.
دو جنایتکار که به امید
و اعتماد مردم شلیک کردند
🔹شلیک کردن و کُشتن، کار یک لحظه است؛ اما احیای فرد آسیب دیده، ممکن است ماه ها طول بکشد و شاید هم به نتیجه نرسد.
♦️کور کردن یا آسیب زدن به چشم، کار یک لحظه است. اما باز گرداندن سلامت و بینا کردن چشم، کاری بسیار دشوار و زمانبر است؛ تازه اگر امکانپذیر باشد.
🔹طیفی از مدعیان اصلاحات و اعتدال، در طول سال ها، با اغراض و انگیزه های مختلف، به امید و اعتماد مردم شلیک کرده اند: برخی صرفا برای این که مردم را از یک جناح دور کنند و رای آنها را پای نامزد خود بریزند؛
♦️برخی دیگر، ماموریت خارجی داشته اند تا به بهانه حمایت از فلان فرد و گروه و نامزد، یا تخطئه فرد و گروه و نامزدی دیگر، امید مردم را نابود کنند و نسبت به همه چیز سرخورده و مایوس سازند، تا سپس، جریان اصلی وابسته به غرب بتواند پروژه "ویرانی و تجزیه ایران بزرگ" را به پیش ببرد.
🔹ارزیابی کلان برنامه ریزان سازمان سیا، موساد و ام آی سیکس این است که ایمان و امید و اعتماد ملت ایران، پیشران اصلی موفقیت های بزرگ ظرف چند دهه پس از انقلاب بوده و توانسته در تغییر نظم مسلط جهانی نقشی موثر ایفا کند.
♦️بنابراین به کسانی مستقیما برای انهدام آن امید و اعتماد ماموریت داده و برخی دگر را به اعتبار شناسایی ضعف های شخصیتی و جاه طلبی شان، به شکل غیر مستقیم به خدمت گرفته اند تا امید مردم را ناکار کنند.
🔹به خاطر بیاوریم که «اکبر گنجی» از افراطیون (فراری) مدعی اصلاحطلبی اسفند ۱۳۹۸ فاش کرد: «ما کارمندان دولتهای راست افراطی، از طریق کروناهراسی، ایران و ایرانیان را نابود خواهیم کرد. ما کارمند رسمی بخش پروپاگاندای دولت ترامپ، جانسون، نتانیاهو و سعودی هستیم. وظیفه ما وحشت افکنی است تا با فروپ اشاندن سازمان اجتماعی، مردم را به خشونت جمعی بکشانیم... گمان باطل نکنید که ما مخالف سیاسی و... هستیم؛ نه، ما فقط کارمند پروپاگاندای دولت های راست افراطی هستیم. ما تشنه مرگ و خون مردم ایرانیم. کاری را که شدیدترین تحریم های تاریخ نتوانست با ایران انجام دهد، ما موظفیم انجام دهیم».
♦️افراطیون مدعی اصلاحات، پس از آن که سال ها با بی انصافی، امید و اعتماد مردم را به نیابت از دشمنان ملت ایران، هدف رگبار تیرهای مسموم تحریف و تهمت و تخریب قرار دادند، حالا در آستانه انتخاباتی دیگر، التماس می کنند که مردم به نامزد آنها رای بدهند.
🔹اما خیانتی که مرتکب شده اند، به قدری عمیق است که بسیاری از همان طرفدران سابق، حاضر نیستند آنها را جدی بگیرند و دوباره به آنان رای بدهند.
♦️مردم، بازیچه سیاست بازان لا اُبالی نیستند که هر گاه خواستند شهروندان را به همه چیز نا امید و بدبین کنند؛ و هر وقت هم هوس شان کشید، از همان ها بخواهند که امید و اعتماد را از سر بگیرند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴انجام ۳ عملیات در دریاهای سرخ و عربی؛
یمن: ناوشکن آمریکایی را با موشک بالستیک هدف قرار دادیم
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن اعلام کرد طی سه عملیات در دریاهای سرخ و عربی یک ناوشکن آمریکایی و دو کشتی را که ممنوعیت ورود به بنادر فلسطین اشغالی را نقض کردند، هدف قرار دادیم.
🔹سرتیپ یحیی سریع گفت یک ناوشکن آمریکایی را با تعدادی موشک بالستیک در دریای سرخ هدف قرار دادیم.
🔹وی افزود دومین عملیات در دریای سرخ، ناو « CAPTAIN Paris» را با تعدادی موشک نیروی دریایی هدف قرار داد.
🔹سریع ادامه داد نیروی هوایی یمن همچنین در سومین عملیات کشتی «Happy Condor» را در دریای عرب با تعدادی پهپاد هدف قرار داد.
