⭕️ سکوت میرکاظمی شکست/ روایتی از میدانداری اژدهای هفتسر فساد در پرونده کرسنت
🔹لازم دانستم در این بازار آشفته و تحریف پرونده کرسنت، حقایق و واقعیتهای این قرارداد را مطرح کنم.
🔸هم در وزارت نفت و هم به عنوان رئیس کمیسیون انرژی مجلس هزاران صفحه مطالعه کردم و جمعبندی مطالب را عرض میکنم.
🔹این قرارداد با ۲ دلال و افراد زیادی که وجوهی دریافت کردند، بسته شده بود که مستندات آن موجود و اثبات شده است؛ مدارک هم به لاهه ارایه شده است و هم به دستگاههای قضایی کشور. سازمانهای نظارتی مطلع هستند و لیست افراد را میدانند که کجاها پول گرفتند و کجاها هزینه کردهاند.
🔸اینکه در پرونده کرسنت دلالها نقش داشته و فساد اتفاق افتاده است، مسجل است و کسی نمیتواند آنرا رد کند.
🔹نکته دوم بحث غیراقتصادی بودن کرسنت است؛ این پروژه کاملا غیراقتصادی بود. حتی در هفت سال اول ۵۰ درصد سرمایهگذاری ایران را باز نمیگرداند. در ۱۸ سال بعد هم حداکثر ۲ تا چهار میلیارد دلار برگشت داشت.
🔸با اجرای این قرارداد ترکیه حق داشت که بیاید و ۸۰ درصد از ما تخفیف بگیرد، پاکستان و عراق هم همینطور و صدها میلیارد دلار خسارت در طول ۲۰ تا ۳۰ سال به کشور وارد میکرد.
🔹در زمان انعقاد قرارداد، تمام دستگاههای نظارتی مثل دیوان محاسبات، بازرسی کل کشور، وزارت اطلاعات، وزارت امور خارجه و اطلاعات سپاه تاکید کردند که این قرارداد قابل اجرا نیست.
🔸آقای زنگنه، خودتان میدانید که ۲ سال فرصت اجرا داشتید اما اجازه اجرا به شما ندادند چون این قرارداد منافع ملی را به خطر میانداخت.
🔹وزارت امور خارجه نامه زده بود که اگر نقطه تحویل را سکوی مبارک قرار دهید، کشورها متعرض به حقانیت حاکمیت ایران میشوند و جزایر را از خودشان میدانند. این قرارداد به حاکمیت آنها رسمیت میبخشید.
🔸به این قرارداد ۲ الحاقیه زدند که آنها هم ننگین بود، الحاقیه اول حق فسخ را گرفته بودند در صورتی که میتوانستیم آنرا فسخ کنیم. الحاقیه بعدی شرکتی در امارات به نام «دانا انرژی» در امارات شکل گرفت که ۵۰ درصد سهام آن مربوط به ایران بود و ۵۰ درصد مربوط به کرسنت بود. قرار بود منافع توزیع انرژی نصف شود که با یک الحاقیه آنرا به کرسنت واگذار کردید و آنها بلافاصله در بازار بورس امارات فروخت و میلیاردها دلار به جیب زد.
🔹گزارشهای خودیهایتان را ببینید. مرحوم ترکان نوشت: «دیوار کرسنت تا ثریا کج است». آقای روحانی از شورای عالی امنیت به رئیسجمهور وقت نامه نوشت و احساس خطر کرد و گفت به لحاظ امنیتی این قرارداد را اجرا نکنید.
🔸کسانی که باید محاکمه شوند و پاسخگو باشند که چرا دهها میلیارد دلار به اقتصاد کشور ضربه زدهاند، امروز میآیند و حقایق را تحریف میکنند. جای تعجب و تاسف دارد. خواهش میکنم دستگاههای نظارتی تبیین کنند که چه بلایی سر کشور آوردهاند.
