#غدیر_حکومت_امامت۱
دنیای اسلام که در زمان پیامبر اکرم بالنسبه وسعتی پیدا کرده بود، شاهد یک امر بسیار مهمی بودند و آن اعلام جانشینی امیرالمؤمنین بود. قضیهی حادثهی #غدیر را فقط شیعه نقل نکردند، محدثین اهل سنت و بزرگان اهل سنت هم بسیاری این حادثه را نقل کردند، ولی فهم آنها از مسئله گاهی متفاوت است؛ اما اصل این حادثه در بین مسلمین جزو مسلّمات محسوب میشود. این حادثه که تعیین جانشین برای پیغمبر در ماههای آخر زندگی ایشان -تقریباً هفتاد روز به پایان زندگی پیغمبر- بود، رخ داده است و در حقیقتِ خود نشاندهندهی اهمیت مسئلهی #حکومت و #سیاست و #ولایت امر امت اسلامی از نظر اسلام است. اینکه امام بزرگوار ما و پیش از ایشان بسیاری از بزرگان فقها بر روی مسئلهی وحدت دین و سیاست و اهمیت مسئلهی حکومت در دین تکیه میکردند، ریشهاش در تعالیم اسلام و از جمله در درس بزرگ #غدیر است. این اهمیت موضوع را میرساند. همهی مردمانی که از واقعهی #غدیر_خم این معنا را میفهمند -یعنی ما شیعیان و حتی بسیاری از غیر شیعه که همین معنا را احساس کردند یا درک کردند از قضیهی #غدیر- بایستی در همهی دورانهای تاریخ اسلام توجه کنند به اینکه مسئلهی حکومت یک مسئلهی اساسی و مهم و درجهی اول در اسلام است؛ نمیشود نسبت به مسئلهی حکومت و حاکمیت بیاعتناء و بیتفاوت بود. نقش حکومتها هم در هدایت مردم یا در گمراه کردن مردم امری است که تجربهی بشر به آن حکم میکند. اینکه در نظام جمهوری اسلامی -چه در قانون اساسی، چه در بقیهی معارف جمهوری اسلامی- این همه بر روی مسئلهی مدیریت کشور اسلامی تکیه میشود، به خاطر همین ریشهی بسیار عمیق و عریقی است که در اسلام نسبت به این قضیه هست. این یک نکته است که نباید از نظر دور باشد.
۸۷/۹/۲۷
اینجور که می فرمایند مالک ارز توان این را دارد که قیمت را پایین بیاورد
پس لطفا برگردون به دلار سه تومنی که باورمون بشه دولت قصد گرانی ارز را ندارد
وگرنه دلار 18 تومنی که منت و قهرمان سازی ندارد گلم( وقتی با ترساندن ملت از دلار 5 تومنی در صورت پیروزی رقیب و دریافت یارانه 240 تومنی رای آوردید)
#بهلول
فرض که قیمت ارز رو آوردید پایین! شما که چنین قدرتی دارید چرا اصلا گذاشتید بره بالا؟ چرا یک ماهه صبر کردید و حالا تازه یادتون اومده زورتون به قیمت دلار میرسه؟
اصلا به خاطر همین صداقت شماست که محبوبیتتون روز به روز درحال صعوده
⭕️ "هرکس مقاومت لبنان را مورد حمله قرار دهد همه محور مقاومت را هدف گرفته است."
◀️ یمن این روزها حال و هوای عجیبی پیدا کرده است. حال و هوایی که در انبوهِ خبرهای رسانهها مجالی برای دیده شدن نیافت و یا برای رسانهای اهمیتی نداشت و نخواست تا کسی ببیند.
🔸 عبدالملک الحوثی، رهبر انصارالله یمن، چند ماه پیش به مناسبت روز قدس حرفهای عجیبی زد:
🔹 «آمادگی کامل خود را برای آزادی یکی از خلبانان اسیر به همراه چهار افسر و نظامی متجاوز سعودی در برابر آزادی اعضای ربوده شده حماس در عربستان، اعلام می کنیم!»
🔸 خوب دقت کنید الحوثی نمیگوید اسرای سعودی را با اسرای یمنی مبادله کنیم میگوید با اسرای حماس، فلسطین!
➖ در ادامه میگوید:
🔹 «علت اصلی ترور شهید حاج قاسم سلیمانی نقش وی در مبارزه با صهیونیستها بود.
🔸 ملت یمن آشکارا اعلام کرده است که در کنار ملت فلسطین و آزادگان امت اسلامی و محور مقاومت حامی مسجد الاقصی و مقدسات قرار دارد. این التزام دینی، اخلاقی و انسانی است.»
🔹 چند روز پیش نیز «هشام شرف» وزیر خارجه دولت نجات ملی یمن سخنان عجیبتری گفت:
«هرکس مقاومت لبنان را مورد هدف قرار دهد٬ همه محور مقاومت را هدف گرفته است.»
🔸 شاید این حرفها در نگاه اول، ساده به نظر آیند اما از تحولی عمیق نه تنها در یمن، که در کل جبهه مقاومت خبر میدهند. پیوستن آشکارای یمن به جبهه مقاومت در حرف و عمل، خبری بسیار مسرتبخش، اما دردناک است، چرا که کمتر کسی به آن توجه کرده و کمتر رسانهای بدان پرداخته است.
