🔴 اشکالات اساسی لایحه بودجه ۱۴۰۰
1️⃣ بیشبرآورد منابع حاصل از صادرات نفت و افزایش وابستگی بودجه به نفت به ۳۰ درصد (با در نظر گرفتن پیش فروش نفت )
2⃣ کاهش سرمایهگذاری دولت (کاهش شدید سهم اعتبارات عمرانی از ۱۵ درصد قانون مصارف عمومی در سال ۹۹ به ۱۱ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰)
3⃣ افزایش قابل توجه هزینههای جاری (رشد ۶۰ درصدی)،
4⃣ کاهش سهم درآمدهای مالیاتی از منابع عمومی بودجه ( از ۳۶ درصد در قانون بودجه ۹۹ به ۲۷ درصد در لایحه بودجه ۱۴۰۰)
5⃣ افزایش کسری تراز عملیاتی (برخلاف اهداف تعیین شده در قانون برنامه ششم)
6⃣ پیشبینی منابع قابل توجه از محل پیشفروش نفت و ایجاد بدهی تعدیلشونده با نرخ ارز
7⃣ حرکت برخلاف جهت اصلاح ساختاری بودجه (افزایش کسری بودجه)
🔹 بررسیهای کارشناسی نشان میدهد که بهدلیل برآورد بیش از واقع منابع حاصل از صادرات نفت، حتی با فرض فروش کامل اوراق در نظر گرفته شده در بودجه، حدود ۳۲۰ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده برای پوشش مخارج بودجه وجود خواهد داشت.
🔹 حتی در صورت استفاده از ظرفیت خرید اوراق بیشتر توسط بانکها و صندوقهای سرمایهگذاری (به میزان ۱۴۵ هزار میلیارد تومان) همچنان حدود ۱۷۵ هزار میلیارد تومان کسری تأمین نشده باقی میماند که میتواند مستقیم یا غیرمستقیم به افزایش پایه پولی و نقدینگی بیانجامد و تورم های شدیدی در سال آتی و سالهای بعد در پی داشته باشد.
【 #زمانه: آنچه یڪ تحلیلگر بایست بداند】
➖➖➖➖➖➖➖➖
🔰 حضور افرادی که در رأس آمریکا هستند، نشانه انحطاط غربزدگی است
✍ رهبر انقلاب: آمریکا یک الگوی شکستخورده از مکاتب بشری برای اداره جامعه است. ارزشهای بشری مانند سلامت، عدالت و امنیت از همه جا بیشتر در آمریکا لگدمال میشود، فاصله طبقاتی در آنجا وحشتناک است، تعداد و نسبت گرسنگان و بیخانمانها در آمریکا از کشورهای متعارف دنیا بیشتر است، طبق اعلام صریح رقبا در کارزارهای انتخاباتی، یکی از هر پنج کودک آمریکایی، گرسنه است ضمن اینکه ناامنی و آمار جنایت در آمریکا بسیار بالاست.
علاوه بر این مشکلات داخلی و مدیریتی، قتل، جنگافروزی و ایجاد ناامنی جزو کارهای رایجِ امروز آمریکاییها در سوریه، فلسطین و یمن و قبلاً در عراق، افغانستان و مناطقی مثل ویتنام و هیروشیما است.
حضور افرادی که در رأس آمریکا هستند مایه تحقیر آن کشور است و این نشانه دیگری از شکست الگوهای بشری و آرمانشهر رو به انحطاط غربزدههاست. ۹۹/۶/۲
🇮🇷🍁
🍁
💢ماجراجوییهای اردوغان
🔻اردوغان روز پنجشنبه درحالیکه برای شرکت در مراسم رژه نظامی آذربایجان به مناسبت پایان اشغال منطقه «قرهباغ کوهستانی»، به باکو سفر کرده بود، ابیاتی از یک شعر جداییطلبانه درباره رود ارس در مرز ایران و آذربایجان، علیه تمامیت ارضی ایران خواند که لازم است به ابعاد امنیتی و سیاسی آن توجه کرد.
