#ارزش_واقعی_انسان
🍃علّامه محمّد تقی جعفری میفرمودند:
🔰 عدّهای از جامعهشناسان برتر دنیا در «دانمارک» جمع شده بودند تا دربارة موضوع مهمّی به بحث و تبادل نظر بپردازند. موضوع این بود: ارزش واقعی انسان به چیست؟
🍃برای سنجش ارزش خیلی از موجودات، معیار خاصّی داریم؛ مثلاً معیار ارزش طلا به وزن و عیار آن است. معیار ارزش بنزین به مقدار و کیفیّت آن است. معیار ارزش پول، پشتوانة آن است. امّا معیار ارزش انسانها در چیست؟
🍃هر کدام از جامعه شناسها صحبتهایی داشتند و معیارهای خاصّی را ارائه دادند.
وقتی نوبت به بنده رسید، گفتم: اگر میخواهید بدانید یک انسان چقدر ارزش دارد، ببینید به چه چیزی علاقه دارد و به چه چیزی عشق میورزد.
کسی که عشقش یک آپارتمان دو طبقه است در واقع ارزشش به مقدار همان آپارتمان است.
کسی که عشقش ماشینش است، ارزشش به همان میزان است.
🍃امّا کسی که عشقش خدای متعال است، ارزشش به اندازة خداست.
علّامه فرمودند: من این مطلب را گفتم و پایین آمدم. وقتی جامعه شناسهایی که صحبتهای مرا شنیدند برای چند دقیقه روی پای خود ایستادند و کف زدند.
🌺وقتی تشویق آنها تمام شد من دوباره بلند شدم و گفتم: عزیزان! این کلام از من نبود. بلکه از شخصی به نام علی(ع) است. آن حضرت در «نهج البلاغه» میفرمایند: «قِیمَةُ کُلِّ امْرِئٍ مَا یُحْسِنُهُ؛ ارزش هر انسانی به اندازة چیزی است که دوست میدارد.»
وقتی این کلام را گفتم دوباره به نشانة احترام به وجود مقدّس امیرالمؤمنین علی(ع) از جا بلند شدند و چند بار نام آن حضرت را بر زبان جاری کردند.
علّامه در ادامه میفرمودند: عشق حلال به این است که انسان (مثلاً) عاشق 50 میلیون تومان پول باشد. حال اگر به انسان بگویند: آی!!! پنجاه میلیونی!!!. چقدر بدش میآید؟ در واقع میفهمد که این حرف توهین در حقّ اوست. حالا که تکلیف عشق حلال امّا دنیوی معلوم شد، ببینید اگر کسی عشق به گناه و معصیت داشته باشد چقدر پست و بی ارزش است!
اینجاست که ارزش ثار الله معلوم میشود. ثار الله اضافة تشریفی است. خونی که در واقع آنقدر شرافت و ارزش پیدا کرده که فقط با معیارهای الهی قابل ارزش گذاری است و ارزش آن به اندازة خدای متعال است.
روزنامه حامی دولت: آقای روحانی دیگر بس است!
🔻مطمئن بودیم در هشت سال این دولت، دلار از سه هزار تومان فراتر نخواهد رفت!
🔹روزنامه آفتاب از حامیان دولت امروز در سرمقاله خود نوشت: آن چه مطالبه امروز مردم است پایان دادن به این صعود ساعتی و روزانه دلار است همان دلاری که وقتی از هزار تومان به سه هزار تومان رسید، روحانی چنان به احمدی نژاد پرخاش کرد که مطمئن بودیم در همه هشت سال این دولت، دلار از سه هزار تومان فراتر نخواهد رفت اما این روزها فقط امیدواریم از سی هزار تومان بالاتر نرود و این جا است که میگوییم: آقای روحانی دیگر بس است!
❌شبهه
در بین دینهای الهی فقط اسلام است که با شراب مخالف است، در حالی که هیچکدام از ادیان دیگر چنین نظری ندارند!
✅ پاسخ
شراب در تمام ادیان الهی ممنوع و نسبت به آن نهی وجود دارد و این بیان که شراب تنها در اسلام حرام است باور غلط و نادرستی است.
