فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 رهبر معظم انقلاب: محافظه کار نباشید..
🔹ولی هر حرف حقی را نباید گفت.. باید هوشیار باشید !
♦️رئیسی: با همکاری جوانان شیعه و سنی گامهای موثری برای حل مشکلات سیستان و بلوچستان برداشته میشود
🔹رئیس جمهور در سفر به چابهار: حضور بنده در استانها به منظور آشنا شدن با مسائل و مشکلات مردم، مدیرانِ مناطق و به ویژه شناخت ظرفیتهای اقتصادی است.
🔹️بعد از انقلاب اقدامات زیادی در سیستان و بلوچستان انجام شده، اما نسبت به آنچه که باید انجام گیرد هنوز فاصله داریم.
🔹️ نمیدانم واژه محروم را برای این استان به کار ببرم یا نه، اما در هر صورت این جا محرومیتهایی دارد. با وجود برخورداریهای بسیار، که حتما میتواند در این استان وجود نداشته باشد.
🔹️امیدواریم در این دولت بتوانیم با همکاری جوانان فعال شیعه و سنی گامهای موثری در راستای حل مشکلات موجود برداریم.
☘
✅ #یک_خبر_یک_تحلیل (۴۲)
🍃🌻🍃
🌀خبر: یکی از دغدغههای این روزهای رئیسجمهور و هیئت دولت و همچنین نیروهای اصیل انقلابی این است که اعتمادی که طی سالهای گذشته و با ناکارآمدی مسئولین دولتی کاهش قابلملاحظهای داشته، چگونه قابل بازیابی است؟!
💢 نکات تحلیلی: با توجه به خروجی نظرسنجیهای معتبر، آنچه مردم را نسبت به شرایط موجود معترض کرده است، تنها مشکلات نیست، بلکه کم شدن اعتماد نسبت به مسئولین است که این امر ناشی از چند عامل است که یکی از مهمترینهای آن، شکلگیری این باور در مردم است که مسئولان صداقت ندارند. باوجود خیل عظیمی از مسئولینی که در راه اعتلای ایران اسلامی با جدیت گام برمیدارند، باور شکلگرفته در ذهن مردم ناشی از چند مسئله است که عمدتاً در دولت قبل شاهد آن بودیم:
1⃣ تفاوت بین کلام و عمل؛ دم از مردم زدن، اما در مواجهه با مشکلات ایشان اقدام جدی و مؤثر انجام ندادن و یا لااقل نشانههایی از اینکه در حال تلاش برای عمل به گفتهها هستند.
2⃣ مسئله ساده زیستی؛ یکی از مؤلفههای اصلی مدیریت و مسئولیت تراز انقلاب اسلامی، ساده زیستی است. متأسفانه در سالهای اخیر انتشار رفتار و منش اشرافی گری از سوی برخی مسئولین دولتی، ذهنیت اجتماعی را اینگونه شکل داده که تمام مسئولان نظام اینگونه زندگی میکنند!
3⃣ حضور در میان مردم؛ حضور میدانی مسئولان در میان مردم دارای آثار و برکات زیادی است که در این مقال نمیگنجد. امری که مقام معظم رهبری نیز بارها بر آن تأکید داشته و به دولت جدید نیز توصیه فرمودند.
💠 نکته راهبردی: اگر این اعتماد به جامعه بازگردد و مردم احساس کنند که مسئولین در مقابل مشکلات در کنار مردم قرار دارند، حجم قابلتوجهی از اعتراضات کاهش خواهد یافت و مواجهه با مشکلات نیز سادهتر خواهد شد.
#روشنگری
#ثامن
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #استوری
✅ ما تا اصلاح نکنیم خودمان را، نمیتوانیم کشور خودمان را اصلاح کنیم
᪥࿐࿇🌺࿇࿐᪥
⁉️🔴 آیا «#شارلوت_والر» معروف به «لوتی» همان دیپلمات انگلیسی نیست که پس از بازگشت از سفر لندن قصد داشت بدون ویزای معتبر و با فشار و توهین، در ساعت ۳ نیمه شب از فرودگاه امام خمینی(ره) وارد کشور شود و مسؤولین مستقر در فرودگاه قصد دیپورت او بر اساس مقررات جاری را داشتند؟!