#جلیلی
#دکتر_جلیلی
#انتخابات
https://eitaa.com/samen_felavarjan
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
11.73M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 سرمایه گذاری امن در بورس با مسعود پزشکیان
✅ @Rajanews_com
✔️رفقا مردم ما احمق نیستند. بلکه بسیار میفهمند و درک بالایی دارند. این یک باور قلبی است .
اگر در تبلیغات چهره به چهره انتخاباتی میخواهید روی دیگران اثر بذارید ؛
1⃣ با مهربون ترین شخصیتتان به مردم نزدیک بشید .
2⃣ با مردم همدردی کنید .
اگه یکی از حجاب شاکی ه، یکی از اینترنت یکی گرونی، یکی از مشکلات خانوادگی و...
باهاشون همدردی کنید
مردم سیاست باز نیستند
اگر تصمیم سیاسی میگیرند، به سمتی میروند که به آن احساس نزدیکی بیشتری دارند نه به سمت استدلال های منطقی.
استدالهاشون فقط برای توجیه تصمیم شونه . جدی نگیرید و بحث نکنید.
3⃣خودتون را حق ندونید، بقیه رو بی بصیرت و نادون! مردم می فهمند و بهتون گوش نمیدن و علیه تون جبهه میگیرند.
سعی کنید بهشون نشون بدید از خودشونید، نه مامور جایی.
4⃣ بیشتر گوش کنید. آنقدر به نقدها و مخالفت ها گوش کنید تا لحظهای که میخواید حرف بزنید، دستتون بیاد و با یک جمله بتونید اثر بذارید.
5⃣ته بحث هاتون نتیجه نگیرید.
آدم ها دوست ندارند شکستِ تغییر نظرشون را همون لحظه بگن و اعلام کنند. اگر حرفتون به دلشون بشینه بعدا بهش فکر میکنند و تغییر میکنند.
7⃣ نروید شبهه ها رو پیدا کنید که جواب بدید. بروید اشتراکات رو پیدا کنید و روی اونا مانور بدید.
8⃣بدی کسی که طرفدارش هستند رو مدام نگید، این اون طرف رو مظلوم تر میکنه. خوبی و برنامه و کارنامه طرفِ موردِ نظر خودتون را بگید.
9⃣تاکید دوباره میکنم، مردم ما دشمن نیستند، همه عشق به میهن دارند، فقط روششون در عشق ورزیدن متفاوته. یکی با رای ندادن عشقش رو نشون میده یکی با پزشکیان یکی با جلیلی. هدفمون یکیه.
به مردم گوش بدید، دوستشون داشته باشید.
🔟از امام و شهدا و بزرگان هزینه نکنید، ی راهی بذارید اگه کاندید مورد نظر من و شما خدایی نکرده به انحراف رفت، بتونیم برگردیم و مردم رو از اعتقادات شون دور نکنیم.
مردم ما زخم خوردند از روحانی، از احمدی نژاد از هاشمی و التیام رئیسی رو چندان حس نکردند. باهاشون نجنگید، اونا فقط یک پناه میخوان، بدون پیشداوری قبلی، بدون هیچ احساس دانایی به مردم گوش بدید و درکشون کنید.
✍ شیخ قمی
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ حسین دهباشی، سازنده مستند حسن روحانی: از خود آقای روحانی شنیدم که صادقترین و پاکترین فرد در جمع ما، آقای جلیلی است
#جلیلی
#سعید_جلیلی
https://eitaa.com/samen_felavarjan
6.04M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥سعید لیلاز، اقتصاددان اصلاحطلب از عملکرد اقتصادی دولت رییسی میگوید!! #حتما_ببینید
✖️عملکردی که توسط بسیاری سانسور شد و حتی رهبر انقلاب از این سانسور همهجانبه گلایه کردند و گفتند دلم برای رییسی سوخت.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
هدایت شده از مسجدجنتترازانقلاباسلامی
🚨 شنبهی هفته آینده که نتایج اعلام میشه شب اول محرمه
⭕️ دست من و شماست که مشخص کنیم شب اول محرم توی شهر شاهد رقص و پایکوبی و سوت و کف (ضد انقلاب و ز.ز.آ و جنبش سبز و ... ) باشیم!
