♦️واکنش حاج قاسم به شنیدن خبر فوت پدرش در عملیات
سردار محمدرضا فلاحزاده معاون هماهنگکننده نیروی قدس سپاه از همراهان حاجقاسم سلیمانی در جنگ با داعش بوده است که در میدان جنگ او را با نام «ابوباقر» میشناسند.
وی در ویژهبرنامه پایان سلطه داعش با نام «ققنوس» حضور پیدا کرد و از خاطرات خود با سردار جبهه مقاومت حاج قاسم سلیمانی سخن گفت. او در خاطرهای از حضور حاج قاسم در میدان عملیات و شنیدن خبر فوت پدرش اظهار داشت: سردار سلیمانی یک روزی عنوان کرد همه فرماندهان جمع شوند و هلیکوپتر هم آماده باشد، در نزدیکی خط خودی هلیکوپتر فرود آمد. ابومهدی هم بود، جلسه در رابطه با عملیات مشترکی بود که قرار بود با حضور حیدریون، نیروهای سوری و فاطمیون در مرز کشور سوریه و حشدالشعبی در خاک عراق انجام شود.
برنامهریزی شد عملیات مشترک در حاشیه مرز و با انجام یک عملیات از داخل سوریه انجام شود. بحث نهایی و مصوب شد، آن طرف در عراق ابومهدی و اینطرف حاج قاسم در سوریه قرار شد عملیات را فرماندهی کنند. حزب الله، فاطمیون، زینبیون و بخشی از نیروهای سوری و لشکر حضرت زینب ایرانیون حاضر شدند. حاج قاسم فرماندهی را شخصا برعهده گرفت، گاهی عربی با حشدالشعبی و حزب الله و فارسی با ایرانیها صحبت میکرد.
عملیات آغاز شد و تا عصر ادامه داشت. ۱۰ کیلومتر پیشروی شد. خط دشمن در هم کوبیده شد. حاج قاسم در مقر تاکتیکی حاضر شد من هم در مقری دیگر بودم. صبح حسین پورجعفر تماس گرفت که ابوباقر کجایی؟ گفتم نزدیک شما هستم. گفت سریع بیا اینجا. قبل از ساختمان دیدم پورجعفری صد متری جلوتر از ساختمان آمده به دنبالم، گفت پدر حاج قاسم فوت شده است. گفتم حاجی میداند؟ گفت بله. از در ساختمان رفتم تو و دیدم حاج قاسم گوشهای نشسته و گریه میکند، سلام کردم، آمد به استقبالم و دو نفره زدیم زیر گریه،های های گریه میکرد. حاجی میگفت آدم در هر سنی باشد وقتی مادر و پدرش را از دست بدهد یتیم میشود.
سردار گفت ابوباقر من میروم برای مراسم تشییع جنازه و سریع برمیگردم، فقط نیروها متوجه نشوند، فرماندهان اصلی اشکالی نداره، عملیات ادامه پیدا کند. عملیات ادامه پیدا کند تا برگردم، وقتی برگشت جبهه خیلی سخت بود و از سه طرف میجنگیدند. نیروها ۳۰ کیلومتر باقی مانده را تا مرز پیشروی کرده بودند. غروب حاج قاسم برگشت، برنامه ریزی کرد سحر عملیات آغاز شود. مخابرات زیرساختش آماده نبود، از حاجیپرسید تا کی وقت دارم؟ گفت یک ساعت قبل اذان، گفت نمیشود تاخیر بندازیم؟ حاجی گفت نه نمیشود.
همه نیروها آمده بودند، حاج قاسم در خط ماند و شب دشمن از دو جهت تک کرد، از ۹ شب تا حدود سحر رها نمیکرد. علی الدوام انتحاری و موشک کرنت زدند. حاجی خودش شخصا هدایت میکرد و سحر عملیات آغاز شد. طی یک روز ۳۰ کیلومتر پیشروی کرد تا همه روستاها آزاد شد. روز ۱۷ آبان ماه سال ۹۶ عملیات شروع شد.
بیست تحول.doc
107.5K
🌀نسخه word
🔰 یادداشت ثامن (4)
❌ موضوع: " بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج"
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
💢 آغاز هفته بسیج بر بسیجیان سلحشور و دریادل مبارکباد
🔹-🔸🌹🔹-🔸
💠#عکس_نوشت
💯#بسیج #تمام_نشدنی است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🌀 مجموعهاي كه دشمن را بيمناك و دوستان را اميدوار و خاطرجمع مي كند. مقام معظم رهبري 76/9/5
🔹-🔸🌹🔹-🔸
🎥#موشن_گرافی
❌منهای هفته بسیج
✅مسؤلیت #رهبری از زبان رهبری
🔻#رهبری یک شخص نیست...
🔹#رهبری یک عنوانه، یک شخصیته
🔸مسؤلیت #رهبری حفظ #نظام و #انقلاب است
🔺شغل اصلی #رهبری مقابله با بخش های ناساز با انقلاب است
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
#بسیج
#رهبری
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ پیروزی ملت ایران تضمین شده است
👈 پیروزی ملّت ایران و پیروزی بسیج و پیروزی این جریان عظیم انقلابی در ایران، تضمینشده است. خدای متعال در قرآن میفرماید: اِن یَنصُرکُمُ اللهُ فَلا غالِبَ لَکُم؛(۱) اگر خدا شما را یاری کند، هیچ کس بر شما غلبه نمیکند. خب، یاری کردن خدا چه جوری است؟ اِن تَنصُرُوا اللهَ یَنصُرکُم؛(۲) اگر شما یاری کردید دین خدا را، جهتگیری الهی را، منطق خدایی را، راه خدا را، خدا هم شما را نصرت خواهد کرد و یاری خواهد کرد؛ این همان چیزی است که امروز وجود دارد. این جریان عظیم انقلابی در کشور دارند اهداف الهی را دنبال میکنند، ایجاد جامعهی اسلامی را دارند دنبال میکنند، تحقّق شریعت الهی را در کشور دارند طلب میکنند و دنبال میکنند؛ پس کار خدا است، راه خدا است، نصرت خدا است؛ وقتی نصرت خدا شد، خدای متعال هم نصرت خواهد کرد، و وقتی خدای متعال نصرت کرد، فَلا غالِبَ لَکُم؛(۳) هیچ کس بر شما غلبه نخواهد کرد.
