🔴علائم نزدیکی قیامت
▫بنا بر روایتی رسول خدا
(صلى الله عليه وآله ) فرمودند:
از نشانههاى نزديک شدن قيامت،
ضایع کردن نماز، پيروى از شهوتها،
تمايل به هوسها، بزرگداشت ثروت
و فروختن دين به دنياست.
⚠️در آن شرايط، همچنان كه نمک در آب
حل مىشود، قلب مؤمن در درونش آب
مىشود، به خاطر منكراتى كه مىبيند و
توانِ تغيير دادن ندارد😔
منکر، معروف و معروف، منکر می شود
خائن، امین شمرده می شود و امین، خائن به
حساب می آید؛ دروغگو، تصدیق و راستگو
تکذیب می شود؛ به کودکان ترحم نمیکنند و
بزرگترها مورد احترام قرار نمی گیرند؛ جسم
هایشان جسم های آدمی ولی قلبهایشان،
قلبهای شیاطین است؛ مردان خودشان را
شبیه زنان و زنان خودشان را شبیه مردان
می کنند؛ لعنت خدا بر این افراد از امت من
باد؛ مردان، زینت طلا استفاده می کنند و ربا
در جامعه ظاهر می شود و معاملات بر
اساس غیبت و رشوه انجام می گیرد؛ دین،
پست و دنیا، رفیع قرار داده می شود؛ طلاق
زیاد می شود و خوانندگی و موسیقی در
جامعه پدیدار می گردد با لباس، فخر
فروشی می کنند و بارندگی ها در غیر فصل
رخ می دهد و امر به معروف و نهی از منکر
را نمی پذیرند.
📚 بحارالانوار، ج ۶ ص ۳۰۵
┄┅┅┅┅❁🦋❁┅┅┅┅┄
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔻پنتاگون حمله به پایگاه عین الاسد در غرب عراق را تائید کرد
🔹وزارت دفاع آمریکا گزارشهای بامداد امروز درباره وقوع انفجار در پایگاه عینالاسد در غرب عراق را تأیید کرد.
🔹منابع عراقی از شنيده شدن چند انفجار در پايگاه آمریکایی عينالاسد در غرب این کشور خبر داده بودند.
🔹برخی منابع عراقی نوشته بودند انفجارها در نتيجه شلیک دو پهپاد و چهار موشک به سمت پايگاه عين الاسد صورت گرفته است.
🔹وبگاه شفق نیوز نیز به نقل از یک منبع امنیتی عراقی نوشت که حداقل دو راکت به سمت عینالاسد شلیک شده است.
🔹خبرگزاری رویترز نیز به نقل از منابع امنیتی نوشت که چهار راکت به پایگاه عینالاسد اصابت کرده است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🇮🇷🇵🇸
﷽
🖼 تغییر چهره مدیر کل نظارت بر کالاهای اساسی وزارت جهاد کشاورزی با پایان دولت رئیسی و نزدیکی شروع دولت پزشکیان ...🙄
🍃🌹🍃
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴میراحمدی: نگرانیِ دشمن از حماسهٔ اربعین بهدلیل اوضاع منطقه چند برابر شده و بهدنبال هراسافکنی برای تضعیف حضور مردم است
♦️رئیس ستاد مرکزیِ اربعین: حماسهٔ جهانیِ اربعین دشمنان اسلام را هراسان و نگران کرده و این نگرانی امسال بهدلیل اوضاع منطقه و جهان اسلام و جنایتهای ددمنشانهٔ رژیم صهیونیستی صد چندان شده است؛ خصوصاً آنکه شعار امسال کربلا «طریق الاقصی» است.
♦️خط دشمن تضعیف حضور در این حماسهٔ عظیم ازطریق هراسافکنی است؛ لذا اولاً زائران عزیز مرجع کسب خبر را صرفاً ستاد مرکزی اربعین قرار دهند، ثانیاً دوستانی که حرف آنان انعکاس خبری دارد به خط جریانسازی و هراسافکنیِ دشمن توجه کنند و بیجهت ایجاد هراس و دلهره در مشتاقان زیارت اربعین حسینی نکنند.
♦️گرماهراسی یا هراس نسبت به تب دنگی و یا خطر داعش و اقدامات تروریستی ازجمله مواردی است که دشمنان بر بستر خبریِ آن سوار شده و سعی در ایجاد هراس میکنند؛ درحالیکه هیچکدام جای دلهره و نگرانی ندارد و همهٔ آنها تحتکنترل و مدیریت ما و دوستان و مسئولان عراقی است. تب دنگی موضوع نگرانکنندهای نیست و کمیتهٔ بهداشت و درمان ستاد مرکزیِ اربعین تدابیر لازم را برای کنترل ورود اتباع اتخاذ کرده و نگرانی وجود ندارد.
♦️در مورد تهدیدات تروریستی، شرایط سخت و نگرانکنندهٔ آن در عراق پشتسر گذاشته شده؛ حتی زمانی که صحنهٔ عراق جولانگاه داعش بود، اربعین حسینی در امنیت لازم برگزار میشد؛ با این حال ارتش و سازمانهای امنیتی در عراق از اول صفر در آمادهباش صددرصد هستند و ما هم همکاریِ لازم امنیتی با عزیزان عراقی داریم
https://eitaa.com/samen_felavarjan
6.94M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 تحریف آیات قرآن برای توجیه خدعهپذیری و سیاستورزیهای غلط خودمان همان «اسلام آمریکایی» است!
🎙آیتالله محمدمهدی میرباقری
نکاتی در باره تنفیذ ریاست جمهوری
پیرو انتخابات ۱۵تیر و امضای اعتبارنامه رئیس جمهور منتخب توسط شورای نگهبان، روز ۷ مرداد مراسم تنفیذ ریاست جمهوری برگزار خواهد شد.
نکاتی در باب ابعاد شرعی و حقوقی تنفیذ: امور اجرایی جامعه از جمله شئون ولایت است، پس رئیس قوه مجریه باید منصوب یا مأذون از جانب ولی فقیه باشد.
امام خمینی در ۱۲ مهر ۵۸ در جمع نمایندگان مجلس خبرگان فرمود: «اگر چنانچه فقیه در کار نباشد، ولایتفقیه در کار نباشد، طاغوت است. اگر این امور به امر خدا نباشد، رئیسجمهور با نصب فقیه نباشد،غیرمشروع است. وقتی غیرمشروع شد، طاغوت است؛ اطاعت او اطاعت طاغوت است».
منظور قانون اساسی از تنفیذ حکم ریاستجمهوری از سوی ولیفقیه، این است که بدون امضای رهبری اصلاً ریاستجمهوری، رسمی و شرعی نیست.هم اعتقادات دینی و مبانی فقهی و هم قانون اساسی و برخی قوانین عادی، مؤید این مطلب هستند.
اینطور نیست که اگر کسی رأی اکثریت را آورد و رهبری حکمش را امضا کرد، دیگر تا چهار سال بدون قید و شرط، رئیسجمهور باشد.بلکه امضای رهبری باید استمرار و تداوم یابد. هر موقع، رهبری امضا و تنفیذ را پس بگیرد، رئیسجمهور هم مشروعیت حقوقی و فقهی خودش را از دست میدهد.
به همین دلیل، امام راحل در احکامی که برای رؤسای جمهور صادر کرد، تصریح داشت که تنفیذ، مشروط است و محدود به اینکه رئیس جمهور موازین شرعی و قانونی را رعایت کند و به آنها پایبند باشد. رهبر معظم انقلاب هم تاکنون در احکام تنفیذ،همین سیره و شیوه صحیح و شرعی را ادامه داده است. و با تصریح به "تنفیذ، براین شرط تأکید کرده که تأییدو تنفیذ ایشان تا موقعی استوار است که رئیس جمهور به موازین قانونی و شرعی پایبند باشد.
بنابراین،اذن شرعی و نصب رئیس جمهور، مشروط بوده و از خصوصیت مادام الصلاحیه، و نه دائم، برخوردار است.
(شرح در یادداشت حقوقی در باره تنفیذ، خبرگزاری تسنیم: https://tn.ai/3128193 )
اما ازحیث سیاسی، بدیهیست که سعی و اهتمام رهبر حکیم آنست که مشابه همه رؤسای جمهور ۳۵ سال گذشته، با تدبیر و نظارت و حمایت و هدایت قانونی و شرعی، رئیس جمهور جدید بتواند در انجام وظایف خود و خدمت به مردم، موفق شود. به رغم وجود نگرانیهای جدی و مستند و معتبر در مورد مواضع سیاسی رئیسجمهور منتخب و حامیانش، فرایند قانونی آغاز دوره جدید ریاست جمهوری،تکمیل خواهد شد. اگر در آینده دور یا نزدیک، به هر علت و به هر شکلی، رئیس جمهور جدید از قوانین و مصالح کشور تخطی کند، متناسب با ماهیت رفتار وی، رهبری و مجلس و قوه قضائیه، برای اصلاح امور واکنش نشان خواهند داد. کما اینکه در ادوار گذشته نیز مواجهه نظارتی و انتقادی و اصلاحی با رؤسای جمهور،به اَشکال مختلف رخ داده که در شدیدترین مورد، به تصویب عدم کفایت بنیصدر در مجلس و عزل وی انجامید. البته اقدام اجتنابناپذیر مزبور و سایر خطاها و اشکالات و تخلفات مختلف بعضی رؤسای جمهور که مشمول تذکرات پنهان و آشکار رهبری و سایر قوا میشدند، موجب بروز بحرانها و هزینههای هنگفت، و خسارات سنگین به امنیت و منافع ملی شد. که امید است انشاءالله،به فضل الهی و با رشد سیاسی مردم و تدابیر داهیانه رهبری، دوره چهاردهم ریاست جمهوری، به خیر و خوبی سپری شود. هر چند که نشانهها و قرائن و شواهد موجود، نگرانیهای جدی ایجاد کرده و احتمال بروز آفات و فتن و بحرانهای حاد و خطیر، نیز وجود دارد.
فعلاً بسیاری از تحلیلگران و دل سوختگان صادق و وفاداران امامَین انقلاب، در حالت خوف و رجا قرار دارند. رئیس جمهور جدید که رکورددارکمترین میزان درصد آرای شرکتکنندگان و واجدین شرایط است(۲۶/۷درصد)،و بیشترین تجمیع افراد و جریانهای سیاسی زاویهدار با انقلاب و مخالف رهبری در حول و اطراف وی شکل گرفته، مقارن با لحظه عبور از پیچ تاریخی شکوفایی اقتدارجهانی پیروان اهل بیت(ع)، در معرض آزمون عظیمی قرار دارد.
البته ملت رنجدیده و صبور و شریف ایران، از سال ۱۳۴۲ که گام در مسیر انقلاب اسلامی نهاد،و سپس از سال ۱۳۵۷ که نظام جمهوری اسلامی را برگزید، تاکنون از مهیبترین و هولناکترین مصائب بشری و امتحانات الهی، سربلند و سرافراز بیرون آمده است. به مدد الهی، ایمان و اراده جمعی ایرانیان، بر هر مشکل و مانعی همواره پیروز شده است. شرایط بحرانی کنونی،از آنچه که مکرراً طی چهار دهه پیش رخ داده، وخیمتر و شدیدتر نیست.
حتی اگر تقدیر، و آثار وضعی خطاها و معاصی بخشی از حاکمان و مردمان، وقوع فتنههای جدید و بیشتر را، مقدّر و محتوم ساخته باشد، سرمایه عظیم خون شهدا و تابش انوار روح الله و عمق ایمان ایرانیان و نعمت وجود سیّدعلی، توشه توفیق در این زمانه نارفیق خواهد بود.
انشاءالله که با صبر و بصیرت اکثریت ملت، و در پرتو عنایات الهی و توجهات حضرت ولی عصر(عج)، صلاح و سعادت ایران مهدوی در واپسین دوران عصر انتظار، به احسن وجه، محقق و میسّر گردد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
🔴 بانک مرکزی: ذخایر ارزی و طلای کشور افزایش یافت
♦️ رئیسکل بانک مرکزی:با دیپلماسی پولی و بانکی و افزایش وصول درآمدهای ارزی کشور، هم کمیت و هم کیفیت دارایی.های ارزی کشور افزایش یافته است.
♦️ برخلاف انتقادات و گزارههای خبری نادرست، بانک مرکزی هرگز از داراییهای ارزی کشور و ارزپاشی برای مدیریت بازار ارز از جمله در مقطع کنونی استفاده نکرده است.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 تحریم میعانات گازی ایران کاملا خنثی شد
🔹با فروش ۸۷ میلیون بشکه میعانات گازی روی آب توسط دولت سیزدهم، حال مسعود پزشکیان در آستانه زمستان ۱۴۰۳، نه نگرانی بابت میعانات گازی مازاد دارد، نه تحریم آمریکا و نه تولید حداکثری گاز در زمستان.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
کدام پزشکیان؟!
✍ مهدی عسگری
این روزها با دو روایت متفاوت یا متضاد از دولت چهاردهم روبرو هستیم، حال باید دید که در عمل یعنی در انتخاب کابینه و نیز اتخاذ سیاستها و تصمیمات راهبردی، کدامیک به واقعیت تبدیل خواهد شد؟
پزشکیان اخیرا (و نه در دوران تبلیغات) نکاتی را درباره #عدالتورزی طرح کرد که بسیاری از سیاستمداران به اصطلاح اصولگرا یا انقلابی هم با این صراحت آنها را مطرح نمیکنند و حتی در ایام تبلیغات هم چنین تصریحی از آنها مشاهده نشد!
اینها مضمون سخنان اخیر رئیس دولت چهاردهم است:
توسعه به این قیمت که عدهای از مردم زیر چرخهای آن له شوند را قبول نداریم
رشد اقتصادی که مردم از آن بهرهای نداشته باشند را نمیخواهیم!
دعوا بر سر نسبت بین #عدالت و #توسعه یک دعوای قدیمی است که از زمان دولت مرحوم هاشمی، کشور درگیر آن بوده است و نگاه اطرافیان دکتر پزشکیان (که با دیدگاه او تعارض دارد) در اغلب دورهها بر کشور حاکم بوده است.
نکتهی مهمی که به شدت مورد غفلت در دهههای اخیر بوده، سهم مردم از رشد اقتصادی بوده است، یعنی حتی در سالهایی که کیکِ اقتصاد، بزرگ شده، تنها سهم سرمایهداران از آن افزایش یافته و سهم عموم مردم رو به کاهش بوده است.
پزشکیان درباره حاکم شدن نظام طبقاتی در حوزه سلامت و آموزش نیز بارها اعلام مخالفت کرده است یعنی او این وضعیت که فقط یک طبقهی ابرسرمایهدار، خدمات ویژه دریافت کنند و فرصتها در اختیار آنها باشد را مخالف آرمانهای انقلاب و عدالت میداند.
اینها رویکردهای بسیار مهمی است که سالها گمشدهی عرصه حکمرانی ما بودهاست (البته نه در سخن بلکه در عمل) هرچند روایت #اطرافیان_پزشکیان با این رویکردها، تطابق چندانی ندارد یعنی بسیاری از اعضای شورای راهبردی و کمیتههای تخصصی، اساسا دیگاههای متضادی با رئیسجمهور منتخب دارند و باید دید که در عمل، #کدام_پزشکیان بر دولت چهاردهم حاکم میشود؟
این نگرانی زمانی پررنگ میشود که پزشکیان در موارد بسیاری، موضوع را به نظر کارشناسان ارجاع داده است، از اختلاف نظر میان کارشناسان که بگذریم، سئوال اینجاست که اختلاف میان نظر اطرافیان و مشاوران دولتِ جدید با رویکردهای رئیسجمهور، به کجا خواهد انجامید؟
در مسائل منطقهای نیز پزشکیان ورود خوبی را در ارتباط با جبهه مقاومت داشت، بویژه پاسخ او به سيدحسن نصرالله (آنهم در شرایط ملتهبی که لبنان در معرض حمله نظامی قرار گرفته) بسیار تعیینکننده بود.
صورتِ ظاهری این تضاد، در رفتن دکتر پزشکیان به هیأتهای مذهبی، خود را نشان داد. بویژه اینکه او به هیأتهایی سرزد که از نگاه برخی نزدیکانش، امثال آنها مصداق #طالبان هستند!
این را هم بگویم، واقعیتِ پزشکیان همین تصویری است که از او میبینیم، اهل نمایش و شوآف بازی نیست، در مجلس نیز همین روحیه را داشت، او در میان طیف سیاسی همراهش، وجوه تمایز قابل توجهی دارد که اگر این وجوه، بر دولت او نیز حاکم شود راهگشا خواهد بود و در غیر اینصورت، دولت چهاردهم، دچار تضاد و چالش خواهد شد.
پزشکیان همچنان بر ایجاد اجماع و #وفاق بر سر مسائل اصلی کشور تأکید دارد بویژه که میداند با این میزان رأی و اختلاف اندک آراء، درصورت تداوم کشمکشهای داخلی، فرصت اخذ تصمیمات بزرگ از دولت گرفته میشود.
او به فکر ترمیم شکافها و دلخوریهای سیاسی است اما برخی اطرافیان، همچنان بر طبل تفرقه میکوبند و بر فعالسازی گسلهای اختلاف برانگیز اصرار میکنند.
کشور به شدت، تشنه عدالت و مردمیسازی واقعی حکمرانی است، تشنهی کم شدن فاصلهها و شکافهای بی اعتمادی است، تشنهی مقابله با الگوهای سرمایهداری است که با توسعهی فقر و محرومیت، تمدنی به ظاهر زیبا را برای ابرسرمایهداران به ارمغان میآورد...
پزشکیان آیا در عرصه انتخاب کابینه و اتخاذ سیاستها، امکان تحقق سخنان خود را خواهد یافت؟ یا نگاه دیگری بر دولت چهاردهم حاکم خواهد شد؟ و یا دولت چهاردهم به آفت اختلافات داخلی (میان این رویکردهای متضاد) مبتلا میشود؟
بروز اختلاف رویکرد درون دولت و به تبع آن درون حاکمیت، میتواند کشور را آبستن التهابات سخت، تلخ و پرهزینهای کند، چالش از درون، زمینه را برای درگیریهای منطقهای فراهم کرده و مسیر حرکتِ دولت را مسدود میکند، همانطور که حاکم شدن دیدگاههای عدالتطلبانه رئیسجمهور منتخب، میتواند راهگشا باشد.
#مهدی_عسگری 🇮🇷
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
مقایسه تولید و مصرف برق
در دولت روحانی و دولت رئیسی
🔹برخی پروژه بگیرهای رسانه ای اصلاحات ادعا کرده اند دولت رئیسی در حوزه صنعت برق، زمین سوخته و ناترازی های بزرگ را تحویل دولت پزشکیان می دهد. اما آنها به وضوح و با وقاحت تمام دروغ می گویند. یک مقایسه آماری، واقعیت را روشن می کند.
🔻مصرف برق در کشور از ۶۱- ۶۲ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۰ (آخرین ماه فعالیت دولت روحانی)، به بیش از ۷۹ هزار مگاوات در اوایل مرداد ۱۴۰۳ رسیده است.
🔹مصرف برق در ۴ مرداد ۱۴۰۰، معادل ۶۱۴۳۰ مگاوات، و در ۵ مرداد همان سال، معادل ۶۰۶۷۵ بوده است. همچنین رقم مصرف در تایخ در ۵ مرداد ۹۹، حدود ۵۸۱۸۳ مگاوات بوده است.
🔻به عبارت دیگر، مصرف برق در سه سال اخیر، به موازات موفقیت دولت شهید رئیسی در مهار مهار کرونا (افزایش فعالیت کارخانه ها و شرکت ها)، احیای هشت هزار کارخانه تعطیل و نیمه تعطیل، و همچنین افزایش قابل توجه سالانه دما، ۱۸ تا ۱۹ هزار مگاوات افزایش داشته است.
🔹اما امروز بر خلاف سه چهار سال قبل، با وجود رکورد شکنی بی سابقه مصرف، با قطعی گسترده و انتشار جداول آن چنانی برای تمام استان ها درباره چند نوبت قطعی روزانه برق مواجه نیستیم.
🔻افزایش ظرفیت تولید در کنار برنامه ریزی برای کاهش مصرف و تشویق کم مصرف ها، توانسته بحران سه چهار سال قبل را تا حدود زیادی مهار کند. هر چند که ناترازی موجود، نیازمند افزایش بیشتر تولید در کنار سخت گیری بر مشترکان پر مصرف است.
🔹مدیریت این ناترازی می تواند کشور را نه تنها از چالش عبور دهد، بلکه تبدیل به صادر کننده برق تبدیل کند. تنوع بخشی به منابع و نیروگاه های تولید برق (از جمله نیروگاه های خورشیدی، هسته ای و...) می تواند در این زمینه نقش موثری ایفا کند؛
🔻مشروط بر این که در توسعه منابع تولید انرژی، فعال باشیم و نه اینکه در مقابل فشار های غرب برای توقف فرصت های تولید برق منفعل باشیم. این اتفاق شوم، با برجام و توافق آب و هوایی پاریس و تعهد به کاهش نیروگاه های فسیلی، در دولت روحانی رخ داد و کشور را گرفتار ناترازی تولید و مصرف کرد.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
21.63M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥درب ورودی ورزشگاه آزادی اجتماع حجاب تهران.....
بله ما با وجود هوای گرم
این صف طولانی
و اشعه فرابنفش و.....
می آییم که ثابت کنیم دفاع از راه و مکتب و چادر مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها ادامه دارد.....
خیلی ها بخاطر دفاع از همین چادر مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها شهید شدن....
یه کم هوای گرم و اشعه فرابنفش برای ما چیزی نیست..
درمقابل خون هزاران شهیدی که برای دفاع از اسلام و چادر مادرمون حضرت زهرا سلام الله علیها شهید شدن ....
وصیت یک شهید:
خواهرم سرخی خونم را به سیاهی چادرت به امانت میدهم.....
https://eitaa.com/samen_felavarjan
7.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔴 اگر مردم پای کار نیایند....
🔹مردم شریف ایران! تاکنون تصور میکردم که اگر وارد ساختارهای کلان حاکمیت بشوم چهها خواهم کرد؛ اما حالا که نماینده مجلس شدهام به خوبی متوجه شدهام که اگر شما نخواهید و اگر شما حمایت نکنید منان رئیسیها در برابر مافیای عریض و طویل مسکن و خودرو و ... هیچ غلطی نمیتوانند بکنند و مثل آب خوردن امثال بنده را قورت خواهند داد!
🔹مردم شریف ایران! کاش همگی با عمق وجودمان باور کنیم که خدای اقتصاد، همان خدای جبهههاست و اگر دوباره به سبک و سیاق جبهه، میدان را به خود مردم بسپاریم، در جنگ اقتصادی و ابعاد مختلف آن نظیر مسئله مسکن پیروز خواهیم شد. حالا لطفا این ویدئوی کوتاه را مشاهده بفرمایید و بیاندیشید که منافع چه کسانی به خطر میافتد که در مسائل اقتصادی از جمله مسئله مسکن، اجازه میدانداری به خود مردم را نمیدهند؟! کمک کنید تا انشاالله امثال بنده بتوانیم موازنه میدان را به نفع شما تغییر دهیم...
👤دکتر منان رئیسی نماینده مردم قم
https://eitaa.com/samen_felavarjan