به نظر میرسد، اما یکچیز واضح است و آن اینکه این سرزمین در حال تقسیم شدن بین بیگانگان است...
🔸وضعیت شمال سوریه همواره تحت شعاع تصمیمات آنکاراست. کار به جایی رسیده است که برخی از کارشناسان سخن از این میگویند که «ترکیه در حال بازتولید سیستم قیمومیت بریتانیا و فرانسه در سوریه» است.
🔸اما سمت دیگری از خاک سوریه! پایگاههای نظامیان آمریکایی در مناطق شمالشرق و جنوبشرق این کشور متمرکز است و میادین نفتی و گازی در شمالشرق سوریه نیز در کنترل نظامیان آمریکایی است. حالا هم که خبر میرسد اولین کاروان نظامی آمریکا به سوریه پس از سقوط حکومت «بشار اسد» وارد شده است.
🔸سپس نوبت غرب این سرزمین رو به ویرانی است که محل تُرکتازی رژیم آپارتاید اسرائیل شده است. ارتش رژیم صهیونیستی بعد از سقوط دمشق به گسترش نفوذ خود در اراضی سوریه ادامه داده است. به گفته منابع نیروهای ارتش رژیم صهیونیستی کنترل روستاهای «جمله» و «معربه» در حوض الیرموک در استان درعا را در دست گرفتند.
#محلل
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
https://eitaa.com/samen_felavarjan
#یادداشت_کوتاه
🔰برنامه آمریکا؛ اغتشاش و استبداد بهعنوان ابزار تسلط
🔸رهبر معظم انقلاب اسلامی در سخنان خود، با اشاره به سیاستهای مداخلهجویانه آمریکا در کشورهای مستقل، "ایجاد استبداد" یا "هرجومرج و اغتشاش" را ابزارهای اصلی این قدرت استکباری برای تسلط بر ملتها معرفی کردند. ایشان با نگاهی تبیینی و هشداردهنده، ملت ایران را به هوشیاری در برابر توطئههای دشمن دعوت کردند.
🔸سیاست هرجومرج؛ نسخه آمریکا برای تضعیف ملتها
تجربه کشورهای مختلف، از جمله سوریه، نشان داده است که آمریکا با ایجاد هرجومرج و اغتشاش سازمانیافته، تلاش میکند نظامهای مستقل را تضعیف و زیرساختهای آنان را تخریب کند. هدف این سیاست، وابسته کردن کشورها به قدرتهای خارجی و از بین بردن ظرفیتهای داخلی است.
رهبر انقلاب با اشاره به نقش آمریکا در سوریه، تصریح کردند که ایجاد بحرانهای داخلی در این کشور، نه تنها عامل ویرانیهای گسترده بوده، بلکه به زعم آمریکاییها، به نوعی پیروزی برای آنان تبدیل شده است.
🔸ایران؛ سد مستحکم در برابر توطئههای آمریکا
در ادامه، رهبر انقلاب به توطئه مشابه دشمن در ایران اشاره کردند. دشمنان انقلاب اسلامی، با حمایت از اغتشاشگران و مزدوران داخلی، در پی تضعیف همبستگی ملی و ایجاد شکاف در جامعه ایران هستند. اما ملت ایران، به عنوان ملتی بصیر و آگاه، همواره توطئههای اینچنینی را در نطفه خنثی کرده و با "لگدمال کردن مزدوران آمریکا"، قدرت و انسجام خود را به رخ دشمن کشیده است.
🔸هوشیاری و اتحاد؛ کلید مقابله با دشمن
رهبر انقلاب، این تهدیدها را فرصتی برای تقویت هوشیاری ملی و وحدت داخلی دانستند. برای مقابله با این توطئهها، ملت ایران باید:
1. به ابزار جهاد تبیین مجهز شود: حقایق توطئهها را برای جامعه روشن کند و مانع از گمراهی افکار عمومی شود.
2. به وحدت و همگرایی پایبند باشد: اختلافات داخلی را کنار گذاشته و در برابر دشمن خارجی صفی مستحکم تشکیل دهد.
3. به ظرفیتهای درونی اتکا کند: به توانمندیهای خود ایمان داشته و از وابستگی به دشمنان پرهیز کند.
🔸نتیجه
رهبر انقلاب با تأکید بر قاطعیت ملت ایران در مقابله با مزدوران دشمن، بار دیگر یادآور شدند که آمریکا هرگز نمیتواند با ابزارهایی مانند هرجومرج و اغتشاش، ملتهای مستقل را به زانو درآورد. ایستادگی ملت ایران در برابر این توطئهها، الگویی برای سایر ملتها و نشانگر قدرت و بصیرت این ملت بزرگ است. آینده از آن ملتهایی است که با وحدت، آگاهی و مقاومت، در برابر سیاستهای سلطهطلبانه دشمنان ایستادگی کنند.