⚠️ چه دستان پنهانی در وزارت امور خارجه دولت #روحانی با فشارهای خاص و با وجود مخالفت کارشناسان زبده و قدیمی وزارت خارجه که اینکار را دهن کجی و تمسخر قوانین ج.ا.ا توسط انگلیس میدانستند، نهایتا ورود او را بدون ویزای معتبر تایید کردند؟! 🤯
✍ سید علیرضا آل داود
#نفوذ
#دولت_روحانی
#گاندو2 🔥🔥
🏴اگر امام حسین(ع) کربلا نمیرفت چه میشد؟
✍رهبر انقلاب: بعد از آنکه امام سجاد علیهالسّلام پس از حادثه عاشورا به مدینه برگشت، یک نفر خدمت ایشان آمد و عرض کرد: یابنرسولالله! دیدید رفتید، چه شد! راست هم میگفت؛ حالا این کاروان برگشته و فقط یک مرد - امام سجّاد (علیهالسّلام) - در این کاروان هست؛ زنها اسارت کشیده، رنج و داغ دیدهاند؛ امام حسین نبود، علیاکبر نبود، حتی کودک شیرخوار در میان این کاروان نبود. امام سجّاد علیهالسّلام در جواب آن شخص فرمود: فکر کن اگر نمیرفتیم، چه میشد! بله، اگر نمیرفتند، جسمها زنده میماند، اما حقیقت نابود میشد؛ روح ذوب میشد؛ وجدانها پایمال میشد؛ خرد و منطق در طول تاریخ محکوم میشد و حتی نام اسلام هم نمیماند.
۱۳۸۰/۱۲/۲۷
✅ قیام زینبی
✍️رهبر انقلاب: عاشورا قیام حسینی بود، بعد از عاشورا در واقع قیام زینبی است. حرکت عظیم حضرت زینبکبری(سلاماللهعلیها) در درجهی اوّل و امام سجّاد (علیهالسّلام) و بقیهی زنان باعظمت آلاللّه در این دوران یکی دو ماههی بعد از آن، یک قیام به معنای حقیقی کلمه است. کارهای بزرگی را انجام دادند. کربلا را و این شهادت بزرگ را ماندگار کردند، تثبیت کردند.
🕰 ۱۳۹۹/۰۶/۱۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ سرلشکر باقری: روسها حاضر نشدند حتی شکل و شمایل موشک اسکندر را نشان ما دهند
🔸 با تاکید فرمانده معظم کل قوا باوری در وزارت دفاع ایجاد شد که نتایج آن را امروز می بینید.
🔸 روس ها حتی حاضر نشدند شکل و شمایل موشک اسکندر را که ۳۰۰ کیلومتر بُرد دارد و نقطه زن است به ما نشان دهند، اما با این حال ما به فناوری نقطه زنی دست پیدا کردیم.
🔴آمریکا به کره جنوبی مجوز داد که به جای پول نفت ایران، کالاهای شرکتهای الجی و سامسونگ را به ایران بفرستد!
🔹 ۱۱ شهریور ۱۴۰۰ | ظاهرا آمریکا برای آزاد کردن بخشی از پولهای ایران مجوزی را به کره و شرکتهای کره جنوبی داده است که بر اساس آن این شرکتها میتوانند بدهی ایران را تنها از طریق واردات کالا به ایران پرداخت کنند؛
👈 در این مجوز همچنین قید شده است که شرکتهای جدید امکان صادرات محصولات خود به ایران را ندارند، بلکه همان شرکتهای پیشین الجی و سامسونگ میبایست، اقدام به صادرات محصولات خود به ایران کنند؛ آمریکا برای این مجوز نیز ضربالعجل ۹۰ روزه تعیین کرده است
👈 شرکتهایی که در بدترین شرایط ممکن بدون در نظر گرفتن نیاز بازار ایران به یک باره از کشورمان خارج شدند و در پازل آمریکا بازی کردند، حالا با طراحی آمریکایی و لابی داخلی مافیای لوازم خانگی دوباره میخواهند واردات را از سر بگیرند، تا به تولید داخل که تازه سرپا شده است، لطمه بزنند .
