🔰صداوسیمای نا امن برای خانوادهها
🔸مدیریت صدا و سیما در آستانه تغییر؛ آیا شاهد تحول جدی خواهیم بود؟
✍🏻دکتر مصباح الهدی باقری
🔻با یکی از دوستان قدیمی پیام رد و بدل میکردیم. در اثنای بحث به مسائل تربیتی بچهها رسید. گفت: "چند روزی است تلویزیون، سریال دودکش۲ رو داره پخش میکنه. بخشهائی از قسمت اولشو دیدم، مناسب بچه ها و حرمت خانواده نبود. مجبور شدم یه جوری سر بچهها رو گرم کنم و نذارم ببینند. "
برام جالب بود، فصل اول و حتی بخش دومش که با نام پادری پخش شد، سریالی خوش دست و در چارچوب بود ولی حالا همان نویسنده، کارگردانی رو هم (بجای محمدحسین لطیفی در دو سریال قبلی) بعهده میگیره و بعد...
اگر نگوییم از اول انقلاب، حداقل ۲۷ ساله که تلویزیون رو خودیها یا همانها که پای راستشان را در زمین انقلاب میدانیم اداره کردهاند، پس چه شده است که بعد از نزدیک به سه دهه، تلویزیون حتی از سالهای اولیه این سه دهه هم برای خانوادهها امن نیست و باید حتما در خانه ممیزی کنند و بعد بچه ها رو پای تلویزیون بنشانند.
تلویزیون بیشتر از اینکه در همه این سالها با یک ایده تحولی حرکت کند در دام روزمرگیها افتاده بطوری که سالهاست درگیر پرکردن آنتن به هر طریقی است. حداقل و فقط سالی هزار قسمت سریال باید توسط سیمافیلم برای شبکه ها آماده یا مجوز آمادهسازی اش صادر شود فلذا همچنان لنگ نان شب است.
ورودی نیروی انسانی تلویزیون با گزینش سفت و سخت، سعی میشود از باصطلاح خودیها جذب شود. لذا نیروی انسانی وارد شده در رسانه نیز مهر تائید نظام را خورده است؛ اما در کدام بخش؟ بجز معاونت سیاسی، در سایر بخشها غالبا دور از آنتن و با فاصله معنادار از گروههای برنامهساز و یا حداکثر مشارکت در ساخت برنامههای جیم و دال و...
🔻شهریور سه سال پیش یکی از بزرگان نظام در دیدار با مدیران رسانه میفرمودند (نقل به مضمون و با سانسور اسامی): پخش صحبتهای فلان اندیشمند برجسته اسلامی یا بهمان مفسر قرآن برای استفاده در آنتن تلویزیون خوب است ولی بدانیم اگر این صحبتها ترجمه به متنهای اقتباسی و نمایشی نشود، بیننده عام تلویزیون رغبت کمتری به دیدن آن میکند و تقریبا اینگونه صحبتها بسیار کم مورد توجه مخاطب توده قرار میگیرد...در این رده چقدر نیروی تراز و کارآمد تربیت شده است؟ اصلا این تربیت، کجای دستورکارهای رسانه است؟
رسانه در همه این سالها اداره شده است، شاید به نسبت بودجه و درگیریهای دیگرش هم بد اداره نشده باشد ولی این مسیری که می رویم شاید برای برخی نان داشته باشد (که دارد... مثل اینکه خوب هم دارد) اما برای انقلاب، آبی به همراه ندارد.
در حقیقت، درست است که اداره کلان رسانه و حتی جذب نیرو در قسمتهای سیاستگذاری و بدنه کارشناسی ستادی با فرمولهای غربالگری انقلابی سامان یافته است، اما همچنان آنتن از طریق درپشتی بدون غربال و حساسیت لازم در حال تامین است؛ و چون همیشه لنگ آنتن هستیم لذا با غمض عین و فروکاستن شدید و غلیظ انتظارات، از آن گذشته و میگذریم.
🔻رسانه ملی، در همه این سالها بدون کوچکترین نشانه از داشتن ایده تحولی فقط اداره شده است؛ یعنی نیروهای اصلی و صفی که با استاندادهای حرفهای رسانه هم منطبق باشند، کمتر در مجامع رسمی رسانه (مثل دانشگاه صدا و سیما) یا مجامع ضمنی تربیت نیرو (مثل گروههای برنامهساز) رشد پیدا کردهاند. نیروهای خوب انقلابی نیز یا از نظر عده، تعداد قلیلی هستند یا در فضای حرفهای رسانه و اتمسفر حاکم، شبیه بقیه شدهاند.