⭕️ یا نه با احترام به ماه محرم الحرام ضمن تبریک به رییس جمهور حرمت ماه عزای سیدالشهدا را حفظ کنیم
✅ اینو بفرست برا هیأتیهای با غیرت
5.83M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📱 #ببینید |
💠 #نشر_حداکثری
⚠️ اولین مجری #حجاب_اجباری
‼️ مسعود پزشکیان، ۶ آذر ۱۳۹۳:
🔷 اول انقلاب مسئول پاکسازی بودم، هنوز بحث حجاب نشده بود حجاب را در بیمارستان ها و دانشگاهها اجباری کردم، تازه دو ماه بعد دولت اعلام کرد این اتفاقات (اجباری شدن حجاب) باید بی افته
🔸 با دادگاه انقلاب هماهنگ کردم بخشنامه کردم که همه باید روسری و مانتو و لباس آستینبلند بپوشید
🔸 دانشگاه را ما بستیم. انقلاب فرهنگی و بستن دانشگاهها را ما شروع کردیم
🌍 #یک_جهان_فرصت
☝️🏼 #یک_ایران_جهش
https://eitaa.com/samen_felavarjan
پزشکیان و جلیلی ؛
چند تمایز و تفاوت برجسته
♦️آقای پزشکیان ۷۰ ساله، و آقای جلیلی ۵۹ ساله است. دکتر جلیلی ۱۱ سال جوان تر است.
🔹پزشکیان نزدیک به ۲۰ سال است که به طور مطلق، از دولت و کارهای اجرایی جدا بوده و صرفا در کسوت نمایندگی مجلس حضور داشته است.
♦️جلیلی تا یک دهه قبل، دبیر شورای عالی امنیت ملی بوده و در مقطع حساس دو سال آخر دولت دهم که احمدی نژاد اهتمام کافی به تدبیر امور دولت نداشت، به خواست وزرای دولت، به هماهنگی بیشتر میان آنها کمک کرده است.
🔹او پس از آن نیز، تا امروز عضو شورای عالی امنیت ملی و از مشکلات دولت ها از نزدیک مطلع بوده و ضمنا با تشکیل کارگروه مشورتی مستمر و دعوت از صاحب نظران، اقدام به پایش چالش های اداری، مدیریتی و اقتصادی در حوزه های مختلف تخصصی کرده و به جمع بندی راه حل ها پرداخته است.
♦️جلیلی در مقایسه با پزشکیان، هم جوان تر و پر نشاط تر، و هم با تجربه تر و به روز تر و مسلط تر است. جلیلی بر خلاف پزشکیان، در مقابل هر پرسش فنی درباره مسولیت های مختلف رییسجمهور و دولت، نمی گوید که سر در نمی آورم و باید دیگران نظر بدهند! او با انبوهی از مشاوران و کارشناسان و مدیران در طول دو دهه گذشته تعامل داشته و در عین حال، خود دارای تشخیص است.
🔹رئیس جمهور، باید مُشرف بر مشاوران و مدیران زیر دست خود باشد، نه اینکه در اثر بی مهارتی و عدم اشراف کافی، منفعل عمل کند.
♦️جلیلی در عین حال که در دو دهه اخیر با مدیران و کارشناسان بسیاری - از پایتخت تا شهرهای دور- تعامل داشته، خود را وامدار هیچ حزب و جناح و گروهی نکرده که بعداً مجبور باشد سهم آنها را در دولت بپردازد.
🔹اما ستاد پزشکیان به وضوح، در تیول برخی احزاب و پدرخوانده های سیاسی (مدعیان اعتدال و اصلاحات٫ اشرافیت غربگرا) و شرکت سهامی آنهاست و آنان در کنار سهم خواهی، هر کدام سعی خواهند کرد که دولت را به سوی مخالف (سمت خود) بکشند و تناقضات بن بست آفرین برخی دولت ها در گذشته را تکرار کنند.
https://eitaa.com/samen_felavarjan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️دکتر شیبانی رئیس اسبق بانک مرکزی و عضو شورای راهبردی روابط خارجی :
بعضیها که درباره FATF صحبت میکنند، نمیدانند اصلا این چه چیزی هست!