۱) سورهِی آلعمران، بخشی از آیهی ۱۶۰
۲) سورهی محمّد، بخشی از آیهی ۷
۳) سورهِی آلعمران، بخشی از آیهی ۱۶۰
💠رهبر حکیم ملت ایران و فرمانده معظم بسیجیان ۱۳۹۸/۰۹/۰۶
#نشستهای_بصیرتی
#ثامن
#روشنگری
🔴 پیامدهای راهبردی ناو اقیانوس پیما
🔻 شناور جدید اقیانوس پیمای سپاه پاسداران با نام شهید رودکی رسما عملیاتی شد. در خصوص این دستاورد استراتژیک ذکر چند نکته لازم است:
1️⃣ این شناور در واقع یک پایگاه و فرودگاه عملیاتی متحرک برای سپاه پاسداران ایران در هر کجای دنیا خواهد بود. زیرا با استفاده از آن ، ضعف ایران در نداشتن پایگاه های دریایی در نقاط فرامنطقه ای و اقیانوس های دوردست جبران خواهد شد.
2️⃣ سلاح هایی که این شناور آنها را حمل می کند جالب توجه است؛ از قایق های تندروی موشک انداز سپاه گرفته تا هلیکوپترهای نظامی و ترابری و سیستم پدافند هوایی.
🔹 با التفات به شعاع عملیاتی قایق های موشک انداز سپاه که حداکثر چند صد کیلومتر بوده و پس از انجام عملیات مجددا نیاز به سوخت گیری پیدا می کنند ، این کشتی وظیفه پشتیبانی و لجستیک آنان را در نقاط دوردست ایفا خواهد کرد. خطر اصلی برای دشمنان رقبای ایران در عرصه دریایی ، خود این شناور عظیم الجثه نیست بلکه تجهیزات پرسرعت و منعطفی ست که حمل کرده و یگان هایی که در زمان بسیار کمی می توانند علیه آنان وارد عمل شوند. به عبارت دیگر محدوده عملیاتی سپاه از امروز صرفا خلیج فارس نخواهد بود ، بلکه هر کجای دنیا که لزوم عملیات در آن برای منافع ملی ایران احساس شود ، شناورهای تندروی سپاه مجهز به موشک های کروز دوربرد حاضر خواهند بود.
3️⃣ پیام اصلی حرکت این شناور پیام صلح و امنیت برای کشورهای منطقه است ولی زین پس برای دشمنان ایران معادلات دریایی پیچیده تر می شود ، زیرا در گذشته به محض وقوع خطر درگیری، ناوهای بزرگ متخاصم از محدوده آب های سرزمینی ایران بسیار دور می شدند تا از شعاع عملیاتی موشک های این کشور در امان باشند. با به کار افتادن این شناور ، دیگر هیج نقطه ای برای استقرار ایمن آنان وجود نخواهد داشت و قایق های ۱۳ متری سپاه که محمول آن هستند ، با سرعت بالای ۸۰ نات و قابلیت موشک اندازی ، مین ریزی و اژدر افکنی می توانند کابوس هر کشتی متخاصمی باشند.
4️⃣ این ناو بزرگ از تجهیزات پدافندی برد بلند و کوتاه مختلفی بهره می برد که توانایی آن برای دفاع و پایداری در مقابل حملات هوایی و موشک های کروز دشمن احتمالی را به نحو محسوسی بیشتر می کند .
5️⃣ کمک به متحدان ایران یکی از کارویژه های اصلی این کشتی و قایق های تندروی آنست .
اقیانوس هند و دریای عربی( نزدیک به یمن ) ، مدیترانه ( لبنان ، فلسطین و سوریه ) و اقیانوس اطلس و دریای کارائیب ( ونزوئلا ) می تواند گستره فعالیت این پایگاه متحرک باشد.
🔹 در نهایت از شواهد و قرائن اینگونه برمی آید که جمهوری اسلامی قصد گذار از یک قدرت منطقه ای به سمت یک بازیگر بزرگ بین المللی را دارد و به همین علت در سال های اخیر از تجهیزاتی رونمایی می کند که شعاع عملیاتی آنان فراتر از خاورمیانه است.
🔹مطمئناً مقاومت مردم ایران در برابر شدیدترین تحریم های همه جانبه آمریکا و پیروزی در برابر آن ، مکمل قدرت نمایی های نظامی ست و پرستیژ و اقتدار جمهوری اسلامی در صحنه بین الملل را افزایش داده و دست آن را برای تحصیل منافع ملی می گستراند.