✍ #سعید_سپاهی
┅┅🔸 جهادگران تبیین بسیج🔸┅┅┄
https://eitaa.com/samen_felavarjan
10.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 فیلم افشاگری دکتر محسن قدیری مدیرعامل اسبق پالایشگاه اصفهان بر علیه باند بیژن زنگنه
محسن قدیری:
🔹️یک جوان ناپخته و لابی باز ( عظیمی فر) به دنبال رزومه سازی در پالایش و پخش مدیرعامل شده و وضع کشور را به اين روز انداخته.
🔹️اگر در باندشان نباشی ( زنگنه و صادق آبادی) تغییرت می دهند.
🔹️زنگنه و صادق آبادی و متاجی در سیراف میلیاردها دلار را حیف و میل کردند اما حتی به یک بشکه تولید نرسیدند!
🔹️به دنبال سوریه کردن ایران هستتد اما نخواهند توانست،چون شماها هستید.
🔹️ در اوج ناترازی و خاموشی، به جای مدیریت سوخت، خلاف منویات رهبری با مداخله در شرکتهای واگذار شده و فشار بر سهامداران خصوصی مدیران را با بی ادبی و شبانه تغییر می دهند
⛽️شرکت نفت: وزارت نفت هیچ برنامهای برای تغییر قیمت بنزین ندارد/ اختیاری هم بابت انجام این کار ندارد/ گمانهزنیها در فضای مجازی را تکذیب میکنیم
شرکت ملی پخش فرآوردههای نفتی:
▫️وزارت نفت هیچ برنامهای برای تغییر قیمت بنزین در دستور کار ندارد و اصولا اختیاری بابت انجام این کار ندارد و لذا هرگونه گمانهزنی در فضای مجازی را قویا تکذیب مینماید.
▫️در خصوص نفتگاز (گازوئیل) مورد نیاز مصرفکنندگان به ویژه بخش حمل و نقل (ناوگان دیزلی)، هیچگونه افزایش قیمتی به میزان سهمیه تخصیصی به ناوگان در دستور کار نیست
▫️در خصوص تغییر نمایشگر دیسپنسرهای جایگاههای عرضه سوخت، اعلام میدارد بهروزرسانی زیرساختهای نرمافزاری و سختافزاری در جایگاههای عرضه سوخت بر اساس روال عادی فعالیتهای این شرکت بوده است./ تسنیم
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔰 افشای شکست اطلاعاتی دیگر ارتش اسراییل در غزه
🍃🌹🍃
🔹کانال ۱۲ رژیم صهیونیستی فاش کرد که حدود یک سال پیش نیروهای اسرائیلی عملیاتی را برای آزادی نوعا ارگمانی، اسیر زن اسرائیلی که ژوئن گذشته آزاد شد، کلید زدند؛ اما در ادامهٔ این عملیات، مشخص شد که اطلاعات بهدستآمده دربارهٔ این اسیر کاملاً اشتباه است.
🔹براساس این گزارش، نیروهای ویژهٔ اسرائیل طبق اطلاعاتی که بهدست آورده بودند، وارد یک ساختمان در غزه شدند اما زمانی که درِِ آن را باز کردند، با تیربار نیروهای مقاومت مواجه شدند و ناگهان عملیات نجات اسیر اسرائیلی به عملیات خارجکردن نظامیان زخمی از محل عملیات تبدیل شد.
🔹دستگاه اطلاعات نظامی اسرائیل(امان) اعلام کرد که اطلاعات بهدستآمده نشان میدهد که اسیری که در این ساختمان نگهداری میشده، نوعا ارگمانی نبوده، بلکه اسیر دیگری بهنام «ساعر باروخ» بوده که در جریان این عملیات بهدلیل اصابت گلوله به سر، جانش را از دست داده است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
بلینکن: ۲۰ سال اقدام آمریکا برای براندازی در ایران شکست خورده است
🔹وزیر خارجه آمریکا اذعان کرد تحرکات مکرر این رژیم برای براندازی در ایران شکست خورده و جمهوری اسلامی ایران، بدنه حمایتی قدرتمندی در میان مردم دارد.
🔻آنتونی بلینکن در شورای روابط خارجی آمریکا با این سؤال مواجه شد که «آیا ایالاتمتحده باید سیاست تغییر رژیم را در ایران، اتخاذ کند؟ اگر چنین است، ما باید چه کار کنیم تا از اپوزیسیون ایران بیشتر حمایت کنیم تا این اتفاق بیفتد؟».
