🔰شرق: مدیر از خارج وارد کنیم!
روزنامه شرق در مطلبی با عنوان «راهی جز توسعه روابط بینالملل نیست»، نوشت: «اینکه حال کشورمان در زمینههای مختلف ازجمله اقتصادی، اجتماعی و محیطزیست خوب نیست، دیگر برای همه مثل روز روشن است. کشور در دورههای مدیریتی متفاوت بهجایی رسیده که حتی در تأمین حداقلهای معیشت مردم به مشکل خورده است. توسعه، مختل شده و جامعه ایران به عقب برگشته است! ما رفاه و اقتصاد را به همه کشورهای منطقه و همه دوستان و نزدیکانی که مهاجرت کردهاند، باختهایم. چرا؟ چون پیشرفت و توسعه کشورها بدون کمک یکدیگر ممکن نیست و گذر از بحرانها بهخصوص برای ایران که با دهها بحران بزرگ دستوپنجه نرم میکند، بدون کمکهای جهان نهتنها دشوار بلکه غیرممکن به نظر میرسد. در چنین شرایطی چه باید کرد؟ بایدها و نبایدهای زیادی وجود دارد. یکی از کارشناسان عرصه سیاست میگفت یکی از این بایدها میتواند جهانیشدن و استفاده از مدیران خارجی باشد».
اتفاقاً در حدفاصل سالهای 92 تا 1400 دقیقاً این طیف در دولت روی کار بود که معتقد بود باید مدیر از خارج وارد کرد. همین طیف با چنین رویکردی، قیمت ارز را ۸ برابر، قیمت طلا را ۱۰ برابر، قیمت مسکن را ۷ برابر، قیمت خودرو را ۶ برابر و قیمت بقیه کالاها را تا ۳۰۰ درصد افزایش داد.
@samenfalavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌹غواص شهید سیداصغر احمدی🌹
محل تولد : زنجان، سلطانیه
تاریخ تولد : ۱۳۴۷/۸/۳
تاریخ شهادت : ۱۳۶۵/۱۰/۳
نام عملیات : کربلای ۴
محل شهادت : شلمچه
مزار شهید : جاویدالاثر
#زندگینامه:
وی همزمان با تحصیل در پایگاههای محل و مساجد به فعالیت مشغول بود، با آغاز جنگ تحمیلی تصمیم گرفت تا عازم جبهه شود و راهی منطقه غرب و سپس جنوب کشور شد و در جبهه در تمرینات نیروهای غواصی شرکت کرد.
وی با شرکت در عملیات غرورآفرین کربلای ۴، در حالیکه از اعضای گروهان یک غواصی بود، در حوالی منطقه جزیره ماهی (بوارین) لحظه بیرون آمدن از آب، مورد اصابت گلوله دوشکا قرار گرفت و به درجه والای شهادت نائل گشت. جریان آب پیکر مطهرش را با خود برد تا همچون حضرت فاطمه زهرا (س) که به او ارادت خاصی داشت، گمنام باقی بماند.
#فرازی_از_وصیتنامه
اکنون که امام، فرمان جنگ دادهاند، مننیز با حسغیرت و مردانگی که باید یک انسان مسلمان داشته باشد، نمیتوانم در خانه بنشینم و شاهد کشته شدن برادرانم باشم، به جبهه آمدم و امیدوارم غیر از خدا، از هیچ چیز نترسم و شجاعانه نبرد کنم و امیدوارم درهای رحمت به رویم باز شوند و در آسمان بیکران یقین، همراه مشتاقان و پیشتازان، پر بگشایم و شهادت بزرگترین آرزوی هر انسان مسلمان است. من در جستوجوی خدا و با اطاعت از امر خدا به جبهه آمدم، امیدوارم خانوادهام صبر کنند و خدا به آنان شکیبایی عنایت فرماید.
#شهدای_دفاع_مقدس
#التماس_دعا 🙏
〰〰〰〰〰〰〰〰
🆔 @samenfalavarjan
🔰 زن؛ بخشی از دکور صحنه در آمریکا!
🎤 «رحیمپور ازغدی» عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی میگوید: «سینمای غرب بر مبنای ایدئولوژی است. عروسک باربی توسط پنتاگون (وزارت دفاع آمریکا) ساخته شد تا دختر خوشگل و چشمسبز آمریکایی را الگوی دختران جهان کند. جهان به دنبال زنان حرکت میکند، اگر مادر و همسر به فساد کشیده شوند، این جامعه و جهان است که به فساد کشیده میشود. آمریکا با عنوان مدرنیته، جنایاتی در حق زنان میکند که در تاریخ بشر سابقه ندارد. بیشترین افسردگی، تجاوز به زنان و کودکان و... در اروپا انجام میشود».