🔸نکات تحلیلی: 1- نکته مهم در این زمینه آن است که اظهارات اردوغان کاملاً آگاهانه و با اهداف مشخص بیان شده است. دراینباره نباید به توجیه این اظهارات روی آورد و آن را سخنانی احساسی قلمداد کرد. این مواضع کاملاً مرتبط با اهداف پروژه مهم جنگ دوم قرهباغ است. طرح آزادسازی مناطق اشغالی آذربایجان ابزاری برای اجرایی کردن جنگ دوم قرهباغ بود که در پشت آن اهداف ژئوپلیتیکی خطرناک از قبیل تغییر مرزهای سیاسی منطقه وجود دارد. یکی از اهداف ترکیه، آذربایجان و رژیم صهیونیستی در جنگ اخیر، اشغال نوار مرزی 42 کیلومتری ایران با ارمنستان بود، ولی تحرکات نظامی ایران، باعث شد آنکارا و باکو از این ایده، عدول و موضوع معاوضه کریدور ترانزیتی در دستور کار قرار گیرد.
🔹 2- سخنرانی اخیر اردوغان، فیالواقع آغاز فاز جدیدی از فرآیند مهمی است که قرار است در منطقه دنبال شود؛ مخصوصاً این مواضع تجزیهطلبانه در آستانه رویداد ۲۱ آذر ۱۳۲۴ که در طی آن سید جعفر پیشهوری، رهبر فرقه دموکرات، تأسیس حکومت خودمختار آذربایجان را اعلام کرد، بسیار قابلتأمل میباشد. معنای این اقدام یعنی پیام به گروههای تجزیهطلب ایرانی که فاز جدید تحرکات خود را آغاز کنند.
🔺نکته راهبردی: مواضع اخیر اردوغان آشکارا تهدید علیه تمامیت ارضی ایران است؛ بنابراین نباید اظهارات اخیر اردوغان سادهانگارانه تحلیل شود. نباید در این شرایط حساس دچار انفعال شد و از این طریق به توسعهطلبی پانترکیسم تهاجمی که اینک تکفیریها نیز در کنار آن قرار گرفتهاند کمک کرد. در کنار این، ضروری است به آذربایجان تذکرات معتبر داده شود تا در دام و نقشه خطرناک طراحی شده قرار نگیرد. دوره طمعورزی به سیاق گذشته به پایان رسیده است. جدای از اینکه پیگیری این سیاست در وهله اول به ضرر خود ترکیه است؛ سیاست تک قومی بیش از همه توسط ترکیه در منطقه پیگیری میشود؛ هویت ارمنیها، کردها و علویها در ترکیه انکار شده است؛ از این منظر، ترکیه خود بیش از دیگران آسیبپذیر است. ایران هیچگونه چشمداشتی به مناطق شمالی که از ایران جدا شده ندارد، اما اگر بناست تغییری اتفاق بیفتد، آنچنان که اردوغان در پی آن است، به تعبیر نغز برخی رسانهها، دست باید به تن الحاق شود، نه تن به دست!
🌀(نویسنده: عزیز غضنفری)
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔰 نشر دهید و همراه ما باشید
📝🍃
✨﷽✨💙🍃🦋
🍃🍁
🦋
💠 چند عمل ساده براي افزایش تصاعدی ثواب نماز!
•☜«اذان و اقامه»
باعث ميشود دو صف از فرشتگان، پشت سر مومن نماز بخوانند.
•☜«ركوع كامل»
باعث نداشتن وحشت قبر ميشود.
•☜«انگشتر عقيق»
دو ركعت نماز با عقيق معادل هزار ركعت بدون آن است.
•☜«مسواك زدن»
دو ركعت نماز با مسواك بهتر از هفتاد ركعت نماز بدون مسواك است.
•☜«خواندن سوره قدر»
خواندن سوره قدر در يكي از نمازها باعث آمرزش گناهان میشود.
•☜«استنشاق و مزه مزه در وضو»
باعث آمرزش و غلبه بر شيطان است.
•☜«عطر»
باعث ميشود ثواب نماز هفتاد برابر شود.
•☜«تسبيحات حضرت زهراء س»
بهتر از هزار ركعت نماز است.
📚 فلاح السائل☆ثواب الاعمال☆من لایحضر الفقیه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌠🍁
🍁
💠#موشنگرافیک
💢موضوع: دو دهه مذاکره ایران با اروپا و امریکا به کجا رسید؟
🔸🌹🔹
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
#ثامن
#برجام
#آمریکا
PTT-20201210-WA0023.opus
350.4K
🌠🍁
🍁
⚫️#صوتی
🔴موضوع: هم اندیشی چگونگی اصلاح مشکلات مدیریتی، ورود #جوانان و تحقق #بیانیهگامدوم
🔵قسمت سوم
🎙کارشناس: #دکترابوذریاسری
🔸🌹🔹
🔻برای به حرکت درآوردن حلقات میانی چه باید کرد؟
🔹چه گزینه ها و راهکارهایی در شرایطی که مسئولین به جوانان زمینه کار و فعالیت نمی دهند برای ورود جوانان به عرصه مدیریت ورود دارد؟
🔺شرط روی کار آمدن دولت جوان و حزب اللهی چیست؟
❌ادامه دارد...