🔹 جبههای که تا چند دهه پیش حتی وجود هم نداشت، طی حدود ۴۰ سال به جایی رسیده است که یمن مظلوم، بدون ترس و واهمه، آشکارا، خودش را در کنار فلسطین، لبنان، ایران و سوریه و... قرار میدهد. همهی اینها اما خبر از تحولات عمیقتر و وسیعتری نه تنها در جهان اسلام که در سطح جهان میدهد. این جبهه، جبههی جنگ مسلمانان و کفار نیست، جبههی جنگ مستضعفین عالم با مستکبرین است. جبههی فقرای دردمند با مرفهین بیدرد است.
🔸مهمترین عامل نشاط معنوی «عشق به مولا و امام» است
🔸اگر حالت خوب نیست، لابد محبت به اهلبیت(ع) در دلت کم است!
🌼 راههای رسیدن به حال خوش معنوی و نشاط زندگی (ج۱۴)
🔻 یکی از عوامل بسیار مهم (بلکه مهمترین عامل) برای نشاط و سرور مؤمن «داشتنِ امام، برخورداری از محبت امام، عشق به امام و پذیرفتن ولایت أمیرالمؤمنین(ع)» است.
🔻 پیامبر(ص) میفرماید: رستگاری، پیروزی، سرور، برکت، عافیت، بشارت، رضایت، قرب به خدا، نصرت الهی و... همۀ اینها-که از جنس نشاط است- برای کسی است که علی(ع) را دوست دارد (محاسن/۱ /۱۵۲) شاید بگویی: «من علی(ع) را دوست دارم ولی اینقدر حال نمیکنم!» خُب برای اینکه کم دوست داری!
🔻 هرکسی اهل محبت اهلبیت(ع) باشد، از دینداری خودش بیشتر لذت میبرد، از عبادتهای خودش، از زیارت خانۀ خدا، از قرآن خواندن و... بیشتر لذت میبرد. اگر حالت خوب نیست، لابد محبت اهلبیت(ع) در دلت کم است، لابد ولایتت محکم نیست.
🔻 امام رضا(ع) دربارۀ آیۀ «بِفَضْلِ اللَّهِ وَ بِرَحْمَتِهِ فَبِذلِکَ فَلْیَفْرَحُوا» فرمود: اصل معنای این فضل و رحمت خدا (یا مهمترین مصداقش) که باید به آن مسرور بشوید، ولایت پیامبر(ص) و اهلبیت(ع) است. (کافی/۱ /۴۲۳)
🔻 محبت به مولا و عشق به امام بسیار فراتر از این عشقهای زمینی است! این عشقها-چه حلال و چه حرام- مگر چقدر است؟! عشق مادر به فرزند، عشق به پدر و مادر، یا عشق به همسر، مگر چقدر است؟! آیا اینقدر هست که حاضر باشی در راه معشوق، قطعه قطعه بشوی؟! اما «عشق به امام» حداقلش این است که میخواهی در راهش فدا بشوی! ما در دفاع مقدس، تجلی عشق به اهلبیت(ع) را دیدیم که واقعاً عامل نشاط و قدرت رزمندهها بود.
👤علیرضا پناهیان
🚩مسجد امامصادق(ع) - ۹۶.۳.۱۹
👈🏻 متن کامل:
📎 Panahian.ir/post/4030
❤️امیرالمومنین علی علیه السلام :و هنگامى كه از طبقات تهيدست و مستمند، كسى را يافتى كه زاد راه تو را بسوى روز قيامت حمل كرده و بدوش بكشد، و فرداى قيامت همان زمان كه سخت به آن نياز دارى، سالم و دست نخورده آن را به تو برگرداند، پس وجود او را غنيمت شمرده، بى درنگ زاد راهت را بر دوش او بگذار و هر چه مى توانى توشه بيشترى را با او بفرست كه اكنون تو بر اين كار قدرت دارى و توانائى، چه بسا كه بعدا او را طلب كنى و ليكن ديگر او را نيابى و دسترسى به او پيدا نكنى.
📚نهج البلاغه نامه ۳۱
🌹امام خامنه ای:یک مسئله هم مسئلهی #کمک_مؤمنانه است... یک عدّهای واقعاً دچار آسیبهای جدّی شدند و مشکلات فراوانی برایشان پیش آمد. این را باید جبران کرد؛ چه کسی جبران کند؟ مردم.
♦️نمیشود همهی بار را بر دوش دولت گذاشت... ما مطّلعیم که دارند کار می کنند لکن اینها کافی نیست و بایستی عموم مردم همچنان که در آن جریان اوّلِ کمک مؤمنانه در آستانهی ماه رمضان وارد شدند و به معنای واقعی کلمه کمک کردند، باز هم همین [کار] انجام بگیرد. این «تسابق الی الخیرات»(۱۰) است.
♦️ یعنی سعی کنید شما جلوتر از دیگران حرکت کنید و [پیش] بروید... انقلابیگریِ به معنای واقعی کلمه اینها است؛ یعنی اینها جزو مسائل قطعی انقلابیگری است. #انقلابیگری با زبان نیست، با #عمل است؛ عمل جلوتر از زبان بایستی انسان را راه ببرد