@samenfalavarjan
سهراب خلیلی:
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ تحلیلی بر دلایل اتهام نقض حقوق بشر به ایران توسط استکبار و عوامل آنها
🌑قسمت ششم (آخر)
👈از جمله ساز و کارهایی که با جدیت برای فشار آفرینی بر کشورمان در دستور کار غرب قرار گرفته ،مبحث «حقوق بشر »است
👈باید به این نکته توجه داشت که این انتقادها عمدتا به دلایل سیاسی و بدون در نظر گرفتن حقوق واقعی بشر بر مبنای فطرت اصلی انسان ها مطرح می شوند و آنها عمدتا تعریف محدود و ضعیفی از حقوق بشر را که مبتنی بر نیازهای مادی است مبنای انتقاد های خود از کشورهای اسلامی به خصوص ایران قرار می دهند.
👈البته رفتارهای دوگانه غرب نیز در رابطه با حقوق بشر کاملا آشکار است به گونه ای که هیچ اتهامی علیه عربستان و یا دیگر کشورهای که متحد سیاسی غرب به شما میروند و به موازین جهانی حقوق بشر بی توجه هستند مطرح نمی شود،ولی ایران هدف اتهامات و انتقادات آنها قرار دارد...
👈با توجه به مجال اندک دراین نوشتار و تحلیل،این دلایل به صورت فهرست وار ارائه می شود :
۱)تضعیف ایمان و عقیده عمیق الهی با القای تصویر خشن و غیر عادلانه و نقض حقوق بشری از قوانین اسلامی در ایران که ام القرای اسلام ناب محمدی ص محسوب می شود .
۲)مقابله با الهام بخشی انقلاب اسلامی برای هویت یابی مسلمانان و رویارویی با دشمنان مشترک بویژه آمریکا و رژیم صهیونسیتی
۳)بیگانگی از هویت اسلامی در زمینه حقوق بشر و جلوگیری از بازیابی هویت حقیقی و اسلامی ملت های مسلمان با صدور و گسترش تفکر و مبانی حقوق اسلامی از ایران
۴)رویارویی ایران اسلامی با منافع نظام سلطه و عدم همراهی با قدرت های بزرگ غربی
۵)پیش گیری از الگو شدن نظام جمهوری اسلامی و مردم سالاری دینی برای جوامع اسلامی و ملل آزاده جهان
۶)تلاش برای ناتوان نمایی اسلام و مردم سالاری دینی در اداره جامعه
۷) سیاه نمایی و معرفی چهره منفی و خشن و ضد بشری از نظام جمهوری اسلامی ایران
۸)مبارزه با گرایش روز افزون در جهان اسلام به اسلام ناب از طریق الگو گیری از ایران اسلامی
۹)القای برتری طلبی و ایران هراسی در دنیا و منطقه
۱۰)ماهیت متفاوت مبانی و تعریف غرب و اسلام از حقوق بشر
۱۱) تضعیف تفکر مقاومت و امید به تغییر محاسبه در ایران تحت فشار دشمن
۱۲)القای عدم پیشرفت و تجدد در صورت حفظ هویت دینی و ملی ....
سهراب خلیلی
۱۰ تیر ۱۴۰۱
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🇮🇷
🎥#کلیپ_موشن | بیست سال جنایت در افغانستان
🍃🌹🍃
🌺 مقام معظم رهبری مدظلهالعالی: اینها کار آمریکاست. بیست سال آمدند افغانستان را اشغال و انواع ظلمها را به آنها کردند.
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
بسم الله
🔈برنامه چهل و سوم گفتگوی صوتی تحلیل سیاسی هادیان سیاسی فعال کشور
🎙سخنران: استاد گرامی
جناب آقای دکتر حنیف غفاری
دکترای روابط بین الملل وتحلیلگر مسائل سیاسی و دبیر بین الملل روزنامه جام جم
🖋موضوع جلسه:
بررسی وضعیت دیپلماسی دولت سیزدهم و آخرین تحولات برجام
🕤زمان: یکشنبه دوازدهم تیرماه ساعت ۲۱:۳۰
مکان:کانال تحلیل صوتی هادیان سیاسی
https://rubika.ir/tahlil_samen
معاونت سیاسی
سازمان بسیج مستضعفین سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
🔴 حکایت تضمین برجام
و وطن فروشی پسا برجام
♦️رویترز از قول یک مقام ارشد آمریکایی نوشته: "واشنگتن صریحا اعلام کرده که نمیتواند به #ایران تضمین حقوقی بدهد که دولت آینده #آمریکا به توافق پایبند باشد. این اظهار عجز درباره ارائه تضمین، در واقع اعترافی صریح نسبت به ناتوانی دولت #بایدن برای تأمین یکی از ضرورتهای توافق است".
🔹عباس عبدی ذیل این خبر ادعا کرده: "این مورد از ابتدا گفته شده بود و چیز جدیدی نیست، و ربطی هم به عجز بایدن ندارد، بلکه ناشی از ماهیت برجام است که نوعی توافق است و نه قرارداد. قدرت ایران، تضمین اجرای برجام مطابق منافع ماست و نه تضمین آمریکا. ایران هم میتواند توافق را اجرا نکند. آنان از ما تضمین نمیخواهند".
♦️زمانی که صاحب نظران منتقد می گفتند آمریکا به توافق پایبند نمی ماند، آقای ظریف می گفت امکان ندارد آمریکا چنین کاری بکند. روحانی و ظریف می گفتند برای حیثیت آمریکا بد می شود. معاون ظریف گفته بود "امضای کری تضمین است" و همین عبارت، تیتر یک روزنامه شرق شد.
🔹بازی با کلمات، تفاوتی در اصل موضوع نمی کند. آمریکا دولت مستکبری است که هر گاه بخواهد هر توافق و قرارداد دو جانبه یا بین المللی را زیر پا می گذارد.
از توافق آب و هوایی پاریس بگیرید تا نقض تعهداتش در ان پی تی و آژانس بین المللی انرژی اتمی، و منشور سازمان ملل، و جنگ افروزی و جنایت و ترور.
♦️آیا اگر امروز VOA می خواست سرپیچی دولت متبوعش از ارائه تضمین را توجیه کند، جز همین ادبیات مغالطه آمیز امثال عبدی را به کار می گرفت؟! عجیب است که او خود را موظف می داند برجام را از شمول تعهدات قراردادها مستثنا کند و حال آن که به وقت امضای آن و هشدار منتقدان، لب فرو بسته بود.
🔹برجام، مورد امضای شش طرف مقابل برجام است و به واسطه قطعنامه 2231 هم تایید شده است. اگر بنا باشد دولتی، امروز پای تعهدی را امضا کند و آن تعهد چند جانبه به تایید شورای امنیت برسد و برای دیگران تعهد ایجاد کند، اما همان کشور خاص، فردای توافق زیر تعهداتش بزند، که سنگ روی سنگ بند نمی شود.
♦️اصلا چرا باید هزینه های چنان توافق یکطرفه ای را پذیرفت؟ معنای توافق اگر "موافقت دو طرفه" است، چرا امثال عبدی، یکطرفه شدن آن را توجیه می کنند؟ آیا تعهد و سرسپردگی غیر قابل سر پیچی نسبت به آمریکا دارند؟
🔹اگر آمریکا تضمین نداد - و نمی دهد- چرا دولت روحانی با علم به عهد نشناسی آمریکا، همه امتیازات نقد در زمینه تعطیلی 95 درصد برنامه هسته ای را دو ماه قبل از رسیدن "روزاجرای برجام" واگذار کرد؟
♦️و از آن بدتر، چرا روحانی به خانم موگرینی تضمین دادکه حتی در صورت خروج آمریکا از توافق و بازگرداندن تحریم ها، باز هم تعهدات ایران را به اجرا بگذارد؟ نام این روند، توافق است یا بیگاری دادن؟
🔹وقتی قرار است طرف مقابل تضمین ندهد، عقل می گوید تعهدات را گام به گام، متوازن و برگشت پذیر انجام دهید، نه این که همه امتیازات را به شکل برگشت ناپذیر به اجرا بگذارید و سپس، کاسه التماس به دست بگیرید؛ چنان که تیم روحانی و ظریف کردند.
♦️اما اگر به ادعای عبدی، برجام قراردادی تعهدآور نیست و باید به واسطه #قدرت_ایران تضمین می شد، چرا او و غربگرایان همسو، خواستار قمار های جدید و انعقاد برجام 2 و 3، برای واگذاری قدرت نظامی (موشکی) و اقتدار منطقه ای ایران بودند؟! این را باید پای حماقت گذاشت یا خیانت؟
🔹اگر آنها موفق می شدند کشور را خلع قدرت کنند، دیگری کدام قدرت برای تضمین ادعایی باقی می ماند؟! فقط باید آخرین مرحله ماموریت را اجرا، و سند واگذاری کشور به آمریکا و اروپا را امضا می کردند!