🔹سخنگوی نیروهای مسلح یمن تاکید کرد سه عملیات نظامی در دریاهای سرخ و عربی با موفقیت به اهداف خود رسیدند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 دومین کارخانه تولید نیروگاه خورشیدی در کشور افتتاح شد
🔹صبح امروز با حضور وزیر نیرو، دومین خط تولید صفحات خورشیدی به ظرفیت ۱۸۰۰ مگاوات افتتاحشد و ظرفیت تولید صفحات خورشیدی در کشور به ۲۳۰۰ مگاوات رسید.
🔹هم اکنون ارزش تولیدات صفحات خورشیدی در سال ۱۷ هزار میلیارد تومان است و توان صادرات نیز در این مجموعهها وجود دارد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
11.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | آخرین اعتراف
اشاره اخیر رهبر انقلاب به اعترافات تحلیلگران غربی و وابستگان به رژیم صهیونیستی درباره ضربه غیر قابل جبران و تعیین کنندهای که عملیات طوفان الاقصی به صهیونیستها وارد کرد
https://eitaa.com/samen_felavarjan
5.62M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نماهنگ | امتحان الهی
رهبر انقلاب: اگر به حکمت مندرج در عید قربان توجه شود، خیلی از راهها برای ما باز میشود. در عید قربان یک قدردانی بزرگ الهی نهفته است از پیامبر برگزیدهی حضرت حق، حضرت ابراهیم (علیهالسّلام) که آن روز ایثار کرد. بالاتر از ایثار جان، در مواردی ایثار عزیزان است...
امتحانهائی که ما میشویم، در واقع نقطهی اصلیاش همین است؛ پای یک ایثار و یک گذشت به میان میآید ... امتحان الهی برای این نیست که خدا ما را بشناسد، ببیند ما در چه وزنی، در چه حدی هستیم؛ خود امتحان در حقیقت یک گام است به سوی مقصد... امتحان یعنی عبور از وادی محنت. یک محنتی را، یک شدتی را جلوی پای یک انسانی یا یک ملتی میگذارند؛ عبور از این محنت، امتحان است. اگر توانست عبور کند، به آن منزل مقصود میرسد. ۱۳۸۹/۸/۲۶
دهم ذیالحجه، عید قربان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
بسم الله الرحمن الرحیم
با عرض سلام و احترام
از همه بسیجیان و ادمین های کانال های ثامن پایگاه ها و حوزه ها، فرماندهان حوزه های مقاومت بسیج ، شورا های حوزه ها و پایگاه ها دعوت میشود
روز سه شنبه مورخ ۲۹ خرداد ساعت15 در حسینیه سپاه ناحیه مقاومت بسیج فلاورجان حضور به عمل آورید
سخنران :حاج آقا صادقی نمایندگی ولی فقیه در سپاه حضرت صاحب الزمان استان اصفهان.
🇮🇷باید به صف تبیین🇮🇷
🇮🇷شمشیر به کف باشیم🇮🇷
🔊گفتگوی بصیرتی ثامن
☑️موضوع: انتخاب اصلح
🎙سخنران: جناب حجت الاسلام دکتر جواد نصرالله پور
عضو انجمن علمی مهدویت حوزه علمیه قم
و استاد تخصصی مهدویت
و راوی سیره شهدا
و کارشناس مسائل سیاسی
🕰زمان :چهارشنبه ۳۰خرداد ساعت ۲۱:۳۰
🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻🔻
⚫️محتوای ثامن ناحیه فلاورجان
https://rubika.ir/mhtavasamenfalavarjan
.
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۱
🔹رفتار انتخاباتی رای دهندگان، یکنواخت نیست. برخی رای خود را بسیار گرانبها می شمارند و برخی دیگر، کم بها می انگارند؛ چه در رای دادن و چه رای ندادن.
🔻برخی باور دارند که انتخابات، آینده آنها را شکل می دهد و مهم است که در شکل دهی به سرنوشت خود نقش آفرین باشند؛ برخی دیگر تصور می کنند انتخابات بی فایده است و بنابراین، با رای ندادن، میدان را به دیگرانی واگذار می کنند که رای می دهند
🔹برخی از سر هیجان های زودگذر رای می دهند و برخی با سنجش، محاسبه و عقلانیت، مبنی بر این که رای آنها چه تاثیری در ساختن آینده دارد.
🔻اجمالا می توان گفت که هر انتخابی -مناسب یا نامناسب- به زندگی عمومی ما شکل می دهد. در طول این سال ها، هیاهو و بمباران تبلیغاتی برای نا معتبر ساختن انتخابات و انداختن آن از چشم مردم ما، همواره در جریان بوده است؛
🔹اما واقعیت این است که از بنی صدر تا رجایی، از آیت الله خامنه ای تا مرحوم هاشمی، از خاتمی تا احمدی نژاد، و از حسن روحانی تا سید ابراهیم رئیسی، تفاوت های چشمگیری بسیاری وجود دارد.