🖌 #علیرضا_تقوی_نیا
🇮🇷
🌠☫﷽☫🌠
🌹صلوات بر امام حسن عسکری سلام الله علیه
🌹 اللهُمَّ صَلِّ عَلَی الْحَسَنِ بْنِ عَلِیِّ بْنِ مُحَمَّدٍ الْبَرِّ التَّقِیِّ الصَّادِقِ الْوَفِیِّ النُّورِ الْمُضِیءِ خَازِنِ عِلْمِکَ وَ الْمُذَکِّرِ بِتَوْحِیدِکَ وَ وَلِیِّ أَمْرِکَ وَ خَلَفِ أَئِمَّةِ الدِّینِ الْهُدَاةِ الرَّاشِدِینَ وَ الْحُجَّةِ عَلَی أَهْلِ الدُّنْیَا فَصَلِّ عَلَیْهِ یَا رَبِّ أَفْضَلَ مَا صَلَّیْتَ عَلَی أَحَدٍ مِنْ أَصْفِیَائِکَ وَ حُجَجِکَ وَ أَوْلادِ رُسُلِکَ یَا إِلَهَ الْعَالَمِینَ
🌹خدایا درود فرست بر حسن بن علی بن محمّد، نیکوکار، پرهیزگار، صادق، وفادار، نور تابنده، خزانهدار دانشت، به یاد اندازه توحیدت، و ولیّ امرت، و یادگار پیشوایان دین، آن راهنمایان رشد یافته، و حجّت بر اهل دنیا، پس بر او درود فرست، ای پروردگار، برترین درودی که بر یکی از برگزیدگان و حجّتهایت، و اولاد رسولانت فرستادی، ای معبود جهانیان
✊ اراده حاکم بر جمهوری اسلامی به اذن خدا پولادین است. اجازه نخواهیم داد آمریکا برگردد
✍رهبر انقلاب، در دیدار هزاران نفر از دانشآموزان و دانشجویان: مذاکره با آمریکا هیچ مشکلی را حل نخواهد کرد؛ ما برای اینکه این را امتحان کنیم -البته من یقین داشتم ولی برای اینکه برای همه روشن شود- گفتیم اینها از خطایی که کردند [بازگردند]، تحریمها را بردارند و به برجام برگردند و بعد در مجموعهی برجام مذاکره کنند. نخیر، نپذیرفتند. خواستههای جدیدی را مطرح میکنند و ایران این خواستهها را نخواهد پذیرفت. میگویند در منطقه فعال نباشید، به مقاومت کمک نکنید، موشک نداشته باشید؛ کمکم هم خواهند گفت روی حجاب تکیه نکنید و قوانین دیگر را مطرح خواهند کرد. خواستههای اینها حد یقف ندارد.
💥آمریکا دنبال حالتی است که قبل انقلاب بود اما انقلاب و جمهوری اسلامی محکمتر از این حرفها است و ارادهی حاکم بر جمهوری اسلامی به اذن خدا راسخ و پولادین است و اجازه نخواهد داد آمریکا به کشور بازگردد. ۹۸/۸/۱۲
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت #غربشناسی- ضرورت غربشناسی
(بخش اول)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
💠مفهوم و رویکردهای جاری در غربشناسی
🔷 #غربشناسی به معنای #شناخت_فرهنگ ساری و جاری غرب است که از آغاز حیات فرهنگی سیاسی غرب تاکنون در ارتباط با مجموعه های متشکلی از انسان ها، با مواضع ویژه جغرافیایی، با مقاطع برجسته تاریخی و با دوره های خاصی از سیاست و حاکمیت، همواره در تحول و دگرگونی بوده است. هدف از مطالعات غرب شناسی بازشناسی محورها، اصول و #مبانی_اندیشه_غرب است. در باب شناخت غرب الگوهای مختلفی از غرب شناسی را می توان سراغ داشت. یکی از این الگوها این است که به تبیین و تحلیل مفهومی و محتوایی نظام ها و ایسم های فکری، فرهنگی و سیاسی حاکم بر جهان غرب بپردازیم و ویژگی های هر کدام را همراه با سیر تحولات جاری آن نظام ها بیان کنیم.
🔷الگوی دیگر این است که با حفظ یک جهت گیری تاریخی، به تألیف تاریخی از تحولات غرب دست یابیم. الگوی سومی را میتوان نام برد که براساس آن تحولات جاری مغرب زمین با توجه به موضوعات، مسائل و معیارهای ویژه ای در بخش های گوناگونی رده بندی میشود و هر بخش، ساحت خاصی از میان ساحت های اخلاقی، مذهبی، سیاسی، اقتصادی و نظایر آن را مورد نقد و بررسی قرار میدهد. در مطالعات غرب شناسانه رویکردهای مطالعاتی را میتوان بر حسب محور قرار گرفتن جنبه های خاصی مانند جنبه های تاریخی، اقتصادی، فلسفی، ایدئولوژیک، سیاسی و فرهنگی به طبقات گوناگونی طبقه بندی کرد. (غرب شناسی - سیداحمد رهنمایی، ص۱۳-۱۵)
🔷بدیهی است که بر اساس هر رویکرد، مباحث مطرح شده متفاوت خواهد بود، ولی اگر با رویکردی تاریخی، فلسفی و تحلیلی به مباحث غرب شناسی بپردازیم سیر مطالعات ما شامل دو بخش خواهد بود؛
۱- سیر تاریخی غرب که برهه های مختلف غرب را در بر میگیرد که شامل این مباحث خواهد بود؛ غرب باستان، قرون وسطا، رنسانس و عصر دگرگونی های ژرف در اندیشه ها و روش های غرب و پیامدها و آثار آن، مدرنیسم و عصر تحولات نوین علمی - صنعتی، پست مدرنیسم و تحولات و پیامدهای ناشی از آن تا به امروز.
۲- مبانی و اصول فکری حاکم بر تمدن غرب و تحلیل و واکاوی جریان های اصلی اندیشه غربی؛ این بخش شامل تبیین مهمترین مبانی فکری حاکم بر غرب همچون علم گرایی افراطی، عقل گرایی افراطی، اومانیسم، سکولاریسم و... و جریانهایی همچون مارکسیسم، لیبرالیسم و محافظه کاری و نحله های مختلف آن و... میباشد.