#جلیلی
#سعید_جلیلی
#انتخابات
https://eitaa.com/samen_felavarjan
اگر طبیب اقتصادی بود
دولت روحانی به قهقرا نمیرفت
🔻«علی طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. طیبنیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقشآفرینی کند. در دوران طیبنیا، تورم به هشت درصد رسید».
🔹انتشار فلهای این خبر مشترک در میان صدها سایت و کانال وابسته به مدعیان اعتدال و اصلاحات، تحلیلگران را به تعجب واداشت؛ چه این که تعبیر «فرمانده اقتصادی پزشکیان وارد شد»، قبل از هر چیز توهین به پزشکیان است.
🔻در حالی طیبنیا فرمانده اقتصادی پزشکیان (و نه دولت او) وانمود شد که پیش از این، کارشناسان لیبرالی مانند مسعود نیلی و عبده تبریزی و تکنوکراتهای بیکفایتی مانند عباس آخوندی قبل از طیبنیا در ستاد پزشکیان حاضر شده و زنبیل گذاشته بودند و بنابراین اجرای دو مدل اقتصادی متناقض موسوم به بازارگرای کاپیتالیست و نهادگرا در کنار هم شدنی نیست.
🔹همین موضوع یکی از دلایل جدایی یا کنار گذاشتن طیبنیا در دولت دوم روحانی بود هر چند که وی مجدداً سال 97 با پیشنهاد رئیس بانک مرکزی و تأیید روحانی، عضو شورای پول و اعتبار شد.
🔻ابهام بعدی این است که اگر طیبنیا واقعاً موفق بود یا توانایی کار کردن با امثال نیلی و آخوندی و نوبخت و... را داشت، چرا هنرش را دولت ائتلافی قبلی مدعیان اعتدال و اصلاحات (روحانی) به نمایش نگذاشت؟
🔹همچنین در حالی که یک طیف سیاسی مبنای ایده بهبود اقتصادی خود را برجام میداند، اساساً بودن و نبودن عمر و زید در دولت چقدر موضوعیت دارد؟ قطعاً گردانندگان ستاد پزشکیان نمیتوانند ادعا کنند تورم تک رقمی حاصل کار طیبنیا بود و با رفتنش تورم به 60 درصد رسید.
🔻بلکه ساختار آن دولت به گونهای بود که صرفاً با مسکّن و مخدر خارجی (برجام/ در ازای واگذاری امتیازات نقد و برگشت ناپذیر) میتوانست توهم خوشی موقت را به اقتصاد بدهد و بدون آن به عزا مینشست. و حالا هم همان معادله فلجکننده و عقیم بر ستاد مدعیان اعتدال و اصلاحات حاکم است.
🔹طیبنیا یکی از چهار وزیر در کنار وزرای صمت، رفاه و دفاع بود که مهرماه 1394 در نامهای مشترک به روحانی با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها، هشدار دادند اگر تصمیم ضربالاجل اقتصادی گرفته نشود، رکود تبدیل به بحران خواهد شد.
🔻اما دولت برجام، ناتوانتر از این بود که بتواند تصمیم مستقلی بگیرد و بنابراین رکود تورمی سنگین را در قالب تعطیلی هشت هزار کارخانه و نرخ تورم 60 درصدی به یادگار گذاشت و امثال طیبنیا نیز در این سوء مدیریت شریک بودند.
🔹طیبنیا در دوران وزارتش سه بار از مجلس کارت زرد گرفت و در نهایت در حالی که در معرض استیضاح مجلس نهم قرار داشت در اقدامی مبهم و سربسته از دولت روحانی کنارهگیری کرد. او در زمان وزارتش، گفته بود: شبهای واریز یارانه نقدی به حساب مردم، شب مصیبت عظما برای دولت است!