در یهودیت، نوشیدن مشروبات مستکننده و شراب و حتی انگور تازه یا خشک، به علت تأثیرات مخرب و زیانبار نهی شده است. (ر.ک: سفر پیدایش ۹:۲۰؛ پیدایش ۱۹:۳۱) بعنوان مثال در عهد عتیق، سفر لاویان، فصل دهم، فقره 8 و 9، چنین آمده است: «8- و خداوند هارون را خطاب کرده، گفت: 9- «تو و پسرانت با تو، چون به خیمه اجتماع داخل شوید، شراب و مُسْکِری منوشید مبادا بمیرید. این است فریضۀ ابدی در نسلهای شما.»
و یا در جای دیگری از عهد قدیم، سفر داوران، فصل13، فقره ی 4، چنین میگوید: «و الان باحذر باش و هیچ شراب و مسکری منوش و هیچ چیز نجس مخور.»
در شریعت یهود، با توجه به همین نکته ای که در سفر لاویان آمده و ما نیز به آن اشاره کردیم، حکم مجازات کاهنینی که شراب و دیگر مسکرات را مینوشیدند، مرگ عنوان شده است.
در مسیحیت هم وضع به همین گونه است. چرا که اولا، عهد عتیق که کتاب مورد قبول مسیحیان است شراب را حرام اعلام نموده و حکم به تحریم آن کرده است. علاوه بر عهد عتیق، در عهد جدید و انجیل هم چنین اعتقادی، یعنی حرمت شراب، پا برجاست! به عنوان مثال، در عهد جدید رساله پولس رسول به افسسیان، فصل5، فقره ی 18، چنین آمده است:
«مست شراب مشوید که در آن فجور است، بلکه از روح پر شوید.»
در آیین زرتشت هم ظاهرا وضع به همین منوال است. در ضمن پاسخ یکی از موبدان زرتشتی به پرسش یکی از مخاطبین چنین آمده است:
«سوال: آیا در گاتها و كتب دینی زرتشتیان ، نوشیدن مشروبات الكلی منع شده است؟
پاسخ: استفاده از هر گونه خوراك، نوشیدنی یا موادی كه موجب آسیب رساندن به جسم، جان و خردمندی انسان شود از دیدگاه اشوزرتشت ناشایست میباشد. در بینش اشوزرتشت تشخیص اثرات هر كدام از اینها بر وجود انسان، بستگی به خرد همگانی و دانش زمان دارد.»
با توجه به مطالب فوق میتوان صریحا ادعا نمود که شراب در تمام ادیان الهی ممنوع و حرام بوده و هست. اسلام هم از این قاعده مستثنا نیست.
شرور سابقهدار ایرانشهر دستگیر شد
🔹فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان: ماموران انتظامی در عملیاتی متهم را که قصد متواری شدن از محل را داشت، دستگیر و در بازرسی از مخفیگاهش یک قبضه کلت کمری تی تی، یک قبضه سلاح کلاش به همراه یک تیغه خشاب حاوی ۱۲ عدد فشنگ جنگی کشف کردند.
🔺متهم ۲۶ ساله پس از انتقال به مقر انتظامی در چندین مرحله بازجوئیهای علمی کارآگاهان پلیس آگاهی به ۳ فقره قتل، ۱۱ فقره سرقتهای مسلحانه خودرو در سطح شهرستان دلگان و ایرانشهر اعتراف کرد.
🔘 افشاگری بی سابقه معاون سابق فضای مجازی قوه قضائیه
🎙دکتر جاویدنیا:
🔸قسم خورده ام تا جان در بدن دارم افشاگری کنم تا مردم بفهمند آنها که سنگ آزادیشان را به سینه می زنند چه کرده اند.
🔹 اگر وزارت اطلاعات، وزارت نظام بود و نه وزارت باند و جناح اکنون متهمان فتنه از درون وزارت بر نقاط کلیدی نظام و به ویژه فضای مجازی کشور سوار نبودند.
🔹 بررسی کنید مدیر کدام نهاد مهم فضای مجازی کشور جزء افرادی بوده که در فتنه ۸۸ از وزارت تسویه شد و اکنون کلیدی ترین سمت در فضای مجازی کشور را دارد که اینچنین تخم بی غیرتی و اشغال را در این فضا پاشیده است.