#منبع: وبسایت پرسمان
#غربشناسی
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش هفتم)
🔶«دلایل دشمنی و خصومت آمریکا با ایران»
در بررسی مهمترین دلایل و عوامل دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی با نظام جمهوری اسلامی و استمرار و دست برنداشتن از این دشمنی و عناد، میتوان به این موارد به طور گذرا اشاره نمود:
💠زیر سؤال بردن نظام استکباری
🔷موجودیت نظام جمهوری اسلامی و حرکت با صلابت و مقتدرانه آن، بنیان نظام استکباری را به خطر انداخته است و همین مسأله از #دلایل_دشمنی استکبار جهانی و آمریکا با انقلاب اسلامی است. ریچارد مورفی معاون پیشین وزیر خارجه آمریکا در گزارشی خطاب به نمایندگان کنگره آمریکا گفت: «اولویتهای آمریکا مبتنی بر حفظ جریان آزاد نفت از خلیج فارس، مهار کردن نفوذ روسیه و جلوگیری از رادیکالیسم اسلامی است. پدیده انقلاب اسلامی ایران دیگر تنها یک مسأله استراتژیک متعارف نیست، مسأله امواجی است که این انقلاب پدید آورده و بنیادهای تمدن معاصر کاپیتالیستی و سوسیالیستی غرب را به لزره انداخته است» (ایران و آمریکا - حسن واعظی - ص ۳۱۴)
🔷مقام معظم رهبری فرمودند: «موضع انقلاب اسلامی موضع هجومی است، هجوم علیه سیستم ظالمانه و ستمگرانه ای که امروز بر دنیای سیاست در سراسر عالم و بر زندگی واقعی مردم حاکم است، یعنی هجوم بر نظام سلطه... انقلاب اسلامی، فریاد و نهیبی است علیه چنین نظام های ظالمانه ای در دنیا. علت این هم که نظام اسلامی و انقلاب اسلامی در چشمها و کامهای ملتها شیرین بوده و همچنان هست، همین است. این هم که می بینید در دنیا سیاستهای گوناگون با شیوه های مختلف مرتب روی جمهوری اسلامی فشار می آورند تا در قضایای گوناگون مثلاً در قضیه فلسطین موضع نگیرد، بعضی ساده لوح ها خیال میکنند که مشکل فقط این است که جمهوری اسلامی در فلان قضیه موضع تندی دارد، لذا میگویند شما موضع تند نگیرید، در صورتی که مسأله این نیست؛ مسأله این است که مواضع اصولی جمهوری اسلامی، اصل سیاستهای سلطه را در دنیا تهدید و ملت ها را امیدوار میکند». (پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری/بیانات معظم له ۸۱/۵/۱۷)
💠به مخاطره انداختن منافع ابرقدرتها در منطقه حساس خاورمیانه
🔷انقلاب اسلامی منافع غرب و به ویژه #آمریکا را در منطقه استراتژیک خاورمیانه به خطر انداخته است و این یکی از عوامل دشمنی با آن است. برژنسکی نظریه پرداز مشهور آمریکایی میگوید: «تجدید حیات اسلام بنیادگرا در سراسر منطقه با سقوط شاه و تشنجات ناشی از ایران (امام) خمینی (ره) یک مخاطره مستمر برای منافع ما در منطقه ای که حیات جهان غرب کاملاً به آن وابسته است ایجاد کرده است. بنیادگرایی اسلامی پدیده ای است که امروزه آشکار نظم و ثبات موجود را تهدید میکند». (ستیز غرب با آنچه بنیادگرایی اسلامی می نامد - محسن داودی - دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی،ص ۸۰)
🔷مقام معظم رهبری فرمودند: «اینکه ملاحظه میکنید بعد از پیروزی انقلاب تاکنون #آمریکاییها از دشمنی با ملت و کشور و نظام جمهوری اسلامی هرگز دست نکشیده اند و یک لحظه از دشمنی باز نایستاده اند، علّت همین است، اینجا پایگاه سیاسی و اقتصادی امن و امان آمریکاییها بود، اما فکر اسلامی و ایمان اسلامی این ملت را بیدار کرد و آنها توانستند به برکت اسلام دست این سلطه طلبِ زیاده خواهِ زورگوی چپاولگر را کوتاه کنند. در حقیقت اسلام در کشور ما بزرگترین ضربه را به #استکبار_آمریکایی زده است، بنابراین آنها هم بزرگترین کینه را دارند و بی مهار اقداماتی میکنند». (پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری/بیانات معظم له ۱۳۸۱/۰۹/۰۱)
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️ #دشمنی_های_آمریکا علیه ملت ایران (بخش ششم)
🔶تاریخ معاصر کشور ما سندی گویا بر توطئه ها، اقدامات خصمانه و دخالت های #آمریکا می باشد که نگاهی گذرا به آنها کافی است تا #خوی_استکباری این کشور را به نمایش بگذارد و نقاب فریب از چهره آن کنار زند، از مهمترین توطئه ها و دشمنیهای آمریکا بر علیه کشور ما پس از پیروزی انقلاب اسلامی تهاجم فرهنگی و جنگ نرم است.
💠تهاجم فرهنگی و جنگ نرم
🔷ابعاد توطئه های آمریکا علیه نظام جمهوری اسلامی تنها به جنگ سخت علیه نظام جمهوری اسلامی محدود نبوده، بلکه گستره آن ریشه های فرهنگی و فکری نظام جمهوری اسلامی را به عنوان پایه های اصلی انقلاب اسلامی در برگرفته و شاهد تهاجم گسترده فرهنگی و #جنگ_نرم این کشور بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشیم. ادوارد شرلی نظریه پرداز آمریکایی میگوید: «کلید اصلی برای ایجاد یک تغییر بنیادین در سیاست های ایران از بین بردن خصوصیات انقلابی ایران است و باید عقاید انقلاب را از درون تهی کرد». (نفوذ و استحاله -معاونت سیاسی نمایندگی ولی فقیه در قرارگاه ثارالله-، ص۹۶) دیوید کیو مأمور وقت سازمان سیا و رابط آن با برخی گروههای و عناصر ضد انقلاب میگوید: «مهم ترین حرکت در جهت براندازی جمهوری اسلامی تغییر فرهنگ جامعه فعلی ایران است و ما مصمم به آن هستیم». (هویت دینی و انقطاع فرهنگی -حمید نگارش- نمایندگی ولی فقیه در سپاه ص ۱۸۰)
🔷ابعاد جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی به گونه ای است که بیش از شصت بنیاد و مؤسسه در زمینه جنگ نرم بر علیه نظام جمهوری اسلامی فعالیت داشته و یا دارند که از جمله میتوان به بنیاد سوروس یا بنیاد جامعه باز، مرکز وودرو ویلسون، خانه آزادی، صندوق اعانه ملی برای دموکراسی، مؤسسه دموکراتیک ملی، مؤسسه جمهوری خواه ملی، بنیاد فورد، بنیاد برادران راکفلر، بنیاد کارنگی، مؤسسه آمریکن اینترپرایز، بنیاد دموکراسی در ایران، انستیتو آلبرت انشتین، کمیته خطر حاضر، انستیتو بروکینگز، مرکز سابان وابسته به بروکینگز، دیده بان حقوق بشر، موسسه کاتو، مرکز هیستینگز، مرکز بین المللی تحقیقات بر روی زنان، و... اشاره نمود.(کانون های فکری استکبار (معرفی و بررسی عملکردهای بنیادهای جنگ نرم)، فاطمه مرسلی، ص۸۶)
🔷فعالیت شبکه های فارسی زبان از جمله بی بی سی، وی او ای، رادیو فردا، رادیو زمانه، رادیو رژیم صهیونیستی، شبکههای ماهوارهای ضدانقلاب مانند منافقین، گروههای سلطنتطلب، پارس، رنگارنگ، فیس بوک، توئیتر و... بیانگر تلاش همه جانبه دنیای استکبار و به ویژه #آمریکا و جنگ نرم این کشور به منظور براندازی نظام جمهوری اسلامی است. اینها تنها نمونه هایی از فهرست بلند توطئه ها و اقدامات خصمانه آمریکا بر علیه نظام جمهوری اسلامی میباشد که به خوبی بیانگر #عمق_کینه و دشمنی این کشور با نظام جمهوری اسلامی است.
