eitaa logo
سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
218 دنبال‌کننده
8.8هزار عکس
7.3هزار ویدیو
1.1هزار فایل
اللهم عجل لولیک الفرج
مشاهده در ایتا
دانلود
🔴 رهبر انقلاب: جوانهای ما منتظر نماندند که دستهای بخیل جهانی به ما واکسن بفروشند رهبر معظم انقلاب: 🔹جوانهای ما منتظر نماندند که دستهای بخیل جهانی به ما واکسن بفروشند. 🔹از روز اول شروع کردند به تلاش کردن تا رسیدن به واکسن. 🔹حالا ما شدیم جزو ۵-۶ کشوری که در دنیا که توانستند واکسن را تولید کنند.
✍رهبر انقلاب اسلامی: ‌ "انتخابات پُرشور برای کشور از همه جهت مهم است. از جهت حضور مردم و تحقّق مردم‌سالاری به معنای واقعی کلمه مهم است. مسئله‌ی انسانی و تمدّنی بسیار مهمّی است." ۱۴۰۰/۲/۲۱
✅لوح | باهم علیه دشمن! ✍رهبرانقلاب: وقتی مردم در انتخابات شرکت کنند و شور انقلابی از خودشان نشان دهند، این موجب امنیت کشور می شود، این موجب پس زدن دشمنان می شود، طمع دشمن را در کشور کم می کند. ۱۳۹۹/۱۱/۲۹
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥رهبر انقلاب: دشمنان دارند خودشان را می‌کُشند برای اینکه شاید بتوانند حضور مردم را پای صندوق رای کمرنگ کنند 🔹هدف دشمنان آن است که مردم در انتخابات حضور پیدا نکنند، ان شاء الله مردم مثل همیشه عکس خواسته دشمن عمل خواهند کرد. در هیچ نقطه از عالم کشوری نیست که اینقدر انتخاباتش مورد هجمه باشد 🔹دلیل مخالفت ویژه دشمنان با انتخابات همین است. به کوری چشم دشمنان تمام انتخابات ها بدون تاخیر برگزار شده است
14.03M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 | مردم میدان 🔹 فیلم منتشرنشده از توصیه شهید حاج قاسم سلیمانی به حضور میلیونی مردم در انتخابات
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر انقلاب: همه باید در انتخابات حضور پیداکنند چون نظام اجتماعی کشور به این حضور نیاز دارد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️رهبر انقلاب: توقعم از جوانان این است که مردم و به‌خصوص رای‌اولی‌ها را به حضور در انتخابات ترغیب کنند رهبر انقلاب، امروز: 🔹جوان‌های ما منتظر نماندند که دستهای بخیل جهانی به ما واکسن بفروشند. جوانهای ما منتظر آن نماندند از روز اول شروع کردند به تلاش کردن تا رسیدن به واکسن. ما شدیم جزو ۵-۶ کشوری که در دنیا که توانستند واکسن را تولید کنند.
🔰رئیس جمهور قوی با رأی بالای مردم ✍ رهبرانقلاب: رئيس‌جمهوری که روز جمعه انتخاب خواهد شد اگر با رأی بالا انتخاب شود، رئیس جمهور قوی و قدرتمندی خواهد بود و کارهای بزرگی میتواند بکند. ۱۴۰۰/۳/۲۶
🔴جشن تکلیف سیاسی ✍رهبرانقلاب: بنده انتظارم از جوانها این است که حرکت به سمت صندوقهای رأی را هر چه میتوانند ترغیب کنند؛ بخصوص رأی‌اوّلی‌ها که عدّه‌ی کثیری رأی‌اوّلی داریم. حضور اینها در انتخابات در واقع برای اینها مثل جشن تکلیف سیاسی است. ۱۴۰۰/۳/۲۶ 💠
🔴 مدافع حرم شویم! 🔹حاج قاسم سلیمانی در وصیت نامه الهی-سیاسی خود خطاب به مردم نوشت:《امروز قرارگاه حسین بن علی، ایران است. بدانید جمهوری اسلامی حرم است و این حرم اگر ماند، دیگر حرم ها می‌مانند. اگر دشمن، این حرم را از بین برد، حرمی باقی نمی‌ماند، نه حرم ابراهیمی و نه حرم محمّدی(ص)》 🔹در مکتب حاج قاسم، مدافع حرم شدن تنها منحصر به دفاع از حرم اهل‌بیت علیهم‌السلام در سوریه و عراق نیست؛ بلکه کمک به استحکام ایران و مقابله با تهدیدات جمهوری اسلامی، به معنای حقیقی کلمه دفاع از حرم است. 🔹با این تفاسیر، مشارکت در انتخابات موجب استحکام ایران شده و از فتنه‌های پسا انتخاباتی پیشگیری می‌کند. فتنه‌ای که در سه فاز (اعتراض، اغتشاش و جنگ شهری) طراحی شده و قرار است از فردای انتخابات به بهانه عدم مشارکت مردم و اعتبار زدایی از انتخابات، با پوشش اعتراض کلید بخورد و در دو فاز بعدی، منافع ملی و امنیت ملی ایران را با مخاطرات جدی روبرو سازد.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سخنان مهم حاج قاسم خطاب به مردم 💯 قدر رهبر عزیزمون رو میدونیم و با به اسلام و آرمان او لبیک خواهیم گفت و دِین خود را به بزرگترین شهید اسلام در قرن حاضر، ادا خواهیم کرد.
🗳 رهبر انقلاب فردا ساعت ۷ صبح رای خود را به صندوق خواهند انداخت 🔹حضرت آیت‌الله خامنه‌ای در اولین دقایق آغاز رأی‌گیری «سیزدهمین دوره‌ی انتخابات ریاست جمهوری»، «ششمین دوره‌ی انتخابات شوراهای اسلامی شهر و روستا»، «انتخابات میان دوره‌ای پنجمین دوره مجلس خبرگان رهبری» و «انتخابات میان دوره‌ای یازدهمین دوره مجلس» با حضور در محل صندوق سیار ۱۱۰ در حسینیه‌ی امام خمینی، رأی خود را به صندوق خواهند انداخت. 🔹این برنامه از شبکه‌های صداوسیما و سایت و صفحات KHAMENEI.IR در شبکه‌های اجتماعی به‌صورت زنده پخش خواهد شد.