بعد از بیست و هفت سال (اگر نگوئیم چهل سال)، همچنان مشغول کارهای ضربتی و تند و سریع و "در برهه حساس کنونی" هستیم و هنوز به ایده تحولی و اجرای آن نرسیدهایم. حتی ایدههای فاخری مثل جوانگرائی دستخوش بازیهای مدیریتی و کش و واکشها و سهمخواهیها شده است و ذیل فکرهای سطحی دست و پا میزند تا شاید جوانمرگ نشود.
🔻دولت مردمی و انقلابی میتواند گرفتار همین آفت سهمگین باشد مخصوصا اگر و فقط اگر بخواهد با روزمرگی و تامین نیازهای روز حرکت کند. حقیقت ماجرا این است که وضعیت اجرائی کشور بعد از دستپخت ۸ ساله آقای روحانی و دوستان، شبیه آنتن تلویزیون است که نیازهائی ضربتی و اقداماتی فوری را میطلبد اما اگر دولت در دام همین نیازها و اقدامات که بسیار دشوار و صعب هم هستند بیفتد و نتواند لااقل ایده تحول ریل حکمرانی و نیروهای مورد نیازش را کلید بزند و در دام روزمرگیها بیفتد، فرصت پیش آمده به ثمن بخس بر باد فنا خواهد رفت.
لازم است نیازهای فوری در کنار اصلاح و تغییر ریل حکمرانی و اقدام برای تربیت نیروی کارآمد، جدی گرفته شود...
دولت مردمی، هم یک اسم شریف است و مهمتر از اون یک رسم انقلابی.
✅ خانواده، هستهی اصلی جامعه است؛ هستهای انسانساز و منشا اصلی تولید #سکینت؛
«لِتَسْکُنُوا إِلَيْها»
🔸 وقتی بین زوجین #سکینت باشد، آن گاه #مودت_و_رحمت هم میانشان شکل میگیرد.
❓اما اگر نباشد چه؟
⛔️ خانوادههای فروپاشیده، تمدنی را فرومیپاشاند؛ حتی اگر مظاهر و زرق و برقاش چشم همه را گرفته باشد!
❤️ یکی از #سنجه_های #تمدن_سازی اسلامی در این است که سالروز ازدواج امام علی(ع) و حضرت فاطمه زهرا(س) را با تشکیل خانوادهی تراز که به #تمدن_تراز منتهی میشود، به عنوان روز جهانی خانواده به جهان تسری دهیم.
🔴 آتشی زیر خاکستر!
بحران خانواده در جهان، بحرانِ محبت، مودت و رحمت است.
🔸 وقتی جاهلیت همجنس بازی جای ازدواج را میگیرد؛ بشر در اوج مناسبات جنسی غوطه میخورد، ولی دریغ از مودت و رحمتی..!
🔻 ولی فاجعه به اینجا ختم نشد. بشر پست مدرن غربی، از ازدواج همجنس بازان هم به نتیجهای نرسید و به بیماری #تنهایی دچار شد. مطابق آمار تکاندهندهای که دولت انگلیس چندی پیش اعلام کرد، بیش از ۹ میلیون از ۶۶ میلیون بریتانیایی، تنها زندگی میکنند! نه فقط جنس مخالف، دیگر حتی تحمل جنس موافق را هم ندارد.
🔻وقتی خانواده نباشد مودت و رحمت هم نخواهد بود. جهانی تنها و افسرده...
♨️ این خطر البته از ما نیز دور نیست. تأخیر در ازدواج (به علت سربازی و مدرک دانشگاهی و اشتغال و...) تشکیل خانوادههای بیثبات، یا تشکیل خانوادههایی که محبت و عشق در آن کمرنگ است، بحران سکینت و محبت و مودت و رحمت مدتی بعد دامنگیر جامعهی ما نیز خواهد شد.