🔶«دلایل دشمنی و خصومت آمریکا با ایران»
در بررسی مهمترین دلایل و عوامل دشمنی دشمنان انقلاب اسلامی با نظام جمهوری اسلامی و استمرار و دست برنداشتن از این دشمنی و عناد، میتوان به این موارد به طور گذرا اشاره نمود:
💠اسلامی بودن نظام جمهوری اسلامی
🔷یکی از مهمترین عوامل دشمنی استکبار جهانی و در رأس آنها آمریکا با نظام جمهوری اسلامی، بلکه ریشه اصلی تمامی دشمنیها، #اسلامی_بودن انقلاب و شکل گیری انقلاب بر پایه اسلام ناب است. انقلاب اسلامی که بر پایه فرهنگ غنی اسلام شکل گرفت، فرهنگ غرب و مبانی آن را به چالش کشیده و زیر سوال برد. ریچارد نیکسون رئیس جمهور اسبق آمریکا میگوید: «جهان اسلام در قرن بیست و یکم یکی از مهمترین میدانهای زور آزمایی سیاست خارجی آمریکاست». هانتینگتون نظریه پرداز مشهور آمریکایی میگوید: «تقابل اصلی آینده جوامع بشری برخورد فرهنگ اسلامی و فرهنگ غربی است».
🔷مقام معظم رهبری در این باره فرمودند: «امروز دشمنی اردوگاه استکبار با ایران اسلامی به خاطر اسلام است. آن ها با #اسلام دشمن هستند که بر جمهوری اسلامی ایران فشار وارد میکنند. والله که آمریکا از ملت ایران، از هیچ چیز شان به قدر مسلمان بودن و پایبند به اسلام ناب محمدی بودن ناراحت نیست، او میخواهد شما از این پایبندی دست بردارید».
#منبع: وبسایت پرسمان
#آمریکا
⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️💥⚡️
⚡️
⭕️اهمیت #غربشناسی - ضرورت غرب شناسی
(بخش دوم)
🔶چرا باید غرب را شناخت؟
«اهمیت و ضرورت غربشناسی»: مطالعات #غربشناسی از اهمیت زیادی برخوردار است و آثار و فواید فراوانی را به همراه خواهد داشت که از آن جمله آشنایی و آگاهی از تحولات جهان پیرامون است
💠آشنایی و آگاهی از تحولات جهان پیرامون
🔷شاید بتوان گفت اهمیت و ضرورت مطالعات غربشناسی به اهمیت و ضرورت آگاهی از جهان سیاسی و فرهنگی روز باز میگردد. گسترش روز افزون حجم اطلاعات و سرعت شگفت انگیز ارسال و انتقال پیام های فرهنگی، سیاسی و بازرگانی، همچنین تأثیر شگرف شگردهای اطلاعاتی - تبلیغاتی رسانه های عمومی غرب در عصر ارتباطات و اطلاعات، بر کسی پوشیده نیست. بدیهی است به هر اندازه که دنیای ما گسترده تر میگردد، ارتباط میان آحاد و جوامع بشری وسیع تر میشود و به موازات ارتباطی که روز به روز با عمق بیشتری صورت میپذیرد، لازم است #سطح_آگاهی ما از خط مشی ها، شیوه ها و جهات ارتباطی با دیگران ارتقا یابد.
🔷در این راستا هرچه بر میزان آگاهی و شناخت خود از اوضاع جاری زمان بیفزاییم، در برخورد با حوادث مختلف فرهنگی، سیاسی و... آسیب ناپذیرتر خواهیم ماند. همانگونه که امام صادق(ع) فرمودند: «العالم بزمانه لا تهجم علیه اللوابس؛ کسی که به #اوضاع_زمان_خویش آگاه باشد، اشتباهات بر او هجوم نمیبرند».[۱] چنین شیوه و برخوردی میتواند راهگشای برخورد ما با مسائل مختلف در برهه های مختلف باشد و براستی اگر به این دستور نورانی عمل کنیم و نسبت به اوضاع و احوال زمانه خویش شناخت لازم را پیدا کنیم در حوادث و رویدادهای مختلف در نخواهیم ماند و مسیر خویش را به خوبی پیدا خواهیم نمود.
[۱] اصول کافی، ج۱، ص۳۱
منبع: وبسایت پرسمان
⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️☄⭐️
☄
⭕️فرمول شناسایی دوست از دشمن
🔹یکی از نشانه های #دوست_خوب را امام حسین علیه السلام این چنین بیان فرمودند: «کسی که تو را دوست دارد، تو را نهی می کند و کسی که با تو دشمنی دارد، تو را فریب می دهد.» نهی کردن از کاری، معمولا ناخوشایند است و یا بچه ها از ممنوعیت های والدین خسته و ناراحت هستند و این درحالی است که وقتی کسی ما را دوست دارد، دلش نمی خواهد ما گرفتار شویم و به مشکلات بیافتیم و وظیفه دارد ما را از کاری که به صلاحمان نیست باز دارد.
🔹اما آنچه دیده می شود وقتی کسی به جرمی دستگیر می شود در اعترافش می گوید فریب دوستم را خوردم! او نمیدانسته که هیچ وقت یک #دوست_خوب انسان را فریب نمیدهد و به کار زشت دعوت نمی کند. لذا کسانی که گرفتار دوست بد شوند در فردای قیامت هم از این دوستی حسرت میخورند و میگویند: «اى واى بر من! کاش فلانى را دوستِ خود نگرفته بودم.»[۲] پس سعی کنیم از دوستانی که خیر خواهمان هستند و ما را از انجام کارهایی که به نفعمان نیست باز میدارند، خسته و رنجور نشویم.
پی نوشت:
[۱] نزهة الناظر و تنبيه الخاطر، ج۱، ص۷۷
[۲] فرقان، ۲۸
#بصیرت_قرآنی
❓❓آیا صبر به معنی تحمّل سختیها و قانع شدن به وضع موجود است؟!
🍀🌼🍀
آیه مربوطه:
«قُم فَأَنذِر * وَرَبَّكَ فَكَبِّر * وَثِيابَكَ فَطَهِّر * وَالرُّجزَ فَاهجُر * وَلا تَمنُن تَستَكثِرُ * وَلِرَبِّكَ فَاصبِر» (سوره مبارکه المدثر آیات 7-2)
«برخیز و انذار کن (و عالمیان را بیم ده) و پروردگارت را بزرگ بشمار، و لباست را پاک کن، و از پلیدی دوری کن، و منّت مگذار و فزونی مطلب، و بخاطر پروردگارت شکیبایی کن!»
🌸🌸🌸
پاسخ:
🔹«خداوند متعال در اول بعثت پیغمبر چند خط اساسی را جلوی پای رسول گرامی خود گذاشت که با توجه به این چند خط و چند جهتگیری مهم، پیغمبر اکرم بتواند این بار سنگینِ بینظیر را تحمل کند. یکی از این خطوط، صبر بود؛ «و لربّک فاصبر». «بسماللَّهالرّحمنالرّحیم. یا ایّها المدّثّر. قم فأنذر. و ربّک فکبّر. و ثیابک فطهّر. و الرّجز فاهجر. و لاتمنن تستکثر. و لربّک فاصبر». باید صبر کرد.
🔷صبر یعنی پایداری، یعنی خسته نشدن، یعنی مغلوب مشکلات نشدن. مشکلات گوناگون بر سر راه همهی ما هست؛ باید مغلوب نشویم.
🔸این درس را هم امام بزرگوار ما در عمل به ما تعلیم کرد؛ صبر کرد. آن روزی که در این شهر قم فریاد امام بلند شد، جز جمع طلبهای در پیرامون او، کسی یاور او نبود؛ غریب بود. امام در وطن خود غریب بود، در شهر خود غریب بود؛ اما ایستادگی کرد. انواع و اقسام فشارها - فشارهای مادی و معنوی - بر آن مرد بزرگ وارد آمد، اما ایستاد - «المؤمن کالجبل الرّاسخ لا تحرّکه العواصف» - هیچکدام از این تندبادها نتوانست آن ارادهی پولادین، آن عزم راسخ را تکان دهد؛ ایستاد. وقتی در قله چشمهای میجوشد، دامنهها هم سیراب میشوند. صبر او از او سرریز شد، دیگران هم صبر کردن را یاد گرفتند؛ لذا دیگران هم صبر کردند. ملت بزرگ ایران هم با این صبر توانست بر این همه توطئه فائق بیاید.»
🌿🌺🌿
منبع: بیانات رهبر معظم انقلاب، ۱۳۸۹/۰۸/۰۳.
⁉️ «منطق بسیج» چیست؟
🌹 یک منطق «قوى» پشت سرِ بسیج وجود دارد؛
این منطق، این علم، وقتى با «عمل» همراه میشود، این غوغا را درست میکند؛ این حوادث شگفتآور را خلق میکند.
🌹 «پایه»ى این تفکّر چیست؟
من چند جملهى کوتاه دربارهى این تفکّر - تفکّرى که «قاعده»ى بسیج است، پشتوانهى بسیج است، «عقبه»ى فکرى بسیج است - عرض میکنم.
🌹دو نکته را من در این مورد عرض میکنم، [که] جاىِ فکر کردن و «بحث» کردن و کار کردن دارد. پایهى این تفکّر، اعتقاد به «مسئولیّت» انسان است؛ مسئولیّت انسان.
🌹انسان موجودى است «مسئول».
«نقطهى مقابل» این فکر، حالت احساس بىمسئولیّتى، ولش کن، برو خوش باش، به خودت بپرداز، است.
«پایه»ى فکرى بسیج این «مسئولیّت» الهى است که حالا عرض میکنم مبانى دینى مستحکمى دارد.
🌹نه فقط مسئولیّت در برابر خود و در برابر خانوادهى خود و نزدیکان خود - که این هست - بلکه مسئولیّت در قبال «حوادث زندگى»؛ در قبال «سرنوشت» جهان، سرنوشت کشور و سرنوشت جامعه، چه مسلمان، چه «غیر مسلمان».
🌹این احساس مسئولیّت فقط نسبت به انسانهاى همعقیده و مسلِم و مؤمن نیست بلکه حتّى نسبت به غیر مسلمین و غیر مؤمنین هم احساس مسئولیّت میکند.
«نقطهى مقابلِ»، همان دَمغنیمتى، ولش کن و حالت تنبلى و حالت گریز از مسئولیّت و مانند اینها است.