#رهبر_معظم_انقلاب
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
اخبار و تحلیل روزانه (دوشنبه ۲۴ آذر).pdf
357.4K
اخبار و تحلیل روزانه۲۴آذر۹۹دوشنبه
▼گزارش روز
خیزش کردها در عراق
اعتراضها در کردستان عراق برای دومین هفته پیاپی به دلیل عدم پرداخت حقوق کارکنان و فساد مالی واداری در اقلیم ادامه دارد. این اعتراضها اینبار برخلاف گذشته که دارای شعارهای اعتراضی بود، با تسخیر و به آتش کشیدن مقرهای سیاسی هر دو حزب اصلی کردستان عراق، یعنی حزب دموکرات و اتحادیه میهنی همراه بود.
گزارههای خبری: 1- یکی از دلایلی که منطقه کردستان عراق با کمبود منابع مالی مواجه است، کاهش درآمدهای آن در نتیجه کاهش فروش نفت و قطع بودجه سالیانه از سوی بغداد است. منطقه اقلیم کردستان عراق روزانه 900 هزار بشکه نفت میفروخته که این رقم به خاطر شرایط کرونا به نصف کاهش پیدا کرده است. منبع درآمدی حاصل شده به طور کامل در اختیار منطقه مرکزی قرار میگیرد. این منطقه قریب به 120 هزار کارمند دارد که این تعداد، یکچهارم جمعیت کنونی کردستان عراق است و درآمد حاصله از فروش نفت کفاف حقوق کارکنان را نمیکند. 2- این اعتراضها منجر به ایجاد زمزمههایی مبنی بر جدایی استان سلیمانیه از دو استان دهوک و اربیل شده است. سلیمانیه به طور سنتی مرکز حزب اتحادیه میهنی و اربیل هم مرکز حزب دموکرات به رهبری بارزانی است. این امر منجر به ایجاد شکافهای سیاسی و متهم کردن احزاب به دسیسه علیه یکدیگر شده است. بهگونهای که حزب دموکرات بارها اعلام کرده که این اعتراضها دسیسه خارجی با همراهی برخی احزاب داخلی است. 3- وضعیت اقتصادی در منطقه کردستان عراق بسیار شکننده شده است. کاهش درآمدهای حاصل از فروش نفت و عدم توان در پرداختها نشان از ناتوانی مسئولین در اداره اقلیم دارد. از سوی دیگر به گفته مخالفان، مشاغل مهم در کردستان تنها در اختیار بستگان و نزدیکان بارزانی و طالبانی است و هیچ فردی خارج از این دایره نمیتواند سمت مهمی در اقلیم داشته باشد. 4- شکاف سیاسی ایجادشده میان دو حزب دموکرات و اتحادیه میهنی میتواند حزب دموکرات را که کارگزار اصلی فعلی در اقلیم کردستان است، به سمت ایجاد رابطه با دولت مرکزی عراق سوق دهد. این فشارهای سیاسی منجر به ایجاد انعطاف در حزب دموکرات برای آغاز مذاکره با دولت مرکزی خواهد شد و این امر میتواند سودای حزب دموکرات در استقلالخواهی را به حاشیه براند و موقعیت سرزمینی عراق را یکپارچهتر از گذشته کند. (نویسنده: محمدرضا فرهادی
⏳🍃
🍃
•[ #در_راه_تمدن_بزرگ_اسلامے 💡 ]•
🎙/ امام خامنهای(حفظهالله):
خطر عمده در مسیر رسیدن به تمدن اسلامی🔻
🔸عمدهترین خطر چیست؟ من در پاسخ به این
سؤال یک روایت میخوانم. فرمود: «انّ اخوف
ما اخاف علیکم اثنان اتّباع الهوی و طول الأمل».