🔻قطعا رئیس جمهور به واسطه کیفیت دولتی که تشکیل می دهد، در هر یک از این دوره ها، در صورت بندی وضعیت عمومی کشور، نقشی تعیین کننده ایفا کرده است.
🔹اکنون در حالی که مناظره نامزد ها آغاز شده، یک شاخص مهم که باید در ارزیابی یکایک نامزدهای محترم مورد توجه قرار بگیرد، این است که آیا صرفا در خلاء حرف می زنند، یا گفتار و تحلیل شان، ناظر به واقعیت های میدان و روی زمین است؟
🔻انتقاد از وضعیت عمومی اقتصاد ، طبیعت رقابت های انتخاباتی -نه فقط در کشور ما بلکه در نوع انتخابات کشورهای مختلف- است. عیبی هم ندارد که نامزدها انگشت تاکید روی مشکلات عادی زندگی مردم بگذارند و نقد کنند.
🔹اما نامزدها برای صِرف غُر زدن و بد گفتن و نالیدن و تخطئه دیگران نامزد نشده اند. ادبیات این چنینی را می شود در تاکسی و اتوبوس و گعده های خانوادگی هم داشت. جایی که حرف زدن، کنتور نمی اندازد و معمولا گوینده، نسبت به گفته خود، کمتر احساس مسئولیت می کند.
🔻نامزدها باید در کنار انتقاد، کلی گویی را کنار بگذارند و بگویند که برنامه کلان و جزء به جزء (به هم پیوسته و مرحله بندی شده) آنها برای رفع یا کاهش هر یک از مشکلات اقتصادی چیست؟
🔹نامزد هایی که بخواهند با ادبیات کلیشه ای و قالبی، پاسخ هر سوالی را صرفا به روابط خارجی و تحریم ها و مذاکره با آمریکا و برجام حوالت دهند، پیداست نه مطالعه ای دارند و نه از دهه سپری شده عبرتی اندوخته اند؛
🔻ضمن این که کشور را نیازمند و ناچار از توافق دوباره با طرف پیمان شکن برجام نشان دادن، نابودی قدرت مذاکره و چانه زنی است؛ همان اشتباه گرانی که مرحوم هاشمی و آقایان روحانی و ظریف در سال ۱۳۹۲ مرتکب شدند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
مناظره را چگونه ارزیابی کنیم
به کدام نامزد رای بدهیم؟ -۲
🔻نکته دوم، ناظر به نامزدهایی است که یک قدم از مرحله انتقاد و بدگویی و تخطئه فراتر می روند و ادعا می کنند برنامه دارند.
🔹برنامه، دو گونه است: برنامه ای که صرفا روی کاغذ و ناظر به آرزو اندیشی و بی توجه به چالش ها و موانع کاهنده شتاب حرکت است؛ و برنامه ناظر به واقعیت ها و فرصت ها و موانع موجود.
🔻کشور ما به واسطه آشوب افکنی نیابتی سال ۱۳۸۸، و سپس تحریم های گسترده آمریکا (با گرای برخی عناصر داخلی)، به مدت ۱۵ سال، در گیر جنگی ترکیبی بوده که اتاق فرماندهی آن در سازمان سیا و وزارت خزانه داری آمریکا قرار دارد و ناتوی اطلاعاتی/ فرهنگی هم کارگزار میدانی است.
🔹تحریم ها در این جنگ تحمیلی، نقش مهمی ایفا کرده، تا دشمن بتواند از این طریق، رفتار سیاسی ملت ایران را باز مهندسی کند: مهار ظرفیت بسیج عمومی ملت ایران (پیشران حرکت انقلاب اسلامی)؛ و یا مهندسی معکوس و تبدیل این ظرفیت، به سرعت گیر در مقابل پویش عمومی پیشرفت.
🔻اکنون دو تجربه پر هزینه و گران سنگ، پس از ۱۳ سال پیش روی ماست. تجربه ساده انگاری و پناه بردن از فشار دشمن به خود او با دیپلماسی منفعلانه، که نه تنها تحریم ها را لغو نکرد بلکه شمار آن را ظرف ۸ سال به بیش از دو برابر رساند و بدترین دوره را از نظر شاخص های منفی اقتصادی رقم زد؛
🔹و دوره ۳ ساله ای که بر مبنای تجربه و عبرت قبلی، از فرصت سوزی و امید بستن به دشمن منصرف شدیم و همت کردیم ضمن تنوع بخشی به طرف های تعامل در سیاست خارجی، قابلیت های مغفول داخلی را تدریجا پای کار بیاوریم و شاهد بهبود نسبی شاخص ها (در مقایسه با قبل) باشیم.