♦️اتفاقا درک درست از این واقعیت که آمریکا به هیچ تعهدی پایبند نیست و فقط زبان قدرت را می فهمد، موجب شد تا کشور از سال 1399، بازنگری در تعهدات یکطرفه و قدرت نمایی در ابعاد منطقه ای و نظامی و دیپلماسی اقتصادی منفک از برجام را در پیش بگیرد؛ آن روز کشور در وضعیتی قرار گرفته بود که رئیس سازمان برنامه و بودجه دولت روحانی می گفت "حتی یک قطره نفت هم نمی توانیم فروشیم".
اللَّهُمَّ عجل لولیک الفرج
🇮🇷
📝#یک_خبر_یک_تحلیل(۲۳۴)
🔻خبر: پس از گذشت ده ماه از تشکیل دولت سیزدهم، این دولت نیز همچون دولت سابق به دنبال احیای «وزارت تجارت و خدمات بازرگانی» است؛ وزارتخانهای که برای چندمین بار تفکیک یا ادغام میشود.
🍃🌹🍃
❌ نکات تحلیلی:
1⃣ دولتیها زمانی به فکر تفکیک این وزارتخانه میافتند که گمان میکنند نظارت بر بازار از دست آنها خارج شده است؛ و البته زمانی که تصور مینمایند واردات در جهت خلاف تقویت تولید ملی حرکت میکند، به دنبال ادغام آن دو میروند؛ بنابراین ایجاد تعادل و نظارت بر بازار و کنترل واردات، چالشی برای دولتها بوده است.
2⃣ نکته مهمی که در مورد جایگاه تجارت و توزیع وجود دارد این است که هر دوی آنها باید در مسیر تقویت تولید باشند؛ بنابراین کار و تولید و فعالیت مولد در اولویت است. لذا هر سیاستی که در جهت تضعیف بخش تولید باشد، باید محدود، هدایت و کنترل گردد.
3⃣ تصور اشتباه این است که تصور میشود مشکلات تورمی و تجارت کشور ناشی از سیاستها و ساختار وزارتخانه صمت است و باید معاونتهای آن از هم جدا شوند! این در حالی است که تفکیک این دو وزارتخانه، پاک کردن صورتمسئله است. درواقع مرتفع شدن مشکلات ممکن نیست مگر با ادغام واقعی و نه تجمیع وزارتخانهها.
🔺نکته پایانی: راهحل رفع نگرانیهای دولت در باب نظارت و کنترل بر بازار و مدیرت تجارت از مسیر تجربه شکستخورده گذشته نمیگذرد. بلکه باید مشکلات فعلی، آسیبشناسی و برای آنها راهکار اندیشیده شود. مشخصاً در خصوص وزارتخانه صمت نیز باید ادغام واقعی مبتنی بر حذف تودرتوی نهادی و افزایش کارآمدی شکل گیرد.
✍علی محمدی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
🇮🇷
📝#صرفا_جهت_اطلاع | بایدن در غرب آسیا بدنبال چیست؟
🍃🌹🍃
❌ بایدن در جریان سفر خود به منطقه خاورمیانه که به طور خاص عزیمت وی به اراضی اشغالی و عربستان سعودی، نقاط عطف آن به حساب می آیند، در پیِ چهار موضوع است:
1⃣ پیشبرد "توافق ابراهیمِ ۲ "بین صهیونیست ها و کشورهای مرتجع حوزه خلیج فارس در تقابل با جمهوری اسلامی
2⃣ اقناع سازی کشورهای عربِ حاشیه خلیج فارس خصوصا امارات و عربستان جهت افزایش تولید نفت
3⃣ ارائه تضمین های جدید اقتصادی و امنیتی به متحدان منطقه ای آمریکا و جلوگیری از چرخشِ آن ها به سمت چین و روسیه
4⃣ تقویت موضع دموکرات ها در آستانه انتخابات میاندوره ای کنگره آمریکا خصوصا استفاده از لابی های عربی و صهیونیستی
#روشنگری | #ثامن | #حقوق_بشر_آمریکایی
🆔 eitaa.com/meyarpb
✋
تورم با گرانی چه فرقی دارد؟
🔺آیا دولت در مهار تورم به مردم دروغ گفته است؟ اگر نه، حقیقت چیست؟
1️⃣ واقعیت این است که نه کارشناس دولت دروغ گفته؛ نه ما اشتباه نوشتیم و نه مردم عزیز که از گرانی می نالند اشتباه کرده اند
👈 مشکل جای دیگری است. آنچه به عنوان تورم اعلام می شود گرانی نیست بلکه سرعت گرانی است
👈👈 مشکل اینجاست که بسیاری از عزیزان معنای تورم را بد متوجه شده اند و اینجا وظیفه من و شما هست که این موارد را در کانال ها و جلسات حضوری برای مردم جا بیاندازیم، تورم به معنای سرعت رشد قیمت است، نه به معنای قیمت!
🔻 یعنی چه؟
2️⃣ فرض کنید قیمت یک کالا الان ۱۰۰ تومان است، ماه بعد می شود ۲۰۰ تومان ، یعنی در این یک ماه ، ۱۰۰ درصد قیمتش گران شده، درست؟ خب حالا برویم سراع حالت دیگر
👈 فرض کنید این کالایی که قیمتش شده ۲۰۰ تومان، در ماه بعدی قیمتش بشود ۲۵۰ تومان ، یعنی ۵۰ تومان افزایش قیمت داشته، اما تورم ۵۰ درصد کاهش داشته!
🔸متوجه شدید؟ یعنی در ماه اول سرعت رشد قیمت ۱۰۰ درصدی بود، الان در این ماه بعدی سرعت شده ۵۰ درصد
قیمت باز هم بالاتر رفته، اما با سرعت پایین تر
3️⃣ فکر کنم کامل متوجه شده باشید، ماشین وقتی ۱۰۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است، وقتی هم ۱۰ کیلومتر سرعت دارد هم در حال حرکت است! فقط میزان سرعت فرق دارد. پایین آمدن سرعت ماشین به معنای عقب رفتن ماشین نیست!
🔸پس وقتی می گوییم تورم پایین آمده به معنی ارزان شدن قیمت ها نیست! بلکه به معنای این است کالایی که با سرعت ۱۰۰ درصدی در حال رشد قیمت بود، الان با سرعت مثلا ۶۰ درصدی و کمتر در حال گران شدن است،
4️⃣ این معنای ساده تورم را از هر اقتصاد خوانده ای بپرسید تائید می کند، پس این مرحله اول که باید تعریف درست از تورم به مردم گفته شود تا وقتی دولت اعلام می کند تورم پایین آمده ، آنها دولت را دروغگو خطاب نکنند . معنای صحیح باید برای مردم تبیین شود.
5️⃣ خب حالا سوال به حق شما عزیزان است که پس کی شاهد ارزان شدن خواهیم بود؟
👈 تا وقتی تورم بالا هست، انتظار ارزان شدن یا توقف قیمت ، انتظاری غلط است. پس اول باید تورم مهار شود و سپس بعد از مهار شدن، پایین بیاید ، بعد از آن ما شاهد ارزانی خواهیم بود یا حداقل توقف گرانی
🔻 چه کارهایی باعث کاهش تورم می شود؟
👈 این یک جواب تخصصی دارد، اما چند کار مهم و زیربنایی در این زمینه بسیار موثر است
1️⃣ قرض نگرفتن از بانک مرکزی
2️⃣ تراز تجاری مثبت
3️⃣ فعال کردن کارگاه های تولیدی و...
🔰 همان طور که می بینید دولت دقیقا دست روی همین موارد گذاشته است، یعنی دولت طبق همان گفته رهبری در حال ریل گذاری است ، باید این چیزها درست شود تا بعدش شاهد ارزان شدن یا حداقل جلوی رشد قیمت ها گرفته شود
👌 این همان نکته ای است که رئیس جمهور محترم بارها فرمودند که اثرات این کارها در چند وقت بعد معلوم می شود، رهبری عزیز هم در اول سال فرمودند برخی تحول ها یک مرتبه ایجاد نمی شود،باید مدت زمانی بگذرد
🔻اینجاست که جوانان عزیز انقلابی باید این موارد را مو به مو برای مردم عزیز تبیین کنند تا از ایجاد یاس و ناامیدی جلوگیری شود، باور کنید درصد بالایی از افراد جامعه هنوز معنای صحیح پایین آمدن تورم را نمی دانند و آن را مساوی پایین آمدن قیمت می دانند!
✍️ احسان عبادی
┄┅┅┅┅❀💠❀┅┅┅┅┄
@samenfalavarjan