🔹ایجاد مرکز غیرقانونی افتای ریاست جمهوری و اختلال آن در امنیت فضای مجازی کشور توسط آنها
🔸ضرورت پاسخگویی وزارت اطلاعات در قبال لو رفتن اطلاعات کلان مردم که آنها باعث آن شده اند!
🔹اقدام غیرقانونی وزارت اطلاعات در توزیع سیمکارت های بدون هویت برای اشراف بدون توجه به افزایش آمار جرایم
🔸سوق دادن مردم توسط وزارت اطلاعات به سمت پیام رسانهای بیگانه برای آزادی در دست اندازی به اطلاعات خصوصی مردم بدون رعایت اصل ۲۵
🔹نقش مصوبات غیرقانونی و محرمانه به نام مصوبات شورایعالی امنیت ملی در ایجاد انحصار برای وزارت ارتباطات و وزارت اطلاعات بر فضای مجازی کشور
🔹 اگر قوه قضائیه وظیفه خود را طبق اصل ۲۵ انجام دهد، امنیت اطلاعات مردم حفظ خواهد شد.
4_5816631048846444418.pdf
353.8K
✨در سرمقاله چهارشنبه اول مردادماه روزنامه جوان، سعی کردهام به این پرسشها پاسخ دهم: ▫️آیا توافق راهبردی 25 ساله با چین که در چارچوب «نگاه به شرق» دنبال میشود، نافی شعار «نه شرقی، نه غربی» انقلاب اسلامی نیست؟
▪️چارچوب و محتوای چنین توافقی چه باید باشد؟
▫️آیا پیشنویسی که توسط دولت آقای روحانی آماده شده، مطلوب است؟
✨تحوّل یعنی ابداع و استفاده از شیوهها و روشهای ابتکاری، نو و موثر برای انجام ماموریتها و رسیدن به آرمانها. به همین دلیل است که تحول با نیروی #جوان و آشنا به اقتضائات روز کشور ممکن است. مهرداد بذرپاش جوان انقلابی و کاربلدی است که میتواند این تحول را در #دیوان_محاسبات رقم زند.
♨️#جهاد_اکبر| خدعه #شیطان با پیران و جوانان
🔹پسرم! تا نعمت جوانی را از دست ندادی فکر اصلاح خود باش که در پیری همه چیز را از دست می دهی، یکی از مکاید شیطان که شاید بزرگ ترین آن باشد که پدرت بدان گرفتار بوده و هست ـ مگر رحمت حق تعالی دستگیر او باشد ـ استدراج است.
🔹در عهد نوجوانی شیطان باطن که بزرگ ترین دشمنان اوست او را از فکر اصلاح خود باز می دارد و امید می دهد که وقت زیاد است، اکنون فصل برخورداری از جوانی است و هر آن و هر ساعت و هر روز که بر انسان می گذرد درجه درجه او را با وعده های پوچ از این فکر باز می دارد تا ایام جوانی را از او بگیرد.
📚 منبع: تهذیب نفس و سیر و سلوک از دیدگاه امام خمینی (ره)، صفحه 131
🔸🔷🔸🔷🔸🔷🔸🔷
وزیر دفاع آمریکا: برای درگیری احتمالی با چین آماده میشویم
🔹اسپر:وچینیها تشکیلات نظامیشان را تقویت کردهاند و تهاجمیتر شدهاند.آنها صدها موشک-اگر نگوییم هزار موشک- را به سمت تایوان هدف گرفتهاند.
🔹واشنگتن در حال تجهیز و مستقر کردن نیروهای خود در سراسر آسیا با هدف داشتن آمادگی برای درگیری احتمالی با چین است.
🔴 دادستانی دیوان محاسبات مجلس را دریابید!
✍️دیوان محاسبات کشور سازمانی دولتی است که در امور مالی و اداری مستقل است؛ یکی از نهادهای وابسته به مجلس شورای اسلامی است که وظیفه نظارت بر همه فرایندهای مالی کشور را بر عهده دارد و به عنوان بازوی نظارتی مجلس عمل میکند. دیوان به همه حسابهای وزارتخانه، مؤسسات، شرکتهای دولتی و دیگر دستگاههایی که به نحوی از انحاء از بودجه کل کشور استفاده میکنند - به ترتیبی که قانون مقرر میدارد - رسیدگی یا حسابرسی میکند تا هیچ هزینهای از اعتبارات مصوب تجاوز نکرده باشد و هر وجهی در محل خود به مصرف رسیده باشد.