🔹بلینکن در پاسخ گفت: پویایی داخلی جامعه ایران پیچیده است و ما از بسیاری جهات بهترین منبع برای دیدگاهی روشن نیستیم، به این دلیل که با ایران روابط دیپلماتیک نداریم. ما تا جایی که بتوانیم اطلاعات به دست میآوریم. ما دوستان و شرکایی داریم که درک بهتری از ایران دارند.
🔻او میافزاید: فکر میکنم ایران یک کشور قطبیشده است. من فکر میکنم آنچه که شما توصیف کردید بازتاب نیمی از جمعیت ایران است، اما نه کل آن. و همانطور که میدانید تفاوتهای عمیقی بین جوامع شهری و روستایی وجود دارد. و یک نیروی بسیار محافظهکار در ایران وجود دارد که از نظر تعداد، قابل توجه است و احتمالاً وابسته به نظام است. بنابراین فکر نمیکنم (امکان براندازی) به این وضوح باشد. اما شکی نیست که درصد زیادی از مردم خواهان آیندهای متفاوت هستند. بنابراین سؤال این است: برای پیشبرد آن چه کاری میتوانیم انجام دهیم؟
🔹بلینکن اذعان کرد: من فکر میکنم اگر به ۲۰ سال گذشته نگاه کنیم، آزمایشهای ما در تغییر رژیم موفقیت چشمگیری نداشته است.بنابراین من فکر میکنم که ما باید درجه ای از فروتنی داشته باشیم. اما باید تمرکزمان را بر هر کاری قرار دهیم که منجر به تغییر سیاست در ایران شود، تا این کشور را از انجام کارهایی که منافع و ارزشهای ما را تهدید میکند، بازداریم. ما تهدیدات امنیتی واضحی داریم که از ایران سرچشمه میگیرد، و ما تهدیدات ارزشی روشنی داریم که از ایران سرچشمه میگیرد.
🔻وی افزوده است: کاری که ما در مقاطع مختلف سعی کردهایم انجام دهیم، این است که به بهترین شکل ممکن، افرادی را در داخل ایران، بیشتر توانمند کنیم تا برخی منابع لازم را در اختیار داشته باشند. اما اذعان میکنم انجام این کار از بیرون واقعاً سخت است.
🔹بلینکن با وجود شیطنتهای پیاپی دولت بایدن در حمایت از اغتشاشات، تشدید تحریمها و اقدامات خرابکارانه و تروریستی گفت: فکر میکنم مهندسی کردن از بیرون دشوار است. و شما به ناچار با عواقب ناخواسته، اثرات درجه دوم و سوم روبهرو میشوید. ما باید به شدت در برابر رفتار ایران که در تضاد با منافع ماست، بایستیم. اما من در مورد تلاش برای مهندسی هر چیزی از بیرون بسیار محتاط خواهم بود.
@IMANI_mohammad
🔻نامه کمیسیون امنیت ملی به دیوان عدالت اداری درباره ابطال حکم انتصاب ظریف
🔹سخنگوی کمیسیون امنیت ملی مجلس شورای اسلامی از ارسال نامهای از سوی رئیس این کمیسیون به دیوان عدالت اداری و درخواست از این دیوان برای ابطال حکم انتصاب محمدجواد ظریف به علت مغایرت قانونی و بر اساس مواد ۸۶ و ۱۳ قانون دیوان عدالت اداری خبر داد.
🔹به گفته ابراهیم رضایی، طبق ماده یک قانون نحوه انتصاب اشخاص در مشاغل حساس مصوب مجلس، تمامی دستگاههای اجرایی موظف هستند در انتصاب افراد به مشاغل حساس، از مراجع سهگانه شامل وزارت اطلاعات، سازمان اطلاعات سپاه و قوه قضاییه استعلام کنند. در صورتی که انتصابی بر خلاف این استعلام صورت گیرد، آن انتصاب غیرقانونی خواهد بود.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
📸روایت سخنگوی دولت سیزدهم از عملیات تروریستی ناموفقی که هدفش قطع گاز و برق مردم بود
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔻گفتوگو ایران با اروپاییها در اواخر دی
🔹سخنگوی وزارت امورخارجه: این گفتگوها با توافق طرفین ادامه خواهد داشت. تفاهم شد در نشست قبلی که با همان محتوا و جنس این گفتگوها ادامه داشته باشد. ما مطالبات و نگرانیهای خودمان را در خصوص منطقه و دیگر موضوعات مطرح میکنیم.
🔹موضوع هستهای هم یکی از آنان است. تاریخ هم مشخص شده و هفته آخر دی ماه برگزار خواهد شد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan