7.7M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 آیتالله میرباقری | بایستههای رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب، ۱۴۰۳/۳/۲۳
♦️ ما باید رقابت درونگفتمانیِ جبهۀ انقلاب را بپذیریم؛ منتها اولاً این رقابت باید کاملاً اخلاقی و همافزا باشد و زمینه را بهنفع رقبای بیرونی تغییر ندهد؛ ثانیاً در جهت افزایش ظرفیت انسانی انقلاب، گفتوگوی فعّال (نه انفعالی) با جریانهای رقیب را فراموش نکنیم، هم با بدنه عمومی و هم با لایۀ نخبگانی آنها.
♦️همۀ کاندیداهای انقلابی، در دورههای قبلی نشان دادند که بهنفع آرمانها حاضر به فداکاری و ائتلاف سیاسی هستند.
اما باید توجه کرد که ائتلاف سیاسی، با وجود بداخلاقیهایی که ظرفیتهای جبهۀ انقلاب را فرسایش میدهد، ممکن نیست. با این چالشها، اگر هم در پایان به وحدت برسیم، وحدت سیاسیِ پایدار نخواهد بود.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتی حاجی همه هستیشو داد
نمیدونستی خودتم همه هستیتو میدی
فراموش نمیشوی #الگوی_خدمت💔
#انقلابیون
https://eitaa.com/samen_felavarjan
29.15M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
افتتاح ۳ بیمارستان با تجهیزات پزشکی سنگین
وزیر بهداشت:
🔹تحولات وسیعی در حوزه سلامت در این سه سال رخ داد. ۱۳ درصد به ظرفیت تختهای بیمارستانی اضافه شد. ۲۵ هزار استخدام و ۶۷ هزار تبدیل وضعیت داشتیم. ۲۸۰۰ عضو هیات علمی استخدام شد.
🔹ارزش پروژههایی که امروز افتتاح میشود ۴ هزار میلیارد تومان است. ۳ بیمارستان و تجهیزات پزشکی سنگین افتتاح میشود.
🔹بزرگترین بیمارستان درمان سرطان مراحل نهایی خود را میگذارند و حداکثر تا هفته دولت افتتاح میشود.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ امام خمینی ره فرمودند:
«...رقابت های انتخاباتی نباید هرگز موجبات تفرقه و جدایی را فراهم نماید...»
🔵پیام های این سخن پیر خمین ره :
🔵الف: انتخاب و انتخابات باید زمینه های انسجام و یکپارچگی را بیشتر از پیش تامین کند.
🔵ب:رقابت در انتخابات اگر با تخریب سایر نامزدهای انتخابات همراه گردد،تبعات و آثار منفی و مخربی در همه عرصه بدنبال دارد.
🔵ج :رقابت انتخاباتی باید رفاقت را تقویت کند.همه ما یک تن واحد هستیم،از داشته ها و برنامه های خود و راه و روش و مشی در عرصههای مختلف را تبیین کنیم.
🔵د:تفرقه خواست دشمن است،پس بهوش باشیم در مسیر خواست دشمنان حرکت نکنیم و آب به آسیاب دشمن نریزیم.
🔵ه: نامزدهای انتخابات همه از یک خانواده بزرگ بنام ایران برای اعتلای کشور در حیطه های مختلف وارد میدان خدمت شده اند،کاری نکنیم که فردای انتخابات شرمنده امامین انقلاب و شهدا و ایثارگران و آحاد مردم کشورمان نشویم.
🖌 سهراب خلیلی
۲۳ خرداد۱۴۰۳
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🇮🇷🇵🇸
﷽
🏴 نماینده ولیفقیه در سپاه: در عرصۀ انتخابات، سپاه و بسیج بههیچ عنوان هزینۀ اشخاص و احزاب نمیشوند.
▪️◾️▪️
#انتخابات | #روشنگری
🆔 eitaa.com/meyarpb
🆔 rubika.ir/meyar_pb
کارشناس بیطرف یا فعال سیاسی
دارای حبّ و بُغض؟!؟
♦️این که در گفت و گو با نامزدها از کارشناسان دعوت شود تا پرسش های کارشناسی بپرسند، اقدام خوب این دوره از انتخابات در صدا و سیماست.
🔹اما عنوان «کارشناس»، غلط انداز و اسباب گمراه سازی مخاطب خواهد بود، اگر فعالان سیاسی دارای سوگیری و موضع انتخاباتی، به اسم کارشناس در گفت و گو ها شرکت داده شوند.
♦️امشب آقای حسین انتظامی در گفت و گو با آقای قالیباف شرکت داده شده بود و اصرار داشت از موضع جریان سیاسی افراط گرایی که به آن منسوب است، این نامزد انتخابات را در موضوعاتی مانند اجرای حکم زندان دو تن از فعالان غرض ورز رسانه ای و فیلترینگ و اخراج اساتید [متخلف] زیر سوال ببرد.
🔹پرسشگری انتقادی -فارغ از درستی با نادرستی بودن پرسش - کار بدیهی رسانه از جمله در انتخابات است. اما شأن کارشناس و کارشناسی، غیر از شأن بازیگران سیاسی است و نباید این دو را با هم خلط کرد.
♦️ آقای انتظامی، در زمره کسانی است که از صدقه سر جمهوری اسلامی و فرصت های آن رشد کرده، اما در مرور زمان، با محافل سیاسی مخالف خوان در طیف افراطیون مدعی اعتدال و اصلاحات پیوند خورده و به همان ها سرویس داده است.
🔹او در دوره اخیر در خدمت دولت روحانی بوده است، چه در موقعیت اداره خبرگزاری خبرآنلاین که جزو کارکردهایش، تحریف گری و تخریب شخصیت های انقلابی (هماهنگ با جریان سیاسی رسانه ای معارضه جو) بوده است؛ چه به عنوان معاون مطبوعاتی و رئیس سازمان سینمایی و دستیار وزیر ارشاد دولت روحانی.
♦️او در اواخر دولت مرحوم هاشمی، معاون اقای لاریجانی در وزارت ارشاد شد و در انتخابات سال ۱۳۸۴ هم در ستاد لاریجانی فعالیت می کرد. انتظامی پس از ناکامی لاریجانی، در دوره شهرداری آقای قالیباف به روزنامه همشهری دعوت شد و سپس با همراهی برخی از افراد همسو در همشهری، خبر آنلاین را راه اندازی کرد و از آن به بعد، با طیف انقلابی زاویه گرفت و در خدمت طیفی درآمد که در روی کار آمدن دولت غربگرای روحانی شراکت داشتند.
🔹انتخابات اخیر از نگاه برخی افراطیون مدعی اعتدال، فرصتی برای بازگشت به دولت محسوب می شد، اما تایید نشدن لاریجانی، برنامه ریزی طیف مذکور را به هم ریخت. برخی از آنها بلافاصله به ستاد اصلاح طلبان پیوستند و برخی دیگر در حال بررسی هستند.
♦️آقای انتظامی در بستری که ذکر شد، کارگزار رسانه ای یک طیف سیاسی- انتخاباتی دارای سوگیری و موضع گیری(حُبّ و بُغض) است. او می تواند فعالیت سیاسی و انتخاباتی خود را داشته باشد، اما نباید خود را به عنوان یک کارشناس بیطرف جا بزند، یا این گونه بازنمایی شود. این غشّ در معامله و موجب گمراه سازی مخاطب است.
🔹در موضوع سوالی هم که وی به شکل تخطئه پرسید، روشن است که او تعمدا فعالیت رسانه ای را صرفا به حق یکسویه (رفتار ولنگار توام با مصونیت و بدون مسئولیت راستگویی، پاسخگویی، و پرهیز از دروغ پراکنی، تخریب و تحریف، و لجن پراکنی) فروکاست و نگفت که دو فرد بازداشت شده، حکم دادگاه قانونی درباره شان اجرا شده است. چرا؟! شرط فعالیت رسانه ای، قبل از هر چیز، اخلاق مداری و صداقت و مستند نویسی به دور از پروژه بگیری و تهمت پراکنی و تخریب است. در موضوع فضای مجازی هم، قانونمندی، پاسخگو بودن و رعایت توامان حقوق و تکألیف عمومی، حرف اول را می زند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
روایت نصفه و سوگیرانه
آقای «از اقتصاد سر در نمی آورم»
🔹 آقای پزشکیان، در برنامه گفت و گوی تلویزیونی به مرور برخی آمار های اقتصادی ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳ پرداخت و وضعیت را نا مطلوب توصیف کرد.
♦️فارغ از صحت و سقم این آمار، دقت و انصاف به این بود که ایشان، همین آمار را با سه سال پایانی دولت روحانی (۱۳۹۷- ۱۴۰۰) مقایسه بکند و اذعان کند که بسیاری از شاخص های اقتصادی ظرف سه سال اخیر، مثبت شده یا از شدت شاخص های منفی به ارث رسیده، کاسته شده است.
🔹البته چالش بزرگ آقای پزشکیان این است که راسا هیچ اِشراف اقتصادی مستقلی ندارد و تحلیل های ناقص و سوگیرانه مشاوران سیاسی را بازگو می کند. او پیش از این بارها اذعان کرده: «من پزشک هستم و چندان از اقتصاد سر در نمیآورم». ظاهراً به همین دلیل هم هست که امشب در برنامه گفت و گوی اقتصادی، به جای آقای پزشکیان، دو مشاور او (از جمله فرد سیاسی کاری مانند عبده تبریزی) حرف می زنند!
♦️اصرار حلقه مشاوران در ستاد انتخاباتی مدعیان اصلاحات برای زیر سوال بردن عملکرد دولت شهید رئیسی توسط پزشکیان، در حالی است که آقای پزشکیان در اولین گفت و گوی تلویزیونی - آنجا که هنوز خودش بود- اذعان کرد: "ما قرار نیست برنامۀ جدید بنویسیم و سیاست جدیدی اجرا کنیم. قدم اول ما این است که مسیری را که دولت پیش گرفته، ادامه دهیم".
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
بیچاره پزشکیان!
گروه فشار فعال شد
🔹دست فرمان مافیای رسانه ای افراطیون: "به پزشکیان فشار بیاورید، فشار... فشار"!
♦️بیچاره پزشکیان! قرار است شخصیت مستقل خود را داشته باشد، یا امر بر و گماشته هوچی های باج بگیری که می گویند برنامه تلویزیونی اول او، چنگی به دل شان نزد و باید مواضع تند بگیرد!
🔹هنوز از راه نرسیده، چقدر برای شخصیت پزشکیان حرمت و احترام قائل هستند! خدا عاقبت او را با این خرس خاله ها و لاشخورهای سیاسی به خیر کند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 مخبر: شهید رئیسی تربیتشده و آموزش دیده برجستهای در مکتب امام (ره) بود
♦️سرپرست ریاستجمهوری: هیچوقت رییسجمهور شهید را در بن بست ندیدم.
🇮🇷https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 بخشی از پیام رهبر انقلاب به حجاج بیتالله الحرام
🔹بخشهایی از پیام حضرت آیتالله خامنهای:
اجتماع عظیم و مناسک پیچیدهی حج، هر گاه با چشم تدبّر دیده شود، برای مسلمان، قوّت قلب و سرچشمهی اطمینان است، و برای دشمن و بدخواه، هراسانگیز و پُرهیبت.
🔹برائت امسال باید فراتر از موسم و میقات حج، در کشورها و شهرهای مسلماننشین در همهجای جهان ادامه یابد، و فراتر از حجگزاران، به آحاد مردم تسرّی یابد.
🔹شما برادر و خواهر حجگزار، اکنون در عرصهی تمرین این حقایق و معارف پُرفروغ قرار دارید.
🔹اندیشه و عمل خود را به آن نزدیک و نزدیکتر کنید، و هویّت بازیافته و آمیخته با این مفاهیم متعالی را به خانه برگردانید.
🔹این همان سوغات ارزشمند و حقیقی سفر حجّ شما است.