🔷این اعمال نظارت از طریقمجموعه داستانی کل دیوان محاسبات صورت م گیرد و دارای ساختار زیر است:
◽️دادسراي ديوان محاسبات كشور از يك دادستان، دو معاون و تعداد كافي داديار و يك دفتر و يك حسابرس كل
تشكيل ميشود.
🔻ـ طبق ماده ۱۴ قانون ديوان محاسبات كشور، دادستان پس از افتتاح هر دوره قانونگذاري به پيشنهاد كميسيون ديوان محاسبات و بودجه مجلس شوراي اسلامي و تصويب نمايندگان ملت انتخاب ميشود. بركناري دادستان ديوان محاسبات با پيشنهاد كميسيون ديوان محاسبات و با تصويب اكثريت نمايندگان مجلس خواهد بود.
ـ طبق ماده ۱۸ قانون ديوان محاسبات كشور رئيس و دادستان و اعضاء هياتهاي مستشاري تا انتخاب و معرفي اعضاء جديد در هر دوره قانون گذاري به كار خود ادامه خواهند داد و انتخاب مجدد آنها بلامانع است.
ـ دادستان به استناد ماده ۲۱ قانون ديوان محاسبات كشور در حدود قوانين و مقررات مالي در حفظ بيت المال اقدام مينمايد و در انجام وظايف خود ميتواند به هر يك از دستگاهها شخصاً مراجعه و يا اين مأموريت را به يكي از دادياران محول نمايد.
▪️وظایف مهم و اختیارات گسترده این نهاد، لزوم تصدی یکدادستان دارای اشتهار به سلامت مالی سیاسی- پاکدستی و عدالتخواهی را اقتضا میکند. کمیسیون برنامه وبودجه و محاسبات مجلس شورای اسلامی ، ۲ گزینه شامل اقایان اسداللهی و کامیار را برای تصدی این امر خطیر، به صحن علنی مجلس معرفیکرده و تا ساعتی دیگر، تکلیف متصدی این جایگاه مهم مشخص خواهد شد.
🔴آنچه موجب نگرانی عدالتخواهان و دغدغه مندان جبهه انقلاب اسلامی است، سوابق سیاسی و اقتصادی متعدد اقای غلامرضا اسداللهی نماینده اسبق تربت جام در مجلس شورای اسلامی است که گزینه اول کمیسیون برای تصدی دادستانی دیوان محاسبات مجلس است. آنچه تاسف بار است، سکوت رسانه ای در قبال این خبر و نیز تمرکز قوای رسانه ای در موضوع بررسی رییس دیوان محاسبات و عدم توجه به جایگاه خطیر دادستانی این دیوان و گزینه های مطرح پیرامون آن است.
🔹حسب بررسی های متعدد، اقای غلامرضا اسداللهی که از کارکنان سابق دستگاه قضا و از دوستان و همکاران نزدیک غلامرضا تاجگردون درکمیسیون برنامه بودجه و محاسبات مجلس نهم بوده، در انتخابات اخیرمجلس شورای اسلامی در مرحله بررسی صلاحیتهای استانی و نیز هیئت مرکزی نظارت شورای نگهبان، با گزارش نهادهای امنیتی و به دلیل عدم حسن شهرن در حوزه انتخابیه و رفتارهای سیاسی_مالی مشکوک و دخالت در انتصابات محلی، رد صلاحیت شده و پس از تایید نهایی در شورای نگهبان، نتوانست حائز آرا برای تصدی کرسی نمایندگی مردم تربت جام در مجلس یازدهم شود.
🔶شایسته است نمایندگان محترم مجلس که درموضوع اعتبارنامه آقای تاجگردون، با دقت نظر و بررسی نظر نهادهای امنیتی توانستند با یک شبکه گسترده فساد اداری و مالی در کشور مقابله کنند، این بار نیز با دقت و در نظر گرفتن مصلحت کشور، گزینه ای به دور از شائبه تبانی های سیاسی و مالی را برای دادستانی این دیوان مهم انتخاب کنند