#روز_ازدواج
بازی سیاسی سروش محلاتی با مواضع و آثار شهید بهشتی
نقدی بر سخنان اخیر محلاتی در خصوص جایگاه احزاب از دیدگاه شهيد بهشتی
اختصاصی
▫️وجود احزاب در قانون اساسی جمهوری اسلامی به شکل مشروط تایید شده است. طبق اصل 26 قانون اساسی فعالیت احزاب نباید خارج از موازین اسلامی یا ناقض استقلال، آزادی یا وحدت ملی باشند.
آیا از منظر قانون اساسی این احزاب هستند که باید خط مشیها و سیاستهای کلان کشور را طراحی کنند؟
یا برای تضمین بیشتر دقت و ثبات سیاستهای کلی که از جایگاهی تعیین کننده برخوردارند، ترتیبی دیگر در قانون اساسی پیش بینی شده است؟
مطابق اصل ۱۱۰ قانون اساسی، تعیین سیاستهای کلی از وظایف رهبری است.
سروش محلاتی در سخنان اخیر خود پیرامون تحزب در جمهوری اسلامی، مدعی شده نظام برخلاف اندیشه شهید بهشتی با قدرت گرفتن احزاب موافق نیست، در نتیجه از نظر شهید بهشتی، باندهای قدرت جای احزاب را پر خواهند کرد و اکنون حاکمیت با همین معضل مواجه است!
به زعم او باندهای قدرت شکل گرفته پیرامون شخصیتها، آنان را به سمت منافع خود کشانده، سیاستهای اصلی کشور را رقم میزنند.
به گمان محلاتی سیاستهای کلی نظام به جای آنکه توسط رهبری که فقیهی خبره و عالمی آگاه به زمانه و برخوردار از مشاوران و نهادهای ذیصلاح هستند، تشخیص و به قوای کشور ابلاغ شوند، باید از سوی احزاب تعیین، و با رأی مستقیم مردم تأیید و اجرایی گردند!
با این وجود معلوم میشود که امثال محلاتی د واقع با جایگاه و اختیارات قانونی و شرعی ولایت فقیه در اداره کشور مشکل دارند و لذا او آزادی أحزاب و گروه ها را به گونهای پر رنگ مطالبه میکند که با اصل ۱۱۰ قانون اساسی در تعارض قرار گیرد.
اصلی که در بند اول و دوم آن تعیین سیاستهای کلی نظام پس از مشورت با مجمع تشخیص مصلحت و نظارت بر حسن اجرای آن سیاستها، جزو وظایف و اختیارات رهبری شمرده شده است.
اینکه فقیه زمانشناس با استفاده حداکثری از ظرفیت کارشناسان، به تبیین این سیاستها بپردازد، قطعا اطمينان بيشتري به صحت و ثبات اين سیاستها در پی خواهد داشت و همين نيز از نگاه و دغدغههای اعضای مجلس خبرگان قانون اساسی در مشروح مذاكرات قابل استفاده است.
چنین نسبتهای غیرمستند به شهید بهشتی در حالی مطرح شده که ایشان به معنای واقعی کلمه به نظام اجتماعی، اقتصادی و سیاسی اسلام و اسلام حداکثری معتقد بود و بر این باور بود که اگر مردم مسلمان ایران در امر حکومت سهیم و فعال باشند، انقلاب از آسیب ها مصون مانده، هر چه بیشتر به سمت اجرای احکام الهی حرکت خواهیم کرد. لذا معیارهای اسلامی را حدود احزاب برمیشمرد:
«باید همه معیارهای اسلامی را در هـمه حـال رعایت کنیم، اگر این طور نشد، اینجا به جای اینکه محل عبادت باشد، لانـه شـیطان خـواهد بود.»(سید محمدحسین بهشتی، میراث اهل قلم، ص۱۱)
اما با این وجود محلاتی بارها ادعا کرده اقتضای آزادی و حاکمیت ملی آن است که مردم حق دارند حتی کلیات قانون اساسی و دین رسمی ایران اسلامی را نفی و دگرگون سازند، این نگاه از آن جهت عجیب است که آن را از موضع و در لفافه اصطلاحات فقهی بیان میشود و عجیبتر آن که آن را مستند به فکر اسلامی بزرگانی همچون شهید بهشتی نیز میسازد، با این که معترف است شهید بهشتی به مبانی ولایت فقیه باور داشت!