🔹متن کامل پیام مهم رهبر انقلاب به حجاج بیتاللهالحرام روز شنبه توسط نماینده ولیفقیه و سرپرست حجاج ایرانی در مراسم برائت از مشرکین در صحرای عرفات قرائت و منتشر خواهد شد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
✅ تحلیلی بر تکمیل حماسه از منظر امام خامنه ای عزیز
🟣قسمت اول
🟢امام خامنه ای در مراسم بزرگداشت رحلت امام خمینی ره ۱۴ خرداد ۱۴۰۳ فرمودند:«...اگر انشاءالله انتخابات پیش رو با خوبی و باشکوه و عظمت برگزار بشود،یک دستاورد بزرگ برای ملت ایران است.بعد از این حادثه تلخ ( فقدان رئیس جمهور عزیز)مردم جمع بشوند،با آرای بالا مسئول بعدی را انتخاب بکنند.این در دنیا اتعکاسش انعکاس فوق العاده ای است.این حماسه انتخابات ،مکمل حماسه بدرقه شهیدان است...»
🟣 تحلیلی بر بیانات مقام معظم رهبری:
الف:تاکید رهبر معظم انقلاب در خصوص شکل گیری انتخابات با شکوه و با عظمت در تیر ماه سال جاری از حیث کمی و کیفی
ب: حضور حداکثری مردم پای صندوق های رای دستاوردی بزرگ در سطوح داخلی ،منطقه ای و بین المللی در پی خواهد داشت.
ج:اشاره آقا به حادثه تلخ شهادت گونه رئیس جمهور و همراهان
د:حضور مردم پای صندوق های رای و انتخاب رئیس جمهور بعدی با آرای حداکثری و بالا و افزایش امید در دل حامیان انقلاب و یاس و ناامیدی در دل مخالفان نظام و انقلاب
ه:انعکاس حضور مردم پای صندوق های رای به شکل حداکثری در ابعاد مختلف در دنیا و پیامدهای آن در تحولات سیاسی و اقتصادی و اجتماعی و...داخلی
و: تاکید آقا بر حضور حماسی ،ماندگار و مانای مردم در انتخابات ریاست جمهوری تیر ماه سال جاری و تبعات آن در امور داخلی و خارجی کشور
ظ:تاکید و اشاره آقا به حضور حداکثری پای صندوق های رای که مکمل حماسه بدرقه شهدای خدمت و جمهور خواهد بود.زیرا بعد از ارتحال امام ره و شهید سردار دلها حاج قاسم سلیمانی ،تاریخ سابقه چنین تشییع جنازه ای در خود سراغ ندارد.
👈ادامه در قسمت دوم...
✏️سهراب خلیلی
۲۵ خرداد ۱۴۰۳
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
حیرتزده در میان مدعیان عدالت
و اقتصاد کاپیتالیستی
🔹وقتی یک نامزد سررشته ای از اقتصاد نداشته باشد، همراه خود دو مشاور اقتصادی به تلویزیون می آورد که یکی مدعی عدالت اجتماعی و دیگری طرفدار سیاست های اقتصادی کاپیتالیستی است.! بالاخره قرار است از کدام آنها تبعیت و تقلید کند؟ اصلا قرار استت اهل تشخیص باشد یا متحیر و تابع؟!
♦️شاید بپرسید هماهنگی در تیم اقتصادی چقدر مهم است ؟ تیم دولت، برای حل چالشهای بزرگ اقتصادی باید همدل و هماهنگ باشد. در غیر این صورت، دستگاهها، رفتار جزیرهای خواهند داشت و احیانا دچار تعارض و تناقض میشوند.
🔹به عنوان مثال روشن، دولت مدعی اصلاحات (خاتمی) چنان دچار کج کارکردی شد که مردم در انتخابات سال 84 به همه نامزدهای این طیف (هاشمی، معین، کروبی و مهرعلیزاده) «نه» قاطع گفتند. علت نارضایتی مردم، اولا انحراف گفتمانی دولت، و ثانیا آشفتگی ستاد اقتصادی آن بود. فقط چهار سال زمان برد تا طرح ساماندهی اقتصادی روی کاغذ بیاید! پس از آن هم درگیری در داخل دولت ادامه داشت.
♦️عملکرد ناهماهنگ دولت خاتمی چنان بحرانساز شد که بارها مورد نکوهش اعضا یا متحدانش قرار گرفت. رسول منتجبنیا عضو مجمع روحانیون، تیرماه 1380 گفت: «مجموعه کابینه آقای خاتمی با طرح ساماندهی اقتصادی هماهنگ نبود. این مدیران به سیاست تعدیل اقتصادی معتقد بودند. دستگاههای زیرمجموعه، موجب نابسامانی اقتصادی شدند که امروز بر جامعه حاکم است».
🔹محمد عطریانفر عضو مرکزیت کارگزاران، 13 بهمن 1379 تاکید کرد: «تابل قبول نیست که بعد از سه سال و نیم، تازه شاهد بروز اختلاف میان دو نظریه اقتصادی یک کابینه مشترک باشیم. تیم اقتصادی خاتمی آلیاژی و شکننده است و آزمون و خطای زیادی داشته. به خاطر این ناهمگونی، نمیتوان کاری کرد».
♦️محمد سلامتی دبیرکل سازمان مجاهدین انقلاب هم 30 بهمن 1379 اظهار داشت: «تیم اقتصادی دولت، تیم متجانسی نبود که بتواند مسائل را به طور هماهنگ پیگیری کند. کسانی که در دولت سابق (سازندگی) تفکر سیاست تعدیل اقتصادی را تعقیب میکردند، با بنبست مواجه شدند و در دولت خاتمی هم قطعا ناموفق عمل کردند و برای اقتصاد کشور مشکل ایجاد کردند».
🔹عیسی کلانتری وزیر کشاورزی هم که پس از ادغام این وزارت در «جهاد کشاورزی» کنار رفت، شهریور 1380 گفت: «مشکل اصلی در سازمان مدیریت و برنامهریزی است. تا اینها سر کار هستند وضع بهتر از این نمیشود. سرمایهگذاری کشاورزی با سالانه 2 درصد کاهش مواجه است. تفکر دولت این نبوده که با رونق کشاورزی به کشور کمک کند. تا آمدیم از کشاورز حمایت کنیم، انبوه محصولات به داخل سرازیر شد».
♦️عبدالعلیزاده وزیر مسکن نیز 25 تیر 1380 گفت: «مدیران دولتی، هیچ ریسکی را قبول نمیکنند و اگر کار را خراب کنند، مجازات نمیشوند. مدیران بخش خصوصی، با ندانمکاری مدیران دولتی، با ورشکستگی رو به رو میشوند. این سخنان، اعتراف من است» و حسین نمازی وزیر اقتصاد، شهریور 1380 تاکید میکرد: «سیاست تعدیل اقتصادی باعث گرانی شد».
🔹ناهماهنگی و تعارض و ناکارآمدی، تا پایان دولت خاتمی ادامه یافت؛ چنانکه او پس از هفت سال سردرگمی، در تاریخ 2 اردیبهشت 83، طهماسب مظاهری و محمد ستاریفر (وزیر اقتصاد، و رئیس سازمان مدیریت و برنامهریزی) را یکجا برکنار کرد و گفت:
♦️«هر دو كمكهاي شاياني را به خصوص در تدوين طرح ساماندهي اقتصادي انجام دادند. اما در تعامل با يكديگر جرقههايي ميزدند كه باعث ناهماهنگي ميشد. ما با بررسيهايي كه انجام داديم، به منشوري مكتوب رسيديم كه بازهم اين دو دستگاه به هر دليل به يكديگر چفت نشدند و من توفيق ايجاد تفاهم و هماهنگي را ميان آنها نداشتم. يكسال و نيم از دولت باقی مانده. در اين مدت، كار تازهاي را نميتوانيم انجام دهيم، تنها در چارچوب برنامه سوم حركت ميكنيم و در اين مدت هماهنگي در ميان اعضاي دولت بسيار مهم است».
https://eitaa.com/samen_felavarjan