🔹خطر عمده دو چیز است: اوّل، هوسپرستی
و هویپرستی است. تعجّب نکنید؛ از همهی خطرها
بالاتر، همان هوای نفسی است که در دل ماست؛
«انّ اعدی عدوّک نفسک الّتی بین جنبیک»؛
🔸از همهی دشمنها دشمنتر، همان نفس، همان
«من» و همان خودی است که در وجود توست؛
آن منیّتی که همه چیز را برای خود میخواهد.
📆تاریخ: ۱۳۷۹/۰۹/۱۲
#تمدن_نوین_اسلامی
.
.
🆔
⭕️ دو اشارۀ علمی قرآن به #گوش_و_چشم‼️
🏴اللّهمَّعَجِّلْلِوَلِیِّڪَالفَرَج🏴
♡°•°━°•°━━^━━°•°━°•°♡
✨ #درمحضرقرآن
🌸🌸آن روی لباس شهرت و شهوت 🌸
🌷🌷ﻭَﺗَﺮَﻱ ﺍﻟْﻤُﺠْﺮِﻣِﻴﻦَ ﻳَﻮْﻣَﺌِﺬٍ ﻣُّﻘَﺮَّﻧِﻴﻦَ ﻓِﻲ ﺍﻟْﺄَﺻْﻔَﺎﺩِ «٤٩» ﺳَﺮَﺍﺑِﻴﻠُﻬُﻢ ﻣِّﻦ ﻗَﻄِﺮَﺍﻥٍ ﻭَﺗَﻐْﺸَﻲ ﻭُﺟُﻮﻫَﻬُﻢُ ﺍﻟﻨَّﺎﺭُ «٥٠» ﻭ ﺩﺭ ﺁﻥ ﺭﻭﺯ ﻣﺠﺮﻣﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﻴﻨﻲ ﻛﻪ ﺩﺭ ﻏﻞ ﻭ ﺯﻧﺠﻴﺮ ﺑﻬﻢ ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻩ ﺍﻧﺪ. ﺟﺎﻣﻪ ﻫﺎﻱ ﺁﻧﺎﻥ ﺍﺯ ﻗﻄﺮﺍﻥ (ﻣﺎﺩّﻩ ﻱ ﭼﺴﺒﻨﺪﻩ ﻱ ﺑﺪﺑﻮﻱ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺷﺘﻌﺎﻝ ﻫﻤﭽﻮﻥ ﻗﻴﺮ) ﺍﺳﺖ ﻭ ﺻﻮﺭﺕ ﻫﺎﻳﺸﺎﻥ ﺭﺍ ﺁﺗﺶ ﻣﻲ ﭘﻮﺷﺎﻧﺪ.🌷🌷
✅«ﺍﺻﻔﺎﺩ»: ﺟﻤﻊ «ﺻﻔﻮﺩ» ﺑﻪ «ﻛُﻨﺪﻩ» ﮔﻔﺘﻪ ﻣﻲ ﺷﻮﺩ ﻭ ﺁﻥ ﺗﻜّﻪ ﻱ ﭼﻮﺏ ﺑﺰﺭﮔﻲ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﭘﺎﻱ ﺯﻧﺪﺍﻧﻴﺎﻥ ﻣﻲ ﺑﻨﺪﻧﺪ.
✅«ﺳﺮﺍﺑﻴﻞ»: ﺑﻪ ﻣﻌﻨﻰ ﭘﻴﺮﺍﻫﻦ ﺍﺳﺖ
✅«ﻗﻄﺮﺍﻥ»: ﻣﺎﺩّﻩ ﺍﻱ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﺧﻲ ﺩﺭﺧﺘﺎﻥ ﻣﻲ ﮔﻴﺮﻧﺪ ﻭ ﭘﺲ ﺍﺯ ﺟﻮﺷﺎﻧﺪﻥ ﻭ ﺳﻔﺖ ﻛﺮﺩﻥ ﺁﻥ ﺑﻪ ﺑﺪﻥ ﺷﺘﺮ ﻣﻲ ﻣﺎﻟﻨﺪ ﺗﺎ ﺩﺭ ﺍﺛﺮ ﺳﻮﺯﺵ ﺯﻳﺎﺩ، ﺍﻣﺮﺍﺽ ﭘﻮﺳﺘﻲ ﺷﺘﺮ ﺑﻬﺒﻮﺩ ﻳﺎﺑﺪ. ﺍﻳﻦ ﻣﺎﺩّﻩ، ﺑﺪﺑﻮ ﻭ ﺍﺷﺘﻌﺎﻝ ﺯﺍﺳﺖ.