🔻او در تاریخ ۲۵ خردادماه ۹۵، پس از اجرا شدن برجام، از جانب دولت روحانی به FATF تعهّد داد که 41 بند برنامه اقدام مالی دیکته شده از سوی این کارگروه را اجرا کند و حال آن که این اقدام سربسته و غیرشفاف، برخلاف اصل ۱۲۵ و اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون کسب مجوز قانونی مجلس بود.
🔹اجرای ۳۷ بند از ۴۱ بند مذکور بدون در جریان گذاشتن دستگاههای مسئول انجام گرفت اما زمانی که FATF از دولت روحانی خواست برخی تعهدات را به تصویب مجلس شورای اسلامی برساند، دولت ناچار شد تعهدات پیشاپیش داده شده را علنی کند و سراغ مجلس برود.
🔻نهایتاً در حالی که 39 بند از برنامه اقدام از سوی دولت روحانی به اجرا درآمده بود، نه تنها تحریمها کاهش نیافت بلکه سختترین مضیقههای مالی و بانکی و نفتی در همین دولت برجام علیه ایران به کار بسته شد.
🔹وقتی هم که در اواخر دولت عبرت شده روحانی، از ظریف سؤال شد چه تضمینی وجود دارد که پس از قبول و اجرای همه بندهای برنامه اقدام FATF تحریمها برداشته شود، او در پاسخ گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد!
🔻با همه این تفاصیل و در حالی که طیبنیا تا همین هفته گذشته به ستاد پزشکیان نپیوسته بود، به نظر میرسد بردن او به ستاد مذکور بیشتر برای گرفتن عکس یادگاری و با تاریخ مصرف انتخاباتی است و منطقاً با ستادی ملغمهای و شترمرغی نه میتوان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه میتوان آن را به اجرا گذاشت.
💢روزنامه کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
هدایت شده از سیمای صالحان -ثامن فلاورجان
اگر طبیب اقتصادی بود
دولت روحانی به قهقرا نمیرفت
🔻«علی طیبنیا، وزیر اقتصاد دولت اول روحانی از مسعود پزشکیان حمایت کرد. طیبنیا که به تازگی با پزشکیان دیدار کرده، قرار است به عنوان فرمانده اقتصادی پزشکیان نقشآفرینی کند. در دوران طیبنیا، تورم به هشت درصد رسید».
🔹انتشار فلهای این خبر مشترک در میان صدها سایت و کانال وابسته به مدعیان اعتدال و اصلاحات، تحلیلگران را به تعجب واداشت؛ چه این که تعبیر «فرمانده اقتصادی پزشکیان وارد شد»، قبل از هر چیز توهین به پزشکیان است.
🔻در حالی طیبنیا فرمانده اقتصادی پزشکیان (و نه دولت او) وانمود شد که پیش از این، کارشناسان لیبرالی مانند مسعود نیلی و عبده تبریزی و تکنوکراتهای بیکفایتی مانند عباس آخوندی قبل از طیبنیا در ستاد پزشکیان حاضر شده و زنبیل گذاشته بودند و بنابراین اجرای دو مدل اقتصادی متناقض موسوم به بازارگرای کاپیتالیست و نهادگرا در کنار هم شدنی نیست.
🔹همین موضوع یکی از دلایل جدایی یا کنار گذاشتن طیبنیا در دولت دوم روحانی بود هر چند که وی مجدداً سال 97 با پیشنهاد رئیس بانک مرکزی و تأیید روحانی، عضو شورای پول و اعتبار شد.
🔻ابهام بعدی این است که اگر طیبنیا واقعاً موفق بود یا توانایی کار کردن با امثال نیلی و آخوندی و نوبخت و... را داشت، چرا هنرش را دولت ائتلافی قبلی مدعیان اعتدال و اصلاحات (روحانی) به نمایش نگذاشت؟
🔹همچنین در حالی که یک طیف سیاسی مبنای ایده بهبود اقتصادی خود را برجام میداند، اساساً بودن و نبودن عمر و زید در دولت چقدر موضوعیت دارد؟ قطعاً گردانندگان ستاد پزشکیان نمیتوانند ادعا کنند تورم تک رقمی حاصل کار طیبنیا بود و با رفتنش تورم به 60 درصد رسید.