᪥࿐
🔆نسخه پروژه ایران ۲۰۴۰ استنفورد برای حذف بانک مرکزی از فرآیند پیشرفت کشور- بخش نخست
🖋برشی از مقاله اقتصاد سیاسی بانکداری مرکزی
ایران هرچند تاکنون قربانی شرایط تحمیلی IMF برای استقلال بانک مرکزی نشده، اما از نسخه استقلال در امان نبوده است. علاوه بر اینکه سالهاست تفکر نئولیبرال بر طبل استقلال بانک مرکزی میکوبد و در این جهت گفتمانسازی همهجانبهای صورت داده، نهادهای غربی نیز از تدوین و تجویز نسخه برای این امر غافل نبودهاند. سال 2018 پروژه «ایران 2040» دانشگاه استنفورد که بهدنبال «ترسیم آیندهای برای ایران» است، گزارشی تحت عنوان «بانکداری مرکزی در ایران» منتشر کرد و ضمن آسیبشناسی وضع موجود بانک مرکزی، یک وضعیت مطلوب برای این نهاد پیشنهاد کرد که هم محتوایش و هم رخدادهای متعاقبش بسیار قابل توجه و تامل است.
گزارش استنفورد ایران 2040، دو ایراد جدی به وضعیت فعلی بانک مرکزی ایران وارد میداند، یکی «تعهد به بانکداری بدون ربا» و دیگری «مستقل نبودن بانک مرکزی» از دولت: «ایران باید یک سری اصلاحات اساسی را در سطوح ساختار، حکمرانی و عملیات بانک مرکزی خود آغاز کند... بانک مرکزی ایران ابزارهای محدودی برای اجرای سیاست پولی موثر در اختیار دارد. علت اصلی این امر، فقدان بازار مالی توسعه یافته در این کشور و الزام بانک مرکزی برای فعالیت در چارچوب مالیه اسلامی است... سال 1983 قوانین بانکداری برای تبعیت از اصول بانکداری اسلامی اصلاح شد. مشخصه اساسی بانکداری اسلامی ممنوعیت ربا در تمامی اشکال و بنابراین محدودسازی استفاده از وجوه صرفا بر پایه شراکت در سود و زیان است. ایران تنها کشور دنیاست که عملیات بانکداریاش کاملا از اصول مالیه اسلامی تبعیت میکند. علاوه بر این، سیاست پولی بانک مرکزی ایران باید با برنامه پنج ساله توسعه و بودجههای سالیانه دولت سازگار باشد... اصول مالیه اسلامی رابطه قدرتمندی میان بخش مالی و بخش واقعی اقتصاد برقرار کرده است. همچنین، چارچوب مالیه اسلامی فضای پیچیده و بغرنجی برای استقراض دولت ایجاد کرده و این امر توسعه بازارهای مالی را سرکوب می کند»(Zahedi and Azadi, 2018).