«پایه»ى اصلى بسیج، این احساس «مسئولیّت» است. این تفکّر مسئولیّت انسان، جزو بیّنات اسلام است. یعنى هیچکس نمیتواند در این تردید بکند که اسلام، انسان را اینجور موجودى میداند: موجودى که مسئول است، کار از او خواسته شده است.
شما ملاحظه کنید احکام گوناگون را: مثلاً حکم امربهمعروف و نهىازمنکر. امر به معروف یعنى شما همه «مسئول»ید که معروف را، نیکى را گسترش بدهید، امر کنید به آن؛ نهى از منکر [یعنى] زشتى را، بدى را، پلشتى را نهى کنید؛ جلوى آن را بگیرید با شیوههاى مختلف.
🌹«معنا»ى این چیست؟ معناى این، مسئولیّت در قبال «سلامت» عمومى جامعه است.
«همه» مسئولند: من مسئولم؛ شما مسئولى؛ آن یکى مسئول است.
🌹یا مسئلهى «جهاد». جهاد اسلام در واقع «کمک» به ملّتهایى است که پشت پردهى سیاستهاى استعمارى و استکبارى و استبدادى قرار داده شدهاند که نور اسلام به اینها نرسد؛ نور هدایت به اینها نرسد. جهاد براى دریدن این پردهها و این حجابها است؛ جهاد اسلامى این است.
بحث اینکه آیا جهاد، دفاعى است یا ابتدائى است یا مانند اینها، بحثهاى «فرعى» است؛ بحث «اصلى» این است: «ما لَکُم»؟! لا تُقاتِلونَ فى سَبیلِ اللهِ وَ المُستَضعَفینَ مِنَ الرِّجالِ وَ النِّسآءِ وَ الوِلدان؛ «چرا»؟! جهاد نمیکنید، مقاتله نمیکنید، نبرد نمیکنید در راه خدا - و بلافاصله [میگوید ]- و در راه مستضعفین، براى نجات مستضعفین؟
این «احساس» مسئولیّت است؛ یعنى شما برو جان خودت را به خطر بینداز و جانت را کف دستت بگیر در میدانهاى خطر، براى اینکه مستضعفان را نجات بدهى؛
«معنا»ى این، همان مسئولیّت است دیگر.
یا این حدیث معروفِ «مَن اَصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِاُمورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم»؛ و از این قبیل، فراوان آیات و روایاتى در متون اسلامى است که این جزو بیّنات اسلام است؛
🌹یعنى اسلام «انسان» را اینجور خواسته است که مسئول باشد؛ هم نسبت به خود، هم نسبت به نزدیکان خود، هم نسبت به جامعهى خود، هم نسبت به بشریّت «مسئول» است.
که حالا اگر بروید دنبال این فکر را در متون اسلامى بگیرید، چیزهاى «عجیبوغریبى»، انسان مشاهده میکند از این «اهتمام» و از این احساس مسئولیّت. پیغمبر اکرم پیش خداى متعال التماس میکند، تضرّع میکند که «اَللّهُمَّ اهدِ قَومى»؛ قومش «همانها»یى بودند که او را میزدند، او را طرد میکردند، او را تهدید به قتل میکردند، اینهمه بر او زحمت وارد مىآوردند، او پیش خداى متعال التماس میکند که خدایا، اینها را نجات بده، اینها را شفا بده، اینها را هدایت کن!
این پیغمبر. امیرالمؤمنین وقتىکه مىشنَود که سپاهیان معاویه رفتند آن شهر را غارت کردند با غصّه میگوید که - بَلَغَنى اَنَّ الرَّجُلَ مِنهُم کان یَدخُلُ عَلَى المَراَةِ المُسلِمَةِ وَ الاُخرَى المُعاهِدَة - مردهاى این لشکرِ غارتگر وارد خانهى مسلمان و معاهَد (معاهد یعنى غیر مسلمانى که در زیر سایهى اسلام زندگى میکند؛ مسیحى، یهودى) میشدند، به زنها اهانت میکردند، دستبند زنها را میگرفتند، زیور زنها را میگرفتند، بعد حضرت میفرماید که اگر مسلمانْ از این غصّه بمیرد، «جا» دارد.
🌹شما ببینید؛ یعنى احساس مسئولیّت تا این «حد» است. نمیگوید اگر امیر مسلمین بمیرد «جا» دارد؛ میگوید اگر «انسان»، اگر مسلمان از این غصّه بمیرد جا دارد. این همان احساس مسئولیّت است.
🌹«پایه»ى اصلىِ حرکت بسیج این است: «احساس مسئولیّت» الهى.
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار یکم؛ فهم به موقع
🔻انتظار از بسیج و بسیجیان این است که پدیدهها را به موقع درک نماید و به قول شهید مطهری، مهم این است که انسان به موقع پدیدهها را درک کند، نه زمانی که کار از کار گذشته است.
🔹بسیج باید حاکم بر پدیدهها باشد نه محکوم آنها. این بدان معناست که بسیج در مواجهه با تحولات و رویدادها غافلگیر نشود و لازمه چنین امری اشراف بر محیط پیرامونی و تغییرات و تحولات اجتماعی، فرهنگی و سیاسی جامعه است.
🔺در طول تاریخ کم نیستند رویدادهایی که در اثر فهم دیرهنگام واقعیت ماجرا، خسارتهای جبران ناپذیری را مردمان آن زمان متحمل شدند. در تاریخ اسلام واقعه عاشورا و قیامهایی که پس از آن صورت گرفت، نمونهای روشن از فهمی است که در زمان خود حاصل نشد و زمانی هم که کار از کار گذشته بود، قیامها به سرانجام مطلوب نمیرسیدند.