🔻نامزدها، مناظره و نقد می کنند، درباره اهمیت رسیدگی به زندگی اقشار مختلف حرف می زنند، روی عواطف دست می گذارند و...، اما ورای همه اینها، باید دقت کرد که برآیند رویکرد کدام یک از آنها (و ستاد شان) آهنگ عقبگرد و تکرار عبرت های گذشته را دارد؛ و کدام، خبر از حرکت رو به جلو می دهد؟
🔹کدام نامزد در کنار وعده و تعهد دادن، حواسش به تجارب این ۵- ۶ سال اخیر هست و سعی می کند موانع و چالش ها ر ا ببیند، واقع گرایانه تر حرف بزند، و آرزو فروشی و رویا فروشی نکند.
🔻دقت نامزدها در سخن گفتن، ولو این که موجب شود وعده کمتری بدهند، بسیار ارزشمند و تعیین کننده است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
همسایه ها یاری کنند..!
🔹"همسایه ها یاری کنید، تا من شوهر داری کنم". این ضرب المثل، درباره عروسی است که مهارتی ندارد و قرار است مسئولیت خود را کلا برون سپاری (!) کند و دیگران، زحمت کارهای او را به دوش بکشند.
♦️بله، رسم است که مادر و خواهر و خویشاوندان، به کمک تازه عروس می روند و برای برگزاری یک مهمانی به او کمک می کنند. اما این که او از عهده مسئولیت های خود برای همیشه بر نیاید و حتی انجام مسپولیت های روزمره او هم متوقف به نقش آفرینی همسایگان باشد، نوبر است.
🔹نامزدهای انتخابات قرار نیست متخصص همه امور باشند، اما قرار هم نیست که از هیچ حوزه ای مطلقا سر در نیاورند و افرادی که به اسم مشاور در هر برنامه گفت و گویی با خود یدک می کنند، از نظر سخن گفتن یا شهرت، نواقص اساسی در نامزد محترم را پر کنند.
♦️هر نامزدی، بالقوه رئیس جمهور است و باید آن قدر مهارت شخصی و قدرت تحلیل و تشخیص داشته باشد که راسا بتواند دولت را با همه سنگینی مسئولیت هایش مدیریت کند نه این که به این و آن واگذار کند.
🔹این که یک روز، دو فعال اقتصادی متناقض (یکی مدعی عدالتخواهی و چپ گرایی، و دیگری انبوه ساز متهم به ایجاد نابسامانی در بازار مسکن و قائل به کاپیتالیسم) همراه نامزد شوند تا به جای او حرف بزنند، و روز دیگر، فلان مدیر سابق دیپلماسی همراه شود تا مثلا شهرت او، نامزد را شارژ کند، نامش هر چه باشد، از نا آمادگی قطعی جناب نامزد حکایت می کند و نشان می دهد که او هنوز خیلی کار دارد تا به خانه بخت برود!
♦️وانگهی، اگر فلان دیپلمات سابق محبوبیتی داشت و رای ساز بود، همان سه سال قبل که از فلان نامزد همسو حمایت کرد و تصویرش بر صفحات روزنامه ها نقش بست، او را بالا می برد تا در در زیر سقف ۲/۵ میلیون رای در جا نزند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
خیانت چند باره ظریف
🔹آقای ظریف در یک خلاف گویی آشکار که دست طرف آمریکایی را پر می کند، ادعا کرد افزایش فروش نفت ایران، به خاطر شل کردن پیچ تحریم ها توسط دولت بایدن بوده و نه تلاش ایران!
🔹اما واقعیت خلاف این است:
🔻سناتور تد کروز: چرا فروش نفت آنها از روزی ۳۰۰ هزار بشکه به ۲/۰۰۰/۰۰۰ بشکه در روز رسیده؟
🔻بلینکن: چون سخت تلاش می کنند. ۶۰۰ تحریم وضع شد، اما آنها مصمماند و برای دور زدن تحریم ها هر کاری که می توانند انجام می دهند.
🔹آیا ظریف، همراه پزشکیان آمده بود تا از او دفاع کند، یا سوء مدیریت تیم روحانی را بپوشاند و بدتر، عصا زیر بغل دولت خبیث آمریکا بگذارد و موفقیت ایران را برای دولت درمانده آمریکا فاکتور کند؟!
🔹وقتی پزشکیان و تیم چنبره زده به دور او ادعا کنند ایران، بیچاره تحریم هاست و ناچار است با طرف عهدشکن دوباره مذاکره کند، آیا چیزی هم برای چانه زنی باقی می ماند؟!
🔹ظریف پس از مذاکره در گوشی با محمد البرادعی و سپس آن سخنرانی التماسی در شورای روابط خارجی آمریکا، سومین بار است که ظاهرا پالس انتخاباتی می فرستد، اما در واقع پالس ضعف به دشمن مخابره می کند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan