فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔴 دفاع کم سابقه رییسی از طب سنتی و ایرانی
🔻 رییس جمهور در جلسه ستاد ملی مبارزه با کرونا:
🔹 طب سنتی و ایرانی در کشور ما طرفداران جدی دارد و افرادی در این زمینه مشغول هستند و صاحب نظر اند
🔹 تعداد بسیاری از مردم نسبت به طب سنتی و ایرانی توجه و اطمینان دارند و تجربه کردند و تجربه آنها نتیجه داده است و موجب اطمینان هم خودشان هم اطرافیان شان شده است.
🔹 ما باید حتما راه را در این قضیه ( طب سنتی) باز کنیم.
🔹 دانشگاه های ما باید راه را باز کنند، اصلا در دانشگاه های ما باید دپارتمان هایی برای این قضیه داشته باشند.
🔹 کرسی های آزاد اندیشی که حضرت آقا تاکید دارند یکی از آنها در مورد طب است و حتماً باید این کار بشود.
——————————
@teb1400islami
1️⃣ #مذاکرات_هسته_ای پس از هجده سال فعالیت دیپلماتیک بیهوده، اکنون هیچ افق روشنی ندارد. البته از همان ابتدا در سال هشتاد و دو این بیهودگی مشهود بود.
2️⃣ این مذاکرات از سال هشتاد و دو، از ابتدا با روشی غلط و توسط افرادی مرعوب و نامربوط آغاز شد. خشت اول را کج نهادند و نتوانستند #دیپلماسی_عزت را محقق کنند.
3️⃣ اساسا موضوع #مذاکرات_هسته_ای هیچ گاه رفع #تحریم_های_ایران نبوده، بلکه پاسخگو کردن ایران در اثبات صلحآمیز بودن برنامه هستهای خود است؛ تلاشی که هیچ گاه آمریکا و اروپا آن را باور نمیکنند.
4️⃣ آمریکا و اروپا پس از هجده سال راستیآزمایی ظالمانه، هنوز مدعی هستند که ایران در پی ساخت #بمب_اتمی است! این ادعای غربیها، یعنی بیهوده بودن دیپلماسی در اقناع آنها.
5️⃣ آمریکا ادعای بازداشتن ایران از دستیابی به #بمب_اتمی را بهانه اصلی برای مهار ایران در پروژه SSR و در نهایت #رژیم_چنج قرار داده است. از این رو تا ابد هرچه به او امتیاز بدهند، این بهانه رفع نخواهد شد.
6️⃣ در ابتدای مذاکرات در سال هشتاد و دو، در نخستین همایش ملی #ایران_اتمی در تالار امینی دانشگاه تهران در مهر ماه آن سال، دو نکته کلی را بیان کردم که انعکاس عمومی و گستردهای یافت:
الف- پرسش اساسی این است: اگر #بمب_اتمی بد است، چرا شما #آمریکا ییها دارید؟ و اگر خوب است، چرا یکصد و نود کشور دیگر نباید داشته باشند؟ این پرسش امروز هم مطرح است.
ب- و نکته اساسی این است: #انرژی_هسته_ای حق مسلم ماست؛ حق مسلم را که به مذاکره با دشمنان نمیگذارند! این نکته، امروز بیش از سال هشتاد و دو قابل اعتناست.
7️⃣ پس از هجده سال مذاکرات بیهوده، اکنون وحدت تلاشها در بازگشت به #برجام محدود شده است. این برجام متضمن رفع #ایسا پدر تحریمها #کاتسا مادر تحریمها و #یو_ترن نیست؛ پس بازگشت به آن بیهوده است.
8️⃣ مذاکرات هستهای در ماههای پس از اشغال #عراق توسط #آمریکا در سال هشتاد و دو آغاز شد. اکنون آن موقعیت و شرایط هجده سال قبل منتفی است. لذا فلسفه وجودی این مذاکرات بیهوده نیز منتفی است.
9️⃣ مذاکرات برجامی نیز متاثر از شارلاتانیسم انتخاباتی در گره زدن همه مشکلات به مذاکره با کدخدای لیبرالها در سال نود و دو بود. با پاره کردن #برجام توسط آمریکا و تاکید جمهوریخواهان بر پاره کردن مجدد آن، عملا فلسفه وجودی برجام نیز منتفی است.
🔟 دیپلماسی ایران در مذاکرات بیهوده هستهای تاکنون فاقد برکت بوده است؛ زیرا دیپلماتها انقلابی نبوده و به قاعده فقهی نفی سبیل نیز متعهد نبودهاند. جای #دیپلماسی_نبوی در ایران امروز خالی است.
استاد حسن عباسی
💠
🔴 چرایی توقف در مذاکرات وین
🔹علیرغم اینکه آمریکا و کشورهای اروپایی به شدت نیازمند توافق با ایران هستند، اما با کارشکنی، در روند نهایی شدن مذاکرات وقفه ایجاد کردند.
🔹چرایی ایجاد وقفه در مذاکرات را باید در چارچوب جنگ ترکیبی جستجو کرد. واقعیت این است که آمریکا نمیخواهد در توافق با ایران دست خود را خالی کند. از یک سو تحریمها را لغو کرده و ازسوی دیگر دادههایی را در قالب ضمانت به ایران واگذار نماید. به عبارت دیگر ایالات متحده نمیخواهد در شرایط دست برتر ایران، توافق نهایی شود. از این رو آمریکا با ایجاد وقفه در روند مذاکرات و توافق، متوسل به جنگ ترکیبی خواهد شد تا موازنه داده و ستانده را به نفع خود و به ضرر ایران تغییر دهد.
🔹در خلال وقفه در مذاکرات، آمریکا و برخی کشورهای اروپایی با بهرهگیری از غربگرایان به عنوان شبکه همکار داخلی خود در ایران، چند اقدام مهم را در دستور کار قرار خواهند داد. آنان در یک جنگ شناختی و ادراکی روسیه را مقصر وقفه در روند مذاکرات و توافق معرفی خواهند کرد تا در دور جدید مذاکرات بین ایران، روسیه و چین شکاف ایجاد کرده و قدرت دیپلماسی و چانهزنی جمهور اسلامی را تضعیف کنند. در عین حال با جنگ اقتصادی مجددا سعی میکنند تا بازار ارز و... را بیتعادل نمایند و روند آن را افزایشی کرده تا افکار عمومی بیش از پیش نسبت به لزوم توافق به هر قیمت ممکن شرطی گردد. در ادامه شبکه همکار داخلی غرب در ایران به همراه رسانههای خارجی خواهند کوشید تا معیشت مردم و افکار عمومی را به نقطه فشار به مسئولان جمهوری اسلامی تبدیل نمایند تا در دور بعدی مذاکرات دست برتر ایران را از بین ببرند و توافق بد را به جمهوری اسلامی تحمیل نمایند.
🔹 برای خنثیسازی این جنگ ترکیبی نیازمند #جهاد_تبیین هستیم تا با تنظیم ادراک مردم، دسیسهی تقابل مردم-حاکمیت برای تحمیل توافق به هر قیمت ممکن بیاثر گردد.
🚩 دکتر سراج
⚫️ انتصابات فامیلی داریم!
◽️به گزارش پشت پرده، معاون اجرایی رئیس جمهور روز گذشته در مورد انتصابات فامیلی در دولت گفت: انتصابات فامیلی در دولت مردمی و انقلابی فضاسازی رسانهای است و ابدا در این دولت انتصابات فامیلی نداریم. اگر کسی مصداقی از انتصابات فامیلی دارد معرفی کند تا سریعا آن موضوع را رسیدگی کنیم.
◽️پیش از این رئیس جمهور هم گفته بود ۵ انتصاب فامیلی را اسم ببرید تا برخورد کنیم.
◽️پشت پرده تعدادی از انتصابات فامیلی در دولت سیزدهم را گردآوردی کرده و انتظار می رود این لیست به دست برادر عزیز ما جناب رییسی برسد.
✨اثر جنگ اوکراین بر رقابت استراتژیک مسکو-واشنگتن و نظم آمریکایی
ژانویه ۲۰۲۲، موسسه رند گزارشی تحت عنوان "رقابت استراتژیک آمریکا با روسیه" منتشر کرد که چکیده یافتههای ۵۸ گزارش این موسسه از ۲۰۰۵ تا ۲۰۲۰ در موضوع این رقابت بود. ۹ نتیجه نهایی از مجموعه ۵۸ گزارش رند عبارت بودند از:
"۱. رقابت استراتژیک روسیه و واشنگتن طولانی مدت خواهد بود.
۲. کشورهایی که بینابین روسیه و ناتو قرار دارند(اوکراین، مولداوی، بلاروس، ارمنستان، گرجستان و آذربایجان) در مرکزیت این رقابت استراتژیک هستند.
۳. جنگ متعارف میان روسیه و آمریکا بعید است.
۴. انتظار میرود اقدامات خصمانه روسیه در سطحی پایین تر از آستانه جنگ تداوم یابد.
۵. دستاوردهای روسیه در این رقابت تاکنون محدود بوده است.
۶. آمریکا دست برتر را در رقابت دارد اما با سیاست های اشتباه میتواند این موقعیت را از دست بدهد.
۷. تعامل با روسیه برای آمریکا همچنان ممکن و مطلوب است.
۸. آمریکا میتواند به همپیمانان و شرکایش کمک کند تا تهدیدهای "منطقه خاکستری" (پایین تر از آستانه جنگ) را مدیریت کنند.
۹. این هم پیمانان و شرکا نقش کلیدی در کمک به برتری آمریکا در این رقابت استراتژیک دارند".
میتوان گفت که حمله روسیه به اوکراین و واکنش ضعیف آمریکا و همپیمانان آن، معادلات بسیاری را هم ناظر به رقابت دو کشور و هم ناظر به نظم جهانی مرتبط با این رقابت، تغییر داده و خواهد داد. میتوان گفت؛
۱. اوکراین به عنوان مهمتر کشور از آن شش کشور بینابین ناتو و مسکو -از نظر جمعیت، وسعت و موقعیت- مورد تعرض روسیه قرار گرفته و سرنوشت این جنگ، معادلات پیشین در رقابت استراتژیک مسکو-واشنگتن را به نفع روسیه تغییر خواهد داد و اینک میتوان گفت که روسیه هم دست برتر را بهدست آورده و هم از وضعیت "دستاورد محدود در رقابت" خارج شده است.
۲. با حمله به اوکراین، اقدامات خصمانه روسیه از سطح منطقه خاکستری (پائینتر از آستانه جنگ) عبور کرده و وارد منطقه قرمز (جنگ تمام عیار) شد، اما آمریکا و همپیمانان آن به تماشا نشستند و نتوانستند کمکی به یک عضو بالقوه ناتو کنند. یک تحلیلگر عرب به طنز نوشته بود "من و بایدن از خانه داریم جنگ اوکراین را نظاره میکنیم" و کنایه زده بود که هیچ تفاوتی میان او و رئیس جمهور آمریکا از نظر نقشآفرینی در جنگ اوکراین نیست؛ و واقع هم همین است. جنگ اوکراین یک ضربه حیثیتی به اقتدار جهانی آمریکا وارد کرد که تبعات آن منحصر به طنزگویی تحلیلگران و تحقیر بایدن در فجازی نخواهد بود.
۳. تنها واکنش قابل پیشبینی واشنگتن و شرکا، تحریم بود. آمریکا تحریم میکند چون در جعبه ابزار سیاست خارجیاش چیزی جز تحریم نمانده است. حتی اینک تحریمهایش نیز در حال بازدهی منفی است؛ مردم آمریکا کنایه میزنند که تاوان تحریم واشنگتن علیه دیگران را باید با افزایش قیمت سوخت بپردازند. رخدادهای چند دهه اخیر در غرب آسیا و شکستهای مفتضحانه آمریکا، موجب بیاعتبار شدن تهدیدهای نظامی آمریکا در سرتاسر جهان شده است و این بیاعتباری یک رابطه متقابل با حمله روسیه به اوکراین دارد. هم آن بیاعتباری در حمله بیمحابای مسکو نقش دارد و هم این حمله، آن بیاعتباری را تشدید میکند. در گرماگرم حمله روسیه به اوکراین، خبر درخواست کمک وزیر خارجه تایوان از آمریکا برای بازداشتن چین از حمله به کشورش بسیار جالب توجه است. میتوان درک کرد که رژیمهای وابسته و متکی به آمریکا در منطقه غرب آسیا نیز چه حس و حالی دارند. واکنش مفتضحانه آمریکا به حمله روسیه به اوکراین، زیرپای همه متکیان به قدرت آمریکا و متکدیان حمایت آمریکا را خالی کرده است.
۴. برخی گفتهاند برخلاف روسیه که همپیمان قابل توجهی در منازعاتی از این دست ندارد، آمریکا واجد همپیمان است. این مسئله طبیعی است. روسیه، شوروی سابق نیست که در راس یک بلوک ایدئولوژیک قرار داشته باشد. لذا کشورها از زاویه منافع خود در قبال تحولات اوکراین موضع میگیرند و خواهند گرفت. اما آمریکا امروز در راس یک بلوک بنام بلوک غرب قرار دارد که نظم کنونی محصول پیمان و شراکت میان اعضای این بلوک است و لذا واکنش جمعی اعضای بلوک بدیهی است. اما این همپیمانی و واکنش جمعی لزوما به معنی موفقیت در رقابتها و منازعات کنونی و آتی نیست. اروپا امروز به شکلی بیسابقه گرفتار بحران ویرانگر انرژی است و از قضا کلید این بحران در ید کشورهایی است که اروپاییها به سبب همپیمانی با آمریکا با آنها در موقعیت مخاصمه قرار گرفتهاند. لذا این همپیمانی و به تبع آن این نظم غربی در ضعیفترین موقعیت خود قرار دارد و نمیتواند اتفاق خاصی را در تحولات آینده جهان رقم زند. اروپا چارهای جز کوتاه آمدن در برابر پادشاهان انرژی جهان ندارد و این عقبنشینی اجباری، انزوای آمریکا و انکسار بیش از پیش نظم آمریکایی را در پی خواهد داشت.
✨ دولت پیشران و وجه عقلانیت از امر عدالت
برخلاف ادعای بنیادگرایان بازار که میگویند صرف تقاضای مصرفکننده برای اینکه تولید اتفاق بیفتد، کفایت میکند، واقعیت این است که عمده موفقیتهای بشر در تولید مصنوعات پیشرفته، ناشی از تخصیص برنامهریزی شده منابع عمومی برای تحقق اهداف خاص بوده است؛ و تاریخ بر این حقیقت گواه. "دستور برای تولید" که لیبرالها مذمومش میخوانند، صرفا در جایی نیاز نیست که همه عوامل تولید برای همگان موجود باشد. آنجا که تحصیل عوامل تولید پیشرفته (به ویژه فناوری) برای تولید نیاز است، نهتنها دستور و برنامهریزی حاکمیتی، بلکه تخصیص منابع عمومی نیز لازم است. چه، تحصیل عمده فناوریها نیازمند سرمایهگذاریهای سنگینی است که از عهده بخش خصوصی خارج است.
اما یک پرسش اساسی که میتواند ناظر به تخصیص منابع عمومی برای دستیابی به اهداف خاص صورت گیرد، این است که آیا اقتضای عدالت این نیست که منابع عمومی به طور مساوی میان همه مردم تقسیم شود؟ آیا تخصیص این منابع به اهداف خاص، منجر به بهرهمندی عدهای معدود مرتبط با آن هدف و محرومیت عموم مردم نخواهد شد؟
پاسخ در نکتهای است که اندیشه حضرت آیتالله خامنهای میتوان آن را "وجه عقلانیت از امر عدالت" دانست؛ به نحوی که ایشان عدالت منهای عقلانیت - و البته معنویت- را مساوی ظلم میدانند. اقتضای عقلانیت این است که اگر بتوان با تخصیص منابع عمومی، به کشف و اختراع و دستاوردی نایل شد که عموم مردم از آن بهرهمند میشوند و رفاه عمومی را بیشینه میکند، حکومت اسلامی باید در این جهت برنامهریزی نماید.
در صفحه ۱۰۹ کتاب "علی(ع) از زبان علی(ع)"، روایتی از زبان حضرت بیان شده که دقیقا ناظر به همین موضوع است. خلیفه دوم در موردی ناظر به باغستانهای کوفه با اصحاب رسول خدا(ص) مشورت میکند. جمعی درخواست میکنند که آنها میان اصحاب رسول خدا(ص) تقسیم شود. خلیفه در این زمینه نظر حضرت را جویا میشود. امام(ع) میفرمایند: "اگر امروز آنها را تقسیم کنی، برای کسانی که بعد از ما خواهند آمد چیزی باقی نمیماند؛ پس بهتر است آن باغها را به دست افرادی بسپاری تا در آن کار کنند تا هم نسل موجود از منافع آن ها بهرهمند شوند و هم آیندگان از آن ها بهره ببرند". جناب عمر میگوید: "خدا توفیقت دهد! نظر درست همین است".
نکته مهم دیگری که از این بحث استفاده میشود، این است که بدون اقتدار حاکمیت بر منابع عمومی و برنامهریزی برای تخصیص هدفمند این منابع، پیشرفت ممکن نیست. به عبارت دیگر، نه تنها صرف تقاضای مصرفکنندگان منجر به پیشرفت نمیشود، و نه تنها تخصیص منابع عمومی برای تحصیل عوامل تولید پیشرفته لازم است، بلکه وجود یک دولت پیشران و مقتدر و برنامهریز نیز برای تخصیص هدفمند منابع ضروری است. این است که اگر کوچکسازی دولت بهمعنی کاهش اقتدار آن در بسیج هدفمند منابع خصوصی و خلع ید آن از تخصیص هدفمند منابع عمومی باشد، دولت پیشران جای خود را به دولت پیرو خواهد داد؛ بدین معنی که به جای برنامهریزی برای بنگاهها، از برنامهریزی بنگاههای قدرتمند متاثر شده و اندک امکانات عمومی در اختیارش، صرف تامین منافع خصوصی خواهد شد.
✨امروز را بخاطر بسپاریم تا فردا حق تنها نماند
در جریان حمله روسیه به اوکراین، یکی از مسائلی که به سبب خلع سلاح تاریخی اوکراین بسیار برجسته شد، بازخوانی مواضع مشابه مرحوم هاشمی رفسنجانی مبنی بر محدودسازی توان نظامی ایران و مشخصا موشک زدایی از کشور با این جمله تاریخی بود که «دنیای آینده دنیای گفتمان هاست نه موشکها». پاسخ همان ایام رهبر حکیم انقلاب اسلامی به آقای هاشمی نیز وایرال شد که فرمودند: «قدرتهای دنیا که شما میبینید با صدای کلفت حرف میزنند، زور میگویند، غلط میکنند، حرفهای بد میزنند و زورگویی میکنند، بیشتر از همه به استناد همان سلاحهایی است که دارند؛ آنوقت ما در مقابل اینها بیاییم دست خودمان را خالی کنیم؟».
این مواضع آقای هاشمی و پاسخ رهبر انقلاب به وی، حکایت از یک تلاش تمام عیار در دوران صدارت آقای حسن روحانی برای تحدید قدرت موشکی ایران داشت. به عبارت روشن تر، آمریکایی ها به صراحت خواهان محدودسازی قدرت موشکی ایران یا همان «برجام موشکی» بودند و حتی برد موشکهای مجاز برای ایران را هم تعیین کرده بودند؛ و در این سو، آقای هاشمی که راس و عقبه دولت مستقر و جریان لیبرال محسوب می شد، آشکارا فریاد می زد که ایران باید موشک زدایی شود. او با خوشحالی و در مرئی و منظر ملت میگفت که راه محرومیت ایران از نیروی نظامی باز شده است، از مخاطبانش میخواست برای عملیاتی کردن ایدهاش دست به کار شوند و میگفت مطمئنم که این اتفاق میتواند در دوره دوم دولت روحانی بیفتد. جماعتی هم برایش کف و سوت میزدند. اگر لیبرالها پی در پی دم از رفراندوم میزدند، دلیلش این بود که میخواستند همین کف و سوت زنها را برای تحریک رای به میلشان، بسیج کرده و کار را تمام کنند و بابت این دستاورد هم چون برجام جشن بگیرند و مدال آویزان کنند و سکه توزیع کنند.
این ایام مردم عزیز ما با مشاهده وضع اوکراین، در حال تصور شرایطی هستند که تلاشهای آقایان هاشمی و روحانی به ثمر مینشست و ایران قدرت موشکی خود را از دست می داد. بله! تصور چنان شرایطی نیز هولناک است، اما واقعیت این است که جریانی در پی این خیانت بود و عزمش نیز در این راه راسخ بود. اما با ایستادگی رهبر حکیم انقلاب اسلامی، این نقشه شوم که اجرایش، ایران را اوکراین می کرد، نقش بر آب شد.
اما یک نکته ای که باید در این میان بدان توجه داشت اینکه مواضع آقایان هاشمی و روحانی یک دیدگاه شخصی نبود که با درگذشت یکی و کنار رفتن دیگری، تهدید ناشی از آن برطرف شده باشد. این تفکر از محکمات اندیشه جریان لیبرال است که از ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی برای عملی شدن دیدگاه خود از هیچ تلاشی فروگذار نکرده اند. در ابتدای پیروزی انقلاب اسلامی، دولت موقت به ریاست آقای مهندس مهدی بازرگان -که می توان وی را پدر لیبرال های ایرانی در دوره پس از انقلاب دانست- به دنبال آن بود که هواپیماهای اف 14 خریداری شده از آمریکا توسط رژیم پهلوی را پس دهد. می گفتند چون جمهوری اسلامی سیاست تهاجمی ندارد، نیازی به این نوع هواپیما هم ندارد. از قضا کسی که همان هنگام نیز محکم در برابر نقشه لیبرال ها برای «خلع سلاح» ایران ایستاد، آیت الله العظمی خامنه ای بود. ایشان مرداد ماه 1358 در گفت و گویی به تبیین ابعاد این ماجرا پرداخته و گفتند: «درست است که ما قصد نداریم که مثل دوران گذشته ژاندارم منطقه باشیم و قصد نداریم که حافظ منافع ابرقدرتها باشیم امّا بههیچوجه جایز نمیدانیم که با وجود دشمنان سوگندخوردهی خود در منطقه و دولتهای ارتجاعی وابسته به امپریالیزم غافل بمانیم. ما به نیروی دفاعی کاملی نیازمندیم؛ حتّی برای جلوگیری از تجاوزات امپریالیزم که بهآسانی با حضور دولتهای غاصب در منطقه قابل تصوّر است لازم است که ما قدرت تهاجمی نیز داشته باشیم.» . ایشان چند سال بعد نیز دراینباره گفتند: «زمزمهاش را راه انداختند که ما اف۱۴ میخواهیم چهکار کنیم، تهاجمى است، ما اهل تهاجم نیستیم؛ آمریکایى است، ما با آمریکا بدیم. حالا کى میگفت این حرفها را؟ آنهایى که با برژینسکى ملاقات میکردند.»
اگر تصمیم لیبرالهای حاکم بر دولت موقّت عملی میشد، ایران در واقع پیش از آغاز جنگ تحمیلی نیروی هوایی خود را در یک حوزه بسیار مهم خلع سلاح کرده بود. در طول جنگ تحمیلی، اف14ها برگ برنده نیروی هوایی ایران بودند و نهتنها دهها جنگندهی رژیم بعث را در آسمان شکار کردند، بلکه با تدبیر شهید بابایی، قابلیّت شلّیک هوا به زمین نیز در آنها ایجاد شد و ایران توانست تأسیسات رژیم صدّام را بمباران کرده و معادلات جنگ را تغییر دهد.
این منازعه میان دو تفکر اقتدار و تسلیم، از تجلیات منازعه تاریخی حق و باطل است که بلاتردید در آینده نیز تداوم خواهد داشت. امروز را باید به خاطر سپرد و مکرر یادآوری کرد تا فردا که باطل بار دیگر لباس حق میپوشد و با استدلالهای وارونه میخواهد ملت را بیپناه کند، حق غریب و تنها نماند...
موشک های سپاه در اربیل چه کردند ؟
🔸️ساعت ۱:۲۰ بامداد امروز ۱۲ موشک ( احتمالا از نوع فاتح ۱۱۰ ) به اهدافی در اربیل عراق اصابت کردند .
🔸️با توجه به تصاویری که در شبکه های اجتماعی منتشر شده است ، به نظر می رسد این موشک ها از شرق دریاچه ارومیه پرتاب شده باشند .
🔸️هنوز هیچ مقام ایرانی مسئولیت حمله را بر عهده نگرفته اما با توجه به اعلان قبلی سپاه مبنی بر پاسخ به شهادت ۲ نظامی ایرانی در پایتخت سوریه ، بدون تردید مقرهای وابسته به اسرائیل هدف عملیات بامداد امروز بوده است .
🔸️در خصوص این عملیات موشکی چند نکته باید ذکر شود؛
1️⃣ دکترین امنیتی جدیدی که در شورای عالی امنیت ملی تصویب شده است بر اجازه ندادن به اسرائیل برای حضور در مرزهای ایران تاکید دارد .
در همین راستا هیچ کشتی اسرائیلی تاکنون نتوانسته به طور سالم وارد خلیج فارس گردد و عملیات ساعاتی پیش نیز احتمالا مقرهای اطلاعاتی اسرائیل را هدف گرفته است .
2️⃣ اشراف اطلاعاتی ایران در این حمله قابل توجه است زیرا اهداف موساد که احتمالا در پوشش های رسانه ای و یا تجاری در حال فعالیت بوده اند مورد اصابت موشک های سپاه واقع شده اند .
3️⃣ هدف گیری دقیق موشک های ایرانی نیز در نوع خود بسیار حائز اهمیت است زیرا تصاویر منتشر شده در شبکه های اجتماعی اقلیم کردستان عراق حاکی از اصابت چند موشک به یک نقطه خاص دارد .
در واقع موشک های ایرانی به چنان دقتی رسیده اند که فرماندهان سپاه بدون نگرانی از خطا رفتن و اصابت به افراد غیر نظامی، آنان را به مکان های واقع در نزدیکی مراکز مسکونی شلیک می کنند.
4️⃣ قدرت تخریب و موج انفجار حاصل از پرتابه های فاتح ۱۱۰ نیز قابل توجه بود و تا شعاع چند صدمتری اهداف را تخریب کرد .
5️⃣ این عملیات نشان داد ایران از سیاست صبر استراتژیک فاصله گرفته و هر گونه ضربه را با ضربه ای شدیدتر پاسخ می دهد . همچنین شرایط بین المللی نیز در اقدام اخیر جمهوری اسلامی بی تاثیر نیست .
6️⃣ مقامات اقلیم کردستان عراق بدون تردید پیام این حمله و پناه دادن به اسرائیلی ها را دریافت کرده اند . خانواده بارزانی از دهها سال پیش رابطه ای نزدیک با موساد داشتند اما اخیرا به صهیونیست ها مجوز حضور در مرزهای ایران را صادر کرده اند که عملیات موشکی امروز هشداری نیز به آنان خواهد بود .
7️⃣ سپاه پاسداران می توانست از خاک سوریه حمله را تلافی کند لکن به عمد از خاک ایران به اهداف صهیونیستی حمله برد تا نشان دهد از این پس هرگونه حمله را مستقیما و بدون تعارف مورد واکنش قرار می دهد .
8️⃣ مقامات سیاسی ایالات متحده بلافاصله برای لاپوشانی موضوع ، سعی کردند هدف موشک های سپاه را کنسولگری خود در اربیل معرفی کنند در حالی که هیچ خسارتی به مقرهای دیپلماتیک آمریکا وارد نیامده و ایران فعلا انگیزه ای برای حمله مستقیم به اهداف آمریکایی ندارد .
🌎 بیانیه تند و صریح شیخ اکرم الکعبی علیه خاندان بارزانی و تبریک به ایران اسلامی بابت حمله دقیق دیشب به مقر موساد در اربیل
🔴شیخ اکرم الکعبی دبیرکل گروه مقاومت النجبا:
🔻خانواده بارزانی نوکران صدام بودند که خواسته های او را برای سرکوب کردهای مقاوم ما اجرا می کردند و هنوز هم از شمال تا جنوب علیه عراق و مردم آن توطئه می کنند.
🔻این خاندان با غارت و فساد و اشغال و عادی سازی در کشور ویرانی به پا می کنند و در پایگاهی که به صورت معلوم و روشن ایجاد و اتخاذ کرده است به دشمنان پناه می دهند.
🔻پناه دادن خاندان بارزانی به عوامل موساد که دشمن عراق، ایران و مردم منطقه است به هر طرفی این حق را میدهد که آنها را هدف قرار دهد و به موجودیت غیرقانونی آنها پایان دهد.
🔻ما از فراخوان برادران عزیزی که خواستار تشکیل کمیته ای برای بررسی حضور موساد در کردستان تحت نظارت بارزانی بودند، استقبال می کنیم.
🔻این کمیته باید از سمتی بالاتر باشد تا حاکمیت عراق بر رژیم اربیل را ایجاد کند و به شورش آن پایان دهد.
🔻ما از ادعای برخی مبنی بر بی اطلاعی از حضور اسرائیلی ها در اربیل تعجب می کنیم، در حالیکه این امری روشن همچون خورشید است
🔻ما متوجه شدیم که اسرائیل از طریق عوامل خود، فروش نفت عراق را با قیمت یارانه ای به اردن تحمیل می کند، به طوری که عراق سالانه شصت میلیون دلار سود نفتی را به نفع اردن از دست می دهد.
🔻ما از نیروهای سیاسی که قبلاً فؤاد حسین را برای ریاست جمهوری رد کرده بودند و اکنون همپیمان بارزانی هستند، تعجب می کنیم، چون آنها ادعا می کردند که وی مسئولیت مدیریت دفتر مسعود بارزانی را بر عهده دارد و این را مناسب عراق و امور بین المللی آن نمی دانستند.
🔻تبریک بر دستان حیدری که با ما در مقابل داعش و موساد اسرائیلی ایستادند، چرا که از کشته شدن عناصر موساد در این مقر مطمئن شدیم.
🔻این سایتها و همراه با آن مکانهای اشغالگران آمریکایی و ترکیه، اهداف قانونی مقاومت در عراق باقی خواهند ماند.
⚫️رهبر معظم انقلاب اسلامی با صدور پیامی درگذشت اخوی مکرّم آیت الله جوادی آملی را تسلیت گفتند
✍️متن پیام تسلیت به این شرح است: بسم الله الرحمن الرحیم؛ آیت الله جناب آقای جوادی آملی دامت برکاته؛ درگذشت اخوی مکرّم را تسلیت عرض میکنم و مغفرت و رحمت الهی برای ایشان و بقاء عمر با برکت آن جناب و توفیقاتتان را از خداوند متعال مسألت مینمایم. والسلام علکیم و رحمةالله؛
سیّد علی خامنهای - ۲۲ اسفند ۱۴۰۰
واکنش کاربران عراقی به دوگانگی مقتدی صدر!
اعدام ۴۱ شیعه توسط دولت سعودی VS موشکباران مقر اسرائیل
#بصیرت_سایبری
.
♦️۱۲ موشک قدرتمندی که پایگاه موساد در اربیل را شخم زد، به تلافی خرابکاری تروریستی در کرمانشاه بوده است
🔹انتقام از جنایت اسرائیل در حومه دمشق و شهادت دو رزمنده ایرانی، به مراتب دردناک تر و مرگبار تر خواهد بود؛ احتمالا در موقعیتی بسیار نزدیک به صهیونیست ها.
#زبان_بدن
#ایران_قوی
#مذاکره_موشکی
#مکانیسم_ماشه