از نظر شهید بهشتی در موضوع تحزب جامعه اسلامی با جوامع مارکسیستی و لیبرالیستی دارای تفاوت آشکار است:
«جـامعه اسـلامی، نـه چون جامعه های دربسته اردوگاه مارکسیسم است که انسان را در پشت دیوارهای آهنین نـگهدارند و نـه چون جامعه لیبرال غربی است که بازار مکاره عرضه بی ضابطه آراء و افکار باشد و دراین باره به راستی، جامعه اسـلامی نـه شرقی است، نه غربی.»(آزادی های اجتماعی در نگاه شهید بهشتی، فصلنامه مطالعات انقلاب اسلامی، سال دوم شماره ۴ و ۵، ص۱۷۵)
البته محلاتی تلاش میکند این تصریحات را کمرنگ جلوه دهد!
متأسّفانه جناب محلاتی نهایت تلاش خود را جهت زمینهسازی برای کاهش اختیارات ولی فقیه به کاربسته و در واقع تلاش میکند با سخنانی که جایگاهی در فقه ندارد، برای دولتمردانی که در طول این سالیان، عملا مسیری مغایر با سیاستهای کلی نظام و انقلاب پیمودهاند، توجیهات شبهفقهی تولید کند و با انتساب آنها به بزرگانی چون شهید بهشتی، ادعاهای خود را موجّه جلوه دهد.
چندی پیش بود که جناب محلاتی به امام خمینی(ره) نیز نسبت داد که ایشان مطلق جمهوری، حتی اگر فردی مثل رضاخان در رأس آن باشد را حکومتی صحیح میدانستند، با آنکه به تصریح امامخمینی، حکومت جمهوری منهای حدود اسلامی، باطل و قوانین آن در عرض قوانین الهی و شرکآلود است.(کتاب ولایت فقیه، ص۴۴)
عجیب است که با این حجم از تحریفات آشکار، و افشای آن توسط برخی فضلای حوزوی، جناب سروش محلاتی با اعتماد به نفسی ویژه، بازهم بر استمرار رویه نادرستش اصرار دارد!
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴روحانی، مجلس را مقصر عدم لغو تحریمها دانست/ رئیسجمهور: اگر قانون اقدام راهبردی مجلس نبود، تحریمها در اسفند لغو میشد
رئیسجمهور در جلسه هیئت دولت:
🔹اگر ۱۱ آذر [روز تصویب قانون اقدام راهبردی مجلس برای لغو تحریمها] نداشتیم و اصل ۶۰ قانون اساسی لطمه نمیخورد، همه تحریم ها در اسفند ماه لغو میشد.
🔹امروز سفره آماده است؛ فرصت دولت دوازدهم را از دستش گرفتند اما امیدوارم دولت سیزدهم بتواند کار را تمام کند؛ بسیار متاسفیم که شش ماه فرصت از دست رفت
✅من آجیل نمیخورم!
✍️ آقای حیدر رحیم پور ازغدی از دوستان صمیمی و قدیمی رهبر انقلاب: آیتالله #خامنهای چند وقت پیش آمد مشهد. به یکی از دوستان گفته بودند «من همه دوستان را دیدم غیر حیدر آقا". آقای شمقدری گفته بودند «بروم ایشان را بیاورم» که آقا گفتند «نه، خودم میروم منزلشان» آیت الله خامنهای آمدند خانه ما. برایشان وقتی #آجیل آوردیم، گفتند: «من آجیل نمیخورم، از وقتی رهبر شدم اصلاً آجیل نخوردم چون #رهبر باید مثل #فقرا زندگی کند، مگر فقرا آجیل میخورند؟!»
📚مصاحبه خبرگزاری تسنیم با آقای حیدر رحیم پور ازغدی
#لغو_یا_بی_اثر_کردن_مساله_اینست
🔺از اینکه روزنامه اعتماد با شیطنتی خاص تحریمها دفتر رهبری و سپاه رو تیتر اصلی قرار داده که اصلا مهم نیست و بکار نمی آید، می گذریم اما...
...اما کلا وقتی ظریف و روحانی صحبت از #خواهد_شد می کنند یاد سکانس سریال #دودکش می افتم که مشتاق بزرگ صاحب قالیشویی مشتاق با #کمتر از نیم قرن سابقه، به برادرش می گه وقتی تو می گی دقیقا حله منم متوجه می شم که دقیقا مشکلی هست.