پروژه ایران 2040 استفنورد در ادامه استقلال بانک مرکزی را به عنوان یکی از اهداف اصلاحات بانک مرکزی در ایران ذکر میکند: « اعضای شورای پول و اعتبار که عالی ترین مقام تعیین سیاست پولی هستند، بر اساس جایگاههای حقوقیشان تعیین می شوند نه تخصص و شایستگیشان. هرچند هماهنگی میان دولت و شورای پول و اعتبار مزایایی دارد، اما حضور پررنگ مقامات دولتی در این شورا نه تنها استقلال بانک مرکزی را تضعیف کرده است، بلکه پیوسته موجب تضاد منافع شده است... مطالعات نشان می دهد که هرچه بانک مرکزی مستقلتر باشد، در کنترل تورم بهتر عمل میکند... تئوری و تجربه نشان میدهد که در کشورهای در حال پیشرفت مثل ایران، استقلال سیاسی بانک مرکزی، جزء مسلم موفقیت سیاست پولی است... به ویژه، پاسخ به این پرسش حیاتی است که سیاستمداران بتوانند رئیس کل بانک مرکزی را عزل کنند یا خیر. قانون باید تضمین کند که رئیس کل بانک مرکزی به دلیل انتخاب سیاسی عزل نشود. علاوه بر این، هیئت عالی بانک مرکزی باید جایگزین شورای فعلی پول و اعتبار به عنوان عالی تری مقام تصمیم گیریهای پولی شود. اعضای این هیئت باید شایستگیهای تخصصی داشته باشند، نه اینکه به سبب مسئولیتشان در دستگاهها، عضو این هیئت شوند. دوره عضویتشان نیز باید طولانیتر از دورههای سیاسی متداول باشد تا بتوانند سیاستهایشان را بدون هیچگونه تاثیرپذیری از بیرون تنظیم کنند». (Ibid)
جالب اینجاست که دقیقا همین ادبیات از زبان برخی طراحان طرح «مسئولیت، اهداف، ساختار و وظایف بانک مرکزی» که کلیات آن به تصویب رسیده، تکرار شده است. آقای حسینزاده بحرینی میگوید: «اگر این طرح انجام شود یک ریلگذاری جدید و قاعده حکمرانی جدید خواهد بود که در آینده رئیس جمهوری میآید که نمیتواند کل شورای عالی پول و اعتبار را مطابق میل خود منصوب کند... استقلال بانک مرکزی را در اهداف دیدهایم و این استقلال باید از رئیس جمهور مستقر باشد. یعنی اگر طرح مجلس اجرا شود، رئیس جمهور کنونی شورای پول و اعتباری را مشخص میکند که این شورا برای رئیس جمهور بعدی تصمیم میگیرد و همه اعضای آن شورا متخصص هستند؛ یک هیات عالی جای شورای عالی پول و اعتبار را میگیرد که همه آنها متخصص و تمام وقت هستند که تمام همّ و غم و فکر آنها مسائل بانک مرکزی باشد. ضمن اینکه هیات عالی بانک مرکزی مستقل از رئیس جمهور مستقر خواهد بود». (حسین زاده بحرینی، 1400)
#یاسرجبرائیلی
🔻 آمریکاییها بیش از ۷۰ درصد میدان هوایی کابل را تخریب کردند
🔹مولوی رحمت الله گلزار، رئیس سازمان هوانوردی ملکی (غیرنظامی) افغانستان: نیروهای آمریکایی پیش از ترک افغانستان بیش از ۷۰ درصد از تجهیزات میدان هوایی کابل را تخریب کردند. اکنون به کمک تیم تکنیکی قطر در حال بازسازی آن هستیم. حتی سالنهای انتظار نیز تخریب شدهاند و بیش از ۳۰ میلیون برآورد تخریب میدان هوایی کابل است.
🔹 وضعیت طیارههای ملکی افغانستان در ۲ دهه گذشته در مقایسه با اواخر حکومت طالبان بدتر شده است. پروازهای داخلی از امروز جمعه آغاز میشود و یک طیاره قابل استفاده وجود دارد اما پروازهای خارجی با یک هفته تاخیر از سرگرفته میشود.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 وزیر دفاع انگلیس: آمریکا دیگر ابرقدرت نیست
👤«بن والاس»، وزیر دفاع انگلیس:
🔹دیگر نمی توان ایالات متحده آمریکا را ابرقدرت قلمداد کرد.
🔸 ابرقدرتی که برای پایبندی به چیزی آماده نباشد به احتمال زیاد دیگر ابرقدرت نیست.
🔹انگلیس هم ابرقدرت نیست بلکه صرفاً یک قدرت بزرگ است.
🔸وی تعامل وزارت دفاع انگلیس و وزارت خارجه این کشور را با عملیات تخلیه نیروها از افغانستان مقایسه کرد و گفت تخلیه گروه مشخصی از مترجمان و افغانها و خانواده های آنها که به این وزارتخانه محول شده بود، در راس مسائل وزارت دفاع قرار داشت.
✅ تحلیل سیاسی و جنگ نرم