🔻بلکه ساختار آن دولت به گونهای بود که صرفاً با مسکّن و مخدر خارجی (برجام/ در ازای واگذاری امتیازات نقد و برگشت ناپذیر) میتوانست توهم خوشی موقت را به اقتصاد بدهد و بدون آن به عزا مینشست. و حالا هم همان معادله فلجکننده و عقیم بر ستاد مدعیان اعتدال و اصلاحات حاکم است.
🔹طیبنیا یکی از چهار وزیر در کنار وزرای صمت، رفاه و دفاع بود که مهرماه 1394 در نامهای مشترک به روحانی با انتقاد از برخی تصمیمات و سیاستهای ناهماهنگ دستگاهها، هشدار دادند اگر تصمیم ضربالاجل اقتصادی گرفته نشود، رکود تبدیل به بحران خواهد شد.
🔻اما دولت برجام، ناتوانتر از این بود که بتواند تصمیم مستقلی بگیرد و بنابراین رکود تورمی سنگین را در قالب تعطیلی هشت هزار کارخانه و نرخ تورم 60 درصدی به یادگار گذاشت و امثال طیبنیا نیز در این سوء مدیریت شریک بودند.
🔹طیبنیا در دوران وزارتش سه بار از مجلس کارت زرد گرفت و در نهایت در حالی که در معرض استیضاح مجلس نهم قرار داشت در اقدامی مبهم و سربسته از دولت روحانی کنارهگیری کرد. او در زمان وزارتش، گفته بود: شبهای واریز یارانه نقدی به حساب مردم، شب مصیبت عظما برای دولت است!
🔻او در تاریخ ۲۵ خردادماه ۹۵، پس از اجرا شدن برجام، از جانب دولت روحانی به FATF تعهّد داد که 41 بند برنامه اقدام مالی دیکته شده از سوی این کارگروه را اجرا کند و حال آن که این اقدام سربسته و غیرشفاف، برخلاف اصل ۱۲۵ و اصل ۷۷ قانون اساسی و بدون کسب مجوز قانونی مجلس بود.
🔹اجرای ۳۷ بند از ۴۱ بند مذکور بدون در جریان گذاشتن دستگاههای مسئول انجام گرفت اما زمانی که FATF از دولت روحانی خواست برخی تعهدات را به تصویب مجلس شورای اسلامی برساند، دولت ناچار شد تعهدات پیشاپیش داده شده را علنی کند و سراغ مجلس برود.
🔻نهایتاً در حالی که 39 بند از برنامه اقدام از سوی دولت روحانی به اجرا درآمده بود، نه تنها تحریمها کاهش نیافت بلکه سختترین مضیقههای مالی و بانکی و نفتی در همین دولت برجام علیه ایران به کار بسته شد.
🔹وقتی هم که در اواخر دولت عبرت شده روحانی، از ظریف سؤال شد چه تضمینی وجود دارد که پس از قبول و اجرای همه بندهای برنامه اقدام FATF تحریمها برداشته شود، او در پاسخ گفت: هیچ تضمینی وجود ندارد!
🔻با همه این تفاصیل و در حالی که طیبنیا تا همین هفته گذشته به ستاد پزشکیان نپیوسته بود، به نظر میرسد بردن او به ستاد مذکور بیشتر برای گرفتن عکس یادگاری و با تاریخ مصرف انتخاباتی است و منطقاً با ستادی ملغمهای و شترمرغی نه میتوان برنامه اقتصادی منسجمی نوشت و نه میتوان آن را به اجرا گذاشت.
💢روزنامه کیهان
https://eitaa.com/samen_felavarjan
.
💢 نقشه جلیلی هراسی کجا طراحی شده است؟
https://eitaa.com/samen_felavarjan