🔰ﻳﻜﻲ ﺍﺯ ﻋﺬﺍﺏ ﻫﺎﻱ ﻗﻴﺎﻣﺖ، ﺑﺴﺘﻪ ﺷﺪﻥ ﻣﺠﺮﻣﺎﻥ ﺑﺎ ﻏﻞ ﻭ ﺯﻧﺠﻴﺮ ﺍﺳﺖ که خود عذابی فوق عذاب است . مجرمان و شیاطین را دو به دو به هم می بندد که خودش یک نوع عذاب است که حاکی از هم فکر بودن و عمل مشترک آنهاست ﻭ ﺍﻳﻦ ﺩﺭ ﭼﻨﺪﻳﻦ ﺁﻳﻪ ﺫﻛﺮ ﺷﺪﻩ ﺍﺳﺖ. ﺍﺯ ﺟﻤﻠﻪ: «ﻭ ﺗﺮﻱ ﺍﻟﻤﺠﺮﻣﻴﻦ ... ﻓﻲ ﺍﻟﺎﺻﻔﺎﺩ» ﻭ «ﺧﺬﻭﻩ ﻓﻐﻠّﻮﻩ»ﻭ «ﺍﺫ ﺍﻟﺎﻏﻠﺎﻝ ﻓﻲ ﺍﻋﻨﺎﻗﻬﻢ».
ﺑﻪ ﻫﺮ ﺣﺎﻝ ﻣﻔﻬﻮم ﺟﻤﻠﻪ" ﺳَﺮﺍﺑِﻴﻠُﻬُﻢْ ﻣِﻦْ ﻗَﻄِﺮﺍﻥٍ" ﺍﻳﻦ ﺍﺳﺖ ﻛﻪ ﺑﻪ ﺟﺎﻯ ﻟﺒﺎﺱ، ﺑﺪﻧﻬﺎﻯ ﺁﻧﻬﺎ ﺭﺍ ﺍﺯ ﻧﻮﻋﻰ ﻣﺎﺩﻩ ﺳﻴﺎﻫﺮﻧﮓ ﺑﺪ ﺑﻮﻯ ﻗﺎﺑﻞ ﺍﺷﺘﻌﺎﻝ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﺎﻧﻨﺪ، ﻟﺒﺎﺳﻰ ﻛﻪ ﻫﻢ ﺯﺷﺖ ﻭ ﺑﺪ ﻣﻨﻈﺮ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺑﺪ ﺑﻮ، ﻭ ﻫﻢ ﺧﻮﺩ ﻗﺎﺑﻞ ﺳﻮﺧﺘﻦ ﻭ ﺷﻌﻠﻪ ﻭﺭ ﺷﺪﻥ ﻭ ﺑﺎ ﺩﺍﺷﺘﻦ ﺍﻳﻦ ﻋﻴﻮﺏ ﭼﻬﺎﺭﮔﺎﻧﻪ ﺑﺪﺗﺮﻳﻦ ﻟﺒﺎﺱ ﻣﺤﺴﻮﺏ ﻣﻰ ﺷﻮﺩ؛ ﭼﺮﺍ ﻛﻪ ﻟﺒﺎﺱ ﺭﺍ ﺑﺮﺍﻯ ﺁﻥ ﻣﻰ ﭘﻮﺷﻨﺪ ﻛﻪ ﺯﻳﻨﺖ ﺑﺎﺷﺪ ﻭ ﻫﻢ ﺍﻧﺴﺎﻥ ﺭﺍ ﺍﺯ ﮔﺮﻣﺎ ﻭ ﺳﺮﻣﺎ ﺣﻔﻆ ﻛﻨﺪ، ﺍﻳﻦ ﻟﺒﺎﺱ ﺑﻪ ﻋﻜﺲ ﻫﻤﻪ ﻟﺒﺎﺳﻬﺎ ﻫﻢ ﺯﺷﺖ ﺍﺳﺖ ﻭ ﻫﻢ ﺳﻮﺯﺍﻧﻨﺪﻩ ﻭ ﺁﺗﺶ ﺯﻧﻨﺪﻩ ﺍﺳﺖ. این لباس تجسم همان لباس شهوت و تفاخر است که در دنیا پوشیده است، آن روز علاوه بر زشتی و... چهره را با رسوایی میپوشاند.
#قرآن