در یکی دو دهه گذشته نمونههای روشنی از فهم دیرهنگام یک موضوع در بین نیروهای انقلابی وجود دارد که باید از آنها درس گرفت. تعرضاتی که در مقطعی به سفارتین عربستان و انگلیس صورت گرفت و رهبری مسببان آنها را نکوهش نمودند و یا تلاشهایی که برخی نمایندگان در برهههایی برای استیضاح رئیس جمهور انجام دادند، در حالی که کشور نیازمند آرامش و تشریک مساعی قوا برای تمرکز بر حل مشکلات بود، نشان از عدم درک شرایط و موقعیت زمانی است که در آن قرار گرفتند و در این میان هرچند با هشدار رهبری از موضع اشتباه خود کوتاه آمدند، اما چیزی از نکوهیدگی دیر فهمی و عمل آنها نکاست.
✅اهم لوازم فهم به موقع موارد زیر هستند:
الف) اشراف بر تاریخ، آرمانها و اهداف انقلاب اسلامی
ب) اشراف بر فرصتها و نقاط قوت و همچنین تهدیدات و آسیبها
ج) دشمن شناسی و تفکیک دشمنان اصلی و فرعی
د) پیگیری و رصد اخبار و تحولات داخلی و پیرامونی و جهانی
ه) شناخت منظومه گفتمانی امامین انقلاب اسلامی
و) درگیر نشدن در حاشیهها و افراط و تفریطها
ز) حضور مستمر در متن مردم و جامعه
...
#صالحین
#بصیرت_انقلاب
#بسیج
🇮🇷
🌀یادداشت
💢بیست تحول سیاسی- تشکیلاتی برای ارتقای منزلت اجتماعی بسیج
❇️ گفتار دوم؛ بسیج متکفل قدرت نرم نظام
🔻امروزه نظامهای سیاسی در کنار اهمیت دهی به قدرت سخت، به قدرت نرم نیز خیلی بها میدهند و برای آن سرمایهگذاری زیادی مینمایند. در جمهوری اسلامی ایران نیز این موضوع اهمیت زیادی دارد، لذا مجموعههایی مانند نیروی زمینی، هوایی و دریایی ارتش و سپاه همواره در صدد افزایش قدرت سخت نظام هستند؛ اما کارکردهای عمومی بسیج مولفههایی دارد که حاصل آن ارتقاء قدرت نرم نظام اسلامی خواهد بود. خدمات و فعالیتهای بسیج به میزانی که افراد جامعه را جذب نماید و رضایت آنها جلب کند، سرمایه اجتماعی نظام را افزایش میدهد. از طرفی بسیج با برنامههای فرهنگی، هنری، ورزشی، علمی و ...، جوانان و نوجوانان را جذب خود کرده و در شکلدهی هویت فرهنگی و اجتماعی و سیاسی جوانان در تراز نظام اسلامی بسیار مؤثر است و نتایج آن منجر به کسب رضایتمندی خانوادههای ایرانی شده که آن هم در سبد سرمایه اجتماعی نظام قرار میگیرد.
🔹با توضیحات فوق دو اولویت اساسی بسیج مشخص میشود، اول خدمت رسانی به مردم در حوزههایی که دچار مشکل میشوند اعم از سیل، زلزله یا گرفتاری معیشتی در موضوعاتی مانند کرونا در قالب کمکهای مومنانه که بسیج در حرکتهای سازماندهی شده و خودجوش خوش درخشید؛ و دوم در جذب نوجوانان و جوانان که سلایق مختلفی دارند، گروهی اهل ورزش، گروهی علاقهمند به کوه و اردو، جمعی اهل موسیقی و سرود و یا تئاتر و ... بسیج باید با تنوع بخشی به برنامههای خود زمینه جذب همه آنها را ایجاد کند و به میزانی که جوانان و نوجوانان وارد «حصار امن» بسیج قرار گرفتند، بیتردید قدرت نرم نظام افزایش خواهد یافت.
🔸باید توجه داشت به میزانی که جوانان را جذب گردانهای رزمی بسیج مینماییم که بسیار لازم و ضروری است، ده برابر آن باید نوجوانان و جوانان را جذب گروههای سرود، تیمهای ورزشی و هنری و هستههای علمی و کارآفرینی و سایر حوزههای غیر رزمی نماییم. زیرا قدرت بسیج، مردم پایه است و به میزانی که اقشار و سنین مختلف جذب بسیج میشوند، به همان میزان قدرت بسیج و توان اثرگذاری آن بیشتر خواهد شد.
#نشستهای_بصیرتی
#روشنگری
سوالات پرتکرارمردم درموردنظام.pdf
2.47M
📗 کتاب سوالات پر تکرار مردم
⁉️ پاسخ به سوالات و شبهات مردمی در خصوص عملکرد و کارآمدی نظام اسلامی
💠 ویژه مدرسان و مربیان و سرگروها و فعالان فضای مجازی
1️⃣ بخش اول: اقتصادی
2️⃣ بخش دوم: دستاوردهای انقلاب
3️⃣ بخش سوم: دوران پهلوی
4️⃣ بخش چهارم: انتخابات
5️⃣ بخش پنجم: متفرقه
🌺
طرح کلی اندیشه اسلامی در قرآن.pdf
16.45M
☑️ فایل pdf کامل کتاب «طرح کلی اندیشۀ اسلامی در قرآن» اولین #کتاب دوره #آموزشی #معارف_انقلاب_اسلامی
🔘 از ویژگیهای این قالب، امکان #ارجاع_خودکار بین بخشهای کتاب و امکان #دانلود و #پخش صوتهای هر جلسه بصورت برخط است.
#جزوه
#اموزش
#توانمند_سازی
🇮🇷
تکنیکهای_عملیات_روانی_در_حوزه_رسانه.pdf
28.29M
◾️ فایل PDF کتاب «تکنیکهای عملیات روانی در حوزه رسانه و خبر» نوشته احمد قدیری ابیانه
🔹در این نوشتار ۸۸ تکنیک عملیات روانی مورد استفاده در حوزه رسانه و خبر و همچنین پانزده راهکار عینی و عملی مقابله و مصونیت در عملیات روانی تشریح شده است.
#توانمند_سازی_بصیرتی شبکه تربیتی #صالحین در فضای مجازی
#سواد_رسانه
🇮🇷