🔺حالا از سال ۹۴ تا الان هر چی خواهد شد اینها، نشده و هر چه نخواهد شد اینها، شده!
🔺این لحظات آخری هم به افتخار رفتن ظریف با عنوان گزارش به مردم! یه #گودبای_پارتی با چاشنی مظلوم نمایی و قهرمان سازی راه انداختند و تو گویی تصویر #شام_آخر داوینچی رو به تصویر کشیدند که اون وسط ظریف میگه تحریم ها لغو خواهد شد و همه دورو بری ها هم خوشحال می شوند!
🔻پ.ن
در باره تحریم به جای رفع تحریم! و کاسه گرفتن مقابل دشمنان، باید دنبال بی اثر کردن تحریمها بود.
✍️ #محمود_باقری
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🚨 پدر این بچه کیست؟!
📛 محتوای این کلیپ حتماً شوکه تان خواهد کرد
🔻 با یکی از محبوب ترین برنامه های تلویزیونی آمریکا آشنا شوید
🔺اینک جایگاه زن در غرب؛ در جستجو و التماس برای یافتن پدر فرزندشان، آری این همان آزادی و جایگاه والای زن و خانواده است که بعضی از سلبریتی ها و افرادی همچون مسیح علینژاد بشارت می دهند
#حجاب
#نجابت_ایرانی
#خارج_بدون_روتوش
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #ببینید|| مواجهه پدرانه #علامه_مصباح با اهانتهای احتمالی عناصر خودی
◽️ما نباید بترسیم که بچههای حزباللهی، دوستانمان و نورچشمان مان، اشتباهی بکنند و یک حرفی به ما بزنند!
🔸اگرنیت آنان صالح است، آنها ثواب خود را خواهند برد، به ما هم ضرری نخواهد رسید.
٩٢/٢/٢۴
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دروغ بزرگِ خاورمیانه
🔻رسانههای زنجیرهای استعمار قصد در القای این دروغ به مردم افغانستان را دارند که؛
🔺دشمن و دلیل مشکلات شما ایران است!
مشابه تلاشهایشان در لبنان، عراق و سوریه
📛دیدن این کلیپ برای همهی مردم خاورمیانه ضروریست
🇮🇷🌸
🍀
🌀 #صرفا_جهت_اطلاع
✅ اندیشکده آمریکایی: شرایط اقتصادی امروز ایران ناشی از فساد و سوء مدیریت است نه تحریم
🍃🌻🍃
🔻 اندیشکده آمریکایی گیت استون (فروردین ۹۶):
با پیروزی مجدد حسن روحانی، اقتصاد ایران فلج باقی می ماند.
🔹 اگرچه تحریم بی تاثیر نبوده و نیست اما بخش بزرگی از مشکلات فعلی کشور حاصل سوء مدیریت است.
🔺همان طور که خود آقای روحانی در سال۹۲ گفت: همه ضعف ها و ناکارآمدی ها را نمی توان پای تحریم نوشت.
#روشنگری
#ثامن
#تحریم
فسادستیزی در دولت کار و کرامت، منوط به جریان شناسی شبکه نفاق و نفوذ و گفتمان مردم پایه و مطالبه افکار عمومی با تکیه بر تحول خواهی روشمند و جهادی است.
# فسادستیزی
# گفتمانی مردم پایه
✍میثم سیفی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📺 انفجار در جنوب ریاض
🔹سخنگوی وزارت دفاع عربستان سعودی گفته انفجاری تصادفی در یکی از میدانهای امحای مهمات در جنوب ریاض به وقوع پیوسته است.
🔹«ترکی المالکی» با اشاره به اینکه مقامات ذیربط در حال تحقیق درباره این حادثه هستند، گفت این انفجار مجروح یا خسارت مادی در پی نداشته است.
نشست اصلاح الگوي مصرف.ثامن12.متانت.mp3
10.24M
🎙نشست بررسی راهکارهای اصلاح الگوی مصرف
✅ اقتصاد مقاومتی و ارتباط آن با اصلاح الگوی مصرف
🔰تبدیل تهدیدها به فرصتها در اقتصاد مقاومتی
🔰بالا بودن سرانه مصرف در ایران نسبت به سرانههای جهانی
✅راهکارهای اصلاح الگوی مصرف برق و آب
🎙کارشناس: یاسر متانت
#صرفهجویی
#نشست_بصیرتی
#اصلاح_الگوی_مصرف
🔴برجام، تولید برق هستهای راتعطیل کرد/ رئیسی فقط ۱۰ درصد از تمرکز خود را روی مذاکرات برجام بگذارد
🔺 سید محمود نبویان، نایب رئیس کمیسیون اصل ۹۰ مجلس:
🔹برجام سندی یکجانبه است/ یک سری وظایف و تعهدات به ایران تحمیل شد اما الزامی برای طرف مقابل جهت تعهد به مفاد برجام در نظر گرفته نشد.
🔹مطابق با قانون باید ۲۰ هزار مگاوات برق هستهای تولید کنیم که دولت روحانی با پذیرش برجام، کاملاً این پروژه را متوقف کرد.
🔹ما برای اینکه یک راکتور تولید برق هزار مگاواتی بوشهر را راه بیندازیم، نیازمند ۳۰ تن مواد غنی شده هستیم. پیش از آنکه دولت روحانی روی کار بیاید، ۱۱ تن مواد غنی شده تولید کردیم و به دنبال آن بودیم که این تولیدات را به ۳۰ تن برسانیم. اما متأسفانه این دولت به غربیها تعهد داد که ۱۱ تن ذخایر غنی شده را نگه ندارند و آن را به ۳۰۰ کیلوگرم کاهش دهند.
🔹ترامپ ایران را از نظر دارویی هم تحریم کرد و افرادی که میگفتند بایدن از ترامپ بهتر است، پاسخ دهند که چرا بایدن در این شش ماه حداقل تحریمهای دارویی ایران را برنداشته است؟
🔹آمریکا در این مذاکرات میگوید فقط تحریمهای هستهای ایران را برمیدارد اما کاتسا که شدیدترین قوانین تحریمی آمریکا علیه ملت ایران است، برداشته نمیشود.
🔹تحریم کاتسا مادر همه تحریمهاست و باید کامل لغو شود. در تحریم کاتسا همه بانکها و دیگر مجموعهها به بهانه حقوق بشر، موشکی و مسائل منطقه مشمول تحریم شدند و هیچ ربطی به مسائل هستهای ندارد.
🔹آمریکا اعلام کرده است که تحریم کاتسا را برنمیدارد و صرفاً برخی از افراد و اشخاصی را که مطابق با این قانون تحریم شدند، از تحریم خارج میکند.
🔹انجام مذاکره هستهای هیچ مشکلی ندارد و درِ ایران به سمت مذاکرات باز است اما نباید دولت آینده منتظر بماند و چشم به آمریکاییها بدوزد
🔹دولت سیزدهم باید ۹۰ درصد به توان داخلی خودمان متکی باشد و فقط ۱۰ درصد از تمرکز خود را روی مذاکرات برجام بگذارد.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
تفاوت و توافق روحانی با بایدن
🔹آقای روحانی و جو بایدن، یک تفاوت باهم دارند و یک اشتراک و توافق!
♦️فرق شان در این است که دولت بایدن، کنگره را پشتوانه چانه زنی و زیاده خواهی خود می بیند. وقتی طرف ایرانی می گوید باید تضمین بدهید که دوباره توافق را زیر پا نمی گذارید"، مقامات آمریکایی می گویند نمی توانیم، چون کنگره چنین اجازه ای نمی دهد(!)
🔹هیچ بد و بیراهی هم علیه کنگره نمی گویند؛ چرا که نوع قوانین تحریمی شدید علیه ایران، با همراهی نمایندگان و سناتور های دموکرات به دست آمده است. آنها در هر چه با جمهوری خواهان اختلاف داشته باشند، در دشمنی علیه ایران اتفاق نظر دارند.
♦️متاسفانه در این طرف، آقای روحانی اصرار مشکوکی دارد بر این که نقش مشابهی برای پارلمان قائل نباشد و از ایستادگی مجلس بر حداقل حقوق ملت ایران به عنوان ابزار مقاومت و چانه زنی استفاده نشود. بر عکس، سعی می کند ناکامی حاصل از اعتماد به دشمن را گردن مجلس بیندازد!
🔹اما اشتراک! چنان که از ادبیات مقامات آمریکایی و روحانی در چند هفته اخیر بر می آید، گویا توافق حاصل شده؛ ولی نه توافق برای احقاق حق ایران، که آمریکا نمی پذیرد.؛
♦️توافق بر سر این که هر دو، مجلس و سایر مراجع قانون ایرانی را عامل نرسیدن به توافق در وین معرفی کنند و آمریکای خبیث و عهدشکن تبرئه شود! یعنی دولت آمریکا می تواند برای تبرئه خود از همه خیانت ها، در شورای امنیت یا دیوان لاهه، صرفا به خلاف گویی های آقای روحانی استناد کند!
🔹مقامات دولت بایدن برای کتمان مخالفت خود با لغو همه تحریم های پسا برجامی (به شکل قابل راستی آزمایی) و ارائه تضمین روشن، ادعا می کنند توپ در زمین ایران است و رهبری ایران باید تصمیم بگیرد(!)
♦️این دروغ در حالی است که رهبر انقلاب، موضوع را به شورای عالی امنیت ملی سپرده اند و قانون بازدارنده مجلس (با وجود دو سال تاخیر و پنج ماه تعلل دولت روحانی) تحت نظارت و هدایت همین شورای عالی، به تصویب رسیده است.
🔹متاسفانه آقای روحانی و مدیرانش، به جای تمکین از قانون و تصمیمات اجماعی "شورا"، هر چند وقت یک بار، مجلس یا شورای عالی امنیت ملی، شورای نگهبان، و مجمع تشخیص مصلحت را مانع توافق معرفی می کنند؛ و حال آن که جنازه برجام سه سال است روی زمین مانده.
♦️ دولت بایدن حاضر نیست به همان توافق اوباما برگردد. بلینکن، نام برجام را "توافق سابق"! گذاشته است. آمریکایی ها در حالی که از همان سال 94 علیه لغو تحریم ها کارشکنی کرده اند، می گویند بند های رو به پایان تعهدات ایران باید تمدید شود و تعهدات برجامی افزایش یابد!
🔹همچنین می گویند ایران باید مذاکره برای کاهش توانمندی های دفاعی و منطقه ای خود را بپذیرد؛ بی آن که توقع ارائه تضمین از سوی آمریکا داشته باشد! تحریم های پسا برجامی را هم چند دسته تقسیم کرده اند و نیمی از آن را همچنان اعمال خواهند کرد!
♦️انتظار این بود که آقای روحانی اگر در انعقاد برجام، هشدار های دلسوزانه صاحب نظران را نشنید، لااقل در هفته های آخر دولتش، بهانه دست دشمن ندهد و بر خطوط قرمز برآمده از عبرت های برجام متعهد بماند.
🔹او اما گویا با دادن آدرس های خلاف واقع و غبار آلود کردن فضا، مصمم است ثابت کند آنچه در این هفت هشت سال در زمینه بزک کردن دشمن و نشاندن جبهه خودی به جای متهم انجام شده، فراتر از خطا، و یک خط بوده است.
#محمد_ایمانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بخشی از خیانت های زنگنه از زبان دکتر #زاکانی
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم
2.pdf
575.9K
🇮🇷🌸
🍀
💢 سخنواره ثامن (۱۲)
✅ موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
3.pdf
752.7K
🇮🇷🌸
🍀
💢 سیاستها و ملاحظات تبیینی ثامن (۱۲)
✅ موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
1.pdf
171.5K
🇮🇷🌸
🍀
💠 #یادداشت
✅ موضوع: نقش رسانه ها در فرهنگ سازي بهینه مصرف انرژی
✍️ یونس باقرزاده
🍃🌻🍃
📛 ویژه سخنرانان و هادیان
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت (۲)
✅موضوع: مدیریت مصرف بهینه برق
🍃🌻🍃
💯 چراغی خاموش کنیم تا چراغی روشن بماند
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸
🇮🇷🌸
🍀
💠 #عکس_نوشت
✅موضوع: صرفهجویی در مصرف انرژی
🍃🌻🍃
#روشنگری
#صرفه_جویی
#ثامن
🆔 https://sapp.ir/meyar.pb
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔https://rubika.ir/meyar_pb
🍀
🇮🇷🌸